Új privát üzeneted érkezett!

Elli,
most látom(visszafele olvasom a lemaradásomKép), hogy Te is gipsz öntő vagy.Kép Beavatnál a titokba?Kép Köszi előre is.

Timici
timici

Urszila, Zsuzsi, Zulu aki erre jár és jártas homeopátiába.
Urtica Urens 5CH bogyó jó tejszaporításra????

Kaptam 3 dobozzal eme célra de Urszila mailjében nem ilyen nevű bogyó van. Beszedhetem???

Tina
tkriszta

Tina!

Jó! Én is azt kaptam annak idején. Az más kérdés hogy nekem nem segített. nekem is van még itthon egy 3/4 doboz belőle.

ne haragudjatok, hogy teljesen el vagyok tűnve, csak néha írok és akkor is igencsak szűken, d enálunk folytatódik a fog mizéria, vasárnap megint 39 fokos láz, hányás, reggelre kibújt a bal aalsó szemfog. Így alulról már csak 2 rágófoga hiányzik. Remélem már abbahygja afogzást most, 1 hónap altt 4 foga nőtt ki. éjjel alig aludtunk.

Nestlé kanál: Én betettem a gőz sterilizálóba és úgy jött ki belőle mint a harmónikaKép nálunk ennyi volta pályafutása.

Névnapi köszöntéseket köszönjükKép, de még tavyl úgy döntöttük hogy nem ilyenkor ünnepeljük neki, mert túl közel a szülinapja és a karácsony is, áprilisban van még egy Emma nap (az is benne vana naptárban) és akkor tartjuk. Bár fogalmam sincs melyik az "igazi" Emma nap, nem ismerek más Emmát.
Kakukkfű, ti mikor tartjátok?

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Tina,
jó a CH5, amikor anyukám is csak ilyet kapott nekem, én is bevettem és megvolt a kívánt hatásKép
Zsebi 3. fogacskáját én se láttam, csak a már hetek óta dagadt fogínyt, és nálunk is volt nagy sírás-rívás egyik éjjel, napközben meg folyamatos nyafi. Szóval szerintem nyugodtan kenheted a fogáraKép
A buszon mázlid volt, én még nem találkoztam jóindulatú ellenőrrelKép Szerintem ez a szó nem is szerepel a szótárukban. Igaz, kisgyerekkel nem nagyon próbálkoztam mostanában a pesti tömegközelekedéssel.
Hát hallod, én is terhességre gyanakodtam volna ilyen étrend mellettKép

Heppi,
akkor valszeg benneteket előztünk meg tegnap Abony után a 4-esenKép A férjem hívta fel a figyelmemet a kis twingóra és a benne ülők ismerős szerű mivoltára, pedig ő még téged sem látott. Ezek szerint jó a mesélőkémKép Mi is anyósoztunk, csak ők kicsit messzebb laknak, kb.1,5 óra az útKép Hál'istennek, nálunk is zökkenőmentes volt a látogatás, most már Zsebit nem akarta anyósom csokitortával megtömni, mint anno szegény 5 hónapos TimitKép Azért én viszolygok ezektől a pofavizitektől, mert anyós roppant kíváncsi, mindenbe belekotyog és még a viccet sem érti, amit mondok, sokszor el kell utána magyarázni neki. Apósom meg TSZ elnök volt, és ezt máig nem bírja levetkőzni. Na mindegy, a kicsikre hivatkozva talán megúszom a karácsonyi látogatást.

Norka,
már én is szemet vetettem a nagy TV-s dobozunkra, csak lusta malac vagyokKép A tiétek nagggyon szuperKép
Megy a drukk az eü meg az újabb rutin vizsgáhozKép
Jázi nagyon helyes a képeken és még mindíg milyen kis tömör gyönyörKép Tényleg, még mindíg olyan jó az evőkéje?
És miért gondoltál engem vén banyának?KépKépKép Azért 33 évesen még nem mumifikálnakKép

Elli,
ha nem megy Rody elrablása, ne törd magad, úgy is kap a lyány, persze, ha a nagyit sikerül lefeszegetni rólaKép Ugyanis tegnap elárulta, már Timi összes ajándékát kipróbáltaKép
Szerintem szuperül gyarapszik Kevint, nem a tejcsiben van a hiba. Esetleg a foga, vagy csak megint próbálgatja anyát? Ilyenkor nagyon nehéz eldönteni, sajna egyértelmű tanáccsal én sem szolgálhatokKép

Anita,
az ember lánya mindíg olyankor érzi magát rossz anyának, amikor panda macis a szeme a kialvatlanságtól, és nem mosolyogva simogatja a vígasztalhatatlanul üvöltő dedetKép Ez azonnal elmúlik egy kis pihentető alvás után, és még a csemete is megjutalmaz ilyenkor valami új tudománnyalKép KitartásKép

Kangi,
kistesó projekt hajráKép Azért én május előtt nem vágok bele, így is rendesen őszül a parókámKép Szóval az együttgömbölyödés így valszeg nem lesz teljesen összehangolvaKép
Készülj fel rá, hogy kedvenc lányod még apapártibb lesz, ha jön a tesó, de ez természetes, ne szontyolodj el. Timinek 4 hónap kellett, hogy hozzám is újra úgy odabújjon, mint régen. Nem mondom, hogy nem fájt a dolog, de siettetni nem lehet, hagyni kell, hogy feldolgozhassa anya iránti rosszallásátKép

Zsuzsi,
a képriport nagyon tetszettKép Miki gyerek csúúúcsKép Zsebi is mindent befalna, amit neki még nem szabadna enni, így titokban kajálok, hacsak nem akarok bébipempőn élniKép

Sofka,
gratula a 300.-hozKép A műszaki ketyerékkel újabban én is hadilábon állok, mert nekem 1-2 napos intenzív együttlét kell a kiszemelttel, hogy perfektül tudjam kezelniKép Viszont a gyerekeim ezt nem díjazzák, ezért a legtöbb holminak csak az alapfunkcióit tudom használni, és erősen rácsodálkozok, ha valaki megmutatja, hogy még miket tudKép
Szerintem nem feltétlenül kell Marcipánt leszoktatni a déli szopiról, csak próbálkozz a hozzátápival is. Így egy-egy alkalommal nem veszik éhen, ha anya nincs cicinyújtásnyiraKép
Azt azért hozzáteszem, én is szopi előtt adok Zsebinek egyebeket, különben 2 kiskanálnál több nem csúszik leKép

