Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Sziasztok :)

Timi, nagyon boldog születésnapot így utólag!

Hajvágás: Én sem tudnám megtenni... A Benci haján is már 1 éve gondolkodom, mert nem szereti hogy sokáig tart a vágás, meg hogy fésülni kell naponta kétszer, ráadásul már barnul is, így le kellene vágni. De fáj a szívem érte, mert a szőkeségének az lenne a kegyelemdöfés :(

Katáét én is azért vágtam le, mert a felső haja sokkal rövidebb volt, mint ami alul nőtt. Így egyforma lett :) De megmondom őszintént, lehet hogy ilyen marad a haja, mert olyan kis Katás lett. Nagyon illik hozzá.

Na megyek, romeltakarítok a tegnapi buli után (majd ha megkapom, teszek fel képeket) utána meg megyünk ki a temetőbe a gyerekek nagypapájához.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jajj, Edith meg ne haragudj a haj téma miatt! Soraid között megbántódást érzek, de hidd el, nem akartam. Biztos a te döntésed volt a legjobb Kriszta baba számára. Én meg pont azért akarok Virágnak copfikat, mert az én hajam rövid már nagyon rég óta. Még egyszer bocs, de nem állt szándékomban megbántani.

Talán onnan az idegenkedésem a hajvágás miatt, hogy Barnus haját elcsesztem. Egy évesen tök kopasz volt még, majd pár szál szőke pihe volt a fején. Rendszeresen géppen nyírtuk, szépen be is sűrűsödött, de iszonyat sprőd lett. Ha már 3 centis, akkor teljesen kezelhetetlen, mindenfelé áll a seprű vastag haja. Szóval Virágnál inkább maradjon a selymes, puha haj.

JELENTEM, 20 fogú lett a lányom. Minden csücsök áttört az utolsó rágóknál, persze mind egyszerre jött ki. Már csak növeszteni kell. HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Sziasztok!

Zsu,köszi az infót a bálásról,majd körbenézek.

Zsuzsi,a babakocsi nélküli közlekedést kezd valami nagyon rövid távval,de semmiféleképpen sem bevásárlással.Sétáljatok egy kicsit ,gyüjtsetek leveleket,hogy szokja a kocsi nélküli létet.Mi már elég régóta kocsi nélkül járunk a környéken,de ez rengeteg "gyakorlás" műve.

Edit,Encsinek is ugyanigy nőtt a haja,hogy felül volt,alatta meg semmi ,vagy csak pihék.Én sem vágattam le,de még 3 évesen sem nött meg az alsók annyira,hogy össze lehetett volna vágatni.Azóta is nagyon sz@r haja van,már nagyon bánom,hogy kicsinek nem vágattam. Vékonyszálú,nagyon törik,vizesen tiszta gubanc,kifésülni alig lehet.A Gergőnek viszont már 3x vágtam ollóval és szemmel láthatóan sűrűsödik-én most akarom majd géppel is lenyirni neki.
Virág nagyon belehúzott a fognövesztésbe :lol: ,akkor most már legalább ez miatt nem lesz éjszakai ébredés.Tényleg,milyenek az éjszakáitok?Javult valamelyest a helyzet?

Képzeljétek,a párom milyen "jó" programot csinált nekünk.Tegnap heggesztett szemüveg nélkül és már az éjjel az ügyeleten kötöttünk ki.De mivel az éjjel a dél-pestiben orvos nem látta / a nővér látott el minket 2 perc alatt/,ezért ma ujra meglátogattuk az ügyeletet a János korházban.De hogy a kicsi fiam tetézze az éjszakázásunkat éppen csak hazaértünk fél 2-kor mikor neki kinyilt a csipája és 4 óráig szórakoztatott,majd ezek után volt pofája :oops: 1/2 7-kor felkelni,és ebéd után csak 1 1/2 órát aludni / a 3 helyett/.
bocsi lányok ,de egyszeűen nincs türelmem most többet irni-olyan fáradtnak érzem magam,pedig du.aludtam én is 1 órát / lehet,hogy ez a baj?/
bibolya

Ibolya!

Kérdezted az éjszakákat. Eddig nem akartam erről írni, el ne kiabáljam. kb. 1 hete már csak kétszer kel egy éjjel, és nem ordít.

Az első jó éjszaka előtt levette a zoknit elalvás előtt, én meg elfelejtettem visszahúzni (eddig mindig ráadtam, ha elaludt). És láss csodát, aludt a lány. Másnap ugyanez és azóta is így alszik. Sőt délben is zokni nélkül alszik, és azóta 3 órát durmol. Ne nevessetek ki, én már ráfognám az alvást a legyek repülési irányára is. Szóval születése óta szinte először alszom 5-6 órát egyben.
Mióta Barnus nem Lacival alszik, hanem a gyerekszobában, azóta végre van magánéletünk is Apával. Utáltam a nappaliban TV-t nézni fotelban ülve. Én inkább a paplannal betakarózva ágyban szeretem nézni a Tv-t. Sokszor lefeküdtem inkább, annyira utáltam ezt az állapotot. Most meg összebújva, mint a tinik, élvezzük a hálónkban a nyugalmat. Gondolkodom, hogyha Virág alvása rendeződne, kiköltöznék tőle éjjelre és maradnék Apával.
Egyébként mindkét gyerek imádja az új szobát én meg élvezem, hogy nem a nappali a csatatér.

És kivel voltak a gyerekek otthon, amig ügyeleten voltatok éjjel?

Haj: Hát akkor vannak pro és kontra érvek a hajvágásra.

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Jó reggelt!

CSak néhány sort tudok írni, mert ma próbálni fog István, ezért vendégeink is lesznek és hamarosan a gép is le lesz foglalva. :roll:

Edit, gratulálok Virágnak a 20 fogacskához!!!!!!!!! Nem semmi, így egyszerre! Végülis az áttörés volt a neheze! :roll:
És nyugodj meg, pillanatig sem bántódtam meg. Nem tudom mit éreztél a soraimból, én inkább értetlenséget vittem bele, de megbántódást tényleg nem. :) Különben nem szándékszom állandóan vágatni a haját Krisztának, mert én is szeretem, ha copfokat, csatokat lehet bele tenni.
TAlán BArnusnál is az a 3 cm a kritikus pont, 4-5 cm-esen, lehet könnyebben kezelhető lenne, de fiúknak szerintem jobb a rövid haj.

