Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok megint!

Beja! Említetted, hogy írtál nekem a freemailes címemre. Sajnos mostanában azt egyáltalán nem tudom letölteni, így megtennéd, hogy elküldöd ide: savate@elender.hu ?

Mikulás-buli: nagyon hülye ötlet Kinder-tojást tenni a miki-csomagba? Barni imádja, a csokiját is megeheti, és szoktak jópofa kisautók lenni benne... De ha lehurrogjátok, megkapja itthon KépKépKép

Bogancsi! Mesélj a szalagavatóról!!! Kép De furi lesz, ha majd az én gyerkőceimére megyek...

Rebi! Szerintem van még remény Kép Februárra várod a picit? Még nem is gratuláltam ahhoz, hogy kisfiú! KépKépKép És mikor költöztök?

Megyek afrikai könyvet olvasni (amíg Boldika fel nem ébred...)

Puszi nektek
Heni+kis családja Kép
gesztenye

Sziasztok!

Szila! Lehet, hogy van ott kedves néni ,de az bizti nem apósomat választja.Kép
Teletubbies mánia nálunk is volt. Most újra lett, mert Korit is kezdi érdekelni. Karira kap egy La-Lá-t. Nagy és beszél. Még a bababörzén vettem. Olcsóért. Mindynek van nagy Pó-ja. Azt még anyumtól kapta drágáért Ausztriából.

Solya! Miért, le akarsz szokni?Kép

Szilvi! Nekem úgy rémlik amit a baba kaphat egyébként, azt anyuka is szedheti.Kép

Cory! Akkor te sem vagy túl kipihent. Én is hímzek meg üvegfestek és decoupageolok egyszerre. Na meg netezem. Aludni már én sem nagyon szoktam.Kép Kivéve tegnap, mert néha azért kell.

Zsusza! Én sem haladok. Mert megint itt ülök a gép előtt. Bár én jobban szeretem nappal csinálni a hímzést, természetes fénynél.

Tikk! Nem csodálom, hogy örült Hanna a Süsünek. Annak még a párom is örülne, pedig már bőven elmúlt kettő.Kép

Bogancsi! Milyen volt a szalagavató? Nem semmi lehetett a szervezés. Ilyet is csak a nők tudnak!Kép

Rebi! Bizti nem volt olyan rémes mint írtad. Csak utólag mindig azok jutnak eszünkbe amit rosszul csináltunk. Tuti van benne sok jó is amit tudnak pontozni.Kép

Andysj! Mail ment a recepttel már délután csak nem tudom mi az, amit ott nem lehet belőle kapni. Remélem minden lesz hozzá.

Heni! Az a baj, hogy Miléna pl. nem is pisilt és nem kakilt,pedig két óránként szopizott. Ez már otthon volt. Nem nőtt a súlya,hanem csökkent. No meg ordított. Korival pedig ugyan ez. Na majd a harmadikkal újra megpróbáljuk.Kép
Jó olvasást!

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Linato
linato

Szila:
na így néz ki a miénk, neked mire lenne szükséged?
Kép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Heni: nagyon aranyos vagy, hogy időt szentelsz ránk és beszámolsz a kétanyaságról!Kép Magadról alig írsz, ez azt jelenti, hogy a szülés fizikailag nem is készített ki? Gátsebed gyógyulgat?
Én azért voltam rosszkedvű, mert úgy éreztem, el fog menni a baba. Megint jött a barnásozás és nagyon-nagyon rossz hangulatom volt, türelmetlen voltam és figyelmetlen (majdnem balesetet okoztam, ígaz nem én lettem volna a hibás, de alig tudtam kivédeni). Nagyon rossz, hogy Dorka minden eszközt megragad, hogy szopizhasson, alig tudom leszoktatni. Kb. 1 hónapja csak reggeli cici van, de ezen a héten többször szeretett volna. Mikor megint barnásoztam, megijedtünk férjemmel és úgy döntöttünk, nem lesz reggeli cici sem. Na most aztán teljesen kivan Dorottya. Én szívem szerint adnék, de ha szopizik, érzem, hogy görcsöl a pocakom és jön rögtön egy kis pöttyözés. Most hajnalban (2-től) állandóan ordítozta pici cicit kérek! Borzasztó volt!!!Kép Próbáltuk megvigasztalni, de nem engedte, teljesen behergelte magát. Aztán hajnali 4-kor ittunk kakaót kukoricapehellyel, akkor megnyugodott, végre aludt.Kép
Szóval ez van. De ma nem voltam már rosszul.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Hallottam egy homeos bogyóról, amit a babának akkor adják, ha le kell szoktatni szopiról és ez a bogyó segít az "elvonási" tüneteket könnyebben elviselni. Nem tudja valaki a nevét?

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Zsuzsi,
igen, ez az!KépKép Ennek a csőrét törtem elKép. A bogyót megnézem a homeós könyvben, hátha megtalálom benne.

Heni,
miért kellett az Asconától megválni? Nekünk még régebben volt egy ősöreg Record, aztán amikor elromlott, ott állt a kertben virágtartóként, alig tudtunk túladni rajta, végül alkatrésznek vették meg. Boldi: kakiKép, pisiKép.

Linato,
szerencsére (?Kép) nekünk most sikerült beszerezni mind a négyetKép, egy sorozatból.

Na, megyek pakolni, mert végre sikerült eltenni aludni (még nem alszik...).

Üdv,
Szila
szila

Sziasztok,
tettem fel új képet a profilomba, és feltettem a kész adventi naptárat is a keresztszemes kétárba, nem megy a link-beírás, úgyhogy ideteszem kicsibenKép:
Kép
Szila
szila

Sziasztok!

Koszonom mindenkinek a recepteket! Kép Meg ma nekiallunk az elso adagnak. A suli karacsonyfajara keszitjuk.

Szila!
Nagyon szep nagy lany mar Hanga. Meg is lepodtem, hogy milyen nagylanyos Kép
Nagyon jo ez az adventi naptar!!!! Nagyon ugyi vagy!!
En iden ugy nez ki veszek keszen egyet. Kép Nagyon aranyos, telapo es hoember van rajta, olyan filc anyagbol keszult es 24 kis zsebecske van rajta.

Zsuzsi!
Koszi a linkeket! Kép
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a baboval! Majdnem baleset Kép Vigyi magatokra!

Henke!
Pelekazora kakilas Kép Fejen pisiles Kép
Remeljuk elmulik hamar a feltekenyseg. Szegeny Barninak is hozza kell szoknia, hogy mar nem csak o van egyedul.

Rebi!
Kép Ne legy elkeseredve. Es ne erezd ugy hogy ez leeges. Nem konnyu gyerek mellett tanulni, haztartast ellatni, babat varni. Inkabb nezd a masik oldalrol, hogy mi mindent megcsinaltal es hogy mindazok buszkek lehetnek, akik gyerek mellett tanulnak. Nekik sokkal nehezebb!!! Kuldok sok KépKépKépKépKépKépKép hogy jobb kedved legyen es jobban erezd magad.

Linato!
Nem alvas Kép) Ez valahogy nekem is ismeros.

