Új privát üzeneted érkezett!

Mamy!
Nem értek vmit hozzátápiról lenne szó:
mindenhol azt olvasom, hallom, hogy egyszerre csak egyfélét lehet adni a babának (alma 1x) 1-2kanál, majd 4-5nap alatt a mennyiséget növelni. És utána jön az újabb íz stb.
Te meg adod neki a többi másfajta kevert kajcsit is. Akkor most hogy is van ez?
Nem semmi Gesztike tornamutatványa. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Napraforgo:
Köszönöm!!
Vendég

Mamy,
Gesztike nagyon helyes, ahogy tornázik!
Mell: hát nekem a jobban van kevesebb, de ez inkább csak a fejésnél jön ki, a csajok nagyon jól megoldják... Érdekes, nálunk Liza a másik (!) mellemet utasitotta el :shock:

Tina,
múltkor irtad azt a mam-féle képbeküldős dolgot (egy e-mailcimmel), de nekem nem volt tiszta, mi is ez voltaképp, mivel az előző oldalakat nem tudtam visszaolvasni. Igy aztán rákerestem a mam oldalán, és nem találtam erről semmit. Bocs, hogy kissé későn kapcsolok, de mindig elfelejtettem rákérdezni :oops:

Puszi - Kata

ákata2

Sziasztok

Edi
Igen valóban nem 2 fillérek azok a játékok, és ha már úgyis pempit használunk akkor miért ne?
Amúgy Liberósok hajrá, ott is van valami kis plüssvirág akció!!!
Akció hajhász vagyok! :lol: Csak hát mi nem liberot használunk. De azért én is elfogadom róla az ábrácskákat :wink:

Krisszi
Igazad van, amúgy meg ha 40 éves és fáradt akkor minek vállal gyereket? Inkább menjen portásnak, ott csak csücsülni kell egész nap.

Évi
Hát néha nekem sem érti a párom, hogy ugyan már miért is vagyok ideges hajnal 2-kor amikor már 20* köpte ki a cumit én meg ott görnyedek a kiságy mellett és hulla vagyok. Már mondtam neki, hogy nyugodtan ide jöhet, mert ezt ő is meg tudja csinálni, de akkor inkább megfordult az ágyban. :evil: Szóval azért néha van véleményem a pasikról… már bocsi nem a te párodra értettem csak kitört belőlem.
Remélem rendbe jön a szopis gondod. Nekem 1* azt mondta a védőnő, hogy biztos azért nem eszik mert fel van pörögve. :? Na de egész nap?

Bujka
Amikor Beni sír, vagy hisztizik akkor Marci hogy viseli? Ő nem szokott sírni, vagy fáradt lenni ezért?

Csengő
Hú ez a polipos sztori nem semmi. Szegény…
A www.pampers.hu-n kell regizni, és akkor ott kapsz egy kódot pl: uv3xd01 vagy valami hasonló és ez neked + 1 pontot ér. És ha nincs gyűjtőfüzeted akkor fel kell hívni ezt a számot, (451-76-92) és ott pár adatodat felveszik és már postázzák is a füzetkét.

Mamy
Én a babakocsiba szoktam betenni :oops: és olyankor megfogja elől a kapaszkodó részét és abba tartja magát. És bármit amit a kezébe adtam eldobta. Szivatott rendesen
:lol:

Sz_Kata
Kitartás! Még mindig jól bírod, nekem már hajam sem lenne, ha ilyen keveset aludna éjszaka. :roll:

Én a tv-t szoktam kakaóra hangosítani akkor van egy 5 perc csönd mert úgy néz, hogy mi van:shock:, aztán megszokja, úgyhogy nem megyek azzal se messzire :oops:

Viszont ma együtt teregettük a rucikat. Ott lógott a bal kezembe. Én meg (nem tudom miért nem szoktam) de elkezdtem rázogatni a zoknikat. :roll: Már a 8. zoknit rázogathattam amikor elkezdett őrülten kacagni amikor ráztam. Gyorsan le is kameráztam a páromnak. Hogy mik meg tudják nevettetni az ilyen pici babókat.

Na dugultam. Pussza-nyusza: Betti

Kép
bettus79

Ákata:
Az év reklámarcát keresik MAM bébit.Az egyik kisnyanyában olvastam.Csak már pontossan nem emlékszem jan15-ig vagy 25-ig van a beküldési határidö..De proba szerencse

eszter.koszegfalvi@mambaby.com

A babák neve, születési dátuma kell.És ha lehet nem egész alakos kép a pofijuk legyen kiemelve.

Ma voltunk ortopédiána doki néni ennyt mondott..Hibátlan bébi.. :oops:
Pénteken megyünk megint mamákhoz egész hétvégére.Komlo aztán visszafelé Duj.város.a fránya ülést meg nem tudják megrendelni addigra tiszta ideg vagyok.És persze hogy máshol nem kapni csak a Brendonban.. :twisted: :twisted:

Fülbevalo:
Én nem nagyon ajánlom mert :
1.Beakad és kitépödik
2.ha nagyobb lesz ugysem olyan kell neki ami a fülében van.
3.esetleg magátol kikapcsolodik és a bébi véletlenül bekapja
Lányomnak épp tavaly kellet venni egy másikat mert tul dedosnak találta a baba korit emlékbe elraktuk. :D
Vendég

Sziasztok!

Már tegnap óta harmadszor veselkedtem neki, hogy írok, de Bendus ilyenkor mindég hisztibe kapcsol át.

Szóval először is:

Sz_kata; Bujka; Mamy:

Hát pont hasonló helyzetet szerettem volna leírni - nálunk Bnedus napok óta nagyon sokat sír, semmi nem jó neki, szinte csak kézben szeretne lenni. Ha meglát követ a szemével, és sír hogy vegyem fel.
Nagyon nehéz időszak ez. És hát persze hogy fel is vesszük, mert nem szeretm hallgatni szegényt ahogy sír. Nagyon nehéz egész nap cipelgetni és programokat kitalálni neki. És sajnos nappal alig-alig alszik, csak a babakocsiban, de akkor is pont annyit, hogy mire a közértbe megyek vele, már üvölt...És a hazaúton is torkaszakadtából sír. Katasztrofális.

Egyszerűen, ha gyereksírást hallok, már összeszorul a gyomrom. Néha éjjel már halucinálok sírást!!! :shock:

Ja, és amúgy egy elkényeztetett p---csának tartom magam, amiért nem vagyok képes főzni, takarítani csak nyomokban a gyerek mellett.

Mindegy lányok én arra a következtetésre jutottam, hogy most vannak a gyerekek abban a korszakban, hogy az értelmi fejlődésük előrébb tart, mint a mozgásfejlődésük, és talán ezért ilyen nehéz most velük. Aludni meg nem lehet, ha ilyen érdekes a világ nappal.:lol:

Újabb pech: a szélcsövünket, amit heroinárban vettünk nem találom, azt hiszem kidobtam egy pelenkával együtt.

Ja, a pelenka meg selejt, kifolyik a pisi - csak 120 darabot vettem a Babyfun-ban! (Majd megnézem, hogy mind olyan-e.

Etetőszék
Á_kata: nekem nagyon tetszik az a Chicco Happy Snack is, amit vki ajánlott, és valahol 18000-ért láttam. Egyetlen bakjom, hogy óriási helyet foglal kinyitva.

Krisszi:
Járóka jó és Richi gyönyörű!!!
Sajna nálunk nem férne el egy ilyen hatszögű csoda.

Puszi,

Dorka

:oops:

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok!

Edit!
Lehet, hogy ezt mondják az okosok, én úgy adom Gesztinek a kaját, hogy ha kéri, kap még, ha meg nem azt úgyis látom és nem erőltetem. Legelőször alma-őszit kapott ha jól emlékszem, és nagyon ette, most 2 kanál után ha elveszem tőle, üvölt mint a sakál. Megevett jópár kanállal és semmi baja nem lett. Másnap kapta a másik felét. Aztán ami még maradt, már nem adtam oda mert 48 órát lehet tárolni hűtőben a bontott üveget. Harmadnap kapott mást, és így tovább. Nálunk nem okozott semmi problémát. Persze lehet ragaszkodni az előíráshoz, én nem teszem. Tegnap pl. kipróbáltuk a zöldborsópürét, nem jött be. Ma már mást kapott, gyümölcsdesszertet. Holnap kapja a másik felét. És így tovább.
A hátam nekem is egy ponton szúr, de nagyon. Szerencsére nálunk Apa is kiveszi a részét a hurcolásból és ringatásból. Sokat van nála Geszti. De amikor nincs itthon akkor ugye egész nap én hurcolom.
Ráadásul Geszti nem cumizik, tehát még azt sem tudom bevetni megnyugtatás gyanánt. Még pár hetes korában sem szerette a cumit, párat szívott rajta aztán repült messzire. Nem is erőltettük. Múlt héten próbáltam megint, de hát most meg már pláne nem kell, úgy nézett rám, hogy "mi ez a sz..r???" és fintorgó képpel tologatta a szájában jobbró-balra meg vissza, és csak rágcsálta, de esze ágában sem volt cumizni, aztán kiköpte. Tisztára olyan, mintha nem tudná, mire való.

Bettus!
Babakocsi jó ötlet, csak sajna nálunk az sem megoldható, mert olyan pici a lakás, hogy összecsukva tároljuk... Csak akkor vesszük elő ha megyünk valahová. Nem is nagyon tudnám benne tolizgatni. Pedig a fogó része tényleg jó lenne, abba kapaszkodva biztos hogy fel tudna ülni.

