Sziasztok!
Angel!
Elő fogom keresni a recept könyvet, a sajtos kenyér miatt, fejből nem tudom... de arra emlékszem, hogy jó sok reszelt sajt kell bele... hmmm nyami-nyami, olyan isteni!
Lencseleves nálam sem okozott egyéb problémát. Azaz Gesztin nem vettem észre, hogy bántaná. Lehet, hogy ehetek még egy kicsit?...
A tejmennyiség csökkenését sajna észre lehet venni, a baba nyugtalan és rosszul alszik stb. nálam is ez volt, aztán mérni kezdtem és valóban alig evett esténként szegény Geszti, ezért kellett tápszer... Hálistennek már múlt idő!
Edit!
Jaj dehogyisnem fáj a hátam!!!
Napról napra nehezebb a csajszi, (aminek persze nagyon örülök!) már 6 kg felett vagyunk. Mi lesz később?
Geszti is nagyon bepipul, ha a hasa alá szorul a karja, ő is sír általában pár perc múlva. De legutóbb már olyan ügyi volt, hogy könyökére érkezett ahogy megfordult! Persze, majd belejönnek.
Edit24!
Nekem is ugyanez volt a helyzetem Gesztivel, az első két hétben még úgy-ahogy volt tejem, aztán ahogy nőtt az igénye, kevés lett. Tápszert kellett adnom, általában 1-2x naponta, de az esti kajálás mindig tápszer volt, mert nem volt annyi tejem estére, hogy jóllakjon, és olyankor nem is tudott aludni. Ezért kényszerültünk a tápszerre. A tejmennyiség akkor kezdett nálam nőni, amikor próbáltam magam lenyugtatni. Tudom, közhelynek hangzik és eléggé elcsépelt szövegnek, de a lényeg hogy nyugalom és türelem kell, és bíznod kell abban hogy lesz elég tejed. Én beszedtem még egy doboz gyógynövény kapszulát is (more milk plusz) ami eléggé drága volt, és végülis nem tudom az segített-e, de miután beszedtem, utána 1-2 héttel kezdett javulni a helyzet. Emellett vedeltem a laktoherbet (most már csak fitolacot iszom mert sokkal finomabb és gazdaságosabb és nem utolsó sorban hatékonyabb!) és nagyon sűrűn tettem mellre Gesztit. Volt úgy, hogy másfél óránként! Néha nem is nagyon volt éhes, evett kicsit, aztán elég volt neki. De sokkal nyugodtabb lett ő is. Kb. 2 hónapos volt amikor elhagytam a tápszert teljesen, azóta csak és kizárólag tejcit kap. Pont annyi van, amennyi kell. Még este is van bőven, mindig jóllakik és nagyon hosszúakat alszik, volt már hogy este 9-től reggel fél 9-ig... Szóval próbálj nyugodt és türelmes lenni. Nem egyszerű és nem megy egyik napról a másikra, de meglesz az eredménye!
Beuka!
Mi is holnap megyünk szurira... a 4 hósra... és én is félek előre, Geszti tuti hogy bömbölni fog. De hálistennek utána jóóóó sokáig nem kap szurit, majd csak novemberben.
Sz_Kata!
Nagyon klassz a kép! Ki csinálta?
Utólagosan is boldog szülinapot! Ez nem ér, hogy szilveszter után te már mindjárt másnap is bulizhatsz
ráadásul mindig szabadnap van
Bettus!
Még nem raktuk össze a kirakós játszószőnyeget... így nem tudom, kiesnek-e a darabok. Nekünk számos van (1,2,3 stb) de végülis abban is lehetnek darabkák.
Rönci és Jadey!
Klassz lehetett a szilveszter így együtt, nagyon jók a képek!!!
Jadey, a jelenlegi párod mennyire hasonlít az előzőre! Hihetetlen! Véletlen?
Lányok, nem tudom mi van, de Geszti ma is hétalvó, fél 4 óta húzza a lóbőrt, remélem ma este sem lesz gond... Tegnap is sokat aludt délután, aztán este 11-kor még itt kukorékolt nekünk és játszott, vigyorgott, magyarázott.
Ma kaptam egy kis "kimenőt", Apa itthon van és délelőtt elhúztam a csíkot, postára, teszkóba, DM-be... A DM le volt rabolva, mintha bomba robbant volna, nem kaptam pelenkázó alátétet! Felháborító!
Viszont kapott Geszti egy új rágókát, amit már olyan ügyesen tud fogni!... és egy kanálkészletet, hiszen már hamarosan kelleni fog!
Vettem egy 4 hós kortól adható Milupa vaníliás tejbedara pépet, meg egy Hipp alma-őszibarack bébidesszertet, majd holnap lehet hogy kipróbáljuk. Ha nem eszi, eltesszük (mármint a dobozost) és majd megkapja később. Ha meg ízlik neki, akkor minden nap kap majd egy picit (pár kanálnyit). Én nem vagyok ellene a hozzátáplálásnak ilyen korban, szerintem csak jól jár vele, az anyatejci mellett még egyéb finomságot is kaphat.
Na megyek, Apa alszik, én meg megyek mosogatni... aztán bebújok mellé...