Új privát üzeneted érkezett!

Dzsili!
neked akkora lelked van! Mégis mindig döbbenek, hogy fér bele mindenki? Kép
Irigyellek. Kép Bárcsak én tudnék így odafigyelni, szeretni, és átadni a szeretetemet.
Solya
solya

Én egy akkora balfék vagyok!
Csak írok, írok, aztán meg jól nem küldöm el. Kép
Majd ha lesz erőm újra írom.Kép

De, ami még lemaradás régről:
Cory,
örülök, hogy neg. a pisije Zsomának!

Solya
solya

SZiasztok!

Vilka babának nyálkás véres hasmenése van KépKépKépKépKép Csak 6-tól rendel a doki, de addig is drukkoljatok, hogy ne legyen baja! Nagyon megijedtem! Volt vkinél ilyesmi? Jaj, úgy féltem őt!

Menta! Drukolok, hogy minden OK legyen! Kép

Minden betegnek gyógyulást! KépKépKép

Így lehet, hogy mi sem tudunk talizni menni Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Márti,
miért nem viszed el a korábbi rendelésre Vilkát, vagy hívd fela dokit! Hátha megnyugtat! eddig nem volt semmi jele?
Hú, csak szurkolni tudok, hogy minden rendben legyen!
Solya
solya

Márti
Csengusnak tavaly volt ilyen, amikor elkapta a fosós vírust. A doki szerint akkor attól volt kicsit véres a széklete, hogy állítólag nagyon-nagyon híg lett, és az ugyanúgy megkínozta, minta székrekedése lett volna. De azért jobb, ha minnél előbb látja orvos, merthogy nem értek a témához ám! Csak abszolút át tudom érezni a pánikot. Sok-sok gyógy- és nyugi Kép-t küldünk!

Solya
Sárának is sok-sok gyógyiKép-t!!!

... meg minden betegnek is!!! Rémes, hogy rögtön hogy tombol a kórság, ahogy bevonult az ősz KépKép

Menta
Sok-sok drukk! ... de nagyon jól van az a Pocakmanó... tuti!!! Kép

BMárti
én is azért bizakodom, mert ott van a barátnőm példának. 3 csemete, alig 2 év és 2 év korkülönbséggel... és az első volt a mintagyerek, persze az összes szülői hibával, amit elkövethettek, és utána jött a két ördögfióka-lány... és nagyon jól elvannak. A legkisebb most volt nyáron 2 éves Kép... Szóval remény!!! Kép

... én is megtanultam már suli előtt olvasni... amíg a tesómmal tanultak otthon én figyeltem, és előbb tudtam a dolgokat, mint ő Kép .. persze, mert nem volt kötelező, hanem játék... a suliban aztán akár unatkozhattam is volna, de nagyon "modern" falusi iskolába jártam: 1-2. osztályban a teremben hátul voltak könyvek, játékok, egy szőnyeg... aki készen volt, az hátra mehetett Kép jó, 13-an voltunk, így azért könnyebb lehetett a tanítónéninknek is... bár volt egy igaziból kisegítő iskolába való osztálytársam is, de 2. végére ő is megtanult olvasni... Unatkozni 3.-ban kezdtem... már Bp-en, a II. kerületben sőt Rózsadombon, a hűűűdeelit iskolában...

... a Dédi meghalt KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Múlt szerdán még labdáztak Csengussal...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Márti
Napocskának volt, amikor a fertőzése, a garatból lehúzódott a gyomrára is.
Antibigyóval kikezelték.
Most én vagyok aki nem rémizget hogy mi minden lehet, hanem próbál nyugtatni!
Gyógyi hegyek röppennek nektek! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Menta
Drukkok igyekeznek neked is, nyugi tutira minden rendben van a kicsivel, gyere ám és meséld el mi volt!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Mi lett a macsekszőr allergiával?
Nem vészes vagy a cicát kell elajándékoznod,ami neked biztosan nagyon rossz lenne?

Solya
Ugyan már!
Te is olyan jókat szoktál írni, ezért is hiányoltunk, megnéztem a másik topicot ami eddig lekötött ott is nagyon tetszett amit Csillának írtál!
Nekem feltünt hogy elmaradoztál, meg BMárti is, meg a Szilvik is ritkán vannak, de én sem voltam költözködi miatt, utánna meg hiba kerestelek beneteket, azóta ti ketten legalább megkerültetetk, szerintem egy jó kis "szekta" vagyunk mi itt és nem lenne jó ha lemaradoznának eggyesek!

még jövök...

Dzsili
dzsili

Ja... macisüti Kép Anya szokott rozslisztes mézes sütit sütni... Csengus kedvence...ő nevezte el macisütinek... KépKépKép

Dzsili
Nagypapád?

Zafi
Lehet, hogy a legközelebbi Telkis kiruccanásotokkor már minket is ott találtok Kép

Dédi még csak nem is látta a telki házat... csak akkor akarták megmutatni neki, amikor már készen van ... és most üres marad a szobája Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebi,
részvétem.

