Új privát üzeneted érkezett!

Ibolya,
nálunk speciel minden rendben, csak éppen "dögrováson" vagyok. MA elmentem a húgomékkal vagy három bevásárlóközpontba és lesétáltam a lábaimat. :roll: :oops: :lol: :P :( Addig Kriszta itthon volt IStvánnal, mármint azalatt aludtak.

tegnap kimentünk a focimeccsre, és félek, hoyg kicsit megfújta a szél Krisztát, mert a hazaúton elkezdett folyni az orra és az egyik szeme állandóan könnyezett, de ma reggelre és (kopp-kopp) azóta sem mutatja semmi nyomát. remélem, nem is lesz semmi.
Még történt ma délelőtt valami, de arról majd máskor, talán már holnap! :wink: JA, és NEM nevet találtunk Mütyürkének. :roll: :evil:

Bocs, most csak ennyi vagyok, megyek, nyújtsam ki a lábaimat kissé.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Csak én írtam ma? :shock: :shock: :shock: Nem baj... :)

Na, most csak azért jöttem, hogz mutassam meg, mi történt a délelőtt. :?: :?: :?: :?: :?:
Hát ez:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
:shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!!! :D

Edith!!!
De edes Kriszta a rovid hajjal is!!!! :lol: Mit szolt hozza?Nem hianyolja a copfjat???
Jo faradt lehetsz,en egy bevasarlokozpont utan is kipurcanok es megfogadom hogy jodarabig be nem teszem a labam....
Hogy mulik az ido,Mutyurke is mar holnap 29 hetes :D

Ibolya!!!
Kedves hogy ezt irtad,tenyleg foglalkoztat az iras gondolata, :oops: sot irogatok is idonken... 8) Persze azert ez nem konnyu,Edith tudna rola meselni....Azert a zenet nem cserelnem fel,de nagyon jo kikapcsolodast jelent nekem...
En meg tegnap este ragodtam magamban,hogy milyen hulye voltam hogy magamrol irtam,es nem is reagaltam arra a dobbenetre amit az irasod kozben ereztem.Nem tudtam hogy ilyen nehez torteneseken mentel keresztul...Nem lehetett konnyu,sajnalom....

Az elozo oldalon lattam a gyerekek kepeit,olyan szepek!!!Nagyon jol erezhettek magukat!!
Gergo milyen sokat nott,Enikovel rendezodtek a kamasz ugyek?

Timi!!!
Remelem jobban vagy,Neked is nehez lehet most!!
Zsoltikaval kapcsolatban mi a kovetkezo lepes?

Marti!!!

Szono,Zsombi?????Hogy vagytok,mi ujsag????Remelem egyre jobban!!!!!
Ja,es a kokuszosbol dobhatnal egyet nekem is,iiiiiiimadom!!! :D

Barbikam!!!
Igyekszunk majd szavadon fogni!!!! :wink:

Edit!!!!
Hogy vagy???Mi tortenik most Veletek???

Andi!!!!
Valtozatlanul Nagyon hianyzol!!!!

Puszi mindenkinek,es Jo ejszakat!!!Remelem holnap ismet tobben leszunk. :D
rillisz

Jelentem én kivagyok teljesen!!!!! :( Tegnap a Zsombi is kapkodott a füléhez, majd a délutáni alvásból fél óra múlva sírva ébredt és látszott rajta, hogy valamije fáj!!!!!!!!!!! :cry: Adtam neki nurofent, most éjjel nagyon nyugtalanul aludt, mint az Ádám szokott fél óránként kelt, éjfél körül mértem hőemelkedése volt adtam neki nurofent, most nyugodtan alszik. :?
Szoni mondogatta, hogy fáj a füle napközben, de a chamomillától jobban lett.
Én meg lassan már visszaaludni sem tudok, eddig is nehezen ment, nemhogy ennyi ébredés után. :roll:
De legalább kistesó jól van, mert most is fickándozik, ő tartja bennem a lelket, mert Rolandkám ismét dolgozik!!!
Délelőtt megyünk a fülészetre, Zsombit is megmutatom, bár azóta nem "említette" a fülét, lehet, hogy csak a váladék nyomja :shock: :roll: , lassan elmegyek gyerekorvosnak, hogy tudjam mi van!!!! :x

Edith:édes lett Kriszta, most az jutott eszembe, hogy valami fejpánttal nagyon nőcis lenne :lol: :lol: :lol: !!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Jó reggelt!

Márti, igazán sajnálom, hogy Zsombi sincs jól! :( Remélem, hogy nem fülgyulladást fedeznk fe nála is! :) Kívánom, hogy semmi rosszat ne mondjanak, és bármi is az, nagyon-nagyon hamar múljon már el! :) Neked pedig kitartást!!!! Te szedsz-e valami vitamint, immunerősítőt, hogy most a hideg évszakban ne dőlj ki? Talán nem ártana! :roll: (Bocs', ha igen, de nekem kimaradt. :oops: )

Iza, hát nem könnyű az írás, az biztos. Sok körülmény konvergenciáján múlik, hogy egy igazán jó valami szülessen és ne csak egy "éppenhogy-mű". Azért, ha nem volna a net, nekem is nagyon hiányozna, mert papírra, legalábbis jónéhány hónapja nem nagyon szoktam írni. Itt, a fórumon, de igazából a naplóban élem ki magam, mert azok többnyire kerek írások.
Amúgy igaza van mindenkinek, aki dicsér téged, mert nagyon szépen írsz (bár ez a szó a te esetedben elég hülyén hangzik :roll: , hiszen közel sem tükrözi az írásaid tartalmát, hangulatát.)
De szerintem azért tetszik mindannyiunknak, mert sokszor rámutatsz olyasmira, megfogalmazol valamit, amit mi is érzünk, de sehogysem tudnánk szavakba önteni. Téged olvasva pedig olyan egyszerű, nyilvánvaló, hogy - leglábbis én - sokszor ledöbbenek.
Mindenesetre, különlegesek vagytok ti, mert ritka manapság a hozzátok hasonló felfogású ember, legalábbis a környezetemben. Aki ne mindig csak önmagával lenne elfoglalva, a saját és családja életével (ami persze, hoyg természetes), a holnapi nap gondjával (ami sajnos sokakat érint), de a hétköznapi gondok közepette meglátni valami mást is, a megpróbáltatásokat pedig egy elkövetkezendő jó hírnökeiként felfogni. Persze, ez nagyon nehéz, de aki megpróbálja, biztos, hogy valahogy könnyebben átjut a nehézségeken, és visszatekintve már a baj sem tűnik olyan szörnyűnek számára. (Én így vagyok azzal, amit nektek nemrég elmeséltem. )
HA túl kuszán fogalmaztam, nézzétek el, mert még korán van, és a kávén sem vagyok egészen túl. :roll: De kihasználtam még az időt Kriszta ébredéséig.