Beu,
sajna az ilyen szekrényes balesetek nem egyszeriekKép Nálunk rosszabb a helyzet, mert Timi még be is segít Zsebinek, hogy tutira rácsukhassa a kezére az ajtót. Én attól rettegek, hogy egyszer nem csak a szekrényajtóval lapogatják ki másodszülöttem kezét, hanem a szobaajtó is kipróbáltatik e célból, mert Timi imádja csukogatniKép
Ja és a biztonsági ketyeréket a gyerekek tudják a leggyorsabban eltávolítani, amíg a hülye szülő órákat dekkol előtteKép Nálunk Timi elég gyorsan megtanulta, hogy az éppen betolt fiókban nem hagyja az ujjacskáitKép Egy valamihez ragaszkodom, és az a konektorok bedugaszolása, mert erről képtelenség lebeszélni őket.
Hozzátápival araszolva ugyan, de haladunk, olyan 3/4 üvegnyi bébikaját elfogad, ha főzök neki, fogalmam sincs mennyit. De a maradékért hosszú sorok kígyóznak Timi személyébenKép Még az anyatejes pempőket is felvette a szeretem listáraKép

Holnapi talira megyünk, ha el nem tévedünkKép

Mennem kell, mert Timi nagyon csöndben vanKép

pusssz
Momo

Momo
momo

Hali Kép
ebédre megint bevágott a lány egy rendes adag Apacuka-féle sült csirkét, két egész, még Somlóról hozott (lefegyesztva tárolt) barackkal, asszem, elégedett lehetek Kép

Cserepesházas talit szerintem mi is bevállaljuk, bár nem hosszan, mert Julcsi ebéd előtt még szundítani szokott, s ha nem teheti, üvöltözik Kép

Beu Kép
lesz játékvásár? Mi fél négyig érünk rá, utána készülődünk usziba.
Becsukódott Lőrinc KépKépKép
Mindenpiszkálás Kép ... te szegény!

Momo Kép
hát, lehet, hogy nekünk is csak májusban jön össze, majd kiderül, mindenesetre februártól szsorgosan próbálkozunk majd Kép

Norka Kép
hurrá 8 fogú Jázinak! Kép

Megyek, mert engemet áhít a ded.

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is csak olyan sűrű a program, hogy azt sem tudom merre áll a fejem.
Dorka baba jól van, pénteken újra 2 fűlbevalósok lettünk, csak egyy kicsit sírt.

Szombaton verseny után esküvőre voltunk hivatalosak, ahonnan jól elkéstünk, 2 helyett fél 4 re értünk le a nagy köd miatt.
Na így megkerestük a cukrázdát és jól besütiztünk este 6 ra már itthon voltunk.
Az a nap nem jött össze, nagyon rosszul is játszottam, jobb lett volna aludni egész nap.

Manó: Dorkácska még mindig nem bújtak ki a fogacskái, látod Emma ebben sokkal ügyibb..
Jól vagytok? Rég beszéltünk.
Most voltam a pátyi boltban hát lesz munka rendesen.
Reggeli ébresztőnek belerugtam a kislábanújjával a franciaágy sarkába+ előjött a valamilyen alaergiám, meg dagad a talpam szombaton a jobb, ma persze az amit reggel beütöttem, így sántikálok mint aki rosszban járkál.

Franyó:A nagyobbik győri fiú a Péterke is megnősült, az Ő esküvőjét késtük le..

Milyen tali lesz holnap?

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Este még jövök...

Kép
Kép
dorka2

Megint énKép

Zsombinak eléggé bejött az első céklás pempő, kíváncsi vagyok, később is tetszeni fog-e? És Apa arcára is, amikor az esti pelusban meglátja a céklaszínű kupacotKép
Szandinak a gáztűzhely dobozából csinált Apa házat, kb. egy évet bírt szegény, utána a kukában végezte (szétnyűtte Szandi). Jó nagy volt, két gyerek simán elfért benne, az volt a gáz, ha nekem kellett vendégségbe menniKép, ha én belemásztam, akkor még a mosógépet is ki kellett tenniKép

Momo
Elképzeltem a nagyit RodynKép
Harmadik babus, de jóóóKépKép

Kangi
Szandi is sokkal apapártibb lett, de szerencsére még mindig kell neki anya isKépKép
Mégisjóevő JulcsiKép

Emmáknak mi is boldog névnapot kívánunk, ha most tartjákKépKép

Megyek, uzsizok egyet, mert egy üres spenótot ettem ebédre és már éhezemKép (Szandi megette az összes sültkrumplitKép)
PusziKép
Toffi + Zsombi + Szandi
toffifee

Sziasztok!

PIldi
azt nem tudod megcsinálni, hogy otthon felmelegíted a pempőt és termoszban/hőtartó dobozban hozod? Bár lehet, hogy a "recepciósoknak" van valami kis konyhájuk, ahol esetleg van micro, de ez nem biztos. (vagy ha olyan kajcsit kapna, amit nem kell melegíteni pl. gyümi?)
ha babakocsival jössz, van néhány lépcső, amin fel kell szenvedni a kocsit

a sóskát/salit mennyi ideig kell főzni? csak épp felforralni és kész?

Manó
szegény Emma, hogy így megviseli minden egyes fogacska kibújása Kép pedig annyira írják a könyvek, hogy attól nem lehet láz, de ezexerint mégis Kép

Elli
most már biztos sajna, hogy nem tudunk menni HOzzátok a 6-ai talira. Mikulás ünnepségre megyünk 2-től

Andi
psandi

Mano!

Mi a nyari nevnapot fogjuk tartani, mert mikor kereszteltek vedoszentet valasztottunk es az ovenek akkor van a napja. Boldog nevnapot Emmanak, ha ti most tartjatok.

Kakukk
kakukkfu

Sziasztok,

Zsuzsi,

Szegény Miki és Gyuri Kép Jobbulást Kép És te hogy bírtad a hétvégét egyedül a gyerekekkel?

Orsoly,

Fürcsis kép Kép És Lackó már lépeget is? A héten megint voltunk Dévény kezelésen,Artúr most még többet sírt,mint a múltkor,majdnem egész idő alatt. Ez eléggé elkeserít. Lackó is ugyanannyit sír minden kezelésen,vagy hozzászokik és egy idő után már kevesebbet? És megírnád légyszíves,hogy ti hány hét után láttatok javulást? Köszi!

Csucsuka,

Dúlasághoz gratulálok Kép És abarátnődnek is a babához Kép Hogyhogy te mentél és nem az apuka?

Heppi,

De jó,hogy egy kicsit jobban vagy és tudsz írni Kép Szekrényrendezés nálunk is elkélne,a nyári cuccokat át kéne tenni a téliek helyére (kevés a ruháspolc) de még mindig halogatom Kép
Hogy telt az éjszaka? Orsi megint ébresztett?