Geszti megint nem hajlandó aludni, pedig tök álmos. Cici után négyszer próbáltam letenni (mind a négyszer úgy aludt mint a rongybaba), mindannyiszor ahogy letettem kipattant a szeme, és fetrengeni kezdett mintha előtte 2 mp-el nem aludt volna mint a bunda. Nem értem én ezt... Lehet, hogy tényleg elég nekik ebben a korban az alkalmankénti 10-15-20 perces alvás??? Mert ma össz. 20 percet ha aludt. De ugyanakkor álmos is!!! Hogy van ez??!!

Kép
mamy

Sziasztok,

Köszönöm lányok a biztatást :lol: nagyon jól esett, kicsit össze is kaptam magam.
Tudjátok, nekem az is nagyon sokat segít, hogy ide irogatok, meg olvaslak benneteket. Nem tudom, anyáink hogy bírták ki net nélkül otthon :lol: A másik, ami segít, hogy ne buggyanjak meg teljesen, az a napi rendszeres séta Fruzzsal (Fruzs, örök hála és köszönet :lol: ). Ilyenkor kieresztem a fáradt gőzt, és ha mákom van, Peti ilyenkor alszik egy nagyon hatalmasat. Tegnap, észre sem vettük, annyit sétáltunk, hogy Fruzs babája éhes lett, és nem értettük, miért. Aztán kiderült, hogy már két és fél órája rójjuk az utcákat, és váltjuk meg a világot :lol: :lol:

Krissz,

bocsi, hogy lemcbaronoztalak :wink: Azóta látom, ő is bedurvult kissé. De azt kell mondjam, nekem azért is fura az a fórum, mert úgy tűnik, az anyák kilencven százaléka nem tud szoptatni. Pedig pont fordítva kéne ennek lennie. Ennyire szar lenne az információáramlás? Ja, és megsértődnek arra, aki tanácsot próbál adni :shock: na, megígérem, nem olvasom többet a velevet kommentjeit.
Húú igy visszaolvasva, elég vicces, hogy arról írok, hogy egy másik fórumon ki mit ír :lol: :lol:

Lányok, akik ettek már tejpépet :wink: Ma én is befaltam egy doboz banánosat. Nagyon fini volt, aztán megnéztem, hogy mitől ilyen édes. Na, azt hittem, lefordulok a székről: 22,9 % cukor van benne!!! :shock: Háát, azt hiszem, ezt a tejpépet én fogom csak enni, az tuti, hogy Peti nem fog ebből kapni. Azt irják a dobozon, hogy a fogszuvasodás veszélye miatt, ne adjuk cumisüvegből. Na de a cukor az kanálból adva is cukor nem?! :x
De azt aláírom, hogy tényleg nagyon finom.....csak ne érezném minden egyes kanálnál, ahogy nő a seggem..... :roll:
sz_kata

Sziasztok Lányok!

Mivel nem akarok senkit kihagyni a felsorolásból, ezért inkább Mindenkinek írom ill. Nektek!

Nagyon köszönöm a sok segítséget, tippet ötletet. Mindent kipróbálok. Annyira jó, hogy Ti vagytok, és mindenki mindenkinek segít vagy tanáccsal vagy drukkokkal. Nagyon sokat jelent nekem. Nem is tudom hogyan köszönhetném meg nektek. :)

[b]KÖSZÖNÖM MINDENKINEK![/b] :)

Védőnő felugrott hozzánk, megnézte Ricsit, és azt mondta ne aggódjak, nem fog kiszáradni Ricsi és tényleg csak pár napig tart ez a dolog, aztán ahogy elmúlóban lesz a mensi már visszaáll minden. Hát remélem, legalábbis azon vagyok. Szopi párti teljesen. Ricsi azóta reggel 9-kor evett 2 percig, 12-kor kb. 10 percig és most 4-kor jó 10 percet, közben fejek. Én már ennek is örülök!

Kérlek, ne haragudjatok, de most muszáj mennem. Még nem ettem és nem pihentem semmit, csak idegeskedtem.
Eltűnök egy kis időre, és ígérem jövök amint lehet és beszámolok mindenről.

Még egyszer köszönjük a drukkokat.

Mindenkinek sok puszit küldök. Remélem hamarosan mindenkinek személyesen is köszönetet mondhatok.

Puszi: Évi és Ricsi

KépKép
ranpo

Sziasztok!

Nahát, Geszti egy vérbeli akrobata... Nem semmi, artista lesz belőle. Tényleg, azt én is szerettem volna kérdezni, hogy nem gond, hogy többfélét eszik egyszerre? vagy ez az "egyszerre-csak-egyféle-kaja" irányelv overpara?

SzKata, helyzet? Ma is nyügis volt Petike?

Évi, mi újság evés-fronton? Van már javulás? drukkolunk ám...

Dorka, holnap börze? Én pont akkor fogok vizsgázni (azaz beíratom az egyest) de Szilvi ott lesz. Törökugrató u. 9. Gazdagréti Közösségi Ház. az óvoda meg a bölcsi mellett.
Valamit szerettem volna kérdezni, de nem jut eszembe............

velvet.hu/poronty - csak erős idegzetűeknek. oda többet nem megyek, síkhülyék, skizók és elmebajosok osztják az észt a többi szerencsétlennek.

Edi, most is a járókában van, kb fél órája. MAgyaráz meg kiabál - nem tudok tőle tanulni, apja meg nem hallja a tévét :lol: de ha hallom, hogy nem tetszik neki, azonnal kiveszem, nehogy megutálja. ha tele a bendő és olyan a csillagok állása, sokáig elvan magában. ilyenkor csak ott ülök nem messze tőle, hogy lásson.

Jaj, eszembe jutott... Sokan írtátok, hogy másfél szobás lakásban laktok. Hogy fértek el? Nincs valami helykímélő tippetek? Annyira gyűlölöm, hogy a kiskád és az állvány a hálószobában figyel a falnak támasztva - biztos emiatt nincs kedvem szexelni :lol: mostanában - a porszívó a "dolgozószobánk" közepén. dobozok mindenütt, pedig tele van gardróbbal a lakás. ja, 68 nm, előtér és erkély. 1+3 félszoba. nem értem. pedig elég pedáns vagyok, de elöntenek a lomok. help.......

asszem, próbálom menteni a menthetőt, átnézem mégegyszer a Btk-t, nem megy sajna :(

Szép estét, csendet, mosolyt, nyugis kajálást Mindenkinek!
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Na, megint én.

Csajok CSODA TÖRTÉNT!!!

Ahogy elküldtem az előző hsz-emet Nektek Bendus bealudt cicin és azóta is alszik!!! :D
Nem tudom elhinni!

Ennek örömére megint megsütöttem Angel féle nagyi kuglófot a karácsonyra kapott szuper robotgépben! Még sül.
Persze tökre hízlal, és sajnos én eddig még nem kezdtem se tornába, se fogyókúrába.:shock:

Évi; Bettus:
Hát nálunk sem jobb a helyzet mostanában aPA HOZZÁLÁLLÁST TEKINTVE. nÁLUNK KÖZÖLTE, Hogy ő majd legközelebb akkor nyúl majd a gyerekhez, ha már járni és beszélni :o is tud!!!
Mindezt azért, mert mostanában extrán sírt a fia, ha felvette, nálam meg megnyugszik. Szerinte kényeztetem.

Krisszi:
Kupi nálunk is megvan - pedig én még pedáns se vagyok. :D
De mindég a kupi győz... és ugye mivel majd meg szeretnénk másodikat eladni meg nem lehet, ami már nem kell.
Szex: hááát nálunk még mindég elkeserítő a helyzet.
Nekem semmi kedvem semmihez, csak aludni, aludni, aludni...

Vizsga -és akkor mész újra most, avagy majd?
Börze - meglátjuk a holnap reggelt, de lehet, hogy elugrunk.
Köszi az infot.
(Közben persze vettem egy ruhacsomagot 5000-ért, és jó is, csak csupa nagyobb gyerekre való gatya+poló.

Ééééééééég a süti!!!

boróka1973

Sziasztok!

Krisszi!
Nem eszik egyszerre többfélét. Egy valamit 2 napig eszik, abból sem túl sokat, aztán harmadnap kap mást, de előfordul hogy egy napot kihagyunk.
Rumli ügyben ugyanez van nálunk is, azzal a különbséggel, hogy mi csak 46 nm-en lakunk, erkély nincs. A porszívó itt is a szoba közepén dekkol (hátha kell orrot szívni, de már 1 hete nem kellett, csak nincs energiánk eltenni), stb. stb. nem részletezem.

Lányok, Geszti ma kiborítóan hisztis, szerintem megint valami front jön, vagy már itt van, nemtom de egész egyszerűen vécére nem tudok elmenni, mert ahogy leteszem a karomból (akármilyen bülbül szavak mellett) már abban a pillanatban lila a feje és kitátja a száját, és 2-3 mp múlva előtör a torkából az az éktelen üvöltés, és úgy sír, mintha a világvége lenne. Kajálni nem tudtam, mert amíg kiszedtem és megmelegítettem (össz kábé 2 perc) tombolva üvöltött, rohantam be, a kaját letettem és Gesztit felvettem, mire megnyugodott, a kaja kihűlt. Iszonyú, mi van ma??? Aztán most az előbb elaludt a karomban, letettem aludni, de szerintem megint 10 perc lesz az egész. Ráadásul ilyenkor már nem is szokott aludni, mert fél 7 körül cici, aztán torna stb. hát nem tudom hogy lesz az esti ceremónia. De mivel szinte egész nap üvöltött, totál ki van fáradva, és álmos.
Na mindegy, most megpróbálok lehiggadni.