Apropó, Kriszta. Miután Istvánt megnyírtam, ölbevette őt és minden probléma nélkül "végigmentem" az ő fején is. Ficergett is közben, persze, de főleg azért, hogy nézhesse a tükörben, mi történik vele, és nem szerette, ha esetleg a kilátás elé állok. :D Ha kérdezzük, hol a haja, mutatja, ha pedig azt, hoyg mi történt vele, akkor burrog, mint a gép. Sokszor a tükör elé áll és nézegeti magát, de úgy gondolom, hogy tetszik neki. Végülis úgyis megnő! :roll: (Magaman vagyok meglepődve, azt hittem, jobban fogom sajnálni, de nekem is tetszik a kis "kopasz" feje! :D )

NA, megyek, még megpróbálok jönni ma...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith:most én is náthás vagyok, biztos a manóktól, amúgy szedek vitamint Aloésat.
Már 8kor dumált ZSombor :roll: , gyorsan visszaaludtam így csak háromnegyed 7 körül keltünk, addog nem tudom mit művelt a drága!!!! :lol:
Most meg a szájába mutogat :shock: lehet, hogy a foga?????????????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Márti, jaj!!! Remélem Zsombinak "csak" a taknyi nyomja a fülét és nem fülgyulija lesz. Írd majd meg hogy mi van. Akkor Szoninak már nem is adtál nurofent? Mert akkor ez legalább jó hír!

Edith, a rövid hajú Kriszta tök ari. Viszont az az apukás kép... az fergeteges! Nagyon szépek együtt és így meg tökre hasonlítanak is. Na jó eddig is... :lol:

Samunak is mennek a gyógymanók!!!

Megmondom őszintén a napokban nem nagyon volt kedvem írni. Asszem Barbi mondta, hogy itt lóg a levegőben ami Edit apukájával történt. Szerintem egy kicsit mindannyian kibuktunk, hiszen mindenkinek van elvesztett szerette és ilyenkor megint minden előjön. És reménykedni tudok csak, hogy a szeretet amivel Edit felé fordulunk segít neki, mégha csak keveset is. És annyira jó ez a topik, ez a társaság. Annyi félék vagyunk és az összetartozás ami a csemetéken keresztül kezdődött nekem nagyon sokat szokott segíteni a mindennapok kiborulásaiban. Szóval most nyálas leszek és tudom ezt már mondtam/írtam, de köszönöm, hogy vagytok nekem és örülök, hogy közétek tartozhatok.

KépKép
kgiulia

Sziasztok!

Szomorúan olvasom a rossz híreket :cry: .Annyira rossz amikor a gyerekünk beteg és nem tudsz rajta hatékonyan segíteni.Vagy amikor este ugy fekszel le,hogy holnap már tuti jobb lesz-és nem változik semmit a helyzet :cry: .Én mindig is a fülbetegségektől rettegek a legjobban-hála az égnek még soha nem volt,de a barátnőm a 2 fiánal évekig minden télen többször ,szörnyű :cry: -igaz,egy hasmenés,egy hányás,láz sem jó,de a fülfájásnál szerinem nincs fájdalmasabb betegség.
Márti,azt irtad,hogy taknyosak is a gyerekek.Folyik is az orruk?Ha folyik mennyire?Mert ez nagyon fontos momentum.Ha nem folyik ki /vagy csak keveset/a váladék,akkor a fül felé megy és azért fáj még mindig nekik.
Kitartást és sok erőt a mai napi orvosi látogatáshoz.

Edith,második-harmadik nézésre :oops: ,most már azt mondom aranyos lett Kriszta,de elsőre engem egy picit megdöbbentett.Ugye mi láttuk szép fürtösen is csak is ezért irtam ,hogy számomra nagyon furcsa.De tudom,hogy neked a legnehezebb,hisz a te kislányod-te látod őt egész nap.És azt is tudom,hogy muszáj levágni neki,csak igy erősődik meg a haja rendesen.És igazad van inkább most-mikor még nem tud nagyon hangot adni nemtetszésének :lol: -mint 1-2 év múlva.

Iza,köszi érdeklődésedet a lánykámmal kapcsolatban-néha jobb,néha rosszabb.Vannak napok mikor szivem szerint megcsapdosnám :oops: :oops: annyira pimasz,azt van ugy,hogy 2-3 napig meg olyan mint a kisangyal.Ugy érzem,hogy nála ez most a testvérféltékenység.Amíg nem volt meg a Gergő nem igényelte,hogy állandóan puszilgassam,szeretgessem-most állandóan kérdezi,hogy szeretjük-e,vagy csak egyszerűen közli,hogy őt tuti utáljuk, mert nem foglalkozunk vele is annyit mint a kicsivel.A kicsit is rendszeres szekálja,persze ez oda-vissza megy.
Mostanában sokszor beszélgetünk erről a férjemmel,hogy hol rontottuk el az Enikő nevelését,hogy ugyanezt a Gergővel ne kövessük el.De mindig ugyanoda lyukadunk ki-olyan nagy baj az ,hogy kicsi kora óta mindig is szeretgettük és mindent megadtunk neki???Én otthon a szüleimtől ezt SOHA nem kaptam meg,nálunk soha nem volt olyan anya-lánya/barátnős/ beszélgetés.Mindig csak a tiltás.Remélem,hogy nálunk más lesz a helyzet,hogy a lányom majd el meri mondani a bánatát és hogy nem menekül el otthonról-mint ahogy én tettem.
bibolya

Ibolya:nagyon folyik az orruk, de ami nem jön ki azt kiszívom (Szoninak is, bár ő ügyesen fújja, de akkor is)szóval nincs párdon, remélem nem lesz ebből gond!!!!Ezért is akarom megmutatni a fülészeten, már kértem időpontot is!!!! :roll:

Nehéz lehet egy kiskamasszal az biztos, valamelyik nap én is kiborultam a Szonitól, már nem tudom mi volt, erre kérdezi, hogy akkor most szeretem vagy nem?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: Mondtam neki, hogy én mindig szeretem mikor balhézik, mikor hisztis akkor is!!!!Remélem ezt mindig tudni fogja márcsak azért is, mert nekem sem jó a viszonyom anyámmal!!!!!!!!!!!Sosem volt és én is azt remélem , mint TE , hogy nálunk ez másképp fog alakulni!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jó reggelt!

Márti, már a Zsombinak is a fülecskéje fájhat? Nagyon sajnálom. Azonnal írj, ha hazajöttetek a dokitól. Hányra mentek?

Edith, nagyon aranyos Kriszta a kopinyó fejével. De én megmondom őszintén, a kis szöszke loknijai jobban tetszettek. :oops:

Ibolya, tarts ki, lesz ez még rosszabb is. Nálunk két 15 éves kamasz van a családban. (illetve mindkettő jan-ban lesz 16)
A hugom és az István fia, a Norbi. Hát...
Egyik rosszabb mint a másik. Az egyik ezért hülye, a másik azért. De legtöbbször mindkettő elviselhetetlen.
Mi a Brigit nagyon elkényesztettük. Nem úgy, hogy mindent megkapott, hanem szeretetben. Mindig ő volt a középpont, hiszen ő a legkisebb, a fenekét kinyaltuk mindannyian.
És én a múlt héten döbbentem rá, hogy az én kedvenc hugom, akivel szemben annyira elfogult vagyok, hogy csak na, bizony baromi önző. Nagyon rosszul esett egy mondata, és ő még csak azt sem vette észre, hogy ez most nekem rosszul esett. Én megsértődve hazajöttem, aztán itthon gondolkoztam, hogy mi a csodát lehet csinálni, mert hát már nem baba, de jó lenne, ha végre rádöbbenne, hogy nemcsak érte kel fel a Nap.

