Új privát üzeneted érkezett!

Edith,jó szöveg-nőgyógyásznak menni :lol: ,de félre a viccel 2 szülés és 1 vetélés után sajnos a tapasztalatokat osztja meg veled az ember,és nem véletlenül int mindenki pihenésre,ezekre a jelekre nagyon figyelni kell.Nekem a lányomnál valami olyasmit mondott a dokim,hogy neki a gyereket kell figyelembe venni és ha a gyerek ugy kivánja,akár korházba is fektet ezért.Na én ezért az első 6 hónapot szigorúan ágyban fekvéssel töltöttem./tudom-tudom,az elsőnél könnyű feküdni/
A videot megnéztem,le a kalappal a lánykád elött,nagyon ügyes.Azt megkérdezhetem,hogy mindig tudja,hogy melyik hová való?Mert a Gergő csak véletlenszerűen találja meg.
Holnapra-a festékkel vigyázzál,mert nagyon büdös és izgatja a kismamákat.
bibolya

Sziasztok!

Edith, nagyon-nagyon ügyes Kriszta. És mi már jó régen nem vettük elő ezt a fajta játékot, azt hiszem, itt az ideje újra...
Ja, és engem érdekel, mit ír Dobson :)

Edit, tényleg jól néz ki az újonnan beszerzett bútorotok. Barnus akart emeletes ágyat? Virág hogy van? Mentek a játszóházba?

Ibolya, diótörést befejeztétek? És nincs másik bölcsi a közelben?
Sok helyre felveszik a gyerekeket ún önköltséges módon is, ami olyan napi 1000 Ft körül van (ez bölcsinként más és más, de a nagyságrend ez), ami persze nem kevés, de még így is töredéke a családi napközik által elkért összegnek (ott mi naponta 4ezret fizettünk). Pl. Samut felvették egy másik bölcsibe is (a munkahelyemhez közel) egy ilyen önköltséges ellátásra.
Nekünk most télen (január-február) kellene egy asztalos :) Szeretnénk csináltatni egy tolóajtót, meg a konyhában van néhány apróság...

Zsu, örülök, hogy Kata jól van, és annak is, hogy megy már az ott alvás is.

Timi, remélem, hogy hamarosan újra tudsz majd csatlakozni... Márti, ha konnektálsz Timivel, üdv neki! Hannának is jobbulást.

Többiek, merre jártok?

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Szép jó estét!

Ibolya, akkor nem könnyű a helyzeted, megértem a dilemmád. Olyan szemét dolog ez, hogy annyi pénzt adnak a kismamáknak ami az éhenhaláshoz elég, de azért elvárják, hogy szüljél gyereket. Bölcsödei hely általában nincs (legalábbis nálunk kilátástalan), de a pénzből nem tudtok megélni. Nem is tudom mit lehet csinálni.

Voltunk az új áruházban vásárolni. Na nem reggel, hanem most, de mindegy. Elmentünk az Istvánnal, az Ádámra anyós vigyázott. Sejtettem én, hogy nem lenne szerencsés bevinni, és milyen igazam lett!
A jó oldala, hogy minden hiányzó dolgot megvettünk, ami még kellett a házhoz. (pl. parketta 800.-/m2) De! Az a kapkodás, fejetlenség ami ott van! Mivel mindent velük hozatunk haza, ezért nekik egy külön papírt kellett kitölteni. Már ott kezdődött a baj mire eladót találtunk. A végén még hátra volt a lambéria, az egy kinti részen van. A fenekem befagyott mire előkerült egy eladó. Alki újra elment ezért a rohadt papírért, újabb 10 percet fagyoskodtunk.
Aztán persze az eladónak fogalma nem volt, hogy melyik az akciós, mennyibe is kerül, mennyi van egy csomagban. Még szerencse, hogy az Istvánnal voltam. Szépen kiszámolt mindent, kitanította az eladót! (komolyan, még a végén ő magyarázta el mi mennyi :lol: )
Utána mehettünk a kasszához, ahol kiderült, hogy a 8 tételből kb. 4-nek el van írva a cikkszáma. A pénztáros fél órát telefonálgatott, hogy kiderüljön mi a helyes szám. Na, akkor már hangosan mondtam, hogy ha most sem derül ki a jó cikkszám én visszamegyek, de a srácot a fülénél fogva rángatom oda, mert ráadásul olyan szinten volt velünk flegma, hogy azt hittem az István megborítja.
Mikor végre már fizettem, akkor meg a szállítást kellett elintézni. Ami abból állt, hogy a számlán szereplő tételeket, cikkszámot és árat egy pasi egyesével átírja egy másik papírra. Ebben a pillanatban éreztem azt, hogy sikítófrászt kapok, hiszen ha lenne olyan programjuk, rögtön szállítólevelet is nyomtatna az a rohadt gép! :x :x :x
Úgyhogy király volt az esténk. Rendesen megfizettünk (az időnkkel és az idegeinkkel, hogy olcsóbban vásároltunk)
Ja, a lényeget nem is mondtam. Már rég itthon voltunk, mikor csörög az István mobilja, hívják az áruházból, hogy mesélje már el hol találta a szegélylécet a parkettához, mert ilyen áron nincs is náluk semmi. Csak azt nem tudom, hogy a pénztáros akkor a cikkszám alapján hogy találta meg?
És az István telefonon keresztül navigálta a srácot, hogy melyik sor melyik polcán található ez a termék. Szép?

Na, jól kidühöngtem magam. Most megyek tanulni.
Jó éjt!

Barbi
Kép
b_barbie

Barbi,ne haragudj,de olyan jót mosolyogtam-tudom,neked ez egyáltalán nem volt vicces-de olyan jól leirtad.Most már nyugi,ne dühöngj,itthon vagy és ha minden igaz megvettetek mindent- és azt hiszem ez a lényeg,ugye?

Évi,nálunk csak ez az 1 bölcsi van.Van egy magánnapközi,ami ha jól értesültem havi 80.000 ft.
Diótörést CSAK szüneteltetjük :twisted: addig,amig a megpucoltat el nem adjuk.
Asztalosmunkára a páromra gondoltál?Csinál ő mindent,ablaktól kezdve a butorig mindent.
bibolya

Jó reggelt, lányok!

