Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Borcsa!
Nagyon boldog szülinapot kívánok és jó kukoricázást!

Tikk!
Hannának sok gyógypuszi a szemére!

Laura!
Szerencsére Peti és Vivi nagyon jól elvannak egymással a nagy (3 nap híján 6 év) korkülönbség ellenére.
Nagyon jók az új képek a profilodban! És szerintem Toncsi nagyon szép kisfiú! Persze a nővérke sem kutya!

Dzsili!
Köszi a kedves szavakat! Én is benne vagyok a babamentes taliban. Ha lehet, addig kellene megszervezni, amíg Edit és Solya is itthon vannak, hátha ők is el tudnának jönni.

BMárti!
Ja, ha csak kontroll, úgy könnyű! Látom, már nagyon készülődsz a kistesóra! Örülök neki, hogy a többiek véleménye pozitív irányba vitte a döntésedet!
Lacika új akcióin én csak nevettem (tudom, nekem könnyű!), de nekem is az jutott eszembe, hogy már olyan régen írtál ilyen jó kis sztorikat.

Cory!
Én a Belvárost Mártiék környékére gondoltam!

Márti!
Nekünk is jó a péntek 4 körül!

Megyek, mert úgy hallom felébredt Peti.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam, nem írok, nem olvasok Kép, csak kérdezek. Kép
A hétvégén megígérte Laci, hogy elvisz az IKEÁ-ba, de nagyon kellene Lacikának overált vennünk is, jó lenne egyúttal letudni. Emlékszem, hogy ott az Árkád üzletházban írtátok, hogy van egy C&A, oda talán átmegyünk. Van esetleg még a környéken valami jó kis babaruhás üzlet? Vagy másfelé tudtok jó kis overál-lelőhelyet? Persze Henkének éppen én írtam a Mária bababoltot, de én most nem játszós, hempergős, hanem valami igazi szép overált szeretnék. Hova lenne érdemes elmennünk?
Tegnap bölcsödei játszócsoportban voltunk, Lacika imádta az első pillanattól kezdve. Kép Ezentúl rendszeresen elviszem, jó kis kimozdulási lehetőség lesz télire. Kép Most meg ki akarom használni a szép időt. Gyorsan megreggelizünk, és kimegyünk a szigetre sétálni. Délután (ha nem alszom be Lacikával, mint tegnap Kép) jövök olvasgatni! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Sajna a mai tali is ugrott Kép Anyóséknál nincs ma egyáltalán fűtés, úgyhogy nem hozzuk be CSengét Kép úúúúúúúgy sajnálom Kép

Borcsa
NAGYON BOLDOG 18. SZÜLINAPOT!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

A Mikulás nagyon jó ötlet... szegény CSengus tavaly pont lemaradt róla, mert akkor volt a legbetegebb... Most meg várja, nézi... úgy lehet leállítani a rosszalkodásról, hogy azt mondtuk, mi van, ha épp most látja, hogy mit csinálsz Kép... Ja és Miki-miki-Mikulásnak hívja Kép

pussz
Rebiék (24+0 Kép)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Köszönöm a sok-sok jókívánságot! KépKépKép
És sajnálom, hogy ennyire nem jön be ez a szerdaKép
Mégiscsak meg kellett volna várni a kiírás napját.Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa!
Nagyon boldog szülinapoT!!!!!!!!!

Puszi, Nyuszimanó
nyuszimano

Borcsa!

Boldog Szülinapot!

Nekem totál kiment a fejmeből, hogy ma szerda van, tegnap egésznap nem ültem gép előtt Kép Ma jártunk is felétek a piacon és Vili emlegette a kocsiban Lucát. Lehet megismerte, hogy felétek megyünk.
Ne haragudj rám!
Nagyon boldog szülinapot! Máskor szívesen bepótoljuk azt a kukoricázást.

Zsuzsi!
Persze, ha nincs szopi nyilván többet enne Dóri. Vili is az éhségtől szokott örjöngeni, de nekem nem volt nehéz rájönni, ugynais attól én is tudok. Barátaim tudják, hogy velem leglaább egy zacskó keksszel kell elindulni.
Dóri is megfogja tanulni, hogy ne hisztizzen, hanem szóljon a kajáért, Vili már remekül kiabálja, hogy "ebéd".

Menta!
Vilivel kb. a 14. héten kerültem be kórós hányással a kórházba, és nagyjából az infúzók után jól lettem. Aztán párszor a lakás eladás vásrlás izgalami miatt rámtört a hányás (az autóban lukas zacskóban Kép ) teljesen jól a 20. hét után lettem. Akkor már nem kellett a torecan, tudtam dolgozni, aztán a legvégén mikor a gyomromat nyomta a nagy fenekével, megint hánytam de nem annyira, mint az elején.
Köszi most jól vagyok, ill. mióta elhatároztam hogy tojok az egyetemre nem görcöslök, mert nem ér annyit, hogy napi háromszor hányjak és nem tudjam ellátni magamat, Vilit és a családomat, megint jól vagyok. Néha hányok, de nem vészes és főleg akkor ha nem tartom be a sokszor keveset enni alap szabályt. Monmdjuk a melegfront most nagyon megviselt nem tudtam enni, aludni és folyamatosan hányingerem volt, de most okés minden.

Most másnak nem írok, mert nem is olvastam rendesen, majd este pótolom.

Norci
norci

sziasztok!

Borcsa Boldog szülinapot Kép

Túl vagyunk az oltáson, viszont mehetünk szemészetre Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Nem írok sokat, a tegnapi kudarc elvette a kedvemet. Kép

Zafi, neked utólag kívánok boldog születésnapot!!!
Borcsa, neked pedig aktuálisan!!! KépKépKép Végül ment valaki kukoricázni? Én nagyon mentem volna, de Barnikám még mindig szörcsögi, én pedig itt poshadok az Akadémián - gyorsan próbálok mindent megszerezni a szakdolimhoz, hogy utána már "csak" írni kelljen...

Puszi mindenkinek, legyen szép napotok!

Heniék
gesztenye

Cory!
Miért mentek szemészetre? Zsomával?

Ja, megvan a repjegyünkKép nov. 30-án irány hazaKép

Pusz, Nyuszimanóék
nyuszimano

Ui: Menta! Nálunk ue. a helyzet fog-ügyben!!! KépTömni még nem kellett, de beecsetelte valami folyadékkal a doki, majd újra kell mennünk. Ti hol voltatok? a mi orvosunk nem spéci gyerekfogász, azért kérdezem.

Heni
gesztenye

Sziasztok!

Gorsi: mi nem vettünk RIO bútort tavaly, hanem a Skonto bútorboltban (Árpád-hid pesti hidfő) egy fogalmam-sincs-milyen-nevűt.

Borcsa: BOLDOG SZÜLINAPOT !!!

Zsuzsi: hát nem adsz enni annak a szegény gyereknek, hogy éjszaka kelljen éheznie Kép

Tegnap jól kiszórakozták magukat rajtam a nagyok Kép Mivel itt az osztályban megy a Mikulásozás, mondom nekik, jaj, de jó, már jön is a Mikulás szombaton. Erre néznek rám, mint aki meg van huzatva. Dani: anyu, de hát az még 1 hónap!!!