Mi jol vagyunk, hamarosan megyunk a magyar suliba. Ez lesz az elso alkalom. Fatus nagyon izgatott. Ma fogunk minden reszletet pontosan megtudni. Sot sikerult vegre egy magyar katolikus templomot is talalnunk igy iden el tudunk menni a karacsonyi ejfeli misere Kép

Madike sajnos magara dontotte az etetoszeket penteken. Kép Szegenykenek a pofijan van egy lila folt a bal oldalon. Kép

Lassan mennem is kell,
keszulodunk a suliba,
Andysj
andysj

Sziasztok

Nem tüntem el, köszi a keresést az érintetteknek, nagyon vacakul vagyok az elmúlt két napban, fáj a fejem hasmenésem van, hol melegem van hol fázom /de nincs lázam!/szóval...
Majd jövök!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

[color=#ff0000]
Előreláthatólag: 2003. december 5-én 16.00-kor Mártiéknál.

Ma beszéltem Andival is meg Mártival is a dologról. Az merült fel, hogy pl mindenki vagy üdítőt vagy rágcsálni valót hozzon, hogy ne maradjon rengeteg dolog Mártiékra (gondolom a hűtődobozokba tett ebédet nem utasítja vissza Kép). Rágcsálni való alatt ilyesmire gondolok: ropi, valami süti... (arra is kell gondolni, hogy a gyerekek tuti ki fogják bontani a csomagot, amiben lesz csoki is).
A másik kérdéses pont a jellemzés: szerintem még kicsik ahhoz, hogy végigvárják egymást, és pl aki a végére kerül, tuti nem bírja kivárni a az előző 15 gyereket, viszont a dörgedelmek nagyrésze úgyis igaz mindannyiukra. Az én javaslatom az, hgoy az ajándék osztás előtt a Mikulás mondja el, hogy mik a gondok velük.
Előtte lehetne egy kis közös énekelgetés a Mikulásnak.
Ezt a rövid kérdőívet légyszi töltsétek ki, és november 28-án este 8-ig vagy ide a topicba válaszoljatok, vagy a cory@eposta.hu címre.
<font color="0000ff">1. Hányan jössz (hány gyerek (mekkorák), hány felnőtt)?
2. Jó-e a délután 4 órás kezdés?
3. Mik a te dörgedelmeid? Kép
4. Mit hoznál a bulira?
5. Bármi egyéb, amivel nem értesz egyet, illetve még eszedbe jutott, és fontos!</font>

Majd még jövök ma Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

cory
1./ egy db 2 éves, meg kettő felnőtt(?)...
2./ na az necces... majd valahogy megpróbálom előbb elaltatni... Kép
3./ verekszik (csak úgy); nem akar öltözködni, ellenkezik; ... meg csak akkor jó, ha azt mondjuk neki, hogy most látja ám a Mikulás, mit csinál Kép
4./ még passz... de inkább inni...
5./ ...na azon még gondolkodom 28-áig Kép

többiek (is)
mennyit kell(ene) minimum mozognia egy Pocaklakónak így a 27. héten?

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Szia Cory!

1. egy 2 éves Dorka, egy 28 éves anyaKép
2. tökéletes az időpont
3. nem adja oda másoknak a játékait, állandóan nyavalyog, tolakszik, elveszi mások játékát, szófogadatlan, csak akkor jó, ha mondjuk neki, hogy nem lesz tabiKép
4. kókuszos tekercs + innivaló
5. megvettem Gryllus legfrisseb cd-jét, egy Mikulásos cd, van rajta 4 dal, elhozzam? Milyen dalokat énekeljünk, szöveget ne nyomtassuk ki az anyukáknak? rendezkedésben nem kell segítség, mert tudok hamarabb menni?! Mi max. fél 7-ig tudunk maradni, mert Dorka nagyon fáradt 7-kor. Fotózót viszekKép

Rebi: attól függ milyen nagy a pocaklakó, szerintem ha nincs már helye, akkor napi 2-szeri mozgás elegendő. Dorka pl. csak akkor mozgott, ha hallotta az apját, ez hetente egyszer volt péntek estétől vasárnap hajnalig, a többi napokon, alig mozgott.

Szila: akkor csak a csőre kell? a rózsaszínű a képen? szívesen odaadom, csak hogyan és hol?

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Rebi! Ha amiatt aggódsz, Boldi folyamatosan kevesebbet és máshogy mozgott, mint Barni!!! Én paráztam végig, csak nem mertem írni róla! De úgy tűnik, nincs vele gond! (kop-kop-kop) NE AGGÓDJ! Ha úgy érzed, nem mozog eleget, feküdj le, lazulj el, rögtön rákezdi! Kép

Cory!
1. egy felnőtt (? azaz Andris Kép) meg egy kétéves
2. 4h tökéletes
3. süketnek tetteti magát, ha rászólunk; bántja a kistesót Kép; kidobálja a kádból a játékokat; nyomkodja a gépek gombjait, DE: szépen eszik egyedül, nagyon sok verset/éneket tud...
4. üdítőt, esetleg sósat?
5. Kindertojáshoz mit szóltok??? Kép

Jut eszembe, "felnőtt" férjemnek adom az instrukciókat, hogy majd összeírom, mit vegyen a mikicsomagba, erre ő: "Miért, nem a Mikulás hozza???" Kép

Cory, Márti! Ti a Nagyobb szopizása után megmossátok a cicit, mielőtt odaadjátok a Kicsinek? És hányszor szeretne szopizni a Nagy, amióta a Kicsi megszületett??? Kicsit kivagyok, mert Barni csak úgy tudja elviselni, ha Boldit szopizni látja, ha neki is mindig odaadom(nám) a cicit... És ma Boldi egész álló nap rajtam csüngött... Ráadásul eleve technikailag eléggé nehéz kivitelezni a kettős szopizást...

(most ébredt boldika, így jön a kisbetű)

zsuzsi! menj el dokihoz!!! inkább nézzétek meg (akár hüvelyi uh -on), hogy minden ok, jobb, mint az idegeskedés!!! szorítok!
amúgy igen, lényegesen jobban érzem magam fizikailag, mint 2 éve, de néha rá kell döbbennem, hogy még azért gyermekágyas vagyok, és nem kéne maratonit futnom...

dzsili! jobbulást!!!

andysj! hogy ment a sütés? Kép azt hiszem, én idén nem fogok nekiugrani... fatus átmegy a magyar suliba, vagy oda IS fog járni az amerikai mellett?

csöpögtetnem kell a szemembe, mert begyulladt Kép

puszi,
heniék
gesztenye

Sziasztok, ma csak röviden, mert hulla fáradt vagyok...

NAgyon jól sikerült a szülinapi bulink, Donci nagyon élvezte, először a lufiknak volt nagy sikere, le-föl üldözték a gyerekek a lufikat meg egymást, aztán a torta nagyon tetszett Dodónak (teszek fel róla képet), na és az ajándékhegyek naná, hogy fokozták a hangulatot. Nagyon jól éreztük magunkat, Dodón is látszott, hogy nagyon boldogKép

Egyelőre most ennyit írok, majd a héten jövök mesélni isKép
Próbálok feltenni képeket, remélem, sikerül.

Szóval:
1. Itt egy friss kép Petráról, gondoltam olyan aranyos, megmutatom nektek:
image {Petra}

2. ilyen autós tortája volt Doncinak:
image {autós torta}

3. ezen pedig Donci éppen a gyertyákat szedi le a tortáról, aztán persze a gumicukrok következtekKép
image {Donci a tortával}

Puszi, most megyek beájulok az ágyba, holnap jövök!
NYuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Henke: ezt a szopi után lemosást rossz helyen kérdezted Kép Márti is meg én is úgy szoptatunk, hogy az egyik cici az egyiké, a másik a másiké.
Balu is milliószor akart szopizni az elején. Lényegében 24 órában megszakítás nélkül. Most már jobb a helyzet, de most fogzik ezerrel.

cory

cory
Budapest

Nyuszimanó!

