Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szandi javulgat, de még mindig nagyon lázközelben van.
Ma megint tornáztam, ő meg egyfolytában belebeszélt, de túl vagyok rajta. Szerencsére a hasizomnál beállt ő is, így már nem dumált folytonKép

PIldi
De jó Neked, hogy olyan sokat alszik AncsiKép, Zsombi már megint mellettem tölti az éjszakát, szinte végig cicizve.

Vera
GépKép, de nagyobb baj sose legyen...
Tündér BenciKép

Kaska
Majd megszakadtam a torna közben és nem volt, aki hisztizzen közben, mert a délelőtti alvásra időzítettemKép, de így nem hagytam félbeKép

Maci_2
Hol vetted a matricafestéket? A Munkásotthon u-ban? Én is megpróbálnék ma kimozdulni, ha nem lesz lázas Szandi, mehetünkKép De először Zsombinak nézünk játszós gatyótKép

Ari
Nem akarok én sem beledudálni, de lehet, hogy nem nagyon lenne jó halasztgatni a műtétet, nem? Nem lehet Borit is bevinni? Endoszkóppal (vagy laparoszkóppal v. mivel, nem vagyok orvos) csak 2-3 nap, nem?
Kot-kot-kotkodács jóKép
Hogy viseli Bori a fogzást?

Sofka
Házimunka helyett a legjobb hobbizni, nem? Tegnap én is elkezdtem Szandi adventi naptárát (még sose csináltam), most meg várhatom, hogy aludjon, nehogy meglássaKép
Doki nénit idézem: "el kellene a gyerkőcöket különíteni, de látom, az itt nem fog menni". Ismeri már Szandit isKép Így csak reménykedek, hogy nem dobja tovább a vírust a csaj.
Drukk, hogy Marcipán se kapja el a lányoktól!

Zsófi
Gratula barátosnédnak!!!
Mekkora "picilány"KépKép

Zsuzsi
Megaenergia megy a hétvégéhez!!!
Drukk, hogy ne rubeola legyen!

Elli
Gratula a 9 kilóhozKép
Munkatársnőm lánya 16 hónaposan volt annyiKép
Én is szeretnék Pampers-mélt, kösziKép

Magdi
Nekem Szandi feje volt 37-es, Zsombié 38-as (és Zsombi gátvédelmes volt)Kép Alig egy éves volt Szandi, amikor fülmelegítős sapkát akartam venni neki, és a gyógyszerész megkérdezte, hogy az én gyerekemnek ekkora feje van???

Anita
Sose lehet tudni, mi a baj, lehet akár fogacska is (ismerős fogdoki mondta, hogy a kibújás előtt már két hónappal is kínozhatja a babót a fog). Babakocsiban nem régóta (5 hónapos kora után) próbálom ültetni, eddig lecsúszott, de kb. két hete már elég jól elüldögél.
Drukk egy jó alváshozKépKép

Mindenkinek köszönöm Szandi nevében is a jobbulásos jókívánságotKépKép

Tali: ha Szandi hétvégén kiheveri a kórságot, kedden mi is próbálkozunk a talival, mi is a 130-assal mennénkKép
Szerintem Szandi rohamosan gyógyul, mert már kezd megint rosszalkodniKép. Megint Zsombit nyúzza, úgyhogy mentem...

PusziKép
Toffi + Zsombi + Szandi
toffifee

Hali Csajok!

Na voltam megint bennt a csajoknál, hát éjjel sem láttam törékenynek, de most sem a lánytKép. Mondtam, hogy gratuláltatok, így ismeretlenül is köszöni szépen. Nagyon jól viseli (kb ilyen voltam én is Dani után) kiscsaj megmár 20 percet vákumszivattyúzott, büfizett meg rottyantott, szal müxikKép.

Magdi, különben Danóm nekem is 37es fejjel jött de ő pehelysúlyban volt (3 kiló), nomeg hosszabb is volt 2 centivel, kicsit más a felépítése a két manónak.

Szülés után a doki nekem is gratulált, azt mondta jó Dúla lennékKép (így kell írni?). Tény az, hogy amit én mondtam a csajszinak, azt hallotta meg értetteKép.

Na eddig volt a lebegésKép, és most a dolgos hétköznapok: Zsófim úgy döntött kéne még két fog, szokásos orrba költözős szörnyecske megérkezett: kiszívni nem lehet teljesen, viszont mint a víz folyik. Danókám meg lehet úgy érezte elhanyagolom, mert míg szülni voltam körbehányta a lakást, talán csak Zsófi ágyát hagyta ki. Nagyira a szívbajt hozta, de semmi más tünete nincs/nem volt, ma meg nem tudom diétáztatni úgy zabál. Reggel majd meg zabbantottam, mert éjjel hogy fennt volt a mamival, ébredés után is őt kereste:
D: Hol van mamika? hova ment?
A: Elment dolgozni
D: Enikővel szültetek?
A: igen kibújt Enikő picibabája, pici Enikő
D: Megszületett picibaba? Nem Enikő, picibaba!
A: igen megszületett a picibaba
D: Nagyon szeretem picibabát, Boldog szülinapot!

Na menek, legyetek jók!
Pussz
Zsófi
csucsuka

Tina!

Köszi, akkor azt hiszem nem kell nekünk még egy ilyan vonat. Elég a lego. De triciklink is van. igaz nem olyan hiper szuper mint aza peg perego, hanem egy sima tricikli, de most nem biztos hogy akarok még egyetKép Itt a soka pontom, és nem tudom mire beváltaniKép semmi normális ajánlatuk nincs, lehetne több játék igazánKép

Csucsuka!

Gratulálok neketek! És hogy kerültél te a szülőszobára? nekm is babát vár a barátnőm, de nem hiszem hogy szóba jönenhogy én menjek veleKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Zsófi, A dúlaKép
Neked is gratula, én nem tudom, végig bírnám-e csinálni (lehet, de most úgy érzem, hogy nem)
Dani-hányásKép, talán nem komoly (csak stressz)
Párbeszéd aranyosKép

Szandi nem akar enni. Elsétálunk a Burger King feléKép, talán mégis megéhezik...
Zsombi bevágta a par-krumplit megintKép
Megyünk, én is kezdek éhes lenni...
Toffi + Zsombi + Szandi
toffifee

Megint én...Kép

Magdi
Boldog 5hóssásgot ZsuzsinakKépKép

Toffi
toffifee

Bocs Magdi, 5 hósságot akartam, csak sietekKépKép

Toffi
toffifee

Szaisztok,

Elli,
mailt megkaptam...válaszoltam is,de ahogy itt olvasom a lányokat,nem müxik a freemail.Neked ilyen címed van,ha jól emlékszem?!!?!?Azért remélem előbb -utóbb megkapod.A lényeget ide is leírom:KÖSZI A LEVELET!!! Kép

