Új privát üzeneted érkezett!

Ilgya, mi már átestünk ezen a betegségen az előzőhéten. De borzasztó volt. Lidi is elkapta a náthát. De felvolt osztva rendesen nálunk. Apa lázas volt és náthás, nekem borzasztó fájdalmaim voltak és náthás voltam, Lidi hányt és náthás volt.
Jobbulást!!!

Winnie, Titanicot én is csak azért sem néztem meg meg kicsit nyálasnak tűntik a film nekem. Meg egyébként is a Discoveryn már láttam róla dokumentumfilmet ami érdekesebb mint Leonardo Dicaprio :-)

Tegnap voltunk méreckedni, Lidi fogyott :-( 8280g. Majdnem 100g-ot fogyott. Meg mostanában elkezdett bukni. Nagyon aggódom, hogy mi lehet már a baj, miért nem eszik, csak keveset.

Kép

Kép
antekirt

Szép napot!

jajj ezer bocsi azoktól, akik el akartak menni személyesen a kiállításra. hírtelen be esem gondoltam, hogy nem kén ennyit írni róla.

Amúgy a filmet nem néztem meg én sem, metrt Leonardó nem szimpi. Én is amikor a filmekre utaltam, a dokumentumfilmekre gondoltam.... :wink:

Együttfürdés:
Már megy kb. másfél hónapja. Először csak fürdőruciban voltam, persze előre tusotalm, meg kád fertőtlenítés. Most már ruci nálkül us, de előre most is letusolok, kádöblítésa, és így jön fanni csobbanni!.
vannak képek is a nagy eseményről... :wink:

Sütifaló és hasonlók:
Először halvány lila gőzöm nem volt róla, mi is lehet.
De jó, hogy valaki idetette, megnéztem és nagyon tetszik, lehet beruházunk mi is. Imádom az ilyen játékokat, ahova dobálni kell.
Mondjuk már van az a csiga , mint Nikio is írta. Ami zenél. De nekem is az a bajon vele, hogy miért nem akkor zenél, ha bedobja és jól dobja be... na mindegy. Van tehát a csiga, meg még a múltkor volt kuponnal a brendonban egy szintén dobálós játék. na azt is beszereztük már. :wink:

Kép
zsuzsu74

utólag visszanézve néha krix krax amit írok. A billentyűzet bohóckodik, meg túl gyorsan akarom írni, ahogy elgondolom és így sajna mellé megy. újabb bocsika... :wink:

Kép
zsuzsu74

Ma délután méreckedés, na kiváncsi vagyok, hogy mennyit nőttünk..Én azt gondolom, hogy a múltkorihoz képest valamit biztos, mert alig tudom kiemelni a kiságyból. Neki kell rugaszkodni... :wink:

Na megint sok voltam, velem telik itt meg minden.

Majd még benézek...de mennem iskell, mert lány larámol mindent...

Kép
zsuzsu74

Sziasztok!

Minden betegeskedőnek jobbulást!
A hófordulósoknak meg boldog hófordulót!!!!

Niki! Heti egyszer tuti megyünk, de ha apa kicsit többet lesz, akkor megyünk többször is, és akkor tuti belefér egy tali is! Majd megdumálom vele, hogy hogy dolgozik, meg ilyeneket! :D

Winnie: Nekünk is van olyan golyópályás, meg asszem Besztiéknél láttam nagyot, de még csak piszkálgatja a golyókat. Ez nagyobbaknak való, de azért jó. Én bababőrzén vettem, így nem volt horror az ára.

Különben Kismama újság bababőrzéje lesz majd október 28.-án. Mi oda megyünk majd. Már úgy várom, nagyon sajnálom, hogy erre nem mentünk ki. :roll: Oda jön valaki? Én téli cuccokat ott veszem majd meg.

Ante: Kiara is megint bukik néha, ha kaja után egyből lerakom. Gondolom a nagy munkában megnyomják a hasukat. :roll: De mi is megyünk jövő7 kedden dokinénihez méreckedni, meg ilyenek, majd meglátjuk.

Suli: Asszem sikerült bejelentkeznem, amire kellett, de komplex szigorlatot nem indítottak idén, így kérvényeznem kell, hogy csak nekem, csak most indítsanak egy vizsgát. Hát nagyon örülök neki, ha egyedül kell vizsgáznom! :roll: :roll: :shock: :| Ja, és akinél a szakdolimat írtam, megkérdezte, hogy azt akarom-e megvédeni, hogy amit írtam, vagy esteleg szeretnék-e újat írni. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Meg van zakkanva? Minek írnék újat???? Jó az, amit már egyszer leadtam. Nem avult el a téma!!!! :shock: :shock: :shock:

Na felébredt a csajszi, megyek! Ja, és délután ácsoroghatok az igazolásért a gyedről, kíváncsi vagyok, mennyien lesznek még rajtunk kívűl. :roll:

Kép
kernico

KNiki, Lidi kb három óra múlva bukott. Mert ha egyből bukott volna akkor oké letettem játszani és úgy bukik, de este fél nyolckor bukott. Reménykedem, hogy a takony amit lenyelt esetleg azt bukja ki mert hiába szívtuk a nóziját semmi nem jött ki és hát lenyelte a dzsúzt.

