Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi!

A MÁV-ban nincs másik doki, aki rokonszenves lenne? Én azért sok minden miatt megintcsak a MÁV-ot választanám - a csecsemősök ugyan nem túl kedvesek, viszont ha nem adod be a babát, akkor az nincs hatással rátok. Nem kötelező a beöntés, nincs tea, nincs fürösztés, azonnal szopizhat - legalábbis nálunk ezek mind teljesültek Kép

Cory! Jöhettek ide máskor is, nemcsak mikibulira! Kicsit szégyellem, hogy te a pici Zomával bátrabb vagy útnak indulni, mint én ... de ha már te vagy a bátrabb, gyertek! Kép

Szilvi, Solya! Köszi nektek is! Kép Mi minden újság van veletek? (pocaklakó/utazgatások)

Linato! Mi a mai egésznapos izgalom tárgya???

Márti++
márti

Szia Dzsili!

Hát igen, azzal én is gyakran gondban vagyok, hogy ha megkérdezik tőlem, hogy mit vegyenek pl. Lacikának, akkor milyen árfekvésű dolgot mondjak. Ciki. Tavaly LEGO-t (duplót) javasoltam, abból van többféle méretű doboz, idén meg kinéztem a TESCO katalógusból egy nagyon vagánynak látszó fa kisvasút készletet. Abból is van többféle készlet, különböző árakon. De ez persze külön megnehezíti az 5let adást, hogy erre is figyelni kell.

Egyébként gondoltam rád a hétvégén. KépKép Anyukáméktól megkaptam a névnapi ajándékomat (júli.29.-én lett volna aktuális), történetesen azt a cuccot, amit megkértem, hogy rendeljen meg nekem a Schäffer katalógusából. Most érkezett meg a cucc, és Anyu nem engedte kifizetni. Jó kis ajándék. Kép Utána megkért, hogy menjünk el Kecskemétre, mert kinézte Lacikának a szülinapi ajándékát a Metró katalógusból, hozzuk már el. Szerencsére Apu is eljött velünk, mert Lacikának persze nem az a motor kellett, amit Anyu kinézett (szerencsére, mert az túl alacsony is lett volna), és így Apu jóváhagyta a terv-módosítást. Persze a Kölyök azóta le se száll a motorjáról, még az ágyába is becipelte. Kép Szóval amennyivel én később, ő annyival előbb kapta meg az ajándékát. Kép

Hát igen, ez a pénzt kérek, mikor adom vissza dolog nálunk is így megy. Én mindig igyekszem addig nyújtózkodni, amíg a takaróm ér, ha meg véletlenül tartozásom volt, semmi nélkülözhetőt nem vettem meg, amíg vissza nem tudtam fizetni. A tesómék pl. Anyuéktól kaptak pénzt anno mikor új házba költöztek. Ennek 5 éve. Egy huncut petákot nem adtak meg belőle, de azóta vettek mosogatógépet, 300ezer forintos szuper porszívót, bio-ágyneműt, új autót, külön TV-t a gyerekek szobájába, stb. Azután belevágtak ebbe a vállalkozásba egy huncut peták nélkül, minden mozdítható pénzt kölcsönkértek a családban, és Anyuékat azóta is folyamatosan pumpolják. Apu már több millió forint értékű munkát megcsinált nekik, még az anyag árát se fizették ki, de kértek róla számlát, hogy az állami támogatást felvegyék. Apa meg fizethette ki még az ÁFÁT-t is, ha már kiszámlázta. Az APEH-et nem érdekli, hogy valaha megkapja-e a pénzt. Rendszeresen (szinte naponta) hazajárnak ebédelni mind az öten, Anyu bevásárol, megfőz, és elmosogat (kézzel) utánuk. Habnak a tortára jönnek azok a kis kölcsönkérések, hogy jaj, megtankolni sincs pénzem, vagy éppen a gyerek gyógyszerét nem tudom kiváltani, adjál már 10-20 ezer forintot. Ez is több száz ezer forint lenne már, ha valaki is számolná. Nem zavarna, félre ne érts, nem irígylem, hanem azért vagyok pipa, mert ezzel a szüleimet nagyon nehéz helyzetbe hozza. Jelzálog van minden ingatlanukon, minden fillérüket odaadták, és amikor valami bevételük van, akkor azt is odaadják, azután meg ők kerülnek kínos helyzetekbe, mert nem kapják vissza a pénzt akkor, amikorra ígérték nekik. Apunak szerintem minden baja az idegességtől van, mert ő meg nagyon a lelkére veszi az ilyesmit. A multkor pl. az utolsó petákját is elkértek tőle úgy, hogy egy héten belül megadják. Apa meg odaadta, mert csak 2 hét múlva ígérték neki, hogy elkészül az új kazán a műhelyébe. Persze a pénzt azóta se látta, és ő nem tudta kifizetni a megrendelt kazánját. Ez neki becsületbeli ügy, nem egy válrándítás, mint a tesómnak. Kép Ja, és a csúcs az volt, hogy Anyu megkérdezte, hogy mit vegyen a fiúknak karácsonyra, Judi meg azt mondta, hogy adja oda a pénzt, amit rászánt, mert új számítógépet akar venni a fiúknak karácsonyra, mert a régit kivitték a telepre. Az meg már csak nem állapot, hogy ne legyen egy-egy számítógép mindkét helyen! Kép Na, most jól kiteregettem a családi szennyest, bocsi, de olyan jól esett legalább kipanaszkodni magam... KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Márti!
28 nap helyett 11 -re jött meg. Általában is 23-ra szokott már azt is sokalltam.De ez a 11 azért már idegesít.Kép

B. Márti!
Miért nem teszed már kicsit helyre a testvéred? Vagy lepereg róla?
linato

Sziasztok,
Szila,
képzeld a józsefvárosi piacon Cumikának vettünk hétvégén teletabis téli dzskeit!Kép

Márti,
voltál képzésen? Jó volt? Ha kicsi időd engedi, írj róla, jó?
Ágci

Kép
Ágci

Szila:

mi az újpesti Horváth cukrászdában rendeltük meg Dorka tabis szülinapi tortáját, olyat, amilyet küldtél emailben!Kép

BMárti: szüleid miért hagyják magukat? Én azt utálom, hogy ezzel teljesen kivételeznek az egyik testvérrel. Remélem én sosem fogok ilyen hibába esni, mint szülő. Különben tesódnak ajánlanék egy tök jó ajándékot, most jelent meg a kínai gyermekek engedelmességéről egy könyv, nagyon érdekes megvilágításban közelítik meg a kínaiak a gyerekek kötelezettségét a szülővel szemben.

Solya: pocaklakó???Kép Sztrájk KépKép de azért jó volt itthon?!
megyek, mert Dorka szét szed engem

Márti: a Mávban mint régi H. betege nem merek menni, mert én is tapasztaltam, hogy megkülönböztetik a H.-s betegeket, negatív íránybanKép Bár nehéz lesz hasonló kórházat találni...

Cory: milyen a Szt. Imre?

Norci: és az István?