Boldog szülinapot kívánunk Doncinak!!!Kép
KépKép

Zsuzsi és Dorka
zsu26

Sziasztok!

Végre lement ez a hétvége is, rengeteg vendéggel, meg ilyenek. És végre idekerültem. Már eléggé hulla vagyok, így csak röviden:

Rebi, nem találtam, hogy pontosan miért is szomorkodtál, de az az egy tuti, hogy én őszintén nagyon-nagyon tisztellek benneteket, akik még tanultok is gyerek mellett, akár még pocakosan is plusszban. Én ezt egyszerűen nem bírnám. Szóval nem vagy/vagytok semmi! Kitartás!!!!! KépKépKép

Zsuzsi! Az elején nekem is sokat görcsölt a hasam és ráadásul főleg szopik alatt. És ráadásul tuti biztos, hogy Helena nagyon is tudta, hogy valami változás van, kistesó vagy mi, mert onnantól kezdve akart ő is többet és többet szopizni. Mondjuk én nem barnásoztam. De úgy tudom, hogy Rebi igen. Rebi, te úgy is szoptattad Csengét?
Aztán szépen leszoktattuk az éjszakai szopiról, mert főleg éjjel volt mindig nagyon hányingerem és nagyon rosszul voltam már a több órás éjjeli szopiktól. És azóta a nappali szopikat is elég jól lecsökkentette, általában napi 3-ra, de mondjuk azok min. 20-30 percesek.
Nekem most inkább az a bajom, hogy még mindig eléggé fájnak a cicijeim. Ha már nagyon nem bírom tovább, akkor mondom Helenának, hogy engejdje el, mert már nagyon fáj. Van, amikor megérti és akkor csak tovább simogatja, de van, amikor elkezd sírni. Olyankor, ha még esetleg bírom még egy kicsit, akkor visszakapja, (de mindig mondom neki, hogy csak egy picit kapja vissza) ha nem, akkor valahogy másképp próbálom megnyugtatni. Nem mindig könnyű, de mindig megölelgetem, és türelmesen beszélek hozzá, megpróbálom eleterelni a figyelmét. Ha nem megy, akkor csak azt mondogatom, neki, hogy tudom, hogy most szomorú, meg szeretné a cicit, de sajnos nem tudom odaadni, mert nekem most nagyon fáj. Kicsit pihentetjük és egy kicsit később megkaphatja.
Bocsánat, hogy ilyen sokat írtam erről, de hát tudjátok, hogy a szoptatással kapcsolatos dolgok a szívem csücske. Kép

Heni! A fotóalbumok között van olyan album is, hogy Szoptatási pozíciók és abban vannak képek tandemszopiról is. Hátha adnak 1-2 ötletet. De ezt igazából nektek kell ki kisérletezni.
Én is tartok egy kicsit a napi 24 órás szopitól, de valahogy csak sikerül majd "épségben" túljutnunk rajta. Kép
Örülök, hogy most sokkal jobban vagy! Tényleg, gátsebed?
Ja, szerintem elég akkor lemosni, ha pl. az egyik szájpenészes, vagy ha csak az egyik beteg, vagy, ha pl. Barni evett előtte valamit és abból maradt valami a ciciden.

Hú lányok, én nem akarok felvágni, de azon gondolkoztam, hogy ha mi is mennénk a Miki bulira, akkor én mit írnék a 3. pontba és az az igazság, hogy nem tudok olyat írni, ami miatt meg kellene dorgálni Helenát. Persze ő is féltékeny, meg néha irígy, meg nem mindig fogad elsőre szót, de ezek szerintem olyan szinten vannak csak nála, ami az ő korában tök normális és szerintem nagyon is kismértékű. Szóval azt hiszem, hogy nekem tényleg egy tündérkém van. Kép Bi-bi-bí.... Na jó, abbahagyom a gyerekem ajnározását. Kép Bocsi. Kép

Zsuzsi! A Gryllus CD-én csak Mikulásos énekek vannak? Mennyibe került? És mennyire ismert énekek azok?

Dzsili! Az jó, ha nincs lázad! Gyógyulj meg hamar!!! Kép

Andysj! Madikének gyógypuszik a kis arcára: KépKépKép!

Szila! Gyönyörű ez a hímzés! Kép

Hannának és Doncinak Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk!!!! KépKépKép

Na most már tényleg megyek.
Puszi mindenkinek!

Menta++ (18+3)
menta

Sziasztok!

Ne nevessetek ki.... este a MÁV-ban kötöttünk ki, mert már totál kivoltam, hogy egy napja nem érzem, hogy mozog...Eddig meg majd szétszakadtam, annyit kalimpált... Szerencsére minden OK, bár először a frász jött rám, mert csak az én hangomat találta a szülésznő meg... de aztán meglett a kis gazfickóé is... Kép Hallani lehetett, hogy mozog is, de abból sem éreztem semmit... nem tudom, hova bújt így el...

Zsuzsi
Én is barnáztam, bár nagyon görcsöt nem éreztem szopi közben.. inkább az volt iszonyú, hogy rettenetesen érzékeny volt, és nagyon fájt... elég sokáig.. Mára már elviselhető Kép Napi 3 szopi még most is van minimum, de már egész jól megérti, hogy ne harapjon rá, és ne húzza...

A Mikulásos CD-t Ti is Tücsökzenén vettétek meg? KépKép Nekünk naponta kb 20x kell meghallgatni... de csak az első 2 tetszik neki, és már próbálja énekelni is KépKép
Valahogy nem lehet felrakni a netre (titokbanKép), hogy a többiek is meghallgassák/letöltsék vagy vmi?

Menta
nagyon nem jól sikerült a nyelvvizsga, és ha az nem lesz meg, akkor felesleges volt az elmúlt 10 évem, és nem lesz diplomám Kép ... hiába csináltam meg a többi részét (na jó, csak majdnem, mert a szakdogán még csiszolni kell...)
Én ezeket a Mikulásos dalokat egyáltalán nem ismertem... de Csengének nagyon bejött KépKép

...na mennem kellene aludni... múlt éjjel semmit nem sikerült...

jóéjt
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

ja... még akartam kérdezni... főleg Szilától, de bárkitől, akinek vannak mintái...

nincs vmi kisebb Mikulásos mintája vkinek? Kép .. amibe még érdemes lenne belevágni Mikulásig...

köszi előre is Kép

R.

rebi

Sziasztok,

Hanga betegecske lett: köhög, folyik az orra. Ma hajnali fél négykor felkelt és kakaót meg teát kért, kb. fél hatig bírtam, utána adtam neki, aztán elraktam aludni, mert már hulla voltam. Két órát alukált csak. Úgyhogy a heti programjainknak lőttekKép.

Rebi,
keresekKép.

Zsuzsi,
igen, csak a csőrt törtem el. A kupakját már régebben, de mivel csak kakaózáshoz használjuk, ez nem számít. A belvárosban szoktál járni esetleg? Bence melóhelye a Zichi J. utcában van. Ha nem, akkor postán fel tudnád adni? Csak mert szobafogságon vagyunkKép.

