Sziasztok!
Mamy!
Passzolok az ülő-segítős kérdésedre, mert Marcinál nem volt ilyen "gondom", mert el volt fekve. Viszont Beninél jól jönne nekem is a tapasztaltabbak segítsége. Már én is nagyon várom, hogy üljön, másszon és úgy talán el lesz maga
Jobb cici utálat nálunk is játékos
, nem kell Neki úgy, mint a bal és a teljesítménye ezáltal csökken. Én fejem.
Nagyon édes Geszti, ahogy közlekedik
Szerintem a nyaka miatt ne aggódj! Geszti mindig "csak" kombidresszben van otthon?
Ákata!
Nagyon irigyellek! Röhej - Neked persze nagy szerencse
- , hogy Te könnyebben el vagy az ikrekkel, mint mi néhányan egy kis ördöggel.
Rozsági!
Hú, már 2 évesen nappalra szobatiszta lett
, bár ehhez az a csúnya bárányhimlő kellett
Ilyen áron még várunk vele
Nem erőltetjük, mert az csak hátráltatná a dolgot. Nem tudom írtam-e (szitaagyú lettem),hogy fürcsi előtt van WC-be pisi és ennyi. Régebben volt, hogy jelezte,hogy pisilne és akkor mentünk a WC-re, de ez azóta elmaradt. Nem baj, majd nyáron.
Jó, hogy kéznél van mindkét nagyi nálatok.
Gratulálok Pannikának a mutatványához!!! Nekünk ez eddig egyszer sikerült, de szerintem csak véletlenül
Jubi!
Köszönjük a bébikaja híreket!
Jadey!
kulcsmásolós banya
Drukk, hogy a fotók meglegyenek!!!
Ha az agyhártyagyulladás elleni szuri 1008-ban lejárt, akkor azt már buktad
Bettus!
Lehet, hogy nekem van fölös Libero nyuszim, majd megnézem...
Marcikám már hozzászokott Beni nyivákolásához, sajna... Van, hogy észre sem veszi, van hogy megy és cirógatja, törli a könnyét, néha meg utánozza, hogy hogy sír Beni. EGyszóval cuki
Dorka!
Szegényem, Te is csatlakoztál hozzánk
Babakocsizás nálunk detto, mi már visszük a kengurut is, ha messze vagyunk a lakástól, akkor berakjuk a kenguruba, hogy ne a kocsiban üvöltsön. De már arra is volt példa, hogy a kenguruban is ordított, na ilyenkor a Párom fogta és visszazsuppolta a kocsiba: "Akkor ordíthatsz hazáig!!!" Mi a szöszt csináljunk ilyenkor?
Szélcső
Cicin bealvásra irigy
Krisszi!
Helynyerő tippem nincs, sajna a mi 53 nm-ünk is tiszta káosz
Már várom a költözésünket
Drukk megy az előző vizsga eredményéhez! BTK-hoz meg kitartást!
Évi!
Puszi és várunk vissza!!!
Hozzátápi tanács: senki ne vegyen semmit magára!!!
Ugye a nagykönyvben valóban az van megírva, hogy egyszerre egy fajtát kínáljunk először 1-2 kanállal, majd emeljük az adagot és 1 félét 5 napig adjunk. Na szóval, ha minden féle gyümi és zöldség bevezetésére 5 napot szánnánk, akkor 10 évesen is hozzátápiznánk. Nálunk legalábbis 2-3 nap jutott maximum 1 dologra, de azért arra figyeltem, hogy 1 félét adjak egyszerre, mert ha kijön valami allergia, akkor rögtön tudjam, hogy mi is volt az.
Ma Marci-mentes napom volt, de szemben az előzővel, ami tuti jól sikerült (Beni csomót aludt), ma tiszta káosz volt. Ha nem látott, csak visított, komolyan mondom, én nem gondoltam volna,hgy ilyen hangokat egy 5 hónapos gyerek ki tud adni magából: visít, sikít, mint egy kismalac, valami iszonyatos. (A lenti szomszéd lassan feljelent a gyivinél, mert azt hiszik, hogy öljük a gyereket
)Persze nem csak akkor ordított, ha nem látott, hanem hanyattfekve, hasonfekve, pihiszékben, ágyban, mindenhogy! Kivéve kézben!!!
Na ez az, amit én nem tudok kivitelezni,pláne Marci mellett.
Síkideg voltam ma! Aztán "bevágtam" a babakocsiba és 20 perc szenvedés után kemény 40 percet aludt. Egy pillanat alatt kicsattintotta a szemét és tojt visszaaludni. Mentségére legyen mondva, hogy hazáig nem ordított, hanem dumált, gügyögött (amit lényegében egész nap nem produkált, csak a kocsiban).
De most előbb már hagytam sírni a kiságyban, hátha bealszik, de NEM! Aztán itt ült az ölemben, rágta a számológépem műanyag "bugyiját", majd mivel majdnem bepisiltem, beraktam az ágyába. Mire visszamentem hozzá, csendben feküdt
, gondolom rájött,hogy meg kéne próbálni egy picit aludni
Na ennyi!
Marci épp előbb érkezett haza a Párommal és itt ül és hallgatja az egyszervoltos dalokat
Puszi: Melinda