Sziasztok!
Kapaszkodjatok visszaolvastam és írtam egy "kicsit"
Sue!
Szerintem akkor adj a tejcsi mellett mást is, ha TE is úgy érzed! Hidd el, én a második gyerkőccel folyton úgy vagyok, hogy rinyálok, eleget evett-e. És persze mindenki hülyének néz, mert Beni kicsattan olyan husi (anno Marci is ilyen volt). Nekem mindketten olyan "fajták", hogy sokszor keveset esznek, és úgy tűnik, hogy állandóan ciciznek. Na én ebből - általában ha nincs túl sok tejcsi -, akkor rögtön azt a következtetést vonom le, hogy éheznek
Ez van! És végül tudom, hogy hülyeség... Hidd el, hogy én is várom már, hogy mást is kapjon. Szerintem ezek teljesen normális érzések! Úgyhogy nem vagy hülye! (Vagy mindketten azok vagyunk
)
Mi mostanság sokszor kelünk éjszaka, 3-4-szer. Volt, hogy csak 2-szer, de az a minimum. De ilyenkor Beni nincs ébren (5 hós pályafutásunk alatt 2-szer volt, hogy pislogott rám nagyokat, de nem sírt), hanem mocorog, dobálja a fejét. Én ilyenkor magamra kapom és eszik, aztán zsupsz vissza az ágyba.
Tapasztalatból tudom mondani, hogy Marci cirka 8-9 hónapos koráig kelt éjszaka enni és akkor kapott is szopit, aztán rájöttem, hogy elég csak egy kis ringatás Neki, mert akkor már nem a tejcsi miatt kelt fel. Lehet, hogy előbb is elég lett volna ringatni, de nem bánom... De most, hogy még ilyen picurik teljesen normális, hogy kelnek enni! Ne aggódj! Ja és Marci alvókája kitűnő (KOP_KOP!!!)
Orsi!
Nagyon édes Zsombor!
Hány centi? (Most olvasom, hogy nem tudod.) Tényleg majd' kicsattan. Érdekes, hogy Beni 1 kilóval több (na jó, meg dupla annyi idős), de mivel Ő 2 hete már 69 centi volt, frankón eloszlik rajta és fele akkorának tűnik, mint Zsombid.
Ujjszopi detto: Beni állandóan szopja, Marci anno csak elvétve. De tök jó, klasszul el tudja magát altatni vele.
Hettie!
Nekem a jobb cici nem kell nagyon Beninek. És nem tudom, hogy miért. Csengő pár napja, max. 1 hete felrakott egy szopis tanácsadói választ, hogy milyen okai vannak, ha egy baba nem fogadja el az egyik cicit. Nézd vissza, hátha találsz valami okosat. Próbáld hónalj tartásban szoptatni (így ugyanúgy fekszik, mint a "szeretett" cicinél), hátha úgy elfogadja. (Én nem tudok úgy szopiztatni, így tapasztalatom nincs, de olvastam, hgoy ez megoldás lehet).
Napraforgó!
Beni nem bukik a forgástól.
Klassz, hogy ennyire élénkek már a Srácok! Bár gondolom, Te ezt nem mindig így gondolod
Egyszervolt nálunk is nagy kedvenc!!! Még Marcival szoktunk rá, de ugye most már Beni is törzsközönségnek számít
Nózi!
Puszi az 5 hónapos Zsoltikának!
Gabi!
Gratulálok a második fogacskához! Marcikám volt ilyen gyors fognövesztő, hasonló gyorsasággal növesztette, mint Tomid és semmi nyavalygás! (Bezzeg Beni
) Ja és abszolúte nem harapott a 16 hónapi szopi alatt
Dorka!
Hordozó
Én is megtaláltam most a költözésünkkor egy 70-es évekbeli Anyák könyve nevezetű - számunkra már - szörnyedményt. A szopis részbe én is beleolvastam és hüledeztem. Hasonló marhaságok voltak benne. Én azon akadtam ki, amikor a 6 hetes babát hozzátáplálták. Anyukám pedig pironkodva bólogatott, hogy igen én is kaptam már akkor más kajcsit. De szegényeknek ezt a hülyeséget adták be
Ez a gyógyszertári koszmós krém nekünk is volt Marcinál, hát nem volt nagyon tuti (szaga, mint a benziné), de egy kicsit javított a helyzeten. A fogkefe szerintem is jobb
Jubi!
Sajnálom, hogy nem jött össze a hétvége, ahogy tervezted.
Jazi nagyon helyes és szép nagy! Persze Dani is szép kisfiú
Csengő!
Múltkor elfelejtettem írni, hogy tök jó, hogy Miki már ilyen kedves az Öcsivel
Gondolom, mennyire megkönnyebbültél!
Gratula a gyarapodáshoz!!!
Az együttalvás/nem alvás témában, annyira jól megfogalmaztad, amit én is gondolok erről. Nekem így nem sikerült volna
Melinda!
A Te védőnőd vetekszik a mi dokinőnkkel
Ennyi marhaságot! Jó sok koszos csajszi levelezget itt, ha szinte mindenkinél ott figyel a koszmó
Melódia!
Párodnak holnapra boldog szülinapot!!!
Biztos, hogy a cumisüveg "zavarta meg" Pistike evőkéjét, egy kicsit cumizavaros lett. Légy kitartó (ahogy eddig is!) és ne adj Neki cumisüvegből, szépen vissza fog Ő szokni a jó "öreg" cicihez! Drukkok mennek!!!
Geszti!
Gratula a keresztszülőkhöz!
Róluk meséltél még nyáron, nem?!
Majd nyáron már a keresztszülői látogatás után egy kicsit (vagy nem kicsit
) átugorhattok Őrbottyánba is hozzánk!!!
Nem tudom, hogy ki írta, de a tápi helyett lehet, hgoy jobb lenne a lefejt tejcsi és így a tejcsimennyiséget is tudnád tartani. Szurkolok, hogy ne legyen semmi gond!
Mamy!
Esztergomi kirándulásért nagyon irigy vagyok! Benivel még annyira elképzelhetetlen (pedig napra egyidős Gesztivel), mert Ő állandóan enne, illetve mindig csak egy kicsit
Újabb körkérdés: nálatok a dokik nézik az oltáskori vizsgálatnál a babók csípőjét? Nekünk a régi dokinéni mindig nézte Marcinál, de a mostani, semmit!
És tegnap szúrtam ki, hogy nem szimmetrikusak a két combin a hurkái Beninek és valahol azt olvastam, hogy ez csípőproblémát jelenthet. Nálunk a 6 hetesen - még Érden - mindent rendben találtak. Nézzétek már meg, hogy a babátok combija szimmetrikus-e és Ti is hallottatok-e már ilyet. Köszönöm!
koszmó: Épp most akartam ajánlani a fogkefét koszmó ellen, ahogy Dorka is írta. Persze nem durván, de szépen elindítja a dolgot. Mi Marcinál is használtuk és muszáj volt Beninél is bevetni.
Jó éjt!
Melinda