Húha, az Ádám éppen a vajas kenyeret keni a fejére. Rohanok!

Barbi
Kép
b_barbie

Ibolya, megmondom őszintén én nagyon parázok a tinikortól. Ott nem lehet okosnak lenni. Ugyebár a nagy leválás. Az, hogy ebben a korban a gyerek szemtelen meg nehéz eset, nem jelenti azt, hogy bármit is hibáztatok a nevelésében. Ezt a korszakot valahogy túl kell élni. És nem megtépni a gyereket egy nap többször... most hogy így jobban belegondolok... jaj nekem, mindezt duplán. A szeretgetés meg nem lehet hiba! A hiánya már inkább... szóval nehogy magatokat okoljátok azért mert most visszabeszél a gyerek. Amúgy a tesóm detto ebben van, a lánya már sok éve benne van a korban a fia most kezdte... Jelenleg ő is a túlélésre játszik.

Rakok fel képeket.
Még nyáron voltunk az Izáéknál és most el is jutottam oda, hogy feltegyek egy nagyon jó és művészi képet:

Kép
Sok kezes...

Kép Ez meg tegnapi a tesóméknál

KépKép
kgiulia

Lányok,olyan jól esik ,hogy megerősítetek az elképzeléseimben,és hogy szerintetek sem én vagyok a rossz-mindig könnyeket csaltok a szemembe :oops: .
Igazán azt nem értem a lányomnál,hogy szeretjük/ezt rendszeresen ki is mutatjuk/,elvisszük mindenhová,megkap mindent és mégis ilyen undok néha.Én azért voltam ilyen ,mert én soha nem kaptam semmit,tehát valahol megértem magamat.Sokszor azt a következtetést vonom le,hogy az sem jó,ha mindent megkap /mint ő/,de az sem,ha semmit /mint én/.De hol a középút?Ezt ki tudná megmutatni?Ez a legnehezebb,ezt megtalálni.Néha úgy érzem túl szigorú vagyok vele,néha túl engedékeny.Egyszerűen nem találom az arany középutat.
Ha nem untok még,akkor elmesélném az anyám tegnapi "foglalkozását az unokáival". Jöttek 1/2 12-kor és 1/2 6-kor mentek el.Az itt töltött 6 órából 2 órát fent töltöttünk a mamáék házánál,a fennmaradó 4 órában az anyám 3 órát az interneten lógott,hogy az újabb nyaralásukhoz találjon szállást.Neki ez most a legfontosabb.A maradék 1 órában meg azért még meg is ebédeltünk.
Nyáron nem vett ki 1 nap szabit sem,eszébe sem jutott,hogy az Encsit elvigye magukhoz ki a telekre / nyáron ott laknak/.2 éve 1 napot sem volt náluk,de még csak el sem vitték sehova.Amig dolgoztam az ovodai bezárásokat /minden évszakban van/ is magunk oldottuk meg a férjemmel.1-2 napra a 72 éves anyósom is elvigyázott rá,de neki ez már sok.Ő mint vállalkozó persze annyi szabadidővel rendelkezik amennyit csinál magának,de ha nem dolgozik akkor nincs pénz se!!
Na mindegy,nem untatlak ezzel titeket tovább,csak arra akartam kilyukadni,hogy én nem akarok ilyen lenni mint az anyám.A gyerekeire,az unokáira soha nincs ideje,csak mindig az aktuális férjeire.És persze állandóan szóvá teszi,hogy milyen neveletlenek,pimaszok és rosszak a gyerekeim.

Julcsi,látom a lelki szemeimmel,hogy elöbb-utóbb egy kis zongorát kell vennetek a lányoknak/ és magatoknak füldugót/.Reszkessetek szomszédok!!!És anya te is!!!!!!

Márti,az viszont jó,hogy folyik az orruk-akkor nem pang a váladék a fül mögött.
Mikorra sikerült időpontot kapni?Gondolom alvásidőben.

Barbi,sikerült Ádámnak valamit a szájába is juttatni a reggeliből?

na lépek,valami ebédet kéne főzni.
bibolya

Na majd visszaolvasok, Szoni meggyúgyult :lol: és a Zsombinak is rendben van a fülecskéje, torka kicsit piros, de ez ebben a korban szokott így lenni, kicsi hőemelkedése van, majd délután megyünk úgyi s gyerekdokihoz!!!!
Nagy nagy kő esett le a szívemről, hogy a fülük rendben, szerintem is ez a legrosszabb betegség!!!!Bááááááár tegnap a naplóban volt egy régebbi riportból pár pillanat, mikor 2 kislány akik tesók és lélegeztető gépen élnek és sokáig még csak nem is látták egymást :cry: :cry: :cry: :cry: , majdnem sírógörcsöt kaptam és össze vissza szégyeltem magam, hisz az én gyerkőceimnek elmúlik a baja, de azok a csepp lánykák :cry: :cry: :cry:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

IBolya:nem akarlak űberelni, de én 22 hete és 3 napja nem is láttam anyámat, utána még felhívott, összevesztünk és ennyi!!!!!

Az meg , hogy mit adsz meg és mit nem a gyereknek, szerintem kamaszkorban valahogy nem számít, mert akkor minden gyerek megvan zavarodva, persze ha a szeretet megvan az NAGYON fontos, mert szerintem az biztonságot ad, de ilyenkor kezdenek a hormonok tombolni, meg lassan kezd nem gyerek lenni.............elhiszem, hogy nagyon nehéz, én sem várom ezt az időszakot, bár néha már a Szoni is produkál!!!!! :roll: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Márti: manóknak sok gyógypuszit küldök, remélem a fülészeten, már nem találnak semmit.
Már akartam írni, tök jó linkeket raksz be mindig. Annyi ötletet kapok tőled. :wink:

De azért kíváncsi vagyok ti mit terveztek ajándékba a manóknak?

Julcsi: nagyon tetszenek a képek, a 4 kezes annyira aranyos. Gondolom mennyire élvezték, hogy „játszhatnak” a zongorán.

Edith: elsőre engem is sokként ért, hogy tényleg levágtad Kriszta angyali fürtjeit. :oops: Én erre nem lennék képes (pedig a Szandinak, nincs is olyan gyönyörű haja), de így is tündéri a kiscsaj.

Ibolya: én biztos vagyok benne, hogy te mindent jól csinálsz Encsivel.
A családban 2 ilyen korú gyerek is van, mindkettő hihetetlenül megváltozott. A nővérem és a sógornőm is kivan, egyszerűen nem értik mi történt a gyerköcökkel. Szemtelenek, nem tanulnak, mindenen megsértődnek.

Kitartás, előbb, utóbb kinövik ezt is.
Apukám mindig azt mondja, kis gyerek kis gond, nagy gyerek, nagy gond. És mennyire igaz van.

Az anyukádhoz nem fűzök véleményt, sajnálom, hogy ennyire nem veszi észre magát. Talán egyszer le kellene ülnöd vele, és elmondani, jól esne, ha néha segítene vagy csak törődne egy kicsit az unokáival.