BMárti: egyesek itt délutáni alvásoznak helyettünk is Kép

Norci: nagyon pozitivan állsz a hányásokhoz Kép

cory: szemészet???

Henke: gyógyok mennek Kép Kép Kép

Nyuszimanó: repjegyek Kép

fogak: drukkolok minden töméses-ecsetelős babának!!! Nálunk Daninál derült ki néhány éve, hogy egyrészt van 2 zománchiányos foga, ami egy időben nagyon érzékeny volt, és 8 azaz nyolc !!! darab fogcsira hiányzik neki, azaz felnőttkoráig kell őrizgetni a jó tejfogakat, mert nincs másik ehelyett a 8 helyett Kép Szerencsére a természet besegit és neki még mindig sok tejfoga van. Állitólag attól van, hogy a terhességem elején Sumetrolimot szedtem és ezért nem alakultak ki a csirák Kép Kép Kép Akkor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok...

Na, megyek. Ma anyósom is bejön a bölcsibe, hogy megismerjék, mert a jövő héten 3 napra elutazunk apjukkal Prágába és akkor nála lesz Tomi Pesten. Ö fogja hozni-vinni is a bölcsibe. Már előre hiányzik, de azért jó lesz végre egy kicsit egyedül Kép kettesben lenni apával, mert ez ezer éve nem fordult már elő.

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Nyuszimanó: mert kicsit összecsúsznak időnként a szemei. Meg az is kiderült, hogy kicsit óvatosabbak az átlagnál Zsomával. na, mindegy, reméljük, minden ok lesz.

Mikulás még egyszer Kép Mi lenne, ha utána lenne, és akkor Nyuszimanóék is ott tudnak lenni.

Fogak: hogy derült ki, hogy gond van? Lehet, hogy Balut is el kéne vinni? Ő már egész szépen mossa a fogait egyedül is Kép

cory

cory
Budapest

Cory!

Látszik KépKépKép De már akkor csúnya sárga színűek és nem szép fehérek voltak elöl a fogai (fent 3 db), amikor kijöttek. Én is arra gyanakszom, hogy valami a terhesség alatt. De hogy mi??? És most hogy tudnám kivédeni?

Bogancsi! Prága KépKépKép Dani fogai Kép Nem lehet egyszerű... Barni nem vészes, ma focizott a nagyival, mondta neki a nagyi, hogy nagyon ügyesen rúgod a labdát!, mire ő: "Tudom, anya is mondta!" Kép

Megyek, mert éhen halok...

Puszi,
Heni

Heni
gesztenye

Mikulás: nekem spec. az utána jobb, mert előtte Réka 10.!!! szülinapja van.
Szerintem egyéni csomag jobb lenne. (Ettől persze az egyenbe is belemegyekKép)
Cory: szemészet Kép, bár amennyire tudom, ez ebben a korban még teljesen normális is lehet.

Henke: végül Lucával édes kettesben falatoztunk be két sütésnyi kukoricát, meg egy kazal almás-fahéjas gofrit.
Betegeknek sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKép!
Fogacskákra extra zománcvédőKépKépKépKépKépKépk!

Viszont hívott egy gimis osztálytársnőm, két hét múlva osztálytalink lesz!KépKépKép

Tikk! Emlékszem, ovis koromban volt párszor kötőhártya-gyulladásom, és nagyon élveztem, hogy otthon vagyok anyuval, de kutya bajom, és nem is kell ágyban rostokolni.KépKépKép

Bogancsi: MikulásKépKép

Fürtöském megint elszunyált. Elaludt, ahogy szokott, fél délben, csak valaki nekem akarta bejelenteni az új gáztűzhelyét a Gázművek helyett, és felverte szegény Lucát a telefoncsörgetéssel.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Végre itthon.Most szorgalmasan olvasgatok,majd este írok bővebben.Voltunk Korival a kardiológián és nem is kellett sokat várnunk.KépIgaz,volt időpontunk.Olyan ügyes volt,hogy még a dokinéni is megdícsérte.Egyedül levetkőzött.Még a pelust is le akarta venni,de mondták azt nem kéne.Lefektettem az asztalra,meghallgatták a szivecskéjét.Utána kezére,lábára csipeszek,mellkasára pedig nyolc tappancs alatta zselével.Rendes EKG piciben.Kori pedig folyamatosan kérdezgette:mi a?mi a?Meg sem moccant csak amikor kenték a zselét kuncogott,mert csikis nagyon.KépKépKépMegállapították,hogy tényleg van szívzöreje/olyan kinövős fajta/nem kell semmit csinálni vele.Egy év múlva kontroll.
Márti!köszi a szíverősítős drukkokat.Azt hiszem inkább nekem volt rá szükségemKépKép
linato

Sziasztok!

Cory! Ha már 2 éve, hogy költöztetek, akkor mitől változott most meg hirtelen, hogy meddig érsz el egy átszállással? A libris linket köszi, gondolatban máris egy vagyont elköltöttem ott. Kép

Zsuzsi! Mit volt az Apai varázsige hiszti ellen?! Csodálatos, hogy csak úgy telefonon keresztül is ilyen hatással volt Dorkára! Szegény te, borzasztó lehet egy ilyen hiszti-roham. Kép
A fürdőzés a Széchenyiben nagyon ígéretesen hangzik. Kép Én benne lennék, nyakig! Kép
Szerintem is csak jót tettél a szopival Dorkának, és mi az, hogy sokáig szoptattad, hiszen "olyan kicsi még", ahogy Iboly mondaná! Kép

Dzsili! Nekem semmi bajom a Bowlingozással (csak döntsük már el, hogyan kell írni Kép), nagyon szívesen megtanulnék már végre! Kép December közepéig terveim szerint még "tehermentes" is leszek, szóval bármi jöhet! Kép A hétvégi kora délután nekem tökéletes lenne, már persze ha pont nem megyünk nagyizni azon a hétvégén.