üdv:

Zsuzsi
Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Nyuszimanó! Én is úgy gondolom, hogy majd eszik Lacika, ha éhes lesz, és ha hiába hívom enni, vagy nem akarja hagyni magát az etetőszékbe beültetni, akkor tudomásul veszem, hogy nem akar enni, és kész. Maximum arra vagyok hajlandó, hogy a következő étkezést kicsit előbbre hozzam, ha pl. felmászik az etetőszékbe, és onnan kiabál, hogy ham-ham. Kép Ugyanakkor, mivel az etetőszékben saját tálcája van, szoktam hagyni, hogy olyan disznó módon egyen, ahogy tud, vagy éppen akar. Szerintem ez is fontos, teljesen önállóan eszik, ezzel sokat ügyesedik, a tálcát meg lemosom egy mozdulattal utána. Csakhogy ezek a szokások a bölcsis játszócsoportban garantálják az evés helyetti botrány-okozást. Kép A többi anyuka meg beszólogat... Kép Mondjuk ezt még megértem, hogy az evési szokásaink a közösségben zavaróak, de a multkor totál kiakadtam. Én addig büszke voltam az önálló, bátor kis Kalandoromra, aki az első nap már futva (engem lazán az öltözőben hagyva) ment be a játszócsoportba, és vígan játszott egyedül, csak ha valami kelepcébe került (pl. felmászott a várba, és nem mert lejönni) akkor kiáltott értem. Erre az egyik nő, akitől egy lépésre se távolodott el a saját, hasonló korú gyereke, beszólt nekem, hogy meglátszik, hogy melyik gyerek van ahhoz szokva, hogy foglalkoznak vele... KépKépKép

Micsoda!?!?!? Most látom csak a gratulákat! Heni megszült? Az orvosa hazaért már? Remélem, mindannyian jól vannak, és persze mi is GRATULÁLUNK! KépKépKép

Linato! Nagyon tetszett az indián törzsfőnök verse! Kép
A tesómat egyrészt azért nem "teszem helyre", mert furcsán jönne ki, hogy beledumálok abba, hogy mennyi pénzt kér a szüleinktől, mire költi, és mikor adja meg. Kicsit olyan miközömhozzá dolog. A szüleimnek kellene megbeszélni vele, de ők csak magukban durrognak, és persze újra meg újra kisegítik. Kép A másik ok, amiért nem mondom el neki, amit gondolok az, hogy szeretném fenntartani vele a beszélő viszonyt. Kép Mert ha kipakolnék, ebben az életben nem állna szóba velem mégegyszer, az tuti. Kép

Árminnak mi is boldog szülinapot kívánunk! KépKépKép

Zsuzsi! Nálunk is azért kapta meg előre a motort Lacika, mert "felpróbálta", csakhogy azután már nem vot hajlandó elengedni! Kép Egyébként szerintem nyugodtan lehet télen is bicajozni, amikor száraz idő van. Mi legalábbis tuti, hogy a motorral fogunk lemenni, hacsak akkora hó nem lesz, hogy nem tud menni vele. Egy kis sár se a világ, úgyis a járdán megyünk, és gyalog is összekoszolja magát Lacika. Kép

Laura! Mi is mindig együtt rakjuk be a mosást Lacikával. Kép Szerencsére jó kis régi Hajdú mosógépem van, és nem bírja eltekerni a tárcsáit. De fekete zoknit már mostam fehérnemű közé... KépKép
Szoptatás és gyógyszerszedés ügyben az volt a kedvenc esetem, amikor a még szopizó 15 hónapos nagyfiamnak olyan gyógyszert írt fel a gyermekorvos, amit szoptató anyáknak nem szabad szedni. Szóval a még szopizó gyermekem szedhette, de én nem. Kép

Bogancsi! Hát, nem csodálom, hogy égnek áll a hajad, mire ennyi ajándékot kitalálsz, és be is szerzel!

Ágci! Te is előkerültél?! Kép Jaj, de jó! Kép Remélem, jól vagytok, és igyekszem visszaolvasni a lemaradásomat, biztosan írtál magatokról. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Cory:

Nézegettem a szülészetek honlapjait, adatait, és úgy láttam, hogy a Szt. Imre eléggé hasonlít a Mávra felszereltség szempontból.
Egy doki nevet találtam Szőnyi István. Ismered, mit hallottál róla?
Milyen a csecsemő osztály?

Köszi:
Zsuzsi
zsu26

Zsuzsi: nekem 2 évvel ezelőtti tapasztalataim vannak a Szent Imréről. Azóta költözött a szülészet. 2 ágyas szobák, 2 szobához egy wc. 1 ágyas szülőszobák. A csecsemősök semmilyenek. De szerintem kikerülhetők.
Szőnyit nem ismerem.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Köszi Cory!

Azóta találtam még egy nevet ( dr.Bardóczy), kipróbálom először őt, helyileg közel van a magánrendelője és jókat írtak róla, ha szimpatikus, akkor nem keresek többet.

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi
Szerintem ha most a 2. babóval kezdetektől jársz egy MÁV-os dokihoz, nem fognak Rád rossz szemmel nézni... Mit tehetsz Te arról, hogy Dorkával a H.-hez jártál. Emiatt szerintem kár más kórházat is keresned. Első körben érdemesebb lenne szerintem ott végig kérdezni az orvosokat... tudunk párat ajánlani ... Kép Szerintem annyi MÁV-os dokit ismerünk, hogy biztos akadna olyan, aki a stílusodnak megfelelő KépKépKép

BMárti
Hát igen... vannak "pofátlanabb" testvérek, meg "balekabb" szülők"... Kép Jó lecke, hogy mi végképp ne essünk majd soha ilyen hiába... Aztán majd az idő eldönti, hogy Neked/nekünk/bármelyikünknek sikerül-e jól megoldani a dolgot Kép

bogancsi
Köszi a Petős infókat Kép Továbbítottam a barátnőmnek... Nála szülte anno mindkét csemetéjét... Kép

Solya
Én valahogy mindig lemaradok a dolgokról (talik), amikor itthon vagytok KépKép De talán már tavasszal én is dupla gyerkőcösen személyesen is megismerhetlek Titeket KépKép

linato
Neked már régóta akartam írni, hogy nagyon jó, hogy jöttél, és külön nagyon jó, hogy ilyen gyorsan beilleszkedtél... KépKépKép Jó, mondjuk nem rajtam múlott KépKép ... kicsit el vagyok foglalva mostanság a saját különbejáratú nyomoraimmal Kép

... nagyon nem megy nekem most ez a nyelvtanulás... Kép napok óta csak nézem az orosz könyveket, és már annak is örülök, hogy ha vmit el tudok olvasni... Az, hogy mi mit jelent, az már reménytelen... Kedvem sincs hozzá...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Zsomimama!

Bocsi eddig nem üdvözöltünk, de most mindenki el van havazva tennivalóval. Ha írnál pár mondatot magatokról, könnyebben el kezdhetnénk beszélgetni!
Tényleg nagy a fiad és milyen ügyesen rollerezik!Kép

Henke: hogy vagytok? otthon vagytok már? Barni mit szólt a tesójához? Férjed hogy viselte a szülést és Te? Dokival megvoltál elégedve? Találkoztál a fogadott dokiddal, mit szólt?
Hogy érzed magad? Segítséged van?

Szerintetek mikor menjek dokihoz, hány hetet várjak?

Üdv: zsuzsi
zsu26

Márti, Zsuzsi,

pocaklakó?! Újat mondtok. Kép Hányingerem ugyan van, de tuti mástólKép. Sajna ilyen jó dolgok mostanában nem érnek. Szóval nem én leszek a következő, aki bejelenti, hogy harmadik gyermekét várja. Márti lehet, hogy megelőz. KépKépKép

Rebi,
ránk se ránts!
Jövő nyáron hatalmas, egész napos talit szervezek Surányban, anyósomék telkén. Már ők is tudják, mostmár Ti is. Csak időpontot kell egyeztetnünk, hogy mindenki ott lehessen, mert ahogy így elnézem, nem igazán sikerül hamar megtalálni az időpontokat. Kép
solya

Zsuzsi
Ha mindenképp szeretnéd elkerülni a hüvelyi UH-ot (meg tudlak érteni), akkor ki kellene húzni a 10-12. hétig. Vagy megbeszéled a dokiddal, hogy próbálja hasival nézni, ha nem látszik még, akkor hanyagoljátok az UH-t .. Kép Nekem anno CSenge a 5-6. héten gyönyörűen látszott hasin, a 10. héten meg sehol nem látszott... Kép PocakLevente meg a 13. hétig nem látszott hasin, annyira hátra bújt Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Solya
Te kis előre látó (vagy előrelátó? .. már a magyar sem megy Kép) KépKépKép ... Akkor már most kezdjük el egyeztetni az időpontot? .. Csak hogy mindenki igazítani tudja hozzá az esetleges szülést/nyaralást KépKépKépKépKépKépKépKép

Gorsi
Milyen lett a taliiiii???? Kép

R.

rebi

Jaaaaaaaj KépKépKép Solya! Nem tőled kérdeztem a pocaklakót, hanem SZilvitől, tőled pedig az utazást - csak mivel egyszerre köszöntem meg Ármin köszöntését, spórolásból kissé félreérthető lettem... KépKépKép Bocs! Kép Surányi talira én is mennék ám Kép De csak KETTŐ!!!!! gyerekkel én is és LAPOS HASSAL!!! KépKépKép

ZSuzsi! Szerintem teljesen igaza van Rebinek, nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne, hogy hol szülted Dórit ... szóval, ha van számodra szimpatikus doki a MÁV-ban, akkor ne váltsw. Persze, ha amúgy is váltanál, nem akarlak rábeszélni - de nekem mindent összevéve mindkétszer nagyon bejött! KépKépKép

Zsomimama! Jaj, persze, hogy befértek - üdv itt! Kép

Heni! Hogy vagytok???? Ha van egy kis időd, írj! Nagyon kíváncsi vagyok mindenre és mindenkire!! KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

Tali GOrsiéknál címen feltettem pár képet a taliról. Nem lett sok, mert elbeszélgettük az időt.

GOrsi!
Mégegyszer köszi a vendéglátást!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Zsomimama
ÜdvKép

Henke
Írj már valamit légyszi, megesz a kíváncsiság!Kép

Rebi
Oroszhoz: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

A tali szerintem jó volt.Kép Itt voltak BSzilviék, Editék, Borcsáék és Lauráék. Szilvi hozott fincsi joghurtos tortát, volt egy kis almás táska, Borcsa pedig sk. pattogatott kukoricával állított be. Ezek után végül csak sütöttem egy kis palacsintát is.Kép Luca sátorlakó lett, Petim össze-vissza puszilgatta Toncsit, valamint rendszeresen összeakaszkodott játékügyben a másik Petivel meg Rikivel, és így tovább. Képeket talán holnap tudok feltenni.

BMárti
Ez a helyzet azért elég durva szerintem. A szüleiddel sem érdemes beszélni erről? Talán nekik kéne a sarkukra állni, ha már a tesód nem veszi észre magát.
Anyám sem tud ám ajándékozni, megbeszéli velem, hogy mit fog venni, vagy mit vett, vagy kifizeti helyettem, amit megvennék. Ez utóbbit kicsit rühellem, de amúgy már rég nem érdekel. Ilyesmin nem akarok veszekedni, meg megsértődni. Mindig emlékeztetem magam, hogy amikor még általános suliba jártam, megnéztem ám előre, hogy mi lesz az ajándék és egyszer egy számomra förtelmes, piros, plüssös-bársonyos anyagból készült fürdőköntöst találtam. Karácsonyig felvérteztem magam, hogy vágjak majd jópofát hozzá. Rémes volt és talán 2x hordtam.Kép Pedig nagyon szerettem volna köntöst.

Megyek polcot szerelni, mert apa már hozta is a jó polcokat, meg a hátlapot.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

BSzilvi
Fel sem tűnt, hogy fényképeztél.Kép Lauráék képe nagyon jó lett.

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Hazajöttünk KépKépKép, köszönjük a gratulációkat!
Gyorsan elolvasok mindent, amíg MIND A KÉT kisfiam alszik KépKépKép, aztán majd mesélek!

Puszi mindenkinek,
Heni+Barni+Boldi+Andris
gesztenye

Sziasztok!

Csak bejelentkezek, hogy még élünk!
Komolyra fordultak a dolgok költözés ügyben, a hetünk teljesen be van táblázva, itt van anyukám, segít mindenben, főleg, hogy a Rékát lefoglalja, hogy mi tudjunk pakolni.
Holnap(hétfő) még védőnőhöz is és dokihoz is megyünk. Doki ill. kórház ügyben majd csak ezután fogunk dönteni, de elég képtelen a helyzet...

Árminnak szeretnék utólag boldog második szülinapot kívánni!KépKépKépKépKépKépKép

És Henkééknek is gratulálunk Boldizsárhoz, igazán szép méretekkel született!KépKépKép

Kicsit fura így írni, hogy nem tudom, hogy mik a friss hírek, remélem azért nem fogok nagyon mellé!Kép
Párom amikor netközelbe kerül, lementi a dolgokat, de most ő sem megy be dolgozni, hogy haladjunk a dolgainkkal.

Hát, nem is tudok mit írni így, nagyon hiányzik a net, olyan elveszettnek érzem magam, elzárva a nagyvilágtólKép

Üdv mindenkinek:
Zafi (kedden 27)
zafi

Sziasztok!

Heni: mi újság Veletek??????????

cory: Julival voltam anno a Mária utcai klinikán, mert el volt záródva a könnycsatornája. Kitisztították és kész. Persze azért nem volt ennyire laza, de túléltük. Remélem, Ti is szépen túllesztek rajta. De mi a gond tulajdonképpen?

Zsuzsi: gyógyok Dorkának Kép Kép Kép Én is a MÁVot ajánlom, Pető dokival.

Márti: Mikuláscsomaggal egyetértek. Puffadás Kép Lapos hassal Surányba, hihihi én is szeretnék lapos hassal menni, de ez reménytelen Kép

Solya: osztrákok Kép jövő nyári surányi tali SZUPER !!!

BMárti: szülinap Kép családi szennyes Kép Kép Kép Én dícséretnek venném azt, hogy "mennyit van foglalkozva a gyerekkel" Kép

Rebi: no, hajrá orosz! Tudod, nu pagagyí, kak tyebjá zavút és a többi Kép

Gorsi: polcok Kép köntös Kép

Hadd morogjak egy kicsit: hívtam anyut. Sose hív, inkább kivárja, amíg én hívom, aztán meg közli, hogy nahát, milyen régen beszéltünk. De most nem ez. Mondja, hogy hát gondolkodott és mégse jönne szombaton Zsófi szalagavató báljára, mert nem is tudja, hol is van a Körcsarnok, meg hogy hogy is kell odamenni, meg nem is tudna annyit állni, meg egyáltalán talán túl sokáig tart. Számoltam magamban jó sokáig és mivel Zsófi is hallhatta, ezért csak annyit mondtam, hogy majd odavisszük és lesz szék. Magamban meg őrjöngtem, hogy a fene egye meg, itt van az unokája, akinek egyszer van szalagavatója és akkor nem bír egy rohadt taxit venni, hogy odamenjen. Bocs. Aztán, mikor Zsófi sétált a kutyával, még egyszer felhívtam és elmondtam neki, hogy Zsófi mennyire várja, hogy ott legyen a család, azonkívül a meghívók sem voltak ingyen (1100 ft) és ugyan jöjjön már el. Érdekes, a Dédi a maga 93 évével nem kérdezte, lesz-e szék, pedig 10 évvel idősebb anyunál. Na, bocs, hogy puffogtam Kép

Ma hajnalban Juli lett rosszul, láz, hányás Kép Egész nap aludt és ivott. Holnap meg mindenáron menni akar az angol OKTV-re, Zsófi is megy egyébként, így egymás konkurrensei lesznek Kép Annyit készült, hát nem mondtam neki, hogy ne menjen, csak azt remélem, hogy nem lesz rosszabbul, mint ma.

