Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is Csniki!
Daninak boldog hófordulót!

Alexa! Köszi!
Sajnos még mindig folyik az orra,és a feneke is megint piros és sebes,ez nem tudom mitől van ilyen rövid időn belül már kétszer :oops: úgy sajnálom szegénykét.
Pedig sűrűn pelenkázom és Liberot használok amióta megszületett.

Zsuzsu!
Tükrös Fanni nagyon édes! :D
Nekem csak meghívós elérhetőségem van ilyen filmecskékhez,de most sajna meghívóm sincs.

Kajálás :D
Dávidnál ugyanígy voltam,mint te most a Fanninál,szó szerint bele kellett imádkozni a kaját. Én játékokkal és mesekönyvekkel vontam el a figyelmét.Kanál a kezébe és etettük a mesekönyvben az állatokat,majd ha nem vette észre akkor ő is kapott. Fél óra-negyven perc volt egy kajálás.Azt gondoltam ilyen nincs. :(az idő megoldotta,de a mai napig rossz evő .
Réka egészen más. Ő "csak " eszik,ha kaja idő van.
Átaludt éjszaka:)
Lehet,hogy első gyerek szindróma is egy kicsit,de Dávid nem alussza át az éjszakát a mai napig,vagyis már nem zavar minket fel,mert észrevétlenül át slattyog hozzánk az éjszaka kellős közepén. Réka átalussza egy ideje,főleg amióta kevesebbet cicizik.
ilgya1

Véletelnül elnyomtam,pedig a felénél se tartottam :oops: :(
ilgya1

Daninak boldog hófordulót!!!

Na voltam neurológián. Felírtak egy gyógyit, de majd csak szoptatás után szedhetem. Az meg mikor lesz?? Addig tűrjem a migrént. :roll:

Noémi! Jót nevettem, bele sem gondoltam, hogy máshol túrnak a turiban és nem dúrnak a duriban. :lol: Na van olyan, amit meg csak Mindszenten ismerünk, de már itt Szentesen sem és máshol sem, az a : kipepélni. Na lehet tippelni,hogy mit jelent.! :D

Ilgya! Piros popo :cry: Kamillát prószáltad? Amúgy miért pont Liberót használsz? Csak kivi vagyok. És aki még Liberót használ miért azt?

omr

NA akkor folyt köv.

Winnie!
Tök jó lehetett a buli ennyi sok babával.
Jókat vettél :D
Jobbulást Réka PAnkának.
Nekünk már egy jó ideje nincs nappal anyatejcsi,úgyhogy nem tudok semmi okosat mondani. :x nem jött meg?

Rena!
Tutyi :D hát mostmár okosabb lettem. :D
Réka is sokat elvan magában,de azért pelenkázás közben,meg fürdésnél,vagy van mikor csak úgy kiveszem a járókából és akkor megy a lovagoltatás,meg mondókázás. Na meg minden szerdán járunk Cini Muzsikára,az is egy játékos foglakozás,és ritmus fejlesztés.

Zenélő bili :D
És hogy haladtok különben a bilizéssel?Ez annyira érdekel különben engem,nem értem,mert tényleg nem tudják ennyi idősen szabályozni,akkor mégis hogy a fenébe tanulják meg,hogy mégis produkáljanak valamit akkor mikor ráteszed a bilire? :oops:
anyukám is ezzel jött

Gekko-ba jár valaki közületek? Érdemes?

Brigó!
Tényleg hol vagy?Gyere mesélj!
Börtönlátogatás :shock: :D tök jó...
ÉS hol van arra börtön különben?

Sziszi22!
Nekünk külön alszik a Réka és nagyon jól alszik,lekopogom.
Néha hallom,hogy felsír,de vissza is alszik egyedül.
Dávid velünk aludt egy szobában,és még így is sokszor felkelt,sőt akkor is felkelt,ha közénk raktam. :roll:

Köszi a sok infót a virágokról.Majd azért még később lehet,hogy kérdezek.
Mivel foglalkozol különben? :D

Fülcinca nálunk is van,én is a fogacskának tudom be.

Párásító
Nekünk Tefal Baby van és meg vagyunk vele elégedve. Igaz kicsit nehezen tudom tisztítani,de ez szerintem minden párásítóra igaz.
Mostanában tisztított vízet rakunk bele,így jobban bírja tisztítás nélkül. Nálunk nagyon vízköves a víz,utálom.

Snoopy!
Köszi a sok sok infót!

Körkérdés
Akinek a babája cumizik,váltottatok már nagyobb méretűre?
ilgya1

Rena!
Igen, a kamilla rakta rendbe egy pár héttel ezelőtt a popót,erre most megint... mosom neki minden pelenkázásnál kamillával,de iszonyat ahogy kinéz a pici feneke :oops: már kibontottam,hogy szellőzzőn neki,de azért annyira nincs meleg,még csak egy felfázás hiányzik amúgy is picit folyik az orra. :(

Lehet,hogy igazad van és nem Liberot kéne használni? :oops: azért használunk ezt mert ez vált be. Lehet,hogy csak eddig? :oops: nem tudom... mostanáig nem volt gond.

Migrén :x
Nincs ismerősöd,aki aloeval foglalkozik?van valami aloe verás krém fejfájásra,igaz nem occsó,de jó, és azt lehet szopi mellett is.

Nálunk turkálnak a turkálóban :lol: :lol: :lol: :wink:
ilgya1

Hellóka!

Rena és tudom mit jelent a kipepélni szó, de nem lövöm le a poént. :lol: :lol: :lol:

Bazsi mászik mindenre aztán meg akkorákat esik, hogy betörik a parketta alatta. A kajával hadilábon állunk, sem a bébiételt sem a főztömet nem eszi meg.plíz segítsetek mit tegyek. Most hogy beteg volt szinte csak cicizett esetleg egy kicsi tejpép este.

Alvás: 7 hetes korától fél éves koráig aludt este kilenctől reggel hétig azután jött a fogunk és minden elromlott. A betegsége előtt kezdett ismét vissza állni a rend, de megint elromlott.

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Sziasztok!

Na véget ért a nagy rohangálás! Szombaton is meg vasárnap is csak aludni jöttünk haza, pénteken meg ugye nem is aludtunk itthon!
Képzeljétek, mivel Giovanni valami tiszt, így barátnőm anyujáéktól azt is kapták, hogy lovas tisztek kísérték a meglepetés hintót! Annyira jó volt! Meg nekem nagyon tetszett a szálloda is, a szobák korhűen vannak berendezve, és ha fázol, a cserépkályhába is begyújthatsz, nem csak radiátor van. Nagyon jó kis hely, fák, vadaspark, tó, ... Csajszinak sem volt ellenére a dolog! :D :D :D Este 7kor kajcsi a szokás szerint, aztán beraktuk az utazóágyba, és simán elaludt. Reggel fél 8kor kelt! :D :D :D :shock: Szóval nagyon jó volt. Kicsit boroztam is, de nem vittük túlzásba! :wink: :wink:
Aztán mentünk szülinapozni, ott is jól kijátszotta magát a sok rokon között, és tegnap meg keresztanyuka lettem most már tényleg! Bár ezt apa meg a csaj nem láthatta sajna, mert Kiara pont akkor aludt el a kocsiba, és nem akartuk felébreszteni (aznap nem aludt még) így apa kint maradt vele. Aztán mentünk barátnőmékhez, volt nagy eszem-iszom. Több mint 50-en voltunk. De ez is nagyon jó volt, és a csajszi cseppet sem volt hisztis. Élvezte, hogy jár kézről kézre. :D :D :D :D :D :D
És pénteken megyünk vissza, mert jön egy másik barátnőnk vissza spanyolból pár napra, és addig keresztlányom nagyija fog a csajokra vigyázni!

