Sziasztok, Lányok!
ANGEL,
VIZES FALAT NEHOGY LEFESSÉTEK! CSAK ANNÁL ROSSZABB LESZ! CSAK TELJES SZÁRADÁS UTÁN SZABAD, VALAMIKOR NYÁRON! (Már ha jó nyarunk lesz). Ha hagyjátok száradni, egy-két hét után semmi szaga nem lesz, és kihúzhatjátok nyárig. Csak nehogy elérakjatok vmit. (És gyakran kell szellőztetni, hogy a vizpára kimenjen, ne párásitsatok a helyiségben, hanem inkább vegyetek páraelszivót, hogy a felesleges nedvesség el tudjon távozni.) És sztem nézessétek meg a házat egy szakemberrel - vizesedési gondok akkor lehetnek, ha 1. rossz az aljzatszigetelés, és szivárog fel a viz (nem számit, hogy fél méter magasan van, ha az alap nem szigetelt), 2. megázott a tégla, mikor épitkeztetek, és nem volt ideje kiszáradni, 3. rejtett forrásból kapja a vizet. Sajna, nálunk két utóbbi eset játszott, teljesen be is penészedtünk még tavaly télen. Júliusban festett ki penészölővel a férjem. Addigra csontszáraz lett mindenütt. Azóta a házat is leszigeteltettük kivülről (az alapot eleve megcsináltattuk), és idén egy helyen nedvesedtünk be (ahol rossz volt az ereszcsatorna - de már megjavitották azt is). Ennek dacára én néha halvány dohszagot érzek, és frászt kapok tőle...
Ez az átka a jól szigetelő ablakoknak, falaknak - semmi természetes szellőzés nincs.
Nem akarom borzolni a kedélyedet, de a szigetelés sajna még fontosabb, mint a festés... mert ha nem szigeteltek, újra benedvesedhet (csak lehet, hogy nem lesz olyan feltűnő, ha nem pakoljátok elé a szekrényt).
Fentiek tapasztalati vélemények, nem akarlak megijeszteni!!!
CzMelinda,
klassz lehetett az úszás! Rögtön meritették is Laurát? 3 baba - ez tök jó, mi azért nem mentünk többet a Camponához, mert legalább tizen voltunk, és kábé két perc jutott egy gyerekre, és még azt se hallottuk, mit kell csinálni, akkora hangzavar volt
A bérlet egyébként itt is 6 rugó...
Kata,
nagyon édes a fiad! Adj neki egy régi készüléket, azt nyomogathatja
Köszönöm, Lányok, hogy tartjátok bennem a lelket (fog- és súlyproblémák), mára már összeszedtem magam.
Jadey, benne vagyok az online fogyóban! Csak az a baj, hogy mérlegünk nincs (csak a konyhai és a csecsemő
), igy látványos eredményekről csak akkor számolhatok be, ha már látható lesz a hájolvadás
Dorka, bevallom, én nemhogy C Sandozt, de semmilyen vitamint nem szedek. A terhességet kivéve soha nem is szedtem, és még csak náthás se szoktam lenni, nemhogy influenzás (utóbbiról azt se tudom, micsoda...). (Vérvételeknél meg rendre az derül ki: több vasam van, mint a felső határérték
) Én inkább a sok gyümölcs-zöldségben hiszek. Ezzel együtt szedni fogom a C S-t, mivel a fogamnak láthatóan semmi baja sem volt, a fogorvos se mondott rá semmit nyáron (gyökérkezelt volt, ez igaz).
Jó kis fogyókúra, hogy alig merek enni, mert az a kényszerképzetem, hogy a többi fogrész követi a már letörtet
(Fogorvosom holnap rendel, általában egy hónapra előre kell hozzá bejelentkezni, hát remélem, előrevesz egy ilyen dologgal...)
Mai nap egyébként két dolog történt:
1. voltunk izotópos vesevizsgálton Lilikével, ami 30 percig tartott (a járulékos sorbanülés, előzetes vizsgálat nélkül), és én 30 évet öregedtem, úgy zokogott szegénykém
Egy olyan cuccba pakolták, mint egy kényszerzubbony és egy pólya keresztezése, hogy ne tudjon mozogni, nekem fél kezemmel le kellett őt szoritani, a másikkal meg szórakoztathattam. Üvöltött. Nekem meg mosolyogni kellett. Ráadásul egy órával korábban mentünk (félreértés miatt), igy az egész cirkusz közel négy órán keresztül tartott (plusz utazás). És a lányok extra jól viselték, csak szopizni nem akartak (vittünk tápot). Sajna, váróteremben vagy ők nem akarnak szopni, vagy én nem tudok szoptatni, mert sokan vannak és zavar, vagy leginkább a kettő keveréke
2. Ma megpróbálkoztunk egy kis almával. Pár napja úgy érzem, elérkezett az idő rá (a fél éves szülinapig alig pár nap van hátra, ennyi ide vagy oda nem számit...) Anyu elhozta a múlkor az én bébikori üveg almareszelőmet, hazafelé a kórházból vettünk bioalmát a bioboltban (aranyalma áron volt), és a kora délutáni szopi után ölbe kaptuk a csajokat, és hajrá! Hát azt a finnyás fejet! Úgy fintorogtak, mint még soha! És kiköpték!
Az egész püré az előkén landolt
Egyébként megkóstoltam, és kifejezetten nagyon finom alma volt. Lehet, hogy jól voltak lakva, de éhesen nem szeretném megpróbálni, mert nem a tej helyett akarom adni, hanem desszertként. Ha holnap sem izlik nekik, várunk még kicsit.
Na megyek, Lilókám felébredt.
Zombi vagyok egyébként, mert fél ötkor keltem, hogy odaérjünk nyolcra a két gyerek etetése, illetve az órás fejés után...
Puszi mindenkinek, és bocs, ha vki kimaradt a válaszok tekintetében...
PS: vannak ám új képek... Készült a mai etetésről is, de az még nem került fel.
Kata