Sziasztok!
Bocs, hogy eltűntem, de kedden kissé kiakadtam...
meglátogatott egy évfolyamtársam a 3 hónapos, ill.a. kétéves gyerekével...előzőz héten felhívtak, hogy ki akarnak jönni, válassszak, melyik nap jöjjenek..
így..nem ám megvárni, hogy meghívjam őket, nem, hanem ők eldöntik,hogy mikor jönnek, mert én kertes házban lakom, ők meg panelban.
kijöttek, koszosak, rendetlenk, neveletlenek, mindkét gyereknek szájpenésze van, és jól összefogdostak mindent. Amint kivettem a fiamat a játszószőnyegből, rögtön belefektette a 3 hónapost, majd bemászott mellé a 2 éves, ezek után emgkérdezték, hogy szabad-e..
Közben én ugye ebédet főztem, meg figyeltem mindenre, de hiába, mert a kétéves agyatlanul rohangát, és majdnem rázuhant a fekvő Gergőre...Lányok a szívem majdnem megállt...Nem tudtam volna elkapni, és összetörte volna a fiamat!!!
A kétéves nem hagyja magát tisztába tenni, csak ha úgy van kedve, és az anyja szerint ez teljesen normális! és még volt képe megkérdezni, hogy mutassak rá azokra a berendezési tárgyakra, amiket féltek, mert akkor ahhoz nem nyúl hozzá a kétéves...b@ssza meg, az én házamban ne ő dirigáljon!!! az eszem megáll...és mindezt mosoyogva, bárgyú fejjel adja elő...kérdezés nélkül használja a takarónkat, játékainkat, és még meg is jegyzi, hogy úgy örül, hogy én nem vagyok sterilitás-mániás...NA DE A KOSZ, A DZSUVA ÉS A STERILITÁS KÖZÖTT IGENIS VAN ÁTMENET...!!!
én barom, meg sajnáltam őket, mert tényleg panelban laknak, és vágynak a friss levegőre, de én nem vagyok üdülőhely, és nekem is pénzbe kerül, ha ő a családjával megszáll engem, és sajátjaként használja az otthonomat. Ha elaludt a kisfia, rámpisszegett, hogy legyek csendben, bezzeg, ha gergő el bírt aludni 2 percre, akkor ő üvölthetett...komolyan, annyira megdöbbentett az egész, hogy egyzserűen nem bírtam megszólalni...mert mindenzt tündi-bündi stílusban adta elő,mmeg sajnáltatta magát, hogy így panel, úgy rossz levegő, így szegények vagyunk, stb...közbe meg hozott pár használt ruhát, amit nem kértem, de ezek után mégsem cseszhettem le...Könyörgöm, katolikus lányiskolába járt, és fogalma nincs a jómodorról a tisztaságról, az illmeről...én meg egy balek vagyok.
Miután végre elmentek, Gergő 2 órán át üvöltött a kiemrültségtől... a csaj este felhívott, na ekkor beolvastam neki,, remegve, mert Gergő úgy kikészült...erre megszeppent, és megkérdezte, hogy azért jöhetnek még???hát hogy lehet vki ennyire hülye???? Nem, nem és nem!!!
Félreértés ne essék, szeretek vendégeket hívni, de ez egy kicsit sok(K) volt...
Na,ezt kellett kihevernem kedd óta...
Melinda, köszi, hogy hiányoltál, jólesett...az okokat lásd fent...
Látom, szándékomon kívül felkavartam a kedélyeket pihiszék-ügyben...én csak azt írtam le, amit a dokker mondott...de tény, hogy a járókában nagyobb a mozgásszabadságuk.
Szkata, ha Petid a járókában van, próbálj meg mindennap több percet ott tölteni vele, játszani, hátha beleszokik...neked is könnyebb lenne. Olvastam, hogy kibuktál, de jó, hogy kiengedted a gőzt. JÓ ANYA VAGY, ezt ne felejtsd el!!! százszorosan meg fog térülni a befektetett enrgia, hidd el!!!
Linda a pihiszék infót nem neked céloztam, csak úgy általánosságban, hátha vkit érdekel/érint. Én is híg főziket szeretem!
Ákata, köszi a főzelékrecepteket mégegyszer!
Krisszi, gratula a vizsgához, és a járókához! mi tegnap kaptuk meg, 120x120-as, gergő imádja, forog, mint a ringlispíl..(nem hasról hátra, vagy hátról hasra, hanem körbe-körbe)
Dorka, örülök, hogy ízlik a Nagyi kuglóf!!!sajnos hízlal, de fini...
Szkata, én a kexes tejpépre bukom...ezt én sem értem, hogy miért jobb kanállal a cukros trutyi, mint cumival...talán azért, mert a cumi továbbvan a szájában.
Rendbejött a lelked azóta? drukkolok!
iszonyat nagy vihar lesz, ne menjetek az utcára, vigyázzatok magatokra!! maratoni cicizésekre készüljetek, nyűgösek lesznek a babák!
Pussz, megyek etetni...