Fényképeket majd teszek fel, de mi nem csináltunk, mert annyi profi fotós volt mindenhol, hogy majd kapjuk tőlük.

Na majd jövök hozzászólni is, csak vissza kell olvasni! Még jó, hogy hétvégén nem termeltek annyit, így nem olyan nehéz! :wink:

Kép
kernico

Halihó,

Köszönöm a köszöntéseket Dani nevében, és a magam nevében pedig elnézést kérek azoktól, akiket én nem köszöntöttem az utóbbi időben :oops:

Most itthon vagyunk a nyagiéknál és semmi érdekes nem történik, mármint egy felborított olvasólámpán kívü (szerencsére Daninak nem lett semmi baja, és a lámpa sem tört össze)
Voltunk sétálni az erdőben vele, és imádta.
Most mamaáék sétálnak vele így van időm írni.

Rena mi dúrni szoktuk az orrot is:)))))
Egyábként én vagy kipisilnire, vagy kipráselnire gondolok:))))Egyik sem???

Brigó, most már tényleg jelentkezz!!!!

Ilgya, jó hallani felőled!!!

Nekem Dani a fogzásig nagyon jól aludt onnantól nálunk is változó, de többször ébred. (Falexa sorstárak vagyunk)

Foglalkozás,
én észrevettem, hogy jobban szeretek ekkor foglalkozni Danival, ha nem vagyok egyedül (Remélem ez nem képmutatás tudat alatt), ha egyedül vagyuink és ő is elvan, akkor hagyom, vagy éppen eszünk, vagy alszik, játszunk is de az inkább délelőttre tevődik, mert a tízóraiig van fenn, utána alszik, ha ébred eszünk, utána séte, majd már jön haza apa, akkor hancúr, utána meg fürcsi is alvás.Nagyon nem is férne máskor bele a játék.

Noémi, te is rég jelenkeztél már, de most már tudjuk miért, jóü lehet egy ilyen szöreti mulatság.

Biotej, az biokaja. Egyszer véletlenül vettünk a boltba, és a leendő sógornőm meglátta, és mondta, hogy az az üzem a rokonuké, és lehet, hogy az régen bio üzem volt, de nem most..Végülis így fogalmazott (Tudod mikor bio az!!!:)))) Konkrét részleteket nem árul el.... Egyébként nekem semmi bajom nincs vele, ha finom, és elérhető áron van.
Viszont akármilyen szigorúó az ellenőrzés, pénzen mindent lehet venni. (Mármint ez nem az én hitvallásom, csak a negatív látásmód amit látok a világban)

csernusn

Helló Nikik!!
K! Irigy-irigy! Ennyi csavargást uramég! De jó lehetett!! Az a legjobb,hogy nem volt nyügi Kiara!
Cs! Kipráselni az = kipréselni?? Nem-nem, akkor sem! Naaaaaagyon hideeeeg!

Falexa! :lol: :lol: Törzsgyökeres mindszentinek könnyű!
Mikor jöttök be??? Főzök én Bazsinak, hátha azt megeszi. Vagy majd Petra megeteti!

Ilgya! Volt már Aloe-s cuccom, 12ezerért. Nem jött be. :cry: Kínai olaj meg masszírozás (igen Winnie, masszírozás :) ) ami bejön enyhítésnek.
Liberót csak azért kérdeztem, mert sztem a Pampers sokkal vékonyabb, szellőzőbb. Én utáltam kezdetben a P-t mert kifolyt minden kaka, de mióta ilyen kolbászos, nem folyik. Nyár elején bár még folyós volt,de pöttyös volt a lány alhasa és dereka a melegtől a pelus alatt és P-t prószáltam,akkor bevált emiatt.

Bili: Tényleg igaz,h nem tudják,h mi a jó eget csinál most rajta, de pl tegnap is reggeli közben nyögött, mondom várjál,megeszed oszt kakálhatsz.Na így is volt, kibontottam,ráült,nyomta. Állítólag ez egy idő után megszokássá válik. Persze volt múlt héten 3 nap,h rajta sem volt,mert mindig telenyomta ébredések után a pelust.

Brigó?!?!? Brigó....?? Há hol vagy?? Nintendóba??

Na holnap megyünk Fótra csajok. Elénk jön egy pösti barátunk,elkísér minket odáig.

omr

Rena:Most volt itt nálam Kati és beszéltük,hogy vmelyik hétvégén átmennénk hozzátok, majd megbeszéljük mikor.

Foglalkozás: az én gyerekem kiharcolja magának a figyelmet, szinte egésznao a mellette kell ülni és nézni amit csinál vagy ha unja felvenni és sétálgatni a házban mindenfelé a fürdőszoba a kedvence. Nagyon ritka, hogy csak úgy elvan. Most az apjával akrobatikáznak éppen rajtuk nevetek. A fiam mozgása nagyon emlékeztet Komár Lacira :lol: :lol: :lol:

Ma Bazsi is megdézsmélta a vitorla virágot az mérgező?

Puszika!
KépKép
fölkalexa

sziasztok!

Tinu, NIka, nálunk is van hajtépés, fülvakarás féláéomban, meg a nyakláncom morzsolgatása :) de za olyan édes, ahogy keresi, sokszor már odaadom neki :) meg még a saját hálózsák cippzárját szokta morzsizni :)

Ilgya, cumi, ezt már én is akartam kérdezni :)
Mi még nem, pedig elvielg 5 hótól kellett / lehetett volna, 7 hóig való a kicsi, hát nem tudom...
Szerencsére mikulás még nem látogat, így az kilőve... :)
ma legalább este benyelte a két dl-t, de 1-kor csak 50, az 5-öst megint elhagyta, de amúgy megevett egy üveg gyümit, meg egy üveg főzit, ami annyira azért nem rossz, de azért még kéne tejcsizni...

Alexa, párásító, hú, hát most nem tudom, bent van babónál... de valami eddig nekem ismeretlen nevű... :oops:

Noémi, masszírozás, háááát, mindenestre masszírozd, ahogy tudod. Elvileg a hüvelyk és mutatóujj közötti részen van egy csomó (én sem találom meg magamnak... :oops: ), na ha azt megtalálnád, akkor azt kell pl tök sokáig (20-25 mp) bazi erősen nyomni, hogy naggggyon fájjon, az is segít...

Niki, boldog fordit Daninak! Hú, 10, az már sok....