Kép
mamy

Sziasztok!

Mamy!
Passzolok az ülő-segítős kérdésedre, mert Marcinál nem volt ilyen "gondom", mert el volt fekve. Viszont Beninél jól jönne nekem is a tapasztaltabbak segítsége. Már én is nagyon várom, hogy üljön, másszon és úgy talán el lesz maga :roll:
Jobb cici utálat nálunk is játékos :( , nem kell Neki úgy, mint a bal és a teljesítménye ezáltal csökken. Én fejem.
Nagyon édes Geszti, ahogy közlekedik :lol: Szerintem a nyaka miatt ne aggódj! Geszti mindig "csak" kombidresszben van otthon?

Ákata!
Nagyon irigyellek! Röhej - Neked persze nagy szerencse :D - , hogy Te könnyebben el vagy az ikrekkel, mint mi néhányan egy kis ördöggel.

Rozsági!
Hú, már 2 évesen nappalra szobatiszta lett :shock: , bár ehhez az a csúnya bárányhimlő kellett :? Ilyen áron még várunk vele :wink: Nem erőltetjük, mert az csak hátráltatná a dolgot. Nem tudom írtam-e (szitaagyú lettem),hogy fürcsi előtt van WC-be pisi és ennyi. Régebben volt, hogy jelezte,hogy pisilne és akkor mentünk a WC-re, de ez azóta elmaradt. Nem baj, majd nyáron.
Jó, hogy kéznél van mindkét nagyi nálatok.
Gratulálok Pannikának a mutatványához!!! Nekünk ez eddig egyszer sikerült, de szerintem csak véletlenül :lol:

Jubi!
Köszönjük a bébikaja híreket! :lol:

Jadey!
kulcsmásolós banya :twisted:
Drukk, hogy a fotók meglegyenek!!!
Ha az agyhártyagyulladás elleni szuri 1008-ban lejárt, akkor azt már buktad :lol:

Bettus!
Lehet, hogy nekem van fölös Libero nyuszim, majd megnézem...
Marcikám már hozzászokott Beni nyivákolásához, sajna... Van, hogy észre sem veszi, van hogy megy és cirógatja, törli a könnyét, néha meg utánozza, hogy hogy sír Beni. EGyszóval cuki :lol:

Dorka!
Szegényem, Te is csatlakoztál hozzánk :( Babakocsizás nálunk detto, mi már visszük a kengurut is, ha messze vagyunk a lakástól, akkor berakjuk a kenguruba, hogy ne a kocsiban üvöltsön. De már arra is volt példa, hogy a kenguruban is ordított, na ilyenkor a Párom fogta és visszazsuppolta a kocsiba: "Akkor ordíthatsz hazáig!!!" Mi a szöszt csináljunk ilyenkor? :twisted:
Szélcső :(
Cicin bealvásra irigy 8)

Krisszi!
Helynyerő tippem nincs, sajna a mi 53 nm-ünk is tiszta káosz :( Már várom a költözésünket :lol:
Drukk megy az előző vizsga eredményéhez! BTK-hoz meg kitartást!

Évi!
Puszi és várunk vissza!!! :D

Hozzátápi tanács: senki ne vegyen semmit magára!!! :wink: Ugye a nagykönyvben valóban az van megírva, hogy egyszerre egy fajtát kínáljunk először 1-2 kanállal, majd emeljük az adagot és 1 félét 5 napig adjunk. Na szóval, ha minden féle gyümi és zöldség bevezetésére 5 napot szánnánk, akkor 10 évesen is hozzátápiznánk. Nálunk legalábbis 2-3 nap jutott maximum 1 dologra, de azért arra figyeltem, hogy 1 félét adjak egyszerre, mert ha kijön valami allergia, akkor rögtön tudjam, hogy mi is volt az.

Ma Marci-mentes napom volt, de szemben az előzővel, ami tuti jól sikerült (Beni csomót aludt), ma tiszta káosz volt. Ha nem látott, csak visított, komolyan mondom, én nem gondoltam volna,hgy ilyen hangokat egy 5 hónapos gyerek ki tud adni magából: visít, sikít, mint egy kismalac, valami iszonyatos. (A lenti szomszéd lassan feljelent a gyivinél, mert azt hiszik, hogy öljük a gyereket :shock: )Persze nem csak akkor ordított, ha nem látott, hanem hanyattfekve, hasonfekve, pihiszékben, ágyban, mindenhogy! Kivéve kézben!!! :twisted: Na ez az, amit én nem tudok kivitelezni,pláne Marci mellett.
Síkideg voltam ma! Aztán "bevágtam" a babakocsiba és 20 perc szenvedés után kemény 40 percet aludt. Egy pillanat alatt kicsattintotta a szemét és tojt visszaaludni. Mentségére legyen mondva, hogy hazáig nem ordított, hanem dumált, gügyögött (amit lényegében egész nap nem produkált, csak a kocsiban).
De most előbb már hagytam sírni a kiságyban, hátha bealszik, de NEM! Aztán itt ült az ölemben, rágta a számológépem műanyag "bugyiját", majd mivel majdnem bepisiltem, beraktam az ágyába. Mire visszamentem hozzá, csendben feküdt :roll: :shock: , gondolom rájött,hogy meg kéne próbálni egy picit aludni :evil:

Na ennyi!
Marci épp előbb érkezett haza a Párommal és itt ül és hallgatja az egyszervoltos dalokat :D

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nagyon lemaradtam, még mindig csak vasárnapnál tartok a visszaolvasásban, mentségemre legyen mondva, hogy már szuperül nyomom a jamaikajamaikaiaké-t :) Isteni és nagyon rohanós hétvégénk volt!! Lementünk Siófokra a Nagyihoz, voltunk az Andrissal úszni, szerintem ez a rekord árban...4500 ft volt a baba és mi ketten, viszont nagyon élvezte, főleg a Jacuzzit. Valaki mondja meg, hogy Siófok miért 3x olyan drága város, mint bármelyik másik vidéki.... :roll: Vasárnap egész délelőtt apával szaunáztunk és úsztunk, míg a Nagyi pesztrált, aztán bezabbantottunk, este pedig moziban voltunk, megnéztük a Parfümöt és annak ellenére, hogy 147 perces, se nem aludtam el, se nem untam, sőt....

Lécci segítsetek, pénteken sajnos azt mondták az UH kontrollon, hogy még mindig kötöttebb a csípője Andrisnak, menjünk el az Ortopéd klinikára. Most tök lelkifúrom van, mert csak 3 hétig húztam rá a terpeszpelust, mivel a dokinéni azt tanácsolta, hogy inkább tornáztassam.. Van valakinek tapasztalata esetleg? Ez nem lehet egyszerűen adottság, annyi, hogy nem vagyunk egyformák? Én sose tudtam spárgázni, valaki meg tök hajlékony. Köszönöm, ha valaki tud erről információt adni.

Most egy pár visszajelzés, bár lehet, hogy már aktualitását vesztette....

Rozsagi, szerintem is szembesíteni kell extraédibébi stílusban, csak hogy valahogy elkezdődjön a kommunikáció! :)

Juborka, miss brokkoli szenzációs!

SzKata, striptease után mi jön? A jó kis rúdtánc? :) Kendők bazi jók! (Nálunk a legújabb, hogy apa nagyon rácuppant a kendőre! imádja 7végente abban hurcolászni a fiát! :) ) Boldog szülinapot!!! :)

Mi is a DMes ökopelust használjuk és tök jó! A múltkor kaptunk egy Pampers direkt mailest (mérges is voltam) és az szétrobbant!

Krisszi, remélem helyreállt a tejügy! Még nem tudtam végigolvasni...Ja és le a kalappal az örökbefogadáshoz! Nagy vagy! Nagyon nehéz lehet a csoporttársadnak! 16 éves voltam, amikor meghalt az apukám, aki akkor már a nagymamámnál lakott. Engem küldtek pár hétre a Nagyival lakni (ami szerintem hiba volt, egyébként is totál kikattantam, akkor pár éve kezdtünk igazán egymásra kattani, nagyokat sakkoztunk, filmeket néztünk, hallgattuk a Vadászatot... annyira jó arc volt, még most is bazira hiányzik.) Testközelből szembesültem nem csak a szülő elvesztésével (ami valahol a természet rendje), hanem azzal is, hogy milyen lehet, ha valaki elveszti a gyerekét. A Nagymamám szinte beleőrült a fájdalomba. Persze igazán csak most, hogy anya lettem érzem igazán, hogy ezt milyen nehéz lehet túlélni.

Beuka, szerintem nyugodtan egyél mézet! Ezzel az erővel semmit nem ehetnénk! És én is a rugalmas kendőre szavazok, nekünk is nagyon bevált! (lsd apjuk)

Köszi a környezettudatás infókat! Én is próbálok odafigyelni, állandóan figyelmeztetem apát, hogy egy egy zuhanyzásával (15 perc) egy afrikai falu havi vízkészletét elhasználja.... már az agyára megyek szerintem.

Megyek bébit tornáztatni, puszillak Benneteket és még egyszer bocs, ha már régen napirendről lekerült témákhoz szóltam hozzá.

Siba

Kép
siba

Sziasztok!

Boróka!
Melyik pelus volt selejtes a Babyfun-ból? Pont most hétvégén készülök oda kukorica biofóliás pelust veni (éjszakára, illetve ha megyünk valahova eldobhatót használunk).