Köszi a gyógyokat!
Már 3. órája alszik. Az 5 órás gyógyszert ki is hagytam, kátszer elég volt felkelteni. Tudjátok mit evett ma? 1 perecet és pár falat zsemlét. Ugye nem lesz baja? Már voltunk kórházban vele kiszáradás gyanú miatt, de az otthon volt, nem ilyen messzi, és ott értettem, mit mond az orvos. Kép
Márti, én is félek. Már Máté is alig eszik. Kép
Solya
solya

Sziasztok!
Először is Rebi!Őszinte részvétem.Kép

Zafi!Rékának gyógyik.KépKépKépNe akadj ki,hogy rosszul vagy a gyereked hányásától,én pocaklakó nélkül is nehezen viselem az ilyen "illatokat".
Tündéri a szövege,gondolom ilyenkor elolvadsz.Kép

Dzsili!Én is úgy gondoltam,hogy majd megbeszéljük mikor látogassunk meg.Egyenlőre be vagyunk havazva programilag,de előbb-utóbb csak lesz némi szabadidőnk.KépNapocs nagyon édesen beszél,biztos jól eldumcsiznak majd Korival.Kép

Márti!Ármin,Vilka csoda édesek a képen.Na meg jó volt a fotós!KépVilkának gyógyok gyorsan,gyorsan.KépKépKépKépKép
Én is el szoktam vinni másik doktornénihez a lányokat,ha baj van és csak délután rendel a sajátunk.Eddig még soha nem szóltak érte.Legjobb tudásuk szerint segítettek.

Menta!Nekem 9 hónapig görcsölt a hasam Korival és nagyon aggódtam.Szerencsére nem volt semmi gond.Nálad is biztos minden rendben van.Kép

Norci!Vili nagyon ügyes volt.Kori tuti hisztizett volna .Biztos örült apa,hogy hajnalban őt hívta.Tessék hamar meggyógyulni.KépKépKép

Solya!Sárának szívesen küldenék pár kg-ot.Nekem csöppet sem hiányozna.KépJobbulást,minél hamarabb.

Henke!Azért ha mégis sikerül úgy szervezni,mi is mehetnénk?Természetesen összedobnék valami fincsit./Pl:fasírtgolyót és valami salátát./ Kép

Mindenkinek!Vasárnap kell az órákat visszaállítani,így egy órával többet alhatunk.Hajnali háromkor kettőre.Csak tudnám ki az aki tényleg akkor tekeri vissza?Mi olyankor aludni szoktunk.Kép
linato

Rebi
Részvétem! Nem is tudok mit mondani...sajnálom.KépKépKép

Rebi, BMárti
Köszönöm az érdeklődést!
A nagypapámat holnap műtik, mint kiderült, de ma kellett reggel befeküdnie a kórházba, szürkehályoggal, az egyik szeméről már levették egy pár hónapja most jön a másik, csak hát már azért nem mai gyerek és minden bavatkozás rizikós ebben a korban.
A vastagbéllel is volt nála gond egy daganatot kellet eltávolítani és azt csak úgy lehetett hogy a hasürgen kívülre vezették egy zacskóba, nagyon kellemetlen neki, azóta sehová sem jár, de hozzánk eljött megnézni a házunkat ez olyan jól esett.
A gyerekeket is nagyon szeretik, most a mami van jobban elanyátlanodva, fél egyedül, nem győzöm nyugtatgatni,megviseli őket ha csak egy napot is -főleg ha 4-5- külön vannak, több mint 50 év házasság után!

Solya
Miért kap óránként szirupot?
Ez valamilyen rehidratáló folyadék?

BMárti
Milyen ismerős ez a nem vagyunk egy véleményen berendezés dolog!!! Honnan is??? Ja az én Lacim is ilyen.....
Enyhén szólva az agyamra megy vele, teljesen más az izlésünk és megint én húztam a röviebbet mert vagy tetszik ami neki, vagy nem lesz!
Vásárolni is utál, nézelődni végképp, és alig lehet néhány borzalomról lebeszélni.
Ő fuvarozó, úgy hogy semmi közze a programozáshoz, a számítógépet is rühelli, csak akkor ül le ha muszáj, úgy hogy hol lenne a közös téma?
Bár ő mindenkivel el tud dumcsizni, csak egy két típust nem kedvel, tudod aki magasabban hordja az orrát a kelleténél, meg akinek a pénz az Isten, mi ugyanis nem vagyon, és végzetség szerint szoktuk a barátainkat válogatni.
De szerintem itt mindenki jó fej úgy hogy a férjek is azok, én próbálom erről meggyőzni őt, de....
Most ott tartunk hogy duzzogva ugyan, de felajánlotta hogy elvisz minket Heniékhez / Napocst és engem mert a fiúk unnák magukat, már nagyok /de nem jön be, mondjam azt hogy dolga van majd vissza jön értünk.
Potom két óra az út kocsival, haza nem tud jönni, hogy addig mit csinál? Moziba megy, de hová?
Pedig mondtam neki, hogy egy órát mardok és mehetünk csak legalább egy pár szót had váltsak az ottlevőkkel, de ő nem akar feszengeni.
Olyan parázósak ezek a hapsik, ennyi erővel én is idegen helyre megyek, alig láttam még valakit...
Jó lenne de amilyen mákom van, majd közbe jön valami.
Látod csak belelendült Lacika a kajálásba!Kép

Napocs ma nézte a fűrészporos tapétán a kitüremkedéseket és kapargatja őket:
-Pók.
Nem pók Napocska tapéta, van a falon.
Erre megfogja a ruhám:
-Anya van tapéta? /Anyán tapéta van?/

Jót rajzoltunk ma a fiúk is mi is, mondtam neki, hogy virág, nap, fa, mondogatta ő is, és alkotott boldogan, olyan aranyos volt!