KépKép

KépKép
winnie27

Noémi: Üdv. jó, hogy megjöttél, szüreti fesztivál, de jó, azért örülök ha valaki ki tud mozdulni otthonról, egy kicsit kikapcsolodik. :)

Rena: fejfájás, nekem meg a homeos bogyók jutottak eszembe, azt mindenki szedheti, le akartam írni a nevét, de a tünetek alapján, kell kikeresni, van 6 féle belőle. Én éjszakára liberót használok, ez az egy vált be, ami nem ázott szét éjszaka. Ja a kipepélni, nem tom.

Alexa: párásító, mi ajándéba kaptuk, és nem tudom a márkáját :oops: , majd megnézem, de olyan nagy, és sok helyet foglal, meg hangos is, mint egy gőzmozdony.

KNIki: szeretnék látni képet! Ilyet nem minden nap lát az ember. Sokszor csodálkozom milyen jól viselik, a babák a kiruccanásokat. Kiara is élvezte, az meg szupi.

CsNiki: Daninak boldog hófordulót!
Kép

FAlexa: vitorla virág úgy tudom, nem mérgező.

Winnie: azért ne add fel, még bizti kell neki a tejci, lehet átmeneti a dolog. Meggondolja még magát.

Ilgya: van cumink, vagyis a Csanádnak, szerencsére csak alváshoz kell, a régi hagyományos kerek cumija van. Amikor hazahoztuk a kórházból, nagy cumija volt. A kicsit nem érezte a szájában, aztán lecseréltem neki kisebbre. Forditva működtünk. De a fogszabályzós cumit nem akarja elfogadni. Vettem neki cumisüveget is fszabályzóst, nem evett belőle, csak sírdogált. Pedig jobb lenne, a fogának gondolom.
sziszi22

Danikának boldog 10.-et istenem egy két hónap és jönnek az első szülinapi ünnepségek :) tök jó előre várom már.Dani lesz talán az első ha jól gondolom aztán szépen sorban mindenki :):)

Nekünk van cumink de nem használjuk igy nem is cserélünk. időnként ha rátalál a játékok között akkot játszik vele de nem a hagyományos módon veszi a szájába hanem csak a műanyag részét rágcsázza.szóval a cumit megúsztuk :)

nika70
Salgótarján

nika:Balázs sem rendeltetésszerűen használja a cumit, rágcsálja a műanyag részét egyszer volt hogy beszorult a szájjába.

Már 2 éjszakát végig aludtunk remélem visszatérünk a régi kerékvágásba.

Kaja ügyben segítsen már valaki (nem eszik a gyerek csak szopik). Este párizsit evett pontosabban csak csócsált az tökre tetszett neki, de amit kanállal adok az ellen nagyon tiltakozik.

Alvás: reggel miután felkelt a babócátok kb. mennyi idő után alszik vissza? Balázs szinte már fél óra múlva ásítozik, dörgöli a szemét meg húzgálja a fülét.

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Sziasztok,

Falexa, nekem Dani 7körül ébred és 9-11ig változó, ogy mikor alszik el, de általában 9-10 között.

Kaja nekem Dani mindent megeszik neki, amit adok. Ma reggel pl, melegszendvicsből evett, puha olvasztott vajas részt, meg az olvasztott sajtot, illtve most rásütöttem a paprikát, és a héját lehíztam, azt is ette. utána meg joghurtot, egy fél óra háromnegyedóra szenvedés az alvással és a szopi altatta be 10-kor.

Nika, köszi a köszöntést, Hát nem Dani az első de az elsők között van. Bunny, de ők már túl vannak rajta, Brigó, Kata, és talán úgy mi.
Új honlapod lett?

Winnie, neked is köszönöm, és viszont kívánom a hóforis kívánságokat.

Meg Sziszi neked is köszönöm!!!

Nekünk nagy párásítónk van, és tavaly mikor bekapcsoltam éjjelre, a minimum fokozaton is szerintem megfázított minket, ha idén használom nem biztos, hogy a mi szobánka teszem, hanem majd az étkezőbe, és onnan bepárásíthatja az egész lakást.:)))) Azt hiszem Solac, de mivel most nincs itt így nem tudom.

csernusn

Rena!
Nincs ötletem a kipepélnire! :oops: :roll:

Kernico!
Hú, de jól aludt Kiara! Tudta, hogy ti buliztok! :P Jó kis mozgalmas hétvége! :P Bár én még mindig kissé homályba vagyok, hogy mit is csináltatok és hol! :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:

Niki!
Mi a kipráselni? :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: Nekem ez se magyar!
Még én se voltam eddig szüreti felvonuláson és ez most nagyon bejött. Egy kis faluban voltunk, de nagyon jó hangulat volt. Rengeteg felvonuló, ki lovon, lovaskocsin, ki hintón, ki kis traktoron, platós autón. Fergeteges hangulat volt, mindenfélét lehetett kóstolni, volt gyerek foglalkoztatás, arcfestés stb. És hát egy csomó néptáncos-imádom. Szegények jó pár helyen kellett hogy újra meg újra táncoljanak.

Winnie!
Boldog hófordulót Rékababának! Nem sokára ő is 10 lesz! :lol: :lol: :lol:
Te kis mákos!!!! De jó neked, hogy még mindig nincs piros betűs nap nálad. :shock: :shock: :shock: De irigykedem. :o :o
Mindenkinek van olyan csomója vagy csak az inhüvelygyuszi miatt kéne lennie? Eddig én se tudom hol van. :oops: :oops: De biztos az a jó, ha nagyon fáj? :? :roll:

Párásító: én nem is tudom az mire jó. :oops: :oops: Bár szerintem a vályogházban ilyenre nincs szükség. Vagy igen?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Körkérdések:
1. Ti a sütőtököt sütőben vagy mikroban csináljátok? Attól félek, hogy a sütőben kicsit feketébb lesz, meg szálasabb, és nem akarok még turmixolni is.
2. A cukkinit hogy kell megcsinálni? Esetleg felnőtt recept van valakinek?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

CsNiki.
Daninak boldog hófordulót!

Cumi.
Én váltottam már, aza van nekünk 6-18 m es Aventes.

Eddig 0-3 m volt
meg volt ami 0-6 m volt ráírva.
De van, hogy a kicsi is elég neki. de ez sem túl nagy amúgy.

De nem sokat cumizik, inkább ha nagyon álmi, vagy még nem alszik és már eleget volt cicin, akkor kiváltom cumival, de kiköpi ha nem kell neki.
Nem egy cumizós fajta

Párásító:
nekünk nincsen, csak amia radiátoron van az a szokásos kerámia valami. Ennyi

Fejfájás:
régebben nem volt, szerencsére, de most, hogy megvan fanni, na a frontokat megérzem rendesen. Akkor sajog, nyilallgat, de annyira nem vészes, hogy ne viseljem el gyógyi nélkül is. Ha meg nagyon nem megy már, mert mondjuk régóta fáj, akkor beveszek egy fél algót, mert ugye azt lehet szopi alatt is. Így tudom...

Ilgya.
Gekko az mi??? :oops:

Kép
zsuzsu74

Sziasztok!

