Sziasztok!
Vagyok már megint
Illetve jártam erre, csak időm nem volt írni. A páromat most 9 napig hanyagoljuk. Illetve ez már a 8. nap. Ugye múlt héten 3 napot lehúzott este 6-tól reggel 6-ig, 1/2 8-ra hazaért és aludt, így nem is láttuk. Aztán a 3 nap szabadjában elment horgászni a haverjaival (ebben az évben még nem volt, de azt mondta, hogy nem is megy, mert ez a 3 nap bőven elég volt
), most meg reggel 6-tól este 6-ig dolgozik hétfő-kedd-szerda. Na, ilyenkor sem tud segíteni, mert este 7-re hazaér, és ki van purcanva. Kicsit sok ennyi idő egyedül a gyerekekkel, de muszáj kibírni, nem mondhatom nekik, hogy anya fáradt, aztán csend
Amúgy Jázi és Zsombi már egy szobában aludnak, viszont most Jázi rászokott, hogyha felébred, ordít. ANYA, FÁJ A HASAM, FÁJ A FEJEM, HÁNYNÍÍÍÍÍÍ KELL!!! Nagy franc, tudja, hogy ilyenkor rohanok hozzá!!! Viszont ezzel Zsombit is költi 1/2 7 körül
Tegnap reggel Jázi már 5-kor felvolt, a párom áthozta hozzám, és érdekes, Zsombikám 1/4 9-ig aludt. Szóval aludna szegénykém, de nővére nem hagyja
Ki kell találnunk valamit.....
Képzeljétek, Zsombi odarakja a telefont a füléhez, ha a kezébe adjuk. Olyan édes, na és milyen okos!!!
Szegényre rossz időszak jár, mert 12hósan megkapja az egyik prevenart, aztán 13hósan a neisvac-ot, 14 hósan a másik prevenart, 15 hósan meg a kötelezőt. Kérdeztem a dokit, hogy nem lesz ez egy kicsit sűrű, de azt mondta, hogy az ő lánya is így kapta, csak ő duplán és 7 hónapos korban kezdték el a prevenart és a neisvac-ot. Kicsit megnyugodtam, hogy ő is beadatta a lányának a prevenart, ezek szerint nem csak úgy mondta, hogy esetleg pénzt nyúljon le ezért a gyártótól (persze, ha van ilyen egyáltalán
)
Zsombinak kinéztem már az ajándékait is. Szülinapjára sütifalót veszünk neki, ha már mindenki így dicsérte. Csak hiába van az interneten 5790Ft-ért, de a postaköltséggel együtt 7000ft, így megveszem a brendonban 6500-ért
Karácsonyra meg a daloló mesekönyvet vesszük meg, és lehet, hogy tesómnak mondom a FP dömpert. Jázikám meg játékkonyhát fog kapni. Kicsit nyugodtabb vagyok, hogy tudom most már, hogy mit is keressek nekik a boltokban
Rena!
Petrának boldog névnapot!!!!
Köszi mindenkinek a hozzászólát anyu ügyben. Azt tényleg nem vártam, hogy mellém álljatok, de úgy látom nektek is hasonló ebben a témában a véleményetek. Úgy ahogy én sem, a férjem sem szokott eljárni itthonról, talán a hétvégi meccsek (ha épp nem dolgozik), mert focibolond szegénykém
Persze volt már kimaradozása, amikor összetalálkozott a haverjaival, de ez nem minden napos dolog (ellentétben tavaly nyárral
), ebben az évben vagy 2-3× fordult elő. Szóval úgy gondolom, egy-két alkalmat mi is megérdemlünk...... Anyuval nem igazán lehet beszélni, mert amit ő gondol, csak az a jó. Most nem keresem vissza, de anno biztos írtam ezeket, hogy harmincvalahány hetesen festettem a létráról a szobát, és amikor megemlítettem neki, hogy segíthetne, fel volt lázadva, hogy csak nem gondolom, hogy ő festi a falat?????!!!!!! Vagy Zsombival 5. napja voltunk itthon a kórházból, amikor csapot-papot itthagyott, mert párom annyit mert mondani neki, hogy a tejfölös hús még egy tejfölt elviselt volna (és viccből mondta). Na, anyukám összepakolt, és elment, mert mi csak kritizáljuk a főztjét, meg biztos kiöntjük a kaját, ha ő elmegy, ő meg ezért nem kínlódik, stb, stb. Szóval bolhából elefántot. És még neki állt feljebb, hogy én mindent másképp csinálok, mint ő (mert én a madártejet nem úgy csinálom, ahogy ő; mert ő a textilpelenkát minek mossa 90 fokon, stb, stb) És ekkor 2 hétig még csak fel sem hívott, pedig tudta, hogy Zsombival vérvételekre kellett járnunk a sárgaság miatt. Vagy pl. tavaly nyáron elmentünk 2× a strandra, aztán mondtam neki, hogy nem nagyon haladunk itthon, mert a párom is begyolyózott, én meg nem haladok Jázi mellett terhesen. Erre: minek kell nektek a strandra menni, ha nem mentetek volna, már kész lennétek! Értitek??? Még azt a 2 nap strandot is sajnálta tőlünk, persze mondanom sem kell, hogy nem azon a 2 napon múlt, hogy nem haladtunk.....