Kép

Kép
antekirt

Sorry, nem emlékszem, hogy ki kérdezte, de cipőméret:
Kiarának 10 centis a lába, van olyan kiscipője, ami 18-as, és még nagy (valszeg ez a normális számozás), de van olyan totyija, ami 19-es és most növi ki, meg a zoknik, amiket vettünk, azok 19-20as méretben vannak, és akkorák, hogy jók, is de ha még nő a lába akkor is jók lesznek még egy darabig, de a 19-20as szandink, amit kaptunk, az meg nagy. Szóval ki tudja, mindenhol más a méretezés.
Én úgy csinálom, hogy vagy ott van a csaj is, vagy az éppen aktuális cipője. De mondták már, hogy vigyek centit, vagy vágjam ki kartonból a lábát, és próbáljam bele a kiválasztott cipőbe azt, és akkor a gyerekre sem próbálunk fel 10 pár cipőt, mire megtudjuk, hogy melyik jó, mert azt nem csípik a kölkök. :roll: :roll: :roll:
Na ennyit Niki házipraktikáiból! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico

Ante: akkor passz, Kiara kajcsi után bukik. Dokinéninek mondtad?

Kép
kernico

Igen. De sokféle verziót mondott. Lehet a náthától amit lenyelt dzsúztól így szabadul meg, mert nem bírja megemészteni a pocija.
Lehet, mert már nem esett jól neki a kajcsi és többet evett.
De mióta a Normafloret használtuk azóta bukik. Lehet helyrehozza a pociját esetleg.
Állítólag én is egy éves koromig buktam és nem rögtön kaja után.

Képzeljétek van két piri kis ínyünk már nekünk is :-)

Kép

Kép
antekirt

Kernico!
Köszönjük a házipraktikákat!:) Én a nadrágokat se méretre veszem, hanem a már meglévőt mérem az újhoz, mert tényleg mindenhol más a számozás.
Hát azért nem irigyelnélek, ha egyedül kéne vizsgáznod! :x AMúgy meg ki az a hülye aki új szakdolit akar írni??? :shock:

Ante!
Mi is nagyon bukosak voltunk-tudod, de nekünk szerencsére most már elmúlott, kb egy hónapja én nagyon örülök neki, mert tényleg tök váratlanul csinálta és nekünk se a kajcsi után. Amúgy nem vigasz, de én nekem is azt mondták, hogy 1 éves koráig normális!:(
Na talán meg lesz a fog, mire betölti a 9.-et? :P

Nálatok milyen idő van? Mert itt még rosszabb, mint tegnap!:( Bent a lakásban is pulcsiban vagyok és majdnem fázok. A gyereknek tök hideg volt a keze reggel, adtam rá hosszú bodyt, nacit és pulcsit. Most alszik, remélem kicsit melegszik. Azért jó lenne ha ez az idő tényleg csak pár napig lenne ilyen rossz, mert hát nem szeretnék már szeptemberben fűteni! :?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Ki is volt a Fehérvári? :roll: :roll:
Néztem, hogy hétvégén tök jó koncertek lesznek ott. Olyan jó lenne felmenni, csak hát a kedvencem pont fürcsi időben lesz és hát nem akarom itt hagyni a gyereket. :cry: Na de lehet még valamit kiokoskodok :roll: :wink:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

na csak kiprobálok valamit

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

nem jött össze :cry: :cry: :cry:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Noémi: jó az új avatarod! :D

Nekünk nagyon húzós délutánunk, esténk és délelőttünk volt. :? Tegnap még fürdés előtt aludt egy kicsit TÜndi, de mikor felébredt, extranyügi volt. Fogalmam sem volt, hogy fogom leorganizálni egyedül a fürdetést, tejkifagyasztást, etetést, altatást a fájó lábammal. Aztán valahogy csak összehoztam. Közben kiderült, hogy az Avonos pohár el van törve, folyt belőle a tej. Szerencsére, még idejében kiderült és csak kevés folyt ki. :evil:
Éjjel csak kétszer keltünk, de a fél négyesnél etettem is. Nos, azt összehozni, hogy ne sírjon, várja ki, míg megmelegszik a cumisüvegnyi tej... (Winnie, csodálatom a tiéd, hogy ezt te mindennap :shock: ). Utána reggel megint cumisüvegezés, közben én is megreggeliztem, elkészültem és összekészültünk, hogy elinduljak a sebészetre. "Csak" két busszal kell mennünk odáig. Esővédő stb. bicegve (a lábam alig fért bele a cipőmbe). Ja, és sietni kellett, mert jött délelőtt a védőnő.
Egy csomót kellett várni a sebészeten. :? Ráadásul senki nem segített felcipelni a babakocsit az ezer lépcsőn. Tök jó, mert akadálymentesítve van a bejutás az Egészségházba, de mikor bejutsz, akkor az emeletre lépcső vezet. Mondjuk biztos van lift is, de nem keresgéltem.
Telefonáltam a védőnőnek, hogy 10-re nem érek haza. Kb. 11-re hazaestünk, gyorsan kaját adni a gyereknek. Az utolsó falatoknál jött meg a védőnő. Na de legalább vele jól elbeszélgettünk. Azt mondta, hogy ő nem pártolja a gyerekkel való együttfürdést.
Hát ennyi eddig a napunk. De a gyerek most alszik és mehetek magamnak kaját csinálni. 8)