Menta,
milyen jó, hogy Helena ilyen jó kislányKép.

Henke,
"miért, nem a Mikulás hozza?":KépKépKépKépKépKép

Most mennem kell, mert már Hanga felmászott az ölembe, és most végre megyünk reggelizni.

Szila
szila

Sziasztok!

Szila! Nagyon szép lett az adventi naptárad. Majd jövőre én is csinálok egyet. Most épp egy könyvjelzőt gyártok nagyimnak karira, utána pedig a kis hableányhoz szeretnék hozzálátni.
Hangának gyógyik.KépKépKépKépKép

Rebi! Örülök, hogy minden rendben pocak ügyben.Kép De igazad van, ha úgy érzed valami nincs rendben jobb megnézetni. Ezért pedig senki nem fog kinevetni. Én is bementem volna a helyedben.

Menta! Nekem szoptatás nélkül is végig görcsölt a pocim Korival. Minden nap azon izgultam csak ne legyen semmi gond. Nem lett!Kép
Milénával csak az első három hónapban, de akkor is csak pár napig. Olyan irigy vagyok, hogy ilyen sok tejecskétek van.Kép

Dzsili! Tessék gyorsan meggyógyulni. Irgum-burgum!Kép

Cory!
1. 2gyerek+1anya.
2. Teljesen jó a 4 óra csak nem tudom mennyire messze kell mennem itthonról Úgy kb. leírnád mert a táblázatot nem tudom hova rejtettem el a gépen.
3.Nen nyúlunk a számítógéphez, nem bántjuk a testvérünket és nem vetközünk le naponta ötször.Kép Ez utóbbi csak Korinára vonatkozik.
4.Mézeskalács? valami üdítő.
5.Akkor most saját csomi?

Andysj! Madike lila foltjára sok puszi!KépTaláltál olyan mézeskalácsot amihez lehet ott kapni mindent?

Zsuzsi! Jó a Gryllus cd? Nekünk van Zsiborás Zsuzsa kazink tele jó kis dallal. Mikis és karácsonyi vegyesen. Homeós bogyónak utána nézek. Barátnőmnek van egy német homeós könyve. Megkérem nézze meg.Kép

Henke! Csak nem a babanettől gyulladt be a szemed?Kép Azért gyógyulj meg!

Holnap jön a párom testvére és még nem tudom meddig marad.KépKép Telefonon azt mondta nem kell neki sok kaja mert fogyózik. Akkor most fözzek vagy ne? Megyek az oviba, este még jövök.
linato

Sziasztok!

Elszállt, amit írtamKép

Sajnos mi nem tudunk a Mikulás-partira menni, mert a cégem Miki-bulijára vagyunk már egy ideje hivatalosak, amit minden évben megrendeznek...

Nagyon köszönjük a sok gyógyot!Kép Bácu már egész jól van, holnap megyünk a mittomén hányadik kontrollra. Néha még köhög, de más már nincs.
Megvannak a bölcsis fényképek, lefényképeztem egyet, remélem, látható belőle vmi, bent van a profilomban.

Keresztszemes készítők, nagyon ügyesek vagytokKép

Rebi, egyáltalán nem nevettelek ki!!!!!!!!!! Én is tuti rohantam volna.... ez természetes reakció.

Heni, Boldi-kaki-pisiKép Jót mosolyogtamKép

Cory, Zsoma irtó édesKép A nagyfiad kekszes képe meg nagyon klasszKépKépKép Azok a rikító kékes-zöldes szemek... Kép

Pusza mindenkinek, elvacakoltam az időt, már rég fürdetni kellett volna...

Pusza,
Beja+Bácus
beja

Sziasztok!

Most csak gyorsan beszámolok, majd később olvasok.
Csodálatos volt Zsófi szalagavató bálja Kép Szépek és kedvesek voltak a gyerekek, majdnem felnőttek már. Nagyon jól táncoltak, ötletesek voltak a táncok és gyönyörűek a ruhák.
Persze elsírtam magam a keringőnél, olyan szépek voltak Kép Olyan hihetetlen, hogy ilyen nagyok már... És Zsófi olyan jól táncolt, egészen meglepődtem Kép

Jó éjt és pusz: bogancsi
Zsófi a fekete ruhás szemüveges középen ill. a Pepsi felirat S betűje alatt Kép

KépKép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Beja!
További gyógyok. Bölcsis kép Kép nagyon édi.

Rebi!
Én is bementem volna a helyedben. Jobb félni
Drukokkk, az orosz miatt, hátha Kép Kép
Emlékszel Zafi is azt hitte, hogy nincs meg a nyelvvizsgája, de mi ktartóan drukkoltunk és meglett!

Linato!
Első nap udvariasságból, többi nap meg u.azt amit magatoknak is főznél.

Menta!
Tök jó, hogy leírtad ezt a szopis dolgot.
Nekem nem görcsöl a hasam, csak keményedik, de soha nem szopinál (sőt olyankor pihenek, fekszem, vagy a fotelban ülök), hanem mikor a csúszdáról el kell kapom Vilit, stb. A mellem visoznt rettenetesen fáj nekem is, ill. a mellbimbóm, és Vili annyira cincálja örökké ott az összes foga nyoma. elég nehezen tudom elképzelni ezt a tandem szopit, most hogy nem szopizik annyit még a fognyomok is elviselhetőek, no de ha u.így fog szopizni mikor a kicsi is, ráadásul ő is nonstop akar majd, abba belegondolni is rossz.
Másik ami érdekel, hallottam anyáktól, hogy nekik a terhes szopit, ill. tandem szopit azért nem javasolta az orvosuk, mert rettenetesen fogytak a szoptatás alatt. Te erről tudsz valamit? Én is nagyon nagoyn lefogytam, egy picit emiatt is félek a tandem szopitól.

Mi most szokunk le az éjszakai szopi(k)ról, fura hogy ezt írom, mert mi már jópárszor leszoktunk. A hajnali egy szopi nem zavart (főleg ha fél hétkor volt, aztán még félkilencig aludtunk tovább Kép ), de kb. két hete újra többször is felkelt Vili Kép és én is többször voltam rosszul olyankorKép és folyton azt érzem, hogy elájulok, hányok, rögvest kiszáradok, stb. Tegnapelőtt sokatlam be, mikor félórán belül 3szor kiálltot értem Vili, akkor harmadjára már csak vizet adtam neki, aznap éjjel nem is kelt fel többet. Tegnap este elmondtam neki, hogy nincs szopi éjjel, ha kel akkor csak víz van és átaludta az éjszakát reggel nyolcig Kép Este szopi után is szoktam még vizet adni, mert rájöttem hogy valószínű alig van tejem és már este sem elég folyadéknak, remélem ez segít. Reggel mikor az ágya mellett meglátta a poharát nem is didiért kiáltott, hanem "inni-inni", apa ment érte megitatta aztán én is felkeltem és mondtam, hogy , már nincs éjszaka reggel nyugodtan didizhet, erre olyan drága volt, "eltesz" felkiálltással adta apa kezébe a poharát és rohant az ágyunkba ahol reggel szopizni szoktunk Kép

Nyusizmanó!
Olyan szita az agyam mostanában, gratuláltam én Donci szülinapjához!ű ? Ha véletlen nem tettem volna: Donci boldog második szülinapot!

