Sziasztok!
Na próbálok emlékezni, miről volt szó mostanság!
Libero: mi azt használunk, mert szerintem jó a nedvszívó képessége, HÁTUL GUMIS és szerintem ez nagyon jó, és vékony is. Sajna nekem a Pampers nem jött be, mert kifolyik a cucc, valszeg mert nem nincs gumírozás hátul.
De az tényleg vékonyabb és könnyebb. Huggies nekünk jó szokott lenni, azt is használunk, csak azt estére, mert szerintem abban nem olyan jó mozogni, túl vastag a lába közötti rész. Többi meg több-kevesebb sikerrel vállt be. Babylove meg szerintem ugyanolyan, mint a Pampers, csak nem olyan könnyű.
Foglalkozás: én inkább reggelente játszom vele, aztán később már nekem is csinálnom kell a dolgom, de ha hisztis, akkor odafekszem mellé. Aztán délután is játszunk együtt. De nekem is szokott bűntudatom lenni, hogy itt ülök, ahelyett, hogy vele foglalkoznék. Persze nekik meg azért kell is, ha egyedül játszanak, úgyhogy azért annyira nem baj!
Fülmorzsolás, tarkóvakarás megy most nállunk, ha fáradt. Az én hajamat tépi még mindig, a sajátja nem izgi, valszeg, mert csak pár szál van!
Cumi: Mi MAM cumit használunk, és abból már a nagyobbat 5-20 hóig, vagy valami ilyesmi. Napközben alig, este meg a betegség óta van, de lassan megpróbáljuk szerintem, hogy megint nélküle aludjon. Inkább csak ha hisztis. Egyedül akkor igényli nagyon, ha a kocsiban utazunk, és alváshoz ott.
Párásító: nekünk tök ismeretlen LurCo nevű van, de bevállt. A börzén vettük még tavaly 13000 helyett 4000ért, mert bemutató darab volt kint a polcon a boltban. Na bumm.
Daninak és Rékának boldog hófordulót!
Aludni úgy alszik a csaj nappal, hogy tízórai előtt vagy után 1-2 órát, aztán 3 felé is alszik 1 órát. Aztán 7kor fürdés és utánna szopi, aztán alvás reggel 7ig kb.
Noémi: én a cukkinit neki simán megpároltam egy kis bazsalikomos vízben.
Nekünk meg olyat szoktam, hogy cukkínit vékony szeletekre vágni (héja+magok nélkül), kivajazott jénaiba, só, rá egy sor szeletelt paradicsom, só, rá egy sor szeletelt mozzarella, aztán ezt ismételni, úgy hogy a tetejére mozarella kerüljön. Egy kis edénykébe összekeversz olivaolajat oregánóval, bazsalikommal sóval kis borssal, és ezt ráöntöd a cukkínis cuccra, előmelegített sütőben összesütöd, amíg a cukkíni megpuhul, majd leveszed a tetejét, és rápirítod a sajtot. Bagettel tálalod. Nem gáz, ha sok a leve, nagyon finom hozzá a bagettet mártogatni kicsit!
De nagyon tetszik Ante receptje is, tuti kipróbálom!
Popsival mit csináltok, ha nem piros, hanem ki van kicsit repedve neki a lukánál? És ott piri, de azért mert berepedezett. Mitől van? Én arra tippelek, hogy attól, hogy napi 3 kaki van, de azok mondjuk normálisak, és egyből le is cserélem!
Hétvége: Noémi: barátnőm hazajött olaszországból, és hozzáment pénteken Giovanni-hoz egy Siciliai rendőrhöz. A Fenyőharaszti Kastélyhotelben volt a lagzi, lovastisztekkel felvonulás, ilyenek, szóval gyönyörű volt. Képeket majd kapunk nemsokára, és akkor rakok fel. Ottaludtunk, csaj jól bírta.
Másnap mentünk délután unokatesóm lányának az első szülinapját megünnepelni, csomó rokon ilyenek, és csak alvásidőre értünk haza. Vasárnap reggel meg megint korán kelés, mert a keresztlányomat kereszteltük, ott is utánna óriási eszem-iszom volt nálluk, több mint 50 fő. Szóval ez volt a hétvége!
Képeket most még csak a keresztelőről tudok rakni, mert csak azokból kaptunk, de csak párat még:
Kiara már kicsit bekómázva, épp indultunk haza:
Keresztlányommal meg a keresztapával: