Tinu, szegénykém, ez elég rudva, nem elég, hogy apa sem volt, még Te is a lábaddal...
Kl annyira azért nem vészes, először is nem mindig kap friss tejet, csak ki a hűtőből, jó, az idő, míg felmelegszik, de úgy szoktam, hogy előbb teszem melegíteni, közben pelusozok, öltöztetek, és mire kész, általában a tej is kész. És már nem kelek éjszaka fejni... pluszban sosem fejtem, mindig etetések után... de köszönöm, én már megszoktam, de azért nagyon remélem, hogy a következő baba már végzi a dolgát rendesen, nem nekem kell....
meg szerintem Rékababa is megzsokta a módit, nem nagyon szokott üvölteni kajáért
és éjszaka sem eszik már.
Cékla, ma tök finit csináltam, a krumpli mellé egy körtét is turmixoltam bele, így tök jó édes lett, nekem ízlett, úgy tűnt Rékának is ,de nem evett belőle sokat, csak 30-40-et, mondjuk előtte megevett 80-90 Hippes sbarackot, az tökre ízlett, pedig szerintem kicsit savanykás...
Ante, Zsu, Titanic, na ja, én is főleg Capribogyó miatt nem néztem meg, csak nem akartam ezt ennyire direktbe leírni, nem tudom, hátha valakinek megsértem az érzelmeit
kül volt két film, a Vasálarcos, és a KApj el, ha tudsz Tom Hanks-szel, na azok pl nagyon tetszettek, mindkettőt már többször is láttam!
Ante, bukás, mi ugye bukósok voltunk, aztán volt, hogy teljesen elmúlt, aztán 1-2 két hétig Balcsin megint, aztán jó 1 héti semmi, most 2 napja bukott egy kaja után 3 tök nagyot, sárgát... azt szerintem írtam is, bizti túlette magát, és a harmadik sokkal kaja után volt...
és hajrá fogacska!
Kernico, lehet, hogy kinézek, még messze van. Orkán / anorák naci még hiányzik. meg zokni, harisnya...
Iskola...
meg is őrülnék, ha valaki még egy szakdogát íratna velem.... egyedül vizsga, hát elsülhet jól is, meg rosszul is, reméljük, Neked jó lesz!!!
Hideg, hát én tegnap óta ki sem mozdultam
nem is vágyom ki... nálunk még 24 fok van. Éjszakára már én is hosszú bodít adtam a hálózsák alá, most nappal még rövid van, de most ráadtam még egy rövid pólót... még én is rövidnaciban, pólóban, pedig fázós vagyok
Alexa, szövetkezet...
de tök jó, hogy apjuk rendesen beszólt nekik!!!! így kell ezt!
kül már eddig volt felállás, csak úgy, hogy térdelésből, most ezen a guggolásból kinyomáson döbbentem le
Most már a kanapé oldalába kapaszkodva is megy, ez még 2 napja nem ment... még a járóka rácsaira kéne rájönni...
Nekünk megint áloméjszakánk volt, 9-től 8-ig laudt... közben megint 1-2szer felsírt, de rögtön magától visszaaludt... Ezek után nem is aludt el, csak most, és képzeljétek, életáben először HASON! eddig ha hasra fordult, mindig rögtön fel ülés, 4kézláb, ezért nem is engedtem, hanyatt altattam. Erre most egy kicsit hagytam, de fogtam azért ,hogy ne tudjon emelkedni, na egy kicsit tornázott, majd behúzta maga alá kezeket, lábakat, és bealudt