Zsu, mivel Bence fiú, a végtelenségig úgysem húzhatod a hajvágását szerintem. Tudom, hoyg rossz érzés lehet levágni, főleg azzal a tudattal, hoyg olyan már nm lesz, de majd úgyis meg kell tenned. :)
Krisztának, képzeld, már 3 vagy 4 FEKETE hajszálat fedeztem fel a hajában, úgyhogy nincs kizárva, hoyg a szöszke csajszimból fekete nő lesz! :shock: :lol:

Ibolya, sajnálom az éjszakai ramazurrit, remélem, semmi baja nem lett végül a párod szemének! :roll: :)

Megyek, mert egyik gyerekem sem hagy írni. Kriszta megitta a tejét, Mütyürke meg annyira ficánkol, hogy azt hiszem rögtön kiugrik!!! :D :D :D :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Haj téma :mrgreen: , mi ugye 2x is rövidre levágattuk a Szoni haját, és egyáltalán nem bántam meg, sőt.Amúgy meg szép puha fényes a haja, de annyira hogy néha alig tudom összefogni úgy csúszkál :shock: .Zsombinak meg nem is kérdés, nekem a fiúk rövid hajjal tetszenek!!!! :lol:
Na én meg hogy kötözködjek :mrgreen: , ilyen pici lányoknak mint a mieink nem szeretem a copfokat :roll: , én még nagyon jól emlékszem mennyire tudja húzni a fejbőrt -ezért Szonónak is csak most növesztem és gumizom, csak szól ha nem tetszik neki!!!!!

Ibolya:nagyon sajnálom, gondolom szenvedett a párod rendesen!!!!És rendbe jött a szeme??????

Edit:gratula a kész gyerek fogsorhoz :lol: :lol: :lol: !!!!!Én csak mostanában adok zoknit a Zsombra, mert valami kitakarózó bajnok, ha nem alszik elég méllyen egyből lerúgja a takarót és jégcsap szokott lenni a lába!!!! :shock: :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Tegnap lent voltak a gyerekek unokatesói anyóséknál.................és Zsombi egy tündér volt, mindig ment símogatta a kislány haját(hónap végén lesz 1 éves), amikor elesett megpuszilta, hogy ne sírjon!!!!! :lol: Remélem a kistesóval is ilyen aranyos lesz!!!!! 8)
:shock: kevesebb mint 100 nap van hátra!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Zsuzsi: :oops: :oops: :oops: így utólag is boldog másfelediket a kicsi lánykádnak!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kérünk képeket!!!!!!! :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Edit,lehet,hogy azért alszik Virág mostanában ilyen jól,mert a Gergő átvette a szerepét :twisted: .Mióta óraállítás volt azóta nem tudom mi vagy vele.Van ugy,hogy 2 órán keresztül fenn kukorékol és ki kell venni az ágyból,van hogy 6x ébred nyöszörögve-sirva 2-3 órán keresztül.Délután is sokkal kevesebbet alszik.
De félre a tréfával örülök,hogy kezd rendeződni az alvásotok.Ha meg már csak 1x-2x ébred éjjel,én akkor visszaköltöznék a párom mellé.Azt azért tuti meghallod,hogy felkel,vagy ha nem,lehet,hogy magától is visszaalszik,de a saját ágyadban biztosan pihentetőbb az alvás is,meg tévézhetsz is ugy ahogy te szereted,na meg végre lehetne saját magánéleted is :oops:
Szerintem még most próbáld összevágatni a kicsi lány haját/ollóval/ ,vagy ha ez nem is sikerül / mert annyira rövidek az alsók/ ,de a felső hosszú szálakat vágasd kisebbre-nem kell fiúsra levágatni,nagyon csinosak a rövidebb frizurák is.De ez csak az én véleményem-hallgass a szivedre.

Edith,ünnepeltek valamit,vagy csak úgy?
Hasad hogy van mostanság?Elmultak a keményesések?

Párom úgy néz ki megmarad :lol: :oops: .Tegnap egész nap a sötét szobában pihizett-ugy néz ki ez nagyon jót tett.Még nem az igazi,de legalább már ki tudja nyitni,nem fáj neki,még picit vérben uszik-de már legalább nem zavarja a fény.
Éjszaka anyósomat ugrasztottam :oops: ,ő itt lakik velük/1 telken 2 ház van/,ha ő nem lenne,akkor vihettem volna magammal a gyerekeket.Nappal azért könnyebb,van 2-3 barátnőm,akikre nyugodt szívvel rábizhatom őket,de azért éjjel nem kelteném fel őket,nekik is gyerekeik vannak.

ja,pizsi-a Geri kezeslábas rugiban alszik-én nem merem lecserélni rendes pizsire ,félek a megfázástól /nálunk éjjel 19-20 fok van/.Csak halkan megsúgom,hogy nálunk az Encsi is pizsifelső + kantáros gatyóban alszik mert állandóan fázik.Ja és vastag zokniban :oops: .
bibolya

Sziasztok :)

Edit, nem is írtam tegnap, pedig szerettem volna, gratula a 20 foghoz, írigyellek :) Katának még mindig 12 van, meg egy jó néhány helyen megduzzadt ínye... :):):):)

Kata haja nagyon erős, majdnem hogy sprőd, és olyan egyenes, amilyet a mi családunkban nem láttam. (az apjáé ilyen) Így neki tényleg csak az esztétika miatt vágattam, mert olyan hülyén nézett ki leengedve, hogy a fele haja jó 5cm-el rövidebb volt.

Copfok: Nekem az a tapasztalatom, hogy egész kicsi korban kell elkezdeni szoktatni, mert később sokkal nehezebben tűri ha "fáj". Máérpedig amíg nem szokik hozzá a fejbőr, addig fáj. Kata kb 2 hónap alatt megszokta. De most olyan rövid a haja, hogy nem tudok neki copfot csinálni, majd nyáron szoktathatom újra :) Egyébként úgy tudom, hogy erősíti is a hajhagymákat, de ez nem 100%

Edith, Bence haját nem tudom mikor fogom levágatni, és itt nem a szokásos körbenyírásra gondolok, hanem hogy olyan 3-4 cm-es legyen. Talán tavasszal, mert ahogy nézem a haját, a télen be fog barnulni. És akkor jövő nyáron legalább nem lesz melege :)
Egyébként az ő haja annyira nem jó mint Katáé, vékonyabb szálú is, olyan szállós, és hajlamos a rasztásodásra (minden éjszaka) :)

Én is mióta készülök hajat vágatni, de még nem jutottam el odáig :( De jövő héten megejtem, mert már nagyon unom.... akkor teszek majd fel képet :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

ma este jöttünk vissza.
nagyon szerencsénk volt az idővel, gyönyörűen sütött a nap és kellemesen meleg is volt az elmúlt néhány napban - a Zemplénben is.
mászkáltunk, rokonlátogattunk, sokat boroztunk (ha már Tokajhegyalja), röviden: jó volt.

Edit, gratulálok a 20 fogú lányodhoz! Samu - Katához hasonlóan - még csak 12 fognál tart, most már hosszú hónapok óta. És az meg még jobb hír, hogy a lányod éjszakái jól alakulnak, és így a te éjszakáid is.
Hajügy: ebben nincs túl sok tapasztalatom (vágni vagy nem vágni), Samunak eléggé kis vacak haja van egyelőre. Bár mintha a szeptember végi hajvágás jót tett volna... Kicsit erősödik. De lehet, hogy ettől teljesen független a dolog, most már ilyen haja nőne vágástól függetlenül. Az meg, hogy Barnusnak nagyon erős haja van, és nem szeretnéd, hogy Virág hajával is ez történjen, lehet, hogy egyáltalán nincs összefüggésben a hajvágással. Az öcsém haja tökre más, mint az enyém, pedig anno anyu nem tett kiskorunkban különbséget a hajvágások között - mindkettőnknek sokáig rövid és gyakran nyírt haja volt. Az övé mégis tök sűrű, hullámos és világos, az enyém pedig kevés, egyenes és sötétszínű. Ez inkább az öröklött adottságoktól függ (genetika), nem? És azért is volt sokáig gyakran vágva a hajam kicsinek, hogy erősődjön, sűrűsödjön. Ez nem jött be ... :)

Ibolya, sajnálom a párod szemét - nem hangzik túl jól.