Menta! Csak nem Dr. Váczi Máriához jártok Helenával? Az a nő egy tündér, én hozzá járok magánba. Kép Szegény Helenka, ez borzasztó, hogy máris szenved a fogacskájával! Én meg csak vigyorogtam, mikor azt mondta a doktornő, hogy már ilyen aprócska gyerekeket is el kell vinni ellenőrzésre. Kép
A festőt köszi, de akkor hagyjuk. Közben kaptam Laurától egy tuti nevet. Mondjuk egy-egy kis hibán nem akadok ki, én rendes megbízható festőnek nevezem azt, aki nagyjából abban az évszakban tolja el hozzánk a képét, amikorra ígérte. Ha még ráadásnak nem dohányzik a gyerekszobában, abba a szobába teszi fel a tapétát, ahová kértük, és a nagyon feltűnően penészes tapétacsíkokat kihagyja, akkor már egy főnyeremény! KépKép
Örülök, hogy már jobban vagy, és nagy gratula a rutinvizsgához! Kép

Borcsa! Boldog szülinapot! Kép

BSzilvi! Jó kis sztorikat Lacika naponta produkál, csak igyekszem megkímélni tőle titeket. Kép Ugyan kinek lenne ideje azt mind elolvasni?! Kép

Kicsit megnyugodva olvastam, hogy a hétfő (és a kedd?) általános dili-nap volt. Kép Már azt hittem, csak az én családom bolondult meg. Kép De ha másnak is rossz napja volt, akkor biztosan a napkitörés, vagy valami front, de nem mi vagyunk a hibásak! Kép
Lacika már vasárnapról hétfőre virradó éjjel is alulmúlta önmagát az alvásban, utána hétfőn egész nap kergebirka volt. De erről már meséltem. Kép Na, utána keddre virradó éjjel jóformán semmit nem aludtunk, még köztünk is csak forgolódott, felkelt, letolatott az ágyról, odajött a fejemhez, és követelte, hogy vegyem fel. Ezt kb. 5 percenként, addig, amíg be nem elegeltem, és brutál mamihoz illő kegyetlenséggel lenn nem hagytam. Ott állt szegénykém az ágyam szélére hajtott fejjel, és bömbölt, én meg kiabáltam vele, hogy megmondtam, hogy ha mégegyszer lemászik, nem fogom újra felvenni, és menjen a saját ágyába, oda fel tud mászni egyedül is. Végül persze megsajnáltam, és újra közénk vettem, utána nem is mászott le többször, de aludni ettől még nem tudott szegény. Reggelre teljesen készen voltam. Kép Komolyan megfordult a fejemben, hogy normális vagyok-e, amikor újabb kisbabát szeretnék. KépKép Ha nem ígértük volna meg, nem is indultam volna el kedden reggel a játszócsoportba, fájt a fejem, hulla voltam, és Lacika is hozta a legrosszabb formáját. De jó, hogy elmentünk, egészen feldobott mindkettőnket a program. Kép A sziget is szuper volt ma, furcsa, de alig páran voltak, pedig olyan gyönyörű idő volt, és sajna már nem lesz sok mostanában. Kép

Bogancsi! Két pokoli éjszaka után édes a délutáni alvás... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti: hát a 41-es villamos most november 1-jétől a Batthyány térig közlekedik Kép A 41-esre meg könnyen fel tudunk szállni, mert csak kicsivel kell többet sétálnunk hozzá, mint a 47-eshez Kép

cory

cory
Budapest

BMárti!
Ilyen szempontból tökéletes lenne nektek ez a festő. Ha mégse jönne be a Laura által ajánlott, akkor szólj nyugodtan!
De igen, dr Váczi Máriához járunk, mert őt ajánlotta a körzeti dokinénink. Elvileg nem hozzá tartozunk és ameddig ki nem derült, hogy végtére kollégák vagyunk, eléggé zord is volt. Most meg tök kiakadt, hogy miért várok 1 órát, kopogjak be. De nekem meg ehhez nincs pofám.

Heni!
Szóval mi Váczi doktornőhöz járunk, ide Békásra a Duna felöli oldalra. Igazából nem tudom megítélni, mennyire jó. Mondjuk amikor még nem tudta, hogy orvos vagyok, akkor is mindent próbált elmagyarázni, érthetően válaszolt a kérdéseimre. Viszont rengetegen járnak hozzá és pl. most is dec. végére kaptunk volna időpontot, ha kértem volna. És mivel nagyon kevés az ideje, ezért nem tudott elég időt arra szánni, hogy Helena bizalmába férkőzzön és így Helena végigordította az egész procedúrát. Csak azért nem sírtam én is, mert nem akartam, hogy mégjobban kiboruljon amiatt, hogy engem is sírni lát.

Viszont most olvastam, hogy Iboly (Rózsa) egy dokibácsihoz jár a kisfiával és, hogy őneki volt arra is ideje, hogy az első két alkalommal csak beszélgessen Gergővel, majd csak ideiglenes tömést rak be neki 3 havonta, de így Gergő nem fél tőle.
Mivel Helena fogai nagyon kis bénák, ezért egyébként is kellene 3 havonta ellenőrzésre mennünk. Szóval még az is lehet, hogy megkérdezem Ibolyt, hogy hol is van ez a doki?

Norci! Hát remélem, hogy ez a "kis" rosszulléted is most már hamar elmúlik! Nagyon drukkolok!

Bogancsi! Nem ijesztgetni akarlak, de a Sumetrolimtól még akár nyitott hátgerince is lehetett volna Daninak. Szóval még talán mindig ez. Azért nagyon tudom, hogy ez se jó!!!!

És amiért most itt vagyok:
Ma láttam egy Intersparos reklámújságban, hogy Univerzális Mikulás-ruha (süveg, kabát, nadrág, állszakáll csak 1490 FT. Mondjuk nem egy pocakos Mikulás van a képen, nem tudom mennyire univerzális. De ez talán megfizethető.

Én megmondom őszintén, nem akarom Helenát azzal megzavarni, hogy jön a Mikulás, aztán 1 hét múlva megint jön. Mi maradunk a hagyományos 1 Mikulás mellett. KépKépKép

Puszi Mindenkinek!
Menta++
menta

Sziasztok!

Először is itt a táblázatKép:
<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni (Henke) Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. pocakban
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kőbánya pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
</pre>

Ez a Mikulás tényleg jó ötlet, én benne vagyok! Remélem, hogy nem is jön közbe semmi. Akár még a délután is jó, bár nagyon sötétben kéne akkor hazajönni...de reméljük, addigra összejön a kocsiKép.

Menta, szerintem el lehet mondani a gyerkőknek, hogy azért jön többször a Mikulás, mert annyi dolga van, és annyi sok jó gyerek van, hogy muszáj hasonmásokat alkalmaznia (vagy valami hasonló mese), és amúgy a hagyomány szerint (ha jól tudom), akkor 5-én éjjel (!) jön a Mikulás, titokban....és csak hatodikán találják megy a jó gyerekek az ajándékot a csizmábanKép.

fog: a sógornőm kislányának is be kellett tömni a fogát, meg a felső négy foga is el van rohadvaKép, ezekből egy (az egyik 1-es) le is van törve.Kép

Képzeljétek, ma voltunk végre egészségesrendelésen, Hanga 86 centi és 10,15 kg!!!KépKép

BMárti,
mi ez a bölcsödei játszócsoport? Oda mehet bárki?

Tikk,
Hannnának gyógyik!!!KépKépKépKépKépKép

Hanga is számol ám, kb. 4-5-ig megy is rendesen, aztán 10-ig véletlenszerűen ismételgetKép.

Mennem kell, még megpróbálok jönni. Puszi

Szila
szila

Sziasztok!

BOrcsaKép Boldog szülinapot!Ezzel a betegséggel Hanna is így volt eddig. ma délután vigasztalhatatlanul sírt 2 órán keresztül, majd 1 órán hányt azóta, hogy lekopogjam nincs baja, nem lehetett lebeszélni, hogy ne egye túl magát este. Most aztán nem tudom, hogy gyomorrontás vagy a vírus??