Én a megbeszélés híve vagyok, még ha fáj is amit mondok, mindig elmondom a szüleimnek, ha valami rosszul esik tőlük.

Na megyek kiszabadítom a csajszit az ágyából. Ma megint sikeresen elaludtunk, 10 után keltünk és még csak most reggelizett. :oops:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Márti örülök neki, hogy nem találtak semmit a fülükkel!!

KépKép
zsuzsi78

Élek, vagyok, a túlélésért küzd a lelkem. A holnapi nap lesz a legnehezebb, a végleges búcsút megtenni.

Ma egy hete halt meg Apu, de mintha még mindig itt lenne közöttünk. Még érzem a ruháin az illatát, az ágyán mintha csak tegnap ült volna.

Virág is beteg, taknyos, köhög, tele váladékkal. Viszem orvoshoz, már attól is retteg szegénykém.

Márti!

Próbálj meg kitartani, nemsokára jobban lesznek a manók meglátod.

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Sziasztok!!!

Marti!!!
Jaj de jo!!!!Akkor mostmar nyugi es valahogy probalj aludni vagy legalabbis pihenni kicsit!!Anyoskadek biztosan segitenek ha kered amikor nincs otthon Roland,de komolyan pihend ki magad kicsit :wink:
Es legyel most egy kicsit Lazi mami :wink:

Ibolya!!!
Tudom iszonyu nehez lehet mindket oldalrol.Ugyertem anyukad reszerol is es lanykad reszerol is.Mivel a ket dolog osszefuggesben van Nalad,hiszen allandoan azt figyeled,nehogy ugy csinald mint ahogyan Te ezt megelted gyerekkorodban,talan legjobb lenne ha ezt az erzest megprobalnad letenni.Soha nem csinaltad ugy,es mar nem is fogod.Viszont az is termeszetes lehet egy pontig ahogyan a lanyod viselkedik.Talan kisteso szuletese nelkul is ugyanez tortent volna,hiszen ugyanigy belepett volna a kamaszkorba amikor az ember termeszetes modon elkezdi kritizalni a kornyezetet,mivel ezaltal alakul ki a sajat velemenye a vilagrol,a sajat erzeseit probalja keresni es ahhoz hogy ez megtortenjen a szuleit is kenytelen ugyanilyen modon nezni.Sot talan ez a legnehezebb,de egyben legfontosabb resze is a dolognak...Hiszen ez a legnagyobb hatas es a sajat gyerekunk is egy masik ember akinek meg kell harcolnia a sajat felnotte alakulasat.Ez nagyon kemeny probatetel mindenkinek.Elobb utobb mindannyian tulesunk ezen,es szerintem jobb ha elobb.Az hogy a kisteso megszuletett meg egy plussz nehezseg lehetett Enikonek.Lehet hogy mar O is erzi hogy kezd nagylannya valni,de meg szeretne megis erezni azt a joleso burkot amit adtatatok Neki es ugye a kistesoig kizarolagosan csak Neki.De valoszinuleg erzi hogy mar nincs vissza ut es ez valljuk be senkinek nem konnyu.Ilyenkor jonnek a nagy maganyossagi erzetek,stb.Lehet hogy mostanaban van itt az ido amikor kozottetek viszont ki tud alakulni az a ,,baratnoi''bizalom amire Te vagytal annak idejen.Ha nem a tortenesekrol beszeltek hanem az O szintjen arrol a folyamatrol amin most keresztul megy,elmagyarazva azt hogy a kicsi viszont mashol tart a fejlodesben.Ha ezt megerzi,megerti talan konnyebben keresztul juttok ezen a nehany nehez even es egy kicsit mar O is felnottkent tud reszt venni a kicsivel valo foglalatoskodasokban.Lehet hogy nincs igazam,tudom nem konnyu a mai vilagban,mert a gyerekek nagyon huzzak egymast minden temaban,es a szulok csak kapkodjak a fejuket, a kovetelozesekkel kapcsolatban is peldaul.De igaza van Zsuzsinak,a megbeszeles a legfontosabb,es Neked is igazad van hogy hatarvonalakat is kell huzni.De menni fog meglatod!!! :wink:

Edith!!!
Zavarba hozol,de azert jol esett amit irtal :oops: Nem tudom Te hogy vagy vele,de az irassal kapcsolatban (marmint amikor rovidebb torteneteket irogatok stb.)az fantasztikus amikor az ember megtalalja az erzeseit kifejezo legmegfelelobb szavakat,gondolatmeneteket.Ezt nagyon elvezem.Viszont az egy nagy nehezseg hogy ugy tudj elvonatkoztatni a sajat torteneteidtol hogy ne valjek nagyon szemelyesse a dolog,aminek vegulis megis azza kell vallnia de maskent.De erdekes jatek...

Jot rohogtem a problema nelkul atmentem az O fejen is mondatodon. :D Nagyon lattattad a kepet :lol:
Szerintem hamar megno a haja es tenyleg olyan bajos igy is.Kivancsi vagyok egyenesen no tovabb vagy ismet kunkorodik...

Julcsikam!!!
Semmit nem voltal nyalas,tudod ezt a topic dolgot en is ugyanugy gondolom mint Te!!! :D
A kepeket imadom!!!Ez a nyolc kezes verzio a kedvencem!!! :lol:

Barbi!!!
Azert remelem csinaltal egy fotot,, vajasfejudrol'' :lol:
Hugoddal meg szerinyem el kellene beszelgetned,jobb ezeket idoben elmondani,nem cipelni magunkkal.

Puszi mindenkinek!!!
rillisz

Edit drágám!!!Kitartok, nincs más választásom!!!! :lol:
Te is tarts ki, sok erőt holnapra és küldöm tovább a gyógymanókat, na jó egyet kettőt még Zsombinak megtartok, de a többi megy gyorsan a kicsi Virágodhoz!!!!Elhiszem, hogy utál dokihoz menni!!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Itt vagyok ismét. :lol:
Jutott azért a pocakjába is, de a séróját belőtte a vajas kenyérrel. :lol: (tegnap meg a ketchuppal)

Márti, örülök, hogy meggyógyult a Szonó füle, és hogy a Zsombiénak meg semmi baja. A taknyi meg majd elmúlik, remélem hamar!

Edit drága, igen, a holnapi nap nagyon kemény lesz. A gyerekekre tud vigyázni valaki? Ja, Barnus oviban lesz. És Virág?

Ibolya, még az jutott eszembe, hogy amikor a kollégám fia lépett be a kamasz korba ő is minden nap azzal jött dolgozni, hogy vagy kibírják ezt a pár évet, vagy agyonüti addig a kölyköt. De meddig tart még? Mert már kivan, a gyerek szemtelen, kifordult önmagából...
Úgyhogy egy másodpercig se hibáztasd magad. Ez sajnos mindenkinél előjön, csak utólag már senki sem emlékszik rá.
Én emlékszem, amikor kb. 16 éves lehettem akkor voltam elviselhetetlen. (sokak szerint még ma is :wink: ) Minden felnőtt hülye volt, én voltam egyedül okos, a szülők meg egyenesen rosszat akartak nekem! És igen, sokszor ahogy beszéltem az anyuval, hát, nem vagyok rá büszke.
És tudod mi az érdekes? Most, hogy a hugom lépett be ebbe a korba, sokszor az anyu felhív, hogy kivágja a Brigit az ablakon. És akkor mindig emlékeztetem, hogy ezt már 2x végigcsinálta (öcsém és én), hát nem emlékszik, hogy milyen idióta egy kamasz?