Márti, örülök, hogy jól telt a ti napotok is az unokatesókkal.

Edith, majd küldj fotót a legújabb alkotásodról is (babapulcsi)!

Zsu, hajrá fotó! :)
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!

Látom nagyon hétvége van :oops: .

Évi,örülök,hogy jól teltek a napjaitok,tényleg nagy szerencsétek volt az idővel,napsütésre nem panaszkodhatunk-az volt az elmúlt napban elég sokat :lol: .Képek készültek?Ha igen,megdobhatnál minket egy párral :oops: .

Lajos már egészen jó van,tegnap már dvd filmet is nézett :lol: ,már azt is megemlítette,hogy a másik kipufogót is fel kéne heggesztenie :twisted: .

Ma anyuékhoz megyünk névnapozni-mindenkinek további szép pihis vasárnapot.
bibolya

Sziasztok!

Köszönöm még egyszer a köszöntéseket!

Nálunk is jól teltek az elmúlt napok!
Nagyon jó volt,hogy itt voltak a nagyok,főleg,hogy Gerda is eljött,így tisztázni tudták a dolgokat az apjával.Most már biztos,hogy a nyári viselkedése az anyjának tudható be.Nagyon jól érezte magát nálunk, úgy,mint régen.Sokat csavarogtunk.Azt mondta,hogy megbeszéli az anyjával,hogy engedje fel őket hétvégenként is egyedül busszal,mert nem akar ilyen ritkán jönni.
Hát kiváncsi leszek mit lép rá az anyja!
A lényeg,hogy a párom is megnyugodott,hogy nem a lánya felejtette el,hanem a körülmények ellenünk játszottak.Tegnap vittük őket vissza,de mire hazaért volna a vonat már üzent is Gerda,hogy nagyon jó volt velünk és már most hiányzunk neki.

Sajnos tegnapra ismét bedurrant az izületem.A könyököm után most a térdem,alíg tudok ráállni.Szörnyen fáj!
Ki kéne vizsgáltatnom,mert talán 2 hónapja volt oda a könyököm,most meg a térdem.Eddig a térdemmel még nem volt gond,erre most ez krepált be!

Edit,
gratula a 20 foghoz.Szerencsére mi már régóta nem küzdünk a fogzással,mert Hannának nyár óta 16 foga van,és a hátsó rágók nem igazán akarnak jönni.Mondjuk a többieknél ezeket már észre sem vettem amikor kibújtak.Örülök,hogy az éjszakáid már jobbak.

A haj témában nem igazán tudok állást foglalni.Talán csak annyit,hogy inkább genetikai kérdés lehet,hogy milyen a gyerek haja.Zsoltinak rengeteg haja van pedig nem sokat volt vágva.Rebinek kicsiként nem nyírtam,mert csigásan göndör volt,most meg egyenes és vékony szálú.Hannának sincs annyi haja,mint Zsoltinak,de nem is kevés.Még ő sem volt megnyírva,csak elől vágtam le neki.
Bandinak rengeteg hullámos haja van,nekem egyenes és vékony.Ebből lesz a gyerekeknek vmilyen hajuk.Sőt én egy éves koromig tök kopasz voltam,csak pihék voltak a fejemen! :lol:
Viszont a hajszínük teljesen egyforma.
Ákinak meg sűrű sötétebb haja van,pedig az apja szőke és ritka hajú.

Ibolya,
nem semmi lehetett az éjszakai "kirándulásotok"a pároddal.Még szerencse,hogy nagyobb baja nem lett,és már jobb a szeme!

Márti,
akkor nálatok is mozgalmassan teltek a napok!Pocid rendben?"Jól"viselkedik odabenn a kis manó?

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok!

Edit: gratulálok a 20. foghoz, és a nyugisabb éjszakához. Remélem már így is marad.
A Szandi lassan egy hete alszik újra végig, szerintem ismét fog kelni, mert nagyon taknyis.

Ibolya: egyszer az egyik barátommal ugyan így jártunk hegesztés után. Szerencsére a kórház kimaradt, az anyukája mondta, hogy tegyünk rá félbevágott krumplit, és tényleg segített. Másnapra semmi gondja nem volt.

Márti: hogy telt a nap sok gyerköccel?

Szegény csajszim tiszta takony, de nem folyik neki, nem lázas, nem köhög, akkor ugye csak megfázott?

Mi is kihasználtuk a napos, szép időt. Voltunk a Margit szigeten, a Szandi mindenhova ment csak utánunk nem akart jönni. Kergette a kutyákat, leült a kavicsokkal játszani, és csodálta a szobrokat.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi:mennek a gyógymanók lánykádnak!!!! :? Biztosan csak megfázott!!!!

Jó volt, hogy itt voltak a gyerekek, mondanom sem kell nem volt gond a kicsikkel, egész nap játszottak , bújócskáztak :mrgreen: , rajzoltak, könyveket olvasgattak!!!!Tegnap lementünk ebéd előtt kb. másfél órát voltunk kint valami isteni idő volt ,hétágra sütött a nap hétágra, nagyon jól esett, most bezzeg fúj a szél!!!!!!Brrrrrrrrrrrrr

Timi:kistesó egy angyal, nagyon édes, tegnap néztem azt a csillag születik műsort a drágának is nagyon tetszett végig fickándozott :lol: , gondolom táncolt kicsit!!!!
De olyan érdekes volt, mikor itt voltak Roland öccséék, felvettem a Dórit és a falon lógó gitárt pengettem neki, ő is csak ámult, Zsombi is odarohant, hogy hallgassa és a kistesó is mozgolódott, olyan jó hogy ilyen pici korban is ennyire fogékonyak!!!!!! 8)

Ma lehet, hogy kapok kismama rucikat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , van itt a kerületben egy nőci aki maga készíti és mondtam a Rolandnak, hogy szeretnék egy szép felsőt karácsonyra , meg egy gatya is jó lenne, mert a farmer már nagyon kikopott a fenekemnél :roll: :oops: , éééééééééééééés ez az utolsó várandóságom, szeretnék szép lenni!!!!Most hogy nagyobbak a gyerekek még inkább várom a karácsonyt, tervezgetem, hogy mit kapnak, vettem pár díszt is, egy kis betlehemet is................biztosan nagyon jó lesz, bár Roland elvileg dolgozik 24-én :cry: , remélem megkapja szabinak!!!!!Jó lenne!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Hahóóó vége a hosszú hétvégének!!!Hol vagytok??????