Toffi,
bár ilyet nem illik kívánni,de remélem Szandi hamarosan megint igazi rosszcsont lesz. Kép
Szandi gátmetszéssel született?És utána Zsombi Védelemmel?Ez igen...engem ez most komolyan foglalkoztat,mert a következőnél én is szeretném. KépMondjuk Petránál is szerettem volna,csak ne kellett volna +40percet várni.Így azt mondták 5 perc és itt a baba...naná,hogy ezt választottam. Kép Kép

Anita,
ne keseredj el.KépRobó még pici ahhoz,hogy mindig "jó" baba legyen.Nagyon sokminden lehet az oka,hogy nyügike.Tudom...nekem is vannak olyan napok,hogy el se hiszem,hogy ez az én lányom,mert két nappal ezelőtt még nem ilyen volt,aztán végül minidg kiderül,mi volt a nyűgösség oka.LEhet,hogy ez az idő viselimeg szegénykét,amit egyáltalán nem csodálok.Fel a fejjel!!!Azzal szerintem egyáltalán nem rontod el,ha úgy érzed,hogy egy kicsit sokat van kézbe.Ő még picike,szüksége van rá és Rád is! Kép

Csucsuka,
gratula a barinőnek!És neked is! KépCsodálatos élmény lehet egy szülés erről az oldaláról is. Kép

Jaj Toffi,Maci,
hol van Újp.kb-ban hobby bolt?Én is imádom ezeket a dolgokat. Kép

Sofka,
alig várom a képeket. Kép

küldök a manómról képet..most így durmol az előtérben Kép

puszi mindenkinek
Évi+Petra

Kép
Évi24

Magdi, ok, hogy leállnak, de az nem, hogy elkeverik az én leveleimet!!! Anélkül, hogy elolvastam őket. Még jó, hogy nem vagyok függő, szinte gyászolok!!!

Kaptam levelet az Államkincstártól. Vagyonos nő leszek, max. jár a gyespótlékból!! (Nem írom, hogy mennyi, nehogy kukkolóim megtudják!!!)

Anita, kitartás! Csak azt tudom írni, amit már sokszor korábban: 18 évesen örülnél még, ha egyáltalán látod! Próbálj valami segítséget szerezni (tinilányok el-eltologatják egy órácskát) míg pihensz. Aztán ez a korszak is elmúlik. És jön másik!!

Csucsuka, a dúla. Ez igen!! De szegény Danó. Úgy látszik, egyelőre nem lesz hivatásod, ez az éjjelismegyek dolog!

Toffi, jobbulást, jobbulást. Marci uuuutálja a paradicsomoskrumplit. Talán a színe?

Na megyek, mosogatok kicsit.

sofka
sofka

Sziasztok,

nálunk továbbra is őrület van, ma már ott tartottam, kilógatom Malackámat. Két napja nyüglődik, szó szerint, és borzasztóan idegesítőKépKépKép. Most azért jajgat már dél óta, hogy adjak neki, kekszet, csokit, stb-t, persze ebédre egy k.rrrva falatot nem evettKép. És azóta cincog a fülembeKép. Kórság elmúlt szerencsére, de ezt a lábadozási cirkuszt már nem sokáig bírom. Már előre rettegek, mi lesz, ha hosszabban lesz beteg?Kép
Most meg menni kell az építészhez, de előtte még elhelyezem édes kölkeimet a dédinél, ha-ha-haKépKépKép.
Estére megpróbálom összeszedni magam, és akkor írok normálisan.

puszka

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sofka,
én csak a mail-címemet írtam Kép, mert tegnap azt írtad, nem találod Kép. Itt a profilomban látod a freemail-eset is, de akkor ne oda írj, ha az ilyen vacak, hanem ide: franyo.ka@chello.hu

Bocsi, hogy nem írok másnak, de rohanásban vagyok megint Kép.

Puszi mindenkinek
F.
franyo

Dani bevágott 140 g sárgarépa-krumplit. Ez azért is érdekes, mert önmagában utálja a sárgarépát is meg a krumplit is Kép
Na mindegy, a nadrágot és a bodyt már kimostam, most a második garnitúrára kedvesen visszaböfizett egy kis narancssárgát, de most már ebbe marad fürdésig Kép

Andi
psandi

Sziasztok,

Sofka,
Digigép: Meglátod, belejössz egy perc alatt. Én is csak annyit tudok, hogy így-és-így kell fotózni, így kell megnézni, így kell letölteni a gépre oszt ennyi. Pl már törölni nem törölnék róla, mert félek, hogy az egész memóriakártyát hazavágnám Kép De azért élvezem ám!

Anita,
Ültetéssel kapcsolatban csak annyit, hogy talán ezt ugyanúgy túldimenzionálják, mint a szoptatást. Ha ülni akar, pár perc igazán nem gond, hiszen képzeld el, amikor büfizteted, akkor is terhelődik a gerince vmennyire, és azt ugye már az első naptól csinálod. Ha figyelsz rá, és látod, hogy már fárad, és csuklik össze ültében, akkor fektesd le, vedd ölbe, de azért néhány perc ülés nem fog neki megártani. Az én lányom pl hamarabb mászott, és csak később tanult meg ülni egyedül, ettől függetlenül már 5 hósan használta az etetőszéket (persze nem funkcionálisan) és semmi baja sincs Kép

Psandi,
Nálunk az ilyen "színes" kajáknál úgy van, hogy adok rá pluszba egy pulcsit, a derekára meg kötök egy textilpelust, mint egy kötényt. A végén a pulcsit és a pelust lekapom róla, a ruha meg (nagyjából) tiszta marad! Viszont ha még úgy büfizik, hogy jön is vissza vmennyi, akkor érdemes még az előkét rajta hagyni kb fél óráig. Azt azért mégis könnyebben cseréli az ember Kép

Csajok,
Ma rendet raktam a szekrényekben! Ez nagy szó, kb 4 hónapja készülök rá, de még csak most jutottam idáig. Pontosabban most volt annyi lelki erőm, meg kedvem, hogy megcsináljam! Olyan büszke voltam magamra. Így tehát a hálószoba újra eredeti funkcióját tölti be, ergo ma estétől ott alszunk, így a nappali is visszanyeri maga méltóságát! Na már amennyire a gyerek játékaitól teheti, mert ugye a tér az kell a fejlődéshez! Most persze fizikailag hulla fáradt vagyok, de szellemileg totál friss vagyok. Ja, mindjárt kezdődik a Milliomos, úgyhogy már léptem is.

sziasztok: heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Létezik ez, hogy négy óta semmi?
Beu
beu

Sziasztok!