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Márti, örülök, hogy Szoni füle OK, és Zsombi végül nem kapta el.

Virágnak mielőbbi jobbulást kívánok, Edit, neked pedig nem is tudom, hogy mit is kívánjak. Éld túl a holnapi napot!

Most nincs sok időm, és jó híreim sem: sajnos Samu nem kerülte el a dolgok komolyabbra fordulását. Jó volt a megérzésed Barbi, ez nem a 18 hós szuri volt, vagy nem csak az.
Egész hétvégén a hőemelkedéssel, sőt vasárnap már a lázzal küzdöttünk, sőt ma már hányt is Samu. Reggel megjártuk az orvost, diagnózis: fránya vírusfertőzés. Egy hétig tart, rengetegen betegek most. A doki nem adott antibigyót, azt mondta, nem szeretne, reméli, nem is lesz rá szükség. Nurofent kell adnom felváltva Germicid C kúppal (a lázcsillapításon túl gyulladáscsökkentő hatásuk is van, emiatt), orrcseppet, B6 vitamint, és a szokásos házi kuruzslásokat (C vitamin, hárstea, calcium). A doki azt mondta, most két irányba indulhat tovább a betegség: vagy felsőlégúti kütyü lesz, vagy emésztőrendszeri. Kösz. A héten nem megyünk bölcsibe.

Nagyon sok mindenkinek szeretnék írni, reagálni, de nézzétek el nekem, hogy most nem teszem. Samu - amikor ébren van - végig rajtam lóg, most épp alszik, és próbálok ebédet készíteni. Éjszakáink borzasztóak...

Néhány napja kicsinyítettem pár képet, ezeket még felteszem, és majd este újra jövök - reagálásokkal is :)

Samuportré - I.
Kép

Samuportré II.
Kép

Apával a Dunaparton
Kép

Hármasban kacsaetetés után (szintén a Duna partján)
Kép

Samu repülőt szerel (ez kedvenc foglalatosságai egyike)
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Ja, az első képen a sasszeműek észrevehetik, hogy Samu szája fel van dagadva. A minap akkorát esett és olyan szerencsétlenül, hogy borzasztóan megharapta a száját. Apja azt hitte, hogy át is harapta - majdnem az ügyeleten kötöttünk ki...

erpé

Edit!!!

Gondolom nagyjabol egyszerre adtuk fel az irasokat,ezert nem olvastalak az enyem elott...
Sokat gondolok Rad,es nem tudok mit irni en sem.En rettegtem az egesztol...A legrosszabb a harangok zugasa volt.A szuleim haza a templomok mellett all,es naponta tobbszor harangoztak Neki.Szornyu volt hallgatni a hazban ahol minden olyan volt,mintha meg O ott lenne.Sok mindent irhatnek,de most nem akarok,mert meg nekem is tul kozeli minden,nezd el ezt nekem.
Probalj felfele figyelni a szertartas alatt,hidd el segiteni fog Neked,velem is igy tortent.A pap is sokat segithet,ha a szo igazi ertelmeben az,es igazan aterzi ,teljesen.Sajnos az en esetemben ez nem igy volt,inkabb megzavart.De nem ez a lenyeg.Probald nem elengedni a felfele figyelest,mert az -barmilyen furcsa amit irok- csodalatos erzeseket ad,mert hidd el apukad is segiteni fog Neked fontrol,ugy mint nekem anyukam!!!!
Aztan meglatod kicsit enyhulnek a dolgok.En rengeteget almodom Vele.Az nagyon szep lesz szinten,meglatod!!!!Es figyeld a jeleket.Minden apro jelet.Anyukam imadta a viragokat es a temetes napjan egy gyonyoru tuzpiros hibiszkusz nyilt a hazukban.Tudod az csak egy napot viragzik...Par nappal a temetes utan pedig az a filodendron(talan nem igy irjak)amit O ultetett es nekunk adott,hozott egy uj levelet.Pedig csak evi egyszer ketszer hozott eddig.
Minden rendben lesz!!!!Nagyon varunk vissza!!!!Szeretettel olellek!!!

Evi!!!
Szegeny Samu!!! :cry: Remelem nem tart sokaig,hogy tudjatok most megoldani a munkatokkal egyutt?Nem lehet egyszeru...Van ilyenkor segitsegetek?Nem baj ha csak magatokrol irsz,sot !!!Hadd logjon Rajtad szegenyke,most O a legfontosabb!!!Sok gyogypuszi Neki!!!
A kepek viszont nagyon jok!!!! :D

Barbi!!!
Akkor most kivetelesen megsem ehezteted a gyereket,mint azon a bizonyos talan Balatoni kirandulason(ha jol emlekszem)Akkor foto nem keszult a vajas fejerol?? :wink:
rillisz

Iza, fotó nincs, de megígérem lesz majd. Ugyanis most az a mániája, ha befejezi a kaját a zsíros kezét a hajába törli. Rémálom! :?

Évi, jujj, remélem azért nem a dokinak lesz igaza, és Samu hipp-hopp meggyógyul. Nagyon sok gyógypuszi neki!
(igen, a mi dokinénink szokta mondani, hogy 1-2 napig az oltás után lehet láz, de ha tovább is van, vagy később jön ki az már más, vigyázni kell)

Barbi
Kép
b_barbie

Iza :én azt hiszem az alvást a következő életemre hagyom!!!!! :wink:

Zsu:ma már egyedül volt a bölcsiben a Kata?????Hogy ment????
Bence miért nem akart oviba menni????
Pocakos fotót nem raksz fel??????

Zsuzsi:mi a Szonainak babakonyhát szeretnénk, Zsombinak meg barkácsolós cuccot, mert a pumpával szokta a kiságya csavarját bazirgálni!!!!! :mrgreen: Meg szeret machinálni....gondolom most nem sokat segítettem!!!!!! :?
Akkor ti vettetek olyan bebújos törölközőt a Mária nagykerben?????? :roll: Már nem emlékszem!!!! :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Iza Drága!

Bevallom, gyáva vagyok, csak túlélni szeretném a holnapi napot. Azt szeretném, ha már vége lenne a temetésnek, és a sírhelyre borulva tudnék egyedül búcsúzkodni.

Irtózom a gondolattól, hogy a hideg földbe teszik, és mindenki azt bámulja majd.

Csodálatos, ahogyan megfogalmaztad a jelek üzenetét. Én sokkal felületesebb és racionálisabb ember vagyok, minthogy gondoltam volna ezekre a dolgokra. Annyi, de annyi bölcsesség és végtelen szeretet sugárzik Belőled! Köszönök mindent!