Kép
Kép
tinu

Ja, azt nem is írtam, hogy persze este lefekvés előtt és reggel felkelés után fejtem is és kiöntöttem a tejet a csapba. :cry:
Meg valaki kérdezte a Lidocaint. Elvileg nem lett volna muszáj kihagyni a szopit, de a sebész ezt javasolta. Így egy fél napot nem szoptattam. Most délben szoptattam először tegnap délután óta.

Winnie: apjuk dógozik Sopronban. Valami kiállítás van ott most és tolmácsol a kínainak.

Kép
Kép
tinu

Ugye nem 9 fok van kinn????? Ezt mutatja a met.hu

Tinu, ügyes voltál, hogy ilyen jól menedzselted a dolgokat.:)

csernusn

Tinu!
Köszi :P

Hát nem semmi húzos napod volt :shock:
Nekem is minden tiszteletem Winnie felé, mert én ezt el sem tudom képzelni, hogy éjjel ha a gyerek éhes, akkor még fejni és csak utána etetni vagy melegíteni a tejet :shock: Bár nagynéném is csinálta 13 hónapig, nála a gyerek nem kelt, ő viszont fejt éjjel is 3x.
Nem tudtatok volna elmenni Sopronba apjukkal? Mi tavaly nyaraltunk ott és az is jó hely, legalább kikapcsolodhattatok volna! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Noémi: hát eszembe sem jutott. De minél hamarabb meg akartam csináltatni a lábam és tegnaptól volt a doki.

Kép
Kép
tinu

Niki, de igen annyi fok van kint :-). Párom télikabátot vett fel.

Húúú képzeljétek Liid megevett ma 140ml kaját. Hát most parázhatok, hogy ne hányjon.

Noémi, igen de miért most kezdi el a bukást? Eddig miért nem bukott? Ezért nem értem én.

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!

Nálunk is hűl a lakás.Izgulok is,mert Martinka nem tűri meg magán a takarót éjjel,félek,nehogy megfázzon.Jól fel kell öltöztetnem.

Ma nagyon felhúztam magam,kb.olyan lelkiállapotban voltam,mint Brigó tegnap.Panelprogram keretében kicserélték a radiátorokat,és nyomáspróba után kiderült,hogy a csövek hegesztésénél csöpög a víz.Már egyszer telefonáltam a lakásszövetkezetnek,azt mondták szólnak a szerelőknek,és visszahívnak.Ennek 5 napja.Azóta is hívnak,mondanom sem kell!Na,ma megint telefonáltam,megint elmondtam mi van,kérdeztem,mi a teendő.Most egy bunkó nő vette fel a telefont,és kérdőre vont,hogy miért őket hívom,ez nem rájuk tartozik,hívjam a szerelőket!Mondtam,mi nem tudjuk az ő számukat,és a kollégája megígérte (5 napja),hogy visszahív.Erre mi volt a válasz??"HÁT TEGYEN ALÁ LAVORT"!Azt hittem nem jól hallok!!Na ettől kész lettem!!Közben meg hallottam,hogy többször is mondogatja vkinek,hogy "ez hülyének néz".Na,ekkor már tényleg kész voltam,és mondtam,hogy hallom ám miket mond,és kikérem magamnak!!Én csak segítséget kértem volna,mert nem mindig cserélnek radiátort,stb...Végül elkérte a telefonszámomat,és mondta,hogy szól a szerelőknek.Ezek után én 5 percig bőgtem.Felhívtam a férjemet is,na,erre ő telefonált a nőnek,hogy mit képzel,és hogy más munkahelyen az ilyen hangnemért azonnali kirúgás jár,úgyhogy még az is lehet,hogy bemegyünk a szövetkezethez panaszt tenni.Persze a nő már nem mert megszólalni sem.
Hát így kérjen az ember lánya segítséget,bárkitől is!Egyből kioktatják,letolják!Sokan panaszkodtak már rájuk,de nem gondoltam,hogy ilyen rossz a helyzet!Én sosem mernék így beszélni senkivel.Miért nem becsülik meg egyesek,hogy van munkájuk??
Persze kíváncsi vagyok,mikor jönnek ki a szerelők!

