Sziasztok!
Linato
Születési rendellenesség, na ja ez jó!
Én szeretem havat, télen,nem tavasszal és ősszel, szép ahogyan esik, megnyugtató főleg amikor minden havas és hófehér, városban ez is biztossan más!
Havat lapátolni viszont nem szeretek ennyire!
Heni
Barni szövege csúcs!
Szeretnék , igen úgy néz ki mi megyünk, csak még azt nem tudom hányan, mert a fiaim is bevannak zsongva hogy jönnének, a babás talira.....
Nem maradunk sokáig mert haza is kell érnünk, csak ezzel a kajával vagyok most bajban, akkor mit vigyek?
Zsuzsi
Örülök hogy kibékültetek.
Tényleg szeretnéd ha az a naív srác lenne melletted aki tíz évvel ezelőtt?
Én azt hiszem a férjem is pont azt szeretné, hogy én olyan legyek, de az ugyebár képtelenség.
Külsőleg is változunk, öregszünk na, és ez nem feltétlenül a ráncokból látszik, nem hiszem hogy tudnék úgy ki nézni mint amikor összeházasodtunk. No meg belsőleg is azért engem ez a tizenegy év bizony megrágott egy jó párszor, a sok jó, és rossz, nem múlik el nyomtalanul.
És ami a legfontosabb nem is tudna az a naív gyermek aki voltam ezekkel a mai gondokkal most megbírkózni amikkel nekem is kell, úgy hogy szerintem a változás jó, és természetes nem biztos hogy szebb de hasznosabb.
Jó hogy meg tudjátok beszélni a dolgaitokat nálunk ez is csak egyirányú, én elmondom ő meg le se...tudod!
Zokni!
Na ezt szeretem, van olyan család ahol minden zokni párban van?
Én állandóan küzdök velük!!!!!!
Lányok!
Zsuzsi, Laura
Azt tudjátok hogy amikor a férjek ilyen ostobák azt vágják a fejünkhöz hogy rossz anyák és feleségek stb. vagyunk akkor magukkal van gondjuk leginkább!
Nem hiszem hogy a zokni, a rendetlenség, a neveletlen /Toncsi baba
/ gyerek akassza ki őket!
Nem tudják megfogalmazni mi is gond és azzal akarnak megbántani ami a legjobban fáj!
Nálam sikerül is, bevallom őszintén.
Hiába tudom ésszel, ha a szívem mást diktál!
Abban már nem engedek hogy rossz anya lenék!
Ezzel nem is próbálkozik, azt hiszem már bizonyítottam, megállom a helyem, de sok más van amivel még döfködhet és meg is teszi rendessen!
Ez van.
Norci
Úgy örültem annak amit írtál!
Süt belőled a szeret,az hogy mennyire oda vagy a pasikért a kis családodban és ez olyan jó!
Kibékülés tüske nélkü? Összeborulós úgy szeretlek, meg én is! Na ilyenkor érzem öskövületnek magam -regebben erről írtam neked Zsuzsa- nálunk már olyan régen nem volt!
Sosem kér elnézést semmiért természetes neki hogy megbocsájtok, nem mászkálhatok egész életemben durcásan, csak hát a sebek....így nem forrnak ösze, csak belűről marják az embert!
Lacival dumcsizni meg azért nem lehet, mert szerinte nem ő idegesít engem, ha nem én magamat, és különben is mindenki a maga szerncséjének a kovácsa, ha valami nem tetszik akár el is mehetek.....
Márti
Ármin szövegén is jót derültünk!
Sulis dolgokban igazad van, bár tudod nálunk egy iskola van, itt nem küzdenek a gyerekekért, mivel kötelező, tanítani az tanít akinek diplomája van és nem az akinek esze és szíve is lenne hozzá,a jó tanítól lelépnek mert nem kapnak lakást és kiemelt fizetést stb.
Változtatni meg csak akkor lehet/ne, ha a kedves szülőket érdekelné is mi zajlik az iskolában, de sajna nem így van, tapasztalatom szerint, a lényeg hogy ott van és nem otthon!
Ez szomorú, de a kezdeti lelkesedés négy év óvoda után rendessen hanyatlik, aztán még elsőben van valami belőle, innen már olyan arányban csökken mint a szüli értekezletet látogató szülők száma.
Jó pont a tanítónéninknél, közölte hogy nem arra megy hogy Karácsonyra tudjanak írni és olvasni, lehet hogy nem fognak tudni, és a könnyebb tantervet dobta fel végre, így azért nem annyira megterhelő nekik!
Edit
Riki is érzi hogy változtattok szerintem azért nyügike, meg ugye anyu is pakolászik ahelyett hogy vele játszana, Napocs is így volt vele!
Zsuzsa
Ma még megyünk, hogy holnap is így lesz a terv????
Ti jöttök? Beával, vagy mindenki?
Fiaimnak már mondtam hogy nem lehet szaladgálni, visongani stb. csak ülni szépen a szőnyegen és beszélgetni, vagy babákat hajkurászni, ők még így is benne lennének.
Leadom őket hozzátok, hogy boldogítsák a férjedet és a fiaidat, mit szólsz?
Csak vicc volt!
Dzsili