Lányok! Ezek a fog dolgok engem teljesen megleptek, már ilyenkor lehet gondjuk nekik?
Menta! és hogy csinálják egy ekkorka babának a fogtömést, meg fúrást???

Hanna már nagyon várja a Mikulást aki hoz ajándékot. " Anya, holnap jön mikulás, jó lesz.- Nem jön holnap még.- Akkor ma?"KépKép Ha már csak apa jön haza és kopog akkor is rögtön kiáltja, hogy anyuci, ki az, a mikulás?KépKép

Beja! Bácu hogy van? Gyógyultok?

Cory! És mit csináltak Zsoma szemével? Vagyis kell valamit csinálni, tornáztatni? Vagy ez most mi?

Gorsi! Dec 30 és 31. Szóval ott is szilveszterezünk. Nagyon romantikusra igérte apjuk, tőle meglepő módon. MÁr nagyon várom. Remélem Hannát ott tudjuk hagyni anyósomnál és nem kezdi el, hogy "csak anyával".

Henke! hogy áll a babóca? Pihenget még?Kép

Jóéjt midnenkinek!

Tikk
tikk

Zsuzsi!
Az apai hang, szavak csodákra képes.KépKépKép
Újabban a Bea este levágja a hisztit, nem mintha nem akarna aludni, csak Apa, nem anya, hanem Apa legyen benn vele. Nem baj, ha szól a TV- az nem érdekes, mert a hang le van véve, fülhallgatóval szokott tv-zni apjuk.
Most is elkezdett hisztizni, hogy Apa menjen be a szobába. Apa nem ér rá, mert menetlevelet ír, én hiába szóltam rá a Beára, hogy fejezze be, majd apa megy, nem és nem hallgatott el a lelkem. Apa bement, mondta neki, hogy majd jön, aludjon szépen. Ez kb 10 perce volt, és azóta egy hangot nem hallottam a szobából.KépKépKép

linato!
A nagyfiamnak van ilyen szívzöreje, én anno csináltattam is egy szív UH-ot a Tűzoltó u-i Kórházban, ott mondták, hogy a két szívkamra között 3 mm-es távolság van, de ezzel akár 60-70 éves koráig is elélhet.KépKép Nem kell vele semmit sem csinálni, néha kontrollra kell jelentkezni. Majd 12 évesen kell ismét vinnem.
A nővérem kislányának viszon 7 mm-es távolság van, neki azt mondták, hogy meg kellene műteni, de a nővérem okoskodott, és nem műtötték meg.KépKép: Most 12 éves a kislány, nincs semmi baja, de azért nem vagyok benne biztos, hogy amikor majd terhes lesz, szülni fog, nem lesz ezzel gondja, mert ugye mint tudjuk a nők szívét megterheli a babavárás. Ha azt mondták, hogy kinövős fajtájú, akkor tényleg ne izgasd magad, Korinak nem lesz semmi baja.

Zafi!
Még neked akartam írni, amikor a rossz EKG-ról írtál, hogy amikor a Beát vártam, akkor rám is rám hozták a frászt, már rémisztgettek mindenfélével, meg elküldtek szív UH-ra, mert az EKG gép nem volt tökéletes.KépKép Én csak azon csodálkoztam, hogy a fiúknál semmi gondom nem volt, miért pont most találták ki. Ja, lehet, hogy öregedtem a Mii születése óta?KépKépKép
Sziasztok
ZsuzsaKépKépKép

beababa

Mii=MikiKépKépKép

Tikk!
Hannának gyógyok repülnek kötőhártya gyulladásra.KépKépKép
Nekem anno azt mondták, hogy a kék szeműek érzékenyebbek. A nagyfiam kék szemű soha nem volt kötőhártya gyulladása, a Mikinek zöld a szeme, és a bölcsiben, meg kis csoportos oviban mindig volt szem gyulladása.KépKép

Zs.

beababa

Sziasztok!

Borcsa! Boldog szülinapot!KépKépKépKépKép

A tali nekünk még ma sem volt aktuális, mert Réka még azért taknyos egy kissé.Kép

Menta! Volna hozzád egy olyan kérdésem, hogy a napozás ill. szolizás a terhesség alatt tudom hogy nem javallott, de milyen károkat tehet a babában? Persze bárki válaszolhat, aki tudja!Kép

Nem azért, mert én akarok, nekem a napot amúgy sem bírja a bőröm, csak eszembe jutott!Kép

Zafi
zafi

Zsuzsa!Köszi.KépÉn is tudom,hogy nem lesz semmi baja,de azért jobb elővigyázatosnak lenni és megnézetni az ilyen dolgokat.Szerencsére még tetszett is Korinak az EKG és nem ordította végig mint az elötte lévő baba.Itthon elmesélte apának,hogy csipe,csipe keze,lába,tappancs néni.Remélem elég érthető volt.KépKépKép

Zafi!Rékának nátha űzők mennek.KépKépKépKépKép
A szoli felmelegíti a magzatvizet is,ez az egyik oka,hogy nem ajánlják.A többit nem tom.Kép

Milénának már betömték az egyik fogát.Amikor először voltunk fogorvosnál vele csak beecsetelték,hogy ne romoljon tovább.Fél év alatt kb 3x,utána betömték.A fogdoki néni azt mondta,hogy ebben a korban még fél év is sokat számít,mert jobban viselik kicsit nagyobbacskán.Nagyon ügyes volt,meg sem nyekkent.Azóta a két hátsó fogát barázda zárták,hogy felülről ne tudjon kilyukadni.Nem mellékes,hogy Mindy egy picit sem fél a fogorvostól azóta sem.Kép

Na elteszem magam holnapra gyorsan,mert már alig látom amit írok.Kép

nagyonálmos linato
linato

SZiasztok!

Zsoma láza lenyomva Kép Most van egy kis nyugi Kép
Rakok is fel egy képet ide Kép Azért nem a profilba, mert ez már régi (október 1-én készült) és oda majd, ha lesznek, frissebbet szeretnék Kép

Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

BMarti!
Utolag is koszi a fogorvosos irasod. Akkor mi sem adunk Madikenek fluoridot. Kép

Tikk!
Jobbulast Hannanak! sok gyogyKépKépKép
Mikulas Kép

Nyuszimano!
Jobbulast Doncinak! sok gyogyKépKépKép
Repjegyek Kép Indulhat a visszaszamlalas Kép)

Menta!
Helena foga Kép Nalunk is azt mondta a doki,hogy genetikai dolog es orokolheto a hajlam a rossz fogakra. Mi is mossuk Madike fogat miota kijott. De ki tudja mi lesz.

GRATULA a rutinvizsgadhoz!

Marti!
A kepek alapjan igenis nagyon jol nez ki Vilka, en nem ertem miert kevesli a dokit a hizasat.
Oltas Kép

Borcsa!
BOLDOG SZULETESNAPOT!

