Mindenkinek jobbulást aki beteg!!!!
Jolka, borsmentát csak a felnőtteknek szabad, igaz? De jó ez a keverék, remélem nem lesz ugyan rá szükségünk, de ha mégis akkor feltétlenül ezt fogom előszőr kipróbálni.
Mogyi: doki néni és védőnéni két hónapos korig kijárt hivatalból, eddig nem adtam semmit, bár lehet kellett volna, csak hogy jóban legyünk. Bár többször hívtam mobilon, és mindig nagyon készséges volt, egy olyan igazi elhivatott dokinéninek látszik. Aztán azóta én mentem, és szintén nem adtam. A 3 hós oltásunk január 2-án lesz, akkor viszek neki valami kis csomagot, pénzt nem. Ha viszont kihívom, akkor fogok adni, és 3 ezer forintra gondoltam. Többet nem az biztos.
Hajni, akkor örülök, hogy nem én bántottalak meg, de sajnálom, hogy bosszankodtál. Nem kell velük foglalkozni (ha jól sejtem, hogy min húztad fel Magad). Látod, itt a topicon nem is tudom hányan vagyunk, és ha nem tévedek, csak és kizárólag Andinak megy zökkenőmentesen a szopi, mindenki másnak van valamiféle gondja. Nagyon igazságtalan ez a sorstól, hogy aminek a legtermészetesebbnek kellene lennie, az szerintem a nők 99%-ának csak aggodalom és probléma
Na nem is ragozom ezt a témát tovább.
Jutta, mennyi ideig hagytad sírni Dorkát? És a sírásnak melyik fokozata volt? Csabi nekem is megpedzegette már, hogy talán itt az ideje
Még próbálom kivárni a 3 hónapos vízválasztót, hátha javul valami. Az éjszakák most szuperek ugyan, de nappal még mindig ahogy Ti is, és este is nagyon nehezen altatjuk már. De ez a harmadik hónap amúgy kritikus a fejlődés miatt, lehet hogy már annyi minden foglalkoztatja nappal, hogy ezért alszik nehezebben. Nadinon azt is észrevettem, hogy két perc szopi után elkezd ezerrel nézelődni (az ölemből max a függönyt látja, meg az egyszínű kanapét, de esküszöm ez is tetszik neki), és már nem akar tovább enni. Így most azt a taktikát vezettem be, hogy kicsit játszok vele, aztán próbálom újból cicire tenni.
Mogyó: én egész éjjel nem pelusozok már jó ideje, és lekopogom, eddig semmi! Minden reggel és minden kaki után kamillával mosom le a popsiját, és egy nap egyszer (reggel) sudocremmel kenem, a többi alkalommal a gyógyszertárival. És nagyon vastagon kenem, nem tudom Te is?
Mogyi, nekünk is ilyesmi lehetett Nadin arca egy hónapja, ahogy leírod. Nekünk akkor tejkiütés volt, de tényleg nagyon csúnya, vöröslő száraz foltokkal. Igazából magától múlt el, mert a krémet amit kaptunk rá talán kétszer mertem rákenni.
Jutta, én még attól is tartok kint alvás témában, hogy mi lesz ha kinövi a mózeskosarat??!! Nektek milyen babakocsitok van?