Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

szerintem ezek a fül meg egyéb hőmérők nagy sz@rok. nekünk digitális van, de a higanyos is jó csak lasabb, meg Szabi mindig eltöri őket.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

ezután rutinos anyaként lesz nálunk pótpóló. de pár tényleg kell, mert bettiről nyáriak vannak, barnué meg nem mind került vissza :x

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andi
gönyörűek és csinosak az ikrecskék :-)

Kép Azz ottanék Bibi levegőztetés közbe

Kép ez meg itt Miss devil
Vendég

Timi: édes pofa Majci! Csini szerkója van. Bibus, meg úgy be van bugyolálva. De az orra hegye, szép :D
Hőt higanyossal mérünk. Én nem bízom a digitális lázmérőkben.
Mogyi: dokihoz mi megyünk, tehát passzolom mennyit kell neki adni. Mért nem kérdezel rá, hogy "mivel tartozol"? Én ezt tenném.

Nagyon kíváncsi leszek, mikor bújik ki Ádim első foga. Állandóan rág, szopogat vmit. És úgy csinál, mint egy fogatlan vénasszony. Kotorássza a nyelvével a száját belülről.Elég muris olyankor :D
A naponta többszöri öltöztetés nálunk is bejátszik. Ha nem a kipisilés, akkor a nyálcsorgás miatt.

Kép
Kép
gabcii

a képen elrejtetteünk egy Bibit. találd meg! :lol: beküldhetnéd vmi Fülesbe, teeeee ;)

mai kaja: tésztasaláta maradékokból. tonhalas lesz, majonézzel, kis kígyóuborkával, jégsalátával meg egyéb maradékokkal 8)

jó dolog ez a szieszta. szeretnék tiszteletbeli spanyol lenni...

Kép
an°°di

Cukipofák az ikrek! :D
Apa,meg milyen ügyesen böfiztet 2 gyereket.
Szal Gyula! Ügyes vagy (ha olvasod, de biztos olvasod :wink: )

Amit még akartam,de elfelejtettem:
Kertikiri: Nadin olyan boldog baba. És formás!

Ádim itt pörög mellettem a játszószőnyegen, de úgy látszik nem fér el, mert örökké belém rúg... Ez jár nekem mi?! :D

Kép
Kép
gabcii

Gyula azóta sem olvas minket. (bár sztem olvasta,h mit írtam és azért nem. vagy a munkahelyén. kis sunyi :lol: )
de klassz, h így bejött a játszószőnyeg! :D

Kép
an°°di

Ez a most eldöntöttem, megeszlek pofi. Imádom :)

Kép

Itt meg ismét csibészkedik

Kép

Kép
Kép
gabcii

Bibust nagyon megviseli az oltás (gondolom) szegény csak sír,szopizni is csak sírva,aztán alszik is :-(
megvislet még itt valakit így ?nem emlékszem rá,hogy írta volna valaki

Gabci
Ádin nagyon cukor :-)

Bibi most kezdett el fogni
Vendég

Sziasztok.

Ma sem voltam, vásárlás, rohangálás....

Móni:
remélemmár jobban vagy. Gyógyulj meg.

Jutta:
hát igazából a kedves jóakaró sorain húztam fel magam.
Ha nem akar beleszólni akkoooo méééé szól?? :evil: :evil: :evil:

Timi:
mi fülhőmérővel. Én higanyossal nem merek, a digitális meg dettó, nincs benne elem. :oops:
Gyerekek cukik. :)
Lilla is kb így néz ki az udvaron. :wink:
Gabcii:
édespofa Ádi. :)

Mogyi:
mi nem járunk tanácsadásra. A dokinő jön ki házhoz. ( amugy kb 20 házra lakik).
Ő 2500 Ft-ot kér /alkalom.
De így nem kell elvinnem, akár mi van, szólok és beugrik hazafele, beadja itthon az oltást, felír mindent.
Szval nekem megéri.
Ő megmondta anno, h ennyi...

Kép
Kép
h@jni

Andi:
gratulaaaaaa

Kép
Kép
h@jni

Andi még:
Timessel ritkán szoktam beszélni. :(
Nagyon ritkán van csak msn-n, gondolom a 3 fiú leköti minden idejét.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Jajjj, lehet hogy éhes a csaj??? Kinek mennyit eszik/evett a gyerek 5 kg körül (még alatta) alkalmanként?