Magdi!
Köszi az anyatejes infókat, tegnap végül megtaláltam a számukat a neten, ma beszéltem is velük, nem kell beutaló sehova. Mehetek soron kívül vérvételre, utána tüdőszűrésre, és ha ezeknek megvan az eredménye, akkor küldenek egy székletes dobozt amit majd a tejes vissza is visz.

Elli!
És egyáltalán nem csináltattál semmiféle vizsgálatot? Nekem azt mondták hogy csak így lehet adni. Pedig se kedvem, se időm, és ráadásul nagyon nehéz megoldanunk is hogy eljussak vérvételre, mert tök messze van, vinni kell a gyereket is magunkkal, mert apa fuvaroz.
A Kata számát megadhatod, ha kell még neki tej, beszélhetünk róla. Merre laknak? Csak hogy ne legyen túl messze (mi az Árpád hídnál), bár ha házhoz jön, nekem mindegy.
Köszi!
Ja, és köszi az emailt is, a férjem már beszélt is a tiéddel, majd egyeztetünk hétfőn. Csak sajna neked sem tudtam válaszolni, mert nem volt se gép, se emailKép

Most csak ennyira futotta, jó éjt mindenkinek!
Vera

KépKép Kép
76vera

Elli,
Szép súly, te meg erősödszKép
Mi jövő héten méreckedünk.

Sofka,
Barátkoznak már a gépek (a digi és a számító)?
Megnézet Marcipán képeit, nagyon falatKép

Magdi,
Még nem próbáltam. Ha a tea nem jön be, akkor beszerzem.

Anita,
Mindenkinek vannak rosszabb napjai, de valahogy csak túléljük. Szóval fel a fejjel!Kép
Akár fogacska is lehet. A barátaink kislányának 3 és fél hónaposan nőtt ki az első foga.
Azért próbáld megfigyelni, hogy tényleg csak hiszti (ha odamész nem sír, nincsenek könnyek, sírás közben szünetet tart, hogy jössz-e és folytatja ha nem...) vagy más gondja van. Ha hiszti, próbálj keményebb lenni.
Ronit mi is ültettük rövidebb ideig a babakocsiban, amikor még nem tudott rendesen ülni. Egy séta: hanyatt kezdtük, aztán kicsit ült, majd hason (így is tud nézelődni, ha felemeli a buksiját) fejeztük be.
A párod vagy egy barátnő nem tudná kicsit bevállalni Robót? Addig aludhatnál egyet. Pár óra is sokat jelent!

PIldi,
Mi 8 hósan (na jó, csak vasárnap lesz) kaptuk a Falatnyi tanácsok 2.-t 6 hónapos kortól.

Toffi,
Igen, a Munkásotthon u-ban veszem mostanában a matricafestéket, elég jó áraik vannak (egy szín 700 Ft 80 ml), és nagyon segítőkész az eladóhölgy (tanácsot is ad ha kérsz). Voltál?
Szereztetek Zsombinak játszós gatyót?

Csucsuka,
Jobbulást a gyerkőcöknek!
Tényleg zabálnivalóKép

Évi,
Hobby cuccokat is áruló papírbolt a Munkásotthon u-ban (az Erzsébet és a Virág u közötti részen) van, de (Elli írta) az OVI boltot is (a piac melletti utcában, a Király u. folytatása). Én inkább az elsőt ajánlom, kicsi bolt, de segítőkész az eladócsaj. Mondjuk nem mindent árulnak (pl. gipsz). Valahol megvan a telcsiszámuk, ha érdekel megkeresem.
Petra édes manóKép

Beu,
Nálad is volt tali? Jók a képekKép

Ma láttam kiírva, hogy az Újpesti ifjúsági házban bizsu és gyöngybörze lesz nov. 29-30-án.

Zulu,
Kitartás!

Heppi,
Ügyi vagyKép

Nem kalapálok tovább. Páromnak fáj a feje és lefeküdt aludni, hagyom pihenni (bár egy szót sem szólt, hősiesen tűri).

Maci_2
maci_2

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Írtam egy tök hosszút és elszálltKépKépKép
De dühös vagyok! KépKépKép
Beu
beu

Na, akkor csak emlékezetből pár sor, mert dühös vagyok.

Maci! EGészen mini tali volt, de jó volt!

Sofka! Hol vannak már azok a képek.

Andi! Homeodokihoz legközelebb akkor megyünk (inkább telefonálunk), ha baj van.

Zsuzsi! Furi, hogy a gyerekeink egyféle szert kaptak. Nem annyira egyformák. BÁr a hajuk állásaKép Szegény Mikinek jobbulást! Rubeola?
Kiderült?

Momo! Mi van veled?

Norka! Ikeás játékot nem sikerült megtekintenem, megint szórakozik a tár. Ha szükséged van rá, jövő héten megy apa Pécsre. Mikor vizsgázol?

Csucsuka! Bátor vagy! Barátnődnek gratula! Már rég akarom írni, hogy a csacsis képek egyikét elmentettem a gépem képek mappájába, a családi fotók közé, hogy emlékezzek a csacsira, ha venni akarok. A képernyővédőmön ezek a képek sorjáznak, úgyhogy időnként Zsófi is megjelenik csacsin ülve. Nagyon édes! Már-már családtagKép
Danó édes történeteKépKépKép

Réka? Mi van veled????

Anita! Annyi mindentől lehet nyűgös Robó! Szerintem dédelgesd sokat, és ne gyötrődj azon, mit rontottál el. Ültetés: én nagyon óvatos voltam, csak akkor, mikor tudott stabilan ülni.Azaz két-három hete.Kép Előtte az öt fokozatú ülésen csak a másodikig nyomtam fel, de így is kilátott, és élvezte.

Ari! Műtét elég gáz, nekem is kéne a visszeres lábamat (pár éve halogatom, én balga). Most nagyon megijesztett, mert tiszta kék folt vagyok, valszeg megpattantak az erek. KépKépKép Csak még ne, míg szoptatok.

Toffi! Jobbulást Szandinak, és drukk, hogy Zsombi ne kapja el.

Kaska! Akkor jöttök talira? De jó!!!!