Cory!
Mikulás:
1. Egy gyerek, két felnőtt (és egy kisebb pocak Kép )
2. Négy óra kicsit necces, benne van, hogy késünk, inkább fél öt. Ha midnenkinek az az időpont jó, akkor nagyon igyekszünk, bár ehhez keltenem kell majd Vilit.
3. Nem mászunk fel mindnehova, hogy elérjük a villanykapcsolót, nem kapcsolgatjuk sem azt, sem a gépeket (dvd-t, tv-t, stb.) és nem húzogatjuk a fiókokat, nem lopkodjuk a ruhaszárítóról a csípeszeket. Nem nyitogatjuk a noymtatót és főleg nem teszünk bele kiskanalat.
4. Üdítő és ha apa hajlandó diót törni és diót darálni, akkor Kossuth kifli. Ha nem, estleg almás piskóta ?
5. Végülis ti miket tesztek a mikulás csomagba? Minden ajándékot, ott adtok oda, vagy reggel a csizmában is találnak még?

Bogancsi!
Mesélj már a szalagavatóról!

Heni!
Nem vagy semmi két pöttöm, netezel is háztartasz is és még tanulni, olvasni is jut időd. Kép Írigylem az energiádat

Zsuzsi!
Remélem jobban vagy. Mit tudsz erről a homeós bogyóról?

Norci
norci

Sziasztok!

Igaz ,hogy még nincs teljesen holnap, de nem biztos, hogy lesz időm írni!
Ezért Nyuszimanó! DONCINAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KíVÁNUNK!
Kép

Persze egy kicsit kevesebb gyertyával.Kép

Norci! Köszi én is igy gondoltam valahogy. A párom már most ideges, pedig még nincs is itt a tesója.Kép Holnap megyek érte a pályaudvarra. Mert ugye apjuk dolgozik.
Vili és a víz édes lehetett.Kép

Bogancsi! Nagyon jók a képek,de azért nagyban is megnézném.Kép Nem csoda ,hogy elsírtad magad. Ezek a dolgok nagyon meghatóak.Kép

Beja! Édes Bácu a bölcsis képen.Kép
Tegnap nekem is elszállt egy emilem amit fél órán át írtam az unokahugimnak Spanyolba.Kép Nem kicsit voltam mérges.

Solya! Mé nem írsz már pár sorocskát?
linato

Sziasztok!

1. 2 gyerek, a felnőttek száma apa munkahelye miatt még bizonytalan.
2. Romi elméletileg 2-4-ig alszik, de ha mindenkinek ez az időpont jó, valahogy majd alkalmazkodunk.
3. Hisztis, szófogadatlan, nehezen viseli, ha Toncsival foglalkozom.
4. Semmi saját készítésűt ne várjatok... Kép Veszek valami édes és valami sós rágcsálnivalót + üdítőt.
5. Észrevétel: a Mikulás szerintem nemcsak azért van, hogy jól "legorombítsa" őket, szerintem némi pozítívumot is kéne írni róluk, szintén csak néhány szóban. Pl. Romi nagyon segítőkész és rendszerető.

Henke: ha Barni a Kindertojást szereti, kapjon azt. Nálunk pl. Toncsi is fog ajándékot kapni, kizárólag azért, hogy Romi lássa, hogy mindkettőjüknek egyformát hoz a Mikulás.
Norci: a csomagba én narancsot, mandarint, szaloncukrot, csokit, ilyesmit teszek, de másnap reggel is lesz még csokimikulás a cipőjükben. Szóbal nem Mártiéknál kapnak meg majd mindent.

Muszáj mennem mosogatni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Ahogy olvasom a kérdőíveket, arra jutok, hogy vagy én írtam el valamit nagyon, vagy ti nem olvastok elég figyelmesen!
VAGY üdítő VAGY rágcsálnivaló!

Ma teljesen kiborultam. Zsoma egész nap nyűglődött, Balu hisztis volt, én 5 órát aludtam éjjel, mert rosszul voltam. És még anyósom is azt mondta, hogy Laci 1,5 évig (értitek????) volt hasfájós Kép Csak annyit tudok ajánlani, a lányaitoknak időben tanítsátok meg, ne menjen hozzá olyanhoz, aki hasfájós volt! Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Nyuszimano!
BOLDOG MASODIK SZULETESNAPOT DONAT!
Kép

Dzsili!
Jobbulast sok gyogyKépKépKépKép!!!!!

Henke!
Tetszett a ferjed valasza a Mikulasrol Kép
Nagyon jol sikerult a mezeskalacs sutes. Mar el is fogyott amit nem vittunk a suliba Kép
Magyar suli az csak kethetente egyszer van vasarnap Kép Az itteni magyar cserkeszcsapat szervezeseben.
Jobbulast a szemednek!!!
Valoban nem kellene meg maratont futnod Kép) Gratulalok nagyon ugyesen viseled a ket pici gyerekesseget.

Menta!
Helena tenyleg egy tunder! Kép Gratula hozza!

Rebi!
Szerintem senki nem nevet ki, hogy elmentel megnezetni, hogy jol van-e a baba. Anno anyukam is megijedt velem, en a szuletesem elotti ket hetben egyaltalan nem akartam ugy mozogni, hogy anyu erezze. Igy anyu is megnezette, hogy minden rendben van-e velem. Ez teljesen normalis.

Mikulasos CD-n nekunk is van. Allandoan az megy az autoban. Kép

Szila!
Jobbulast Hanganak! Sok gyogyKépKépKép

Linato!
Igen szerencsere sikerult, sot annyira, hogy mar el is fogyott. Ez volt a foproba. Kép Meg jo, hogy felreraktam amit a suliba vittunk.

Beja!
Nagyon edes Balint a kepen Kép Komoly nagyfius.

Bogancsi!
Nagyon jok a kepek, megnezhetjuk majd nagyobban is? Kép
Nem csoda, hogy elsirtad magad, en is ilyen vagyok. Es tenyleg hogy repul az ido, milyen hamar megnonek. Reszletesebb beszamolot is kaphatunk? Kép

Cory!
Jobb napot kivanok! Es mielobbi hasfajas-mentesseget!

Mi elmentunk vasarnap a magyar suliba. Fatusinak nagyon tetszett. Kép A tanarnenije nagyon aranyos. A suli is nagyon szep kornyeken van.

Andysj
andysj

Sziasztok!

Na, írok már egy kicsit, nehogy azt higgyétek, elvesztünk. Nem, csak atennivalók közt - edig nem lett nagyobb sem a lakás sem a benne lévő rend - csak a gyerekek Kép

Vilka már profin forog, sőt, rájött, hogy úgy közlekedni is lehet, ha vmit nagyon el akar érni KépEgyre változatosabb hangokon beszél, nagyokat nevet - de sírniis tud olyan hangon, mintha egy szekérnyi macska vonyítanaegyszerre Kép Próbálkozik nagyon a felüléssel Kép, sőt, ha fekvésből ülésbe húzzuk fel (vagyis ő magát a mi kezünket fogva), akkor néha állásba lökődik fel ülés helyett... igaz, Ármin 7 hónaposan tényleg fel is állt, de azután, hogy leesetee az ágyról és vagy fél kg-t fogyott egy hét alatt - emlékeztek rá, hogy aggódtam, hogy nem akar szopizni? Szerencsére aztán mégis visszavezettük rá, leszokásnak nyoma sincs Kép

Ármin továbbra is nagyon aranyosakat dumál, sokat épít, autózik, rengeteg autónevet tud, ismer egy csomó KRESZ-táblát - imádja őket! Már szinte megszámlálhatatlan verset és mondókát tud, és olyan nagyon édesek Vilkával, ahogy szeretik egymást! KépKépKép Én nem látok köztük féltékenységet Kép - igaz, az naponta sokszor előfordul, hogy egyszerre bújnak mindketten az ölembe Kép

Jaaaj! Így jár,m aki csak olvasgat, de alig ír - most annyi mindenkinek kéne annyi mindent, hogy hirtelen nem is tudom, hol kezdjem...