Szeretettel: Edit

KépKép

KépKép
edit74

:evil: :evil: :evil:
Kb fél órája írtam már egy hsz-t, amikor valami szerencsétlen billentyűkombinációnak köszönhetően köddé vált.
Demotiváló.
Tehát most röviden:

Julcsi, múlt héten írtad, hogy gondolkodsz azon, a csajoknak jót tenne heti 1-2 alkalommal gyerekközösség. Csak hát nehéz meghozni ezt a döntést, és elengedni "idegenekhez" őket.
Valószínűleg ez az elengedés mindig nehéz érzés lesz, akár másfél, akár 3 évesen, vagy még később jön el ez az idő.
Csak ismételni tudom, amit erről már írtam. Samun most úgy látom, hogy nagyon jót tesz neki és sokat tanul a bölcsiben kommunikáció és egyáltalán a másokkal való "együttműködés" terén. Pl. már csak rtikán közeledik másokhoz durván, illetve a játékokat sem ragadja ki a többiek kezéből (ha kell neki valami, odaáll és nyújtja a kezét). Sajnos mindez ez együtt jár a betegségekkel, ami aztán nagyon nem hiányzik. És biztos fog tanulni olyan dolgokat is, aminek nem fogok örülni.

Márti, a Kid's vitamin Baracson maradt, anyu eltette arra az időre, amikor Samu hajlandó lesz elfogadni. Most egyelőre kiköpi.

Ibolya, kamaszügyekhez is hozzászóltam hosszabban - nem mintha annyira nagy okosságokat tudnék mondani, ezért nem is írom le újra. Azt viszont nagyon igaznak érzem, hogy ez mindenképp a szülőkkel való szembehelyezkedés időszaka, ezen keresztül definiálja magát szinte mindenki ebben a korban. Ilyenkor mások (a barátok, és egyéb véleményformálók) véleménye sokkal jobban számít - általában. Nekem viszonylag jó kapcsolatom volt és van anyummal, de ez a kamszkor alatt nagyon nem volt igaz. Ilyenkor kezdtem el a szüleimet kivülről látni, és rájönni a hibáikra, arra, hogy ők is "csak emberek". Azért ez elég sokkoló mindenkinek, és meg kell emészteni :)

Samu szerencsére kicsit jobban lett, már a vacsoráját ő kérte és jó sokat is evett. Azonban ma is volt sajnos hőemelkedése...
Most ennyire telt, mindent nem sikerült rekonstruálnom. :)
Jó éjt!

erpé

Drága Edit!
Kívánom, hogy a mai nap nagyon gyorsan elteljen és a lehető legkönnyebben átvészeld. Persze már amennyire könnyű lehet egy ilyen nap! Sok erőt neked/nektek!

Betegecskéinknek továbbra is jobbulást!

KépKép
kgiulia

Én is csak azért jöttem, hogy sok erőt kívánjak az Editnek a mai naphoz. Sokat gondolok Rád!

Barbi
Kép
b_barbie

Edit:én is veled vagyok!!!!Tarts ki!!!!!

És Dénesnek boldog névnapot kívánunk!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Draga Edit!!!
Nagyon sokat gondolok Rad!!!!Siess hozzank vissza,segiteni fog!!!!!!
rillisz

Evi!!!

Az utobbi idoben en is allandoan megnyomtam veletlenul valami gombot,es huss eltunt az iromanyom.Ismersz mar annyira hogy persze szep hosszu irasok voltak,iszonyu idegesito tud lenni... :evil:
Orulok hogy Samu egyre jobban van,gondolom a hoemelkedes is hamarosan elmulik. : Jo hogy a bolcsivel kapcsolatban ilyen jo tapasztalatokat irsz,es mivel hogy Samunak meg nincs testvere biztosan jol erzi magat a gyerek kozegben.Egyebkent eszre lehet Rajta venni ha valami gubanc tortenik aznap a bolcsiben?Ugy ertem valahogyan tudja jelezni(a gondozonok gondolom mindenrol beszamolnak)de pl.pozitiv dolgokkal kapcsolatban is eszrevetted hogy esetleg mar felvett uj szokasokat?

Marti!!!
Denes neveben koszonom a nevnapi koszontest!!!! :D
Gyerekek jol vannak????Azert jo lenne ha ebben az eletedben meg mostanaban is aludnal egy kicsit,mert ha jon a babo biztosan elfelejtheted egy darabig :wink:
Ez a babakonyha dolog nagyon felcsigazott...Imadtam az ilyesmit gyerekkoromban.Most ugy tunik veszunk egy igazit is,mivel a mostani(lattad mar)nagyon lepusztult allapotban van.(meg az elozo lakotol orokoltuk)Hogy a gaz/villany felso tuzhellyel rendelkezo masinarol mar ne is beszeljunk.Ugyhogy nagyon varom mar ,a fozes is talan jobban megy majd...

Ma reggel le szerettem volna bicajozni a postara...Gondoltam elkezdem a sportolast...
Jo oreg kemping bicajunkat apukam a napokban elobanyaszta(meg elutaztunk O vigyazott a hazra)es egy regi pulcsijaval a bicaj tetejen a garaszban ,,parkoltatta''.En boldogan berontottam a garaszba lekaptam a pulcsit,es eppen felakasztottam egy gyors mozdulattal a fejem folott levo fogasra,amikor....
Kiropult belole egy doglott eger! :twisted: Meg szerencse hogy nem a fejemre.Ugyhogy elment a kedvem a bicajtol,a postatol.Megyek majd kocsival.
Ennyit a sportolasomrol :roll:

Tobbiek merre vagytok???
rillisz

DRÁGA EDIT!!!!!!!!!!!!!!

RENGETEG ERŐT,ÉS KITARTÁST KÍVÁNOK A MAI NAPRA NEKED!!!!!!

Kép
Kép
Kép
regina74

Sziasztok!!!

Nem tudtam még mindent visszaolvasni,amióta nem voltam,de látom minden gyerkőc betegeskedik.
Nálunk is ez a helyzet,a Gáborom két hete szinte folyamatosan beteg,Martinkám meg most lesz az valószínű.
Köhögcsél,folyik az orra,remélem komolyabb nem lesz.
De ebben az időben nem is csoda.
Amíg süt a nap,szép idő van,de ha elbújik,akkor meg hírtelen hideg.

Na majd még jövök,visszaolvasgatok egy kicsit!!!

Kép
Kép
Kép
regina74

Drága Edit!
Lélekben veled vagyok, kitartás!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Dénesnek nagyon boldog névnapot kívánok!

Beteg manóknak, sok gyógypuszit küldök, remélem mindenki, hamar meggyógyul.

Márti: vettünk bebújós poncsót, de még nagy rá. Épp, hogy nem húzza a földön. Talán jövőre belenő.
Ajándékba én is gondolkoztam a kiskonyhán, de meggyőztem magamat, hogy még kicsi hozzá.
Nem sok ötletem van, igazán semmivel nem játszik, csak a babakocsit tologatja körbe-körbe, de ezzel legalább jól elvan.