Csak 3 dolog miatt gyanakszom erre:
- 3 óránként eszik (eddig ez 4 óránként volt kb)
- és napközben 1x kaja után elfogadott 100 ml tápszert (mit elfogadott, evett volna többet is)
- este pedig a mélyhűtőből egy másik 100 ml-t vágott be!

Tehát, help! Holnap mérlegelek... :roll: :roll:

Hajni, no én az ilyeneken már nem húzom fel magam. És pl. nálam marhára nem jönne be amit mond, mert szerintem azóta van az alvással gond, amióta nem 4 óránként éhes, és borult a "napirend"-je (már ami volt), szerintem azóta nem alszik jól.
(ez a mai elméletem, holnap tuti mást gondolok... asszem marhára nem vagyok magabiztos...)

Ádi nagyon édes!!

Bibus meg ügyes! (és szépek a lányok!)

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
én meg az ilyen kedves jóakarók miatt bőgtem végig Marci első 3 hónapját, fejtem, mint a barmok, bögtem, lefogytam 41 kg-ra és gyűlöltem mindent és mindenkit.
Az ember ilyenkor frusztrált, lelkileg sem túl stabil, lelkiismeretfurdalása van stb...
Mindez miért?? Mert "aki nem szoptat, az nem anya", " aki tápszert ad az gyk. mérgezi a gyerekét" és még sorolhatnám.
Én nem kétlem, h ők csak jót akarnak, csak néha belegondolhatnának, h ezzel mennyire taposnak bele más ember/anya? lelkivilágába.
Én úgy gondolom itt mindenki megtett mindent azért, h tudjon szoptatni, h legyen elég teje, h ne keljen tápi....
Mindenki napokat írt arról, h mit csináljon, mindenki MINDENT megtett. De van olyan, h az sem elég.
Ilyekor az ember belenyugszik, megbékél, elfogadja...
Erre jön egy ilyen kedves jóakaró és teltépi a fájó sebeket, elbizonytalanít és frusztrál...

Amugy meg Te csinálod jól. :) Mármint, h nem foglalkozol Velük...
Bölcsebb vagy, mint én. :wink:

Lilla ennyi idősen és 5 kg-an 6-7x evett 120-130 ml-t.
Most 6 kg és normál esetben 5x eszik 180 ml-t.
Ugye pár napja nem... De ma pl. megint....

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Na, megjött a paramama, csak nem bírtam ki, hogy ne jöjjek :D Ja, eléggé tudok parázni. Meg szorongani. Aztán elmúlik.

Mindenkinek köszi a tápszeres hozzászólást, bíztatást. Sokat segített!!! Kapott is már a kis szari, hamar el is készült. Közben két hónapos elmúlt, várjuk a gratulációkat:)

Zsu: te szeded Panka szemöldökét, valld be!!:) Nagyon helyes a kis nő!

Jutta: elalvás nálunk dettó, csak nálunk kb 10 perces üvöltés kézben, ott kidől, ágyba be, nem baj, ha felébred, homloksimi, aztán ha nem alszik, én már nem veszem ki. Ha sír, hátsimi. A múltkor 10 percig simiztem a hátát, mire kidőlt.

Andi: az ikrek egyre szebbek!! Teccenek nekem nagyon. Jó, hogy nem "hangosképek", így a sírós képek is élvezhetőek, hehe :wink: bocs!

Móni: jobbulást, és fel a fejjel! Addig raksz majd képet "tápió gyöngyéről"? Rég láttam!

Gabci: Ádi nagyon édi egy pofa!

Timi: jobb már a hangulatod? Miss Devil:) ezen jót nevettem. Bibus jól be van bugyolálva:) a szeme meg félárbocon (ugye rövis mindkét o?)

Kiri: Nadin milyen jó kedélyű kiscsaj! Az éjszakák hogy telnek? Ahogy a múltkor írtad, jól kilehetsz, egy óránként kelni, ááááá!!!! Cumival nem alszik vissza ilyenkor Nadin?

Hajni: nem is tudom mit írjak! Azért ne hagyd, hogy egy ilyen hozzászólás feltépje a régi sebeket! Milyen szép Marci, nem is tom ki írta a sorszám tépést:) de már biztos meg is van itt a menyasszonya, nem? Csak nem emlékszem kivel lett eljegyezve!

De tényleg én is tapasztaltam, hogy vannak akik nem hiszik el, hogy egyszerűen nem egyformán működünk!!!

Vili napirendjének annyi, össze-vissza eszik, de majd csak kialakul újra. Te jó ég, most fingott egy hatalmasat, még nyögött is hozzá... :D

Jó éjt, megyek szunyálni!