KépKépKépKépKép Nyuszimanó! Doncinak nagyon boldog második szülinapot! KépKépKépKépKép

Heni! Eleinte megmostam a mellem, haVilka szopizott Ármin után, aztán rászoktunk arra, hogy a bal Vilkáé, a jobb Árminé és ezt nagyjából tartjuk mostanáig. Igaz, Vikának így is lett szájpenésze az elején, kb egy hónap múlva múlt el, gyakorlatilag magától, mert ugyan bóraxglicerineztem, de azt hiszem, végül is attól múlt el inkább, hogy Vilka immunrendszere megerősödött idővel.

Cory! Hasfájás Kép - te le akarod beszélni a lányainkat pld Zsomáról???? Kép Nem hiszem, hogy a későbbiekben díjazná! KépKépKép

Bogancsi! Olyan kicsik ezek a képek! Kép Nem lehetne jobban megnézni? Kép

Mikulás: nálunk is lesz az ablakban éjjel, mert az az igazi szerintem Kép Úgyhogy virgácsot pld csak az ablakba kap, úgyhogy én a délutáni csomagba egy kis csokt teszek, egy kis mikit, egy almát, egy mandarint és egy-két szem szaloncukrot. vilka -aki mostantól az ölemben ül, úgyhogy kisbetűzök - egy csörgőt fog kapni a mikizacskóba és mivel aznap van a névnapja, kap még külön arra isajándékot - mondjuk vmicsinos harisnyát vagy kiskönyvet.

na, muszáj mennem, de megpróbálom ma ledolgozni az adósságomat írás terén

márti++
márti

Sziasztok!

nehogy azt higyjétek ám, hogy csodaanyuka vagyok! csak ha kiborulok, inkább nem írok! Kép
egyelőre sok segítséget kapok: anyósom most is pl kint van barnival - ez az időszak nehéz, hogy nem vihetem még ki boldit Kép még nem voltunk túl sokat 3-asban igaziból...
féltékenység nálunk is a szopiból adódik: az ok, ha ülök, boldi az ölemben, barni pedig odahajol, de altatásnál vagy éjjel nagyon húzós, mert fekve még nem találtunk megfelelő pozitúrát Kép és persze ha boldi szopizik, barninak is rögtön kell, egyszerre ordítanak ketten... nagyon kiborító tud lenni!
érdekes, hogy nekem is inkább boldi felé van bűntudatom, mert barnival ugyanannyit, vagy még többet foglalkozom, mint eddig (házimunka helyett is Kép), de úgy érzem, boldi nem kap annyi figyelmet, beszélgetést, ringatást, mint barni ennyi idős korában... Kép

hm-ról annyit, hogy ennivalót rendelünk (food express, eddig jó), valaki mindig felmos, mosást én intézem, nem vasalok, wc-t fürdetés közben pucolok, mosogatógép van Kép és úgyse jön még vendég, ennél nagyobb rend nem kell Kép ... ágyat azért már jó volna húzni... (ma éjjel is kaptam 1 nagy büfit, még mindig büdi)

kérdeztétek a gátamat Kép, ugyanúgy vágtak meg szerintem repedtem is, mint múltkor, de már aznap sem volt olyan rossz, rögtön tudtam zokogás és zuhany nélkül is pisilni Kép, aztán ahogy a dr kivette a varratot, lényegesen jobb lett! nem tudom, mitől függött, hogy múltkor annyira fájt 2 hétig, most meg alig-alig

apropó:

DONÁTNAK NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

megyek, kiteregetek... azért lehet, hogy vetetek andrissal 1 hordozókendőt...

puszi nektek, még jövök

heniék
gesztenye

Doncinak Boldog Szülinapot!

cory
Budapest

Nyuszimanó DonátjaKép,
nagyon sok boldog szülinapot! KépKépKépKép

Szila és Hanga
szila

Nyuszimanó
Donátnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánuk! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

rebi

Donci!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép
Tamtamék
solya

Linato,
mert képtelenség utánolvasni benneteket, így lemaradok a beszélgetésekről, és nincs annyi időm, hogy behozzam, és nem akarok csak magunkról ömlengeni, mert az meg hosszú távon lehet, hogy nekem jó, de kit érdekel? Kép Meg kevesebbet is kell neteznem, ha utol akarom érni magam. (Ezt Kíváncsi súgta meg? Mert akkor üzenem neki, hogy psssssszt!Kép)
pussz
solya

Sziasztok!

Beja! Megkaptam a leveled, hamarosan megy a válasz! Kép

Linato! Ezek szerint akkor még nem voltál babanetes? Mert itt nagyon sokan tudnak szopi-ügyben segíteni, ha nem megy! Majd legközelebb sikerülni fog! Kép

Zsuzsi! Mi újság veletek? Homeobogyót megtudtad? Doki???

Szila! Hangának jobbulást! Asconát eladtuk Kép, mint kiderült, a 4 hengerből csak 1 járt, azért ment olyan furán... Más hibája is volt már, hát kb 20 évesen... És annyira kevés pénzt adtak érte Kép Nagyon sajnálom, kiszolgált minket, meg rajta tanultam meg vezetni... Eléggé kötődöm a tárgyakhoz sajna. Hogy a te hímzésed is milyen szép! Kép Mekkora ez a valóságban? Cory nem válaszolt! Kép

Andi! Megint nem fogunk találkozni Kép De majd szólj rám, hogy a kazit mindenképpen küldjem el Andrisékkal!!! Kép

Nyuszimanó! Úgy örülök, hogy jól sikerült a szülinap! Kép Irígy is vagyok, mert Barniét a buta, önző, stb... felnőtteknek remekül sikerült elrontaniuk KépKépKép Nem tudom, ő mit érzett ebből, de nekem nagyon pocsék volt, soha nem fogom tudni elfelejteni... Meg is fogadtam, hogy ezentúl csakis 4-esben ünnepelünk.

Menta! Norci! Készüljetek fel, nekem nagyon nehéz! De még reménykedem, hogy majd kialakul, mint Mártinál és Corynál! Kép
Múltkor én is rosszul lettem, rájöttem, hogy nem ittam eleget, és 5 perc alatt lehörpöltem vagy egy liter vizet.
Barni is leszokott már az éjszakai szopiról, de most újra kéri, ma éjjel 1-2x sikerült lebeszélni róla, olyankor valamelyikünk megfogja a kezét, és visszaalszik. Sajna ő nem fogad el vizet, semmit helyette, nem szomjúságból kéri.

Laura! JÓ! Lesz Kinder! Kép

Bogancsi! De jó! Kép Elkapott a nosztalgia!

Rebi! Nem nevetlek ki Kép Eredményt mikor tudsz meg?

hát elég belőlünk

puszi nektek

heniék
gesztenye

<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni (Henke) Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. Boldizsár (2003. november .13.)
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kőbánya pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
</pre>

Henke,
kb. 36*44 cm (a piros keretet mértem).