Fruzs
Vendég

Hello!

Mamy!
Nem tudom mi van, de Kata is elég furcsa hangokat ad ki magából, nem akar egyedül lenni, meg kézben akar ( a szomszédok most kapnak asszem, szinte most hallják 1x Kata sírását, de ez nem semmi, mintha nyúznám...) Most felvettem rögtön elaludt..de mindig csak abban a pózban nyugszik meg.

Melinda!
Hát igen, kérdeztem Mamytól hogyan adja a gyümit..mert ugye 5napig ugyanazt adnánk sose fejeznénk be...Én sem fogok 5napig várni, hanem ahogy te is írtad 2-3 nap. És ha nincs allergia stb., akkor minden oké. :) csak rákérdeztem nála is...

SzKata!
Még nem ettem tejpépet, de majd kipróbálom. :wink:
Petikével mizujs? Ma könnyebb volt vele? Küldök egy kis energiát +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Évi, Bettus, Dorka!
Apa hozzáállása! :evil: ismerős...no comment...

Csajok! jöhet úgy a baba foga, hogy nem nyálzik?

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Bujka!
Nem mindig csak kombidresszben van. Délelőtt rugiban volt, aztán át kellett öltöztetnem. Mivel ma egész nap hisztis, sokat sír, bemelegszik, ilyenkor szoktam levenni a rugit, de ma nem abban volt, hanem volt fölötte egy másik body, csak a képen nem jól látszik.
Egyébként nálunk baromi meleg van a lakásban, úgyhogy body-ban is elvan simán (persze van rajta zokni).
Igazad van az új kaják bevezetését illetően, 2-3 nap jut egy féle kajára. Én sem adok egy napon többfélét, csak egyet, általában délelőtt.

Most hallottam a hirdadóban hogy jön a hidegfront és pénteken orkánerejű szél is lesz, lehet hogy ezt érzik a gyerkőcök, nemtom de Geszti ma nagyon zizi...

Mára elköszönök, jó éjt mindenkinek.

Kép
mamy

Krisszi!
velvet.hu/poronty ezen belül hol is van?? kivi vagyok már, vagy úgy az egész honlap gáz?

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok,

bevetettem a "csodafegyvert": Apát!! :P :P most dajkálja ó a kis szarházit. Jajj, csajok, nálunk minden nap, főleg minden délután olyan, mintha jönne a foga. Pedig tuti nem jön :roll: :o

Edi,

köszike, a pozitív energiákat :lol:

Ákata,

egyenlőre pihi, környezetváltozás nem nagyon megy, anyámra az év elejei adóbevallások, év végi zárások miatt most nem számíthatok, a férjem meg melózik ezerrel, alig van itthon. DE most foglaltam le egy szobát február végére, a kolping hotelbe, ahol lesz egy öt napos babaúszó tábor. Komolyan, számolom, hányat kell aludni odáig....sokat....

Bujka,

Hehehe, persze, én már nem hiszek abban a mesében, hogy ha majd ül, meg mászik, majd "ellessz" magában. Én nem most jöttem le a falvédőről ám :lol: :P :P

Siba,

de jó volt nektek!!! Ezek szerint, Andris már szépen alszik éjszaka. irigy-irigy :)
sz_kata

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:01-kor.
Vendég

Sziasztok!

cak gyors bekukkantok, hulla fáradt vagyok én is, akárcsak a többség...

Ranpo - drukkolok neked! Barátnőm is így járt, ő azt mondta, hogy végigbőgték ő is meg a baba is a piros napokat. Azt hiszem később már nem volt ilyen érzékeny a megváltozott tejcsiízre a babája.

Bettus - igen igazad lehet, tényleg a szüleink kapatták el őket. De még adtunk is volna pénzt, ha előbb tesz is érte valamit, teszem azt végzi a munkáját, mondjuk az első hónapban. Mindegy átvészeltük a nehézségeket nélküle is. Kittike nagyon aranyos lehet, ahogy hangosan nevet, néha már Zsoltika is szokott.
Zoknirázás - kacagás :lol: Mostanában, ha morgok, Zsoltika elkezd nevetni - azt mondja a férjem, hogy vicces a fejem közben... ez tök jó, mert rögtön jó kedvem lesz nekem is.

Dorka - jó lehetett az erdélyi kirándulás! Dudli és társai :lol:

Mamy - Gesztike nagyon ügyes! Tetszenek a képek! :) Mi is 46 nm-en vagyunk, porszívó a szoba közepén szintén... Még jó, hogy nem várunk vendégeket. Újabban egy ikea fekvőbetét is le van dobva a nappali közepére - ezen tud játszani Zsoltika, itt szoptatok - kényelmes - csakhát elég gázul néz ki. :lol:

Bujka, Mamy, Sz_kata, Dorka - kitartást!

Nappali alvásügyben nálunk annyiból egyszerűbb a helyzet, hogy Zsoltika, ha álmos először csak nyűgösködik, később már üvölt hiába ciciztetem, hiába ringatom. Ilyenkor vagy a babkocsiba teszem és kitolom (azonnal elalszik!), vagy ha nagyon hideg van, mint ma, beteszem az ágyába és simizem a fejecskéjét, oldalára fektetve paskolgatom a hátát (max. 20 perc altatás - de ebből tíz az, hogy szobrozok az ágy mellett) vagy a mellszívó hangjára elalszik - két legyet egy csapásra :) . Általában jól is alszik. Csak este alszik keveset, meg szokszor kel, és van, hogy nem alszik vissza.

Viszont így két hét szorgalmas fejés és sűrű cicikínálgatás után elmondhatom, hogy szerintem most már jól állok tejügyileg. :)

Kép
nózi

Bujka!
Igen, róluk beszéltem nyáron. Szerencsére elfogadták a felkérést, annak ellenére, hogy ők is nagyon vágynának egy babóra, de évek óta nem jön össze nekik (és általában rosszul esik nekik, ha terhes vagy kisbabás nőt látnak). Egyébként úgy hallottam, hogy lecsökkentik a lombikok számát (amit támogat a tb) és még elvárják tőlünk, hogy teleszüljük Mo-t.
Ha jövő nyáron Veresen járunk, akkor előtte szólunk és meglátogatunk titeket. Már alig várom, hogy újra találkozzunk. Esetleg nem tudnátok valamikor egy babanetes talira feljönni?
A régi lefejt tejeket már odaadtam neki, mielőtt még megromlott volna és helyette 4 adag újat lefagyasztottam, de az arra kevés, hogyha napokig gondunk lenne. Egyébként lekopogom, de 1-2 napja viszonylag jól eszik, de éjszaka sokat mocorog és nyöszörög, ha felkúszik az ágy rácsához, így mindig vissza kell húznom, hogy tovább aludjon (rendszerint 3-szor megcsinálja egy éjszaka :? ).
Szurkolunk, hogy ne legyen semmi gond a csípőszűrésen.
Napközben nálunk sem alszik sokat Barni: ált. a déli szopi előtt 20-30 perc, majd du 30-50 perc és néha még az utolsó szopi előtt fél óra. Ritkaságszámba megy, ha be tud aludni 1-2 órára és az piros betűs ünnep nálunk.

Ranpo!
Ha igazán éhes lesz, akkor biztos újra rendesen fog enni és nem fogja érdekelni az íze sem. Nálunk is volt párszor szopisztrájk (nem a mensi miatt), de pár nap alatt megoldódott.

Jadey!
Köszi az sms-t!!! Ti mikor kezditek az úszást?
Akkor most elmaradt a kulcsmásolás :lol: .

Krisszi!
Mi másfél szobás lakásban élünk (36 nm, erkély nincs), de már nem bírom sokáig. Barni születése előtt jó pár doboznyi dolgot kiselejteztünk (2-3 héten át) és így végre lett hely neki is és a ruháinak is. Máshogy nem fért volna el. Viszont 2 éven belül tovább szeretnénk állni, addigra talán pénzünk is lesz rá.

Ahogy olvasom én szerencsésnek mondhatom magam, mert munka után Gyuri szívesen átveszi büfiztetni és szórakoztatni Barnit. Általában ekkor hozom be a napi lemaradást mosás, takarítás, tisztálkodás (hajmosás), stb terén.

Nem is értem miért nem bírjuk ki fizikai levezetés nélkül ezeket a hónapokat :roll: ??? Talán egy gumiszoba sokat segítene :lol: . Esetleg egy boksz szerkó is megoldás lehet, most láttam leértékelve az Auchanban :lol: .

Gesztenye

Kép
gesztenye78

Sziasztok!

Tuti, hogy az időváltozást érzik a kisördögök, ha már ennyi baba "bekattant". Már előre félek, hogy milyen szél lesz, sőt a híradóban orkánnak hívták. Talán olyan is lehet, mint aug. 20-án (Beni akkor épp 1 napos volt és a Péterfybe csak özölöttek a mentők) :roll:

Komolyan mondom, megjött a Párom Marcival, majd Beni felébredt és röhög Rájuk, mint a vadalma. Engem meg hülyének nézhetnek, hogy miről papolok... De azért egy-két velőt rázó sikolyt azért dobott Nekik is.

MSE!
Csípővel kapcsolatban nem tudok segíteni. Pénteken megyünk mi is uh-ra, remélem nemlesz gond...