Manó,

Milyen pontokról van szó? Nestlé vonalkódos? Remélem találsz valami jót amire beválthatod. Emma köhögése csillapodott?

Toffi,

Szandinak jonbbulást Kép A Burger King meghozta az étvágyát?

Sofka,

Megy már a fotózás? A Zsuzsi által vett babakocsikupola jó lett? A freemailes leveleid megkerültek?

Elli,

Gratulálok a 9 kilóhoz és a forgáshoz! Látod,pár hónapja talán még nem gondoltad,hogy az lesz,hogy Kevin állandóan forogni fog! Artúr még mindig nem forog,nem sieti el a dolgokat Kép

Anita,

Jobb már? A gyerekek tényleg okosak,Artúr is megtanulta,hogy ha sír,akkor bejövök a szobába és amikor már itt vagyok,akkor érdekes módon rögtön lehallgat és már semmi baja sincsKép Ötletem sajna nekem sincs,én is többszört kelek éjszaka és csak remélem,hogy egyszer csak vége lesz és végre kialudhatom magam.
Ültetni elvileg csak akkor szabad,ha magától ül,de szerintem attól nem lesz baja,ha egy picit megdöntöd a babakocsi ülését,rövid időre,én is szoktam ( a 3 fokozatú ülésen első fokozat)egy pár percre úgy kb 5hós korától. Egyébként meg a 0-13kg-os autósülésünk sem vízszintes.

Beu,

Nekem is szállt már el levelem,többször is és akkor én olyan dühös lettem,hogy nem írtam újra,hanem lezártam a gépet Kép
Én úgy voltam a Dévénnyel,mint te a homeodokival én is csodát vártam aztán meg csak csalódás lett,mert csak sír és sír a kezelés alatt.
Nagyon jók a kirándulós képek Kép Merre jártatok? Látom,már írtad. És hol van ez a cinkotai erdő?
És a kengururól átváltottatok háti hordozóra? És Lőrinc szereti?

Norka,

Játszóház nagyon aranyos Kép

Gombóc,

Térdelgetés Kép NemevésKép
A Dévény kezelés nektek kb mikor hozott eredményt?

Ari,

Én is úgy tudom,hogy a TGYÁS az 168 nap. Mikor mentek a Karolina útra az ortopédiára?

Urszila,

Megkerültek a levelek? Tejszap mélt kérhetnék? azurkek01@yahoo.com Köszi szépen!

Momo,

Anyós apóslátogatás Kép Jó,hogy letudtátok egy időre. Kép
Az mit jelent,hogy az UU Ch5 is jó,ha nincs más? Milyen potenciál kéne belőle? Nekem sajnos most aktuális
lett a dolog,mert nagyon fogy a tejcsi és a Laktoherb se használ. Köszi szépen.

Ne haragudjatok,hogy nem írtam mindenkinek de most többre nem futja,mert apadozik a tejcsi és most azt próbálom szaporítani.
Artúr 2 óránként eszik,éjjel 3szor is (még soha nem aludta át az éjjelt,mindig evett legalább 2-3szor). Hozzátápi nem teccik neki,
bár igaz,eddig csak Hipp gyárit (gyümit) próbáltam mert nem jutok el a biopiacra,eddig a max napi 50-60gram. Szóval nem tudom,mit
csináljak,irassak-e tápszert,tudom akkor a tejem még jobban elapad,de éheztetni se akarom. Ha íratok fel tápszert akkor szerintetek
milyet?Nagyon féltem Artúrt az allergiától.
Holnap megyünk gyerekdokihoz,feliratni a Menjugatet,aztán a gyógyszertárba oltóanyagért,de felhívtam a környékbeli (XII.ker)
gyógyszertárakat,nincs belőle készleten, meg kell rendelni,tehát mehetünk vissza csütörtökön beoltatni,vagyis 2szer kell majd sorakozni Kép
Ez mindenkinál így van?
Előre is köszi a segítséget,
Ildi
azur

Basszus, csak egy fél percre mentem ki a konyhába, erre Dani átmászott a másik szobába és mire visszamentem, a virágföldet kipakolta a cserépből Kép REmélem nem evett belőle, a szája nem volt olyan

Andi
psandi

Timici,
elvileg 1(víz):4(gipsz) arányt ír pl a Praktika magazin, de több víz kell bele. Tejföl állagúnak kell lennie, oylan sűrű, pasztaszerűnek, szépen belesimítani a formába. Elég hamar (10-15 perc) ki lehet venni, de akkor még nagyon vizes, legalább másnapig száradjon.
Este még jövök,
pusssz
E
ellimami

Sziasztok

teljesen paff vagyok, hétvégén Apasas is kidőltKép.
Úgyhogy holnapi talira nem merek menni, mert biztos vájruszhordozó vagyokKép, nehogy továbbadjam a skacoknak.
Malackámmal nem tudom, mi van, rettenetesen viselkedik pár napja, én meg lassan megőrülökKép.
Az archívot még átfutni sincs időm sajnos, ha esetleg valaki kérdezett valamit, amire nem válaszoltam, akkor nehari, nem bunkóságból, csak időhiány, brühühüKép.
Majd azért igyekszem, csak a héten még rohangálnivalóm is van gazdagon, és fog. sincs, hogy fogom kivitelezni a két sráccal.

puszka mindenkinekKép

NyomiZulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!!!!

Na lányok voltunk méreckedni Kép A lány 67 cm (jövőhéten a dokinál tuti kisebb lesz Kép) és 7400 g. Pár napja nagyon ügyesen forog, igaz kell küzedenie rendesen, mert a feneke nagyon nehéz még. Elkezdtük a hozzátápit, hisz jövőhéten már 6 hónapos lesz. Eddig minden csúszik, tátog mindenre, de mindig az én kanalam kell neki, na ja az a nagyobb Kép Idáig a bóti kajákat mind megzabbantotta, most majd elkezdek kísérletezni a kotyvasztással. Írtátok a céklás krumplit. Azt hány hós kortól lehet adni?? Még kezdők vagyunk, a répás krumpliig és a sütőtökig jutottunk, ergó ami 4 hós kortól mehet, azt ette eddig a lány.

Ari
A Tgys az tuti 168 nap, de ezt el lehet kezdeni a szülés előtti 28 naptól. Tehát te döntöttél, hogy mikor kezdted. Én a szüléstől kezdtem és most telt le nov 17-én. egyébként a TB-nél meg tudják mondani pontosan.

