Beu,
köszönöm a hiányolást, megvagyok, nyavalya elmúlt, szóval doki felejtve
Ja és terhes sem vagyok...húúúúúú
A vicc meg az, hogy amikor a párom megtudta, hogy nem lesz újabb szaporulat, szomorúan közölte, hogy már kezdte beleélni magát
Ezek szerint nincs kizárva a harmadik csemete, pedig pár hónapja még eszelősen tiltakozott a hapsi. Persze félénken közölte, ő most fiút szeretne, no de ez rajta múlik szerény tudományom szerint
Lőrinc még mindíg nagyon szimpatikus kissrác, Zsebinek is nagyon bejön, mert itt bámulja a képét és közben elégedetten csetteg
Remélem, talira tényleg eljutunk, mert tegnap férjemnek kitalálták, hogy valami egyeztetés lesz a telepén és nem akarják szabira engedni
Ő azért megígérte, hogy majd valahogy kibújik a dolog alól, de azt nem várhatom el, hogy kirúgassa magát egy babás taliért, szóval türelmesen várok és reménykedek
Heppi,
a rendrakás a szekrényekben nálunk is folyamatos napirendi pont, de mindíg közbejön valami
Timi szokta megoldani a gordiuszi csomót azzal, hogy komletten kirángat mindent a szekrényből, így már nincs menekvés
Évi,
ne izgulj, én is csak az elsőt szültem metszéssel, a 2. már gátvédelemmel jött a világra, pedig nem volt sok ideje a szülésznőnek
És az a picike felületi repedés a két öltéssel gyógyulásilag tényleg fényévekre volt a vágástól.
Maci2.
lehet, hogy későn reagálok, de a Nestlés csomagban a füzetke mellett egy műanyag babaetető kanálka van
Kinek volt pofája felbontani más postáját? Vagy haragszik rátok a postás?
Elli,
köszi a csacsi bemutató szervezést
Timi biztos kiprószálja, de halkan megsúgom, anyukám megvette közben, mert elment az Orsoly által felfedezett címre és röpke próba után használhatónak ítélte, főleg, hogy még őt is elbírja
És azt is mondta, rengeteg ötletes játék van ott, ő se bírta becsukni a csacsi után a pénztárcáját
Szerintem aki még nem találta ki a gyerkőc ajándékát, annak érdemes ellátogatni oda
Csucsuka,
barinődnek nagy gratula
Én azt hiszem, nem lennék jó kísérő, mert alig szenvedtem a két szüléssel, másnak többszöröse jut egy babához. Így kicsit nehezebb beleélnem magam az ő helyébe.
ZH hogy sikerült?
Norka,
vizsga
Engem a forgalomban húztak meg elsőre az utolsó 5 percben egy mondvacsinált hibáért
De 2.-ra simán átmentem
, viszont utána még sokáig nem mertem vezetni
Amit Zsuzsi mondott a tolatásra, jő ötlet, nekem is így tanította az oktató. Alapvetően én minden manővert a kocsi egyes pontjaihoz viszonyítva csinálok, mert még mindíg nem érzem az autó körvonalait
Ari,
szerintem a laparoszkópos epeműtétből nagyon gyorsan fel lehet épülni, talán megkockáztathatnád most is. Persze bagoly mondja verébnek...én se mentem a héten dokihoz, pedig elég tré volt a helyzet
Zsuzsi,
mi van szegény pöttyös Mikivel?
Nálunk a takony időnek megfelelő a hangulat is: Zsebi 2 napja iszonyú nyűgös és hajnalban kel, Timi meg újabban fél este elaludni a sötétben, és tegnap ráadásul kiment az izzó az irányfényében
Alig bírtam elaltatni szegényt.
Megyek, mert Zsebi itt sír az ölemben
pussz
Momo