Edit!
Látom Kata is jól rákezdett erre a visításra. hihetlen, hogy miket tudnak művelni, ugye?! :shock:
Marci nem nyálzott különösebben és csak növesztgette a fogait minden nyikkanás nélkül, úgyhogy elképzelhető, hogy Ti is eme szerencsés táborba tartoztok :wink:
Velvet: http://velvet.hu/poronty/2007/01/13/any ... k_ejszaka/ Tegnap éjjel negyed 1-kor hagytam abba az olvasását, pedig még akkor jött a sűrűje. Ma ugye meg nem tudtam olvasni, de talán ma este... Készülj, nagyon durva!

Sz_Kata!
Valamibe csak kell kapaszkodni, hogy talán később jobb lesz :roll: Én az elítéltekhez hasonlóan, vágom a centit :roll: :lol:

Mamy!
Nálunk is nagyon meleg van, a konvektor minimumon van, de még így is. A múlt héten, meg a hét elején ebben a melegben nem egyszer volt, hogy egész nap nem ment a nagy szobában (itt alszunk Benivel együtt) a fűtés, csak a fürdetésre kapcsoltuk be, majd éjszakára megint kikapcsoltuk. És tök jó idő volt,pláne, hogy idesüt a nap. Röhej, hogy januárban fűtés nélkül vagyunk :roll: :shock:
Egyébként Geszti nagyon édes a kombidresszben :D

Simigabi!
Petid mikor fog oviba menni? Éppen évvesztes, ugye?
Ha sikerül fénykép a fogcsíkokról, megcsodálnám én is :D

Nózi!
Ügyes vagy tejcsi ügyben! :D

Megyek fürdetni.
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mégiscsak jöttem még egy kicsit.

Bujka!
Ne is mondd, én is előre be vagyok sz...rva a pénteki széltől. Geszti nagyon útálja a szelet. Ráadásul az ablaka előtt van egy fa, az nagyon szokott susogni és zizegni olyankor. Hát remélem, nem lesz gond.
Aug.20-án (Geszti is 1 napos volt :lol: ) tényleg szörnyű vihar volt, emlékszem hogy épp szopi (vagyis szopi-kísérlet :?) után dajkáltam Gesztit a kórteremben, háttal ültem az ablaknak, hallgattam ahogy dübörög az épület, veri az ablakot a szél és az eső, emberek rohangálnak a folyosón, el-elment az áram, a szülőszobán pl. akkor teljesen elment, és épp szült egy csaj. :? Aztán a szobánkban hatalmas víztócsa volt, mert beázott az ablak szigetelése, az éjszakás nővér egy használt lepedőt terített bele a tócsába, hogy el ne csússzunk... Hát ilyen előzmények után én teljesen rosszul voltam amikor elvitték Gesztit, és tolták a babaőrző felé, miközben süvített a szél... hülye gondolataim voltak, hogy biztos kivágódik majd az ablak az ágya fölött stb.... Na jó nem is gondolok rá.
Velvet: eddig én sem tudtam mi az, és nem is nagyon szoktam ilyesmiket olvasgatni mert csak felhúzom magam, de ahogy bekukkantottam látom hogy szép a felhozatal sznob hülye p...csákból. Már bocsánat... :oops: Nagyon útálom az ilyen értelmetlen fórumokat. Tényleg nagyon durva egyébként.

Gesztenye!
36 nm az még kisebb, mint a miénk... és másfél szoba? Akkor nagyon kicsik azok a szobák, nem? A miénk 10 nm-el nagyobb és így is baromi kicsi!
Jaj már alig várom hogy elköltözzünk!!!

Most már tényleg jó éjt mindenkinek.

Kép
mamy

Sziasztok!

Nos az én kisfiam egy angyal volt ma, mégsem tudtam egész nap jönni :oops:
na jó délelőtt szurin voltunk, aztán összeszedtem a lakást, a délutánt meg végigsétáltuk.

Á_Kata, Bujka!
köszi nektek a beavatásos infót. Kimostam az anygot, majd holnap viszem varrónőhöz.

Hettie!
én ma Borsodi .polót Te? :lol:

Csengő!
Hányás! :( én sem értem, hogy a 450 gr és az 5 centi miért kevés????

Évi!
rendületlenül nagyon drukkolok!

Mamy!
teljesen igazad van, nagyon szerencsések vagyunk, hogy egészséges babánk van! Mi is készülünk augusztusban Horvátországba tudjátok már, hogy hova mentek? nekünk nagyon bejönne Rab sziget, ott van egy hatalmas homokos strand, de sajna kompozni kell :( nagyon ügyes már Geszit! Annyira édes!

Napraforgó!
Zsombit mindenféle sarokból :) sót nevettem. Igazad van, abban, hogy ha mindenre "figyelnénk" nem tudnánk hova tenni a bábit, csak az ágyba, és a földre.

Ági!
Gratula a forduláshoz!

Jadey!
öreglány :evil: ügyes voltál! MI ma adattuk be az agyhártya gyull elleni gyógyszer(első részét). Nekünk is ajánlotta a doktornő (gondolom nem tette volna, ha benne van a többiben) én anno megkérdeztem itt a fórumon, hogy kinek van tudomása ellenvéleményről, nem írt senki.

Nózi!
Altatás nálunk is detto. ahogy kiér a levegőre, na jó néha forognia kell a keréknek vagy 5-öt máris alszik :)

épp tegnap gondolkodtam azon, hogy jaj de nehéz lehet babával 50 nm-en :( na ez ezért jutott eszembe, mert a konyhában voltunk vacsizni akartunk, és mikróztam valami kaját, és alig mertem becsukni a mikró ajtaját, mert hangos volt (a házunkban a konyha és gyerekszoba van egymástól legmesszebb) :shock:
mi nagy alapterületen élünk kertes házban, de nekem meg már a takarításból van elegem, mire a végére érek, kezdhetem előről. Na de nem panaszkodásnak szántam.

a 2. havi szuri utáni 2 hétben Boti 300 gr-ot gyarapodott, meg vagyok nyugodva :)

lányok, akik a hisztivel küzdötök, én nem tudok semmi okosat mondani, de szinte minden percben eszembe jutotok, és so ksok erőt küldök Nektek! majd nekem is lesz rá biztos szükségem. Nálunk idáig szerencsére még csak esténként fordult elő néha ilyesmi.

na lépek, jó éjt!!

pusszantás: Bea

Kép
Kép
beuka

Hello!

Fruzs: babyfun diszkontban a kartondobozos bio kukoricafóliás pelenkát vettem két hónapja. Az egyik karton végénél tartunk most és 95%-ban jó volt, de most három pelenkánál az oldalsó cuccot benntartó minifal nem volt begumirozva a bal oldalon és kifolyt a pisi. A második kartont még nem nyitottam ki.
Szerintem nyugodtan vegyél, csak nyittasd ki a kartont és ellenőrizd le. Amúgy a bontatlan kartont visszaveszi a pasas. (pl. ha a méret mégsem jó.)

Beavatás: ez azért kell, hogy az anyag ne a megvarrás utén menjen össze. Én úgy szoktam, hogy egy lavórba jó forró csapvízet engedek az anyagra. Állni hagyom 10 percet és kiteregetem. Kész is. 60 fok az kb. jó, a 40 fok túl kevés.

Siba: Irigy-irígy a hétvégétekre!!! Nálunk nincs olyan családtag, aki fél óránál tovább elvállalná Bendegúzt, mert folyton bömböl.

Parfűm már megy a mozikban???? Kedvenc könyvem!!!!!! Meg kell nézzem valahogy!!!

Na alszom.

Dorka

boróka1973

És sikerült! Végigolvastam, de mindenkinek nem bírtam írni, mert az álommanók itt köröznek a fejem fölött, Andriskát már megszállták és ilyenkor én következem... bocs bocs bocs

Juborka, nem tudom, hogy írtam-e a múltkor, hogy gyönyörűek a gyerekek!! Olyan jó lehet rutinos háromgyerekes anyukának lenni!!

Kitti ebben a Nike cuccban eszméletlen, mint egy rapper

Orsi, a Zsombor tényleg két és fél hónapos? És így tartja magát? Nem semmi. Az Andris nem kedveli a cobra pozíciót.. ha párnát teszek a mellkasa alá akkor kinyomja magát, de kb. 2 másodpercig bírja (vagy van kedve), mert közben úgy húzódszkodik és úgy állna az ölembe, hogy szinte le kell birkózni. (nemizgulok, nemizgulok, nemizgulok: mindengyerekmás).

Bujka, most olvastam, hogy nálatok asszimetria van, a most 6 hónapos Petike unokaöcsénknek 4 hónaposan 1 cmvel volt rövidebb a lába, mostanra kutyabaja.. kinőtte. Nálunk nincs asszimetria, mégis kötöttebb a csípő.. szerintem ez tipikusan az az eset, ami ki sem derül, ha nem viszem el UH-ra és szépen kinövi a gyerek. Csak attól félek, hogy nagyobb megrázkódtatás neki ez a tortúra orvostól orvosig, mintha szépen kinövi a maga természetes módján. (Van egy nagyonbio barátnőm, 2 gyereke van, akiket soha nem visz már orvoshoz.. mindent kikúrált otthon). Vagy hülye vagyok?

Ákata akkorát röhögtem a 4 évesen, illetve nem a tényen, hanem ahogy leírtad! Láttátok azt a dokumentumfilmet amiben a 2 kamaszlány még szopizott? Juj, de rémes volt... (és abban volt a nő, aki örökbefogadott és sikerült beindítania a tejét).

Ja és a Boróka féle szoptatós zsámolyos dudlizáson is egy percig hahotáztam!! (a ritkább olvasásnak is van előnye, ebből is látszik, tiszta felüdülés)

Juj, Krisszi, mennyit változott a Ricsi! Szerintem bazira elkezdett rád hasonlítani és nagyon édees pofa!!!