Noémi, a cukkinit felvágod vékony szeletekre, azt megpárolod kevés olajon, majd kiveszed ezt egy másik tálba, majd abban a tálban amiből kivetted a cukkinit abban dinsztelsz vöröshagymát, fokhagymát. Ha ez megvan akkor visszaöntöd a cukkinit, persze közben sózol igény szerint. Majd átforgatod a cukkinit a hagymákkal és öntesz hozzá tejszínt (mennyiségtől függ, hogy mennyit) és bazsalikomot és borsot szórsz hozzjá. Tésztával tálalod és sajtot szórsz a tetejére.

Sütőtök nem lesz feketébb a sütőben. Szerintem édesebb úgy a sütőtök ha sütve van.

Ilgya, ezekszerint ha Lidinek is a figyelmét elkell vonni kaja közben akkor azt jelenti, hogy később rossz evő lesz? De van, hogy olyan szépen eszik néha meg megkergül és tényleg úgy tudom etetni és akkor nyitja a szájját, ha adok neki pl babakaja fedőket és azzal matat a tálcán.
Lidi nem cumizik, így ebben nem tudok véleményt alkotni.

Popó nálunk is piri volt, de csak kaksi után. Kipróbáltam a Sudocremet és az használt. Úgyhogy mikor piri a fogak miatt a popsi akkor bekenem és elmúlik vele.

Alexa, nálunk is ez van, ha felébred Lidi van, hogy fél óra múlva már szunyálna vissza. De ez szint minden babánál így van állítólag.

Winnie, mikulás még engem sem látogatott meg, azóta az egyszeri alkalom után és annak már három hónapja. :-)

Migrén: Én régebben elég rendesen megéreztem a frontokat de már nem, hogy a pocimban volt és, hogy megszületett Lidi. Kb háromszor ha volt migrénem.

Kép

Kép
antekirt

Zsu, a Gekko azthiszem az játszóház. Jól tudom Ilgya?

Kép

Kép
antekirt

Szia Ante!
De rég voltál erre fele! :( De most jó, hogy jöttél és hoztál nekem ilyen tök jó cukkinis receptet! :P Ki fogom probálni! Köszike! :P
Szóval akkor fél év múlva jön a kövi bébi? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Még egy körkérdés jutott eszembe! :P
Ti mennyit szoktatok sétálni a gyerekkel? Minden nap vagy az időtől függ?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Sziasztok!

Na próbálok emlékezni, miről volt szó mostanság! :?

Libero: mi azt használunk, mert szerintem jó a nedvszívó képessége, HÁTUL GUMIS és szerintem ez nagyon jó, és vékony is. Sajna nekem a Pampers nem jött be, mert kifolyik a cucc, valszeg mert nem nincs gumírozás hátul. :roll: De az tényleg vékonyabb és könnyebb. Huggies nekünk jó szokott lenni, azt is használunk, csak azt estére, mert szerintem abban nem olyan jó mozogni, túl vastag a lába közötti rész. Többi meg több-kevesebb sikerrel vállt be. Babylove meg szerintem ugyanolyan, mint a Pampers, csak nem olyan könnyű.

Foglalkozás:
én inkább reggelente játszom vele, aztán később már nekem is csinálnom kell a dolgom, de ha hisztis, akkor odafekszem mellé. Aztán délután is játszunk együtt. De nekem is szokott bűntudatom lenni, hogy itt ülök, ahelyett, hogy vele foglalkoznék. Persze nekik meg azért kell is, ha egyedül játszanak, úgyhogy azért annyira nem baj! :roll: :roll: :roll:

Fülmorzsolás, tarkóvakarás megy most nállunk, ha fáradt. Az én hajamat tépi még mindig, a sajátja nem izgi, valszeg, mert csak pár szál van! :lol: :lol: :lol:

Cumi: Mi MAM cumit használunk, és abból már a nagyobbat 5-20 hóig, vagy valami ilyesmi. Napközben alig, este meg a betegség óta van, de lassan megpróbáljuk szerintem, hogy megint nélküle aludjon. Inkább csak ha hisztis. Egyedül akkor igényli nagyon, ha a kocsiban utazunk, és alváshoz ott. :?: :?: :?: :?:

Párásító:
nekünk tök ismeretlen LurCo nevű van, de bevállt. A börzén vettük még tavaly 13000 helyett 4000ért, mert bemutató darab volt kint a polcon a boltban. Na bumm. :wink:

Daninak és Rékának boldog hófordulót!

Aludni úgy alszik a csaj nappal, hogy tízórai előtt vagy után 1-2 órát, aztán 3 felé is alszik 1 órát. Aztán 7kor fürdés és utánna szopi, aztán alvás reggel 7ig kb. :D :D :D :D :D

Noémi: én a cukkinit neki simán megpároltam egy kis bazsalikomos vízben.
Nekünk meg olyat szoktam, hogy cukkínit vékony szeletekre vágni (héja+magok nélkül), kivajazott jénaiba, só, rá egy sor szeletelt paradicsom, só, rá egy sor szeletelt mozzarella, aztán ezt ismételni, úgy hogy a tetejére mozarella kerüljön. Egy kis edénykébe összekeversz olivaolajat oregánóval, bazsalikommal sóval kis borssal, és ezt ráöntöd a cukkínis cuccra, előmelegített sütőben összesütöd, amíg a cukkíni megpuhul, majd leveszed a tetejét, és rápirítod a sajtot. Bagettel tálalod. Nem gáz, ha sok a leve, nagyon finom hozzá a bagettet mártogatni kicsit! :oops: :wink:
De nagyon tetszik Ante receptje is, tuti kipróbálom! :D

Popsival mit csináltok, ha nem piros, hanem ki van kicsit repedve neki a lukánál? És ott piri, de azért mert berepedezett. Mitől van? Én arra tippelek, hogy attól, hogy napi 3 kaki van, de azok mondjuk normálisak, és egyből le is cserélem! :roll: :roll: :roll:

Hétvége: Noémi: barátnőm hazajött olaszországból, és hozzáment pénteken Giovanni-hoz egy Siciliai rendőrhöz. A Fenyőharaszti Kastélyhotelben volt a lagzi, lovastisztekkel felvonulás, ilyenek, szóval gyönyörű volt. Képeket majd kapunk nemsokára, és akkor rakok fel. Ottaludtunk, csaj jól bírta.
Másnap mentünk délután unokatesóm lányának az első szülinapját megünnepelni, csomó rokon ilyenek, és csak alvásidőre értünk haza. Vasárnap reggel meg megint korán kelés, mert a keresztlányomat kereszteltük, ott is utánna óriási eszem-iszom volt nálluk, több mint 50 fő. Szóval ez volt a hétvége! :lol: :lol: :lol: :lol:

Képeket most még csak a keresztelőről tudok rakni, mert csak azokból kaptunk, de csak párat még:

Kiara már kicsit bekómázva, épp indultunk haza: Kép

Keresztlányommal meg a keresztapával:
Kép

Kép
kernico

Sziasztok!