Ibolya, én is komolyan veszem a pihenést, nehogy azt hidd, mert nem szeretnáék semmi pénzért egy koraszülött babát, úgyhogy, nyugi. :)
Az is meglehet, hoyg lefújjuk a konyha-akciót, mert az éjjel sem voltam jól. Görcsölt és fájt a derekam, és már akartam ébreszteni IStvánt, hoyg megyünk vissza az ügyeletre, amikor elillant egy puki (bocs', hoyg ezt leírom :oops: ) aztán több is. Bevettem egy No-Spat is, és kb. 1 óra alatt megszűnt az a fura görcs. Utána nagyon jól aludtam, de már ismét keményszik a hasam, ha nem ágyban vagyok. Úgyhogy lehet, hyog jön a húgom korábban és én irányítom, ő meg csinálja a dolgokat, de ha nem tud jönni, most nem festünk. Aztán valamikor meglesz. Megyek is vissza az ágyba, Kriszta még alszik.

Puszilok mindenkit, még próbálok benézni és néhány sort írgatni magunkról. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!
Visszaolvasni még nem volt időm. Most megyünk dokihoz, Livi tegnap fektetés után kínlódott az elalvással, majd amikor többedszerre bementem, hogy megszeretgessem, és megint rádumáljam az alvásra, szép nagy adagot hányt. Persze mindet rám (és amire büszke vagyok, hogy csak kétszer ökelndeztem amíg nálam volt a gyerek). Szegénykém annyira megijedt, csecsemő kora óta még nem is hányt. Én meg próbáltam mosolyogva nyugtatgatni, holott nagyon paráztam. Dorka meg olyan szárazan-ugatósan köhög... Szóval reggeli programunk a doki. És aminek "nagyon" örülök, hogy nekem is fáj a torkom-légutam.
Majd doki után olvasok-reagálok.
Puszi nektek

KépKép
kgiulia

Julxsi:nagyon sajnálom a csajokat :( , tarts ki remélem semmi komoly nem lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Edith drága:akkor pihengess inkább!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Barbi:de nem is ti lettetek volna ha minden simán megy a vásárlásnál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Edith, egyetértek a Mártival (akinek megint összegabalyodtak az ujjai :lol: :lol: :lol: ), pihengess. Használd ki, hogy most te dirigálsz! :wink:

Julcsi, hú, ez nagyon nem hangzik jól. Sajnálom a csajokat, millió gyógypuszit küldök nekik.
Írj, hogy mit mondott a doki.

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Barbi :D Olvasva vicces, átélni nyilván kevésbé... Az jó, h sikerült mindent beszerezni egyszerre. Régen tettél fel friss képeket Ádámról! És ez többekre is igaz, hol vannak a fotók?

Julcsi, sajnálom, hogy betegek lettek a lányok. Mielőbbi jobbulást nekik, és persze neked is! Samu szintén ezeket a tüneteket produkálta (köhögés, taknyi, hányás), csak mivel ő egyszem, ezért nem egyszerre, hanem egymás után.

Edith, hidd el, meg fog várni a konyhafestés. Pihengess sokat! Pingálni, pakolni lehet még eleget később is.

Ibolya, egyelőre nincs asztalos tippünk, szóval lehet, hogy megkérjük a párodat. Balázs egyik rokona csinálta még másfél éve a konyhát, de aztán már nem fejezte be (nincs sok munka hátra, de akkor is), végül ezt nem is erőltetjük nála, mivel vidéken lakik, nálatok is jóval messzebb. Azóta már volt itt egy másik asztalos, felmért mindent, és mondta, hogy ad árajánlatot, erre azóta is várunk :) (kb 3-4 hónapja) Most az ablakcsere kissé "megcsapolt" minket, így majd csak jan-febr táján lesz újra aktuális a dolog.
Ezek szerint a munkahelyed is Vecsésen van? Mert azt el tudom képzelni, hogy a Postának van bölcsödéje (pl a Műegyetemnek, Balázs előző munkahelyének van, és oda is mehetett volna most ősztől Samu), de persze lehet hogy nagyon messze tőletek.

Márti, nem írtál valami sokat magatokról!

Samu ma azt mondta, h "bölcsi" :) Új szó! Nagyon édes volt. És újabban örökké telefonálni akar a mamának. Tegnap este is elmarkolta a telefonomat, felhívtuk a mamát, és dumált vele: a füléhez tartotta, és "válaszolgatott" a mama kérdéseire.
No, lépek, el kell mennem könyvtárba, meg munkáltatói igazolásért, és egyéb inyencségeket elintézni.
Szép napot mindenkinek!

erpé

Barbikám: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi:megvagyunk, bár ma egyedül :? , ez a tény azért megvisel mindig!!!
Szonit elvittük oviba, a csudaszép szoknyájába, nagyon tetszik magának!!!!
Ezt a süvítő szelet ami itt van!!!! :? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Zsombi új szava:ENNI!!!! :lol: :lol: :lol: Mikor egyik hajnalban itt csodálta az apját aki ment melózni, mondtuk neki, hogy visz apa ENNIT magának, na azóta ENNIZIK rendületlenül ha éhes!!!! :wink: Végülis csak másfél évet kellett várnunk erre a bűvös szóra!!!!
Az én nevemet nem mondja :shock: , eddig mondta, hogy AVA(Szoni is ezt mondta sokáig :lol: ), de most már csak AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa vagyok!!!! :shock: Ki érti ezt?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!

Julcsi,remélem semmi komolyabb nem lesz ebből-de azért a "kutyaugatással" vigyázni kell nehogy krupp legyen belőle.
Kép

Edith,kitartás ,Kriszta olyan okos nagylány,biztos,hogy eljátszik melletted akár az ágyban is.A főzést intézd el egy fél óra alatt,a többit meg tojd le magasról most :oops: .

Évi,árajánlat 3-4 hónap?Akkor mennyi idő kell neki a konkrét asztalos munkához? 1 év?A Lajos tegnap este volt egy lakást felmérni/bútorok kellenek/,ma már számolja is ki és még ma leadja az árajánlatot.
A vecsési postáról már 2 1/2 éve eljöttem,a mostani munkahelyem pesten van az Illatos úton /IX.ker/,ott meg sajna nincs bölcsi,pedig ez még egy nagyon jó megoldás lenne.Benn a csajok viccesen mondták,hogy menjek a gyerekkel együtt dolgozni,nagy a szoba sokan is vagyunk,majd valaki mindig figyelne rá.
Tegnap este beszélgettünk Lajossal erről,ő is azt mondja,hogy ne menjen a gyerek bölcsibe-majd lesz valahogy.Ő igazán az Enikőnél sem akarta,hogy elmenjek dolgozni,de akkor én akartam nagyon "menekülni" itthonról.Most viszont annyira élvezem a Gergővel az anyaságot,nem érzem nyűgnek :oops: az itthonlétet,szóval nagyon örültem annak amit és ahogy mondta tegnap.Ha tudnák valami itthoni munkát vállalni,akkor egy pillanatig sem gondolkodnák a bölcsin,de hát azt mindenki tudja,hogy ilyen munka manapság már nincs,vagy csak ismerősök által lehet találni.De ha esetleg valaki tud ebben segíteni,nagyon megköszönném.

na megyek teregetni meg valamit főzni is.
bibolya

Márti,Gergő még jó pár hónapja tudta mondani hogy köszi=kö,manapság már csak "sz" betűt mond-ha mond,sokszor csak int egyet.Néha az az érzésem,hogy azt is elfelejtette amit már tudott :lol: .
Ilyenkor meddig vagy egyedül a gyerköcökkel?
bibolya

Ibolya:holnap reggel jön haza a drágám, 24 órát dolgozik, persze utána elvileg itthon lenne 48-at, de NEM, mert megy a pékségbe a következő éjjel!!!! :? Ez van sajna, ha nem lenne adósságunk, tuti nem engedném, mert nagyon fáradt a melótól én meg a gyerekektől!!!! :roll:
Anyósomhoz már nem igazán viszem le őket, míg jó idő volt elvoltunk, de én nem ülök lent velük, kényelmesebb nekem itthon, ő meg nem ajánlgatja, hogy vigyáz kicsit rájuk, tehát így maradunk hármasban....lassan négyesben!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!!!! :D

Ibolya!!!Nekem is felcsillant a szemem az asztalossag hallatan :D
Mi miota atepitettuk a hazunkat gyakorlatilag nincsenek butoraink.Mondjuk en utalom a szekrenysort,ezert van egy beepitett szekrenyunk az eloszobaban,de az arra eleg hogy mindig a szezonalis ruhaink legyenek benne.A tobbi pedig a padlason van dobozokban,es kiakasztgatva.Ez mondjuk nem annyira erdekel,de az igen hogy a konyveink egy resze is a padlason van,mert nincs eleg konyvespolc.A meglevon kivul vettunk 2 Ikeasat,na az semmire nem jo,ossze-vissza dulongel a konyvektol.Ugyhogy mi egy teljes falas konyvespolcban gondolkodunk,de nekem a kicsit durvan hagyott fa dolgok a maniaimPl.tarto fakent el tudom kepzelni hogy nem negyszogletes,hanem megmarad a fatorzs gombolyusege felbevagva.Meg a polcok kulso resze sem egyenes hanem kicsit hullamos stb.Szoval ehhez hasonlo hulyesegnek tunheto dolgok...
Mit gondolsz,lehet hogy ez is erdekli Istvant?Itt a faluban van valaki aki a fadolgainkat csinalta(ablakok,ajtok)es szepen is dolgozott,de elegge elfoglalt.Ha nem vallalja,szerinted visszaterhetunk a dologra?

Edith!!!
Nem nyugodna a lelkiismeretem ha nem irnam meg Neked,es kerlek nagyon hogy ne haragudj emiatt.....
Potosan ilyen tuneteim voltak melott megtortent...Eros belgorcsok mar napok ota es egy puki kozben volt az a szornyu masik pukkanas is....Valoszinuleg nalam a streptococcus a belben is volt.
Szerintem fontos lenne hogy surgosen vegyenek egy kenetet.Semmibol nem all,lehet hogy talan fizetni kell erte vagy konyorogni az orvosnal(felteve ha annyira hulye hogy nem veszi komolyan)de megeri.Szeklet mintat is erdemes vinni.Tobb okbol is fontos megnezni!Ha van adnak antibiotikumot,olyat ami nem art a babanak!!!Viszont eltuntetheti a bakteriumot(nalam 10 nap utan teljesen eltunt,sajnos mar keso volt)+szulesnel is nagyon fontos,mert kotelezoen antibiotikumot adnak infuzioban es a babat is rogton vizsgaljak es ha kell mert talalnak orr-ful valadekban akkor O is kapja par napig.Igy minden baj tokeletesen megelozheto,kulonben a babara eleg veszelyes lehet a dolog!!!!
Ne haragudj hogy ennyire dirrekt vagyok,en elotte semmit nem tudtam ezekrol a dolgokrol.Egyik ismerosomnek sajnos tobbszori tapasztalata volt ez ugyben(de van 2 csodaszep egeszseges gyereke)O mondta hogy utolag rossz erzese volt hogy erre nem hivta fel a figyelmunket...
Mo-on az idiotak hivatalosan a 36 het korul vizsgaljak,mert szerintuk a szulesnel erdekes.Persze ez idokozben kiderult hogy nem igy van,korai burokrepedeshez vezethet,nalunk is egyertelmuen ez tortent.Termeszetesen megsem valtoztatnak ezen.Viszont ha talal az ember egy normalis orvost aki komolyan veszi ezt a dolgot,mert van tapasztalata,es szakmai tudasa,tobbszor is megcsinaljak a kenetet gyanus esetben.
Edith!!!Kerlek tenyleg ne haragudj,tavol all tolem az ijesztgetes,de igenis mostmar tudom hogy tudni kell ezekrol a dolgokrol.De felejtsd is el az egeszet ha ugy erzed,tudom milyen nehez megallapitani mi komoly es mi nem.Ez lenne ugyebar az orvosok feladata....
Millioszor olellek!!!!!