Jó éjt! pusz! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Henke!

De jó, hogy itt vagy Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Millió puszi MIND A KÉT KISFIADNAK Kép Kép Kép Kép Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Zafi:
BOLDOG SZÜLINAPOT !!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Képpakoláshoz sok erőt küldök Kép Kép Kép Kép Kép
bogancsi (akivel már sosem szülhetsz együtt Kép)

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Talira nem tudtunk menni, mert Vili megint taknyos lett Kép Még gépközelben sem voltam, hogy ezt leírjam. Apa vagy 5 napja egyfolytában dolgozott egy hatalmas melón, 4 gép volt itthon hozzá. Csütörtökön már inkább a szomszédban vacsoráztunk, Vili nehogy megnyomjon v.mit, szombaton volt egy kis lazítás, aztán vasárnap is melózott még éjszaka is, így vasárnap mi anyukámékhoz evakuálodtunk. Mára már az idegösszeomlás kerülgetett engem Kép estére már Vili is hihetetlen hisztis volt ettől meg én is. Ráadás ebbe a nyirkos időbe ki se mozdultunk. Este már bőgtem, meg Vili szófogadtalansága miatt üvöltöztem vele, ilyenkor Vili adott magának dádát, meg rohant hozzám, hogy puszi. Most jól összebújtunk Vilivel, kacagtounk nagyokat és bealudt.
Olyan elegem van ebből a hülye világból, komolyan amennyit Vitya dolgozik, már nem is tudom milyen vagyonunknak kellene lennie, de sajnos nincs. Azt sem mondanám, hogy nem fizetik meg, haza viszonylatban igen, de attól még egy jó darabig... na inkább nem sorolom el, hogy mennyi mindenünk nem lesz.
Ráadásul ez az egész egyetemesdi részemről kivitelezhetetlennek tűnik, mondjuk még tételsor se volt pár hete, csak egy tárgyból, én meg max. csak úgy tudtam volna felkészülni hogy folyamatosan tanulok, vizsgaidőszakban képtelenség. Nincs is igazi kreditrendszer, így 5 durva kollokviumot kellene megcsinálni, és bejárni se tudtam csak a legelején. Mindegy most hogy van pocaklakó azért ez annyira nem idegesít.
Bocs, de ez most kijött.

Zsuzsi!
Nem lehet, hogy a Tücsökzenén szedjük össze a betegségeket, folyton hétfőre, ill hétvégére lesz v.mi bajunk?
Én orvost választottam nem kórházat, nekem a MÁV-ról nincs jó éleményem, bár nem saját tapasztalat alapján.
Az orvosomat bátran ajánlom mindenkinek. Az István, hát nem svájci szanatórium, van alapítványi (fizetős) szoba, meg ha van választott szülésznőd, akkor a 3 ágyas fürdőszobás szobába kerülsz (vannak 6 ágyas fürdőszoba nélküliek is, no az durva). Van alternatív vajúdási lehetőség, 24 órás rooming in, és szülés után rögtön cicire teszik a babát Kép császár után is. Az orvos gárda profi, szakmai körökben jó híre van a legtöbb ottani orvosnak. Pártolják a hüvelyi szülést. Nem jellemző a komfort császár, egy kicsit szeretik ha szakmailag úgymond "szenzációs" szüléseik vannak, pl. mi nagyon fel lettünk kapva, hogy 4,5 kilós 60 centis babó született hüvelyi úton, vagy az egyik szobatársunk aki faros babát szült hüvelyi úton. Mondjuk az indított szülsét gyakran pártolják, legalábbis nekem is az volt, bár esetembem indokolt volt, sógornőmnek is javasolták, ő nem ment bele, a végén persze kívül-belül össze-vissza repedt, lehet neki is indokolt lett volna.
Uh: én inkább bevállalnék egy korai uh-t hüvelyit is (ki lehet bírni) azért, hogy biztos legyek hogy tuti jó helyen van a babó, no és hogy hányan is vannak. Én kb. az orvosom javaslatára 8. héten voltam először.

Ajándékok:
Mi tavaly adtunk fotóalbumot Viliről meg bekeretezett kinagyított képet.
Album idén is lesz, főleg hogy Vitya talált egy helyet a Bécsi úton, ahol nagyon olcsón nyomnak nagyfelbontású képeket is. (50 Ft/db)
Vitya is kitalálta a naptár nyomtatást, a honfoglaló főoldalán (www.honfoglalo. hu) hírdet a multiprint cég ők nyomnak polót, bögrét is. Cory meg tud egy helyet, ahol egérpadot csinlnak, szerintem az is tök jó ötlet.
Tücsökzene: nem mentegetőzés volt, csak hülyén éreztem magma miatta, és sajnáltam.

Linato!
Voltál uh-n?

Zafi!
Jó, hogy előkerültél!

Solya!
Rozibaba nem nálunk veszett el Kép Vasutas sztrájk Kép viszont jó hogy újra netközlebe vagy.

REbi!
Oroszhoz Kép Kép : )

Heni!
De jó, hogy itt vagy, kiváncsian várom a beszámolót és Boldizsárról a képeket is, persze ha lesz időd Kép

Tudom ígértem másnak is, hogy írok, majd megpróbálok, most már nem megy.

Jó éjt!
Norci
norci

Sziasztok!

Rebi! Aranyos vagy! Mindenkinek van aktuális ügyes-bajos dolga. Pocakfiúcskához nagyon nagy gratula.Kép

B.Márti! Örülök, hogy tetszett a vers.Kép Akkor már nem hiába írtam le.
Anyukádéknak sem lehet egyszerű a tesóddal. Nem tudnak neki nemet mondani?

Solya! De rendi az urad, hogy eljött értetek.
A nyári tali nagyon szuper.Kép Máté és Sára jól vannak? Tetszett nekik itthon?

Zsomimama!
Mi is üdv neked.Kép

Zafi!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KíVÁNUNK!

Kép

Bogancsi! Julinak express gyógyok.KépKépKépKépKépKépKép

Henke! Gratula mégegyszer a kicsi fiadhoz.Kép

Voltam a dokibácsinál és jelentem minden rendben. Semmi kórosat nem talált csak egy éppen érő petesejtet a bal petefészekben. Jövő hét csütörtökön azért megyek egy rákszűrésre is ,de csak azért mert már rég voltam.
Képzeljétek a kórházban kiesett a mosdóban a pénztárcám. Az egyik kismama megtalálta. Szerencsére pont vele beszélgettem előtte.Már indult haza de még bement a toalettra. Így sikerült nem elvesztenem pénzestül és minden fontos papírommal együtt. Ma már egyszer ott felejtettem a táskám a barátnőmnél. Hazafelé egy piros lámpánál adakoztam egy kéregetőnek. Egy picit törlesztek gondoltam, ha ma már kétszer is megkerült az én pénzem.Kép
linato

Sziasztok!