KépKép
1macsek

!!!!!!! FIGYELEM !!!!!!!
21-től 4.30-IG, majd egyből tovább, és még most is... az mi???!!! :D :D :D És ezt már második napja. Tegnap nem tudtam jönni, ezért nem tudtam elújságolni.
Hozzá tartozik a dologhoz, hogy nem aludtam bent vele, és rácsuktuk az ajtót is. Szerintem eddig én zavartam ahogy forgolódtam, vagy csak érezte, hogy ott vagyok,nem tudom, de most jó volt, és én végre a hálószobában aludtam :lol: :lol:
Csak persze most féltem a tejet, meg így csak 5 + 1 -szer eszik, és mivel kedden pont 6 kg volt, ezért egy evésre 150-et kellenene, és eddig ez ugye nem volt meg egynél sem, nemhogy mindnél. Talán majd most egy-két nap alatt ő is észreveszi, hogy így többet kellene enni, és megpróbál, a cici meg rááll....talán.

Na mindjárt visszaolvasok, remélem mindenki jól van.

KépKép
kertikiri

Akinek van bébiőrje: szerintetek nem zavarja az meg a gyereket? Mert így most egész este megy. Nem sugározhat, vagy ilyesmi?

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Timi: mi flexibileslázmérő van és popóban használjuk!

Szerintetek miért rágja a nyelvét a lányom eléggé muri ahogy Gabci irtam lehet ,hogy már érzi a fogát?
Nem korai még?

Kép
mogyoland

Tegnap véletlenül elmaradt egy pelenka csere , de csak pisi volt benne és frankón kicsipte a lány popóját most kenem neki sudokrémmel egész jó neki!De nállatok aki nem cserél pl. éjszaka nincs ilyen gondotok?

Kép
mogyoland

sziasztok

dobostorta reggelire....ugye milyen jó választás?:D

Tegnap csak nem kerültem vissza a gép elé.

Móni!
Hogy vagy? Jobbulást.
Én már csak be vagyok rekedve, Ákos nincs, még a takonykor sem jött ki rajta, Manónak meg nem lett szerencsére semmi baja. Annak ellneére, hogy Apa antit is szedett.
NÁlunk a következő jött be, sok sok igazi citromos tea, majd forraltam vizet, bele kamilla, marék tengeri só, majd párcsepp borsmenta, ezt feltettem a radiátorra, és egész éjszak az lélegeztük, szellel is az orrunk. :) Ja és én a torkomra lándzsás utifűvet ittam. Ja és textil pelust háromszögbe hajtottam, majd feltekertem a közepét bevizettem és a nyakamra kötöttem. Fejem nem fájt, de pihizzél, nekem anno a panadolt ajánlották szopi mellett és tényleg jó volt.

Visszaolvasok és jövök.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hali

Bibi egéz este sírt,éjjel is sokszor flsírt,kapott egy faragott kúpot,ma újra a régi :-) remélem

Jolka
én is szokok illóolajjal párologtatni :-)

szellel? :-)

Mogyó
mi sudocremet használunk mindig és sose ppiros a popó

Macsek
Bibi szeme alapból ilyen húzott :-)szép macska szeme lesz neki is

Kertikiri
Nadin ügyes :-)

Hajni
te még foglalkozol ilyenekkel?ugyanmár

Jutta
a babcik mindig máshogy esznek,ha egyet lemérsz nem vagy előrébb.viszont ha szopi után ilyen adagokat lenyom Dorka biztos éhes.rakd szerintem többször cicire aztán ha úgyis éhes akkor adj neki tápit
egy jóakaród :-)
Vendég

ezt a rúzst figyeljétek
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Vegetálok csajok! Kivagyok nagyon! Milyen illóolajat lehet használni és milyet nem? Segítség!
Jolka! Citromos teát nyomok én is! Gabcii! Vitamint is szedek!
Csak az a gyanúm, h valaki nagyon leszívta az immunrendszerem! Mer' hogy én 2-3 nap alatt le szoktam tudni az ilyen nyavalya-kórságot!
Hajni! Sztem nem akart rosszat, csak segíteni! És akinek nem inge... Tudod! :wink: Amúgy meg szerencsére az a topik vagyunk, ami nem vált ketté tápszeres és szoptatós topikká! (Andi, lassan egyedül maradnál! :lol: )
Macsek! Majd ha lesz erőm dobok képet tápió gyöngyéről! Vannak ám mindig újabbak!
Timi! Nekem mindenféle lázmérőm van! És mindegyik mást mutat! Na akkor?
Andi! Meg kell dicsérjem az ikreket! Én most látok náluk egy nagyobb fejlődést! Mostmár valahogy úgy kikerekedtek! Cukik! (Azér' nem baj, ha nem csak a Timi nézte meg őket?)
Mogyoland! Nálunk is sudocrem van most, mert valamilyenes lett a sejhaj! Még canestennel is kell kennem! :shock:
Kriszti! Éljen, éljen! Én használok légzésfigyelőt! Egész éjjel, sőt, ha nem vagyok fenn az emeleten nappal is! Nagyon remélem, h semmi bajt nem okoz!
Holnap csípő uh-ra megyünk! Nem tudom, de nekem minden vizsgálat előtt benne van a zabszem a s*ggemben! :roll: Azért gondoljatok ránk!
Minden ajándék becsomagolva figyel? Csak nézzétek a karácsonyi vonalzómat! :lol:

Kép
ermoni

Timi!

Én csak higanyosat használok. Digitálisból is több fajta van, de nem bízok benne. A popsiba szoktam mérni. A térdemre fektetem a gyerkőcöt (hasra), így nem tud mozgolódni. Manónak már a hónaljba teszem, és addig az ülembe ül. Próbáld meg a homlok lázmérőt. Elég, ha csak mutatja a lázat, vagy ha nagyon magas, azzal már úgy is dokihoz kell menni.

MÁr kérdezni akartam, hogy keresztelőn mit adsz Bibire? Nagy vagy csendes kersztelő lesz?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi! Már most emos a kiscsaj! Menő! :lol: :lol: :lol: (Alakul a szájpenész?)
Ja, Vilkónak boldog miniszülinapot!

Kép
ermoni

Jolka! Tiszta rapper Ákos az új képen! Ez is nagyon menő! :lol:

Kép
ermoni

Mindenkinek jobbulást aki beteg!!!! Jolka, borsmentát csak a felnőtteknek szabad, igaz? De jó ez a keverék, remélem nem lesz ugyan rá szükségünk, de ha mégis akkor feltétlenül ezt fogom előszőr kipróbálni.

Mogyi: doki néni és védőnéni két hónapos korig kijárt hivatalból, eddig nem adtam semmit, bár lehet kellett volna, csak hogy jóban legyünk. Bár többször hívtam mobilon, és mindig nagyon készséges volt, egy olyan igazi elhivatott dokinéninek látszik. Aztán azóta én mentem, és szintén nem adtam. A 3 hós oltásunk január 2-án lesz, akkor viszek neki valami kis csomagot, pénzt nem. Ha viszont kihívom, akkor fogok adni, és 3 ezer forintra gondoltam. Többet nem az biztos.

Hajni, akkor örülök, hogy nem én bántottalak meg, de sajnálom, hogy bosszankodtál. Nem kell velük foglalkozni (ha jól sejtem, hogy min húztad fel Magad). Látod, itt a topicon nem is tudom hányan vagyunk, és ha nem tévedek, csak és kizárólag Andinak megy zökkenőmentesen a szopi, mindenki másnak van valamiféle gondja. Nagyon igazságtalan ez a sorstól, hogy aminek a legtermészetesebbnek kellene lennie, az szerintem a nők 99%-ának csak aggodalom és probléma :cry: Na nem is ragozom ezt a témát tovább.

Jutta, mennyi ideig hagytad sírni Dorkát? És a sírásnak melyik fokozata volt? Csabi nekem is megpedzegette már, hogy talán itt az ideje :cry: Még próbálom kivárni a 3 hónapos vízválasztót, hátha javul valami. Az éjszakák most szuperek ugyan, de nappal még mindig ahogy Ti is, és este is nagyon nehezen altatjuk már. De ez a harmadik hónap amúgy kritikus a fejlődés miatt, lehet hogy már annyi minden foglalkoztatja nappal, hogy ezért alszik nehezebben. Nadinon azt is észrevettem, hogy két perc szopi után elkezd ezerrel nézelődni (az ölemből max a függönyt látja, meg az egyszínű kanapét, de esküszöm ez is tetszik neki), és már nem akar tovább enni. Így most azt a taktikát vezettem be, hogy kicsit játszok vele, aztán próbálom újból cicire tenni.

Mogyó: én egész éjjel nem pelusozok már jó ideje, és lekopogom, eddig semmi! Minden reggel és minden kaki után kamillával mosom le a popsiját, és egy nap egyszer (reggel) sudocremmel kenem, a többi alkalommal a gyógyszertárival. És nagyon vastagon kenem, nem tudom Te is?

Mogyi, nekünk is ilyesmi lehetett Nadin arca egy hónapja, ahogy leírod. Nekünk akkor tejkiütés volt, de tényleg nagyon csúnya, vöröslő száraz foltokkal. Igazából magától múlt el, mert a krémet amit kaptunk rá talán kétszer mertem rákenni.

Jutta, én még attól is tartok kint alvás témában, hogy mi lesz ha kinövi a mózeskosarat??!! Nektek milyen babakocsitok van?

KépKép
kertikiri

Móni!
Én csak borsmentát és levendulát használok. Levendulát csak az illata miatt. Borsmentát "duguláselhárításra". Sima menta még nem jó a csecsemőknek, ennyit tudok. :)

Andi!
Petrának nagyon aranyos a rucija. Igazi csajos.

Gabcii!
Nagyon zsivány Ádi! Már a szeme is huncut. Nagyon édes a képen, hogy meg akarja szerezni a játékot.:)

Timi!
Ezek a csajok....:D Maja mindig vigyorog? Kis boldog csajos, nem is hiszem, hogy Ő tud rossz is lenni. ;)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kertikiri!
Ezt mindenki használja, mivel egy szobában vagyunk mindenki ezt szívja. :) Ettől nem lesz baja a gyerkőcnek. Vagyis nagyon remélem. De már Ákos sincs berekedve.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni
Bibi emós Ákos rapper :-)
Bibusnak a haja eddig is emós volt most még szép rúzs is van hozzá,tegnap full lils volt,mint a tinta,azért kente beneki a doki a száját ezzel a kencével,mert ettől első szóra elmúlik,remélem :-)

én citromot és borsmentát használok

Maja úgy fekszik ,kel ,hogy vájom a jézuskát,hoz nekem elmót

drukk az uhhoz

engem meg idegesít Bibi lába ,drnőnek mutatom azt mondja minden oké,tegnap a védőnő azt mondja mutassam meg a lábát a drnőnekmondom megmutattam már,most akkor?egyiknek jó másiknak nem????
16án megyünk az ortopédiára

Jolka
Maja hányásik sírna a higanyos popsis variációtól.tegnap a hónaaljába dugtam úgyis ordított,amikor kicsi vot kúpott se lehetett adni neki,ordított aztán addig sírt amíg kinem nyomta.
fülhőmérő 2 perc alatt mért 36,5től 38ig :shock: elolvastam egy használatit hozzá,öhhh- ne mozogjon a gyerek,ne vegyen szaporán levegőt,megfelelő legyen a szobahőmérséklet,jól legyen felöltöztetve meg ilyenek,szóva vetettem egy másik digitálist

csendes kersztelő lesz,igazából mindegy mit adok rá az overállja alatt nem látszik,az meg rózsaszín,de szerintem betakarom még egy fehér takaróval is,alatta meg a cicás szerkó lesz,semmi flanc

csak anyukámék jönnének,ha addigra lenne autójuk valahonnan :cry:
Vendég

Ja nálunk a kimenős dokinak a tarifa 3 eft. Kertikiri ennyi elég is szerintem.

Szerencsére nekünk még nem kellett dokit híni. NÁlunk csak 1x kell hivatlaból kijönnie. Az oltásra mi megyünk, ennyi dumcsi más anyukákkal is kell.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi!
Nálunk, ha lenne kersztelő tuti felhajtás lenne. :( Nem vagyok vallásos, de Apáék azok állítólag, annak ellenére, hogy nem járnak templomba, ki érti ezt. :? Eddig húztam, halasztottam, A második gyerkőcig kértem haladékot. Manónak az öcsém a kersztapja, Ákosnak meg még ötlet sincs, mert ezt most Apának kell eldönteni, hogy ki legyen. Én legszívesebben csak névadót csinálnék. Nekem olyan keresztszülő kell, és csak is egy, vagyis egy részről 1 pár, akiben megbízok, és lehet rájuk számítani, ha velem történik valami. Ilyen az öcsémen kivül nem nagyon van, Zolko egyke. Szerencsére megint nem téma itthon. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok
bocs, kicsit többet vagyok az ikrekkel lelkiismereti okokból, ezért itt meg kevesebbet.
Hajni, köszi
a dicséreteket meg mindenkinek köszi. :oops: szerintem is szépek! meg Édi is, meg bibus és Maja is.. Vilkóról is több képet és Lillusról is! Ákos kész férfi, az emo meg nem annyira menő, mondd meg Timi, Bibinek, lécci ;) :lol: fasza a rúzs ettől függetlenül. sima cure-os nem lehet? (jabocs, az 80as évek! :D )
szopi nálunk egyre durvábban megy: egyre több a tejem :D (senkit nem akarok ezzel frusztrálni, de magamban ennek örülni képtelenség)
ma is voltunk sétálni: minden olyan gyönyörű
délután jön anyukám babázni mi meg addig lehet, h elmegyünk, veszünk egymásnak karácsonyi ajándékot :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:

Kép
an°°di

basszus, bocsi a félreütésekért ( Petra az ölemben ül):
Ádi a szépfiú és Bibi neve persze nagybetűs

Kiri! GRATULAAAAAAAAAAAA :D :D

Macsek, hangoskép, mi? :twisted: :twisted: :twisted: vannak videók is.. :twisted: rakok is fel vhová... hihi. te meg ráfekhetnél a szagos kép projektre, hm? ;) :lol:
és no para! örülök, h jobb a kedved!

Móni, JOBBULÁST! nálunk mindenki jól van (KOPPKOPPKOPP)... szedtél vmilyen vitamint eddig?
a vonalzód nem érdekel :P anyuéknál karácsonyozunk, így nem főzök, nem dekorálok (kivéve a koszorút az ajtón... hihihi), és nem izgulok. ajándékok kb megvannak (magam sem értem, hogyan történt vagy mikor)

Mogyo, nekünk a hosszú éjszakák alatt kimaradt pelenkacsere miatt sem volt popsigond eddig sose. egyszer egy hülye krém miatt igen, de a varázslatos sudocream helyrehozta

Timi, már akartam kérdezni, h Maja honna ismeri Elmot? megy még a tévében a szezám utca? :roll:

nálunk kezd divatba jönni az ujjszopás. olyan kéjesen nyalogatják a kezüket, h én csak lesek és röhögök (nagy ujjszopis májer voltam ám én kiskoromban)

na, megyek, keresek vmi kaját
:arrow:

Kép
an°°di

Andi!
:d :D :D NAgyon örülök, hogy van tejcsi bőven, nálunk is. ;)
Megértem, hogy kevesebbet jössz, gyerkőcök sok időt elvesznek.
Ja és gratulálok, hogy eladtáttok a lakást!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, nagyon kedves, kösziii! :D :wink:
én is örülök a te tejednek...
hehe, ezt most lezárhatjuk, asszem

megyek a szagos fényképezőgépért én is. amit Petra az ölemben művelt, az még a levegőt is összesűrítette itt körülöttünk :lol: pedig ebédelni akartam :? 8) :D

Kép
an°°di

Andi
gratula :-) a tejcihez is :-) hiába a szaloncukor jót tesz :-)
megy a minimaxon az elmo meg a szezám utca és aranyárba mérik a figurákat,amcsiból hozattam neki,éneklő beszélő,világító elmót :-)
kivan dvdre írva 4 lemez 20 résszel egy egy lemezen,sokszor egész ap ez megy,sokan nem bírják a nyáávogását,de írtó sokat tanul belőle Maja

Bibike nem akar emós lenni,ilennek született :-)

Jolka
én nem akrok ngy felhajtást,vallásos sem vagyok,meglesz aztán kész.A sógornőméknél mi vagyunk a akislánynak a keresztszülei így ez is egy löket volt, na meg az hogy lejönnek az emeletről aztán kész :-)ha más lett volna ők akkr is itt lennének,szóval z a legegyszerűbb megoldás
Vendég

Sziasztok!

Ha már itt nagy gratulációknál tartunk akkor: Gratula Vilkónak a mini szülinaphoz, Anyukájának a jobb kedvéhez, Jolkának és Andinak a tejcihez, Timinek a menő Bibi séróhoz ( nekem spec nagyon bejön.) Kertikirinek a szupi éjszakákhoz, Mogyonak a meggyógyult Ágika popóhoz, Hajninak (utólagosan) a szupi hamburger tortához, magunknak meg az ISMÉTELT HASRA FORDULÁSHOZ! :lol:
Móninak jobbulást és gondolok rátok Uh ügyben!
Timi: nagyon csajos Bibus a rúzsával és a frizójával :wink:

Jaaa, és klikkesedni akaroook! A csak tápszert evő babák topicját megnyitom, remélem lesz rá igény :D
Ti meg nyissatok tápszeren és anyatejen és csak anyatejen élő babák topicot. Januártól meg ismét nyitok egyenlőre csak magamnak egy tápszeres és hozzátápis topicot! :D
Egyébként osztom Móni véleményét, miszerint nem rosszindulat vezérelte True-t, mikor írta a hsz-t. Csak hát, tényleg nem egyformán működünk.