Zafi!
Koltozeshez sok energiat kuldok KépKépKép
Nathara gyogyKépKép

Bogancsi!
Dani fogai Kép
Praga Kép

Cory!
Drukk a szemeszethez!
Nagyon jo a kep. Nagyon aranyosak!
Oltas Kép

Linato!
Az jo, hogy olyan kinovos fajta.
Nagyon ugyes volt Kép

Szila!
Csak most neztem a tablazatot komolyabban Kép a nevemnel. Megtenned hogy a Fatusnal a 8 evet inkabb 1994-re javitanad? Elore is koszi.
Gratula Hanga mereteihez!

Latom a hisztis korszak nem csak nalunk van. Madike ebbol sem akar kimaradni Kép Legjobb az amikor nem tud mit csinalni, mert nem figyelek ra, akkor ovatosan lehasal, es ott ordibal a foldon. Kép Egyenlore meg nem csinalja sokszor, de mar oszulok en is. Es mellette bekoszontott, az anya jo csak... Tehat nalunk is zajlik az elet.

Fogacsik, hat tenyleg nagyon kell vigyazni mar kiskorban is. Fatusnak sajna elegge rossz fogai voltak. Akkoriban a regi fogorvosunk az ujjszopasra fogta. Szerinte azert mentek tonkre. O sem kapott sok edesseget es vizet ivott. Madikenek mi mar hat honapos kora ota suvickoljuk a fogait. Eloszor az ujjra huzhato kis fogkefecskeszeruseggel (na ezt jol leirtam). Most mar o is szereti mosni a fogait, a hatsokkal nincs is gond, inkabb az elsoket kell utana suvickolnom. Hamarosan ot is visszuk fogorvoshoz. Itt 18 honapos korban ajanlott az elso fogaszati vizit. O mar 19 tehat itt az ideje.

Mi most kicsit irigykedunk a Mikulasosdira. Nalunk ugye ilyen itt nincs. Itt a mikulas karacsonykor jon. De mi minden evben tartjuk magunknak a dec. 6.-at. Iden mar meg is vettem a telapokat Kép Van itt egy nemzetkozi bolt (vagy 40 percre autoval eszakra) es elmentem hetfon es megvettem a szaloncukrot a fara es a telapokat. Itt mar ilyenkor meg kell venni, mert eleg hamar elfogy es ok az egyetlenek, ahol be lehet szerezni. Szerencsere majdnem minden van naluk, amit mashol nem lehet beszerezni (gondolok itt turora, fustolt karajra, Gyulai kolbaszra, vaniliacukor...es meg sorolhatnam)

Megyek, Madikenek itt az uzsiido.

Andysj
andysj

Uj kepet raktam a profilomba. Madike mig elmentem a szobaba, megszerezte a Nutellat a szekrenybol, amire a noverkeje a tetejet nem csavarta ra rendesen. Es talalt kanalat is az en lanyom. Kép Az eredmeny a kepen lathato Kép)

Andysj
andysj

Andysj,
javítom a táblázatotKép.

Cory,
Hanga imádja Balu képét, azt mondja rá, hogy BalusKép meg pici babaaaaaKép

Most épp a profil-képeket nézegetjük HangávalKép. Mindenkit becéz...Kép.

Szila
szila

Sziasztok!

Nem akarok senkit megbántani ezzel a Mikulásozással, de egyetértek Mentával abban, hogy nem jó, ha a valódi időponttól eltérő időben is jön a Mikulás, pláne, ha sokkal előtte-utána! Az még talán nem annyira zavaró, hogy 5-én este találkozik vele (Ármin ugyebár itt a lakásban, a tervek szerint), majd 6-ra virradó reggel talál még ajándékot az ablakban. De hogy egy hét múlva megint jöjjön? Szóval, én az 5-e délutánt javaslom továbbra is. Ha vkinek aznap máshová jön a Mikulás, akkor az menjen nyugodtan oda - tali lesz még bőven Kép És remélem, senki nem gondolja ebből azt, hogy ő(ke)t ne látnánk szívesen, jó lenne, ha minél többen ráérnének Kép, de a Mikulás jöjjön a maga idejében! Nem lakik vki Interspar közelében, hogy meg tudja nézni ezt a Mikulásruhát (főként, hogy mekkora is valójában)? 1500 FT tényleg nem tűnik soknak egy komplett felszerelésért Kép Van egyáltalán vki, aki 5-én du ráér?????

Néhány Ármin szössz:
Hol nő a kifli?
Vlika babának nincs lombja, apának is nincs, csak a fáknak van"
Ez pedig nem annyira "jópofa", de én ledöbbentem tőle: Idehozta az egyik leporello mesekönyvét, és végigkérdezgette az oldalakat: "Oda ííírvaaa?" Mindig elovastam. A 4. oldal után csalódott arccal azt mondta: "Azt hittem, ebben van a pogácsás mese!"

Cory! Balu milyen szép! Kép A Zsomából látszó arcocska is nagyon szép Kép Láz?

Heni! Mindennapi drukkok KépKépKép

Megyek ma epedokihoz, nagyon félek, nehogy találjanak vmit Kép Ugye, nem?????

Márti++
márti

Sziasztok!

Márti: nekünk jó az 5-e délután, bár nem érzem gáznak ekkora gyerekeknél, ha többször jön. Elvileg a Kaisersek már Intersparok, megnézetem ma a fickómmal.

Zsoma még húzza a lábát Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!Végre van időm.Apukám hazament,Miléna oviban,Korina alszik.

B Márti!Délutáni alvásért nagyon irígy vagyok.KépUtoljára kb egy éve volt benne részem.Hiába fekszem le Korina mellé,nem tudok elaludni.Kép

Cory!SzuriKépszemészeten biztos minden rendben lesz.KépBalu Zsomával KépKépKépKépKépKép

Nyuszimanó!RepcsijegyKépKépKépPetrát,hogy viszed?Babaülésben?Nem emlékszem a repülőn van e pici babáknak valami biztonságos ülés./illetve inkább fekvés/

Bogancsi!De jó nektek!Prága biztos szuper lesz.KépMi még nem voltunk gyerekek nélkül egy napot sem.

Andysj!Nutellás kép nagyon ismerős.KépAz a különbség,hogy a lányok minden evés után így néznek ki.KépUzsiidőn meglepődtem,de aztán leesett,hogy csak itthon van éjjel 3/4 2.Kép

Dzsili!Napocska remélem teljesen meggyógyult már.A gyerek nélküli tali nekem sajna nem megy.Hétvégén meg végképp nem.Tudod nálunk van még egy nagylány(9é) apa révén.Ő általában szombat,vasárnap van nálunk.Hétközben mindenhová el tudok menni,de csak Korival.Kép
linato

Márti!
Szerintem is 5. délután legyen a MikulásozásKép Nekünk is totál megfelel, sőtKép

Linato!
Igen babaülésben lesz Petra, Doncinak meg már lesz saját ülése, mivel elmúlik addigra 2 éves. Alig vannak egyelőre a gépen, abban reménykedek, hogy kapunk egy 3 székes sort, és akkor nagyon kényelmesen el fogunk férni, ha meg csak 2 székes sort kapunk , akkor szerintem Petra babaülésben lesz, Donci meg az ölemben.
Hú, már nagggyon váromKép

Lányok segítsetek! Tudtok valami jó szülinapi ajándékot? Doncinak kéne, és hát naggyon nem tudom, minek örülne igazán, amit mondjuk nem csak 1-2 hétig használna.
Cory, Heni!
Balu és Barni mivel játszik mostanság leginkább??