Zsuzsi,
jobbulást Szandinak,reméljük csak egy kis nátha!

Márti,
örülök,hogy manócska jól van.Az én gyerekeim is imádták a zenét,a Bon Jovira mindig "táncoltak"a pocimban! :lol:
Milyen rucikat kaptál?

Julcsi,
milyen volt az utazás?gondolom a csajok jól érezték magukat vidéken!

A többiek hogy vannak?

Nálunk semmi különös.Rebi suliban,apa dolgozik,én meg itthon vagyok a többiekkel.

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Sziasztok!

Lejárt a hétvége. Elég unalmas volt. :roll: :( István szombaton próbált a zenésztársával, tegnap meg egyedül gubózott be a szobájába és készítette a reklám-CD-jük felvételeit. :roll:
Én olvastam, Krisztáztam, pihentem, mást nem nagyon.

Ibolya, nem ünnepeltünk semmit, csak próba volt. De jött a zenésztárs felesége is, aztán együtt főztünk vacsorát, beszélgettünk és káposztasavanyúságot készítettünk. Dalma is segített kinyomkodni a levet a reszelt kápsoztából, így elég hamar végeztem. Ez volt az utolsó ilyenszerű tevékenységem. Múlt héten kitakarítottuk a húgommal a kisfürdőt is, amire már nagyon ráfért a takarítás-rámolás, még egyszer a nagyfürdőt is megcsináljuk, majd valamikor hónap végén, jövő hó elején a nagytakarítást. De az már inkább az Anié és az IStváné lesz.
Én mostantól csak pihenek, és ezen a héten, remnélhetőleg, előszedegetem és kimosom a babaruhákat illetve elkészítem a csomagokat.
Köszi kérdésedet, a hasam természetesen, keményszik, főleg, ha hajolok, sokat járok, cipelek (egy kenyér és egy flakon víz már hatalmas súly nekem :roll: ) de pihenéssel elmúlik. Mindent rendre szoktam végezni. Egy kicsi munka, majd pihenés. Magnéziumot is szedek.
Mindenesetre, sokszor elkeseredek, hoyg hogyan bírom még ki a hátralevő időt ilyen "képességekkel", mert nagyon nehezen mozgok már és rengeteget fáj a gerincem, derekam. Tegnap reggel alig tudtam lábraállni, annyira nyilallt be valami a csípőmbe-derekamba. De ez van, valahogy lejár.

Ne haragudjatok, hoyg most szinte csak magunkról írtam, mennem kell, mert mindjárt jön anyósom és addig szeretnék teregetni.

Még annyit, hogy Edit, "halkan" gratulálok Virág alvásához!!! :) Remélem, megoldódott a probléma és ezután nem is lesz gond. Használjátok ki a férjeddel az időt! :wink:

Krisztának azt hiszem jönnek a fogai, bár még semmit sem látok, de ismét rosszabbul eszik, és az éjszakák is mikor mjilyenek. Ma éjjel vagy 5x ébresztett. Teganp egyszer sem. :roll:

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Mi volt ma itt? Én vagyok ma a harmadik hozzászóló?
Remélem, hogy mindenkinek kellemesen telt a napja...

Edith, az előző terhességed is ilyen nehéz volt a végefelé? Mintha egyszer írtál volna róla, de most már nem emlékszem pontosan...
Azért az jó, hogy tudsz pihenni, miközben elhiszem, hogy elkeserít a nehézkesség.

Zsuzsi, Szandinak jobbulást kívánok!

Timi, és mi lehet az ízületi fájdalom oka? Járj utána mihamarabb, mert ez semmiképp sem jó...

Nálunk ma semmi különös nem volt: tanítottam, meg holnap is ez lesz. Samu mostanában kezd hisztisebb lenni, és egyre jobban megy neki. Sajnos. Az elmúlt két napban már volt hason fekve hiszti is...
Lépek, kicsit lazulok, meg készülök a holnapra.

erpé

Madárcsicsergős jóreggelt!
Mi vasárnap hazajöttünk, gondoltam majd reagálgatva írok, de nem nagyon volt időm visszaolvasgatni. Úgyhogy most reagálások nélküli mesélés jön:
A vonatút 2,5-3 óráig tartott, rosszabbra számítottunk. Odafelé szétolvastak két újságot, nézelődtek, pasiztak (igen pasiztak egy fiatal rendőrke ült velünk egy fülkében), nézelődtek. Egy nyekkjük nem volt. Hazafelé az úton aludtak fél órát ami után NAGYON élénken keltek. Nem mászkáltak csak vihorásztak a vonaton és az ráadásul nem fülkés volt, tehát mindenki hallhatta, hogy az ikrek hogyan is hancúroznak. Voltunk nagyokat sétálni, sőt megmásztunk egy bazi nagy hegyet is. Illetve nem volt nagy, de hirtelen emelkedős és a csajok meg a hátunkon. Úgy azért elég vicces volt... Livi ráadásul elromlott, kikéredzkedett a háti hordozóból,, jó nagy krokodil könnyekkel és kézben kellett hozni (biztos nem volt neki kényelmes, pedig eddig szerette). A vicc az volt benne, hogy CSAK ANYA kellett neki és ekkor még csak a hegy felénél jártunk. Úgyhogy Livi utazott a hátamon, a jobb majd a bal csípőmőn, a hasamon (még jó hogy nagy megült rajta...). (Ott is fájt az izmom ahol eredetileg nincs is.) A durva az volt, hogy teljesen elengedte magát szó szerint hátradölt és feküdt a karomban. Aztán végülis persze megérte feljutni a csúcsra szép volt a kilátás. A csajok köztünk aludtak, ami nekem megint felettébb vicces volt. Az ágy jó széles volt, több mint százéves régi ágy (persze új matraccal meg ilyenek, de azok még valóban széles ágyak voltak) helyünk lett volna. Csakhogy mindkét csajszi felém húzott és nem törődtek vele, hogy a tesóka épp köztünk fekszik. Sokszor szedtem le egymás fejéről őket. Livikém egy ringispil előre sajnálom szegény pasiját. Egyszer arra riadtam fel, hogy szó szerint rávetődött a mellkasomra és úgy aludt tovább édesen, mintha 'misem történt volna. Amúgy a saját ágyukban nem mocorognak ennyit... A levegő nagyon jó volt, köhögve mentem le, amit szépen ott is hagytam valahol. Jó volt, mert 5-en voltak a két gyerekre, plusz mi Árpival. Emiatt szívok is most rendesen, mert hamar megszokták a jót. :lol:
Az időt jól kifogtuk végig napütéses tiszta idő volt... nappal. Éjjel néha esett, de nem volt vészes. Amikor hazajöttünk akkor el is romlott az idő. Jól éreztük magunkat, Árpi egyik nap szó szerint végigaludta a napot, talán ő is kipihente magát. Majd rakok képeket is, de még nagyon szűkítenem kell, mert eddig olyan 15-öt szedtem ki, de annyit nem akarok felrakni. :lol:

KépKép
kgiulia

Sziasztok!