MÁS!
Tinu:van itthon gabonapépünk,de az van ráírva,hogy gyümölccsel ízesíthető.Azért tehetek ebbe zöldséget is?Te a nagy szakértő,mit gondolsz? :D Lábad meg gyógyuljon meg hamar!!A lépcsőn tényleg nem semmi felvinni a babakocsit,én is cipeltem,amíg nem volt pincénk,és bizony volt olyan,hogy szembe jött velem 3 fiatal srác,és félrehúzták magukat,és elengedtek,ahelyet,hogy segítettek volna felvinni!!Sopron tényleg szép hely,mi ott voltunk nászúton,2003-ban.

Noémi!
Jók a képek,látom végül levágattad a hajadat.Írtad,hogy nagyon hosszú volt,tettél el belőle hosszú tincset?Én fehérvári vagyok,de még nem néztem utána a hétvégi programoknak.Délután bepótolom. :oops:

Cipő
:azon gondolkodtam én is,hogy mekkorát vegyek,hogy sokáig jó legyen?Elég a 18-as,vagy egyből 19-es legyen?Nehogy,mire járni fog,kinője a 18-asat.

Ante:jobbulást!Jó hír,hogy ezek szerint jön a fogacska!!
Ilgya:szintén jobbulást!
Winnie:gratula,hogy felállt Réka! :D
Vendég

Alexa!
Igen végre rászántam magam a hajvágásra és nem bántam meg! ELőször azt hittem, majd nem merek utcára menni egy darabig :lol: :lol: :lol: :lol: Persze már rég nem olyan, mint amilyennek levágta a fodrász, dehát a Veronikának nem fogom mindennap beszárítani :lol: :lol: :lol: :lol:
AMúgy eszembe se jutott hosszú tincset eltenni :oops:

Már én is gondolkodom ezen a cipő kérdésen, mert ruhákat is kell venni, viszont hiába áll már a gyerek, de még úgyse mostanság fog rendesen menni (még vezetve se) és hát úgyis esős, havas időszak jön, amikor szerintem nem sűrűn fogom letenni a gyereket a földre, tehát majd veszek akkor rendes cipőt, ha már nem marad meg a kocsiban vagy lehet csak tavasszal :roll: Addig meg ki tudja mekkora lesz a lába :roll:
Ha meg babakocsiban cipelem, akkor ráadom a bundizsákot (szerintem még jó rá) vagy betakarom, hogy ne fázzon a lába.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Sziasztok Csajszik!

Itt ma 9 (!!!!!!) fok van :(
Elmentem ma Zsombival a védőnőhöz, 80cm és 11,42kg. Férfias méretei vannak :)

Noémi!
De jó lehetett neked tegnap, hogy Veronika szinte egész nap csak aludt! :) És ma hogy viselkedik?
Milyen yahoo-ról írtál, ahová a receptek is fent vannak? Van a topicnak titkos oldala?
Zsombi is nagyon élvez az ajtókkal játszani. Úgy félek, hogy egyszer majd jól becsukja a kezét.
A biztonsági fürdetőt a Brendonban vettük, természetesen kuponnal, de ha már tudott volna ülni Zsombi, nem vettem volna meg, de így kénytelen voltam, mert ugye nekem Jázi is ott szaladozik a fürdőszobában, és fél kézzel nem tudnám határok között tartani őt.

Zsuzsu!
Konkrétan nem ismerem ezt a Bébé confort-os babaülést, csak azért küldtem el a linket, mert láttam, hogy most egy 20-sal olcsóbb. Nekünk a 9-18kg-s ülés no name márka, Jázinak a 36kg-ig jó pedig Graco. De ha már annyi mindent írtak, hogy kitűnő csípő-oldal-fejvédelem, biztos nem lehet rossz.
Ahogy leírtad a Titanic kiállítást, azért nem lehetett olyan rossz. Biztos lehetett egy átszellemült hangulata, elvégre mégiscsak olyan dolgok voltak ott, amit anno a hajón használtak.

Ilgya!
Betegség :(
Köszi, hogy csatlakoztál a Zsombit dicsérők táborához! :lol:
Örülök, ha nem fürödtem be előttetek a zenélő farmmal :)
Szerintem, ha csöppcsajszinak nem használ szinte egyik krém sem, vidd el dokihoz. De tényleg lényeges lehet a pelus is, mert én még Jázival jártam úgy, hogy az egyik pelusnak nem volt olyan jó a nedszívóképessége, és bizony sokáig kipattogzott a cunija, amíg rá nem jöttünk, hogy esetleg az is okozhatja. Aztán a pampers használat alatt el is múlt.
Amúgy olyan érdekes, hogy Jázival a pampers vált be nagyon, Zsombinál meg a libero, a pampersből kifolyik neki minden.
:?