Márti!
Ti mit vesztek Árminnak?

Képzeljétek, itt vasárnap lesz Apák NapjaKép sikerült is tuti jó ajándékot vennem úgy, hogy apa nem is tud rólaKép Kap 2 jegyet egy hokimeccsre (a kedvenc csapata játszikKép), Doncival meg csináltunk neki egy papírnyakkendőt és anyagból ragasztottunk rá mindenfélét, a borítékra még "rajzolt" Donci repülőt meg telefont (csak én tudom, hogy azokKép). Már úgy várom, mit szól a páromKép

Cory!
Szuper a kép, kíváncsi vagyok az új képekre is!!!

Nálunk is tegnap készült végre közös kép a gyerkőcökről, csak még le kell tölteni a fényképezőről. Majd csak aztán lesz a profilban.

Puszi, Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Mikulás-ügyben én is Mártival értek egyet. Nálunk mindig is 5-én este jött a Miku ill. 6.-a reggelre, és nekünk a december amúgy is olyan sűrű, hogy mindenképpen a maga idejében lenne jó. Egy héttel később Bácunak már szülinapja lesz, miattuk sem kéne későbbre tenni, korábban meg ugye Borcsáék miatt nem jó.
Ma megyek az Intersparba, megnézem a Miku ruhát. Ha jónak találom, lehet, hogy meg is veszem, beinvesztálok ennyit. Márti, mekkora legyen kb.?
Epedokihoz drukk!KépKépKép
Ármin nagyon jó fej!Kép

Cory! Nagyon jó a kép a fiúkról!Kép

A babamentes-tali témához szólnék még: LEGYEN!!! Nekem tökéletesen mindegy, hogy mit csinálunk, csak csináljuk! Ha javasolhatok egy szerda délutánt esetleg, az az egyetlen nap, amikor apa ráér vigyázni a lányára, ilyenkor tudok egy kicsit kirúgni a hámból!Kép
Tegnap pl. a sógornőmmel menyasszonyiruhát néztünk, nov.29-én lesz az esküvője!Kép

Zafi
zafi

Nyuszimanó: Balu duplózik meg autózik meg mindenféle guruló jármű izgatja Kép (pl van az ikeában az a fa kisvonat (több cég is gyárt ilyet) az is nagyon tetszik neki.

cory
Budapest

Sziasztok!

Megbeszéltük apával, hogy Barni ne maradjon ki a Mikulásozásból, így bármi lesz velünk, remélhetőleg ők ketten el tudnak menni, ha nem baj... Az 5. du. nekünk is jónak tűnik eddig. Egyedül ezen a közös, azaz egyen-csomagon gondolkodtam: Barni pl nem eszik (ehet) csokit, a mogyorót, diót összerágja és kiköpi - szóval neki ezek nem ajándékok, túró rudival pedig nem lehet tele egy egész csomag! Nagyon ragaszkodtok ehhez, vagy lehet "saját" csomag is, ahogy tavaly a babanetes bulin? Én egy könyvet vettem neki! De ha a többség arra szavaz, maradjon, aztán majd a csizmába megkapja a könyvet Kép

Nyuszimanó, Barni első számú kedvence most a rajztábla-kréta-szivacs hármas! Andris vett neki táblát, jó nagyot kb 1400 Ft-ért a Metroban KépKépKép Megunhatatlan!

Márti! Szorítok az epedokihoz!

Cory! Nagyon jó a kép! Miért volt lázas Zsoma?

A hisztiről, dackorszakról és elviselhetetlen gyerekről tudnék mesélni... Én is volt, hogy rácsuktam az ajtót... Hatott! KépKép

Sziasztok,

Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Zafi! A tesóm úgy 186 magas - úgyhogy a legeslegeslegnagyobbat, ha az úgy néz ki, hogy ráfér Kép Van egy baromi nagy bordó kord terhesgatyóm Kép, azt felveheti alá Kép

Henke! Persze, hogy jöjjön Barni is Andrissal Kép Addigra már neked is jó lesz talán néhány órára egyedül maradni a babácskával Kép Nekem néha nagyon jólesett, hogy András elvitte nagyizni Ármint, mert folyton lelkiismeretfurdalásom volt Vilkával szemben, hogy nem tudok csak vele foglalkozni!

Én továbbra is a nem egyencsomagot támogatom (főleg gyümit, (aszaltat + frisset) meg esetleg marcipánt szánok a csomagba és egy kicsi mikifigurát - ha találok pirosruhást igazi csokiból )Kép Nálunk maradandó ajándék nem lesz, hiszen 3 héttel előtte van a szülinapja, 3 hét múlva pedig karácsony.

Nyuszimanó! Mi Árminnak Mega Blocks építőt vettünk a szülinapjára meg egy kis rendőrautót és minden nagyszülőnek azt mondtuk, hogy autót hozzanak, mert úgy tűnik, abból még sokáig nem lesz elég Kép Már napok óta mondogatja, hogy "megyünk apával az óriásparkolóba", persze, autókat nézegetni Kép Én tegnap az állandó "és, milyen autó van még?" kérdésre vagy 30 féle autótípust mondtam neki - büszke is vagyok magamra Kép Már ő is sorolgatja.

Ha megkérdezem, jön-e reggelizni, vacsorázni, ebédelni, akkor azt kérdezi: "Van ...?" Ha nem ínyére való, akkor azt mondja, nem kér Kép Kitaláűlta magának Ókusmókust, aki hoz neki kolbászkát, kukoricapelyhet és kiflit - meg épp, amit kíván Kép Ókusmókus amúgy a tetőn szaladgál, néha eltörik, de akkor apa megjavítja Kép És a virágok közt lakik a vázában Kép

Hiába a - teszt, még mindig nem jött meg, viszont folyton fáj a hasam Kép

Na, készülődök, mert mindjárt jön haza András én meg indulok a dokihoz!

Márti++
márti

LÁnyok,
én sem akartam megbántani senkit ezzel a Mikulás dologgal, csak leírtam, hogy mi hogy csináljuk (csinlták anyuék, mikor mi kicsik voltunk), vagy hogy csinálnám...Kép.

Szila
szila

Sziasztok!

Mikulás!
Szerintem is jó a 5. délután és én is a nem egyencsomgra szavazok.