Julcsi,
örülök,hogy jól sikerült a kirándulás!Ezekszerint a nem létező izmodban is izomláz tombol! :lol:
Várom a képeket!

Edith,
elhiszem,hogy egyre nehezebb már neked!De már nem sok van hátra!Mondjuk ez már csak nehezebb lesz,ahogy jobban nő a poci!Kitartás és pihenj sokat!

Mártikám hova tüntél????

És a többiek??Merre vagytok?

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Halihó!!!!

Olvasgatok, de nagyon nincs időm írni. :? Roland ha itthon van, akkor általában intézzük a dolgokat.Most pár napig éjjel dolgozik , tehát nappal alszik, így Zsombizok :lol: .Meg ma megyek a védőnőhöz meg a dokihoz, szóval nem unatkozom!!!!
Kaptam egy kord kismama gatyót meg egy felsőt, a fotó nem sikerült jól, majd neki ugrunk mégegyszer!!!!! :lol:

Zsuzsi:hogy van a drágád??????

Ja vettünk használtan a Szoninak 1 ágyat(még szerencse, hogy a Zsombinak akartunk :lol: ), ez olyan igazi csajos, van hozzá 2 kisszekrény meg egy fésülködő asztal, csak le kell csiszolni meg festeni, mert kicsit kopott!!!!Majd ha elkészül megmutizom!!!!!
Már kistesónak is vettem pár dolgot , :mrgreen: egy pléd szerűt amit patentolni meg cipzározni lehet így pólya lesz belőle :lol: :lol: :lol: , emlékszem a "nagyok" is picinek hogy szerettek jól bebugyolálva lenni!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én bírom a gyűrődést, bár néha elég furcsán veszem a levegőt :roll: , egy kis lépcsőzés vagy az oviból hazajövet :lol: :lol: :lol: , sőt örülök, hogy lélegezni tudok, na de ez van!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Gyorsan amire emlékszem,

Virág babának nagyon nagy gratula a 20 foghoz. (zárójelben merem csak megjegyezni, hogy gratula az alváshoz is, nehogy elkiabáljam :lol: )

Ibolya, párod szeme teljesen rendbejött már? Szegény, megszenvedett vele!

Zsuzsi, jobbulást Szandinak. Remélem nem lesz komoly.

Na, kb. ennyire emlékszem. :oops:

Nálunk semmi különös nem történt. Dolgozgatunk fent, haladunk is, bár nekem olyan lassúnak tűnik. De azért van változás, csak baromira nem könnyű, hogy az István mellette dolgozik ezerrel, és ritkán jut ideje a sajátra. Bár nagyon szeretnénk, ha karácsonyra kész lenne, egyenlőre szerintem nem lesz meg.

Az Ádám végre megjavult, visszaállt a régi kerékvágásba. Már éppen ideje volt, kezdtünk belegárgyulni az apjával az állandó nyűglődésébe. Most meg olyan drága mint az óra átállítás előtt.
Olyanokat csinál, hogy a könnyem potyog a röhögéstől. Nem ad puszit, hanem tartja a fejét, hogy én adjak neki. Kis kéjenc, ilyenkor ájtatos arcot vág, én meg csak röhögök. Ja, meg simogat. Mert ugye sokszor olyat leb@szott nekem, hogy a szemem kijött. És mindig mondogatom, nem szabad, inkább simi-simi anya. És jön, simogat.
Tegnap meg almalét csináltam neki. Ilyenkor ő kapcsolja be a gépet, élvezi, hogy segített. Én meg agyba-főbe dicsérem. Mikor már készen voltunk, egyszer csak eltűnt. Keresem hova lett, hát felmászott a kanapéra és ott feküdt. Mert mindig úgy szoktuk, hogy amíg megissza az almalét addig fekszik. És ő már jó előre bekészült, várta az adagját.
Napról napra több mindent megért, az apja csak lesi esténként, hogy miket csinál és ért már.
Egyszerűen imádnivaló.

Ja, Ibolya, képzeld, haladtunk a sétálással is. Ugyanis eddig (a legtöbbször) én cipeltem a karomban. Ha azt akartam, hogy ő jöjjön ment a hiszti. Most odáig jutottunk, hogy átmegyünk az úttesten (ilyenkor mindig felveszem), aztán leteszem, hogy sétáljunk. Néha jön a hiszti, hogy ő inkább a karomban lenne, én meg nem veszem fel. Erre lefekszik a földre. Én szépen kivárom, amíg megnyugszik, mikor látja, hogy nem hat meg a műsor feláll és mintha semmi nem történt volna sétál velem.
REmélem ez már a javulást mutatja és lassan elmaradnak ezek a földhöz verem magam hisztik. ( ne álmodozzak, mi? :lol: )

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Sajnos Virág beteg lett, ezért nem jövök pár napja. Nagyon csúnya a torka és taknyos. Sajnos megint lázas, de szerencsére most még nem került sor lázcsill. injekcióra. A doki egyből azt kérdezte, Virág megint fogzik? Ugyanis minden fognövesztéskor ugyanezzel a tünetekkel betegszik le. Benézett a szájába, majd elképedt az utolsó fogak láttán.
Annyira nyűgös a Drága, hogy a hajam égnek áll már tőle. Tegnap még nem volt ovi, Barnus szórakoztatta, de ma a tesó nélkül maga a rémálom a napunk (éjszakánk is).

Legyetek jók!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Edit:mennek a gyógypuszik Virágnak!!!!Remélem hamar kinöveszti a hátralévő fogakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Tarts ki!!!!!

Védőnő lazán 10 kg-val többet mért mint amennyi vagyok :shock: :shock: :shock: , így addig nem nyugodtam míg meg nem találtam a sajátomat:azon 3 kg a többlet, 10 kg-ot csak észre vennék, hogy hova ficcent fel!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Kicsit vérszegény vagyok, de ezt én is kiolvastam a leletből :lol: , így iszom rá valami lötyit ami természetes dolgokból van, így az emésztésem sem látja kárát!!!! :lol:
2 hét múlva megyek UH-ra , tök jó mert én azt hittem csak a 30-dik héten kell, már alig várom!!!!!!!!!!!!!!!!!Lehet fogadásokat kötni!!!!!

Na puszi nektek!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Én lányra tippelek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bibolya

Sziasztok!

Timi,hogy van a térded?Nem lehet,hogy a hidegre érzékeny?Nekem a jobb térdem szokott télen fájni-már vagy 10 éve ráestem pont a térdemre,néha olyan érzésem van,mintha egy porc levált volna-mikor hirtelen jön a lehülés. A Lajos szokott rajtam röhögni,hogy vastag sállal kötöm be még éjszakára is mert a meleg nagyon jót tesz és a front elvonultával ujra lábra tudok állni.

Zsuzsi,hogy van Szandi?