Niki!
Remélem nem haragudtál meg, hogy írtam a párod és Dani "kapcsolatára" vonatkozóan. Amúgy tök rendes, ha ennyi mindenben segít neked, mert van, aki nem vállal be efféle dolgokat....
Lehet, hogy Dani is egyik napról a másikra fog tapsolni, mert Zsombinak én is vagy 5-6× mutattam meg, aztán 2 nap múlva meg csak úgy mondtam neki, hogy tapsi Zsombi, és elkezdett tapsolni. Még a könny is kicsordult a szememből, és ott ujjongtunk a párommal.
:D

Winnie!
Ja, mi is márkahűek vagyunk, Samsung :) És valamennyivel olcsóbbra jön ki, ha interneten rendelsz, vagy csak azért rendelted itt, mert nincs időd elmenni vásárolni? (már csak azért kérdem, mert írtad, hogy neked sürgősen kellene)

Jaj csajok, köszi hogy egy kis biztatást adtatok Jázmin pisije kontra obi helyzetben. Úgy gondolom most tényleg tehetetlen voltam, más lett volna az eset, ha én mondom a gyereknek, hogy oda pisiljen.

Roni nagyival mi volt a balhé? Vagy hol tudnék utána olvasni? Már annyiszor emlegettétek, én meg nem is ismerem, mert szerintem akkor csatlakozott, amikor én ideiglenesen leléptem.

Antekirt!
Nektek is jó hetetek volt akkor :(
A két kis piros ínyhez gratulálok! :P

Alexaa!
Na, akkor neked is nagyon jó napod lett mára. :( Úgy utálom azt, amikor ügyfelesek így beszélnek a telefonba! Minek megy el akkor ilyen helyre dolgozni, ha ki nem állhatja az embereket! Rá se ránts, biztos ráijesztettetek a kirúgással :)

Brigó

Kép

Kép
brigó

Tinu, szegénykém, ez elég rudva, nem elég, hogy apa sem volt, még Te is a lábaddal...
Kl annyira azért nem vészes, először is nem mindig kap friss tejet, csak ki a hűtőből, jó, az idő, míg felmelegszik, de úgy szoktam, hogy előbb teszem melegíteni, közben pelusozok, öltöztetek, és mire kész, általában a tej is kész. És már nem kelek éjszaka fejni... pluszban sosem fejtem, mindig etetések után... de köszönöm, én már megszoktam, de azért nagyon remélem, hogy a következő baba már végzi a dolgát rendesen, nem nekem kell.... :?
meg szerintem Rékababa is megzsokta a módit, nem nagyon szokott üvölteni kajáért :) és éjszaka sem eszik már.
Cékla, ma tök finit csináltam, a krumpli mellé egy körtét is turmixoltam bele, így tök jó édes lett, nekem ízlett, úgy tűnt Rékának is ,de nem evett belőle sokat, csak 30-40-et, mondjuk előtte megevett 80-90 Hippes sbarackot, az tökre ízlett, pedig szerintem kicsit savanykás...

Ante, Zsu, Titanic, na ja, én is főleg Capribogyó miatt nem néztem meg, csak nem akartam ezt ennyire direktbe leírni, nem tudom, hátha valakinek megsértem az érzelmeit :) kül volt két film, a Vasálarcos, és a KApj el, ha tudsz Tom Hanks-szel, na azok pl nagyon tetszettek, mindkettőt már többször is láttam!

Ante, bukás, mi ugye bukósok voltunk, aztán volt, hogy teljesen elmúlt, aztán 1-2 két hétig Balcsin megint, aztán jó 1 héti semmi, most 2 napja bukott egy kaja után 3 tök nagyot, sárgát... azt szerintem írtam is, bizti túlette magát, és a harmadik sokkal kaja után volt...
és hajrá fogacska!

Kernico, lehet, hogy kinézek, még messze van. Orkán / anorák naci még hiányzik. meg zokni, harisnya...
Iskola... :evil: meg is őrülnék, ha valaki még egy szakdogát íratna velem.... egyedül vizsga, hát elsülhet jól is, meg rosszul is, reméljük, Neked jó lesz!!! :)

Hideg, hát én tegnap óta ki sem mozdultam :shock: nem is vágyom ki... nálunk még 24 fok van. Éjszakára már én is hosszú bodít adtam a hálózsák alá, most nappal még rövid van, de most ráadtam még egy rövid pólót... még én is rövidnaciban, pólóban, pedig fázós vagyok :)

Alexa, szövetkezet... :evil: de tök jó, hogy apjuk rendesen beszólt nekik!!!! így kell ezt! :)
kül már eddig volt felállás, csak úgy, hogy térdelésből, most ezen a guggolásból kinyomáson döbbentem le :)
Most már a kanapé oldalába kapaszkodva is megy, ez még 2 napja nem ment... még a járóka rácsaira kéne rájönni...