Zsuzsu!
A Gekko egy képességfejlesztő játszóház. Nálunk is nemrég nyílt egy,és gondolkodom,hogy el kéne vinnem a Rékut. Nem tudom mennyi lehet havonta,de egy egyszeri normál állapt felmérés 8800 .- ba kerül azt hallottam. :shock:
ja most néztem a honlapjukat,jó drága basszus :evil:

http://www.gekkonet.hu/

Rékapanka!Boldog hófordulót!
Csak így tovább a kajcsival,és ne hagyd,hogy anya aggodalmaskodjon!!!

Kniki!
Jó kis bulijaitok voltak! :D
vadasparkos szálloda :D hú de klassz...
Giovanni :D

Csniki!
Jó kis séták a friss levegőn :D de jó nektek!

Rena!
Hogy sikerült a Fóti út?

Noémi!
Mi a sütőben csináltuk eddig a sütötököt,és le szoktam kapargatni a sötét részeket. villával összetörtem és simán befalta.

Cukkinit eddig csak üvegesbe kapott,felnőtt kajának én rántani szoktam. Ante nagy kaja szakértő,nem tudom merre tartozkodik éppen :D
Jó lehetett a szüreti felvonulás! :D

Tegnap a DM-be vettem biokölest,hát ez két pofára tömte,olyan édes volt.Valaki próbálta már?Pedig szerintem semmi íze nincs :shock:

Fölkalexa!
Réku ált. 7 kor kel és 10 körül alszik vissza,ez a délelőtti alvás,majd délután megint alszik egyet 2-3 fele. MAjd este 7 kor teszem le megint. :)

Szerintem ne aggódj,hogy nem akar a cicin kivül nagyon enni Bazsika,olyan kis okosak ezek a babók tudják mi a jó nekik :D

Sziszi!
Cumi :D
Az se rossz megoldás :lol:

Marslakocska mi van veled? :D Beindult a suli a fiadnak?

ildikó
ilgya1

NA jól beelőztetek :D :D :D( annyit bénáztam itt az írással) :D

Mondtam én,hogy csak Ante kell ide,és jön a fini recept :D

Ante!
Nem biztos,hogy ebből következik,hogy most is rosszul eszik a Dávid,de azt tudom,hogy mikor kicsi volt kínlódtam és nincs még 3 éves,és most is kínlódunk. :D
(amúgy mindent megeszik,de még mindig nagy imádkozások árán.és mindenből keveset,cicit bármikor elfogadta,de tudtam hogy már kevés a tápértéke,és azért kell egy kis más is)
Biztos sok mindent én is rosszul csináltam. :shock: lehet,hogyha hagyom,és majd éhes lesz eszik alapon várok,akkor megette volna figyelemelterelés nélkül is,de első gyerekes anyaként nem akartam éheztetni,úgy voltam vele,majd ha nagyobb lesz kinövi :D még mindig növi :wink: :D ez van :x

Kniki!
Kiara és a kis keresztlányod is tündéri nagyon! :D
Piros popóra kamillás borogatás és sok szellőzés. :D nagy szakértő vagyok benne sajnos. Jövő héten váltom ki a Prevenart és akkor megbeszélem a dokinkkal,mert ez nekem nem tetszik,hogy ilyen sűrűn ki van pirosodva Rékapopó. Nálunk is sokat kakil a Réka,de ez akkor se normális szerintem.Ráadásul van összehasonlítási alapom,Dávidnak egyszer ha ki volt,akkor sokat mondok, de sose ilyen durván. :x már két óránként-óránként pelenkázom esküszöm :roll: :( remélem nem valami ekcéma vagy más bőrbetegség. :(

Fnoe!
Mi nem sétálunk mindennap,de majdnem. :D mivel kertesházban lakunk,így elég ha leviszem őket az udvarra,nekem az számít,hogy friss levegőn legyenek. :D

Ildikó
ilgya1

Winnie! Rékának boldog hófordulót!
Kép

Jöttünk Fótról.Odafele Budapesten át. :evil: ÁÁÁá mi van ott! Szörnyű! Visszafele Mogyoród,Gödöllő,Pécel, stb. Az már jobban tetszett. Lánynak kicsit felborult az alvása, megint 1 hét mire rendbejön.

Cukkini: Petrának párolni szoktam. Alul főzöm a csmellet,krumplit,rá lyukacsos tálban a karikára vágott cukkini puhul. Nekünk tölteni szoktam, darált hússal amit előtte fehéredésig sütök hagymával, sóval borssal, esetleg vmi zöldfűszerrel, össze a cukkini húsával,visszatölt,rá sajt reszel.

Sülttök: Sütni szoktam, de lefedem alufóliával. Így nem feketedik,hamarabb puhul,törni sem kell, rögtön lehet kanalazni.

Cumi: Aventes van, vettem már nagyobbat bár ez a 3-6hós, a nagyobb 6-18ig, de az nem kell.

Reggeli alvás: negyed 7-kor fel, fél 9-kor vissza.

Párásító: A szobába teregetek. Na jó, meg télen van még radiátorra rakható,százasba vettük.

Hú volt még kérdés?
Brigó még mindig sehol?

omr

Volt. Séta: Nem minden nap. Pl nyáron a nagy melegben volt, hogy heti 1-2 séta, csak simán kimentünk inkább minden este az udvarra, fűre pokróc oszt úgy. Mostanában sűrűbb a séta.

omr

Sziasztok, most nincs kedvem írni, semmi komoly, csak fáradt és közönyös vagyok, de szervezzük a talit okt.3-ra az Almássy téri szabadidő központba, és akinek van kedve az jelentkezzen, hogy tudjuk hányan leszünk.Remélem, van aki tud jönni!!!!

Írjátok fel magatokat, aki ráér és szeretne ott lenni.:)

Tali: Almássy téri szabadidő központ, 14 óra

Csniki (budapesti lakos:))............okt.3.........mindegy.
Tinu..............................................okt.3........mindegy
Mági.............................................okt.3.......7 előtt bármikor
winnie..........................................okt.3....... du
Antekirt........................................okt.3.........du
Kniki (budapesti lakos).................okt.3.........mindegy
Kiscsikó.........................................okt.3.........mindegy

csernusn

Siker kaja ügyben! Valahogy megéreztem, hogy most fog enni és láss csodát háromnegyed üveg bébi ételt benyomott! :D :D :D

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Cs.Niki: nem új sőt régebbi csak oda nem tudok feltenni videót:) viszont Gegéről ezerszer több kép van fent:) ja ez az msn weboldal különben :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Cumi:Nem cumizik Martinka,csak rágja,biztos jó az ínyének,most,hogy jönnek a fogai.

Mikulás.szombaton megjött, :twisted: ,most először.Se görcs,se hányinger,se hányás.Csak lestem! :shock: Remélem,ezentúl is ilyen észrevétlenül jön meg!!

Séta:mi minden nap 1x minimum megyünk,de most,hogy ilyen jó az idő,2x!Mi is élvezzük apával!A hintázást,meg nem lehet megunni!Imádja a Martinka!! :D :D

Rékának boldog hófordulót!!

Köszi a párásítós válaszokat.Majd megyünk a Médiába,aztán körbenézünk.Vmi kicsit akarunk venni.

BRIGÓ,BRIGÓ,HOL VAGY????