Popsi ügyben, mi úgy állunk,hogy Ádim végbélnyílása körül, pirosabb a bőre, bár mivel kenem. Éjszaka nálunk alvás van, tehát nem cserélek pelenkát!
Viszont az arcán is kezd száraz lenni a bőre. Azt a gyógyszertári testápolóval kenem.

Egyre nehezebb cumisüvegből etetnem Ádit. Most már minden érdekli és állandóan tapizza a cumisüveget. Nem figyel oda a kajára, kiejti a szájából a cumit, ahelyett,hogy szívná, mert ugye azt nézni is kell. Bandzsít ezerrel hozzá. Annyira zabálnivaló ilyenkor (is).

Kép
Kép
gabcii

Timi!

Még neked akartam, hogy az oltás(ok) napján, nálunk is volt sírás.
ha nem aludt Ádi, keservesen sírt, sőt álmában is sírdogált. A lábát húzkodta sokat. Biztos fáj szegénykéknek.
DE 1 nap volt az egész.Másnap már a régi volt.

Kép
Kép
gabcii

Gratula Vilinek! :D :D minitortát neki (vagy inkább anyukájának.. aztánmajd megkapja közvetve)

ja, és nálunk nincs ám itthon szaloncukor. az utolsó tábla csokit zabálom. ajjaj

szurinapokon pedig az ikrek eddig nem voltak nyűgösebbek, mint amúgy
(hű, Huba pelusa sem száraz már 8) nem tudom, ki merem-e majd nyitni)

Kép
an°°di

Andi, ikrek naggyon cukik, Huba naggyon jóképű :wink: Tulajdonképpen miben kell a korrigált korukat figyelembe venni? Mert átfordulásban már a normál korukhoz képest is nagyon előrehaladottan ügyesek, nem? Sőt alszanak is, cumiznak, meg a dumájuk is jó :)

Gabci, gratula Ádi átfordulásához! De légyszi ne klikkesedj :cry:

Becuppantottam egy tábla bocicsokit, egy gyümölcsrízst meg egy krémtútót ebéd után :cry:

Kérdés1. Retket lehet enni szerintetek?
Kérdés2. Törölgeti valaki kaja után a baba száját-ínyét?

KépKép
kertikiri

sziasztok. itt a munkahelyen szopizók és közben netezők topikja. de csak 4-ig, Szabi akkor hazaviszi anyukámhoz.
True-nak én is üzenem, hogy én éreztem a jó szándékot, de tényleg mindenki más, mi voltunk a ritka kivétel a tápi mellett sokáig szopizók, és engem is riogattak vele, hogy akkor majd elapad.

ma is kapott marci új polót, mert rájöttem, hogy mindent kinőttük, most lettünk 68-asok ami tudom, hogy sokakhoz képest nagy lemaradás, de mi ilyen kisnövésű család vagyunk.

megvettük ma a halat, anyukám előkészíti amig alszanak a törpék én meg vasárnap megfőzöm.

voltunk hobbyboltban, vettünk csillógos glue-t meg csillámporokat, szóval mindent ami csillog, tegnap meg vettem kül. alakú falapocskákat (fenyő, csillag...stb) azokat díszitjük ki vele.

annnnyira jó hajnalban elmo sipító hangjára ébredni! hajnalban be szoktunk nyomni a minimaxot hétvégén, mennek nyugiba a mesék és egyszer csak jön elmo!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Kertikiri: nappal hason altatok (1,5 napja 8) ), hamarabb elalszik, bár sír :cry: , de 2-5 perc... és lagalább van hason is! Csak ha felkel akkor tuti nem alszik vissza, ugyanis utál hason lenni... így most kb fél órákat alszik, vagy babakocsiban - de most zajos az utca (vmit csinálnak 2-vel odébb :roll:) és hideg is van eléggé...

Nos én ingáznék az összes szeparált topik közt, hiszen volt már alma, csak anyatej és anyatej + tápi is, nem baj én leszek a 007-es a klikkek közt! :lol:

Móni, jobbulást!!

Jolka, nyugodt alváshoz nem tudsz bababiztos illóolajat?