Na most apája elzavar egy időre a géptől mert tegnap újrarakta a rendszert és eszébe jutott, hogy nincs rajta antivírus. Most ráteszi még mielőtt elkezdek letöltögetni Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok Lányok,

Végre megint itt.
Múlt héten voltunk Parádsasváron. A nagyi is velünk volt...csak hát tanulnom kellett Kép De azért minden nap úsztam+ masszázs is volt Kép Viszont péntekre virradó éjjel egy jó-kis gyomorrontás kapott el. Másnap szurit is kaptam, hogy harmadnap tudjak vizsgázni. J, és haza sem tudtunk simán jönni. Mivel csak nekem van jogsim a családban, én meg ugyibár nem tudtam vezetni. Végül eljött értünk Apa kollégája.
Aztán a szombati nap elég fárasztó volt. Hajnali 5-kor keltem, hogy tudjak tanulni még egy kicsit. 7-kor indultam, du 5-re értem haza (2 vizsga volt) Persze Apa egész nap nem tette tisztába Lilit Kép Enni szerencsére kapott a ded.

Képzeljétek, ma bementünk a Mamutban a kölyökvárba. Ki volt írva, hogy fél óra 600 pénz, aztén kifelé kiderült, hogy nem kell fizetnünk, mert Lili nincs még 1 éves. Tök jó Kép Egyébként nagyon élvezte a kiscsaj Kép
Zulu, Gombóc, Sofka, Azúr, gyertek el majd Ti is egyszer (közel van) meg persze más is, ha van kedve Kép

Na megyek, mert elvileg csak takaróért jöttem Lilinek + elrakni a palacsintát. Magdi, Fincsi lett. Köszi a segítséget. Kép

...ja csak még egy. Holnap lehet, hogy mi is megyünk talizni.

pusz,
gömb

ui.: A Mammutban vettünk olyan szalvétákat, hogy egy csomagban mind különböző van. Dekupálóknak szerintem tuti. Nagyon aranyos karácsonyi+mikulásos képek vannak rajta...
na megyek viszem a takarót...
gombolyu

Megint én... és parázokKép
Tudja valaki, hogy a rákszűrésen a P3 nagyon gáz? Ugyanis azt kaptam, most hívott a dokim, szerdán ismételünk...
Jó éjt Mindenkinek!
Toffi
toffifee

Sziasztok!

koszi a TGYAS-os infokat. Biztam benne, hogy nem jol szamoltak (en 6 honapra emlekeztem) es egy kis penz all meg a hazhoz Kép

Holnap apa bevisz minket talizni ha jol halad a tanulassal hurraaaa!

Ortopediara jovo heten megyunk fonokom felesege valami tuti doki nenihez beprotezsal minket.

Bori ma extra nyugi volt. Nem akar kibujni az a felso fogacska. Allandoan ulni akar, a kezemet fogva felhuzza magat ulesbe es szepen tartja magat csak en nem nagyon merem engedni neki.

Na nem kopogok tovabb apa tanulni akar!

Udv Ari
ari

Teljesen el vagyok keseredve.KépKépKép Ma reggelre ellopták az autónkat (tegnap délután még használtuk).Kép Így aztán szinte egész nap ügyintéztünk.
Roni nagyon tündér volt. Nem nyafizott, sőt még aludni is hajlandó volt a babakocsiban (nem csoda, a biztosítóhoz több mint 1 óra az út tömegközlekedve).
Este hőemelkedése volt, remélem nem szedett össze semmit.

Maci_2 + tegnap 8 hónapos Roni
maci_2

Maci_2,
jajjjjKépKépKép. Nekünk pont egy éve volt hasonló élményünkKép. Remélem gyorsan lezárják a nyomozást, és rendesen fizet a biztosító. Milyen autó volt?
Mi most tetettünk be sebváltózárat, állítólag azzal nem szeretnek macerázni a tolvajok. Remélem is, mert ha ezt is megfújják, trabit fogok venniKép.
Drukkolok, hogy Roninak ne legyen beteg!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Mac2:ez rémesKép Kép Kép. Elegem van a közbiztonságból, az ismeretségi körömben ezen az őszön ez a negyedik! (na jó, abból 3 innen a babanetről, de akkor is sok!)

Toffi:nem hangzik jól, de azért próbálj nem nagyon idegeskedni!

Du 5-kor dőlt bennem össze egy világ: Bálint fiam hazajött a suliból, 38,5-el.... Gyanitom, hogy holnap nem engedhetem suliba, bár a lázcsillapitó hatásától kezdve erősködött, hogy jól van és nem fáj semmije. Ráadásul ki tudja, mennyit adott már át nekünk belőle.

Cékla: Ancsinak is izlett, rengeteget bevágott. 12-kor ette, fél6-kor ott volt a pelusban. Remek marker arra, hogy mennyi idő alatt megy át rajta a kaja!

Sóska, sali: igen, én csak annyit szoktam főzni őket, hogy éppen összeessenek(fonnyadjanak), és aztán irány a turmix. És nagyon pici vizet hagyok csak alatta.

Andi: köszi az infókat, most minden azon múlik, Bálint marad vagy megy a suliba. (nagymama kiesett már próbáltam)

Zulu: jobbulást nektek!

SZiasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Lehet, hogy mi is beneveznénk a taliba. Holnap lesz ugye? Kb. mikortól? Nem emlékszem és most nincs erőm visszaolvasni, bocs.
És lenne egy kényes kérdésem: ér olyan barátnőt vinni, aki nem netezik? Ugyanis egyedül nem merek elindulni, viszont ha valaki jön velünk, akár már merészebb lennék. Van egy kisfia, akit Daninak hívnak és egy éves múlt november közepén.

Maci2!
Autó Kép. Szorítok, hogy minél előbb fizessen a biztosító.

Toffi!
Nekem már volt P3 és lásd itt vagyok Kép. Nekem egy csúnya méhszájseb miatt volt, plasztikáztak, és utána 6 héttel P1-et produkáltam.
Remélem a dokid meg tud majd nyugtatni és nem kell tovább paráznod Kép!

Önző leszek, csak magunkról írok: Levinek valszeg jön a foga, extra nyügi, hisztis, hamar dühös lesz, ha nem sikerül valami. Alig eszik és kicsit folyik az orra. Elkezdtem Echinacea-t adni neki, úgy tűnik segít, csak nehézkes beadni Kép.
Ma átadtunk minden lakással kapcsolatos papírt az ügyvédnek, aki azt mondta, ne számítsunk semmi jóra a Földhivatalnál, mert még az augusztusi sürgős kérelmeket sem dolgozták fel. Ezek szerint Bp-en augusztus óta nem kapott senki hitelt? Mert a hitel folyósításának feltétele a jelzálog bejegyzése. Na mindegy, én optimista vagyok Kép!