Megint tali?De jó nektek!!

Martinka akkorát esett hétvégén,hogy lett egy hatalmas dudor a homlokán!Felkapaszkodott a székbe,és magára rántotta.Csak azt láttam,hogy kalinpál a szék alól a kezeivel,és a lábaival.A szemem láttára nőtt a dudor!Húú,fél órán keresztül remegtem utána! :shock: Mára már sárgás színű,nem lila.Jól a fejébe húzom a sapkát,amikor sétálunk,még azt hinnék az utcán,hogy verjük a gyereket!!

KNiki,Noémi!Jó lehetett a hétvégétek,irigy-irigy!!

Tegnap itt volt a védőnő,mondta,hogy adjak Martinkának reggelire zsömi belsejét,kis margarinnal,vagy borjúmájassal!Lehet,hogy kipróbáljuk,mert apa is itthon lesz reggel.Egyedül nem mernék nekiállni ilyen műveletnek,hátha fuldokolni kezd!Remélem,nem köpi majd ki,bár erőltetni úgysem lehet!!

Na,jó éjt,megyek,nézem a feleségeket!!
Vendég

Sziasztok!

Először is köszi a köszöntéseket, ennel örömére ma csomót fotóztam, meg vidiztem

Ma megint kicsit jobb volt a kajahelyzet, egy tejcit lehet, kihagyok, hátha így jobb lesz, így lesz 3 tejcis, 3 egyéb kaja. Ma így közel fél liter tejci, és közel 400 egyéb lement, ezzel már elégedett vagyok
ja.

Voltunk ma Ringatón, hát nagyon jó volt!!! Tökre feldobódtam tőle, voltam népdalok, mondókák, minden. Gitár is előkerült a végén. Szerintem mi voltunk a legkisebbek, de élvezte a kicsilány.

HOlnap megyünk mérickedni, hát kivi vagyok. Mge megkapjuk a második Neisvacot. már egy hója húzódik a megfázások miatt.

Szombaton meg megyünk babaúszni az alsópáhoki csapathoz, van Pesten is órájuk

Úgyhogy ma tökre fel vagyok dobva. Álom jó nap volt, jól evett, aludt is du 2,5 órát, álomszerű bealvással, kaja közben, és arra sem ébredt fel, hogy felöltöztettem... tök jó!

Cukkini, csak lesek a recepteken! Tök jó, majd én is csinálok valamit a kiscsajszinak, apa szerintem nem lelkesedne :)

Popsi, nekünk volt régebben egy védőnő recept neogranormonos kevert krém, ami tök jó volt, az elfogyott, most ha piros, akkor Sudo-t hasznplok, az tökre bevált, Ill mostmár alapból minden kaki után és éjzakára Sudo.

Sütőtök, na ezt majd most tervezek csinálni. REna, ha lefeded alufóliával, akkor honnan tudod, hogy kész? :oops: és kb mennyi idő, míg elkészül?

Alvás: nálunk is tök álmos ébredés után. Nálunk 6-8 között kel, ha fél 8 előtt, akkor van visszaalvás, etetek, fejek, és utána alszunk vissza mind a ketten, akkor már nagyágyon még 1-2 órát. HA 8-ig alszik, akkor már nem alszik vissza, csak úgy 11 körül.

Séta: nyáron mi is hanyagoltuk, most megint igyekszem felvenni a ritmust, ha megyünk, akkor van a fél órás, h4 órás, 1 órás, 1+1/4 órás köröm, mikor mennyi időm van :) ha nem megyünk, akkor kiteszem az erkélyre aludni. Na ilyenkor tudok jönni délután is :)
de most igyekszem megint sétálgatni, rám is rémfér :)

Brogó, mizu???

Párásító, megnéztem, valami Avair, vagy ilyesmi.

KépKép

KépKép
winnie27

hú, ez a gekko dolog tényleg jó drága.... pedig jól hangzik...

KépKép

KépKép
winnie27

Noémi: apjuk elég jól bírta a szombatot. Aztán tegnap is szakképzésen voltam, de csak 11-től fél 4-ig kellett vigyázni Tüncire. Volt benne egy nehéz altatás, úgyhogy mikor beszéltem vele telefonon, akkor épp ott tartott, hogy gyermekünk a Sátán porontya. :lol: De azért imádta, mert mesélte, hogy mikor elvette tőle a darabka almát (amivel korábban az gyermek feltörölte a lakást), akkor Tündérke először benézett a lábai, majd a segge alá és utána körbeforgott - kereste az elveszett almáját. :lol: :lol: Meg délután, alvás után, 10 percig még szöszögött az ágyikójában, és mikor bement hozzá, akkor Tünci épp álló helyzetben volt, kapaszkodva az ágy szélébe. :shock: És én nem láttam!

Sütőtök: adjatok már jó tippet, mert TÜnci nem akarja mostanság megenni. Szerintem az állagával van baja. Én is simán megsütöm a sütőben, aztán kikapirgálom és összeturmixolom. Kicsit sűrű. Adtam már hozzá joghurtot, almát, de valahogy még így se nagyon teccik a csajszinak. Nem elég sima, vagy mittomén.

Cumi: nálunk egy darab nagyobb MAM-os cumi van, a többi kicsit. Szerintem mindegy a gyereknek, hogy mekkora. 6 hósan még nem fogadta el a nagyobb cumit, de most már azt is használja. NÉha nem rendeltetésszerűen, de azért szeret vele játszani.

Kép
Kép
tinu

Ilgya: én is pont tegnap vettem biokölest. Hát ilyet még nem láttam TÜndérnél, de szabályosan belerázkódott az undortól, mikor a szájába tettem. :D Asszem egyelőre nem a kedvence. :wink:

Kép
Kép
tinu

Winnie! Sütőtök! :D Ez aranyos. Mondjuk szedd le a fóliát és szurkáld meg késsel. :wink: Egyébként én 1-másfél óráig sütöm az egészet (4 felé vágva). Mondjuk villanytűzhelyen, hőlégkev.funkción.

Tinu! Nem tudom miért nem eszi. Almával se? Adj hozzá kis vizet,vagy anyatejcsit,lehet h sűrű neki.

omr

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nincs valakinek felesleges Libero-s figurája? 8 kellene. Ha van kérem írja meg és privátban megírom a címem. Előre is köszi!
Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya

Sziasztok!

Biokölest én is akarok venni neki, Kiarának bejött, az uncsitesónál kóstóltuk. Viccesen nézett ki, amikor a kis nyálas kezére tapadtak a golyók, kb. 10, és még kellett neki. De ette is! :lol: :lol:

Tinu: gratula ha tényleg állni tanul a lányod! :D :D Most fogtam fel, és jól elcsodálkoztam, hogy már ő is milyen nagy. Nekem ő volt itt a kicsi, nemtom miért, pedig alig több mint 1 hónap van köztük! :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: De olyan kicsi-manós a Tündérke! :o :o :o

Sütőtök: Tinu, én nem szerettem, amikor anyum csinálta, mert ő nagy darabban sütötte, de most csináltunk a csajnak, és apa csinálta, kb. 3-4 centis szeletekre vágta, és állítva sütötte. Így több felület van, amin ki tud olvadni belőle a cukor, és rákaramellizálódni, ezért édesebb lesz az íze. Próbáld ki szerintem. Mi nem fedtük mondjuk le, hanem kisebb hőfokon csináltuk, így nem égett meg a széle, csak picit barnult, azt meg simán odaadtam a csajnak is. Sőt én is megettem! :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Nállunk ez a mérvadó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De persze higíthatod is.