Ja és azt nem is meséltem, hogy a babaútort amit kinéztünk és amilyen kiságyunk is van, kivonják a forgalomból... 2 napig úgy volt, hogy nem is lesz se szekrény, se komód. DE beszéltem a gyártóval pár napja és még raktáron volt 1-2 db, tehát megrendeltünk mindent... Festés, bútorszerelés és dekorálás: költözik a kiscsaj!

Na megyek, mert apa hazajött és gyorsan lezavarok 1 kör intézkedést!

Jutta

KépKép
jutta

hehe, Kirikém, bejön a krapek, mi Nadin mit szól hozzá? mutattad már neki a képeket?
nagyban olyasmi lesz, mint az apja. talált anyós kiskori képeket Gyuláról: hááát, nem rám hasonlít a gyerek ez tuti. Petra inkább... talán :roll:
édességek felsorolásától kíméljetek, lécci! elfogyott az utolsó milka is :cry:
retek: sztem leeht, de ilyenkor nem igazán szezonzöldésg azért.. van íze?
szájtörlés: én mindig megtörlöm a szájukat. lehet, h később még jól is jön :? 8) :roll:

Kép
an°°di

Jutta, az egyik ikres csaj a johnsons aromatestápolóját ajánlgatta... hátha
mi most azt a fürdetőt használjuk. a helyzet nem lett tőle jobb. az estéink rémesek. tényleg rémesek :? nem tudom, ezek fényében kockáztatsz-e...

Kép
an°°di

Sziasztok!

Ermoni: hát canestennel nekünk is kenni kell mert a nunikája olyan mintha libabőrös lenne!

Kertikiri: vastagon kenem én is csak most jutott az eszembe ,hogy tegnap apa rakta tisztába pedig néztem csak lehet mégsem ment annyi rá!

De isteni ez a sudocrem!Maradok ennél már nem vészes alakul szépen nagyon neki!

Kép
mogyoland

Kaja után, a száját mindig megtörlöm Ádinak. Meg a nyakát is,mert le disznózza magát. Az ínyét azt nem... Mért, kellene?
Andi: mi történt veletek, hogy az estéitek pocsékok lettek?
Jutta: nem azt mondtad,hogy az almát már nem kapja Dorka?
A jelen helyzet számít, nem ér csalni. Szal, nem minden topicba vagy bejáratos :lol:
Mi is a Johnsons aromaterápiás fürdetőjét használjuk, de rendszerint csak engem nyugtat.

Úgy látom, le van zsírozva,hogy kit-kinek szánunk. Aztán majd az első baba talin (remélem, hogy lesz) megdől az elmélet, mert a gyerekek beintenek és csábítják egymás párját. :lol:

Nem tudom mi lehet ma,mert Ádi a kaja, rottyantás, lepisilés és 10 perc játék erejéig volt ébren. Most meg megint szunya van.

Kép
Kép
gabcii

tényleg mikor lesz babatali? még nem mertem felhozni a témát!
legalább a környékbeliekkel?!

Marci úgy nyáladzik, hogy ma 2 pólót kapott egy munkaidő alatt. most kiszúrtam vele, kapott egy partedlit!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Tegnap nem volt net, most itt vagyok, de nem nagyon tudtam visszaolvasni, csak belenézegettem, mit írtatok.

Ma voltunk dokinál. Beadta VOLNA az oltást, attól, hogy még nincs meg a betöltött két hónapunk. De mondtam, hogy megint probléma van a kakival, még mindig nyálkás, most már szabályos hasmenés is néha. Ja, akkor mégse. Széklettenyésztés, várjuk az eredményt, és ha negatív, csak akkor kaphat Bogi szurit. Most megúszta... Remélem, nem lesz baj, de nem parázok nagyon, mert nem látszik betegnek. (Lekopogom)

Popsi-helyzet: én csak a gyógyszertárival kenem, nem túl vastagon, és este fürdéskor mosom meg. Semmi baja nincs, szép a bőre. Mázlink van. Éjjel végig egy pelus van, és nem csípi ki a pisi. Ha kaki van, azért azt bármikor rögtön kicserélem, nem tudom, az kicsípné-e.

Képzeljétek: tegnap este fél11-től reggel 6-ig aludt, akkor evett, és visszaaludt 9-ig!!! Bogi szuperlány, csak nem tudom, megtartja-e a kezdődő jó szokását? :lol: (Sajnos én nem tudtam aludni, mert este vártam, hogy mikor sír fel... magamra vethetek csak... :lol: )

M.

Kép
moncsi27

Ciripke. miért volnátok lemaradva a nővéssel?

Mi 62-eket hordunk! :lol:

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?