Jó éjt! Virág és Levi
virga

Toffi!

Írtam mélt P3-mal kapcsolatban!
rjuli

Toffi, drukk, hogy minden rendben legyen!

Maci, jajj! Kép De aranyos a lány, hogy nem nyűglődött.

Zulu, kitartás, majd a síelésen kipihened magad. Kép Legalábbis másképpen lesz fárasztó.

Andi, itt az ideje, hogy Ti is megkezdjétek a lakásátalakítást. Feng shui helyett feng dhani!!!

Timici, még valami a gipszhez: Mindig a vizet öntsd a porhozm, és csomómentesre kell kavarni. Jobb a modellgipsz, és hideg vízzel lassabban köt, tovább tudsz alakítani. Ja, és a formát rázogatni kell, meg finoman az asztalhoz csapkodi, hogy a buborékok elmenjenek, ne rontsák a cucc szakítószilárdságát. Jó munkát!

Kangi, milyen szerencse, hogy apacuka a séf. Talán Neked már nem is lesz dolgod a konyhában! (Esteleg az alkotás után.)

Mi muffint sütöttünk ma (miközben Marci nyűglődött, Orsi meg hímzett!!!! De már megtaláltam a tűt, és visszabontottam odáig, ahol elvesztette a türelmét.) Csak ma valahogy nem tudom kicsinyíteni a képet. Kép Megyek, hosszú éjszaka elé nézek, Orsi beteget jelentett. Megint vizsgálódhatok a szimulánsom ügyeiben. Legalább a sebét is látja dokinéni. Tali ugrott. Ember tervez...

sofka
sofka

PsAndi,
Gratula az álláshoz!

Ari,
Gratula a fél évhez!
Nekem a 13. havit időarányosan számolják (azaz kb. 3 hónapot dolgoztam, így 25 %), bár nem közalkalmazott vagyok.

Sofka,
Nagyon szupi a kép! Mivel ragasztod a szalvétát (vizes alapú ragacs - amolyan tapétaragasztószerűség)? És honnan szerzed a szalvétát?
Jobbulást Orsinak!

Elli,
Drukk!

Zsuzsi,
Képsor szuper!
Fiúknak jobbulást!

Leszter,
Jó művészkedést!

Norka,
Drukk!
Gratula a kis 8-fogúnak!
Szuper képek, édes csaj!

Gombóc,
Ügyes térdelő Zsombi!

Magdi,
Jó alkotást, aztán kérjük a képeket!

Toffi,
Gyógyult SzandiKép

Manó,
Fogzó kismanónak jobbulást!

Zulu,
Jobbulást a családnak!

Zulu, virág,
Másfél éves Renault Thalia. Nincs fél éve, hogy vettük. Biztosítóban azt mondták, hogy az ünnepek miatt minimum 2 és fél 3 hónap.Kép Bár jobban örülnék, ha visszakapnánk, sértetlenül. Hiú ábránd, tudom...

Nadine,
Ügyes lány!

Gömb,
Jobbulást. Hogy vagy?

PIldi,
Jobbulást Bálintnak és drukk hogy más ne legyen beteg!

Virág,
Jobbulást a fogzó kismanónak!
Drukk a gyors földhivatali ügyintézéshez!

Sóska: Alaposan megmosom, nem csepegtetem le, viszont nem teszek hozzá plusz vizet, kis lángon párolom, míg össze nem esik, végül turmixolom.

Jó talizást holnapra! Remélem lesznek majd képek is.

Megyek bekeverem holnapra a császármorzsának valót.

Maci_2
maci_2

Na lányok, itt örömködtem az ebéd felett, cserébe vacsira ne mevett semmit, csak egy fél babapiskótát, na meg 2 degesz cicit, mert az uszi miatt kimaradt a délutáni szsopi, na és persze a dús ebéd után sem szivornyázta laposra Kép Alszik, mint a tök. Három éjjel nem keltem fel hozzá, mikor felsírt, mindháromszor 10 percen belül visszaaludt, az utóbbi 2 éjjel meg nem is ébredt, hurrá Kép

Maci_2 Kép
kocsi KépKépKép Micsoda rohadtság Kép

Sofka Kép
ne is mondd a házitündérkedést, megint olyan trágyadomb a lakás, ha nincs itt valaki Julcsit pesztrálni, nem tudok semmit takarítani Kép
Muffin nyamm, Orsihímzés Kép szegény kis szimuláns, de hát miért????

Virág Kép
ezt a földhivatalos dolgot én sem értem ... Kép Drukk, hogy fogacska bújjon ki!

Toffi Kép
neked is drukk, hogy P3 ne legyen igaz, vagy ah mégis, hamar orvosolható legyen!
Írtad, hogy C.botulinum nincs magyar mézekben, ez jó hír, köszi!

Most megyek aludni én is.

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok,

Azur,
ZSombi is ordit a Deveny kezelesek alatt. Ezt elore mondta is a gyogytornasz, hogy a babak nem szoktak "elvezni" a dolgot. Kép Tudod, ahogy a felnotteknel is, ha massziroznak es faj, akkor ott gond van. Kép
Zsombi az elso kezeles utan megfordult, igy mondhatjuk, hogy azonnal latszott az eredmeny. Kép

Zulu,
vájrusz KépKépKép Jobbulast az egesz csaladnak! Kép

Gombolyu,
Paradsasvarert irigy-irigy. Kép Az a tobbi kaland az meg. Kép MAmmutos otletet koszi, szerintem majd meglatogatjuk. Ossze is csoroghetunk, es talizhatnank is. Kép

MAci_2,
auto jujujujjjjjjj...KépKép A legjobb baratunknak ket es fel honapja loptak el es csak 60 nap utan fizetett a biztosito, amikor lezartak a rendorok az ugyintezest. Drukk, hogy minel hamarabb fizessen a biztosito! Milyen kocsi volt es honnan loptak el? KépKép

Toffi,
ha jol tudom, ez meg lehet hibas laboreredmeny is. Az ismetlesig ne idegeskedj, remeljuk, tenyleg csak ez a baj. Kuldok egy kis drukkot! KépKépKépKép

Virag,
Foldhivatal miatt nyugi, altalaban figyelik a hataridoket. Kulonben be lehet menni es erdeklodni az ugyintezes allasarol plusz az uygved is irhat surgossegi kerelmet, azt is figyelembe veszik. KépKép

Sofka,
tali Kép, szimulansoknak jobbulast! Kép

Beu,
holnap hivhatlak telcsin, hogy merre kell menni a Cserepeshazba?