Edith,hogy állsz a babaruhák válogatásával?Nekem nagyon furcsa volt mikor kaptam a babaruhákat a barátnőtől és elkezdtem őket kimosni meg vasalni.Ugye nekem akkor már 7 éves volt a lányom és olyan hihetetlenül kicsik voltak azok a ruhák.Egyet kettőt úgy a hasamhoz próbáltam,akkor meg az volt hihetetlen,hogy hogy a baba a ruhához képest is milyen kicsi lehet-hisz milyen kicsi helyen is kell elférnie.Kicsit irigyellek ezért az időszakért most,de tudom,hogy amugy meg most már ez a legnehezebb időszakod-a babóca miatt is,meg Kriszta miatt is.
A derék-csipőfájdalom lehet attól is,hogy a pici valami ideget nyom.

Julcsi,akkor mindent összevetne jó volt a kirándulás,ugye?És te kialudtad magad?Hisz mégiscsak te kelsz a lányokhoz éjjel.
Én nem vagyok ellene a 15 kép nézegetésének :lol: .

Márti,és akkor most a kicsi/nagy :lol: / fiad hol fog aludni?Megörökli a Szoni ágyát?
Védőnő naaagyon ügyes!Hogy tudta igy elmérni a súlyodat?Nagyon ügyes vagy,hogy még mindig csak 3 kg-ot híztál.Kiváncsi vagyok én is a babóra,hogy mekkora lehet.A Zsombit látták előre ,hogy ilyen nagy lesz?

Barbi,örülök,hogy Ádámod visszaállt a régi kerékvágásba.És az éjszakáitok?Lámpa kérdés megoldódott?
Nagyon jó úton haladtok a sétával,ilyen földhözveremmagam hiszti sajnos mindig lesz-csak majd késöbb másért :oops: .

Edit,Virágnak jobbulást. Szegények,épp hogy fellélegezhettetek és már megint itt a köv.betegség.Hát már soha nem lesz ennek vége?

Mi voltunk ma a védőnőnél méreckedni,-mert mint irtam pár napja,a Gergő vannak napok amikor alig eszik valamit.Erre a legnagyobb megdöbbenésemre 2,5 hónap alatt közel 1 kg-ot hízott.Hogy mivel tartja magát életben?Gőzős sincs,van,hogy napokig nem reggelizik,ebédre 3-4 teáskanál kaja,majd du.kicsivel többet eszik mit a de.És a legnagyobb baja a makacssága,ha ő eldönti,hogy egyedül eszik,akkor annak ugy kell lennie-nem segíthetek semmiben-ha mégis megpróbálok,akkor nem eszik tovább.

Andi mi van veletek?Naaagyon régen nem adtál magatokról életjelet.
bibolya

Sziasztok!

Márti: szerintem is kislány :lol:
Gratulálok a kevés hízáshoz, nagyon ügyes vagy. Látszik, hogy edzésbe tartanak a manók. :wink:

Barbi: jó kemény meló lehet ez a felújítás, de biztos gyönyörű lesz. Kíváncsi vagyok Ádám mit fog szólni a külön szobához.

Edit: Virágnak sok-sok gyógypuszit küldök, remélem gyorsan meggyógyul.

Ibolya: pár éve én is beütöttem a térdemet, iszonyúan fájt elmentem dokihoz és kiderült, hogy a csonthártya megsérült. Ez már legalább 3 éve volt, de ha véletlenül úgy térdelek, hogy pont azon a ponton nyomódik még mindig olyan mintha szúrná valami.

Köszi az érdeklődést a Szandi változatlanul taknyis, de még mindig nem folyik neki, csak hihetetlen mennyiséget szívok le naponta többször is. Se láz, se köhögés, talán csak az étvágya rosszabb. Hál istennek az alvásban nem zavarja, alszik éjjel végig. El se hiszem, hogy ezt is megértük.
Bár még hátravan egy pár fogacska, remélem már nem lesz annyira rossz, mint régen.

Nem kell valakinek 2 doboz Beba AR-es tápszer? A Szandi nem eszi meg, ahova szoktam adni ott már nem kell, és kidobni nem szeretném.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Sziasztok!

Ibolya,
köszi,már jobb a térdem.Szedek rá gyógyszert.Nem tudom mitől van,mert még a térdemnek nem volt baja.

Márti,
szupi,hogy nem sokat híztál!Sajnos a védőnők csak maguknak hisznek!A végén még kihozza,hogy 20 kilót felszedtél holott csak 10-t!
Az a lényeg,hogy te magadon ne érezd amit ő mér!Fontos,hogy ő mindig az ő első méréséhez viszonyít,ezért az is fontos mennyi ruha van rajtad.Ugye bár az sem mindegy,hogy aki nyáron kezdi a terhességet és csak egy kis nyári ruhában van,nyilván kevesebbet nyom,mint ha télen kezdené vastagabb ruciban. De 7 kg eltérés az azért durva!Én megtehettem mindegyiknél,hogy magam mértem a súlyom és szerencsére elhitték.(szülésznőként könnyebb:) )

Edit,
Virágnak jobbulást!Remélem egy kicsit már javult a drága!

Zsuzsi,
Szandinak is mennek a gyógymanók.Nem lehet,hogy vmilyen allergiától náthás?Mert azt írtad,hogy nincs más tünete.

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Márti, én is kislányra tippelnék! Legalábbis jó lenne, mert nekem nagyon tetszik az a kispulcsi amit vettem neki, de kisfiún bután állna. :lol: :lol: :lol: Na meg tegnap is láttam olyan édes lányruhákat... de egyenlőre nem merek többet venni. Én babonás vagyok. Védőnő.... no comment!

Zsuzsi, annak örülök, hogy Szandi megint alszik éjjelente. A rosszabb étvágy lehet attól is, ha a trutyi hátrafolyik neki le a gyomrába. Legalábbis nálunk volt ilyen.

Ibolya, ne törődj vele, hogy mitől hízik Gergő. a lényeg, hogy nem fogy. Amúgy meg lehet, hogy olyan kis madárka étvágyú lesz mint a lányod, nem?

Edit, mennek a gyógymanók. Sajnálom, hogy megint van valami....

Barbi, jót nevettem pofozkodós Ádámon. Ha esetleg kellene 2X2 kéz segíteni akármelyik hétvégén tudunk menni. Sokmindenhez nem értünk, de szívesen tanulunk és segítünk. Ezt most komolyan mondom, szóljatok nyugodtan, de tényleg!!!!!! Leadom a csajokat anyósnak, oszt megyünk.

Edith, tarts ki. tudom könnyű mondani, hiszen ez már a nehéz szakasz. De szerencsére normális a családod és segítenek ha tudnak. Nem is irigyellek, a terhesség vége egyedül sem könnyű, hátmég ha van egy örökmozgód...

Ibolya, hogy van Lajos szeme? Rendbejött már teljesen?

Évi, hisztizős Samuhoz is sok sikert. Dorka mikor hazajöttünk két napig egyfolytában nyavalygott de mindenért. Már kezdtem besokalni, mikor az egyik ilyennél megmostam az arcát hideg vizzel. Azóta nem csinálja. A fene érti, hogy szép szóra miért nem hallgatnak.

