Na suttyó voltam az előbb! csak a saját dolgommal törődtem...
Mogyi, üdv itt!
Ciripke, jobbulást nektek... a fürdőből már azért kihoztad a gyereket azóta?
Látom a hasmenés nem csak nálunk gond, de nem örülök neki... bár azért megnyugtat...
Fejdobálás: nálunk nem alvás közben, előtt hanem HELYETT van!
Zsu, egy ekkora gyereknek 14-16 óra alvásra van szüksége, nincs rá aranyszabály, hogy milyen leosztásban! HA többet alszik se baj!
MAcsek, öcsém... kezdesz jobban parázni mint én! Azért ez teljesítmény!!! Nyugiiiii... még ha csak tápszeres lesz is a gyerek mondjuk 1 hónap múlva, akkor is felnő... itt vagyok pl. én is (tápszeres voltam 100%-ban) és Hajni Marcija is egész pofás... pedig tápis! (Mint tudjuk Marci olyan helyes, hogy sorszámot kell hozzá tépni a topik lányainak
)
Hajni, megnyugodtál? Gondolom nem topikba való mi idegelt fel, de remélem túl vagy rajta!
Andi, egyx egy biznisz, ha beindul! (éjszakai alvás)
Móni, a vonalzód hatására ma már vásároltam egy kört, még minimum egy hátra van!
Timi, postáztam a cuccot (vitamin)!
Jaaa: és feladtam!!! nem altatok, sírunk! ha így alszik el...
(suttyó paraszt egy anya vagyok, ezt dobta a gép)
MOST végleges a döntés... a gyerek hisztije (=fejdobálós-nem elalvós nyűglődés álmosan sokadjára és órákon át) miatt majdneml eégettem a házat... rohantam fürdetni, hogy hátha akkor lenyugszik és evés után alszik... csak a teafőző maradt ott (megolvadt a műanyag fogója és vörösen izzott
, konkrétan az volt a mázli, hogy a párom közben hazaért)
Holnaptól nyűgös
viszem a kiságyba, és pár perc altatás után puszival leteszem, ha sír akkor sír....
(Tényleg nem őt akarom szivatni, de így alszik el gyorsabban... és azt hiszem, ha mindig így csináltam volna, akkor mostmár csak nyűglődne...)
Az a rossz, hogy közben - amíg sír olyan bűntudatom van... pedig neki nem jó, ha egyre fáradtabb / nyűgösebb és kézben NEM alszik el... csak elszendereg, majd kipattan a szeme és dobálja magát... utána meg dög fáradt...