Julcsi!!!
Remelem jobban lesztek nemsokara,a hanyassal egy hos vagy!! :wink: Tudom mas tema,de en a kutyagumik osszeszedesevel vagyok igy idonkent.Azert irj hogy mit mondott a doki...

Evi!!!Tetszett az uj szo,akkor biztosan jol erezheti ott magat!!!

Marti!!!
Zsombikad kis falank :lol: Meg ugye szep nagy meretei is vannak,hat kell a kaloria...de nagyon edi az uj szoval!!!
Nem lehet konnyu Nektek sem...De latom jol viselitek,buszke is vagyok Ratok!!!Anyosekkal azert remelem nincs baj...Tudom mindig nagy segitseg volt Neked...

Barbi!!!Nyugi!!!Lenyeg hogy megis sikerult a vasarlas :DDe nem semmi a tortenet,es sajnos eleg tipikus itthon.... meg mindig azt hiszik hogy a vevo van az eladoert...
Nemreg mi is beultunk az Arkadba egy melegszendvicset enni.Szendvics csodak az etlapon szines kepeken lefotozva.Tudni kell nekem a gomba az egyik nagy kedvencem.Hat olyan gombas szendvics foto volt ott hogy a keprol meg lehetett volna enni...
A valosag....Gombakonzerves fortelem.Gondoltam ezt most nem hagyom szo nelkul(raadasul nem is volt olcso,ahhoz kepest hogy melegszendvics)Mutattam a csajnak a kepet es a valosagot.Pofatlanul kozolte hogy igen ez gombakonzervbol van(az egyesz szendvics savanyu is volt pont ezert.)Felhivtam a figyelmet hogy talan beszuletesebb lenne olyan arut lefotozni amilyet majd megkap az ember...Persze rendkivul megsertodott...

Most megyek dolgozni,puszi mindenkinek!!!
rillisz

Julcsi:mi van a csajokkal??????????????????? :shock: :roll: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!
Visszaolvasni még nem volt időm. Azóta nem hányt a Livi, doki szerint valószínű a trutyi miatt hányhatott, mert hallhatóan tele van a torka is vele. Dorkának is, de neki kevésbé. Gyógymód: Calcium ampulla, Fenistil cseppek, ha köhögnek Sinecod, meg írt fel orrcseppet. Írt fel antibikát, amit nem kell elkezdenem csak ha nagyon belázasodnának, vagy nagyon romlana az állapotuk. Nagyjából én is ezekkel kezeltem volna őket, de megnyugodtam, mert egyenlőre nincs a Livi pocakjára húzódva a cucc (remélem nem is lesz!!!). Kedvük nem vészes, inkább bújósak, meg jó nagyot aludtak ma is. Úgyhogy bizakodom.

Viszont most kérdeznék egy hülyét, de ne nevessetek ki. Tegnap amikor a Livi hányt velük aludtam, mert attól féltem, hogy nehogy letüdözze vagy oda jusson hányásnál valami. Mármint a tüdejébe. Ugye amikor az ember hány ösztönből lezáródnak a tüdőbe vezető utak? Komolyan ezen agyaltam, hogy létezhet-e ilyen.

A másik dolog.
http://www.arzuhanas.com/
Erről a linkről mi rendelünk lépcsős WC fellépőt. Ez egy külföldi cég akik jönnek Pestre börzére októberben. Mi ma megrendeljük tőlük és majd elmegyünk érte. Árulnak játékokat is meg csuda jó dolgokat elég jó áron. Ha esetleg valaki rendelne szívesen elhozzuk a cuccost. De ahhoz holnap legkésőbb le kel adnia rendelést.
Bocsi, hogy csak magunkról írtam, de most ennyire futottam.

KépKép
kgiulia

Sziasztok!

Edith,mi ujság?

Márti,anyósod még mindig nem barátkozott meg a 3.manóval?Ezért nem viszi le a gyerekeket?Mert régebben olyan sokszor irtad,hogy Szoni odalent van a mamánál,ott is aludt,most meg semmi?

Iza,ha nem vállalja a régi asztalosotok a munkát keress meg nyugodtan minket.Lajos "mindenevő"-a munkában.

Julcsi,ilyen az Encsinél is volt már 1-2x,hogy a felgyülemlett és lenyelt slejmtől fájt a hasa és távozott is belőle felülről.De majd figyeld meg a csajok pelusát,ott is jelentkezni fog:oops:
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni,de én is rettegek ilyenkor.A Gergő hason alszik v.oldalt igy kifolyna a szájából ha hányna.De mikor volt a hányásos virusa akkor ő már elötte félébredt,feltérdelt,sirt és a legtöbbször a nyakamba :oops:,ruhámra vagy a szőnyegre produkált.
Szerintem a mi gyerekeink már elég nagyok ahhoz,hogy felébredjenek ezekre a dolgokra,hisz gondolom fáj a pocijuk és a fájdalomra felkelnek.
Nem volt időm megnézni,hogy mennyi itt a wc fellépő,de ha mentek a börzére/ lehet hogy én is/miért nem ott veszitek meg használtan?Én nagyon sokszor látok ilyen dolgokat jóval olcsobb,mint a kereskedőnél.Én rendszeresen járok börzére,sokkal olcsobbak a cuccok az anyukáknál.Én tavaly ilyenkor bébitaxit vettem a Gergőnek a tescoban akciósan adták 6000 ft-ért,én 1000 ft-ért vettem meg.Igaz használt volt,de egyáltalán nem látszott rajta,annyi baja volt,hogy nem volt meg a doboza és a hintáztató keret hozzá.Szóval szerintem ha igy is -ugy is kimentek a börzére,akkor ne vásároljatok előre dolgokat,ott ugyis megtudjátok venni ha az ember figyelmesen körbenéz.Ugyis elég drága a belépő,meg a parkolás is:twisted:

Andi,Zsuzsi,Zsu,nem jelentkeztetek egy pár napja-minden rendben?
bibolya

Ibolya!!!
Ne haragudj,valami miatt azt hittem a ferjedet is Istvannak hivjak... :oops:
Mindenkeppen szolok ha nem boldogulunk.Puszi :D

Julcsi!!!!
Remelem az antibogyot nem kell alkalmazni,es azt is hogy nagyon hamar meggyogyultok!!!!!!!!Puszik mennek!!!! :D
rillisz

Sziasztok!

