Sziasztok!
Bocsi de a hétvégém kivételessen zsufi volt és nem kapcsoltam be a gépet, úgy hogy megkésve de nem múlva:
[color=#119911]</font>
<font color="ff0000">
<font face="Lucida Calligraphy">Zafi!
Boldog Születésnapot Neked!</font></font>
Pocaklakód tényleg szép méretes de ezt miért mástól kell megtudnunk????
Még mindíg jó pakolászást legalább van segitséged nekem csak Napocska volt!
Heni
Örülök hogy jól vagytok és minden rendben, Boldi baba tündéri szép, engem tényleg emlékeztet a bratyójára!!!
BMárti
Húúúú!
nagyonmegértelek, nehéz dolog, nekem is amikor látom, hogy a tesómék jóformán havi fizetést kapnak anyuéktól, meg az egyebeket és akkor még az ajándékozás terén is ők a nyerők!!!
Tenni szerintem nem sok mindent lehet, látod én ishiába szólok próbálok, udvariassan, kedvesen figyelem felkelteni, csak sértődés lesz a vége, ponmt azért ahogyan írtad is, hogy mi jogon szólok én bele az ő életükbe. Mindenkinek joga van annyit kérni és adni is, aennyit tud vagy amennyi jól esik semmi közöm hozzá, legalább is így jön ki, de nagyon rosszul tud esni!
napocs is úgy eszik ahogyan Lacikát jellemezted, meg is kaptuk a nyáron a magunkét anyuéktól, persze mert milyen neveletlen és hogy náluk, ahol ugyebár nincs ott a megszokott kisszéke milyen disznón eszik, és különben is mindent le akar szedni az asztalról. Hiába mondtam neki hogy itt nincs ilyen probléma merta tálcájára csak az kerül amit elérhet....
Szeretem az ilyen beszólós emberkéket, remélem úgy néztél rá mint a véres késre, nálam beválik ha nem akarok nagyon ordenálé módon beszólni, tuti hogy észre veszi magát és nem próbálkozik.
Zsuzsi
Holnap /ma/ leírom a szövegeket jó, mert már késő van és hosszú!
Én is a Sst. Imrében szültem, tőlem megkérdezték a beöntést, egy ágyasban szültem és vajúdtam, én szoptattam a megfigyelési idő alatt is már, éjjel-nappal veled lehet voltaképp az első éjszakát nem ajánlják biztonsági okoból, meg hogy pihenhess, de ha kéred bármi megoldható, hogy ne adj taát főleg amíg nincs tejed nem pártolják, de kivitelezhető mert ráírják a kiskocsire és nem adnak neki ők, de mivel úgy is veled van.....elfoglaltak leterheltek nincs idejük sok mindenre a csecsemősöknek, de ez van mindenhol szerintem.
A gyermekorvos mindíg elmondtam hogy milyen oltást vagy beavatkozást/vérvétel, nyelvfék felvágása, kékfényezés stb./ kellene elvégezni a kicsin és hogy bele egyezek-e, sőt még ott is lehettem volna amit én inkább kihagytam.
Mondjuk az biztos hogy ha a kórházzal meg voltál elégedve érdemessebb dokit váltani, bár ahogyan olvasom praktizálhat tovább, de ha megrendült a bizodalmad benne....
Én csak arra beszélnélek rá hogy ha teheted szülésznőt azt válsz magadnak mert tény hogy a szülés alatt ő van meletted és elég sok plussz dolgot elintéz tehát kellemessebb és gördülékenyebb minden ha számíthatsz egy benfentesre!!!
Linató
Örülök hogy az Uh-n minden rendben, a versek nekem is tetszettek kinyomtattam és a párom kezébe nyomtam, remélem elgondolkodott kicsit, mindenesetre neki is elnyerte a tetszését azt mondta.
Cory
Zsoma babának /és nektek is/ kitartást a megpróbáltatásokhoz, ezeken a vizsgálatokon és oltáson is majd csak túl lesztek!
Norci
Ismerős a sokat dolgozik a párom szitu sajnos, ha nekünk is csak annyi pénzünk lenni amennyit küszködött érte mi is milliomosok lennénk ahogyan megfogalmaztad!
Fel a fejjel, jönnek az ünnepek remélhetőleg örülhetek egy szusszanásnyit egymásnak majd!
Gorsi
Hogy készíted az almás táskát?
Láttam Szilvi képeit/ köszi Szilvi!/ biztosan tuti jó lehetett nálatok!
Bogancsi
Julinak jobbulást és persze sok szerencsét mind a két leányzónak a vizsgákhoz mára!!
Csak puffogjál te is legalább, nem érzem hogy mindíg csak én károgok itt nektek!
Egyébként jogos a felindulásod, látod erre mondaná az én drága ikertesóm höogy azért mert nekem nagyon fontossak a gyerekeim ne várjam el hogy mindenkinek ugyan olyan fontossak legyenek.
Ezt akkor kaptam meg tőle amikor szóvá tettem hogy a lányom első szülinapja számukra miért nem volt olyan érdekes hogy ha már el nem jöttek akkor egy emilt vagy képes lapot vagy egy telefont megejthettek volna hogy nem el felejtették csak elfoglaltak!!!
Andysj
Köszönöm kedves tőled, édesen telefonál Madike, Napocsnak is egyre jobban tetszik már versenyt futok vele ha csöng a telefon!
Képzeljétek a hétvégén volt itt a régi legjobb barátnőm, el vált mint kiderült, most van egy komoly kapcsolata akivel együtt él, kivirult fel szedett néhány kilót /nagyon lefogyott rá fért/ és négy hónapos terhes!!!!
Ez azért nagyszerű mert öt év házasság alatt nem jött össze a baba nekik, most meg pár hónap után igen! Nagyszerű volt látni milyen boldog, igaz hogy el kellett jutnia oda hogy feladja aházasságát ami megromlott, gyermek nélkül azért persze könnyebb, a férje megcsalta azóta már neki meg is született a saját gyermeke egy másik nőtöl.
Érdekes hogy öt évig vártak a kicsire de nem sikerült aztán amikor elváltak egyszeriben mind a kettőnél minden rendben van, ennyit tenne boldogság?
A nap híre ha még el akarjáto olvasni ennyi betű után amit véstem:
Napocskám jól megijedt a Mikulástól, valahogy már nem várja annyira, pedg olyan ügyesen énekelget már!
Az oviban szoktak olyat csinálni hogy egy két héttel a Télapó előtt már kimegy és sétálgat a Mikulás az ablakok alatt a gyerekek persze észre veszik integetnek neki, és még jobbna várjék hiszen látni való hogy van és már nézelődik is hogy milyen szépen énekelgetnek és rajzolnak neki, hogyan várják őt!
Gondolta az apjuk beöltözik hát nézelődni Napocsnak is.
Szegény lányom annyira megijedt, hogy még egy kis csoki hóembert sem fogadott el tőle, hiába magyaráztunk neki,annyit röhögtünk tiszta jó volt, csak Napocská kapott frászt a Mikulástól, nem ismerte fel az apját persze, azóta is mondogatja hogy nem :
"Nem kej félni Mikuás"
Mondtam neki hogy már elment a többi gyerekenek is visz egy kis csokit aztán majd hoz neki sokat a csizmájába, bólogatott hogy jó de ide ne hívjuk be!
Ja és amikor kérdeztem hogy hova menjen a Mikulás azt mondta hogy a "doktoj bácsi"-hoz, naná nem szereti ijesztegesse őt.
Megyek mert mindjárt reggel lesz és kelthetem a srácokat!
A kicsit már nem kel, fáj a hasa nem tud aludni...
Dzsili