Sziasztok!
Én sem jutottam el mostanában ide - legalábbis az írásig. Hírekért minden nap bekukkantottam.
Továbbra is nagyon szorítok Mártiéknak, hogy ez a kórházi bentlét mostmár minél előbb véget érjen. Csajok, akik beszéltek vele: sok-sok puszi nekik!
És egyébként tud bent rendesen aludni Szonival? Van ágy a számára is? Zsombiról van híretek?
Zsuzsi, jobbulást neked és párodnak is mihamarabb, és annak örülök, hogy Szandi már jobban van - legalábbis a tünetek szintjén. Rosszul hangzik ez a gyulladás, remélem, hogy az antibigyó nagyon gyorsan rendbe hozza a kiscsajt. Fejet a falba nem semmi látvány lehetett!
és miért akart annyira bemenni a fürdőbe?
Ibolya, Barbi - a hisztis kispasi szindrómát már én is kezdem megismerni
Pont azon tünődtem a minap, hogy valószínűleg azért érzem kevésbé problémásnak a dolgot, mivel Samu nincs itthon velem egész nap. Azért a bölcsi után elő tudja adni magát rendesen, de a délelőtt "kimarad" ebből a szempontból.
Szerencsére - bár ezt már lehet h írtam - ismét szívesen megy be reggelente a bölcsiscsoportba. A múlt heti durvább hisztit egy újabb fog áttörésének számlájára írom (bocsi a képzavarért - a fog számlája
). A hétvégi alvással is megküzdöttünk emiatt.
Zsu, nektek is jobbulást, és igyekezz ne túlhajtani / túlvállalni magadat! Tudom, bagoly mondja..., de néha csücsenj le egy kicsit merengeni, bambulni, pihenni és "beszélgetni" a pocakodban lakó kisemberrel!
És hú, már advent! Jó, h írtad.
Timi, jobbulást nektek is, és tedd helyre azt a netet! Hiányzol innen.
Edith, jóslófájások... Nekem ilyenek nagyon nem voltak, vagy legalábbis nem ismertem fel. Ügyes vagy, hogy már így összekészültél!
Julcsi, homeoterápia hatott? Jobban vagy már? Az a legócskább dolog, ha a gyerköcök mellett mi is lerobbanunk.
Andi, Edit, Iza? Felétek mik történnek mostanában?
Nálunk nagy események nem voltak mostanában - pontosabban az elmúlt 3 napban. Ma megyek valami karácsonyi ajándék beszerző kiskörútra.
És elkezdtem (végre) kicsit edzeni. No, nem kell semmi durvára gondolni: a héten 2 x voltam futni (egyelőre 20 perc után meghalok), egyszer meg erősíteni. Ugyanis a hideg idővel, és főleg a kevesebb mozgással ismét beköszöntöttek a plusz kilók... No, kiváncsi vagyok, meddig tart a lelkesedésem, de most jól esik egy kis izomláz
Ja, és a fellángolt lekesedés oka az unokatesóm, akinek a kislánya Samuidős, és mesélte a minap, hogy hetente 3x jár hajnalban futni. Tök jól le is fogyott. Node annyira hajnalban, hogy a férja 6 körül megy el otthonról, ezért ő fél 6 és 6 között fut
Én ilyen durván nem nyomom, de a lelkesedése megfertőzött
megyek, munka van...
É