Írt az Edith egy sms-t, tegnap este benn tartották a kórházban megfigyelésre. Ma megvizsgálja a dokija, reméli, hogy ma már haza is mehet.
Mindenkit puszil.

Barbi
Kép
b_barbie

Barbi,köszi az értesítést.
Remélem semmi komoly baj nem történt az Edithtel és hamarosan jelentkezik jó hírekkel.Addig is kitartást neki és millió puszi-ha irsz esetleg neki.
bibolya

Barbi!!!!
En is remelem minden rendben lesz Edith-el,ugy izgulok erte...
De az jo hogy megfigyelik,csak remelem kenetet is vesznek.
Koszi hogy irtal,millio puszi Neki tolem is.
rillisz

Jajj Edith, szorítok nagyon Neked! Ha baj van, gondolom adnak görcsleállítót, tüdőérlelő injekciót!

Írj minél hamarabb, nagyon izgulok Értetek!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Írtam neki, hogy azonnal írjon, ha beszélt a dokijával. És hogy mindenki puszilja.
Nagyon remélem, hogy nincs semmi baj!

Barbi
Kép
b_barbie

Jaj, Edith! Aggódunk és reméljük a legjobbakat!!!!!

Évi asszem te kérdezted, hogy biztos a fűtés gyér-e. Hát a gyerekszobában az ablak szigetelés maximális, én csináltam ott nem húz, mert 3 réteg szigetelő csíkot raktam oda. Biztos ami biztos alapon. :lol: Viszont a radiátor amikor fűtés van, olyan éppen meleg, de nem elég. Sokszor meg nem nincs is fűtés, szó szerint hideg a radiátor. És mivel a gyerekszoba a leghosszabb falon van, ahol a nap csak lemenőben süt ezért az ő szobájuk a leghűvösebb. Szobacsere kizárt, csak itt férnek el. Illetve még a nappaliban...

Barbi, vicces volt OLVASNI a tortúrátokat, átélni biztos nem. De tudod ez is olyan rátok illő dolog. Nem is ti lettetek volna... :lol:

Ibolya, 2 kiló diót megvennénk, ha még mindig van eladó...

Húú, csengettek...

KépKép
kgiulia

"Minden rendben, továbbra is zárt vagyok, most, hogy állandóan fekszem nem is keményedek. Hétfőig benn maradok a biztonság kedvéért. Köszi az aggódást. Puszi"

Ezt írta az Edith.

Barbi
Kép
b_barbie

Jajj de jó hogy Edith-el minden rendben, rámtört a félsz ahogy olvastam a hírt. De jó hogy most olvastam mikor itt a válasz is már :)

Ibolya, vagyok én, csak nálunk sincs minden rendben, KAta csak beteg lett, tegnap éjjel jó lázas is volt, sokszor felsírt szegénykém, reggelre pedig elkezdett köhögni is. Ma éjjel már nem volt láza, de tegnap elkezdtünk enni a gyógyszert. A dokinéni mondta hogy adjam be, hiába antibigyó, mert most ilyen járvány van a telepen, és aki nem szedett antibigyót, annak több hét volt a felépülés... Szóva lelég makacs cuccot sikerült beszereznünk. Bence nem lázas, de ma reggelre ő is csúnyán köhögött, így neki is lementünk a gyógyszerért :( Remélem keddig rendbejönnek :(

Megyek is, mert Kata nagyon anyás, és ez nem jelent jót :(
Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Edith:szorítok, hogy minden rendben legyen!!!TE csak pihizzél!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Barbi,köszi az ujabb infót a jó hírekkel.

Julcsi,a pucolt diót mind eladta anyósom/a szomszéd boltos mind átvette :lol: /,de még van másfél zsákkal.Ezt még meg kellene pucolni,nem tudom,hogy mennyi lesz belőle,de a Barbi is kért már 5 kg.Ha megtörtük és lemértem majd irok.

Zsu,jobbulást Katának.
bibolya

Csináltunk olyan sajtoslepényt, amit még az Évi rakott fel receptet az a Q betűs, most meg nem mondom mi a neve!!!!
ISTENI lett, már rég ettük ezt ugyebár, kicsit aggódtam, hogy ízlik-e majd a csemetéknek, de nem volt gond, Zsombi is imádta!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ibolya:nem tudom, hogy van-e valami anyósékkal, de én nem viszem le a kölyköket csak úgy , a Roland más, mert neki ugye a szüleik, így ő simán leviszi, de ha egyedül vagyunk én nem kísérletezem, mert eddig mindig csináltak valamit(jó eddig jó idő volt azért) , zavarni meg nem akarom őket!!!!! :roll:
Kistesóval, nem tudom, hogy állnak, de azt már megbeszéltük a drágámmal, hogy most nem kérjük, meg, hogy vegyen ki szabit anyósom, hiszen most a Roland is rugalmasabban dolgozik, mint régen, megtudjuk majd oldani..........és Zsombi születése után is nem sok "hasznát" vettük neki, mert mindig volt itt velem valaki, apukám vagy a nővéremék, szóval nem volt értelme, hogy szabin volt, főzni biztos fog ránk, az nekem 2 gyerek mellett sem ment kb. 6 hétig :oops: :oops: :oops: , mi lesz most!!!!!! :shock: :lol:
Most is levitte őket, de jó is volt, mert túlpörögtek aludni nem volt kedvük :shock: , így most a Zsombi lent alszik :lol: :lol: :lol: , elaludt a hintában!!!! :wink:

Ja akit érdekel a Tescoban a lila tescos pelus akciós!!!!1869.-

A változatosság kedvéért Zsombi megint náthás :? , most már tuti a foga miatt, mert most a nyála is dől ezerrel!!!!! :roll:

Zsuzsi,Zsandi????????????? :roll: Tudom 7vége van, de valami füstjelet!!!!

