Tina,
jó a CH5, amikor anyukám is csak ilyet kapott nekem, én is bevettem és megvolt a kívánt hatás
Zsebi 3. fogacskáját én se láttam, csak a már hetek óta dagadt fogínyt, és nálunk is volt nagy sírás-rívás egyik éjjel, napközben meg folyamatos nyafi. Szóval szerintem nyugodtan kenheted a fogára
A buszon mázlid volt, én még nem találkoztam jóindulatú ellenőrrel
Szerintem ez a szó nem is szerepel a szótárukban. Igaz, kisgyerekkel nem nagyon próbálkoztam mostanában a pesti tömegközelekedéssel.
Hát hallod, én is terhességre gyanakodtam volna ilyen étrend mellett
Heppi,
akkor valszeg benneteket előztünk meg tegnap Abony után a 4-esen
A férjem hívta fel a figyelmemet a kis twingóra és a benne ülők ismerős szerű mivoltára, pedig ő még téged sem látott. Ezek szerint jó a mesélőkém
Mi is anyósoztunk, csak ők kicsit messzebb laknak, kb.1,5 óra az út
Hál'istennek, nálunk is zökkenőmentes volt a látogatás, most már Zsebit nem akarta anyósom csokitortával megtömni, mint anno szegény 5 hónapos Timit
Azért én viszolygok ezektől a pofavizitektől, mert anyós roppant kíváncsi, mindenbe belekotyog és még a viccet sem érti, amit mondok, sokszor el kell utána magyarázni neki. Apósom meg TSZ elnök volt, és ezt máig nem bírja levetkőzni. Na mindegy, a kicsikre hivatkozva talán megúszom a karácsonyi látogatást.
Norka,
már én is szemet vetettem a nagy TV-s dobozunkra, csak lusta malac vagyok
A tiétek nagggyon szuper
Megy a drukk az eü meg az újabb rutin vizsgához
Jázi nagyon helyes a képeken és még mindíg milyen kis tömör gyönyör
Tényleg, még mindíg olyan jó az evőkéje?
És miért gondoltál engem vén banyának?
Azért 33 évesen még nem mumifikálnak
Elli,
ha nem megy Rody elrablása, ne törd magad, úgy is kap a lyány, persze, ha a nagyit sikerül lefeszegetni róla
Ugyanis tegnap elárulta, már Timi összes ajándékát kipróbálta
Szerintem szuperül gyarapszik Kevint, nem a tejcsiben van a hiba. Esetleg a foga, vagy csak megint próbálgatja anyát? Ilyenkor nagyon nehéz eldönteni, sajna egyértelmű tanáccsal én sem szolgálhatok
Anita,
az ember lánya mindíg olyankor érzi magát rossz anyának, amikor panda macis a szeme a kialvatlanságtól, és nem mosolyogva simogatja a vígasztalhatatlanul üvöltő dedet
Ez azonnal elmúlik egy kis pihentető alvás után, és még a csemete is megjutalmaz ilyenkor valami új tudománnyal
Kitartás
Kangi,
kistesó projekt hajrá
Azért én május előtt nem vágok bele, így is rendesen őszül a parókám
Szóval az együttgömbölyödés így valszeg nem lesz teljesen összehangolva
Készülj fel rá, hogy kedvenc lányod még apapártibb lesz, ha jön a tesó, de ez természetes, ne szontyolodj el. Timinek 4 hónap kellett, hogy hozzám is újra úgy odabújjon, mint régen. Nem mondom, hogy nem fájt a dolog, de siettetni nem lehet, hagyni kell, hogy feldolgozhassa anya iránti rosszallását
Zsuzsi,
a képriport nagyon tetszett
Miki gyerek csúúúcs
Zsebi is mindent befalna, amit neki még nem szabadna enni, így titokban kajálok, hacsak nem akarok bébipempőn élni
Sofka,
gratula a 300.-hoz
A műszaki ketyerékkel újabban én is hadilábon állok, mert nekem 1-2 napos intenzív együttlét kell a kiszemelttel, hogy perfektül tudjam kezelni
Viszont a gyerekeim ezt nem díjazzák, ezért a legtöbb holminak csak az alapfunkcióit tudom használni, és erősen rácsodálkozok, ha valaki megmutatja, hogy még miket tud
Szerintem nem feltétlenül kell Marcipánt leszoktatni a déli szopiról, csak próbálkozz a hozzátápival is. Így egy-egy alkalommal nem veszik éhen, ha anya nincs cicinyújtásnyira
Azt azért hozzáteszem, én is szopi előtt adok Zsebinek egyebeket, különben 2 kiskanálnál több nem csúszik le
Beu,
sajna az ilyen szekrényes balesetek nem egyszeriek
Nálunk rosszabb a helyzet, mert Timi még be is segít Zsebinek, hogy tutira rácsukhassa a kezére az ajtót. Én attól rettegek, hogy egyszer nem csak a szekrényajtóval lapogatják ki másodszülöttem kezét, hanem a szobaajtó is kipróbáltatik e célból, mert Timi imádja csukogatni
Ja és a biztonsági ketyeréket a gyerekek tudják a leggyorsabban eltávolítani, amíg a hülye szülő órákat dekkol előtte
Nálunk Timi elég gyorsan megtanulta, hogy az éppen betolt fiókban nem hagyja az ujjacskáit
Egy valamihez ragaszkodom, és az a konektorok bedugaszolása, mert erről képtelenség lebeszélni őket.
Hozzátápival araszolva ugyan, de haladunk, olyan 3/4 üvegnyi bébikaját elfogad, ha főzök neki, fogalmam sincs mennyit. De a maradékért hosszú sorok kígyóznak Timi személyében
Még az anyatejes pempőket is felvette a szeretem listára
Holnapi talira megyünk, ha el nem tévedünk
Mennem kell, mert Timi nagyon csöndben van
pusssz
Momo