Nekünk megint áloméjszakánk volt, 9-től 8-ig laudt... közben megint 1-2szer felsírt, de rögtön magától visszaaludt... Ezek után nem is aludt el, csak most, és képzeljétek, életáben először HASON! eddig ha hasra fordult, mindig rögtön fel ülés, 4kézláb, ezért nem is engedtem, hanyatt altattam. Erre most egy kicsit hagytam, de fogtam azért ,hogy ne tudjon emelkedni, na egy kicsit tornázott, majd behúzta maga alá kezeket, lábakat, és bealudt :)

KépKép

KépKép
winnie27

Brigó!
Na nekem azt áruljátok akkor most már el, hogy honnan szereztek Brendonos kupont?????? Nem mintha a környékünkön lenne Brendon, de mostanság annyit emlegettétek, hogy miket vettetek ott, hogy kivi vagyok. Én a honlapon szoktam nézegetni, hogy mégis mik vannak, de én is drágának találom. :?
MA sem panaszkodhatok a gyerek alvására :P Most is egy órája húzza a lóbőrt!
AMúgy a yahoo.com-on van egy télibabás csoport, ahol vannak fényképek, meg egy-két recept, meg a tagok adatai stb.
Winnie küldött nekünk meghívót (e-mail címre) és azon keresztül tudtunk csatlakozni a csop-hoz, majd kellett regisztrálni és utána hozzáférhetsz mindenhez. :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Fnoe, Brendonos kupon az Anyák Lapjában és a Babamagazinban :)

Brigó, ja ha küldesz emilcímet, fel tudlak venni...
Azta, azt hittem, rosszul látom, ezek tényleg férfias méretek, hát szerintem mi másfél,két éves korunkra érjük el ezt :) :) :)
ja, és azért neten, mert kényelmesebb, és apa nincs a héten, nem tudunk venni... de még sehol semmi :evil:

KépKép

KépKép
winnie27

ja, Brigó, és Dvd írónk nekünk is Samsung, abban nem volt Electrolux :)

KépKép

KépKép
winnie27

Winnie!
Ez tetszett, ahogy elaltattad Rékapankát hason :)
Jó nagy Zsombi, mi? Én is meglepődtem.
briro@freemail.hu és előre is köszönöm :)

Noémi!
Kösz az infót.
Egyébként Brendon tényleg drága, de néha ki lehet fogni jó akciót. Főleg body, rugi terén (bár ez utóbbi már nem nagyon kell).

Kép

Kép
brigó

Én azt sem tudtam, hogy porszívóban van :wink: Csak a hűtő, és talán mosógép??? Na, ennyivel is okosabb lettem 8)

Kép

Kép
brigó

gyerekülés, Römer is van akciós a Brendonban 50 helyett 43-ért, 56 helyett 50-ért, itt egy link
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=170989

KépKép

KépKép
winnie27

Brigó, azért annál azért több, hűtő, mosó, mosogatógép, tűzhely, főzőlap, páraelszívó (azaz nálunk az egész konyha Elux), meg porszívó, meg nem tudom :)
ja, és a porszívót ráadásul MO-n gyártják! ;) meg a hűtőt...

KépKép

KépKép
winnie27

biztos briro? nem brigo?

KépKép

KépKép
winnie27

biztos briro (BRIgi és RObi :D )

Kép

Kép
brigó

Jaj, és bocsánat a tudatlanságomért :shock: De mentségemre szóljon, hogy 9 éve vagyunk házasok, akkor vettünk/kaptunk mindent, és mivel még minden működik, ezért nem is cseréltünk le semmit. (csak a tv-ket és a videót)

Kép

Kép
brigó

samsungra :P

Kép

Kép
brigó

Tinu: nem semmi történet de remélem azért már gyógyulgat a lábad Küldünk rá gyógy puszit :)

nika70
Salgótarján

Én nem is írtam a dokinénit. Dani 9 kiló(kérdeztem, hogy a pelus leszámolták-e, azt mondta igen), meg 75 cm-nem mértük/tem.

Nálunk 22 fok van most a lakásban, 23. Úgyhogy nálunk bejátszik a meleg ruha, mert a kő méghidegebb!!!a Dokinéninél egy bélelt kabátban voltunk,meg anorákban.Smile))

Ja és képzeljátek, április óta lakik itt alattunk egy pár, akinek nov 2-án született a kislányuk. Én meg itt panaszkodom, hoy nem ismerek egy kismamát sem a közelben, erre még egyidősek a gyerkőceink és egy emelet választ el. Jövőhéten lecsekkolom milyen, mert most szimpi, és akkor lesz játszipajtás Daninak, meg nekem is:))) Ja és most találkoztunk először a liftben, jó mi???

csernusn

Ja Brigó, nem haragszom:), a férjem tök sok mindent megcsinál, amit más nem, de vannak olyan dolgok is, amiket meg ő nem vállalna be.