Zsu:mennek a gyógymanók Katának!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Van netem,bár nem értem hogyan,mert múlthét kedd óta nem sok változott.(és akkor sem értettem miért kapcsolták ki amikor rendeztem a lejárat előtt)A netem eddig is rendezve volt,csak a kábeltévénél van elmaradásom,és ők korlátozták a rendszert.Most már csak tv-m nincs,de majd azt is lesz vmikor! :shock: :roll:

Most reagálni nem igen tudok,de este jövök még.Egyedül vagyok a gyerkőcökkel.

Edith,
remélem minden oké,és így is marad a terminus végéig!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Timi:na végre!!!!! :wink:
Sok puszi Hannának a hófordulóhoz, 2 hónap múlva 2 éves :shock: :shock: :shock: nem semmi!!!!!!

Elkiabáltam a Zsombi 1 óra alvását napközben, tegnap 50 percet aludt ma meg 45-öt!!!!!Akkor ez most már csak egyre kevesebb lesz!!!!! :roll: Őrület, na megyek gyerkőcöket áztatni!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti, 18.-áig 1599 volt a pelus, én is csak 18.-án vettem észre, vettem is két csomaggal, és azóta is bosszant, hogy nem volt pénzünk, hogy többet vegyünk :( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Alvás, Kata mióta a bölcsiben 1,5 órát alszik, azóta itthon is stabilan ennyit. De Bence itthon nem alszik el du, az oviban pedig gond nélkül... Nem értem én ezt :)

Megyek mert már szétáznak a fürdővízben :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bencének hőemelkedése volt az éjjel, és úgy köhögtek, hogy áthoztam őket hozzám, apa meg a Bence ágyán aludt :( Rengeteg a váladék a torkukban, ami a furcsa hogy nem taknyos egyik sem...

Viszont a sok váladék jó is, mert hamarabb ürül ki a baci, és szerintem azért van ennyi, mert kapják a köptetőt, +sós vízben fürdenek minden este +még a szobájukban is sós víz párolog.
Csak elég ilyesztő hallani :(

Na megyek, reggelit kell adnom a törpöknek :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu:mennek a gyógymanók rendületlenül.
Ha ilyen olcsó volt a pelus szólhattál volna!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Hát ez az, ha hamarabb tudtam volna, szóltam volna, de 18.-án este voltam, és ott olvastam el a szórólapot :(

Gyógymanót köszönjük, ránkfér :( Nem sokat aludtam ma éjjel :(

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Hát tegnap mégsem tudtam jönni,mert lefárasztottak estére a manók.:roll:

Julcsi,
még beleférek a nyolc napba(remélem szülinapnál is áll)hogy NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNJAK!
Kép

Remélem a csajok már jobban vannak,Livi azóta sem hányt.
Sajnos a hányás lehet aspirálni(így hívják amiről írtál)ha hanyatt fekszik vki és úgy jön fel.Ha nem tudja kiköpniés levegőt vesz ilyenkor juthat a tüdőbe.Bocs a gusztustalanságért,de szebben nem tudom leírni!

Edit,
sokat gondoltam rád az elmúlt napokban.Hogyan tudod feldolgozni apukád elvesztését és a nagyfaidnak hogy tudod elmagyarázni,hogy a papa nincs többé.De olvasom,hogy valamennyire sikerült.

Iza,
olyan jó,hogy egyre sűrűbben írsz.Olyan jó olvasni a soraidat.Tudom ezt már sokszor írtam,de akkor is így van.:wink:

Ibolya,
elég horror amit a bölcsiről írtál.Szerencsére nem ez jellemző a bölcsikre.Én még ilyennel nem találkoztam,sajnálom,hogy pont nálatok ilyen,ahol nincs is több.Én a te helyedben elmondanám az aggályaimat annak a gondozónőnek ahova Geri kerülni fog!Vele kéne beszélned,lehet,hogy kicsit másképp áll a dolgokhoz!A szükség nagy úr,de abban igazad van,hogy ilyen helyre más se vinné a gyerekét.De szerintem még fuss egy kört mert egy normális gyerekszerető gondozónő nem csinál ilyeneket amiket leírtál.Csodálom,hogy a többi szülő ezt hagyja,akinek odajár a gyereke.Mindenhol vannak gondok,de nem ilyen jellegűek.Általában az a jellemző a bölcsikre,amit Zsu és Évi is leírtak.
Mi az,hogy nem eteti meg,Volt szerencsém látni többször is hogyan működik az ilyen.A gyerekek(ha már akkorák)ülnek a kisasztalnál,maguk esznek és a gondozónő másik kanállal felváltva segíti az evést az "ügyetlenebbeknek".A piciket meg ők etetik,amíg a nagyobbak próbálkoznak.
Mindenhol vannak síros beszokós gyerekek,de azok a gondozónő kezében vannak amíg megnyugszanak,legalábbis én csak ilyet láttam.
Az Encsinél a kiskamaszkor zajlik,nem te vagy rossz,hidd el!De ez lesz még rosszabb is!:roll: :wink: (nem kívánom,hogy legyen,de a kamaszkor legtöbb helyen nem egy leányálom)

Zsu,
jobbulást a gyerkőcöknek.A köptetővel vigyázz,mert feleslegesen ne köhögtesd őket.A sós vízes párologtatás jó ötlet!

Márti,
írtam mailt!Köszönöm az üdvözlést!Melyik az a pelus amiről beszéltek?Az amelyik a legolcsóbb a Tescoban?Mert 2 saját márkája van.Csak azért mert a múltkor vettem egy csomaggal az olcsóbból,asszem lila csomagolású volt(ennek még nem tépőzáras a ragasztócsíkja)és a Hanna bőre kipattogott tőle,és tök hamar átázott.
Nekem a Lidl-es jött be,hamár az árakat is nézzük,de sajnos erre nincsen!

Megyek mert már ezt is egy órája írom,nem igen hagynak a gyerekek!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Timi:mi is a Lidl-set vesszük, az 37 Ft-ra jön ki, ez most 33-ra, nekünk sajna nem mindegy!!!! :roll: Mind a kettő bevált Zsombinál.
Ez tépőzáras ilyen a csomagja:
http://www.tesco.hu/akcio.php?oid=Tc109 ... 906deaf415
a második sorban középen.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!!!!