Regina: jó, hogy jelentkeztél

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi:elvileg úgy lesz, hogy apukám fából eszkábál valami konyha szerűt és akkor csak azt kell berendezni :shock: , éééééééééééés pl. láttunk tök jó kis mikrót :lol: világított , meg forgott mikor a ZSOMBI bekapcsolta( ott a regioban ki volt téve) alig bírtuk elrángatni!!!! :lol: Meg még porszívót is szeretne a Szoni na abból is volt sokféle és a fiam örömmel játszott vele!!!! :wink:
És a poncsó ott mennyibe került????És jó anyaga van, nedvszívó????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Megnézem majd milyen az anyaga, inkább vékonyabb törölköző, az árára nem emlékszem. :oops:

én is láttam ilyen mikrot, nagyon cuki. :lol:

Porszívót a Szandi is kap, az már tuti, ő is szereti a nagyot rángatni. :lol:
Nálunk nagy a család (a Ferkóé), ezért kell sok ötlet, nem szeretném, ha olyat vennének ami nem érdeklni. Ha már kiadnak egy csomó pénzt akkor legalább hasznosat vegyenek.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Dénesnek mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! :P

Képzeljétek, megtaláltam a cd-t amin az Ádám képei vannak.
Gondoltam felteszek egy pár korai képet, hátha kicsit jobb kedvre derültök a girnyókámon.

itt hoztuk haza a kórházból. Balra anyukám, jobbra az István anyukája Kép

hugommal Kép

az első levegőztetés (nyitott ablaknál) Kép

az első fürdetés (2 napig ordított, ha fürdettük, azóta imádja) Kép

itt szintén az anyuval, nem tudom pontosan, olyan 2 hónap körüli lehet Kép

Barbi
Kép
b_barbie

Zsuzsi:majd én adok ötleteket, elmegyünk megint Zsombival majd és amit lepakol és nem moccan mellőle azt egyből megírom neked!!!!!! :wink:

Barbi:istenem de pici volt tényleg a drágád!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: De tündéri mint most!!!!! :lol:
Én el sem tudom hinni, hogy megint jön hozzánk egy mini manó, az enyimek már nagy lókötők!!!!! :mrgreen:
Meséltem múltkor, hogy a Szoni a hasamra tette a kezét és a kistesó megrúgdosta a tenyerét????????????Már most 1 hullámhosszon vannak, mi lesz itt később???? :lol:
Tegnap is: én kummantottam egyet :oops: , nem bírtam nyitva tartani a szememet ez a 2 áldott jó gyerekem meg olyan kupit csinált a lakásban, hogy csak kamilláztam mikor felocsudtam, arra mindig kinyitottam a szemem, hogy a Zsombi újabb kincseket talál, aztán mire eszméltem már késő volt!!!! :lol: :wink:
És persze kiderült , hogy mindent tök egyedül a Zsombi csinált a Szoni nem tehetett semmiről, de jó lesz majd ha a fiam is eltudja mondani az ő verzióját!!!! 8)

Iza:ez a repülő egeres dolog nem hangzik túl jól!!!! :shock: Elhiszem, hogy elment a kedved a bringázástól!!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Edit kitartást kívánok neked mára!

Márti, reggel sírt, mikor beadtam, egy jó 10 percet biztos, addig ottmaradtam, de én is sírtam az ajtó másik oldalán :( Az udvaron is sírt, de ott csak egy hatalmi harcott vesztett a Gergővel szemben, és nem ő ülhetett fel a kukacra :) De jól evett, ebédelt, játszott. Csak az én szívem szakadt meg :(

Az ottalvást még nem próbáltuk, mert holnap uh-ra kell mennem, nem tudnék ott ülni kint, így azt csak csütörtökön...

Bence azért nem akar oviba menni, mert itthon szeretne lenni velem. De már ő is feloldódott, vannak barátai, du. alig akar eljönni, de reggel mindig elhangzik, hogy ő nem akar oviba menni (és folytatja hogy iskolába se, dolgozni se, és öreg se akar lenni - mert magyaráztam hogy ez az élet rendje...)

Pocakfotót majd akkor teszek ha már a baba látszani fog, nem csak a hájam :) Hanyatt fekve már igencsak domborodi kegyébként :) És már érzem a kicsit :) NAgyon jó. Nekiálltunk a névkeresésnek, de reménytelen. Ami nekem tetszik, az Tamásnak nem, ami neki az nekem nem... szóval gáz... Pedig a Janka nagyon tetszik :)

Mennem kell, lassan indulunk a Benciért, csak a Kata kellne már fel..

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csak egy gyors helyzetjelentés:
Samu egyre szarabbul, és most már én is - reggel 37,5-tel ébredtem.
Minden elismerésem a rosszul alvó gyerkők szüleinek, nagyon nehéz lehet. Nálunk ez az éjjel volt a legbrutálabb. Óránként ébredt üvöltve... Vigasztalhatatlanul. A tegnap délutáni jókedv sajnos elmúlt, pedig azt hittem, hogy már gyógyulás útján járunk. Köhögni is elkezdett Samu és ma már 2x hányt is.

erpé

Sziasztok!

Évi,Samunak sok-sok gyógymanó.Remélem most már jobban van.Sajnos ez az idő is nagyon besegít a náthának,köhögéseknek.Reggel már hideg van,délben szinte meleg van,délután meg olyan hamar lehül a levegő.Ha nincs nap -nincs meleg.Na ezt most jól megirtam,de biztos tudjátok,hogy miről beszélek.

Barbi,az utolsó képen már nagyon hasonlít a fiad a mostani énjére.
[quote="b_barbie"] írta:b_barbiemost az a mániája, ha befejezi a kaját a zsíros kezét a hajába törli. Rémálom! :?
A Gergő meg mindent a ruhájába töröl :twisted: .Nem tudom melyik a jobb,a ruha vagy a haj.

Márti,örülök,hogy meggyógyultak a gyerekek.Gondolom a taknyi az még van,de hát az tavaszig folyamatos vendég a háznál :twisted:

Iza,Dénesednek nagyon boldog névnapot kivánok!!
Iza,örülj,hogy már döglött volt az egér!!Nekünk tavaly nyáron beszökött egy a lakásba,hát ne tudd meg mit rendeztünk az elkapása ügyében.Éjjelnte nem tudtam aludni,mert mindig az egér neszezését hallottam az ágyunk alól.És tudod hogy szabadultunk meg töle?A mosogató alatt volt egy vödör, abba valahogy belemászott és feltehetőleg nem tudott kijönni és éhen halt. Az egész lakás tele volt egérfogóval abba persze nem akadt bele.

Regina,nektek is sok-sok gyógymanót küldök.

Mostanában beleolvasok más topicokba is,és több helyen találtam hasonló korú lányokat mint az Enikő és sajnos azt kell hogy mondjam, nem vagyok egyedül a "kiskamaszkori" problémámmal. Igaz,ez valahol nem vigasztal,de legalább látom,hogy nem én rontottam el a gyerek nevelésével valamit. :oops:
bibolya

Márti, Évi, jobbulást a gyerkőknek!!!!

Barbi, az én lányom is a hajába ken mindent!!! Ne megyedi a fiad :)

Mostmár fel kell keltenem a KAtát, bakker menni kell a Benciért....

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

No, most egy kis lélegzetvételhez jutottam.
Samu most épp játszik, meg teázik.