Csajszi ma nem aludt, csak 1 órát eddig, és 6felé kelt, amikor apa elment, így olyan kis nyügis, most bent van az ágyában, de nem nagyon akar aludni ahogy hallom! :roll: :roll: :roll: :roll: Na majd 1kor ebédel, aztán megint próbálkozom.

És fogunk még mindig semmi. Már kezdek aggódni!
:( :( :(

Kép
kernico

Kernico: az ízével nem lehetett baja, mert édes volt nagyon. Na majd holnap kutyulok valami nagyon hígat, hátha úgy megeszi. Sok joghurttal, vagy valami.
A fogak miatt ne aggódj. Én is azt hittem, hogy sose nő ki, aztán egyszerre kijött kettő.

Kép
Kép
tinu

Találtam képet - úgy látszik mi is csináltunk az esküvő másnapján, csak kicsit még nem voltam magamnál, valahogy elfelejtődött! :oops: :lol:

Csajszival:

Kép

A szemem alatt azért az csak részben karika, azért az túlzás lenne. Árnyék is belejátszik! 8)

Kép
kernico

Sziasztok!

Kernico!
Köszi a beszámolót!:) Megnéztem a szállodát, gyönyörű hely – milyen jó lehet ott egy esküvő! :o Jók a képek! Nekem nagyon tetszik Kiara a kendőben, annyira jól áll neki!

Ilgya!
Barátnőm szokott adni a kislányának biokölest rágcsa gyanánt és tök ügyesen ette ő is, de én még nem probáltam.
Te meg Kernico nem semmi milyen hamar le tudjátok tenni a bébiket! :shock: Nálunk van hogy csak fél 10-10 között kerül ágyba! :oops: (Jó nálunk szinte az eleje óta így van. Meghát sokszor így se talizik az apjával, hát ha még előbb letenném…)

Rena!
De jó ötletet adtál a cukkinire (mármint hogy csináljam a Veronikának)! :P

Alexa!
Nem semmi vagy, hogy egy nap akár 2x is tudtok sétálni! :shock: :shock: Jó nektek hogy van játszótér a közelben-gondolom ott van több kismama is!
Borjúmájas?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: Biztos, hogy az már kell Martinkának?????? :shock: :shock: :shock: :shock: Sós, meg fűszeres meg ki tudja milyen „anyagból” készül! (Bocs, de a kajára én nagyon probálok odafigyelni, szóval nem beleszólni akartam!)
Erről jut eszembe, hogy tegnap az apósom teli pofival meséli, hogy megnyalatták a gyerekemmel a sonkát!!!!!!!!! :x :x :x Azt hittem dobok egy hátast! Tudtam, hogy „veszélyes” egyedül hagyni velük, mert előbb-utóbb az lesz a vége, hogy mindenfélét adnak neki, amit még nem is szabadna, de hát csak egy fél órára voltak nélkülem! :x :x :x Ja és hogy a gyereknek hogy kellett volna még!!!!! Persze! :twisted: Egyszerűen nem képesek felfogni, hogy a gyerek mindent játéknak vél, mindennek örül amit neki adnak és előbb utóbb a szájába is veszi, mivel még nem tudja hogy mi a kaja és mi nem! :twisted: Jó jó tudom, hogy attól, hogy megnyalta még nem lesz baja, de…….Szerintetek nagyon felfújom? :roll: :roll: :roll:

Tinu!
Nahát! Gratula Tündikének az álláshoz! :P És amúgy nem hiányzik a cici Tündikének? A cumisüveggel is el van, ha nem vagy vele? Nálunk eddig mindenféle állagúan megette Veronika a sütőtököt! Ő imádja, tehát nincs ötletem. :oops:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Noémi: nem, Tündi kezdettől elfogadta a cumisüveget. Igaz, bimbóvédővel szoptattam, úgyhogy hozzá volt szokva a műanyaghoz. Cumisüvegből többet is szopik, mint ciciből. Mármint mennyiségre.
Hát a sonkadologban megértelek. Ilyenek ezek a nagyszülők. :roll: Szerintem sem fújod fel, talán nem is a sonka a lényeg, hanem az, hogy te vagy az anyja és te döntesz abban, mit ehet és mit nem.

Kép
Kép
tinu

Noémi!Nem mostanában fog Martinka olyan nagy mennyiségű borjúmájast enni,hogy baja legyen belőle!
Ma adtunk neki egy kis zsömibelsőt,margarinnal,hát attól is fuldokolt.Holnap megint próba.Hosszú idő,mire egyáltalán megeszi,megrágja rendesen a zsömit is,úgyhogy én nem aggódom.

A sonkadologban igazad van,azt én is utálnám,ha tömnék a gyereket olyannal,amit én nem adnék még neki.Majd engedjék,hogy mi döntsük el,mit egyen!
Vendég

Sziasztok!

Innen az előzetesből :lol:

Húúúú, csajbuli nagyon szuper volt, soha jobbat! :D 8) Párom mondjuk kicsit megszívatott (volna), mert a megbeszélt 1/2 7 helyett 3/4 8-kor ért haza, és mi ugye itthonról indultunk 3/4 7-kor. De anyós meg feljött még 6-kor, így el tudtam indulni időben. De azért másnap kapott a párom..... :x
Ja, szombaton meg 10 éves osztálytalálkozó :D Aztán utána már semmi. De azért 3 év után már 3 bulit talán megérdemeltem :)

Ma baba-mama klubban voltunk, most indult szeptembertől megint, olyan jóóóóó! :) Az önk-tól kaptunk ingyen és bérmentve egy termet az iskolában (ez csak a miénk), és azt csinálunk ott, amit csak akarunk. Most akarjuk hangulatosabbá tenni.

Pénteken beadatom Jázinak a Prevenart, Zsombi szerintem csak 2 hónap múlva kapja meg, mert most még akkor 3-t kellene neki beadni, akkor viszont már csak 2-t, így legalább spórolok 16000ft-ot. Remélem nem ezen fog múlni, hogy beteg lesz!!!

Rena!
Nem semmi lehetett a zenélő bili :D Jót kacagtam rajta, ahogy elképzeltem a szitut.
Én is Liberot használok, jobban bevállt, mint a többi. Jázinál viszont csak a pampers volt jó, abból nem folyt ki neki semmi....
:?
Na, mit jelent a kipepélni?
Nintendó tecccet! :lol:

Winnie!
Rékának boldog hófordulót!!!!