csernusn

Niki!
Azért ez nem semmi, hogy már fél éve egy házban laktok, azt nem is tudtad!:) Hány emeletes a ház?
Na, de jó ismerkedést és tök jó dolga lesz Daninak, ha össze tudjátok a gyerekeket ereszteni!:)

Noémi

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Sziasztok lányok!
Alig győztelek titeket olvasni. Lány tegnap nem nagyon aludt, ma meg reggeltől 3-ig nem volt áram.. :? Nem tudtam semmit csinálni. Se főzni,se sütni,vasalni,mosni,tévézni,internetezni :!: , stb.Végül találtam magamnak melót, a téli gúnyát elővettem a zsákokból, a nyárit meg elraktam,aztán mivel a hűtő úgyse ment, azt kipucoltam,kikapartam.Éppen leültem 3-kor "babanetezni",de jött a férjem,hozott akkora hambit,húúú,akkora volt pont,mint a kis lapostányér.Itthon is maradt,előbb is kivette kezemből az őszi-körtét,hogy majd ő eteti,most meg hintáznak.(Felszereltük a keriajándékba kapott hintát,hát úgy rötyög,ne tudjátok meg!)

Pirospopó:Nem tudom már ki kérdezte.Niki talán?Egy ötletem van:kamillatea lemosás minden pisi,kaki után.Ezt olvastam valahol régebben, de amúgy is, a kamilla mindenre jó. :wink:

Obi,szövetkezet: Hát lányok, le a kalappal. Én azt hiszem bőgtem volna. Bár mióta anya vagyok megedződtem ilyen téren azt hiszem.

Jaj,miket akartam még írni??

Gyors kérdezek,aztán még visszaolv.
Most sütöttem meg egy sütőtököt. 2 órába telt, de tök jó meleg lett,meg jó illat. Na,nem ez a lényeg.Fele Petráé,fele mienk.Szerintetek ha holnap leturmixolom és elteszem mélybe,az jó lesz majd később?Mert ugyebár holnap ezt nem eszi meg mindet.

omr

Milyen értetlenül írtam az előbb... :roll:

Autósülésről akartam még írni. Este még olvastalak titeket gyorsan,akkor láttam meg,hogy a Bebé Comfort akciós. Unokatesóméknak ilyen van, nagyon dícséri,szóval sztem mi megvesszük most akciósan.Az a jó benne állítólag,hogy elöl ott az a csavaros gomb izé és azzal tudod dönteni ha elájul a gyerek és nem ébred fel míg más ülésnél pl ez nagy procedúra. Na. Mennem kell.

omr

Niki, tök jó, hogy van baba a házban!
Nekünk tök mázli, a közvetlen somszédunknál 4 hónappal késbb született, meglesz a társ... még nem nagyon jártunk össze, valahogy sosem jött ki a lépés, de már nagyon tervezzük :) meg most a napokban született elvileg egy újabb baba a házban, és az előző 1-2 éves generációból is van legalább 3, úgyhogy tök jó babás ez az új ház :)

KépKép

KépKép
winnie27

Na mi az, sehol senki?
Nem tudom,ezt ismeritek-e. Most megyek én is "dógomra"

Az első 6 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű cicid miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben. - kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között
- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet
visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal.na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után
- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból.
- rájössz, hogy finom a pötidanon
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.......

omr

Jó reggelt,

A szintünkön is most született két hónapja egy kisbaba, és hogy hívják? Dániel:))))
A lány szimpi, majd jövőhéten letesztelem:))))Meg a gyerkőcöket is milyenek együtt.

Nem én kérdeztem a kiütést, hanem Ilgya én is válaszoltam csak.:)))

A babé comfort szerintem is jó, csak nekünk nem volt jó árban...

csernusn

Alexa: a Holle dobozán az van, hogy 200 g zöldséget keverj el két evőkanál rizspéppel és két kiskanál olajjal. Én ma csináltam ilyet először. Sárgarépa, zeller, pici fehérrépa + rizspép + két kiskanál olíva. Hát nem nagyon ette a csaj. Mindegy, attól függetlenül szerintem finom volt.

Kép
Kép
tinu

Rena: én csak az első felét ismertem, de sírtam a nevetéstől ...... valaki lát itthon engem?????? Mennyire igazak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hideg: nállunk tegnap 20-21 fok volt a szobájába, így bekapcsoltuk estére a fűtést, mivel kint meg állítólag 11fok volt, nemtom mennyire hűlt volna le a lakás reggelre. Így állandósítottuk a 23 fokot. :roll:

Suli: jelentem, elküldtem minden papírt, és felvettem minden tárgyat. :D :D Mindez 4 hetembe került! :roll: :roll:
:evil: :evil: :evil:

Capribogyó: :lol: :lol: Én eleinte nagyon utáltam, agyonsztárolt kis nyálas hülyegyereknek tartottam, én sem néztem meg pont ezért a filmjeit. Még most sem lépett ki teljesen ebből a szerepkörből, de azóta rájöttem, hogy van azért egy kis színészi tehetsége, és amióta nem folyik mindenhonnan, azóta megnéztem pár filmjét, és nem is olyan rossz. (Marvin (?) szobája, Kapj el, ha tudsz, ...)