KépKép
kgiulia

Na akkor a képek, de jó sok lett bocsika:

KépÍgy ment le a nap
KépItt még csak a kert végében vagyunk
KépÍgy cipeltem Livim popóját...
KépDorka kirándul

KépKISlányok NAGY szikla...
KépAnyával a hegy tetején
KépEszegetés a hegytetőn

KépÍgy ájultak el minden alváskor...
Kép Livi buborékok kergetése közben Kép Dorka is hajkurássza a bubikat Kép Hazafelé a vonaton Livi cipzározni tanul
KépHazafelé a vonaton

KépKép
kgiulia

Tegnap a doki nekem nem mondott semmit a vizsgálat után csak megkérdezte, hogy hanyadik terhesség, meg azt diktálta, hogy zárt méhszáj, csak utána néztem, hogy azt írta CX= 2200.
Már értekeztem a Timivel :mrgreen: , azt írta ez a többedszer szülőknél nem ritka, a külső méhszáj van nyitva 2 cm-re!!!!!!
Azért jópofa a doki, hogy meg sem említette!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :evil:

És igen a Szoni ágya lesz a Zsombié, bár az is fehér, de nem hinném, hogy annyira csajszis lenne, max. azt is lefestjük!!!!!

Tegnap sasoltam valami nem tudom milyen táblázatot, amin a bébi fogantatásának ideje meg az anya életkora van :lol: :lol: :lol: nem hinném, hogy annyira tudományos, de eszerint még 1 fiam lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most már nagggggyon kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Julcsi, örülök, hogy ilyen jól telt és tartalmas volt a hétvégétek! A saját alvásodról azóta sem esett egy szó sem! :wink: :P

Timi, remélem, hamar rendbejöna térded! :) Szorítok! :)

Edit, gyors jobbulást Virágnak! HA most már kijöttek az utolsó fogak, hátha ezentúl nem lesz ennyire fogékony a betegségekre. Drukk, hoyg minél hamarabb lejárjon ez is! :)

Ibolya, hétfőn végülis nem kezdtem el piciruházni, mert valami más került, tegnap meg lustálkodtam. :oops: Ha minden igaz, ma belevágok, de nem ígérek semmit. :) :roll: :oops: Pedig most már muszáj lenne... :roll:

Márti, gratulálok ahhoz a kevés kilóhoz. Irigyellek... :P a magam 15 felszedett kilójával. :oops: Ja, és ez csak min. 15, lehet annál több avlamivel.
Várom a képet az ágyikóról. Apukád mesterkedik vele? :D

BArbi, gratulálok "visszaállós" Ádámnak. Az Isten tartsa meg a jó szokását! :D És nektek további kitartás a munkálatokhoz! :)

Évi, a vége felé Krisztával is előjött egy csomó minden, mint általában mindenkinél. De ez max. az utolsó hónapban volt, nem hosszú hetekkel, hónapokkal előtte. Pedig akkor problémásabb volt a terhességem, legalábbis volt vizeletfertőzésem és antibigyós kúrát is csináltam, a doki kiírt táppénzre nem sokkal félidő után, hogy nehogy felfázzak ismét télen a buszokon munkába menet, akkor meg már félidőtől keményedett a hasam. Ja, és a 37. hét körül fény derült egy hüvelyfertőzésre is, amit ismét antibiotikummal kezeltek. Ezzel a terhességgel, legalábbis eddig, a NoSpa volt a "legkeményebb" gyógyszer, amit be kellett vennem. :roll:
Mindegy, természetesen, hoyg kibírom a végéig, csak nem mindegy, hoyg önmagam vagyok, vagy sokszor érzem a tehetetlenségemet. Krisztára szerencsére nem panaszkodhatok (igazából ) mert napközben elég ügyesen elvan magában is, ha kell, de általában mindig körülöttem sündörög, az éjszakák pedig mikor milyenek. MOst két éjjel csak 1x keltem hozzá, cumit adtam és mukk sem volt tovább. István is próbál többet segíteni, általában reggelente, ha addigra megébred Kriszta, ellátja annyira, hoyg pelust, pizsamát cserél rajta, bilizteti és odaadja a tejcsijét, ami nekem nagyon jólesik. Aztán behozza hozzám. Ez újdonság nálunk, mert reggel eddig csak magával foglalkozott, hoyg minél hamarabb indulhasson, most az sem érdekli, ha késik. (Mondjuk, nem is kéri számon senki, úgyhogy, megteheti. :roll: )

NA, mindjárt teszek fel néhány képet és aztán megyek dolgomra. :) :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith, alvásomról: majd minden nap lefeküdtem a csajokkal aludni és szó szerint én is beájultam. Neked meg semmit sem muszáj! Szép lassan csináld ne mindet egy napra. Segítenék de messze vagy... :cry:

KépKép
kgiulia

Ma nagyon ráérek...
A tescoba 1000 Ft 3 db hosszú ujjú body. Ez nagyon jó minőségű, jó anyagból van. Ha esetleg valakit érdekel... :lol:
Kéne már valamit csinálnom itthon... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia

Jó reggelt!

Julcsi, nagyon jók a képek. Nem is sok, szívesen nézegettem volna még! Szép helyen voltatok! Különben is, az őszi erdő, amikor minden csupa szín az gyönyörű!

Aranyos vagy, hogy felajánlottad a segítségeteket. Ígérem, ha oda jutunk élek is vele!

Márti, akkor én tippelek egy kukisra. Na nem azért, mert tényleg úgy gondolom, hogy fiú lesz, hanem mert mindenki lányra tippel. Én leszek az ellentábor! :lol: (de jó lenne, ha kiscsaj lenne, olyan szép nevet találtál neki!)

Ibolya, az éjszakáról nem nyilatkozom. Egyenlőre csak annyit, hogy javulóban vagyunk, de nem merek semmit elkiabálni. Majd 1 hónap múlva, ha már látom, hogy nemcsak átmeneti volt a javulás.

Lámpa: megint hoztam a formámat. Vettem egy éjszakai fényt. Nem akartam használni, csak tarcsiba. Na, egyik este kipróbáltam, kb. akkora fénye van, mintha egy öngyújtóval világítanál. Tehát semmi.
Aztán rájöttem a tengersok eszemmel, hogy nem is éjszakai fény volt a neve, hanem irányfény. Nagy különbség, mert ez alig világít, kb. olyan, mintha nem húznád le teljesen a redőnyt.
Így viszont bedugom minden éjjel, mert akkor a redőnyt lehúzhatom, így reggel tovább alszunk, viszont van némi fény.
De a legszebb az egészben, hogy azóta nem kelt üvöltve az Ádám, hogy félne, úgyhogy semmi szükség az egészre. Mindegy.

Na megyek, besz@rt a tv, úgyhogy most hívhatom a szerelőt.

Barbi
Kép
b_barbie

Közben ittjárt apósom...