Én kórházat választottam anno Kép

Zsomimama: üdv itt Kép

Zafi: sikíts, ha már itt laktok Kép

Bogancsi: jobbulást Julinak!
Azért kell vinni Zsomát, mert a gyerekdoki szerint összébb állnak a szemei, mint kéne.

Hosszas halogatás után elhatároztam, hogy elmegyünk a szemészetre. Szerencsére nem indultam csak úgy neki a világnak. LAci délután 3-kor felhívta a Klinikát, hogy mikor van rendelés. Erre kiderült, hogy 8-14-ig van rendelés, és időpontot kell kérni, és azt is csak a rendelési időben lehet kapni. Azt hittem felrobbanok. Szóval passz, hogy mikor jutunk el oda. És a jövő héten a Schöpf-Mereibe is el kell mennünk kontrollra! Aztán persze dec. 3-án oltás. Szegény Zsomát már most sajnálom az állandó zaklatás miatt.

cory

cory
Budapest

Linato
Köszi a verseket.Kép

cory
Kitartás. Zsomának puszik a szemére.Kép

Norci
Gyógyok mennek Vilinek.Kép A férjed munkája miatt nem irigyellek, nagyon rossz ez így.Kép

Laura
Az a kis törlőkendő nálunk maradt. Majd legközelebb viszem a talira.

Jó éjt!
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Csak gyorsan...

Zsu! Nem rábeszélni akarlak, de igen friss infó szerint egyáltalán nem ment el a MÁV-ból a Herczegh. Zafi ma volt nála és a doki maga mondta, hogy "mai hatállyal visszahelyezték állásába a MÁV-ban"... és csak kacsa volt, hogy átment a Szabolcs utcába.
Írtam Neked egyébként a hotmail-es címedre!Kép

Menta, Neked is írtam a freemailes címedre!Kép

Zafi Pocaklakó Petije egyébként kerek 1 (!!) kilóKép Irtó nagy szerintemKép

Henke, örülök, hogy látok betűt TőledKép Nagyon várom a beszámolót és a képeketKépKépKép

Rebi, gratula a fiúcskáhozKépKépKép

Lányok, mit tudtok, tart még a vasutas sztrájk az osztrákoknál? Mi autóval mennénk szerdán Bécsbe, de félek, hogy tömve vannak az utak a sztrájk miatt...

Pusza mindenkinek,
Beja + Bálint
beja

Sziasztok!

Megpróbálok írni, bár gondolom részletekben fog menni - bejelentkezésem óta már kétszer kivándorolt hozzám Boldi Kép

Először a szülésről: tehát szerdán (nem este, hanem) dél körül elment a nyákdugó, amitől kicsit berezeltem, mert ugyanez történt Barnival is, és ő másnap reggel 10-re megérkezett. De fájásaim nem voltak, azaz időnként szúrás a hasam alsó részén, de semmi rendszeresség bennük, csak állandó pisilési inger. Összekaptam magam, és megírtam a dolimat, vasaltam, pakoltam, mostam - bármi lesz is alapon. Lelkileg igazán nem voltam még felkészülve, tényleg hittem, hogy legalább még ezt a hetet kivárjuk! De egyáltalán nem bánom, hogy így alakult.
Andrisom napközben lótott-futott (Barnival), egész délután követ hordott, (a kapubeállót csinálta), és utána még egy órára elment squash-olni, így szépen megkért, hogy lehetőleg ne ma szüljünk Kép Éjfél körül mentem zuhanyozni, a fura (Barnival kezdődő fájásaimhoz cseppet sem hasonlító) szúrások elég erősek lettek. Fél egykor próbáltam elaludni, hogy kipihenjem magam (Kép) de már nem sikerült. Néztem az órát, 10-12 perc, aztán 8, egyre csökkent az idő, nem is értettem, most ez rendszeresnek számít vagy nem? Újra lezuhanyoztam, hajat mostam, és 2-kor felébresztettem Andrist, hogy úgy tűnik, kéne hívni a nagyiékat, megyünk szülni... Legalább egy picit aludt Kép Közben a fájások közötti idő tovább rövidült, szinte nem is volt egyforma időtartam két fájás között. 3/4 3-kor indultunk (olyan rossz volt itthagyni alvó Barnikámat), útközben jutott eszembe, hogy semmi iratomat nem tettem be, de ekkor már csak 2-3 perc telt el a fájások között, és a derekamat is kezdtem érezni, így mondtam, nehogy visszaforduljunk! 3 után pár perccel értünk be a kórházba, ellentmondást nem tűrően közöltem, hogy nekem kakilnom kell, és Andris NEHOGY hazamenjen az irataimért!!! Az ügyeletes orvos (Kisfalvy) megvizsgált, 4 ujjnyira voltam tágulva (!!!), rögtön küldtek a szülőszobába. Banczik beért (szegény nem sokkal azelőtt ment haza), és 4 óra 2 perckor ki is bújt Boldizsár!!! Most mintha tovább tartana elmesélnem Kép

A többiről később, csak annyit, hogy Boldi kiköpött Barni, ugyanolyan kis turcsi orrú, pofazacskós, hajas baba, nagyon kis nyugodt, a csecsemősök (akiket én csak dícsérni tudok, de úgy általában az egész MÁV-ról most sokkal pozitívabbak az élményeim, mint 2 éve), szóval ők azt mondták róla, hogy "tündéri fazon" KépKépKép

Kapok segítséget szerencsére (talán túl sokat is??? Kép), és nagyon jól érzem magam, vidáman üldögélek, pedig rendesen összeférceltek!

Barnikám iszonyúan hiányzott bent, egyszer sírva is fakadtam, amikor bejött, és amikor hazajöttünk is. Egyelőre puszilgatja, nyomogatja Boldit, de ugyanúgy kellett tisztába tennem, mint a picit, és folyton csak szopizna.

Röviden Kép ennyit, hú de késő van - majd még írok a kórházról, a szobatársamról, egyebekről, ha érdekel titeket.
Ja, egy friss info HSZ-ról: a bíróságon felmentették, és újra a MÁV-ban dolgozik (?!)

Puszi mindenkinek,

Heni
gesztenye

Beja!
Nincs mar sztrajk, szinte minden rendezödött.
Mar csak a tehetforgalomban volt (ma reggel) meg valamennyi fennakadas. Szemelyforgalom no problem!
GYertek nyugodtan!Kép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Megpróbálok egy képet!

Kép
gesztenye

Sziasztok,

Henke,
nagyon gyorsan jött BoldiKép. És jól néz ki a képen a kislegényKép.

Ágci,
mit csináltatok ti Pesten?Kép Teletabis dzseki? De jó! Nekem egyelőre sikerül beszereznem egy sorozatból mind a négy tabit, elég jó áron. Szóljak neked is, ha jön annak a lánynak, aki küldi nekem?

Zsuzsi,
én azt hiszem, Szentendrén fogom megcsináltatni a tortát. És úgy képzeltem el, hogy túrótorta lesz amúgy. Meg már gondolatban megszerveztem a zsúrt is. Nálunk ez egy kicsit zűrösKép lesz a karácsony miatt, de azt hiszem, hogy 20-án lesz majd a buliKép.

Márti,
írtam mélt a profilodban levő email-címre, de visszajött. Most küldtem egyet a másikra is, remélem, azt megkapod.

Megyek, mert álmos vagyok, és Hanga sem jól alszik, állandóan felsírKép, megsimizem, hozzábújok.

Szila
szila

SZila! a neth@index.hu-ra írj, a másik már rég nincs!