Zsuzsi,
az én könyvemben nem találtam erről a bogyeszról semmit, te találtál azóta valamit?

Márti,
édes lehet nagyon Ármin meg Vilka együttKép.

Hanga mostanában nagyon szeret rajzolni, firkálni. Sőt, már meg is nevezi, hogy mit rajzol. Ja, és tegnap odaállt az adventi naptár alá (ki van tűzve a függönyre) és közölte a Mikulással: "szeretnék kérni babakocsit", aztán elszaladtKép.

Szila
szila

Sziasztok!

Henke: a Micimackó: 16,5x16,5cm Kép ez 80x80 öltés.

linato: Mártiék a Nagyvárad térnél laknak.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Donci! Nagyon boldog második szülinapot!KépKépKépKépKép
Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Az előbb írtam és drága pici Korinám kikapcsolta a gépet.
Akkor most gyorsan csak a lényeget újra:

Szila! Köszi a táblázatot.Kép Még mindig István kórház és a második kerületben lakunk.Kép Csak, hogy ne legyen lyukas a tablicsek.Kép
Na és hoz a miki babakocsit vagy a jézuskára bízza?Kép

Cory! Már sikerült kibogarásznom, hogy a kilenc kerület. Azért nagyon köszi!Kép

Solya! Nem Kíváncsi súgta, te írtad valamelyik nap. De inkább ne szokj le. Szívesen olvassuk az ömlengéseidet.Kép Mi is pont ezt csináljuk.Kép Hol akarod utolérni magad?

Most én sem leszek naprakész, mert szálló vendégünk van. Csak még mindig nem tudom meddig. Ilyet meg ugye nem illik kérdezni.

Henke! Én is remélem , hogy legközelebb sikerülni fog, mert az éjszakai tápszergyártás jobb cici és bal cici után, nem kicsit macerás.Kép

Zsuzsi! Sajna nincs a homeós könyvbe semmi. Még a tejci segítő sem. Pedig német nyelvű.Kép
linato

Sziasztok,

Zsuzsi,
köszönöm szépen a bébé comfortos itatócsőrt, de közben kaptam egyet, épp ma.Kép Azért köszi tényleg.

Linato,
majd a következőben már tényleg beíromKép. És természetesen hoz a Miki babakocsit, nem a mienk, mert az Teletabis könyvet hoz. Meg én szeretnék aranyhalat isKép.

Szila
szila

Szia Nyuszimanó!

Doncinak 2. születésnapja alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk:

Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Szila! Az aranyhal jó ötlet. Ha kapsz, írd meg kitől kell kérni.Kép
linato

Sziasztok!

Szerencsésen hazaértünk tegnap a hétvégi kiruccanásról. Jó kis hosszú hétvégét csináltunk, hozzácsaptuk a pénteket és a hétfőt is. Kép Így legalább jó alaposan megkényeztethették a nagyszülei Lacikát, mi meg pihentünk az apjával egy jót. Kép Laci még ma és holnap is szabin van, úgyhogy rohangálunk, intézzük a karácsonyi bevásárlást, meg minden mást, amit Lacikával kettesben nekem húzós lenne.

Jut eszembe, tudtok egy normális bankot, ahol lehetne lakossági folyószámlát nyitni, és utána nem kapna idegbajt az ember lánya minden egyes alkalommal, ha bankügyeket kell intézni? Az OTP és a CITI Bank nevet életemben nem szeretném többet hallani. Kép

Szóval lótok-futok, kihasználom, amíg van bébiszitterem, de azután majd jövök, és mindent elolvasok! Kép

Doncinak nagyon boldog szülinapot kívánunk! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Nyuszimanó!
Nagyon boldog második születésnapot kívánunk Doncinak!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Nyuszimanó!
Mi is csatlakozunk Beával a többiekhez és Nagyon Boldog 2. Születésnapot Kívánunk Doncinak!KépKépKép

Zsuzsa+Beababa

beababa

Sziasztok!

Akit érdekel, a www.fazekas.hu/gallery Szalagavatók 12.d osztály-nál tudja megnézni a képeket nagyban is. De persze nincs odaírva, hogy melyikük Zsófi - no de azt hiszem, nem lesz nehéz felismerni, mert ő a legszebb Kép Kép Kép
A szalagtűzésre bevonulás egy sokak szerint gyászzenére hasonlító zenemű alatt zajlott, rettentő lassan baktattak szegények. Csigaszerű-vonalban állt fel a 4 osztály, középen az ofők, és egyenként felolvasták a neveket és közben tűzték a szalagot. Aztán jöttek a táncok. Minden osztálynak volt egy osztálytánca; Zsófiéknak egy New York c. musical részlete. Fiúk frakkban, cilinderben, esernyővel, lányok fekete ruhában, fekete nyakpánttal, fekete kesztyűvel - igazán jól néztek ki! Nagyon jó koreográfiát talált ki a tánctanárnőjük! Aztán 2-2 osztály közösen keringőzött. Az egyik csapat a Kék Dunára, Zsófiék pedig bécsi keringőztek Enya zenére. Utána meg alig akarták levenni a ruhát, a szülők meg ott szteppeltek és vártak, hogy vihessék a ruhákat, a gyerekek meg menjenek bulizni Kép Közben bombariadó volt a Stadion szállóban Kép Állítólag találtak is valami házi készítésű izét Kép
Ja, és aznap Tomi a sógornőméknél volt, ott is aludt. Hát, nem akarom leírni, miket mondtak róla másnap... mindenesetre tény, hogy szerdán a sógornőm viszi haza magukhoz a bölcsiből, ott alszik és reggel ők viszik a bölcsibe Kép Azért remélem, visszaadják Kép Kép Kép

Heni:szemed hogy van???

Szila: Hanga jobban van már? tök jó az adventi naptár!

Andysj: remélem, Madike már túl van az etetőszékes történeten! Bár szegény gondolom jó kékeszöld a lila után Kép

Dzsili: jobban vagy???

Nyuszimanó: buli Kép

Menta: ajnározás Kép

Rebi: esti MÁV Kép De jó, hogy minden rendben találtak!!! Én is mentem volna ezerrel!!! oroszhoz drukkok mennek!

Norci: tündéri lehet Vili a reggeli szopival Kép

BMárti: én az MKB-t ajánlom.

cory: 1. anya + Tomi
2. jó a péntek 4 óra
3/a dörgedelmek: nem szabad beleharapni senkibe a bölcsiben!
3/b dícséretek: nagyon jó, engedelmes kisfiú Kép
4. bulira: dobozos lé, muffin (részemről mehet az is-is)
5. fontos: Mártiék pontos címe! (emil címemre v. ide) köszi!!!

A héten minden nap 5/6-ig vagyok bent, már most hulla vagyok, pedig csak 2 nap telt el Kép És fáj a fejem, meg megjött ma ... És egyáltalán, aludni szeretnék mindig ! Már csak péntekig kell kibírni, aztán jöhet a Mikulás-várás és a karácsonyi készülődés... Megbeszéltük a kolléganőimmel, hogy felváltva kiveszünk 1-2 napot, hogy tudjunk vásárolni.
Jó éjt!!! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Linato,
itthon. Szlad alakás, inkább azt kéne utolérnem. Meg olllllyan gyönyörű idő van, muszáj kihasználni! 14-15 fok volt ma is, meg hétvégén is! Annyira jó!!!!!!Kép
solya

Sziasztok!

Doncinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Sajnos a mikulás nekünk nem jön össze az idén sem.

Hanna megint taknyos, hétfőn kihagytuk a bölcsit, de nem fertőző így ma már ment.

Beja! Bálint nagyon helyes a képen.

Henke! Mintha fáradt lenne a hangodKép

Márti! Hogy megy az idő!! Vilka már forog??

Hát mára sem maradt több energiám, pedig nekem még nincs is második gyerkőcKép

Jóéjt

Tikk
tikk

Sziasztok!

Bogancsi: megnéztem a szalagavató fotóit, jaj, de jó lehetett!!!Kép Tényleg szépek és csinosak voltak a lányok, na és a fiúk is egész jóképűek, főleg azokban a frakkos-cilinderes szerelésben! Mi is így néztünk ki 17 évesen? Mert ők már szinte felnőttek Kép

Henke: köszi megvagyok, elmúlt a barnásozás, de a szopit is abbahagytam szombat reggel óta. Dorka sírogat, de egyre jobban viseli a cicinélküliséget. Így fél 6-kor kelünk, 8-ra már megreggelizünk, lezuhanyzom, kitakarítok, elmosogatok, felteregetek, rendet rakok a lakásban, esetleg egy kis vasalás is még belefér. Szóval van előnye is a korai kelésnek, így nyugodtan megyek a játszótérre.
Örülök, hogy egész jól veszed a kétgyermekes anyaságot, szopival nagyon nehéz lehet neked, de gondolom a tandem szopi is egy hihetetlen érzés és élmény!Kép Férjedet mennyire viseli meg a 2 gyermek?

Képzeljétek kinyomoztam a postán, hogy már Magyarországon van a megrendelt csomagom, amit Dorka kap szülinapjára, már túl van a vámon is, holnap, vagy holnap után már itt lesz nálunk!!! Annyira örültem, hogy a Postán egy rendes nőre találtam, aki tényleg utánanézett a csomagomnak és megnyugtatott, hogy hol is tart a szállítás!KépKép

A Szamos cukrászdában fantasztikus Mikulás-csomagokat lehet kapni, mindenkinek ajánlom (nagyoknak ajándékba!!!)

BMárti: csak annyit tudok tanácsolni neked bank ügyben, mivel én is hadakoztam már párral, hogy érdemes német tulajdonú bankhoz menni, ők nem annyira korruptak. DE bizony van olyan általam nem kedvelt bank, aminek bizony nagyon jó kártyás szolgáltatásai vannak, amit más nem tud ajánlani. Így én 2 számlát vezetek, egyiket a megbízhatónál (azt használom többet), a másikat, akkor, ha interneten fizetek. Ha nem otp-s a kártyád, arra számíts, hogy sok bajod lesz vele, mert az OTP-é a terminál, így ha azzal gond van, csak a saját otp-s kártyát fogadja el. Hiába van automata, ilyenkor, még az sem működik, csak a saját banki automatánál tudsz pénzt felvenni. Mindenképpen, ha problémád van, többször kell reklamálni írásban és mindig egyre magasabb szinten. Sajnos így is lesz.rnak, de néha nem. Szóval hajrá és ne feledd, nincs tökéletes banki szolgáltatás, ez egy álom, hogy a pénzedért azt kapsz, amit megérdemelsz...

Dzsili: halihóóó! Hogy vagy??? Egyél Béres cseppet, hogy gyorsan meggyógyulj vagy valami ilyesmit!Kép Gyerekek jól vannak?

Solya: jó, hogy szép az idő nálatok, már vannak forraltboros vásárok az utcákon?Kép

Szila: azok a gülüszemű aranyhalak elég kényesek, azokra jobban kell vigyázni, a sima aranyhal többet kibír Kép Legalábbis nálunk így működtek, addig míg a sógorom egy nyaralásunkkor "vigyázott" rájuk.Kép

Márti: ha kell szívesen segítek a rendezkedésben Mikuláskor nálatok, csak szólj vagy írj emailt /sms-t!

Zafiról annyi a hír, hogy már a Feneketlen-tóhoz járnak sétálni, szuper a lakás, ma kaptak matáv vonalat, talán lesz a közeljövőben netük is!

Beja: mi volt a kontrollon Bácussal?

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!
Először is gyorsan a Mikulás-bulival kapcsolatban:

1. 2 gyerkőc meg én. (tényleg szerintetek vigyem Petrát is? Nem túl kicsi még?)
2. Jó a 4 óra
3. türelmetlen, minden gépet ki-bekapcsolgat, de nagyon kedvesen, finoman bánik a kistesójával, Petrával, mindenben segít és nagyon szófogadó.
4. innivalót viszünk
5. hol laknak Mártiék és kb. meddig fog tartani szerintetek?

Köszönjük a jókívánságokatKép Miért nem tudok képet feltenni a hozzászólásban? A múltkor nem sikerült- tudom, hogy nem kell space az image meg a kapcsos zárójel közé, de már kínomban az volt az utolsó, amit megpróbáltam... Segítsen már valaki. Régen az Ismerjük meg egymást-ba egy csomót feltettem, most nem megyKép nem kérdezte meg mikor elküldtem a hozzászólást, hogy milyen képeket akarok feltölteniKép Iszonyú pechem vanKép még albumot sem tudtam azóta sem csinálniKép

Heni!
Hú, látom, nálatok is alakul már a 2 gyerekes életKép Hát tényleg nem egyszerűKép Én délután 5-6-ig szuperül bírom, aztán fogy a türelmem és úgy érzem, le tudnék feküdni és reggelig aludni... Te mikorra purcansz ki?
Bevallom, nem irigyellek a tandem szopiért, nem tudom elképzelni, hogy folyton lógjon valamelyik gyerkőc a cicimen. Tényleg, ha Boldi befejezte, akkor jön Barni? Szerintem jó ötlet a hordozókendő, nekem most hozta el Adri az övét, hihetetlen, mennyivel egyszerűbb ígyKép Mondjuk én még közlekedésben nem használtam, bár most gondolkodom azon, hogy lehet a repülőig ebben viszem Petrát, kényelmesebb, mint az autósülést cipelni, viszont a repülőn meg az autósülésbe letehetem és ott tud aludni én meg Doncival tudok foglalkozni no és talán enni isKép Na mindegy, ez az én dilemmám...

Tandem szopiról jut eszembe, érdekességképpen megkérdeztem Doncit, hogy akar-e szopizni, merthogy hozta a kispáárnáját és mondta, hogy szopi-szopi. Erre ő: "igen, kanállalKépKép"

Rebi!
Mikor lesz eredmény a nyelvvizsgáról? Szóbelizni mikor mész?

Zsuzsi!
De jó, hogy már Mo.-on van Dorka ajándékaKép Akkor pont időben fogjátok megkapniKép Mikor mész az 1. UH-ra?

Norci!
Hogy vagytok? Már nincs olyan hajtásban Vitya? Lakásotok visszarendeződött?

Hú lányok most megyek, annyi mindent kell csinálnom! Már csak 4 nap és otthon vagyunkKép a vasárnapi ebédet már a családdal együtt esszük, csak még azt nem tudom, mikor fogok bepakolni? Mindig van uis valami program.

Puszi, Nyuszimanóék
nyuszimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?