Ranpo! Kitartás! Gondolom tényleg ez a titka! (bár nekem még nem jött meg és nálunk egyébként is több a tápszer mint a cici) Úgy sajnállak! Ügyes vagy!!!

Rozsagi, Pannika ügyibaba! Gratulálok!

Most könnyesre röhögtem magam a kulcsmásolón! Köszi Jadey!!!!

Gesztikét már most be lehetne iratni RSG-re! Eszméletlen! Én nem tudom csajok, de én a ti babóitokon látom igazán, hogy hogy nőnek!!!

IZA HOL VAGY?

Olyan cukit mesélt ma Apjuk. Aszongya kiderült, hogy milyen rémálmuk van a porontyoknak. A kollégájának másfél éves kislánya zokogva ébredt fel éjszaka, kérdezték tőle, hogy mit álmodott.. Azt hogy megkevertétek a kakaómat! (mert azt nagyon utálja). Meg lehet zabálni!

Krisz, mi 60nmen nyomjuk és én is megőrülök a helyhiánytól. A megoldás, minden szart kidobálni, amit egy éve nem használtál. Vagy eladni a Vaterán. Én erre készülök, tehát ez csak elméleti tanács volt

Dorka szerintem nem fogsz csalódni a Parfümben. Igényes, isteni színészi munka, nagyon rendben van! (bár én nem olvastam) Juj, meg is nézem azt a pasit aki az Igazából szerelemben az Emma Thompson férjét játszotta, rámegyek a filmjeire, mert egy ISTEN!!!

Jó éjt mindenkinek!

Siba

Kép
siba

Sziasztok!

Kidobott az ágy fél 7 kor és nem hivogatott vissza úgy mint tegnap :lol: Persze a kelésben a férjem is ludas volt ment dolgozni ,készítettem neki túlélőcsomagot.Laura pedig 3/4 7 kor ébredt,aztán már csak ővé voltam,evett majd 8 ig elszorakoztatta magát a kiságyban aztán szépen cumi nélkül elaludt.A cumi inkább csak estefelé kell neki,Én meg gyorsan felsöpörtem ,felmostam behoztam a lemaradást ahogy Gesztenye is .
Tegnap voltunk 3 hós oltáson :csak egy nagyon picit sírt Laurababa :lol: láza sem lett.
Többen is írtátok hogy rám hasonlít "ez a gyerek" hát rajtatok kívűl még senki nem állította ezt,minden barát ,rokon az édesapja vonásait látja benne :D később ,majd csak örököl tőlem is valamit:szépséget(hahahahhahaah)kreatívítást....remélem.
Azért köszi mindenkinek a bókót :wink:

Mamy
Látom Gesztikének van új vonalzója!Nagyon ügyes a képeken a kis akrobata :lol: Remélem jó éjszakátok volt már.Én úgy tudom hogy ülni majd csak akkor tudnak (rendesen) ha már járnak.Előbb kúszás ,majd abból menet közben ülés kézzel ,oldalt megtámaszkodva,legalábbis a barátnőm kisfiánál így van (8 hónapos)De talán a 2 és 3 gyermekes anyukák jobban tudják.

Rozsági
Pannikának gratula az átfordulásért!Laura is probálkozik ha egy kicsit segítek neki akkor ő is tudja.

Betti
Nálunk is azért előfordul hogy több mint 4 óra tellik el a szopik között,így volt tegnap és tegnapelőtt is és szerintam ma is így lesz,mert Laura 7 körül eszik mostanában azután meg csak délben addig meg szunyál :lol: A délután már ok.

Bujka
Szorítok pénteken!Ne aggodj tornáztasdd sokat!

Jubi
Én nagyon szeretnék fülbevalót a Laurának,lesz is majd neki.Pont a minap voltam egy ötvösnél,elvittem neki az én régi retró gyerekfülbevalómat azt a bizonyos 3 piros köveset.Kértem hogy variálja át valami modernné,kis szív lesz belőle fehér kis kristály kővel.Ez az ötvös még fül-lyukasztást is csinál,de még nem ajánlotta ilyen pici korban ,esetleg majd ha mér tud ülni olyan 8 -9 hósan.Megfogadom a tanácsát és várok vele.Szerintem nagyon aranyos egy kislány fülbevalóval!(az,az igazság hogy én vagyok a mániákus:mindig mindenhol:fülbevalót veszek magamnak,imádom őket!!!Tavaly Londonban 12 darabot vettem :oops: :lol: )
Természetesen fülbevaló nélkűl is édik a bébik :wink:

Na megyek főzők is ha már ennyira ráérek:füstölt húsos káposzta lesz.

Üdv:Linda

Kép

Kép
czmelinda

ÁTMENTEM!!! kettes, de megvan. jujjj.

jövök még, pusz,
Krissz

Lilypie Third Birthday tickers

krisszi

Sziasztok!

Krisszi!
Nagy gratula!

Beleolvastam ebbe a velvetbe, már az első pár hozzászólásban találtam nekem nagyon nem tetszőt:
"Az esti etetés elcsúszott elég későre és bizony megtanulta hogy sokat kell ennnie este mert éjszaka nem kap enni."
No comment. És ez még csak a hozzászólások eleje...

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Boti a teraszon alszik (a hátsón, oda nem fúj be a szél), már elmosogattam, kicsit fel is pórszívóztunk (na jó ezt a férjem csinálta :)) gyorsan írok.

Dorka! köszi az avatásos infót, már kimostam 40 fokon :( mostmár hagyom, ma elviszem varrónőhöz, nem akarom már húzni.

Siba! álom a kakóval :) nagyon cuki!!MI miért nem láthatjuk, hogy Andris mennyit nőtt???? KÉPET! :lol:

Linda! 3 piros köves fülbevaló! ismerős :lol: :lol:

Krisszi! Gratula!!!!!!FÚú de lehet örülni annak a rohadt kettesnek!

lányok, tegnap akartam írni, igaz nekünk kukisunk van, de miértféltek ennyire a fülbevaltól? Nektek nem raktak rögtön születés után? VAgy van valakinek rossz emléke?

nálunk az éjjeli alvás este 8-reggel 8 ig van, közte 2 (esetleg 3) szopival, de ilyenkor rögtön visszalszik.
Ma éjjel már cumi nélkül! Úgy örülök!

A késő délutáni 4-5 órás szopi után Boti már nem nagyon alszik el. PErsze egy idő után elfárad, és nyűgi, de nem tud elaludni,. Ilyenkor azt teszem, amit a Sz_KAta által írt cikkben is olvastunk, hogy ciciztetem, ringatom. így az ölemben alszik egy kicsit. Az a baj, hogy apuka is ilyenkor van itthon ugye, és Ő is szeretné kicsit dajkálni, de egy idő után rájön Boti, hogy ott nincs szívható cici, és sír. szegény apuka már teljesen el van kerseredve, hogy "anyás" lett a bébi. mit tehetnénk?

BEA

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Krisszi: Nagyon-nagyon GRATULÁLOK!!!!!!!!! Lényeg, hogy görbüljön!!

na, már nem érdemes sajnos elindulnunk a börzére... Felhívtam, de csak délig van. Reggel meg szörnyű hajnali 5-től hétig, majd 7-től 9-ig ébredéssel/fenntléttel telt. Kaja is sz@r, aminek nekiálltam. gyerek meg már most embertelenül nyűgös!
Majd meséltesd el Szilvivel, milyen volt a börze.

na, mennem kell, mert bőgés/nyügi van.

Dorka

boróka1973

Sziasztok Lányok!!

Bocsi, hogy így eltűntem, de megint beteg vagyok!! :cry: :cry: :oops:
Az elmúlt 10 évben nem voltam ennyit beteg, és lázas, mint az elmúlt 1 hónapban, és kezd kúva elegem lenni belőle!!
Nem vagyok semmire jó, állandóan az ágyat nyomom, és már szoptatni se tudok!! :cry: :cry:
Hétfőn még ment a szopi, kis hozzátáplálással, de estére belázasodtam, és pistike egyből megérezte, szopisztrájkba fogott!! Csak üvöltött, nem fogadta el!!
Aztán újból elkezdtem gyógyszert szedni, és lehet, hogy elítéltek, de lekezdtem apasztani magamat, mert nem akarom a gyreket mérgezni ezzel a rengeteg gyógyszerrel, meg végre már meg kéne gyógyulnom!!Fejegetem, és közben vizesruházgatok!!
Annyiszor átrágtam már a dolgot, de nagy lelkiismeretfurdalás mellett rájöttem, hogy nem tudok pihenni is, gyerekeket is ellátni betegen, meg rendszeresen fejni is, hogy megmaradjon a tejem!!
a szívem szakad meg, de ezt tudtam csak tenni, elfogyott az erőm. :cry: :cry: :cry:
Közben a gyógyszertárban meg fizettük a méregdrága felemelt árú tápszert, ami 4 doboz, 8 ezer forintba kerül!! 3 ezret emeltek rajat?? Hát normálisak???
Úgyhogy most megint kezelnek valamire, azt nem nagyon tudják mire, mert ez már nem vesé!! a torkom fájt iszonyúan, meg 39 fokos lázam volt!! Ma van az első nap, hogy láztalan vagyok!!
Ha beszedtem a kúrát, mehetek laborba, remélem már jó lesz!!
Szóval kivagyok!! :oops:
Bocsi, hogy csak panaszra jöttem, ígérem, ha meggyógyulok teljesen, jövök rendszeresen!
Pistike szerencsére jól van, álomjó kisfiú mostanában!!
Néha a frontok őt is megzavarják, de nem is lehet rajta csodálkozni!4

gesztenye!!