Henke! Nagyon nagy gratula még egyszer! Boldi gyönyörű!!! És a neve is az! KépKépKép Én is szeretnék egyszer így szülni! Kép

Ágci! Nem voltam én sem, mert aznap volt Ármin szülinapja Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Dzsili!
Bocsi, kisse megkesve irok, de igazan okosat en sem tudok mondani Kép Nagyon sajnalom, ami koztetek van es remelem mielobb javulni fog a helyzet. Madike sem mutat eddig semmi hajlandosagot sem a bilizesre. Kép De nem is eroltetem. Fatusi sokkal korabban lett szobatiszta, o mar 18 honaposan. Ot nagyon zavarta a pelus es magatol szokott ra a bilizesre. Madike meg varat magara.

Marti!
Nagyon aranyos a ket eves nagy fiu a kepen Kép

Laura!
Romola mosasa Kép

Cory!
Oriasi leptekkel no Zsoma Kép
A baratnom babajanak is hasonlokat mondott az orvos a baba szemevel kapcsolatban, de az o azt mondta, hogy hat honapos korig sot van hogy 9 honapos korig javul a szem allasa. Nekik nem is kellett korabban menniuk szemeszetre.

Zsomimama!
Udv. itt!

Zsuzsi!
Jobbulast Dorkanak!

Solya!
Vasut Kép

BMarti!
bolcsis jatszocsoportos anyukak Kép
Csaladi szennyes Kép

Rebi!
Nyelvtanulos KépKépKép mennek, hogy kedved legyen tanulni. Drukk!

Zafi!
Az jo, hogy beindultak a dolgok koltozes ugyileg Kép Bar nem irigyellek a koltozes miatt. Vigyi magatokra!
BOLDOG SZULETESNAPOT!

Bogancsi!
Anyukad hozzaallasa Zsofi szalagavatojahoz Kép Nalunk ferjem dedije nem jott el ilyen olyan kifogasokkal az eskuvonkre. Nem is tudja miert is nem. Kép Azota mar nagyon banja.

Julinak jobbulast! Sok gyogyKépKépKép

Drukk a lanyoknak az OKTV-re.

Norci!
Vilikenek jobbulast! Sok gyogyKépKépKép

Henke!
Gratula a gyors szuleshez!
Na es persze a gyonyoru kisfiadhoz is!

rolunk:
Madike legujabb szokasa, hogy apukaja regi mobiltelefonjaval jatszik. Odaemeli a fulehez, beszel bele Kép Multkori telefonos beszelgetese:
-hi
-oke
-babyke, seta
-aha
-bye
Kép
Hogy kivel beszelt azt nem tudom, de jol elbeszelgetett Kép

Mi lassan setalni indulunk,
Andysj
andysj

Sziasztok!
Bocsi de a hétvégém kivételessen zsufi volt és nem kapcsoltam be a gépet, úgy hogy megkésve de nem múlva:

[color=#119911]</font>

<font color="ff0000"><font face="Lucida Calligraphy">Zafi!
Boldog Születésnapot Neked!</font>
</font>

Pocaklakód tényleg szép méretes de ezt miért mástól kell megtudnunk????
Még mindíg jó pakolászást legalább van segitséged nekem csak Napocska volt! Kép

Heni
Örülök hogy jól vagytok és minden rendben, Boldi baba tündéri szép, engem tényleg emlékeztet a bratyójára!!!

BMárti
Húúúú!
nagyonmegértelek, nehéz dolog, nekem is amikor látom, hogy a tesómék jóformán havi fizetést kapnak anyuéktól, meg az egyebeket és akkor még az ajándékozás terén is ők a nyerők!!!
Tenni szerintem nem sok mindent lehet, látod én ishiába szólok próbálok, udvariassan, kedvesen figyelem felkelteni, csak sértődés lesz a vége, ponmt azért ahogyan írtad is, hogy mi jogon szólok én bele az ő életükbe. Mindenkinek joga van annyit kérni és adni is, aennyit tud vagy amennyi jól esik semmi közöm hozzá, legalább is így jön ki, de nagyon rosszul tud esni!
napocs is úgy eszik ahogyan Lacikát jellemezted, meg is kaptuk a nyáron a magunkét anyuéktól, persze mert milyen neveletlen és hogy náluk, ahol ugyebár nincs ott a megszokott kisszéke milyen disznón eszik, és különben is mindent le akar szedni az asztalról. Hiába mondtam neki hogy itt nincs ilyen probléma merta tálcájára csak az kerül amit elérhet....
Szeretem az ilyen beszólós emberkéket, remélem úgy néztél rá mint a véres késre, nálam beválik ha nem akarok nagyon ordenálé módon beszólni, tuti hogy észre veszi magát és nem próbálkozik.

Zsuzsi
Holnap /ma/ leírom a szövegeket jó, mert már késő van és hosszú!
Én is a Sst. Imrében szültem, tőlem megkérdezték a beöntést, egy ágyasban szültem és vajúdtam, én szoptattam a megfigyelési idő alatt is már, éjjel-nappal veled lehet voltaképp az első éjszakát nem ajánlják biztonsági okoból, meg hogy pihenhess, de ha kéred bármi megoldható, hogy ne adj taát főleg amíg nincs tejed nem pártolják, de kivitelezhető mert ráírják a kiskocsire és nem adnak neki ők, de mivel úgy is veled van.....elfoglaltak leterheltek nincs idejük sok mindenre a csecsemősöknek, de ez van mindenhol szerintem.
A gyermekorvos mindíg elmondtam hogy milyen oltást vagy beavatkozást/vérvétel, nyelvfék felvágása, kékfényezés stb./ kellene elvégezni a kicsin és hogy bele egyezek-e, sőt még ott is lehettem volna amit én inkább kihagytam.
Mondjuk az biztos hogy ha a kórházzal meg voltál elégedve érdemessebb dokit váltani, bár ahogyan olvasom praktizálhat tovább, de ha megrendült a bizodalmad benne....
Én csak arra beszélnélek rá hogy ha teheted szülésznőt azt válsz magadnak mert tény hogy a szülés alatt ő van meletted és elég sok plussz dolgot elintéz tehát kellemessebb és gördülékenyebb minden ha számíthatsz egy benfentesre!!!

Linató
Örülök hogy az Uh-n minden rendben, a versek nekem is tetszettek kinyomtattam és a párom kezébe nyomtam, remélem elgondolkodott kicsit, mindenesetre neki is elnyerte a tetszését azt mondta.

Cory
Zsoma babának /és nektek is/ kitartást a megpróbáltatásokhoz, ezeken a vizsgálatokon és oltáson is majd csak túl lesztek!

Norci
Ismerős a sokat dolgozik a párom szitu sajnos, ha nekünk is csak annyi pénzünk lenni amennyit küszködött érte mi is milliomosok lennénk ahogyan megfogalmaztad!
Fel a fejjel, jönnek az ünnepek remélhetőleg örülhetek egy szusszanásnyit egymásnak majd!

Gorsi
Hogy készíted az almás táskát?
Láttam Szilvi képeit/ köszi Szilvi!/ biztosan tuti jó lehetett nálatok!

Bogancsi
Julinak jobbulást és persze sok szerencsét mind a két leányzónak a vizsgákhoz mára!!KépKépKépKépKépKépKép
Csak puffogjál te is legalább, nem érzem hogy mindíg csak én károgok itt nektek!
Egyébként jogos a felindulásod, látod erre mondaná az én drága ikertesóm höogy azért mert nekem nagyon fontossak a gyerekeim ne várjam el hogy mindenkinek ugyan olyan fontossak legyenek.
Ezt akkor kaptam meg tőle amikor szóvá tettem hogy a lányom első szülinapja számukra miért nem volt olyan érdekes hogy ha már el nem jöttek akkor egy emilt vagy képes lapot vagy egy telefont megejthettek volna hogy nem el felejtették csak elfoglaltak!!!