Évi! Nagyon édesen durmol a lány!

cserepestali-lista: javítsatok, ha nem pontos.
Timici
Gombóc?
Kaska?
Ari?
Zsurló?
Zulu
Elli
Andi
Kangi?
Urszila
Magdi
Sofka
Pildi?
Franyó
Tina
Toffi?
Momo
Beu
Sok a kérdőjelKép

Vettem festékeket, holnap üvegmatrica-festést rendezek, este teszek fel képeket, hogy jókedvre vidítsalak benneteket. Na, nem azzal, hogy olyan gyönyörűek lesznekKép

Beu

Minden betegnek jobbulást!
beu

Ja, és még pár kép. Tegnap minikirándulást tettünk.
Kép

Itt látszik picit a fogacska is.
Kép

Kép
Beu
beu

Sziasztok!

PIldi!
Én is tegnap kaptan 4 hós Nestlé nyomtatványt. Kép

Évi!
Elsőt én is gátmteszéssel szültem, Miki repesztett rendesen, de már gyorsan ki kellett nyomni és Zsuzsi gátvédelemmel született, nagyon kicsi repedéssel(össz.4 öltés). Szóval következőre még Te is szülhetsz vágás, repedés nélkül. Kép
Petra nagyon husi. Kép

Sofka!
Gratula a "vagyonossághoz". Kép

Beu!
Lőrinc továbbra is nagggyon husi. Kép

Jó éjszakát mindenkinek.

Magdi
gallainémagdi

Beu,
köszönöm a hiányolást, megvagyok, nyavalya elmúlt, szóval doki felejtveKép Ja és terhes sem vagyok...húúúúúúKép A vicc meg az, hogy amikor a párom megtudta, hogy nem lesz újabb szaporulat, szomorúan közölte, hogy már kezdte beleélni magátKép Ezek szerint nincs kizárva a harmadik csemete, pedig pár hónapja még eszelősen tiltakozott a hapsi. Persze félénken közölte, ő most fiút szeretne, no de ez rajta múlik szerény tudományom szerintKép
Lőrinc még mindíg nagyon szimpatikus kissrác, Zsebinek is nagyon bejön, mert itt bámulja a képét és közben elégedetten csettegKép
Remélem, talira tényleg eljutunk, mert tegnap férjemnek kitalálták, hogy valami egyeztetés lesz a telepén és nem akarják szabira engedniKép Ő azért megígérte, hogy majd valahogy kibújik a dolog alól, de azt nem várhatom el, hogy kirúgassa magát egy babás taliért, szóval türelmesen várok és reménykedekKép

Heppi,
a rendrakás a szekrényekben nálunk is folyamatos napirendi pont, de mindíg közbejön valamiKép Timi szokta megoldani a gordiuszi csomót azzal, hogy komletten kirángat mindent a szekrényből, így már nincs menekvésKép

Évi,
ne izgulj, én is csak az elsőt szültem metszéssel, a 2. már gátvédelemmel jött a világra, pedig nem volt sok ideje a szülésznőnekKép És az a picike felületi repedés a két öltéssel gyógyulásilag tényleg fényévekre volt a vágástól.

Maci2.
lehet, hogy későn reagálok, de a Nestlés csomagban a füzetke mellett egy műanyag babaetető kanálka vanKép Kinek volt pofája felbontani más postáját? Vagy haragszik rátok a postás?Kép

Elli,
köszi a csacsi bemutató szervezéstKép Timi biztos kiprószálja, de halkan megsúgom, anyukám megvette közben, mert elment az Orsoly által felfedezett címre és röpke próba után használhatónak ítélte, főleg, hogy még őt is elbírjaKépKépKép És azt is mondta, rengeteg ötletes játék van ott, ő se bírta becsukni a csacsi után a pénztárcájátKép Szerintem aki még nem találta ki a gyerkőc ajándékát, annak érdemes ellátogatni odaKép

Csucsuka,
barinődnek nagy gratulaKép Én azt hiszem, nem lennék jó kísérő, mert alig szenvedtem a két szüléssel, másnak többszöröse jut egy babához. Így kicsit nehezebb beleélnem magam az ő helyébe.
ZH hogy sikerült?

Norka,
vizsgaKép Engem a forgalomban húztak meg elsőre az utolsó 5 percben egy mondvacsinált hibáértKép De 2.-ra simán átmentemKép, viszont utána még sokáig nem mertem vezetniKép
Amit Zsuzsi mondott a tolatásra, jő ötlet, nekem is így tanította az oktató. Alapvetően én minden manővert a kocsi egyes pontjaihoz viszonyítva csinálok, mert még mindíg nem érzem az autó körvonalaitKép

Ari,
szerintem a laparoszkópos epeműtétből nagyon gyorsan fel lehet épülni, talán megkockáztathatnád most is. Persze bagoly mondja verébnek...én se mentem a héten dokihoz, pedig elég tré volt a helyzetKép

Zsuzsi,
mi van szegény pöttyös Mikivel?

Nálunk a takony időnek megfelelő a hangulat is: Zsebi 2 napja iszonyú nyűgös és hajnalban kel, Timi meg újabban fél este elaludni a sötétben, és tegnap ráadásul kiment az izzó az irányfényébenKép Alig bírtam elaltatni szegényt.
Megyek, mert Zsebi itt sír az ölembenKép
pussz
Momo

Momo
momo

Momo,
nekem nem volt benne kanál.Kép Kék színű?
Akkor az enyémből is kiszedték?

Tina
tkriszta

Beu,
Hogy sikerültek a matricák? Képet!
Képek nagyon jókKép Merre mini-kirándultatok? Látom, Lőrinc nagyon élvezteKép

Momo,
Nem is derült ki, hogy mi okozta a nyavalyádat? Beleélte magátKép Na és te?
Köszi. Akkor nem hiányzik semmi, (csak fel volt bontva a boríték...) a kanálka benne volt. Biztos nem tetszett az illetőnek. Postással még nem is találkoztam, szóval nem hinném hogy haragszik. Posta vagy más, egyre megy. Egyébként rendszeresen eltűnnek azok a levelek, amikben más is van és nem ajánlottan adták fel.Kép

Párom elment fényképet rendelni. Nagyik is kapnak karácsonyra bekeretezve.Kép Bár gondolkoztam a festékbe mártott pracli lenyomaton isKép

Nem nagy ma a forgalom...

Maci_2
maci_2

Akkor teszek fel pár képetKép

Ezt kapják a nagyik karácsonyra bekeretezve:
Kép

Vigyori:
Kép

Kis huncut:
Kép

Felébredt a kiscsaj.

Maci_2
maci_2

Tina! Nekem volt kanál: kettőben. O: (De ezt lehet, hogy már írtam) Kék volt. De elég gagyi.

Maci! A cinkotai kiserdőben tettünk egy rövidke sétát. Jó volt. Sütött a nap, ücsörögtünk egy padon hármasban. Nyugi volt. Ritka pillanat. Matricákra még nem jutott időmKép De ami késik nem múlik!
Roni cukorfalat a képeken. Nagyik meg fognak őrülni!

