Sziasztok!!!!
Ibolya!!!Nekem is felcsillant a szemem az asztalossag hallatan
Mi miota atepitettuk a hazunkat gyakorlatilag nincsenek butoraink.Mondjuk en utalom a szekrenysort,ezert van egy beepitett szekrenyunk az eloszobaban,de az arra eleg hogy mindig a szezonalis ruhaink legyenek benne.A tobbi pedig a padlason van dobozokban,es kiakasztgatva.Ez mondjuk nem annyira erdekel,de az igen hogy a konyveink egy resze is a padlason van,mert nincs eleg konyvespolc.A meglevon kivul vettunk 2 Ikeasat,na az semmire nem jo,ossze-vissza dulongel a konyvektol.Ugyhogy mi egy teljes falas konyvespolcban gondolkodunk,de nekem a kicsit durvan hagyott fa dolgok a maniaimPl.tarto fakent el tudom kepzelni hogy nem negyszogletes,hanem megmarad a fatorzs gombolyusege felbevagva.Meg a polcok kulso resze sem egyenes hanem kicsit hullamos stb.Szoval ehhez hasonlo hulyesegnek tunheto dolgok...
Mit gondolsz,lehet hogy ez is erdekli Istvant?Itt a faluban van valaki aki a fadolgainkat csinalta(ablakok,ajtok)es szepen is dolgozott,de elegge elfoglalt.Ha nem vallalja,szerinted visszaterhetunk a dologra?
Edith!!!
Nem nyugodna a lelkiismeretem ha nem irnam meg Neked,es kerlek nagyon hogy ne haragudj emiatt.....
Potosan ilyen tuneteim voltak melott megtortent...Eros belgorcsok mar napok ota es egy puki kozben volt az a szornyu masik pukkanas is....Valoszinuleg nalam a streptococcus a belben is volt.
Szerintem fontos lenne hogy surgosen vegyenek egy kenetet.Semmibol nem all,lehet hogy talan fizetni kell erte vagy konyorogni az orvosnal(felteve ha annyira hulye hogy nem veszi komolyan)de megeri.Szeklet mintat is erdemes vinni.Tobb okbol is fontos megnezni!Ha van adnak antibiotikumot,olyat ami nem art a babanak!!!Viszont eltuntetheti a bakteriumot(nalam 10 nap utan teljesen eltunt,sajnos mar keso volt)+szulesnel is nagyon fontos,mert kotelezoen antibiotikumot adnak infuzioban es a babat is rogton vizsgaljak es ha kell mert talalnak orr-ful valadekban akkor O is kapja par napig.Igy minden baj tokeletesen megelozheto,kulonben a babara eleg veszelyes lehet a dolog!!!!
Ne haragudj hogy ennyire dirrekt vagyok,en elotte semmit nem tudtam ezekrol a dolgokrol.Egyik ismerosomnek sajnos tobbszori tapasztalata volt ez ugyben(de van 2 csodaszep egeszseges gyereke)O mondta hogy utolag rossz erzese volt hogy erre nem hivta fel a figyelmunket...
Mo-on az idiotak hivatalosan a 36 het korul vizsgaljak,mert szerintuk a szulesnel erdekes.Persze ez idokozben kiderult hogy nem igy van,korai burokrepedeshez vezethet,nalunk is egyertelmuen ez tortent.Termeszetesen megsem valtoztatnak ezen.Viszont ha talal az ember egy normalis orvost aki komolyan veszi ezt a dolgot,mert van tapasztalata,es szakmai tudasa,tobbszor is megcsinaljak a kenetet gyanus esetben.
Edith!!!Kerlek tenyleg ne haragudj,tavol all tolem az ijesztgetes,de igenis mostmar tudom hogy tudni kell ezekrol a dolgokrol.De felejtsd is el az egeszet ha ugy erzed,tudom milyen nehez megallapitani mi komoly es mi nem.Ez lenne ugyebar az orvosok feladata....
Millioszor olellek!!!!!
Julcsi!!!
Remelem jobban lesztek nemsokara,a hanyassal egy hos vagy!!
Tudom mas tema,de en a kutyagumik osszeszedesevel vagyok igy idonkent.Azert irj hogy mit mondott a doki...
Evi!!!Tetszett az uj szo,akkor biztosan jol erezheti ott magat!!!
Marti!!!
Zsombikad kis falank
Meg ugye szep nagy meretei is vannak,hat kell a kaloria...de nagyon edi az uj szoval!!!
Nem lehet konnyu Nektek sem...De latom jol viselitek,buszke is vagyok Ratok!!!Anyosekkal azert remelem nincs baj...Tudom mindig nagy segitseg volt Neked...
Barbi!!!Nyugi!!!Lenyeg hogy megis sikerult a vasarlas
De nem semmi a tortenet,es sajnos eleg tipikus itthon.... meg mindig azt hiszik hogy a vevo van az eladoert...
Nemreg mi is beultunk az Arkadba egy melegszendvicset enni.Szendvics csodak az etlapon szines kepeken lefotozva.Tudni kell nekem a gomba az egyik nagy kedvencem.Hat olyan gombas szendvics foto volt ott hogy a keprol meg lehetett volna enni...
A valosag....Gombakonzerves fortelem.Gondoltam ezt most nem hagyom szo nelkul(raadasul nem is volt olcso,ahhoz kepest hogy melegszendvics)Mutattam a csajnak a kepet es a valosagot.Pofatlanul kozolte hogy igen ez gombakonzervbol van(az egyesz szendvics savanyu is volt pont ezert.)Felhivtam a figyelmet hogy talan beszuletesebb lenne olyan arut lefotozni amilyet majd megkap az ember...Persze rendkivul megsertodott...
Most megyek dolgozni,puszi mindenkinek!!!