Gombóc
gombóc

Toffi
megnéztem Neked az okos könyvemben:
az I-II. osztályzatú normális kenetet jelöl, III. osztályzatú kétes kenetre utal, ezért ajánlatos megismételni, míg végül a IV: és V. a rosszindulatú elváltozás alapos gyanúját jelenti. Ezek az osztályok azonban csak indikatív jellegűek. A citológiai vizsgálatok semmiképpen sem tartalmaznak végső diagnózist.
Ha még érdekel valami, megnézem szívesen, mert még van a témáról néhány dolog a könyvben.
Ne izgulj, nem lesz semmi baj Kép

Maci
autólopás KépKép
Remélem Roni nem lesz beteg!

Andi
psandi

Maci_2
Ez nagyon rossz hírKép
Mi egy hete voltunk fent Pesten és majdnem hasonlóan jártunk Kép mikor indultunk volna haza nem birtuk kinyitni az ajtót ugyanis megpróbálták feltörni. Mint utólag kiderült valamelyik jól szituált beleteört
egy ollóhegyet. Kép

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Azért én is vagyok még, de még olvasó üzemmódra sincs időm.

Maci!
Ez borzasztó!!!!!KépKép
De kiscsaj nagyon édesKépKépKép Tényleg neki már van babanetes lovagja? Mert ha nincs tudok egy jelentkezőtKép

Beu!
Holnapi talira megpróbálok bekukkantani, de valszeg csak röviden.
A Cserepesházon belül hova kell menni?

Elli!
Te bulidra mi is mennénk ha lehet!
Mit csináltatok a pénteki uszin?
Nem tudom, hogy gratulááltam-e már, de nagyon ügyes kisfiad van!!KépKép

Andi!
Danidnak is gratula!!!!KépKép

Mindenkinek nagy gratula a tudományokhoz és jobbulást a nyavajákhoz!!!!!

Most ennyi voltam, mindenkinek nagyon köszönöm a dícsérő szavakat, felteszek még egy képet szemem fényéről, aki egy zabagép, durmimaci és vigyoripofa egyszemélyben. (Persze nem ezen a képen!)

Kép

Jó éjt!!!
muki

Hurra, hurra, most tudtam meg, hogy holnap reggel Apajanak Zugloban van dolga, igy odafele egy darabon vele megyunk kocsival. CSak majd haza BKV-val. NA, igy szinte tuti, hogy megyunk talizni. MAr csak a CSerepeshazat kell megtalalnunk...Kép

ZSombi este 8 ota mar harmadszor ebred fel. A foga lehet? Kép

Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Maci! Jaj, szegények! Ismerem az élményt én is.Kép

Zulu! Jobbulást a családnak! Kár, hogy nem jöttök.

Andi! Az enyém a kézkrémet nyalta meg tegnap. Nem tudom mennyit szlopált belőle, de krémes volt a szája, az tuti. Pedig ott voltam mellette. Kép

Ildi! Menjugate nincs minden patikában, de van ahol van készleten. Dokinál meg kérj időpontot, most már lehet, hogy ne kelljen sorban állni. Cinkotai erdő a XVI. Kerületben van, és csak egy kicsit sétáltunk. Háti hordozót kölcsönbe kaptuk, most használtuk először. Nem tiltakozott a kiscsávó, bár amikor húztuk benne, elég döbbent fejet vágott.Kép A kenguruba amúgy beöltöztetve már alig fér be. Még kendőzhetnénk, de én inkább babakocsizok. Abban legalább alszik. Tejszaporításhoz megy a drukk! Egyél sokat, és főleg nem kéne idegeskedni, gondolom, az sem használ. Nappal pedig próbálj meg pihenni, mikor Artúr alszik, Te is. A kezeléseken a gyógytornász nem tudja valahogy finomabban, hogy ne sírjon? Nem lehet megnyugtatni?

Toffi! Remélem, P3 nem komoly. Drukk! VendégségKépKép Napok óta azon gondolkodom, amit mondtál, hogy Szandi kicsinek milyen jó volt, most meg milyen rossz. Mellesleg ezt én nem vettem észre, igaz, a talikon alig láttam. Jöttök végül holnap?

Manó2! Remélem, jobb napok jönnek rádJ Tali: 11 óra Cserepesház. (Vezér u. 28.azt hiszem)

Momo! Akkor Zsebi is elég szépen eszik már. Csak belejönnek! AjtóKép

Ildi! Nem tudom, van-e mikro a Cserepesben.

Urszila! Mit főzünk meg a paradicsomlében???

Virág! 11-től. Én nem fogom kinézni a barátnődet a társaságbólKép

Gombóc! Hú, majdnem elfelejtettem, Te kérdezted az átkelést lépcső nélkül, ugye?
Metróból kijössz, jobbra fordulsz, zebrán át, be az Árkádba, fel az első emeletre, ott rögtön a liftnél van egy átjáró felüljáró a Sugárba. Átmész, de nem be a Sugárba, hanem le a rámpán, és előre a trolihoz. És már ott is vagy, hipp-hoppKépKép Bonyolultnak hangzik, de elviselhető. Csak vigyázz, a C&A előtt vezet az út, én oda mindig betérek.Kép De hívhatsz nyugodtan, ha valami gond van.
Akkor mindez visszafelé ugyanazKép Ezek az ébredések de ismerősek. Bár ma még nem, kopp-kopp-kopp, nem is mondtam semmit.

Réka! Emeletre valahova, de úgyis elirányítanak. Meg nem olyan nagy a hely, hogy ne találnál meg számos mamát babávalKép Dani édi! Hiányoltunk pénteken.

Ti hogy kenitek a gyerek ínyét dentinoxszal? Nekem nem engediL

Beu
beu

Beu,
koszi. Kép Nezem a terkepen a Vezer utcat, gyalog messze van az Orstol?
Dentinox-szal sehogy, mert ZSombi se hagyja. Szajzar van, de ha megsem, akkor lenyalja az ujjamrol. Kép
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Mivel még mindig nem jó az itthoni gépünk, épp hogy csak olvasni van időm, azt is csak nagyjábólKép

A képeket is megnéztem, a babák szokás szerint nagyon-nagyon aranyosak és szépekKép

Képzeljétek, ma voltunk csípőkontrollon, és nem kell tovább hordani Bencikének a terpeszpelust, és én nagyon-nagyon örülök neki!Kép Nem volt 4 hét, és a doki szerint látszik hogy milyen sokat tornáztunk. Olyan jó érzés volt ezt hallani, annyira megkönnyebbültem! Remélem a fejét is előbb-utóbb elkezdi tartani, és akkor teljes lesz az örömömKép A köldöksérv is rendeződik, úgyhogy tényleg minden jó nagyonKép
Ja, és újabban Bence 6-8 órát alszik egyben, remélem a jövő heti utazás nem borítja fel a ritmusát!