Momo! De jó, hogy elmúlt a kórság! Kép Harmadik baba! A férjed igazi hős! Meg Te is! De azért még vártok egy kicsit, nem? Vagy máris?Kép Rwemélem, tudtok jönni.

Mennem kell. EGy ideje zöldségpüré szagot érzek. Lőrinc közelebb jött, a szag is erősödött. Most már tudom mitől van. Kép

Beu
beu

Beu,
lehet, hogy gagyi a kanál, de Zsebi odavan érte, mert eddig nem volt saját kiskanalaKép
Neeeem, azért annyira nem vagyok öngyilkos, hogy most azonnal teherbe essekKép Mostanában amúgyis izomláza van a számnak, annyit kell rendszabályozni a csajokatKép És az egyre büdösebb pelenkákért sem rajongok, főleg ebéd közbenKép

Maci2,
nem derült ki a nyavalya oka, szerintem csak beindult a petefészek működésem, mert ráébredt, hogy már nem szedem a gyógyszertKép
Örülök, hogy a kiskanál megvanKép
Roni tündériKép Mindíg elámulok azon, hogy egy pici csöppből milyen helyes kis emberpalánta lesz seperc alattKép

na mennem kell, mert megint perpatvar vanKép
pusssz
Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Remélem, lesz időm végigolvasniKép Szandi Szörny Rt-t néz, Zsombi eszi a habtapi szőnyegetKép

Évi
Szandi elég gyorsan javul (pont a rosszalkodások számának növekedéséből gondolom), mai csúcs hőmérséklete: 37,1.
Igen, Szandi metszéses, mert ahol szültem, automatikusan csinálták. Zsombival a tolófájásoknál kérdezték, mit szólnék hozzá, annyit válaszoltam, ha muszáj, inkább vágjanak.
A Munkásotthon u-ban van valami kreatív bolt, de én még mindig nem jutottam el oda.
Milyen édesen alszik PetraKép

Sofka
De jó, sok pénzed leszKépKép Egy kicsi nekem is jutKép
Tegnapi pelóban egy az egyben benne volt a paradicsomos krumpli, mintha én kentem volna beleKép

Zulu
Szandi is hasonlóképpen eszikKép (azaz nem eszik)

Maci_2
Csak ruhát vettünk, egy rugit, két gatyót, egy bodyt, egy zoknit és egy pár kesztyűtKép, ebből tulképpen a gatyók kellettek igazánKép. Szandi nyügizett így is, hogy menjünk már haza, így nem fért bele a hobbibolt, majd hétfőn (ha mehet oviba).
Roni édesKépKép

Beu
Édes husi LőrincKépKép
Jó kis kirándulás lehetettKép
Zöldségpüré szag KépKép

Momo
Klassz, hogy jól vagyKép
Kispasi tényleg jó lenneKép
Akkor most két csacsitok van?Kép

Mi nem kaptunk Nestlés borítékot...

Zsombi ordított egy sort, most itt ül az ölemben, együtt nézzük a képeketKép

Jó hétvégétKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok,

Csak bepillantottam, hogy mi van veletek.

Momo,
Látom a problémád megoldottnak láccik, most akkor sajnáljalak vagy gratuláljak??? Kép

Maci2,
Roni télleg aranyos, nekem is illene már feltenni egy képet Orsiról Kép

Jaj, jut eszembe!
Sofka,
Megnéztem Marci képeit a képtárban! Figyu, te nagyon dühös lennél, ha Marcinak egy közel 30 évvel idősebb csaja lenne? Mert ha nem, akkor én most beadnám a pályázatomat Kép Persze csak azután lesz aktuális, ha apája elhagyna vmiért Kép

Megyek, mert nyüszög a drágám.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

heppi, ha Te tudnád, fia mennyire hasonlít az apjára.. Persze az öreg már foglalt. Marcipán azt mondta egyelőre csak előjegyzéseket tud felvenni.

Momo, jólvanjólvan. Már aggódtam. Harmadik gyerek még ráér, hagyj magadnak időt! Meg a bosziknak is.

Toffi, remek, hogy javul a lány. Nálunk akkor a legrosszabbak, mikor lábadoznak. Nálatok?

Maci, de jó a nagyiknak!! Máris szép lesz a karácsony. Csudakedves a kiscsaj.

Mennyi idő alatt tölt fel egy képet ez a rendszer mellékletként, ha nagyon sokat kell várni, akkor micsinyájjak? Csökkentesem a felbontsát?

sofka
sofka

Sofka
Nekünk mindegy, mi van, Szandi mindig rosszKép. Az különösen elviselhetetlen, hogy feküdnie kell. És mi az, hogy a doki néni nem ugrott azonnal, hogy képzelte, hogy csak rendelés után mert ide jönni (közben meg már sírt is, nem lehetett megvigasztalni).
Kisbabának nagyon jó volt, még betegen sem volt rossz, se nem nyügizett, most böjtölöm a jógyereket.
Ha jobban belegondolok, a lábadozás nálunk már elviselhető. Viszont eddig semmilyen gyógyszert nem lehetett beadni neki, most meg ötpercenként jött, hogy ő biztosan lázas, kér olyan finom gyógyszertKépKép (Panadol szirupKép)

Megyek, asszem fürdetés lesz, utána szétnézek a képek közöttKép
Toffi + Zsombi
toffifee

sziasztok

Mi is megvagyunk.
Ma voltunk usziba nagyon jó volt Márk már nem félt merülni egész végig csináltuk és nagyon tetszett neki.
És a másik jó hír 3 fogacskája van, reggelre kibujt a jobb felső fogacska is. Emiatt igaz elég rossz éjszakánk volt mert végig nyüglődött szegénykém amikor reggel megnéztem akkor vettem észre a fogacskát.

Maci: tündéri a kislányod.
Persze a többi baba is szép.

Na most ennyi
És egy pár kép.

Kép
Kép
Kép

Pusz
Andy
andy78

Sziasztok!
Reggel olyan aranyos volt Kristof, felalomban hallgattam Bori gagyaraszasat amikor bejott a szobaba es mondta a huganak, hogy hallkabban mert anya alszik (csak ugy tettem) es kivitte a nappaliba jatszani, en meg csak hallgatoztam tovabb. Aztan a kovetkezoket hallotam Melyik ruhat vegyuk fel? A lila jo lesz? Segitsel most nem beledugni kell, hanem kihuzni! eddig halkan majd kiabalva Hu ez sz@ros Anyaaaa gyereeee!!!

A kovetkezo kep este keszult.