Andysj
Köszönöm kedves tőled, édesen telefonál Madike, Napocsnak is egyre jobban tetszik már versenyt futok vele ha csöng a telefon!

Képzeljétek a hétvégén volt itt a régi legjobb barátnőm, el vált mint kiderült, most van egy komoly kapcsolata akivel együtt él, kivirult fel szedett néhány kilót /nagyon lefogyott rá fért/ és négy hónapos terhes!!!!
Ez azért nagyszerű mert öt év házasság alatt nem jött össze a baba nekik, most meg pár hónap után igen! Nagyszerű volt látni milyen boldog, igaz hogy el kellett jutnia oda hogy feladja aházasságát ami megromlott, gyermek nélkül azért persze könnyebb, a férje megcsalta azóta már neki meg is született a saját gyermeke egy másik nőtöl.
Érdekes hogy öt évig vártak a kicsire de nem sikerült aztán amikor elváltak egyszeriben mind a kettőnél minden rendben van, ennyit tenne boldogság?

A nap híre ha még el akarjáto olvasni ennyi betű után amit véstem:
Napocskám jól megijedt a Mikulástól, valahogy már nem várja annyira, pedg olyan ügyesen énekelget már!
Az oviban szoktak olyat csinálni hogy egy két héttel a Télapó előtt már kimegy és sétálgat a Mikulás az ablakok alatt a gyerekek persze észre veszik integetnek neki, és még jobbna várjék hiszen látni való hogy van és már nézelődik is hogy milyen szépen énekelgetnek és rajzolnak neki, hogyan várják őt!
Gondolta az apjuk beöltözik hát nézelődni Napocsnak is.
Szegény lányom annyira megijedt, hogy még egy kis csoki hóembert sem fogadott el tőle, hiába magyaráztunk neki,annyit röhögtünk tiszta jó volt, csak Napocská kapott frászt a Mikulástól, nem ismerte fel az apját persze, azóta is mondogatja hogy nem :
"Nem kej félni Mikuás"
Mondtam neki hogy már elment a többi gyerekenek is visz egy kis csokit aztán majd hoz neki sokat a csizmájába, bólogatott hogy jó de ide ne hívjuk be!
Ja és amikor kérdeztem hogy hova menjen a Mikulás azt mondta hogy a "doktoj bácsi"-hoz, naná nem szereti ijesztegesse őt.

Megyek mert mindjárt reggel lesz és kelthetem a srácokat!
A kicsit már nem kel, fáj a hasa nem tud aludni...

Dzsili
dzsili

Zsuzsi!

Én megkértem a Herczeghet, hogy ne hüvelyi UH-ot csináljon. Simán belement, minden grimasz nélkül.
Ha tényleg marad a MÁV-ban, akor én tuti maradok nála.

A Szt. Imre nagyon jó, de Bárdóczi-t nem ajánlom, mert ő az I. Női Klinikáról ment át és hát ha neked kicsit is számít, hogy szépen, normálisan szülj, akkor ő nem a te embered. Szóval ő nem a természetesség híve. De ott van pl. Fülöp Tamás, őt szívből ajánlom. Csak egy a baj vele, hogy viszonylag drága.
Viszont kapásból tudok ajánlani 3 jó szülésznőt is, ha mégis odamész.

Henke! Boliról köszi a képet! nagyon helyre kis legény! Örülök, hogy jól vagy!

Most mennem kell, mert rosszalkodik a cica!
Puszi!
Menta++
menta

Beja,
utolsó infoim szerint, mikor péntek éjjel Andris Salzburgnál járt, elindult a vasúti forgalom. Addigra már lecseng szerintem, nekünk még í órát kellett állni a határon.Kép

Zafi,
boldog szülinapot! Kép

Andysj,
telefonbeszélgetésKép

Henke,
gyönyörű és hatalmas! Kép Sok jót kívánok az egész családnak! Kép

Dzsili,
szegény napocsra jól a frászt hoztátok! Elolvasgattam a múltkori panaszáradatodat. Kép Okosat nem tudok írni, így inkább nem írok. Csak csendben szomorkodtam picit, és néztem, hogy a fenébe bírod ezt idegileg? Kép

Linato,
ha mostan érett az a petesejt... Lesz zebránk? Kép

Zsomimama,
üdvKép
solya

Sziasztok!

Köszönöm a jó híreket H.-ról, akkor maradok a Mávban és természetesen nála. Jaj, de megkönnyebbültem!!!Kép

Zafi: Boldog szülinapot! Kép

Dzsili: szegény NapocsKép majd megszokja Mikulást!
Szerintem igyekszik a férjed, csak nagyon kis lépésekkel, legyél türelmes, ha bírod! Barátnődnek gratulálok, nagyon gyakori az ilyen eset, hogy nem jön össze a baba, de egy másikkal rögtön, nem illetek össze se biológiailag se lelkileg, milyen jó, hogy bátor volt a váltáshoz!

Henke: nagyon szép Boldi! Elhiszem, hogy sírtál Barni miattKép én is biztosan így fogok viselkedni. Kellemes babázást!!Kép De szép Karácsonyotok lesz!

na megyünk játszóterezni!
sziasztok

zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Henke
Mégegyszer gratula Boldihoz KépKépKép Nagyon helyes "kis"legény KépKép
Banczik dokiról mi volt a véleményed? Azt azért jó hallani, hogy hajnali 3-kor is lehet riadóztatni Kép

Dzsili
Szegény Napocs, hogy megijedt Kép De azért ő is egy farninált nőszemély... zargassa csak a doktor bácsit KépKép

Andysj
Édes lehetett Madike telefonálás közben...KépKépKépKép
mi vmelyik nap azon röhögtünk, hogy Csengus ugyanígy karattyolt (az apjától elcsent telefonba)... aztán egyszercsak visszaadta, hogy "lemejült"...

bogancsi
Julinak extra adag gyógyKép-ok... és mindkét lánynak hatalmas adag drukkKép. ... nem lennék meglepve, ha a végső első 10-ben mindketten ott lennének Kép
Szalagavató Kép Remélem, Zsófinak nem kell átélnie, amit nekem... A család általában magasan tojt arra, hogy számomra mi fontos Kép

Zafi
Nem semmi Peti súlya Kép ... az 1 héttel kisebb Levi csak 71 deka Kép Lehet, hogy nálatok is csak a combhossz dobja meg az értéket? Kép

... huhhh... most is mennyit "tanulok".. szerintetek az, hogy adatlap kitöltés, meg szövegértés az mit takarhat? mert az lesz az írásbelin...Kép Ha sok idő lesz, meg jó szótáram, akkor még esély is van KépKép

ja.. még le akartam írni, milyen cuki volt Csengus. Kiderült, hogy mégiscsak van itt Tücsökzene.. este szóltam Anyunak, és mondta, hogy szívesen átviszi... Csengusnak is mondtam... gyönyörűen aludt, reggel ébredéskor rögtön "medünk tücökzenéje... gyorsan"... már öltözni is akart, alig tudtam rábeszélni, hogy várjon kicsit, míg bekapcsolom a fűtést Kép

... na megyek... le a galériáról... az orosz könyvekért Kép

üdv
Rebiék

rebi

Sziasztok!