Elli!
Most csak Neked írok gyorsan.
Igen, ma beszéltek telefonon, holnap jön hozzánk a férjed felmérni a terepetKép
Sajnos a talira nem tudunk menni, mert most szombattól jövő vasárnapig Szolnokon leszek Bencével a szüleimnél, mert a férjem Svédo-ba megyKép
Holnap elintézem a vérvételt+tüdőszűrőt, úgyhogy lesz hivatalos papírom is a tejleadáshoz, de azért érdekelne a lány tel.száma akit írtál. Esetleg ha beszélsz vele, és még kellene neki tej, az én számomat is megadhatod, benne van a Csucsuka féle táblában. KösziKép

Sajnos most többet nem tudok írni, jó éjt mindenkinek!
Vera

KépKép Kép
76vera

Gombóc! Gyalog is megközelíthető, kb. a troli vonalán. El az Ikea mellett, lámpánál balra a Füredi útra, és azon a Vezérig. Vagy át a lakótelepen, de azt nem tudom leírni.

Gluténmentes "rágóka" óvatos mamák fogzó babáinak címmel írt egyszer Norka (?) egy receptet. Próbálta már valaki?

Beu
beu

Maci, auto Kép Koszi a gratulat csak neked jutott eszedbe!

Beu, kukoricas abonett!

Ari
ari

Betegek, holnapi nemtalisokKép Sofka, mi még nem is találkoztunk. És Zulu, Ildi, veletek is rég!

BeuKép a búzadarát főzöd meg a paradicsomlében. TénylegKép És finomKép

MaciKép szörnyűKép Ismerjük az élménytKép Miénk is Renault volt, de megkerültKép Igaz, hogy Pozsonyban lopták el, nem itthonKép Kerüljön meg a tiétek is, mármint ha jó állapotban maradt!

Én most attól vagyok rosszul, hogy a szomszéd utcában idős házaspárhoz nemcsak betörtek, hanem félholtra verték és késelték őket. Azóta nem megyek ki későn este kutyát etetni.

ToffiKép P3-as kolleganőmnek valami fránya vírustól volt. KikezeltékKép

AzurIldiKép Mindjárt küldöm a mélt.

TinaKép jó a CH5 is, sőt, én is azt szedtem. A tejszap a szopi topikos Ágcitól származik, ő szedte össze és küldte el nekem. CH5 szedése 2 nap 3x5, 2 nap 2x5, 1 nap 1x5. Bármikor újrakezdhető.

Urszila
urszila

Urszila!
Jujj, de borzasztó!
B.
beu

Maci_2,
küldök neked szép szalvikat vígasztalónak, jó?Kép
Elküldöd a címed mélben? (nemtom hova tűnt a mélboxomból a tábla, biztos kikukáztam véletlenül). Vannak karácsonyi mackósok, nem karácsonyi mackósok, mindenféle virágos, mesefigurás, stb.
Többieknek is! Ááákcijó a készlet erejéig!Kép Fotózni most nincs energiám. Eredetileg talira akartam vinni, de így, hogy nem megyünk, marad a jó öreg posta.

Toffi,
drukkdrukk! Biztos nem lesz semmi gond, csak valami kis átmeneti zavar van ottan.

Vera,
hurráhurrá!Kép

Réka,
gyeremk gyönyörű!Kép Teccik a szőnyegetekKép.

Kangi,
ne aggódj a kecó miatt! Tegyek fel néhány fotót a nappalinkról?Kép Egész biztos, hogy megnyugszol.

Urszila,
na ja, utoljára a nagytalin találkoztunkKép.

PIldi,
Bálintnak jobbulást!
Cékla mint markerKépKépKép. Ancsi is elég fürge anyagcserével rendelkezikKép.

na puszka mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Teszek fel egy pár szalvitKép. (Élőben szebbek a színek.)

Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Ari!
Sajnos a GYÁS tényleg 168 nap. A 13. havit pedig addig számolják, ameddig dolgoztál, részarányosan. Kép

Momo! Kangi!
Azért neizguljatok a testvérprojet miatt, mert Miki pl. még hozzámbújósabb lett. Amióta Zsuzsi van, le sem tudom vakarni magamról. Lehet, hogy csak a lányok lesznek apásabbak, ha jön a konkurencia? Kép

Timici!
Nekem a dekupázsos topicban azt mondták, hogy egy képkerethez 2 tejfölös pohárnyi víz és 3 pohárnyi gipsz kell.

Toffi!
A p3 lehet egy gyulladás, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. A sógornőm (ápolónő) pánikolva hívta fel anyósomékat, hogy p3, tehát rákja van, mindenkit jól bepánikoltatott, aztán kiderült, hogy csak egy kissebb gyulladás, amit pár nap alatt rendbe raktak egy kis antibiotikummal. Ennyi az egészségügyisek felvilágosultságáról. Kép

Maci2!
Ez pofátlanság, egyre több ismerősöm autóját csapják meg. Remélem a mienk elégöreg a 8 évével, hogy ne kívánja meg senki.
Szalvétát én a Kreatív Hobbyban vettem, 10 db-os csomag 198 Ft és mind különböző, különben van darabonként is, de az 35,-/db.

Virág!
Én betelefonáltam a Földhivatalhoz, amikor minden papír bent volt és az osztályvezető engedélyével még aznap megvolt a jelzálogjog bejegyzése (lelkiztem egy kicsit, hogy nem kapjuk meg a hitelt, mert a bankhoz csak x napig lehet beadni a bejegyzett tul.lapot).

Ari!
Boldog fél évet nektek.

Zulu!
Én is jelentkeznék szalvétára és elküldtem Neked mail-ben a táblát. Kép Kérhetnék mindegyikből egy 1/4-et?

Hát lányok nem tudom, hogy menjek-e a mai talira, mert hétvégén bedurrant az egyik fogam, tegnap kihúzták, de még mindig annyira be van dagadva az arcom, hogy úgy nézek ki, mint a Notre Dame-i toronyőr. Kép Elég gáz így megjelennem, nem? Bár gyermekeim nem ilyedtek meg tőlem, de lehet, hogy csak azért nem, mert Ők látták az átalakulásomat. Kép Kép

Na megyek, mert Zsuzsi felébredt. Milyen jó dolgom van, este 8-kor lefekszik 1 körül gyoran cicizik egyet és utána ilyenkor is csak egy gyors cici és szunya tovább. Kép

Magdi
gallainémagdi

Sziasztok!