Edith - nagyon tuti lett Kriszta új firzurája. Így tényleg látványosan hasonlít az apukájára :)

Iza, Dénesednek én is nagyon boldog névnapot kívánok. Döglött egér :shock: Biztos nem volt szép látvány...
És most már a kérdéseidre is próbálok válaszolni. Ezen a héten a kollégáim helyettesítenek. Illetve pénteken - amikor a helyettesítést nem tudom megoldani, akkor Balázs marad itthon, vagy anyuéknál lesz Samu. Ez még függőben van.
És a bölcsiben szerzett jó / rossz tapasztalatokat egyelőre csak a jelekből próbálom megfejteni. Szívesen megy oda, állítólag nagy huncut, sokat mosolyog és játszik. Az egyik gondozónője indiánfőnöknek hívja, mert ha valaminek megörül, akkor nagyokat kurjongat, a többi gyerek pedig körégyűl :)
Persze ha lenne itthon tesó, biztos kevésbé igényelné a gyerektársaságot.

Edit, remélem, hogy el tudtál szépen búcsúzni apukádtól. Ma többször is eszembe jutottál.

Barbi, nagyon édesek a piciÁdám fotók. És tényleg hasonlít az utolsó képen a mostani önmagára. Veled miért nincs fotó?

Zsu, jaj, borzasztó érzés lehet, hogy Kata ott sír a bölcsiben, te pedig kint hallgatod.
Nekem mindig elfacsarodik a szívem, amikor megyek Samuért, és időnként egy-egy gyerköc elpityeredve kérdezi a gondozónőt, hogy az ő anyukája / apukája miért nincs még itt érte. Szerencsére nem ez a tipikus, de nagyon nehéz lehet gondozónőként is időnként...
No, most ért ide a kölök, megyünk valamit játszani.

erpé

Ma nem tudtam jönni eddig, de EDIT, nagyon sokszor eszembe jutottál, és nagyon remélem, hogy sikerült túlélned a napot! :) HA meg a könneid elfogytak, akkor gyere ide sírni. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Zsu,nekem ugyanez volt a problémám eddig,hogy fel kellett kelteni a Gergőt hogy az Encsiért menjünk a suliba.És ez csak azért problémás,mert a suli gyalog fél óra és 4-ig van napközi.De hála a jó égnek nekem már nagylányom van / és persze van helyi busz :lol: / és már 2 hete egyedül jár haza a suliból.Igy azért már lényegesen könnyebb,a busz itt áll meg nem messze,és csak a megállóba sétálunk ki.

Képzeljétek az utóbbi 1 hónapban rájöttem,hogy ha csak 1 órakkor fektetem le a Gergőt,akkor minden hiszti nélkül kb 5 perc alatt elalszik és alszik 3 órát.Na jó,van amikor másfél óra után ébred,de nem ez a sűrűbb.Este meg 1/2 9-kor a Lajos ébren leteszi és magától elalszik.Ez nálunk nagy szó,mert ő születése óta csak a kezünkben volt hajlandó elaludni.Ja,és alszik reggel 1/2 7-7-ig ébredés nélkül,vagy max.2 ébredéssel de csak a cumi miatt.Szóval most egyáltalán nem panaszkodhatom az alvása miatt.
bibolya

Évi, kívánom, hogy Samu is, te is nagyon-nagyon hamar helyrejöjjetek! :)
Örülök, hoyg jó a tapasztalat a bölcsivel kapcsolatban! :) Úgy néz ki, nekünk nem kell majd ezt igénybe vennünk, de még ki tudja, mit hozhat a jövő? Attól is függ, hoyg anyósék mikor költöznek ide (egy másik utcába). Remélem, mire vissza kell állnom a második babó után munkába, már itt lesznek! :)
Azért a játszóházat, ezta miniovit :D nagyon élvezi Kriszta, tegnap is voltunk, és így 3. alkalomra már végigülte-csinálta a mondókázást. :) NAgyon szereti a társaságot. :) Azért a kedvenc tevékenysége, azt hiszem, mégis az uzsonnázás. :lol: :lol: :lol: Látta, hoyg egy nagyobb (2,5 éves) kislány letérdelt a földre a szék mellé, és úgy falatozta a popcornt, hát ő is utánozta. később egyedül is így csinált. :D

Regi, örülök, hoyg újra itt vagy! Gyere és mesélj! A te gyerkőceidnek is jobbulást kívánok! :)

Ibolya, a húgom most 18 éves, úgyhogy éppen túlvan a kamaszkoron, de (igaz, nem voltam vele és a szüleimmel egyhelyen :roll: ) nem tudok róla, hoyg különösebb gondok lettek volna. Igaz, 2 évig nálunk lakott hétközben. De pl. azt vettem észre, hoyg édesanyámnak több mindent el mer mondani, mint nekem. :shock: :roll: Nem tudom, miért, de úgy látom, neki is jó a viszonya édesanyával, mint nekem is.
Pedig édesanyám sokszor panaszkodik, hoyg eléggé felvágták a nyelvét a kisasszonynak és felesel, de erre nem nagyon tudok, mit mondani. Ők nevelték. :P

Márti, örülök, hoyg nálatok elmúlt a betegség! remélem, te is helyrejöttél!!! :) És aludj csak nyugodtan! :wink: Ebben az életedben azt hiszem, nagyobb szükséged van rá! :)

Én az éjjel rosszul aludtam. De nagyon szörnyen. Kriszta mostanában max egyszer, ha ébreszt éjjelente, én mégis min. 2x még kelek pluszban. De az éjjel még vagy 5x is keltem. Fájt a derekam, szúrt a hasam, alig tudtam kimennia vécére, aztán ismét melegem volt, azt hittem, sosem lesz reggel. Akkor viszont már aludtam volna.... :roll: Különben 29 hetes vagyok ma.

Bocsássatok meg, ha valaki kimaradt... Nem is törekedtem most a teljességre, mert nem engedi az időm. Be kell szednem a kiteregetett ruhákat. :roll: Este lehet, jövök még.
Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Évi:nagyon sajnálom, hogy visszaesett a kicsi fiad és még téged is ledönt ez a nyavaja!!!!! :roll: Mennek a gyógymanók, remélem mihamarabb odaérnek!!!!!

Voltunk a gyerekorvosnál, Szonó holnap már megy oviba :mrgreen: -hál istennek már kezdtem kinyiffanni tőle, Zsombit szekálja állandóan , meg nehéz volt most vele, biztos elszokott az itthon léttől huzamosabb ideig :shock: -Zsombi csak simán megfázott, azt mondta a doki!!!!

Na megyek mert rajtam lóg az összes manó!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

NA, mielőtt bedőlnék az ágyba, még szeretnék Dénesnek nagyon boldog névnapot kívánni! :)
Iza, a döglött egér már döglött, úgyhogy, nyugodtan bicajozhattál volna, bár elhiszem, hogy nem lelkesített fel a látvány! :roll: Én nem félek, csak undorodom az "ilyentől".

Barbi, pinduri Ádám ugyanolyan csodaszép, mint most. :) Osztom a többiek véleményét, hogy az utolsó képen nagyon hasonlít mostani önmagára! :)

Edit, remélem, Virág jobban van! Mennek a gyógypuszik hozzátok is! :)

(Ezek jutottak még eszembe, hoyg kimaradtak. :oops: De meglehet azért, hoyg más is kimaradt.)
Jó éjt mindenkinek! :) Csak remélni tudom, hoyg az enyém jobb lesz az előzőnél! :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?