Kép

Noémi!
Hát, a csajbulin mindent csinálunk, amit otthon a gyerekek előtt nem :D Na jó, nem kell rosszra gondolni. Spec. most borozgattunk, beszélgettünk, problémákat is, hülyeségeket is, tudod, olyan csajos témákat :) Aztán, ha elég felfokozott a hangulat, akkor irány vmelyik szórakozóhely táncolni. 8) Ez hiányzik szinte mindenkinek az ismeretségi körömben, egy kis kikapcsolódás, nosztalgiázás az asszonykorszak előtti időkre. :D
Nekem inkább a séta kedvtől függ. Ha pl. Jázival nem lehet bírni, nincs is kedvem vele elmenni, mert nem fogad szót, hisztizik, stb. Szóval önző dög vagyok, és néha lelkifurim is van, hogy jééé, am nem voltunk kint :( De azért igyekszem minden nap kint lenni velük legalább egyszer.

Ilgya!
Egerben van egy női börtön, illetve az előzetesben férfiak is vannak. De voltam már egyszer boncoláson is :) (nem a börtönben :) )
Szerintem azért produkálnak ilyen korban a gyerekek a bilibe, mert a "hideg" (pelenkalevétel) hatására ösztönösön pisilnek. Szerintem...
Zsombi cumizik, a Babynova-nak a 6-24 hónapos korig való cumiját használjuk.

És köszönöm, hogy hiányoltatok! :D

Jaj, Jázikám meg ma 2,5 éves! :D Még meg sem puszilgattam :( :)

Brigó

Kép

Kép
brigó

Brigó!!! Hát újra itt!

Hú, most hogy így leírtad, irigykedve olvasom. Tök jó lehetett!! Nekem a borozgatás hiányzik már. Meg egy beborozgatós tánci.

Jázinak boldog 2,5-öt!!
Kép

omr

Szia Brigó!!

Örülök,hogy jöttél végre,és ,hogy jót buliztál!!

Jázminkádnak Boldog két és felet!! :D :D

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Birigó, ötk jó hogy újra itt! :)

MI voltunk ma mérickedni, 7130 g, végre túl a 7 kg-n :)
Viszont oltás elmaradt, mert még mindig köhög, és hallott valami hurutzörejt a dokinéni... :? már egy jó hója húzódik. MOndjuk nem sürgős, de már jó lenne túl lenni rajta...

Brigó, boldog 2,5-et :)

KépKép

KépKép
winnie27

no néhány kép

Kép állok

néhány közeli kép:

Kép elméláztam

Kép huncutnézés

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Alexa!
Szegény MArtinka!Sajnálom a kis fejecskéjét. :? sajnos most beindult náluk az élet :?

Borjúmájas tényleg rejtély? Miért pont borjúmájas? :oops: végül is lényegében mindegyj,inkább itt a májkrémen van a hangsúly.

Winnie!
Várjuk a képeket az új masinával. :D

Ez milyen oltás különben? :oops: Neisvac
Látom te is elkezdted szervezni a jobbnál jobb programokat magatoknak :D Ringató,meg uszi jobbnál jobbak :D

Ez a sétás dolog tökre tetszik. :D

Tinu!
Sátán porontya :lol: :lol: :lol:
Apának piri pont :D
Nálunk én rázkodtam bele a köles ízétől :x Réka meg imádta a kis golyócskákat bepakolászni a szájába. Úgy bírom,hogy már meg bírnak fogni ilyen pici dolgokat. (Na nem mindig :evil: ,főleg mikor a Dávid szobájába az apró papírfecniket összeszedegeti és nem győzőm szétfeszíteni a száját)

Ihianya!
Sajnos csak 6 darab Libero figurám van egyelőre,de ha gondolod elküldöm neked,mert már a kis könyvecskénk is megjött,olyan szuper :D

Kniki!
Ezt már le nem tagadod! :wink: (karikák)
Kis cuki Kiara abban a kendőben. :D harisnya van rajta meg zokni? Hol a csini cipőcskéje? :D

Fnoe!
Alvás :?
Ez is gyerekfüggő szerintem. Dávid 9 előtt sose aludt el,Réka meg 7 kor kifekszik, már sokszor alig bírom húzni az időt,de max. fél 8-ig tudom kihúzni,nyűgős lesz és fáradt. Fürcsike (a Híradó után),majd kaja és egyedül alszik.Na azért megvan a hátulütője is,reggel max. 7-ig alszik. Én későn fekvő vagyok,szívesen aludnék,de sokszor már 6kor kiver az ágyból a kisasszony :?

Ismerős a szitú apósodékkal kapcsolatban,és meg is értem maximálisan az érzéseidet :( nekem epret adtak 6 hósan. :oops:

Cumi :D
Nekünk sajnos kellett,és elfogadta a nagyobb méretűt-hipp hipp hurrá!. De csak Aventost,mert azzal kezdtük. Volt a csomagban MAM de az nem kellett. :twisted:

Brigó!az előzetesből!

Pont a Szőkést nézem(hallgatom) ,jó lenne ha megszöknél,gondolom otthon sűrűbben is be tudsz ide jelentkezni. :wink: csak azért ....

Na futás Jázminkát csókolgatni! Sok sok boldogat nektek!!!

3 buli? Nem sok ez egy kicist? :D Végül is megértelek az egri borok messziről híresek. AZ Egri Leányka a kedvencem. Küldhettél volna egy kicsit!

Őziről tudtok valamit?

Ja és Mágikéák benne vannak a Kismamában. AZ élet írta rovatban hátul :D ma jött meg,kis újjbábú is van hozzá mondókákkal. :D

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Még úgy is elvesztem a fonalat, hogy nincs nagy forgalom, és csak egy topikot olvasok, ezt, mert egyelőre képtelen vagyok több időt a laptop előtt tölteni...

Nagyon szívesen. Örülök, ha bárki hasznosít valamit az irományomból... :wink:

Valaki nem értette a tejallergiát. A tejcukrot, vagy a fehérjét? Szívesen leírommégegyszer, remélem, hogy érthetőbben. De melyiket is?

Akinek nem eszik a gyeröke kanalast, az adjon neki darabost. Főtt zöldséget, falatnyi puhaszerű gyümölcsöt, kenyérfalatkákat, husifecniket, stb. Durumtésztát (főzve :D )

Ilyen bulizásra én is várok már nagyon. ... Még szerencse, hogy apa nem tudta elrontani.

Nekünk pénteken lesz anya-lánya elszakadási főpróba. Gyerök 3 órára (4-5-re) apával lesz.
Aztán egy napot a nagyszülőkkel. De legalább ők biztosan nem fognak semmi olyat adni neki, amit nem kellene. A többi 4 unoka kapcsán már mindenki vehemensen kiállt a jogaiért ami a táplálás részleteit illeti...

A Kismamát lemondtam, mert hónapok óta nem szállítottak újságot. A maradék pénzt még nem láttam, hogy visszautalták volna :?
De akkor megveszem!

Mindenkinek sok boldogságot kívánok a különböző alkalmakra főleg a születéssel kapcsolatosakra.

Lehet, hogy 3-án ráérünk, egyelőre, akkor ovidőben, vagy egyértelműen utána.

Megyek fürdeni.
Szép estét az ébren lévőknek,
szép álmokat az alvóknak.

Snoopy

KépKép
snoopy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?