Sziasztok!
Csajok, én be fogok golyózni! Beni egyszerűen nem képes aludni!!! Miért lehet ez??!!! Komolyan mondom, délelőtt kemény félórát aludt (egy részét a cicin), aztán sírva felébredt, de szerintem ez a kevés alvás is csak nagyon felületes volt. Aztán ahogy Marcit ebédeltettem, meg én is ettem, nagyokat ásítozott mellettünka pihenőszékében: na gondoltam, hú de jót fog majd aludni. Marci zsupsz az ágyba, Beni cicire, erre alig akar enni, úgy kellett megint rácsalogatni, nyamnyogott valamit (ma is alig eszik), aztán aludni meg nem akar
Megpróbáltam ágyba berakni, hátha magától beájul - szokott,ha nagyon fáradt, de csak ordított. Ringatni próbáltam, de az meg azért nem ment, mert akkor már én sírtam kínomban... Végül 10 perc kínkeserves ringatás után "bevágtam" az ágyba és kiszaladtam a fürdőbe bőgni, erre meg az ujját szopva elbóbiskolt. Mondjuk elég felületesen alszik, sóhajtozik stb. Komolyan mondom, ez már szerintem kóros. Hallott már valaki a Madarász kórházban levő alváslaborról? Meg fogom nézni a honlapjukat, de erősen gondolkodom,hogy idővel elvisszük megnézetni
Na panaszáradatból ennyi.
A párolást, sütést az almánál csak az elején javasoltam, de nem kötelező
Pedig milyen boldogan osztottam meg Veletek a nasiötletet, erre tessék, valaki a joghurtot, valaki az édesítőt, meg mittudoménmit nem szeret
Na jó a Druszám legalább mellém állt
Ákata!
Szerintem az almánál kevés gyümölcs savasabb.
Fogorvoshoz sikerült időpontot kérni? Mikorra?
Hettie!
Cigiszagú babaruhák
Engem is nagyon felháborít, ha egy vétlen gyermek mellett bagóznak a szülők, rokonok, felnőtt. A szemközti házban lakik egy házaspár egy kicsi lánnyal (2 éves körüli lehet), akik bagóznak. Amikor meglátom szegény lánykát, ahogy a szülei versenyt pöfékelnek a szőke buksija felett, vissza kell fognom magamat, hogy ki ne szóljak az ablakon
Artúrnak én is nagyon boldog névnapot kívánok!
Edit!
Milyen ágyat vettetek? Mi az új házba vettünk még decemberben (elkerülendő az áremelést) egy fenyőágyat, meg is hozták, erre kiderült,hogy a fejtámla részét nem kezelték le lakkal
, csak itthon vettük észre, így vihettük vissza
Napraforgó!
A Srácok tényleg megkülönböztethetőek, de valahogy a fürcsis képek engem is zavarba hoztak
Mi volt a vizsgálaton? Gondolom, megállapították, hgoy minden rendben
MSE!
Mi volt ma a vizsgálaton?
Mamy!
Én is Johnsonos fürdetővel tusolok, szerintem tök fincsi az illata, a Srácokra meg úgysem kenném (Marci ekcémás, Beni meg még kicsi).
Sz_Kata!
Gondoltam, hogy Te vagy a párom maratoni altatás terén
Éjszaka eddig szerencsére csak kétszer volt olyan, hogy ringatni kellett a sejhaját, hogy visszaaludjon, de megjegyzem, mindkettőnknek felment a pumpája tőle. Nem, hogy olyan gyakran, mint Nálatok
Peti hogy alszik napközben? Még mindig csak kendőben? Én ezt nem bírnám, mondjuk Marci mellett erősen kivitelezhetetlen lenne számomra...
Te aztán aludhattál, ha simán elorrontotta mellőlet a Párod Petikét
Livi!
Sok sikert a lakáseladáshoz!!!
Nem kell párolva adni az almát, csak lehet
Beuka!
Valahogy a citromos csuklás-elmulasztás nekem sem szimpi. Én általában cicire rakom, illetve raknám, ha Őkelme hajlandó lenne enni. De amikor éppen fogyózik, akkor fejre is állhatok, de nem akar nyelni egy-két kortyot, hogy elmúljon a csuklás
Dorka!
Látom, Te is sorstárs vagy esti altatás terén. Nem semmik ezek a kiskölkök, jól kikészítenek... Nálunk sem jön be a cumi, a legelején próbáltam, de nem nagyon kellett Neki, utána meg nem is akartam erőltetni, mert rátalált az ujjára és azóta is kedvére cumizgat rajta (hála az égnek!)
Ez a csomó szerintem normális, Marcinál is éreztem néha, ha nyomkorásztam Neki. Most nem jut eszembe a nevük. De dokihoz ettől függetlenül vidd el
Bikaterror
Nálunk az újságok, zörgő zacsik, pelus (elsősorban Pampers) nincs biztonságban, azokkal imád birkózni, gyömöszölni őket. Aztán egy idő után bepörög tőlük és jön a -szokásos - nyüszi
Mamy!
Nem védeni akarom őket, de hallottam olyat, hogy vannak olyan szemetesautók, amiben a szelektált szemeteket külön-külön lehet tárolni. Tehát tényleg úgy tűnhet, hogy ömlesztve öntik bele a szemetet, de mégis szelektált marad. Bízzunk benne, hogy Nálatok is ilyen van.
Nem hiszem el, félóra alvás után felébredt
Megyek szopiztatni, hátha...
Újra itt, jelentem jobb mellem nem kell mán megint
, csak néz rám nagy szemekkel, de nem eszik. Balt valahogy a szájába varázsoltam és két szippantás után visszaaludt. Most mélyen magamba szállok, hátha alszik megint egy negyedórácskát
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM, MÁR MEGINT FENN VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!! MEGŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐRÜLŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐK!
Inkább elküldöm ezt alevelet, visszaolvasás nélkül...
Pusz: Melinda, aki tényleg lassan becsavarodik