Noémi: tényleg, akartam is írni, hogy jó a hajad! :D
Veronika szerintem azért lassan elkezd ám araszolni. Meg télen már 1 éves lesz, és akkor már azért minden gyerek járni szokott egyedül is. Ha nem veszel neki cipőt kintre, hogy fogod megmutatni neki, hogy milyen a hó? :lol: :lol: Na jó, majd meglátjuk mi lesz! :wink:

Képzeljétek: a husilevesünket úgy csináltam, hogy csak mini-mini sóval, meg petrezselyemmel (nekünk utófűszereztem), és kiszedtem belőle zöldségeket+levét+reszeltem bele kis sajtot, összeturmixoltam, (még az íze is jó volt, tényleg), és a csajszi megette az egészet. Majdnem 250-et!!!!!! Ilyen sokat soha nem evett még semmiből! :shock: :shock: :shock: :shock: Úgy örültem! És pont az én főztömből! :D :D :D :D :D

Niki: :lol: :lol: Jó, hogy összefutottatok akkor! Pláne, hogy egyidősek a kölkök! :lol:
Mi meg sajna nem megyünk jövő héten anyósékhoz, mert apa a BNV-n fog dolgozni minden nap! :( Pedig már beleéltem magam a minitaliba. De majd utánna összefuthatunk!

Pirospopsi: Szerintem is jó, amit Rena írt, a kamillásat, meg nekem még szülés elött mondták, hogy ilyenkor törölgessem Levendula vízzel. Homeos boltokban lehet kapni. Babaelsősegély tanfolyamon mondta a lány, aki tartotta, hogy ő a lányának mindent ezzel kezelt (mint a Bazi nagy görög lagziba az apuka :lol: :lol: ), és pl. elmúltak a pöttyök tőle a gyerek arcán, a popsipirosság, ... Nekem volt itthon, de mivel nem használtam (nem kellett), már lejárt a szavatossága! :oops: :oops:

OBI+Radiátor: az ilyeneken úgy fel tudom magam húzni. Bár amióta van a Kiara, azóta jól nőtt nekem is a magabiztosságom, és már simán meg tudnám magam védeni. Régen inkább úgy voltam, hogy nem bántom én a másikat, ... , de ma már nem hagyom magam én sem! :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Kép
kernico

Kép

KIARÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

A husileves Petrának is nagyon bejött! Háát. Van íze ugyebár.. De a tegnapi megsült sütőtökből is bement főtt csirkemellel 300 ml. Azóta alszik... :lol: [/img]

omr

Hun van a vonalzóm? Csak én nem látom? :roll:

omr

Hát most szégyenlem magam nagyon. Köszönjük a köszöntést Rena! Én elfelejtettem! És még be is vallom! :oops: :oops: :oops:

Én látom a vonalzódat!

És most történt: a csajszi felkapaszkodott az ásványvizes kartonra, és elkezdett pápát integetni magától, aztán araszolgatva megindult a lépcsőrács felé! Kapaszkodott a falba, és haladt. Nem sokat, de én meg csak néztem! :shock: :shock: :shock:
Gondolta elindul, elköszön aztán megy apa után dolgozni! :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico

Sziasztok!

Niki!
Örülök, ha nincs harag, hidd el nem rosszindulatból írtam :D
Húúú, tényleg nem semmi, hogy még csak most derült ki, hogy babások a szomszédok :D Remélem jó fej család lesz, és össze tudtok járni.

Rena!
Én is most csinálok sütőtököt, de ha marad, akkor sem fagyasztom le, inkább megesszük mi a maradékot. Persze biztos le lehet fagyasztani....
Én látom a vonalzód.

JA, reggel idebent a szobában 16,9 fok volt!!! :x Azt hiszem be kell fűtenünk :( Pedig szerettem volna kíhúzni még egy ideig. Legalább ezt a pénzt is a gyerkőcökre költhettem volna.

Csajok!
Hogy-hogy ennyit esznek a gyerkőceitek? És mégis Zsombi a legnagyobb, pedig ő 150-200gr közötti kajákkal bőven elvan. Meg semmi 3 alma, 2 banán, stb egyszerre. Ezt nem értem. Mekkora lenne Zsombor, ha én is ennyit adnék neki???? :shock:

Kiara!
Boldog 9.-et!!!

Kép

Brigó

Kép

Kép
brigó

Kernico!
Gratulálok a csajszinak, nagyon ügyes! Zsombi pápázni még mindig nem akar, ha mondom, hogy pápá, akkor is csak tapsol :P

Kép

Kép
brigó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?