Apukám már 12 éve meghalt, de anyuék már 24 éve elváltak, szóval nem igazán viseli őt meg ez a dolog. Sőt, állandóan azt mondja, hogy olyan hülye vagy, mint apád, meg ahhoz sem tartja magát, hogy halottról jót vagy semmit, illetve, hogy mégis az ÉN apukám írja le a szememben. Persze amikor elváltak, akkor is próbált ellene hangolni, de én, mint apás jány, nem hagytam magam
Most a hugom próbálja ellenem hangolni, szegény, amikor Zsombi megszületett és anyu itthagyott minket, utána tesóm minden nap hívott, de mondta, hogy nem mer kijönni, anyu nehogy megharagudjon rá..... Amúgy észrevettem még anyun, hogy irigy rám. És nem első alkalommal. Irigy volt, amikor megtudta, hogy kisfiunk lesz (egyszerűen látszott rajta), vagy azért, hogy mi el tudtunk költözni anyóséktól, neki meg ez csak a válással sikerült, vagy szerintem most is azért kötött bele, hogy én elmenjek bulizni, mert neki akkor nem adatott meg. És most, ahogy voltam az osztálytalálkozón, többen kérdezték, hogy miért kell hazamennem 9-kor, én meg elmondtam a szitut, és egy csomó mindenki mondta, hogy ő is felfedezi anyukájában az irigységet.....
Na, osztálytalálkozóra elmentem, jó volt, csak ugye jönnöm kellett haza, mert anyós volt a gyerekekkel. Ja, és egy sztori. Anyám felhívott 1/4 9-kor hogy hol vagyok. Mondom osztálytalálkozón. Erre, tök számonkérően, hogy ki van a gyerekekkel, mondom anyósom, erre annyit mondott, hogy majd megbánod, és lecsapta a telefont. Jövök haza 10-re, mondja anyósom, hogy 1/2 9 körül itt voltan anyámék, azzal a címszóval, hogy jöttek a gyerekekhez, de ha már mind a ketten aludnak, majd másnap eljönnek. Szóval anyám nem hisz nekem, nem bízik bennem, képes volt ilyen átlátszó trükkel kijönni, és megnézni, hogy ki van itt a gyerekekkel. Anyósom se hülye, 1/2 9-kor minek jönnének a gyerekekhez???? Jót nevetett rajtuk.... Aztán vasárnap du. kijött anyu meg a hugom, de őszintén nem is köszöntem nekik. Szóval ezért meg fogtok kövezni, de engem már irritál az anyám. Jobb, ha nem is látom, mert a látványától ideges leszek. Sosem volt anya-lánya viszonyunk, több dolgot beszélek meg a barátnőimmel, a védőnővel, vagy veletek egy hónap alatt, mint vele az egész életemben, szóval nagyon utálnám, ha az én gyerekeim is így gondolkodnának felőlem, de talán én soha nem vágnék olyanokat a fejükhöz, amiket én kaptam e jópár év alatt.
Ja, még annyit, hogy írta valaki, hogy csökkentsük minimálisra a találkozásokat vele. Szerintetek nem elég minimális, hogy hetente egyszer, szombat du kijön 2-3 óra hosszára a gyerekekhez, úgy, hogy 5 percre lakik tőlünk és egyébként is akkor jöhetne, amikor akar, mert nincs főnöke (mert otthon van egy irodája)?????
Most ezt elküldöm, mert el kell mennünk a postára.Majd jövök
Brigó