Bocs, de most se tudtam végig olvasni a termést. Le akartam feküdni Vilivel aludni erre eldugult a mosogatóm, ami önmagában még nem olyan vészes csak alatta egy cső is eltört, így ömlött a víz a szemtesre és a konyhabútorra. Szerencsére Vili alszik, így nélküle feltakarítottam. Cserrélgetem a lavort alatta és keríthetek szerelőt Kép Kép Kép

Vili mai "poénja" ebédnél: "husika bácsi" játék közben "porszívópulcsika", mindkettő után közölte, hogy "vicces".

Norci
norci

Sziasztok!

Itthonról írok, tegnap óta nem dolgozom, kedden hazaküldték Lucát a bölcsiből, mert 38.2 volt a láza. A dokinéni nem talált nála semmit, szerinte a múltkori utóhatása csak. Tényleg jól van, az orra sem folyik, csak néha köhög kicsit. Holnap reggel megyünk vissza. Tegnap alvás után felment a láza 39.4-re, akkor megijedtem egy kicsit, mi lehet ez... A biztonság kedvéért kérek beutalót vizeletvizsgálatra. Ma megint teljesen láztalan.

Borcsa! Nagyon boldog szülinapot utólag is! KépKépKép

Márti! Epedokihoz drukkok mennek, mesélj majd, mi volt.

Andsysj! Nutellás kép.Kép Luca tegnap a lekvárosüveget kaparintotta meg, az eredmény hasonló volt.Kép Csak én sajnos nem tudtam mivel megörökíteni.

Henke! Bababenntartó drukkok mentek!Kép A tábla tényleg jó ötlet, én is éppen most akartam beszerezni a lányoknak. Kerepesen az egyik ajtót firkálhatták, nagyon szerették.
Hiszti... hát nálunk is szokott lenni, de Luca még nem produkált soha igazán komolyat. Lehet, hogy azért, mert hozzá vagyok szokva egy 4-5 éves hisztijéhez?Kép Na, azt néha nagyon nehezen viselem....

Menta! Rutinvizsgához gratula!Kép Helena foga Kép

Tikk! Hannának itt is gyógyok a szemére.Kép

Cory! Zsoma lábára is, remélem, már jobban van. Nagyon jó a kép.Kép Lucának is tetszettKép. Egyből azt kérdezte, mikor jön már Balu?KépKép Mondtam neki, hogy most nem. Erre ő: akkor menjünk mi... most!Kép

Mikulás: Az ötlet nagyon jó, szeretnénk is menni, ha tudunk. Remélem, az ovi/bölcsi nem akkorra teszi majd... még nem szóltak róla. Sajnos én dolgozom aznap, így nem tudom, mikor tudnánk odaérni, mert előtte még a lányokat is össze kell szednem. Meddig lennétek kb? A csomagban legyen az, amit a többség szeretne.Kép Nem is az a lényeg, hanem, hogy együtt legyünk.

Babamentes taliban is benne vagyok, de én sajnos elég ritkán érek rá... Hétközben egyáltalán nem, hétvégén meg csak akkor, ha a lányoknak apás napjuk van. Azért ha véletlenül nekem is jó időpontban lesz, megyek.Kép

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Csak gyorsan-gyorsan, mert rohanok haza CSengust altatni...

Andi
De jó, hogy írtál KépKép .. az nem, hogy Luca beteg Kép GyógyKép-ok a nemtudnimilyenbajára!!! KépKépKépKép

... én is nemegyencsomagra szavaz... CSengus nem igen kap csokit, meg diót/mogyorót meg hasonlókat... Mandarint/narancsot/aszaltgyümit meg nem eszik Kép

cory
szemészet... jujj... de hát voltatok szemvizsgálaton... Meg különben is természetes, hogy illen piciknek összeszalad a szemük... CSenge is bandzsaMaris volt néha... de akkor nagyon Kép
Láz? LÁb? Miabaj????

... rohannom kelllllll

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Köszi az ajándékos tippeket.
Cory!
Már 2 doboz duplója van Doncinak, no és rengeteg autó. Gondoljátok, hogy abból soha nem elég???
Most a helikopter és a repülő izgatja, ja és a motor. Lehet, hogy azt kap?

Henke!
Hú, ez a tábla dolog naggggyon jóKép Már tudom is, mit kap a motor mellé. Még pár hónapja láttam az Ikea katalógusban, hogy lehet kapni festőállványt táblával és elé lehet egy hatalmas papirgurigából papírt tekerni és akkor festeni is lehet.
Tök jó, kösziKépKép Még jó, hogy 5 percre van tőlünk az IkeaKép

Márti!
ANnyira édes Ármin dumája, na és maga ÁRMIN! NAgyon bírom a kissrácot, már úgy várom, hogy személyesen is megismerjem!!!!

Úgy tűnik csajok, hogy a kisfiam biogyerek lett. 5 percig üldöztem egy miniBounty-val, de sajna észrevette, hogy csoki és nem volt hajlandó belőle enni. Majd odament a konyhapultra és közölte, hogy "ropogós"-t akar enni, és evett is egy tálka Kelloghs Cornflakeset ja és kért hozzá egy tálka "mazsolét" isKép És tényleg megette, elnasizta délelőttKép SZóval nekünk a Miki-csomagban aszalt gyümik, magvak lesznek, meg egy jelképes Miki-csoki, amit szerintem én fogok megenni, mert a gyerekem nem hajlandó. Hallottatok már ilyenről???

Andi!
De jó, hogy jelentkeztél! Gyógyok mennek LucánakKépKép Tényleg fura lehet ez az egyik nap láz, másik nap kutya-baj állapot. Mégis mitől lehet???

Norci!
De jó szavakat gyárt Vili! Ugye ti is jöttök Mikizni? Mert mi még nem ismerjük egymást, és már nagyon kíváncsi vagyok rátokKép

Puszi, Nyuszimanó
nyuszimano

Lányok!
Hogy kell a profilban képet változtatni? Nekem egyszerűen nem megy úgy, ahogyan ott le van írva. Akkor sem, ha jól lekicsinyítem a képet. És más topicba sem sikerül képet felraknom. Kép
Menta
menta

Sziasztok!

Cory! villamos Kép Szuper a kép a fiúkról! Kép

Menta! Köszi! Ha aktuális lesz a festés, lehet, hogy zaklatlak majd.
Nem hiszem, hogy Helenát zavarná, ha többször is jön Mikulás. Kép Engem legalábbis kicsit se zavart gyerekkoromban. Volt az Igazi Mikulás, aki otthon ajándékot dugott a cipőmbe, és voltak játszási mikulások, mikor pl. az iskolában egymást ajándékoztuk meg, vagy Anyu munkahelyén volt műsor és ajándék. Egy percig nem zavart, tejesen külön kezeltem az Igazi Mikulást attól, hogy egyébként játszunk is mikulásosdit. Persze lehet, hogy akkor már több voltam 2 évesnél Kép, de szerintem 2 éves koromban se bántam, ha többször kaptam ajándékot. Kép Ezzel persze nem abba akartam beledumálni, hogy mikor legyen a mikulás-buli!