Most ,,rovid'' leszek mert nagyon suru a mai napom(munka szempontjabol)

Eloszor is Timi!!!!
De jo hogy ujra itt, :D Remelem nem szorakoznak tobbet a neteddel :twisted:

Edith!!!!
Ezek mar sokkal jobb hirek!!!!! :D Gyere hamar,irj mi van Veletek!!!Mi meg addig is sokat gondolunk Ratok!!!!

Julcsi!!
Remelem jobban vagytok,es azt is hogy a futes gondok megoldodnak!!!Az jutott eszembe hogy lehet kapni egeszen keves csobol allo villanyradiatort.Tudom megvenni sem olcso es a villany arak sem nagyon baratiak,de atmeneti megoldasnak talan nem rossz...Mennek a puszik!!! :D

Zsu!!!Remelem Kata nem nagyon beteg es nagyfiad sem kapja meg,es Te is vigyazz Magadra!!!!

Martikam!!!!
Ne izgulj,majd en fozok Nektek :mrgreen: Viccet felreteve, nem lesz konnyu de ahogy elnezem milyen ugyesen csinalod a dolgaitokat,nem lesz ez gond Neked,meglatod!!! :D

Ibolya!!!
Ugy latszik ennek a dio pucolasnak iden mar nem lesz vege...
Szerintem Te iden csak makos bejglit akarsz majd sutni :D

Most mennem kell,sok puszi mindenkinek!!!!! :D
rillisz

Márti,
hát én is mindig a darab árát nézem,mert nekem sem mindegy(sajnos)Asszem én akkor a másikat vettem a múltkor,mert éppen nem volt akciós egyik sem és az volt az olcsó.De többet nem veszek,mert az tényleg sz@r.Ez jó,ami most akciós,olyan,mint a Lidl-es.
Tényleg a közeletekben van Lidl?

A többieknél látom dúl a hétvége!Holnap már én sem leszek egyedül,és talán nem is leszek itthon!

Pusz

Timi
timiban

Hello csajok!!!

Melyik a jó Tescos pelenka?
És melyik a "szar"?
Én Rossmannost szoktam venni,de kipróbálnám a Tescosat,csak nem ismerjük.

Kép
Kép
Kép
regina74

Regi,
amelyiket belinkelte Márti az a jobbik fajta!

Timi
timiban

Sziasztok!

Ma még mi is itthon vagyunk-munkával is telt a nap :twisted: .1 hónapon belül már másodszor kellett szerelőt hívnunk a mosogatólefolyóhoz,mert már megint nem folyt le a víz.Úgy néz ki,hogy a drága bosch mosogatógépünkből kihagytak? egy fő alkotórészt -a szűrőt :twisted: -és ezért állandóan eldugul a lefolyó.Persze,hogy a baj ne járjon egyedül a wc-knek is mostanában dugulása van,ugyhogy ennek is nekiálltak a fiúk.Persze a wc kagylónk már el volt repedve,ezért ugye újat kellett venni-és miért is ne a legolcsóbb nem volt jó a régi helyére.A romok eltakarítását mostanában sikerült csak befejezni :twisted: .

Timi,üdv.újra köztünk :lol: .
A bölcsire visszatérve:pont azzal a gondozónővel beszélgettem ahova /utólag derült csak ki/ a vezetőnő beosztotta a Gergőt.Mivel ebben a csoportban 2 -1 év körüli gyerek van/mind a 2 gyerek a héten került be/,a többi mind 2 év feletti,ezért már gondolom el van szokva az evés és a sírás körüli proceduráktól.Tölünk is kérdezte,hogy ugye egyedül eszik a gyerek?Én meg ugy gondoltam,hogy itt ugyis kiderül ha füllentek,hát bevallottam,hogy már megint nem eszik egyedül,/visszafelé fejlődünk,mert már volt idő mikor ment neki/,sőt mostanában még csak a kanalat sem akarja megfogni.Erre aztán azt mondta ,hogy akkor itt éhen fog halni,mert ekkora gyereket már nem etetünk!!!Cumisüvegről ,cumiról szoktassam le azonnal ,mert az ő csoportjában senki sem használja már.És ha ne adj isten a Gergő csak cumival alszik el,akkor a többinek is kell.Szóval lenne másfél hónapom,hogy minden "rossz"szokásáról leszoktassam.
Nálatok mi ujság?Zsoltiról jött már valami határozat?Addig is járhat oviba,vagy valami fejlesztésre?
Rebekának tetszik még a suli?
Hanna megy bölcsibe,és te dolgozni?

Iza,nálatok nincs hétvégi pihizés?Koncert lesz mostanában hogy ennyit gyakorolsz?

Zsu,du.4 után már ne adj a gyereknek köptetőt,hogy tudjon aludni is.Sőt ,nálunk a gyerekorvos ilyen esetben köhögéscsillapítót szokott javasolni estére a nyugodt alvásért.

Tegnap a Gergő is csak 1 órát aludt,ma meg 3-at,az alvására nincs is panaszom.Viszont már napok óta megint alig eszik.Valamelyik étkezést tuti kihagyja/hol a reggelit,hol az ebédet/.Ma pl.egy falatot sem reggelizett,az ebédje is elég lájtos volt,uzsira egy turó rudi.Biztosan a tesója nyomdokaiba készül és manöken akar lenni :lol: .Azért abban az egyben reménykedek,hogy felkapottak lesznek,keresnek sok pizt,és segítik szüleiket öreg napjaikra :lol: .
bibolya

Timi, de jó, hogy újra itt vagy köztünk! És köszönöm szépen a köszöntést nem maradtál le semmiről! :lol:

Zsu, a sós víz eszembe sem jutott párologtatáshoz. Én eukaliptuszos vizet szoktam csinálni, de kipróbálom a sósat is.