Írtam privit, nemtudom odaért- e ?
Szívesen átadom a kúpot, csak írj elérhetőséget akár e-mailben is, hogy megtudjuk beszélni!!

Üdv: Melódia

Kép
Kép
melódia78

Krisszi, a bélás a legjobb jegy!!! :) Ügyi vagy!
Beuka, felteszek pár decemberi képet :) a januáriak még nagyrészt a gépben vannak..

Kép Samu kollégával karácsonykor
Kép Kép

Kép
siba

Melódia! Jobbulást, gyógyulj meg gyorsan ez a legfontosabb! Azért remélem, hogy a tejci kitart, de simán vissza is tudod majd hozni, ha megjön az erőd! Ha egyszer volt, lesz ezután is! Mennek a gyógypuszik!
Na lépek teregetni :) :)

Kép
siba

Sziasztok, üdv minden anyukának és babának!

Most 3 hónapos a kisfiam és nem fogadja el a fagyasztott tejecskét... sajnos.

Van olyan 60-80 adag 150 és 250 ml-es kiszerelésű tej a mélyhűtőnkben amit ezúton jó szívvel ajánlok fel. Mi is kaptuk, szintén egy kislánytól, aki szintén nem issza meg a felengedett verziót.

A tej Medela zacskókban és steril gyógyszertári tárolókban van, mindegyik szépen felcímkézve, szóval tuti!

Ha valakit érdekel (természetesen ingyen) akkor írjatok légyszi emailt vagy hívjatok! Nagyon fájna a szívem kidobni a sok értékes tejet!

További szép napot!

Masni
30/9773-774

Masni
masni

sziasztok!

Megint alvás van (most az ágyban) úgyhogy gyorsan írok.

MElódia! Jaj annyira sajnálom :( :( ez már tényleg nagyon durva :( én nem értek hozzá, de Siba ahogy mondja és van rá esély hogy visszajöjjön, NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!! és küldök gyógyító energiát!!!!!

Siba! na látod, érdemes volt noszogatni! NAGYON SZÉP ANDRIS!!!! a képek tök jók!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Fogalmam sincs, mi ez a vonalzó a megszokott helyett, ezt nem én csináltam! A babafalva ok, de a másik nem tudom hogy került ide a régi helyett. Na majd mindjárt utánanézek.

Beuka!
Horvátországban mi ismerőshöz megyünk Crikvenica mellé, a sziklás parton van házuk. Évek óta oda járunk, de tavaly persze kihagytuk, most bepótoljuk. :lol: Már alig várom!!!!

Melódia!
El tudom képzelni, milyen nehéz most neked, és egyáltalán ne vádold magad az apasztás miatt, teljesen érthető, én is ezt csinálnám, félnék a sok gyógyszer miatt. És tényleg fontos, hogy meggyógyulj, utána még mindig lehet szoptatni. Remélem, hogy sikerülni fog!!! Mielőbbi gyógyulást!!!

Siba!
Tündéri Andris, és nagyon jók a képek! Látszik, hogy hozzáértő készítette. :wink: Én is úgy vagyok vele, hogy mások babáin látom igazán a fejlődést, hogy már mekkorák! Hiszen holnap Geszti is 5 hónapos lesz, de nekem még mindig olyan, mintha 5 hetes lenne. Mármint nem külsőleg, hanem úgy elszaladt az idő.

Krisszi!
Gratula!!!

Beuka!
Szerintem ilyen kicsi korban még teljesen fölösleges a fülbevaló (ez az én álláspontom, ettől persze más még azt csinál amit akar). Én később sem tervezem Gesztinek fülbevaló vételét, de hát majd meglátjuk, végülis 3-4 éves korban talán már annyira nem veszélyes.

Kép
mamy

Sziasztok!
Megint rég jártam erre sajnos Viki kibírhatatlan napok óta álandóan kézben akar lenni,viszont ha ott van felülne és állna.Combom kék zöld folt miatta.Hasra rakom tudjátok mit csinál tegnap óta,fejét belefúrja az ágyba fenekét felemeli lábújjain pipiskedik és előre megtolja magát.Szakad Róla a víz,mikor megfordítom úgy néz ki mint egy manócska piros arccal és elkezd visítani.Megint nem eszik ,ha meg eszik keveset és rengeteget bukik.Ma 4 ruhát cseréltem rajta.Jöhet a foga ,mert olyan mérgesen belémcsíp néha és a keze egész nap a szájában.Alvás is borzasztóan nehezen megy mostanában,úgyhogy kivagyok.
Köszönöm a körkérdésre a sok választ,kicsit megnyugodtam,hogy vannak babák akik még éjjel esznek,de majdcsak vége lesz ennek is ha nem hát így jártunk,de kitartás mindenkinek én kitartok,nem adok neki pépet oda i adtam anyukámnak vigye el,nehogy kísértésbe essek.

SZ-Kata,
Köszi a cikket,ma rendeltem egy kötős kengurut 2 napja azon vagyok milyen színt válasszak,legjobban a piros tetszik,de ha lesz tesó és fiú lesz....így maradtam a barnánál.
Peti melletted alszik vagy kiságyban?Úgylátszik,mi nem csak a szüléssel kapcsolatban voltunk sorstársak.....

Bujka,
holnapra drukkolok.Most ugye azt kell nézni,hogy máshol van az egyik hurka ,máshol a másik,nem a nagyságukat?És nekem csak most először nem nézta meg doki a csípőt,azt mondta 8-á9hónapig ellenőrzi majd.

Megyek ,mert enni kéne.
sue
suezika

Hello!

Siba, Bujka csípő:
Siba pont ezt akartam írni, hogy nekünk azt mondta a dokker a cs. szűrésen, hogy igen, kötöttebb, de FIÚKNÁL EZ NORMÁLIS.
Viszont minket ne rendeltek vissza csípőkontrollra.

Lányok eddig mindeki kétszer ment csípőszűrésre???

Bujka: mit jelent nálatok ez az asszimmetria??? Egyik lábán másképp vannak a hurkák? Mert olyan nekünk is van.

Jön a horror idő - élelmiszert felhalmozni, ablakokat bezárni, autókkal elállni a fák/tető közeléből!!!

Puszi,

Dorka

boróka1973

Sziasztok,

Melódia: Te szegény!!! Nyugi, nem tehetsz róla!! VAn ez sajna és a lényeg, hogy legalább eddig szoptattál! Pistike így is fel fog nőni, mint ahogy sokunk is így volt ezzel! Gyógyulj meg már!!! Mennek a gyógypuszik!

Mamy: Nagyon ügyi már Gesztike! Tényleg résen kell lenni és sajna még úgy is előfordulhat egy-egy baleset. A barátnőm kislánya egyszer úgy esett le a kanapéról, hogy mindketten ott ültünk. Csak arra volt időnk, hogy végignézzük... Szerencsére kutya baja sem volt, bár azóta elég zűrös a kiscsaj, lehet, hogy attól :lol:

Bujka: Igazad van, az már régen rossz lenne. Szó szerint, elírtam, 2008 :roll:

Szkata: Egyre többet rágódok a kendőzésen :roll: lehet, hogy megfertőztél?? :lol:

Siba :Hihetetlen, mennyit nőtt Andriska is. És bocsi, de tiszta apja :wink: Nem mintha ez baj lenne, sőt. Csak hát én is azt hittem, hogy a lányok az apjukra, a fiúk az anyjukra hasonlítanak... Nos, nekem mindkét gyerkőc tiszta apja. Erre mondja azt a párom, hogy: így jártál :lol:

Krisszi :Gratula a vizsgáthoz. Közhely, de mégis isgaz: Mindegy, csak görbüljön! :wink:

Szkata: Séta :lol: Múltkor mi is így jártunk a Simigabival, írtam is anno. Tényleg, lesz még tali januárban??? Minitali tutira, de a nagyot kérdezem.

KépKép
Kép
jadey

Boróka: kihagytad a babakoccsikal hazarohannit. Mi is ezt tettük :lol:

KépKép
Kép
jadey

bocsi: babakocsikkal

KépKép
Kép
jadey

Ági: Milyen ügyi Pannika! Gratulálunk!!!

Bencus már próbálkozik a fordulással néha.néha, de a nagy popója visszahúzza :lol:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Suezika!