Kép
majd meg jovok a sajat gepemrol is, kepet mostansag csak a laptoprol tudok feltolteni

Udv Ari
ari

Ari! Jujjjujjj, de édesek!!! Kristófos történet is!!!!

Andy! Márk ezzel a megjelenéssel a nők kedvence lesz.Kép

Sofka! Igen, ha nagyon nagy a kép felbontása?, akkor kicsinyíteni kell, mert nem engedi feltölteni.

Momo! Azét gondolom, hogy gagyi volt, mert nem bírta a strapát, és eltört. De ha Zsebinek megfelel, akkor annál nem is kell több. Ez azt jelenti, hogy mindent megeszik vele? Kép REmélem! Tényleg, hogy álltok a hozzátáplálással?

Heppi! Ejnye! Szemet vetettél Marcipánra?

Segítség! Hogy kell céklát csinálni???? Végre vettem.

Továbbá bolti sárgarépapürét összemixeltem főtt barna rizzsel, de nem ette. Kicsit darabos maradt a rizs, meg tapadós is volt. Valamit másképp kellett volna? (Továbbá empirikus módon eljutottam ama megállapításig, hogy íze nem a "zamatos gyümölcsé".)

Lehet, jobban járna Lőrinc, ha anya nem próbálkozna a főzéssel, hanem adná a bébikajákat. Pedig ma bevásároltam biopiacon, hogy készítek nagyobb tételben főziket, és lefagyasztom. Ha így haladunk, mind ki fogom önteni.Kép

Beu
beu

Sziasztok!

Beu: cinkotai kiserdő alatt melyik értendő, amelyik a Naplás tó mellett van??? Csak mert onnan mi kocsival kb 60 másodpercre, gyalog 5-10 percre lakunk!!!

Riszfőzés engem is érdekelne, csak azt ne mondjátok, hogy először kávédarálón daráljam le -ilyet korábban olvastam valahol- mert nincs kávédarálóm.

Cékla: még nem volt Ancsinak, de hamarosan lesz. Én simán apritom, főzöm és krumplival mint minden mást pempősitem. Jelenleg még a kertben figyelnek a céklákKép (egy része, más része már fagyasztóban, mert tárolni nem birom, mindig összefonnyad)

Fotók továbbra is nagyon aranyosak. Ma kreáltam egyet én is, ha digigép lenne, már itt viritana. Ancsi egy óriási fakanállal van rajta, apja kezében, amint épp rendszabályozza az öreget és közben "puszikat" ad nekiKép. (a fakanál korábban fakanál-babaként élte világát Ilcsi oviban készült játékai között)

Ancsi ma 1 dl meggyes krumplit evett. Előtte éjjel viszont rettentő pocsékul aludt, nem is tudom, 7 hó alatt volt-e másik ennyire pocsék éjjelünk. Ezek után anyuéknál voltunk, ahol babot (szilvás bableves, ha mond valakinek valamit, isteni) és káposztát (rakott kápi, anyám nagyon jól csinálja, ezt is imádom) ettem, na, félek, ennek is meg lesz éjjel a böjtje.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Beu, ne rizzsel mixelj, krumplival. Azzal főzheted is együtt, bár fagyasztva nem az igazi! De komolyan, cékla pl. krumplival megfőzni, turmix, aztán bele mondjuk anyatej. Nálunk joghurt, mert Kata idejében még lehetett, meg hát már akkora, és nem panaszkodott rá. (Bezzeg husit csak a boltiból, mert az tök egynemű).

Barnarizs specialista Zsuzsi.

Ari, naggyon helyesek!!! Mennyi idős a bébiszittered?

Márk is gyönyörű. Micsoda szemek, micsoda tekintet! És et a fogsor!

Szóval, ha vki ért hozzá: Ott tartok a digigép haszn.ut-ban, hogy eleve be kell állítani a felbontást. Milyenre állítsam? (Assszem 3,2 mpixelt tud). És ha már más beállítással fényképeztünk, azt hogy rontsam le? Tudtam én, hogy valami ennél is butább gép kellett volna mellém! Pedig annyira felhasználóbarát! Fogadott nagyfiam percek alatt a számítógépre varázsolta a próbajelleggel készített képeket. Na ja, a többi, pl, .hogy én hogy csatolom vmihez, már nem érdekelte.

sofka
sofka

Ildi, tegnap vettem a Kaisersben barnarizslisztet. Nem volt drága, nem kell darálni. Csak én sem tudom, mit tegyek vele. A feliraton ételek sürítésére ajánlják.

sofka
sofka

Ildi!

Igen, igen, a Naplás mellett. Arra laktok? Meggyes krumplit hogy csinálod?

Sofka! Kösz a krumplis ötletet, csak pont rizst akartam. Mi is azt vacsiztunk, gondoltam a répapürét is megjavítom. Va néhány sima répapüré a szekrényben, és nem tudom, mivel adjam neki. Barna rizslisztet én is vettem, ott várja, hogy egyszer rájöjjek, minek. Gyerek a krumplit még szinte nem ismeri, mert bébikajákban alig van, én meg még nem főztem. Na majd most! Holnap krumpli+brokkoli. Reszkess Lőrinc!

Beu
beu

Sofka,
Fenykepezz max. minosegen, es utana "rontsd le" valami szerkesztoprogival. Ha adtak a gephez egy cd-t is, akkor azon van. Ha nem, akkor keress a gepeden, hatha talalsz, ha ugysem, akkor valahonnan erdemes letolteni a netrol.
Azert jo, ha kihasznalod a gep teljesitokepesseget, mert utana szebb papirkepeket tudsz hivatni/nyomtatni!

Miki belazasodott ma delutanra! Eddig csak nathas es pottyos volt, de a doki szerint penteken meg nem rubeolas volt, hanem "csak ugy a nathatol lett pottyos". Haha! Ez az a doki, aki a multkor feloraig nezegette a bcg- heget, hogy az micsoda. Lehet, hogy itt az ideje elvinni Mikit egy gyerekorvoshoz.
Gyuri is eleg furcsa. Ma kb. 10 szal sult krumlplit evett, es nathas is. De nem pottyos!

Bevallom, mar en sem daralom a rizst, instant pelyhet hasznalok, vagy csak szetfozom.
Amugy a daralt rizs kb. olyan hatekonysagu, mint az instant pehely, gyorsan kesz, es nagyon jo kremes allagu!

Ari,
Nagggggyyyyon jo a sztori, es helyesek a gyerkocok!