Finom a cittom:
Kép
Kalapos kisasszony:
Kép
Labdázunk:
Kép
Segít nekem:
Kép
És a "java" - tegnapi Nivea-reklámozás :lol: :lol: :lol: :lol: :
Kép Kép Kép

Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Csak egy búlvár hírrel jövök,elsőkézből!:)
Németh Kristófnak megszületett a kisfia!

Majd még jövök!:)
timiban

JAj, Julcsi, csodaklasszak a képek! GYönyörű volt a táj és azok a színek! Én imádom az ősz színeit! Kriszta is nézegette a képeket, és mondta: Livi, Dóka. Igaz, Livi néhányszor Vili lett... :oops: :oops: :lol:

Márti, nem semmi a dokid! Még jó, hoyg van akivel konzultálni utána. :) Remélem, azért ez nem jelent semmi bajt. Az UH mikor lesz? Én nem tudom, mire tippeljek. Talán fiúcskát mondanék, de ezt csak azért, hoyg ellensúlyozzam a többi lányos tippelést! :wink:

Julcsi, ne félj, nem viszek már semmit sem túlzásba. Köszi a felajánlott segítséget! Szerintem, nem lenne munka abból, ha itt lennél, mert csak dumálnánk állandóan. :D

NA, most megyek, odateszem az ebédet.
Ja, bocsássatok meg, még annyit, hoyg mutatnék egy képet a húgomról. Tegnap hozta el őket a fotóstól, ezek olyan végzős próbaképek (év végén érettségizik, mármint iskolai év végén...)
Kép (ezt én csak úgy felvettem a kamerával, lehet nem mutatja a minőséget.)

Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Csajok fantasztikusak a képek!

Kriszta és a Nivea! :lol: Hanna is próbálkozott már a krémezéssel! :lol:

Barbi,
de legalább van vmilyen fény! :roll: Nem sikerülhet mindig minden úgy,ahogy szeretnénk! :wink:

Márti,
a méhszáj lelet ilyenkor még doki függő is lehet.Mondjuk egy másik dokinál ez csak 2100!A lényeg a belső méhszájon van,az maradjon zárva ameddig kell! :wink:

Na,megyek rendet rakni!Bár reggel már volt szerencsém,de az mostanra eltünt! :evil:

Pusz
timiban

Pár kép tőlem is:)
Kép Kép Kép
Andris,Rebi,Gerda várják az indulást!
Kép
timiban

Edith, nagyon jól belőtte a séróját Kriszta! :lol:
A porszívózás ismerős, az Ádám is segít mindig. De ő mindig csak egy helyen porszívóz, ott már lassan kikopik a kő. :wink:

Nagyon szép a hugod. Tényleg!

Timi, édesek a gyerekek. A második képen Zsoltika van? Alig ismertem fel. Megint növesztitek a haját?

Zsuzsi, Edit, hogy vannak a beteg manócskák? Sok gyógypuszit küldök nekik.

Barbi
Kép
b_barbie

Julcsi:nagyon jók a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edith:Kriszta is nagyon édes és az a séró, ahogy belőtte!!!!! :mrgreen:

Timi:ennyi gyerek :shock: :lol: :lol: :lol: , de legalább elszórakoztak!!!! :wink:

Ja tegnap még a védőnőnél:kérdezget, hogy valami panasz ilyesmi...mondom kicsit vizesedik szerintem a lábam , de nem vészes..........erre ő felszoktam pócolni(vagy hogy kell írni :oops: ) :shock: :shock: :shock: én meg nézek rá, mondom nem, 2 gyerek mellett!!!! :shock: :shock: :shock: Vicces nőci na!!!! :wink:

2 hét múlva lesz az UH, addig tessék izgulni!!!!!! :mrgreen:

Julcsi:én is beszereztem már egy olyan édes fodros rugit................jól nézne ki benne a kukis a drágám!!!! :lol: :lol: :lol: Azért szoktatom magam a gondolathoz, csak akkor megint nevet kell vadászni!!!! :lol: Végülis mindegy!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Barbi,
nem növesztem,nő magától.Nem engedi levágni,mondjuk én megint csak kopaszra tudnám,azt meg nem akarom.Kéne keresnem egy fodrászt!

Márti,
hát ez tény,hogy jól érezték magukat!!!(én is imádom a vidámparkot :wink: )Mindennap ott lógnának egy darabig az biztos!De sajnos nem a mi pénztárcánknak találták ki.Mondjuk a régi rendszernél a mostani sokkal jobb,ha olyan gyerekekkel mész,mint az enyimék,akik mindenre 50x akarnak felülni.Most legalább nyitástól zárásig ott lehetünk és annyiszor ül fel a játékokra ahányszor akar!(még szerencse,hogy van egy adakozó nagynénink,aki beszállt a belépők árába)
Tényleg jó fej a védőnőd....Máskor mondd neki,hogy igen szoktam pócolni,éjjel amikor a gyerekek is pócolják a lábukat alvás közben! :wink:
timiban

Márti!

Nagyon boldog névnapot kívánunk a kicsi Zsombinak!

Zsu és a többiek :)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Na, Zsu beelőzött... :D

Kicsi Zsombi, nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!!!!! Isten éltessen sokáig!!!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Most csak azért írok, hoyg kezdődjön már új oldal, mert megint ugrándoznom kell a topik elejére.
Semmi értelmeset nem tudok most írni, mert már az este elolvastam, amiket írtatok, most meg még "puska" sincs előttem, szóval nem emlékszem a dolgokra. :oops: :oops: :oops:

Annyit tudok, hogy Timi is klassz képeket tett fel, szépek a gyerekeid, Timi, és amikor összegyűl a nagy család, biztos nincs unalom a házban! :) Biztos megvan ennek is a varázsa. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

DRÁGA ZSOMBI!NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!! Kép

Puszi

Timi
timiban

TAlán most új oldal kezdődik... :roll: (bár nem szeretek virítani a lap tetején :P :roll: )

Márti, tényleg vicces a védőnőd, de azért mégis, azalatt a pár perc alatt, amíg Zsombi alszik, és te napi fejedből kibámulós ( :wink: :P ) vigyorgós kávézásodat tartod :lol: , akkor a lábaidat is tedd fel.
Nekem a kezeim szoktak reggelre kicsit megduzzadni. MA le is tettem az egyik szűkebb gyűrűmet. Krisztával is az utolsó napokban kezdett kicsit dagadni a bokám, de nem volt vészes. Remélem, most sem lesz semmi ilyesmi hamarabb. :roll:

Tegnap kipakoltam egy adag bébiruhát, és meglepetten vettem tudomásul, hoyg néhány hófehér cucc teljesen besárgult. :shock: Fogalmam sincs, hyog mitől. Kimosom őket, de nem tudom, hoyg visszakapják-e eredeti színűket. Pedig akkor is csak sima mosóport használtam, öblítőnek pedig ecetet. Ma folytatom az előszedegetést és már mosok is belőlük. :)

Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Drága kicsi Zsombi, nagyon boldog névnapot Neked!

Kép

Barbi
Kép
b_barbie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?