Ma voltunk vásárolni, vettünk a gyerekeknek vízlepergetős vastag overállt, meg egy-egy bélelt gatyót. Bepánikoltam, mert hallottam, hogy leesett az első hó. Mire hazaértünk a Dorkának 38,2 volt a hője. Úgy remegett... Adtam neki nurofent és aludt 3,5 órát. Azóta meg olllyan bágyadt, kis bamba, mondtam is, hogy inkább legyen rossz és eleven. Asszem elkezdem este az antibikát, hiszen eddig nem volt láza sem és ennyire nem is nézett ki rosszul, tehát romlik. És tök érdekes. Ugyebár nálunk a Dorina a dominánsabb, de most hogy ő ilyen kis elesett, a Livi lépett elő. Hisztizik, ellenkezik, ha kell toporzékol... Dorka meg csak néz. De Livi sincs jól. Napok óta minden hajnalban kb. 2-3 órán keresztül köhécsel és kínlódik. Tegnap este a Dorka is beszált, akkor kezdte miután a Livi abbahagyta. Úgyhogy aludni én se nagyon szoktam mostanság... De nem is bánom, csak gyógyulnának már meg!!!

KépKép
kgiulia

Julcsi, én amúgy is tewszek a fürdővizükbe egy-egy marék sót, megelőzésnek is nagyon jó... Én a forró vizetengedem rá először, utána hűtöm a vizet.

Nem adok nekik, csak reggel-délben köptetőt, tudom hogy estére nem szabad. De meg volt az előnye a sok köhögésnek tegnap, ma már mindketten sokkal kevesebbet köhögtek. Viszont mostanra KAta 37,8, Bence 38,8 így 3, ill 2 nap antibika után :(:(:(:( Nem vagyok boldog :(

Kicsit aggódom, nehogy a Bencének rámenjen a tüdejére és/vagy kijöjjön az asztmája... Tavaly szeptemberben voltunk a kórházban kétoldali tüdőgyulladással és asztmával...brrr

Julcsi nektek is sok drukk megy, hogy gyógyuljatok... asszem mi is kérünk még....

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Regina:igen amit belinkeltem az a jó, mi is vettük már másfélét, annak valami zörgős anyagú a külseje, borzalom, de ez jó......szerintem :oops: !!!

Iza:a játékbolt kérdezted a jómultkor:http://www.regiojatek.hu/
egyúttal be is ugorhattok hozzánk, itt van a közelben :wink:

Julcsi:sajnálom a csajokat :( , remélem mihamarabb jobban leszenk!!!!

Ma voltunk a nővéreméknél, nagy meglepetésünkre a Zsombi úgy kifújta az orrát mint a sicc :shock: :shock: :shock: :shock: , eddig is próbálkozott már, de most olyan szakszerűen csinálta, tök egyedül a zsepibe, hogy csak kamilláztunk!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Jól kidőltek a kocsiban :roll: , most szépen megpróbáljuk felsimizni őket vagy jöhet a B terv :zsuppsz be az ágyba!!!!! :lol: :lol: :lol: (ma Szoni 15 percet a Zsombi meg 30-at aludt!!!! :? )

Boldog hófordulót Gerinek, remélem ez csak átmeneti nemevés, mint eddig!!!!!! :roll:

Edit drága :mi jót csináltok?????Remélem még mindig sűrűek a napjaid!!!!

Zsu,Zsandi:jelentkezzetek!!!!

Barbi:ha ír az Edith "szóljál" ám!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Csajok, van valami jó köhögéscsillapító tippetek? Sinecodot kapnak, de ettől függetlenül hajnalban kínlódunk. Tudom, hogy felhívhatnám a gyerekorvost, de nem szívesen zavarnám, ha nem muszáj. Holnap ha más nem ügyeletes gyógyszertár biztos van. Valamit csak kéne. Vagy nem tudjátok a Sinecod-ot hány óránként lehet beadni?

KépKép
kgiulia

Julcsi,Zsu mennek a gyógyangyalkák!!!! Kép

Gergő fél órán keresztül mozdulatlanul nézte ugy a forma 1-et,hogy a túró rudi ott volt a kezében / bele nem harapott/,a szája tátva,a nyála meg csordogált.Apa meg már most büszke a fiára,hogy végre lesz valaki ,aki vele együtt nézi a futamokat.Még 2-3 év ,és teljesen parner lesz benne.
bibolya

Julcsi,
nekem hatni szokott a Sinecod.(mármint a gyerekeknek)de szerintem,ha este beadod,akkor hajnalban ismét adhatsz.Meg vmilyen kúp is köhögésre.Azt sajnos nem ismerem,mert nem használtunk még olyat,de dícsérik.Sajnos ezeket csak receptre lehet kapni,nem úgy,mint a köptetőket.Hátha Márti is tud vmi homeosat nézni neked.Biztos van köhögéscsillapító is.
Mennek a gyógymanók továbbra is!Az antibiotikumot szerintem is kezd el!
Ja,és napközben hogyan köhögnek?Hurutosan?Mert akkor napközben kell a köptető.Lehet,hogy adod nekik és írtad is,de most csak gyorsan írok,mert a Rebi be akar kapcsoltatni egy filmet és sietek!
Szóval jobbulást a csajoknak!!!

Márti,
akkor én a múltkor azt a zörgőset vettem.Katasztrófa volt.Ennek most tényleg jó ára van,el kéne csípnem az akciót!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Timi:a Camponától kicsit kifelé van a legközelebbi LIDL, de van Csepelen(ha apukámhoz megyünk) vagy Lőrincen( ha a Julcsiékhoz vagy a nővéremékhez), öszekötjük a kellemest a hasznossal!!!!!
Én nagyon szeretem azt a boltot és nemcsak a pelus miatt!!!!!! :lol:

Na joccakát!!!
Beteg manóknak jobbulást, anyuciknak kitartást!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Julcsi én a kúpot használtam (most is van itthon---én marha!!!) Ez vmi hörgőtágító-köhögéscsillapító, és gyógyszertári, magyarul nem tudom a nevét. De ezt csak receptre lehet kapni, de tényleg nem köhögnek éjjel a gyerekeim... HA nem felejtem el hogy van itthon :):):):):)

Bencinek lement a láza, lassan le kell ellenőriznem hogy nem kúszik-e fölfelé, de nemsokára úgyis kihozom őket hozzám :)

Jó éjt,

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?