Zafi: szép méretek Kép Bár ha belegondolok, Zsoma 30 hetesen már 1600g volt, 32 hetesen 2000g, és a 33. héten 2280g-mal született Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Zafi: szép méretek Kép Bár ha belegondolok, Zsoma 30 hetesen már 1600g volt, 32 hetesen 2000g, és a 33. héten 2280g-mal született Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Jó sokat aludtam amikor lefeküdtem volna, felébredt a kisfiam , hogy fáj a pocója, na...
Hányás hasmenés lett persze belőle, most fogom felhívni a dokit, hogy ki tud-e jönni vagy vigyem be a gyereket, csak hát kellemetlen neki, fél hogy nem bírja ki oda és vissza "balesetezés nélkül".

Rebi
Szerintem annyit tutira tudsz hogy ezen a vizsgán át menj, hidd el, adatlapot csak tudsz kitölteni, szövegértés meg nem szószerinti fordítást jelent,nyüstölted már annyit azokat a könyveket!!KépKépKép
Levi baba is elég nagy fiú!!!KépKépKép
At biztos hogy furfangos a nőm, már most biztosítja be magát hogy a "doktoj bácsi nem babát vizsgál, jó?"
Csengu és a "tücökzene"KépKépKép

Zsuzsi
Türelem....
Az apja is azt mondja hogy kicsit szoktatni kellene hozzá, én meg tartok tőle hogy dec.6.-ára már visítva szaladna a Miki elől.
Kellemetlen a hüvelyi UH az biztos de annyi mindent kell kibírnunk és ez a vizsgálat legalább tutira megmutatja hogy babácskát vársz már az első néhány hétben ugye amire a hasi azért valjuk be ritkábban képes, egyszóval biztosabb én vállaltam, bár nem örültem én sem, azért gondold meg!
Nálam találtak egy cisztát is, erre is jó volt hogy megcsinálták ami felszívóott szerencsére, de azért ellenőrizni kellett!
Különben jól érzed magad?

Csajok biztos hogy Zafi a szülinapját írta nem a baba korát hetekben?
Most olvastam vissza részletessen nem nyúltunk nagyon félre?

Solya
Köszönöm, jöhetnél gyakrabban írni nekünk is!

Dzsili
dzsili

Zafinak nemrég volt a szülinapja... kapott is varrógépet.... Kép a 27 a PocakPeti kora hetekben Kép... onnan tudom, hogy mi meg 26 hetesek vagyunk ... hivatalosan Kép

rebi

Dzsili
Kisfiadnak is gyógyKép-ok! .. rémes ez a vírus... Kép

R.

rebi

Rebi
Jaj már értem csak az már régen volt ha jól emlékszem lapokkal korábban olvstam, csak nem jöttem gyakran ezért nem voltam képben, mindegy kétszer meg gratuláltam dupla jobban tart! KépKépKépKép

Dzsili
dzsili

Dzsili
...ja.. hát éppen ez az... az, hogy csak lapozgatom a könyveket, még nem hiszem, hogy elég lesz... nyüstölésről még szó sem volt eddig Kép De még van 2.5 napom Kép

R.

rebi

Sziasztok!

Cory! Szemészet.KépBrrr. Azért próbáld meg még a nagy téli havazások előtt elintézni.Kép

Beja! Bocsi, de elfelejtettem megkérdezni a dokit.KépJövő hét csütörtökön utána járok igérem.Kép

Henke! Villám szüléshez gratula.Kép A segítséghez is, mégha néha kissé terhesnek érzed. Azért könnyebb így.Kép
Én is sokat sírtam a kórházban, mert Miléna addig egy percet sem volt nélkülem. Nagyon hiányzott. Ő bezzeg egy hős volt. Integetett, puszit adott és mondta majd este telefonálnak.
Boldi kép naggggyon cuki.KépKépKép

Szila! A Miléna szülinapi tortáját is Szentendréről hozta apukája.Kép Ennél szebbet még sosem láttam, viszont az íze elég vacak volt.Kép

Andysj! Madike ahogy telefonál nagyon édi lehet.Kép

Dzsili! Örülök, hogy elolvasta a párod is. Hátha egy picit átgondolja a dolgokat.
Napocska és a mikulás.Kép
Szerintem Kori is félni fog tőle.
Aludni sosem nem szoktál?KépKépKép

Menta! Áprilisig csak rendeződik a doki kérdés.Kép

Solya! Rajta vagyok az ügyön.Kép Te nem?

Rebi! Jó oroszozást. Azért nem irigyellek ám csak majd ha túl leszel mindenen.Kép

Norci! Remélem kész az urad nagy munkája és most már helyre állt otthon a rend.Kép Vilinek gyógyik.KépKépKép

Zafi! Pocak Peti korával jól bevittél minket az erdőbe. Pedig még gratuláltam is anno a varrógéphez. Nem baj azért úgy is rád fér némi jókívánság. Nekünk is hiányzol. De lényeg, hogy minnél hamarabb túl legyetek a költözésen. Utána aztán írhatsz amennyit csak bírsz.Kép
linato

Rebi!
Én oroszból voltam lektorátusin, az Ajtósi Dürer soron írtuk, mindenki segített mindenkinekKép Az adatlapra úgy emlékszem, hogy a fejlécet ki tudod-e tölteni: nevedet ráírni...stb. Ha jól emlékszem kellett egy képeslapot is megcímezni meg röviden írni. A szövegértés meg azt jelenti, hogy van egy rövid orosz szöveg és magyarul kell válaszolni a kérdésekre, ha jól emlékszem a kérdések is magyarul voltak. Szerintem borzasztóan primitív voltKép Szóval nagy gáz nem lehetKép DRUKKKOk mennekKép

Heni!
Nagyon szép gyerek ez a BoldizsárKépKép Jó ismerkedéstKép

Puszi, Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Rebi:
ha már itt laknátok Telkiben, akkor Zsófival eldumálhatnál oroszul Kép

Dzsili: fiad??? sok tea, ropi és reszelt alma plusz Kép Kép Kép Napocska és a Mikulás Kép

cory: Tominak meg nem volt azonos a két arcfele és ferde volt a szeme. Állitólag... Én ugyan nem nagyon láttam, de az orvosok igen. Hát, most szerintem totál egyforma Kép

Henke: Boldi tisztára úgy néz ki, mint Tomi anno a kórházban Kép Hirtelen azt hittem, ő az Kép Egyébként GYÖNYÖRŰ !!!

Zsuzsi: irigyellek a játszóterezésért ! Na, de majd csak leszek még az életben szabin, és majd akkor Kép

Zafi: Peti nem semmi Kép Kép Kép

Linato: petesejthez drukkok Kép Kép Kép

Norci: ezek a férjek mindig halálra dolgozzák magukat Kép Vilinek gyógyok Kép Kép Kép

Tomi: "mama-baba-mama-baba-mama-baba" persze rendesen dallammal Kép
pusz: bogancsi, aki bár a munkahelyén van és most ebéd helyett netezik, de már sokkal jobb kedvü mint tegnap

bogancsi
bogancsi

Bocs, de még egy szösszenet Tomitól:
van egy saját szerzeményü dalocska, amit Zsófi születésekor találtam ki. "Zsófibaba, Zsófibaba, megyünk a fürdőbe" Ezt énekelgettem Tominak az autóban. Amikor vége lett, Tomi azt mondja: "Juji" Elénekeltem Julival is, Tomi: "Dasz" )ez Dani akar lenni, bár fogalmam sincs, hogy miért lett ez Kép ) Jött a Danidal. Végül: "baba" - erre muszáj volt elénekelnem Tomival is. Rém boldog volt Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?