Jo ejt!
Zsuzsi
zsuzsi74

Szasztok Kép
Épphogy netem van meg mailem, a többivel Apacuka sokadjára sem boldogult, pedig szokott, úgyhogy elment bánatsörözni, én meg jól végigolvastam az uccsó irományom ótától keletekezett termést.

A tar.hu nekem mérnemmegy? Nem jó a jelszó? A felhasználónév? SEGICSÉG!!!

Beu Kép
sárgarépa barnarizzsel, az aztán az őszi kollekció! Kép Organoleptikus vizsgálat eredménye: nem finom??? Akkor ne csodáld, hogy nem eszi meg. Valamiért nem eszik meg, ami nem finom anyának. Fura figurák ezek a kis krampuszok. A céklát meghámozva, éppcsakellepi sósocskás vízben párolod száz évig, hogy megpuhuljon. Krumplival keverve lehet megpróbálni, de anélkül jobban színesíti a ruhákat. Julcsi messzire köpte volna, ha ez stílusa lenne, de mert nem az, hát csak konokul szájatszorított Kép

Ellen berger hadd írjam meg nektek Apacuka legújabb kebeldagasztó sztoriját. Ma is ő főzött. Húslevest, májjal és csirkecombbal. Krumplival, répával. Gyerek édesen eszegette, én nevetgéltem, hát ilyet a múltkor is evett, csak összeturmixolva. Nagy kaland.
A második fogásra is lelkesen tátogott a lány. De az meg borjúpaprikás volt! Persze galuska nélkül. De megette. Elnyammogta a husimorzsákat a negyed fogával. Ekkor már nem nevetgéltem, hanem megrémültem, hogy most már aztán téllegmuszáj ásókapanagyharangozni Apacukával, mert ha megpattan, a gyerek nem eszik többet semmit, eddig csak az ő főztjét ette ... KépKépKép

Csucsuka Kép
én nagyonis el tudlak képzelni dúlának, te aztán nem tökölsz, pánikot nem hagyod eluralkodni, és még tudod is, hogy miről van szó! Danómanó szövege Kép

Ari Kép
Kristóf reggeli előadása KépKépKép

Zulu Kép
én is jót kacagtam a normafás bilizésen, csak az volt a baj, hogy Apacuka bejött érdeklődni, hogy mi a tököt nyihogok, és muszáj voltam neki felolvasni, és a röhögéstől mindent háromszor kellett ismételni, mert nem értette ... KépKépKép

Momo Kép
nembetegség Kép nemterhesség Kép Nahát, Apa miket nem mond!!! Na, majd jövőre. Mint az idén, együtt pocisodhatnánk!!! Én ma hagytam abba a gyogyit. Most két hónap pihi, aztán hajrá! MArhára félek, de nagyon szeretném ...

Palacsinta: életemben azt "főztem" először, de azóta is csak párszor nem sikerült... lehet, hogy én egy palacsintafenomén vagyok? Huáááhhh! Kép

Norka Kép
vizsga: vigasz-vigasz! Nekem is bélelt volt a vizsgán az adatlapom ... muszáj volt ... pedig utálom a korrupt embereket Kép
Lázas Jázi KépKép Hah, már jobban vagytok, ez jóóó!

Leszter Kép
fürdőszoba Kép Nincs is jobb ennél, télen Kép

Orsoly Kép
Lackó nagyon kackiás pasika!!!

Minden gyerek gyönyörű, és még annyit akartam írni, de most elfáradtam Kép Megyek aludni!

Pussz
Kangi
kangi

Roni nevében köszönöm a dícsérő szavakat. Majd reggel átadom nekiKép

Beu,
Ha elkészülek a matricák, várom a fotótKép
Én csak megfőzöm a céklát egy kis krumplival, pici sóval és a főzőlével vagy tejcsivel leturmixolom. Ha Lőrincnek szánod.Kép
A rizst túl kell főzni, akkor nem lesz darabos mixeléskor. A sűrű pép nem teszi könnyebbé a pépesítést, először pl. egy kis tejjel pempősítsd, utána keverd a püréhez.
Ma éppen brokkolit gyártottam nagy tételbenKép

Momo,
Netán kistesó projektet indítatok? Bátrak vagytokKép

Heppi,
Ugye-ugye. Hol az a kép Orsiról?

SzirénázásKép Kis cici, alvás. 1/4 8-kor kidőlt, de már másodszor ébredt. Lehet, hogy egy újabb fog? Nem hagyta hogy benyúljak a szájába.

Sofka,
Ha nagy a kép, nem is tölti fel. Mindkét méret legyen 500 pixelnél kisebb.
Progival is tudsz kicsinyíteni (nem kell mindig állítgatni a gépet). Milyen géped van?

Andy,
Gratula a foghozKép
Márk nagyon édes és milyen nagy már!Kép

Ari,
Ez tényleg aranyos lehetettKép
Édesek a képenKép

PIldi,
Szilvás bableves? Még sosem hallottam. Hogy készül?

Zsuzsi,
Mikinek jobbulást! DokiKép

Kangi,
Végre, végreKép
Milyen kis huncut ez a Julcsi! Csak az apa főztjét esziKép

Elhúzok.

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Sofka gyerekcsosz 10 eves. Igertel nekem telefonszamot.

Zsuzsi szegeny beteg gyerkocok Miki tarkojat nezted? Ha nincs duzzadt nyirokcsomo nem rubeola.

Beu, azert probalkozz a fozessel, olyat fozz ami neked is izlik. lasdd Julcsit.

Kangi, Kristof is ilyen volt babakajat nem ette bezzeg a gulyaslevest.

Matol elvileg mi is hozzataplalhatnank, ivott is ma ket kanal almalet, izlett Neki nagyon cuppogot es kert volna meg de nem kapott!
Apa horgaszik (olyan halat meg nem ettunk amit o fogott, de ma vacsira sutott finom sullot) majd ejfel korul jon haza. Almos vagyok de meg akarom varni.

Udv Ari
ari

Sziasztok!

Két napig nem volt telefonvonalunkKép Ezúttal nem a kutyák rágták szét, mint legutóbb, hanem a központban volt a hiba. És nagyon csípkedték magukat kijavítaniKép

Babák édesek, mindKép

Tali akkor kedden 11-kor, ugye? Egy kérdésem lenne, lehet parkolni a Cserepesház előtt? valami megegyezés, hogy ki mit visz, vagy mindenki amit gondol?

Julkát asszem utolérte a szeparációs szorongás, azért vannak az éjjeli ordításai. Két éjszakát töltöttünk már úgy, hogy az első felébredése után velem maradt, 1x, 2x még szopizott, de csak szopizott, és nem volt előtte a negyed órás pánikordítás. Nem tom, hogy rászokik-e, hogy velem aludjon, de már nem bírtam tovább az éjszakázást.

