Sziasztok!
Márti!
Örülök, hogy Vilka jobban van.
Solya!
Örülök, hogy ti is gyógyulgattok.
Köszönjük a gyógyókat mindenkinek. Mára engem is leönött a ntáha. Vili szépen javulgat, bár most régóta alszik, remélem nem lett lázas.
Talit mi tuti kihagyjuk, mert mi tuti fertőzünk (nővéremék is elkapták tőlünk), még ha megis gyógyulunk szombatra, még lappangási időn belül leszünk.
Pedig annyira, de annyira szerettem volna menni
Cory úgy sajnálom, de biztos elvisz valaki titeket.
Ráadás most Andit is útbaejthettük volna a szőnyeggel.
Egy kis áradozás Viliről: Délelőtt játék közben elkotyogtam neki, hogy húsleves az ebéd, Vili azonnal rohant a konyhába "vese húsika" felkiáltással, gyorsan kifőztem a tésztát aztán már negyed 12-kor megebédeltünk. A második fogás "csak" túróstáska volt, na azt kiköpte és ezt mondta "vese i-pici kér még, fincsi"
azt hittem elolvadok. Mindenkinek ilyen hálás evő gyerkőcöt kívánok, ezért megéri esténként fentmaradni főzőcskézni, akármilyen fáradt vagyok
Iskola témához már régen hozzá akartam szólni:
én koránt sem vagyok olyan optimista, mint Heni, hogy javulni fog a helyzet
Ha körül nézek a baráti körömben sokan tanultak tanárnak, sokuknak még szvsz jó érzéke is lenne hozzá még sem mennek el tanítani, részben a fizetés, részben a kollegák miatt, inkább cégeknél keresekdelmi, vagy kommunikációs asszisztensként helyezkedtek el, és közben szereztek valami gazdasági jellegű diplomát is. Amikor gyakorlóiskolába jártam, azok a "kistanárok" akiket szerettünk, diákként jónak ítéltünk meg (=eszünkbe nem jutott szívatni
) pont ők nem akrtak sohasem igazán tanárok lenni.
Akik mégis megmaradtak a tanári pályán, de nem bírták a "normál" iskolában a fizetést és a közeget pl. nővérem, barátnőm azok meg magániskolában tanítanak, amit per pillanat nem tudnánk megfizetni. Én kicsit szkeptikus vagyok.
Biztos vannak középkorú jó tanárok is, de ők addigra mire mi gyerekeink iskolába járnak tuti kiöregszenek.
Vagy ha megnézem hogy mostanában ki ment el, a volt osztálytársaim közül pl. tanítóképzőre (a legbutább lány akit sehova nem vettek fel), na ő tanít is, akkor megint csak elkeseredem.
(Remélem az utolsó bekezdésben nem vagyok félreérthető, nem arról sózl, hogy lenézem a tanítóképzőt végzetteket.)
BMárti!
Neked mindig elfeljttetem írni, hogy szívesen
Én is így voltam vele, hogy végre el tudtunk menni Vityával kettesben Vili nélkül, meg már Vilivel is mindenhova lehet menni. Egyre fogékonyabb mindenre, stb. Nyáron a szexi ruháimban (ha van nekem olyan) feszítettem már. Valahogy megérintett a szabadság íze
, de valahogy rájöttem,hogyha ezen a nehezebb időszakon túl vagyok, akkor előbb fog újra megérinteni ugyanez az érzés, másrészt az együtt négyesben érézse is. (Majd ha iskolások lesznek akkor tervezzük a harmadikat) Másrészt első gyerek előtt én mindig azt hajtogattam Vityának (akkor még nekem kellett őt győzködni), hogy nem érdemes ezt halogatni, mert úgyis mindig lehet olyan ürügyet találni, hogy most épp miért ne, aztán meg 40 évesen rádöbbenünk, hogy késő. No ő nekem u.ezt mondta a második előtt. És igaza van.
Dzsili!
Annyire tetszett amit írtál, hogy fárasztóak, de belőlük nyered minden energiád
Tényleg így van ez és olyan nagyon jó érzés.
Zsuzsi!
nEked akartam még valamit írni,d e totál kiment a fejmből. Bocs.
Ébred Vili elküldöm.
Norci