Nem sokat aludtam éjjelKép

Maci_2
AutóKép
Mindent el tudtatok intézni?
Gratula a kis 8 hónaposnakKép
Nem szedett össze semmit, ugye?

Zulu
Közhely, de amelyik kocsit el akarják vinni, azt el fogják vinniKép, akármilyen "lopásgátló" van benne

PIldi
Köszi a biztatást, reménykedek, hogy téves (lehet olyan?)
Gyógyulást Bálintnak!
Én még nem találkoztam a tegnapi céklávalKép

Virga
Doki nem látott méhszájsebet, de ha van, akkor nekem eddig kettőből kettőKép (Szandi egy éves kora után műtöttek, addig nem vették észreKép)

Sofka
De kár, hogy nem taliztok!

Mindjárt jövök...
Toffi
toffifee

Sziasztok!

Lanyok! Emma remenytelenul nem eszik tobb bebikajat, ezert ugy dontottem, megmaradt keszleteimet 80as ruhara, jatekra vagy pelenkara cserelnem. 14 db.
Kecskemeti:
2 Oszib, pulyka
1 parkrumpli
1 csirke borso
1 csirke repa
Mildi:
1 zoldseg
1 zoldseg pulyka
2 krumpli karfiol
Kecskes:
1 zoldseg hal
2 almabanan csirke
1 borso csirke
1 zoldseg csirke

(Mindegyik meg legalabb egy evig jo)
Szoljatok, ha vkit erdekel,

Kakukkfu
kakukkfu

Itt vagyok, Zsombi felébredt és azt mondta, hogy éhesKép

Gombóc
Köszi, én is a tévesben reménykedem.

Andi
Most nekem is jól jönne egy okos könyv! (doki sem énekelte a Halleluját, amikor hívott este 3/4 kilenckor, ezért vagyok igazán berezelve, Apa meg azon morgott, miért akkor hívott)

Kangi
Persze, hogy alig vacsizott, tele volt még a pici-pociKép
Hosszú alváshoz gratulaKép
Méz: valahol olvastam, de nem találtam meg, be akartam másolni az egészet.

Réka
Nagyon cukipofi DaniKép
És tényleg, klassz a szőnyeg isKép

Beu
Idegenek előtt, amíg fel nem oldódik, nagyon jól viselkedik Szandi. Aztán ha már jól ismeri az embreket, kinyílik rendesenKép
Talira megyünk ElliékkelKép
Dentinox: nekem többet nyal le Zsombi az ujjamról, mint ami az ínyére megyKép

Vera
Klassz, hogy már nem kell a terpeszpelus, ügyesek vagytokKép

Urszila
Idős házaspárKépKép

Zulu
ÁmenKép

Magdi
Gyereee!!!

Lányok!
Olyan rendesek vagytok, hogy vigasztaltok! Köszi mindenkinek! Egyelőre még ezen jár az agyam, és naná, hogy a tévesben vagy a vírusban reménykedek! De nem érzek gyulladást, semmit.

Rólunk: tegnap délután úgy megharapott Zsombi, hogy sikítottam egyet (nem szoktam), erre elengedte a cicit és sírni kezdett. Szandi meg jól lecseszett, hogy miért ijesztgetem Zsombit. De amikor látta, hogy mi az ábra, akkor meg Zsombinak kezdte mondani a magáét. Persze a nagy kék szemei teli voltak könnyel, olyan aranyos volt és őt is úgy sajnáltam. Következő kajakor meg nem nagyon volt kedvem etetniKép, még most is égKép
Reggel viszont Apával ment a hiszti megintKép. Ennek már sose lesz vége? Enyém Apa mindig olyan türelmes volt, de február óta már ő sem bírja Szandi új hisztijeit (azóta jár új oviba, amitől egyáltalán nem vagyok elájulva, "szegény" óvónénikről inkább nem is írok)

Zsombi eszi az aerobik cipőmetKép
Vettem egy 26 db-os nagy habtapit, már 36 db van itthon. Az egész szoba habtapi, de Zsombi mindig megtalálja a helyet, ahova nem jutottKép

Bocs, ha valaki kimaradt, nem volt szándékos!
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok!

Magdi,
köszi a táblátKép. Szalvikat küldöm!

Toffi,
szegénykém, gondolom, hogy izgulsz. De biztos csak egy gyulladás lesz, ahogy a többiek írták!
Kocsi: én abban bízom, hogy mivel nem egy extra autónk van, ha meglátják, hogy melózni kell vele, nem azt választják. Csak az dühít, hogy havonta kicsengetjük a garázst is, és még így is izgulok minden reggel, megvan-eKép.

Talizóknak jó mulatást!Kép Fotótfotótfotót!!!

pusz

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok Csajok!

Segíccsetek!
Valahol láttam a babaneten egy oldalt ahol arról volt szó hogy milyen idős korban mit csinál a baba és hogy milyen játékokat lehet játszani vele.
Azt hiszem ez könyvben is kapható.
Az Istenért se találom hogy hol melyik topikban olvastam róla.

Köszi
Pux Szilvi
szedem

Szilvi
www.bebilap.hu/elso_ev
lehet, hogy nem erre gondolsz, de itt ilyesmiről van szó

Andi
psandi

gallainémagdi

Sziasztok,

Visszaolvasni nincs időm, csak néhány képet teszek fel:

JógaOrsi alszik:
Kép

Apa nyakában:
Kép

Mérlegen a valóság:
Kép

Anya, segítek rendet rakni a szekrényben, jó?
Kép

A téli szerkómban:
Kép

Az első igazi cipőm:
Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Toffifee!
Bocs hogy ismeretlenul belekotyogok, csak gondoltam vigasztalaskeppen leirom, ami a P3-as eredmenyedrol eszembe jutott.
Nekem az orvosom azt mondta, hogy addig nem csinalja meg a vizsgalatot, amig szoptatok es amig nem jon meg a menstruaciom, ugyanis teves eredmenyt produkalhat. Ilyenkor meg mas a szervezet hormonhaztartasa.
Hogy mennyi igaz ebbol gozom sincs, de ki tudja, lehet hogy a Te esetetben eppen errol van szo.
Sziasztok!
Monka
szmonka

Sziasztok,

Urszila,
köszi szépen a tejszap mélt!

Légyszíves segítsetek,ha tudtok! Vettem a gyógyszertárban tejszaporításra Urtica Urens CH9et,(másfajta nem volt)ez jó-e és mennyit vegyek be belőle 1 nap?
Köszi szépen a segítségeteket!

Sziasztok,
Ildi
azur

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?