AriKép nem társultok be hozzánk? elvinnélek talira. Több napja fel akarlak hívni e tárgyban, de mindig éjfél fele jut eszembe.

Urszila
urszila

Urszila
holnap hivlak.
ari

Sziasztok!

Szilvás bableves: aszaltszilvával, ez utóbbit én speiel nem eszem meg. Azonkivűl szárazbab van benne. Meg tej, meg talán pici ecet. de most meg vagoyk fogva, mert anyu szokott csinálni, én egyetlen egyszer csináltam 10 év alatt... srácok sajna nem kedvelik, párom csak a szilvát, én pont a szilvát nem... (de az ízébe kell)

Aha, szóval vegyek rizslisztet és hajrá, avagy főzzem tök puhára a simát. Én főzelékbe nem rakom,abba mindig krumpliztam, de töprengek majdani bolti gabonapépek helyett anyatejes tejberizsen vagy hasonlón.

Beu: na, kár, hogy nem szóltál előre!!! Igen, itt ha tovább mész az úton, amelyiken Cinkota felől jöttél (amelyikre a Cinkotai útról befordulsz), akkor egy idő után ezt Naplás útnak hivják. Tesz egy kanyart,majd elfogy az erdő és jön a lakott terület, na ott lakunk. Lehet, a gyalog 5 az kicsi alsó becslés, de a 10 perc reálisKép.

Meggyes krumpli: krumplit megfőzőm, főzővizzel pépelem. Megy hozzá 1 jégkocka nyáron lefagyasztott meggy (lényegében szűrt), meg anyatej, hogy jó legyen az állaga. Nagyobb lányom szerint finom. (elegánsan azt is mondhatnánk, főtt krumpli meggyszósszalKép)

Ancsi az esti letevés (kb negyed 10) óta másodszor ébredt, szép kis éjszaka lesz...

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Már megint csak az olvasáshoz van időm mostanában.

Na de azért most pár sort irok. És ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek!!!!KépKépKépKép

Nagyon szépek és édik a babák,és eszméletlen hogy milyen gyorsan nőnek!KépKépKépKép

A betegeknek jobbulást kivánok!

Mi jól vagyunk,minden ok.,csak állandóan álomkórban szenvedek. Reggelente szinte képtelen vagyok felkelni,de még szerencse,hogy Marcikám m ostanában nagyon jó alvókával rendelkezik.
És képzeljétek vagy 1 hete,-amióta Angliában voltunk,-átalussza az éjszakát.HURÁÁÁÁÁKépKépKépKép

Egy kérdés!:
Szerintetek baj e az hogy ha a gyerek sokszor kap sárgarépa-sütőtök egyveleget? Mert most az egyik ismerősömnek a védőnő azt javasolta hogy heti max. 2x adjon a gyereknek,mert (kicsit sárga a gyerek arca-megjegyzem a Marcié is!) nem tudják még a szinező anyagot feldolgozni. Szerintetek baj hogy sárga lesz a gyerek tőle?
Mi majdnem mindennap eszünk mindkettőt,-mert hogy imádiban van,és akkor meg miért is ne?
De persze kap mást is Marci,de ez megy a legjobban!(nem csodálom mert nagyon fincsi)

Na hát most ezen agyalok,hogy lehet hogy rosszul csinálom?

Milyen az idő otthon? Mert itt megint tavaszias!
ZSUZSI!!!Nálatok?

Most kaptam frászt hogy mindjárt itt az évvége!Úgy elment ez az év!Nektek nem?

Mariann és a bealudt Marci+ApaKép
Mariann

Sziasztok!

Most nem tudok sokat írni, csak itt-ott beleolvastam.
DE: Lőrinc, Roni, Márk, Bori és Kristóf nagyon aranyosak Kép

Nagy újság: Dani ma felállt! KépKép Nem akarom elhinni, hisz még csak 1 hét múlva lesz 7 hónapos! Felhúzza magát az asztalba kapaszkodva, vagy ha lefexem a földre, akkor rámtámaszkodva, iszonyatos erő lakozik benne Kép

Ma csináltam sk krumplifőzit, főzővízzel turmixoltam, de az normális, hogy olyan ragacsos lett? Tudom a keményítő, de akkor is olyan furi volt. Vagy több víz kell bele? eleve kevés vízben főztem. Aztán tettem bele reszelt almát, ízlett neki nagyon Kép

Tegnap óta 2 mellből szoptatok, és úgy látszik, így most megint elég. Mert már 2 óránként kért enni, valsz nem volt elég az egy cici/alkalom.

Ma itt volt Dani 17 hós unokabátyja, és Dani olyan jól eljátszott a Bence autójával. Holnap veszek is neki egy autót, mert még csak "dedós" Kép játékai vannak.

ahhoz képes, hogy nem akartam sokat írni...
na még annyit, ogy a Nestlé borítékom nekem is ki volt nyitva, kanál nem volt. De én az 1. számút kaptam, ahhoz nem jár kanál?

jó éjt
Andi
psandi

Andi!
Gratulálok! A látszott már kedden, hogy nagyon ügyes a kiscsávó.Lőrinc a hét hós forduló után egy nappal állt fel. Dani kis mokány erő Benő!

Mariann! Alvás hurrá, répa-sütőtökhöz nem tudok hozzászólni. Én is alig bírok felkelni. Szerintem a sötét reggelek miatt van.

Urszila! Lehet parkolni. Ki mit visz, nem egyeztettünk.

Kaja ügyben köszi a tippeket. Hogy fagyasztjátok le a kaját? Mondjuk brokkoli, összeturmixolva krumplival, esetleg fagyi tejjel, majd mehet a hűtőbe? De a fagyi tej még egyszer fagyasztva, az nem baj?

Beu
beu

Amúgy sziasztok! (Ez lemaradt)

És a márciusban lefagyasztott tej jó egyáltalán???? Több mint féléves.

Beu
beu

Beu, én krumpli nélkül fagyasztanék. És a tejet inkább felengedéskor tenném hozzá.
ari, bocs, számot ahogy felébred as tündérem írom.

Hangulatom mint az idő, de inkább hallgatok, mert a falnak is. Hát gondoljatok rám jó szívvel, és szebb napot, mint az enyém.

sofka
sofka

Sofka! Kisütött a nap!KépKépKépFel a fejjel!
B.
beu

Ari: SOTE Ortopédiai Klinika, gyermekambulncia I.
1113 Karolina út 27.
4666611

Beu, itt mifelénk még nagy a köd!! Kép De tudom, hogy a felhők fölött mindig kék az ég!!! Kép

sofka
sofka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?