Szila! Lacika is 86 cm... és 12,5 kg... Kép Olyan pocakja van, mint egy jó öreg sörbarátnak. Kép
A bölcsödei játszócsoportot itt irígyeltem el, és utánakérdeztem, hogy felénk van-e. A legközelebbi (ahová mi járunk) a kaszási lakótelepen van. Minden hétköznap 9-12 óráig lehet ott lenni, 10 órakor pohárból gyümölcslevet kapnak a kicsik, 11 óra körül van egy rövid éneklős, mondókázós foglalkozás, és 11:30-kor ebéd. Az egész 600 Ft.-ba kerül, és bárki mehet, be se kell jelentkezni, csak azt kérték, hogy 10 órára érjünk oda, hogy tudják, hány főre kell ebédet készíteni. Nekem nagyon tetszik, és ami a fő, Lacika az első perctől imádja. Mi a(z unoka Kép) Sógornőmmel azt tervezzük, hogy kedden és csütörtökön ott fogjuk tölteni a délelőttöket. Ha gondolod, össze is szervezkedhetünk, vagy leírom pontosan, hogy merre van, ha lenne kedvetek megnézni. Szerintem nagyon tuti. Kép

Andysj! Ahogy elnézem, Medike nagyon elégedett volt magával, és a Nutellával is. KépKépKép

Márti! NEM! (Epedoki) KépKépKép

Linato! Én bizonyos fáradtsági szint elérése után bárhol, és bármikor képes vagyok aludni, csak ne halljam azt, hogy anyanyanyanyanyanyanya!!!!!!!!!! KépKép

Norci! Mosogató Kép

Nyuszimanó! Hát, én még nem hallottam nem csokizó gyerekről Kép, de ezek szerint létezik. Kép Az enyém bezzeg már messziről kiszúrja a milka-lilát, és harsány ham-ham kiáltásokkal üdvözli. Kép Pedig igyekszem ritkán adni neki, de azért heti 2-3 kis nassolás nélkül én nem élhetek, ő meg néha rajtakap, és olyankor nem fér a pofámra nem adni neki belőle. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Látom mégiscsak sikerült profilt váltanom. Kép Kép
M.
menta

Nem tudom, hogy hogyan reagálna Helena a Mikulás-klónokra? Kép

Lehet, hogy én vagyok maradi, de nálunk Jézuska is jön és hozza az angyalkákkal a karácsonyfát, meg az ajándékokat. Helena mindig mondja is, hogy bumm-bumot szeretne kérni. (Porszívót. Kép)

Ha ez a 41-es villamos tényleg így jár most már, akkor talán majd mégiscsak eljutunk egy arrafelé tartott talira is és akkor nem olyan nagy baj, ha mi kimaradunk a talis Mikulásból.

Na mára lelövöm magam Kép

Bummmm..... Kép
Menta ++
menta

Menta,
nagyon vagány Helena a sapeszbanKép! És nem vagy maradi egyáltalán. NÁlunk is Jézuska jön, aztán majd egy kicsit nagyobb korában már együtt fogjuk a fáradt Jézuskának a fát feldíszíteniKép.

Börze 7-én lesz, ugye? A műv.házban.

BMárti,
engem is érdekel ez a játszócsoport. Ilyet minden bölcsiben csinálnak?

Szila
szila

Menta!
Mikulás-klónok.KépKépKép
Háááááát nem tudom. Szerintem nem zavarná össze őket, hogy több Mikulást látnak, mert ugye az utcán menve nem eggyel fogtok találkozni. Én biztos, hogy azt mondanám, hogy van egy főmikulás, aki éjjel jár, akikkel meg napközben találkoznuk azok mérik fel, hogy hová mit vigyen a MIKULÁS éjjel, ki mit szeretne. Az meg, hogy ad az a nappali Mikulás is ajándékot, hááát arra még nincs ötletem mit mondanék.Kép Kép
Van még egy ötletem, ha nem tetszik, nem kell megvalósítani. Mi van akkor, ha effektíve nincs Mikulás bácsi Mártiéknál, hanem az ajándékokat úgy adjuk ott oda, hogy itt már járt a Mikulás, és ezt, és ezt hozta Nektek.

Ja, és még valami!
Mi a klónozott (nagyon tetszik ez a megfogalmazás Menta) Mikulást és Jézuskát úgy magyaráztuk, hogy mindenkinek a családban van Mikulása, Jézuskája. Azaz, amit Anyukáméktól kaptak a fiúk karácsonykor, arra azt mondtuk, hogy ezt a mamáék Jézuskája hozta. Kép
A Miki, a mai napig nem akar tudomást venni arról, hogy nincs is Mikulás. Persze tudja, hogy nincs, de benne van a játékban, és mindig elhiteti velünk, hogy ő nem tudja.KépKép A Beus még nem fogta fel, hogy mi az, hogy Mikulás. Tegnap szóba került a dolog, és nézett a Mikire, hogy hiszen nálunk egész évben van egy "Mikulásunk". Sokszor a Mikinek szoktuk mondani, hogy "Mikulás".KépKép

andi!
Lucának és minden kis betegnek sok-sok éteri-gyógy megy.KépKépKép

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Szila!
Igen, akkor lesz tudtommal is a börze.
Ma a budakalásziak voltak "Menta-veszélyben", mert Pilisszentkeresztre vezettem. Kép Gondoltam is rád, rátok! Kép

Zsuzsa! Már én is gondolkozom azon, hogy mit mondok majd arra, hogy anyósoméknál is lesz fa, meg anyukáméknál is...stb. Én valami olyasmit szeretnék, hogy ne gondolja azt, hogy mindenkinek külön Jézuska, hanem mindenhova ugyanaz ment. Hát nem tudom. Kicsit talán kezdem bonyolítani a dolgokat.

Jaj, Zafi! Én nem tudok róla, hogy a napozás vagy szolizás ártalmas lenne a babára. Persze gondolom nem szoliznád agyon magad, csak, hogy egy kis jó színed legyen. Egyszerűen nem tudok mit felhozni ellene...Kép

Menta
menta

Sziasztok!

Nálunk már gyerekként az a sztori ment, hogy van az Igazi Mikulás, és vannak a segédei. Ma már úgyis kivédhetetlen, hogy ne találkozzon többel.
Jézuska nálunk nincs.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Vettem Mikulás-jelmezt!KépKépKép Igaz, hogy csak egy méretben létezik, de volt egy kicsomagolva, annyira nem kicsi, a kabát része mindenképpen elég nagy szerintem, a nadrág lehet hogy necces lesz hosszra, de a derékbősége az nagyon tuti, beleférek kétszerKép.
Van hozzás szakáll is, meg öv, na nem egy extra minőség, de szerintem ennyi pénzért nagyon ok.
Kérdés Márti, hogy hogyan jut el tesódhoz? Mit tegyünk?

Menta! Nekem a doki a napozást közvetlenül a pocakra nem javasolta, ezért gondolom, hogy akkor a szoli is ártalmas lehet. Bár ahogy most egy kicsit utánanéztem, annyira azért mégsem vészes, mindenesetre én kismamaként biztos nem szoliznék, nem is ezért kérdeztem.Kép

Zafi
zafi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?