Kitartás... mondom én, akinek már hullik a haja...
Egyébként szerintem is az lehet, hogy ilyentájt (4-5 hónapos kor körül) értelmi ugrás van a fejlődésben, amit a testük még nem követ olyan hirtelen, és nyűggé válik nekik az eddigi megszokott testhelyzet. Azaz a fekvés. Geszti már az esetek 80 %-ában nem hajlandó feküdni, a maradék 20 %-ban úgy-ahogy elvan, a szőnyegén, vagy a kirakós szőnyegen, de leginkább azt szereti ha hurcoljuk a fenekét, és tud nézelődni.
Most már mondjuk ügyesen forog, az előbb is a szőnyegén önállóan kétszer egymás után hasra fordult, és látszott rajta hogy AKARJA azaz izmozott rendesen, és még a kis karját is kihúzta a hasa alól!
Szóval remélem hamarosan a testi képességeik is követik az akaratukat, és helyrebillen a rend. Legalábbis valamelyest... :roll:

Boróka!
Mi is kétszer voltunk csípőszűrésen, ill. ha a körzeti rendelőben történt horrort is beleszámolom, akkor háromszor. Először a Tisztikórházban voltunk teljeskörű uh-n, minden rendben volt. Másnap a "kötelező" szűrésen a helyi gyermekortopédián, ahol jól megkínozta a dokkernő (bagószagú csontkollekció) szegény Gesztit, utána közölte hogy a jobb csípője kötöttebb, és a bal lábfeje befelé áll. Előírta a tornáztatást. Érdekes módon előző nap az uh-n semmi ilyesmi nem merült fel. És én abban sokkal jobban bízom. A dokinknak mondtam is, hogy nem szeretnék visszamenni a körzetibe, viszont az uh-ra igen. Voltunk is most január elején, és ismét csak minden rendben, semmi baja sem a jobb csípőjének, sem a bal lábfejének. Erről ennyit. Szerintem már rutinból mondanak ilyesmit, "baj nem lehet belőle, tornáztassa" - alapon. Csak fölöslegesen stresszelik az amúgy is folyamatosan parázó anyukákat. :evil:

Kenguru: látom nagyon felmerült a hordozókendő-kenguru téma. Nekünk is van három darab kengurunk, melyből az egyik még nagyon nagy, a másik tavaszi mert baromi vékony és könnyed, a harmadik most pont jó, tegnap kipróbáltuk, szuper! Szépen tartja a kis hátát, egészen felér a nyakáig a háttámlája. Jó masszív, erős anyag, és Gesztinek is baromira tetszett!!! Na majd asszem legközelebb úgy megyünk vásárolni...
Viszont kendőt nem vennék, mert méregdrága, nem értem mi kerül egy darab anyagon 4-5 ezer Ft-ba (vagy többe), és a kötözési technikákhoz nekem biztos nem lenne türelmem.
Egyébként őszintén szólva fenntartásaim vannak még mindig a kenguruval, mégpedig azért, mert ha nagyon hozzászokik a gyerek, akkor később nehéz lesz leszoktatni róla. Azaz, ha mondjuk már tud járni, de még nagyon fáradékony (1 éves kora körül) és megyünk mondjuk állatkertbe, hamar elfárad, kéri hogy vegyük fel, ami persze normális kérés egy kisgyerektől. Ha nálunk van a sport babakocsi, simán beleül és kész, vagy felvesszük. De ha a kenguruhoz szokott hozzá, vagy a kendőhöz meg pláne, akkor mi lesz? Nem hiszem hogy hajlandó lenne beleülni a babakocsiba, követelné a hordozást. És már egy 1 éves gyerek nem olyan könnyű, már most is hogy szenvedünk a súlytól, pedig még "csak" 6-7 kg körül vannak.
Hát asszem maradunk a babakocsinál, és néha a kengurunál, de ha már nagyobb lesz, marad csak a kocsi.

Jadey!

Ne is mondd, úgy félek a leeséstől... :roll: Rémálmaim egyike. Nagyon figyelek állandóan Gesztire. Ma is inkább a padlón játszottunk, a kirakós szőnyegén.

Na most már tényleg megnézem, mi történt a jó kis vonalzóval, nem értem mi ez itt helyette. :evil:

Kép
mamy

Sziasztok!

Jadey, Beuka!
A prevenar védőoltásról beszéltek? mert azt én is beadattam a fiúknak!
Én is érdeklődtem itt, de senki nem írt róla!

Ákata, Tina73!
Sikerült valamit az ebay-en intézni?

Mamy!
Gesztike nagyon ügyes! Ugyanazt csinálja, mint az én hiperaktív Zsombim. Már egy fél másodpercre sem lehet őt egyedül hagyni, elkolbászol mindenhonnan. Na de mi 1 hónappal idősebbek vagyunk!
Már nálunk is érik nagyon a felülés!

Siba!
Andris baba nagyon édes!

Melódia!
Ne vádold magad a tejci miatt, te aztán tényleg nem tehetsz róla!
Tényleg az a legfontosabb, ahogy a lányok is írják, hogy te meggyógyulj!!

KépKép
napraforgo13

Lányok!

Felteszem az első képeket a fiúkról, és egy mostanit, hogy betöltöttük a 6. hónapot, csak összehasonlítás képpen!
Mivel mi vagyunk a topic első babái, én elkezdem és ha van kedvetek dobjatok ti is egy ilyen volt ilyen lett fotót, ha betöltöttétek a fél éves kort! :lol: Kép Kép Kép

KépKép
napraforgo13

Sziasztok!

Gesztenye!
Akkor a nyári (de remélem még az ideire gondolsz :wink: ) talinkat megbeszéltük!!! :D
Igen, nagyon olyan hírek járnak, hogy az eddigi 5 támogatott lombikot le akarják csökkenteni 2-re, de ha a 3. sikeres, akkor talán visszafizetik az árát. Iszonyat hír ez gondolom azoknak a pároknak, akik csak a lombikban bízhatnak.
Drukkolok az éjszakákhoz!!! Mi meg a holnapi drukkot köszönjük!
Látom, Nálatok sincs nagy alvás napközben :( Bár lehet, hogy engem anno Marci jól elkényeztetett :lol:

Beuka!
Szépen gyarapodtok! :D
Tudod, hogy én mennyire vágyom már az állandó takarításra? Azaz, hogy újra családi házban lakjunk? Én világéletemben családi házas voltam (na jó 2 évet szingliként éltem a mostani lakásunkban, de most 4-en :roll: ). Már nagyon várom a májust, remélem akkor már tényleg költözhetünk az új kecóba.

MSE!
Köszönöm csípőügyben a bíztatást! :D Úgy vagyok vele,hogy egyik pillanatban nem aggódom, másikban viszont elönt a pánik, hogy mi van,ha gáz van. De csak pozitívan!!!
Szerintem ilyen pici korban nem jelent nekik különösebb problémát egy egyszerű orvosi vizsgálat. Mi Benit kétszer vittük (pedig először is negatív eredmény kaptunk, azaz jót, hogy nincs gond) vese uh-ra, és észre sem vette. Vigyorgott ezerrel. Ha ez kell a tuti diagnózishoz, hát akkor ezt szerintem kibírják.
Marci 2-szer volt már kórházban (persze Vele voltam mindkétszer): egyszer műtötték, másodjára tavaly tavasszal belső vérzés gyanúval. Szúrták, bökték, de a mai napig semmi baja a dokinénikkel/bácsikkal. Simán eljátszik a váróban, rendelőben, nyitja a száját, vigyorog. Úgyhogy no para! :wink:
kakaós álom: megzabálom ezeket a kis szaroskákat, annyira édesek tudnak lenni.
Ki az az isteni pasi???!!! :lol: 8)
Andriska tündéri :D Neki is (Beninek is 8) :oops: ) nagyon szép vágású a szeme! És milyen kis férfias 8) :wink:

CzMelinda!
Köszi a drukkot! A tornáztatás a csípőnél mit jelent? Már csak azért kérdezem, hogy nehogy rosszat csináljak. Nyomkodjam a lábikóit a hasa felé, vagy körözgetni velük? Ezen a téren tudatlan vagyok...

Krisszi!
Gratula!!! :D Így kell ezt csinálni! :wink:

Melódia!
Sajnálom ezt az ismételt betegséget :( Mielőbbi jobbulást Neked!!! Ne aggaszd magad a szopival kapcsolatban, Te eddig is a lehető legtöbbet megtetted. De ha a teljes gyógyulásod után érzel még esetleg erőt magadban, még visszahozhatod a tejcsit (min. 2 hónap, mire elapad).
Mégegyszer jobbulást!!!

Masni!
Szép Tőled a felajánlás! :D

Sue!
Édes lehet Niki, ahogy túrja az ágyat :lol: Sok baba dilinyós mostanság, kitartást!!! (Mondom én, aki már majd begolyózott :roll: :lol: )

Dorka, Sue!
Az aszimmetria nekem azt jelenti, azaz Beninél a bal combhajlatánál van egy mély redős hurka, míg a jobb lábán nincsen. És ha kinyújtom mindkét lábát, akkor a bal (a "redősebb") rövidebbnek tűnik egy picivel. Anyukám is így látta. A dokinénivel csak telefonon beszéltem, de ahogy megemlítettem az aszimmetriát nem sokat teketóriázott, azonnal az uh-ot ajánlotta. Gondolom azért, mert ez ad tuti infot.
Mi egyébként csak a 6 hetes sima "lábfelnyomkodós" csípőkontrollon voltunk még Érden és ott minden oké volt, de ez az aszimmetria közbeszólt. Egyébként nem mentünk volna többször. Marcival is csak a 6 hetes egyszerű vizsgálat volt.

Mamy!
Holnap az ortopéd dokkert megkérdezem (ha nem felejtem el :shock: ), hogy mi van, ha egy ennyi idős baba állandóan ülni akarna, mert fekve már nem tetszik neki.

Angel!
Merre vagy?

Iza!
Mi van Veled???

KépKép

KépKép
bujka

Napraforgó!

Nagyon helyes a Srácok! :D És hihetlen, hogy már félévesek!!! :shock: Jó ötlet ez a fotó-ferakósdi! :wink:

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Na, sikerült a vonalzó, illetve vonalzó helyett inkább egy képet tettem fel. :lol: Ez szebb. :lol:

Bujka!
Jaj de ari vagy, nagyon köszi, én is elfelejtettem megkérdezni jan. elején a kontrollon...

Napraforgó!
Nagyon szépek a fiúk, és nagyon jó ötlet a 6 hós kép felrakása. Én is fogok majd feltenni!

Most megyek mert a Kisasszony éhes.

Kép
mamy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?