Pussz: Dzsili
dzsili

Solya
Elméletileg az sem tragédia ha nem eszik egyálltalán, csak igyon!
Ez viszont fontos!!!!
Itasd nagyon, ha elfogadja akkor nem fog kiszáradni!!!!
Biztosan lehet ott is kapni ilyen rehidratáló folyadékot azt hiszem a HIppnek van talán, nem jó ízű, mert sós de még Napocs is megitta amikor ilyen beteg volt, ő sem evett de nem száradt ki.
Azért figyeld őt ha nagyon tónustalan lenne a kis bőre, meg a betegségen túli extra alvásnál is többet alszik, iszonyú bágyadt, figyelmetlen, azért kérdezz meg orvost, inkább infúzió legyen mint hogy nagyon kiszáradjon.
mennek még a gyógyikák! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Linato
O.K. megbeszéljük, az a gond hogy ebben a takony időben mindig beteg valaki!

Dzsili
dzsili

Szaisztok!

Rebi!
Dédi! Nagyon sajnálom.KépKépKép

Dzsili, Solya, és többi beteg gyerkőc mamija! Gyógyok száguldoznak felétek.KépKépKép Mi már nagyon jól vagyunk, rosszabb, mint a 2 fiú együtt volt. Kép

Henke!
Küldtem egy emailt térképről. Megkaptad? Azon jól betudnád jelölni, hogy hol laktok, bár nekem érthető volt.KépKépKép

Márti!
Mi van Vilkával? Doktor néni mit mondott?

Megyek olvasni, mert elég felületesen olvastam. Kép

Linato!
Utólag, de azért még 8 napon belül, nagyon Boldog Szülinapot kívánok én is neked.KépKépKép
Zsuzsa

beababa

Megjöttünk!
És minden rendben a babával!!!! KépKépKép
Szép nagyot nőtt! És amikor Helena meglátta: BABA. KEZE. LÁBA. Kép
A görcsölésre azt mondta, hogy ha rendszeres, akkor rendszeresen szedjek magnéziumot. Az jó, hogy nincs vérzésem.
Mondtam, hogy AFP-t inkább nem kérek és simán belement. Viszont azt mondta, hogy a szédülésem miatt, meg hogy sápadtka vagyok ír fel vasat. Erre megkértem, hogy inkább nézzük meg a vasszintemet is és az alapján szedjek vasat, az a tuti. Ebbe is simán belement. Most úgy érzem, hogy inkább partner vagyok, mint betege és ez olyan jó.
Köszönöm a drukkokat!!!!
Lináto!, Jó tudni a te példádról is. Ezért is szeretem a babanetet. Azt hiszem "hót sötét agyú" lennék ezen infók nélkül.

Rebi! Nagyon sajnálom a dédidet és titeket is miatta. Most már biztos jó helyen van!

Márti! Pele Hannájának akkor volt ilyen, amikor Pele túl sok tejterméket fogyasztott és kiderült, hogy Hanna allergiás rá.
Remélem Vilka hamar meggyógyul!

Norci! Ti is gyógyuljatok!

Dzsili! Ti már jobban vagytok?
A doki azt mondta, hogy ő nemigazán hiszi, hogy a macskától lennének Helena bőrtünetei. Akár meg is maradhat a cica. De ha nagyon izgulunk, akkor vigyük vendégségbe a cicát 1 hónapra. Győző dönt, de nagyon úgy tűnik, hogy ő nem akarja elpaterolni a macsekot.

Na kész van Helena a fürdéssel, mennem kell mert Helena már mondja, hogy lesz cici, lesz cica (mesében). Kép

Úgy hívja magát, hogy Hana. Kép

Sziasztok!!!
Menta++
menta

Márti?
Mit mondott az orvos?

Lányok!
Köszi!
Képzeljétek megevett mindkettő egy-egy tányér husilevest! Direkt nekik a szívemet is belefőztem! Kép Annyira boldog vagyok!

Dzsili,
pont ez a baj Sárával, hogy ha nem beteg, akkor is max. fél liter folyadékot iszikmeg naponta, ma pedig még csak egy kübli varáxsitató fogyott el. Kép
És igen, vmi rehidratáló szirup.

Szurkolok nagypapádnak, a mi egyetlen dédinknek is levették mindkét szeméről. Tudom mennyire lehe tértük is aggódni. Szerencsére nála szuperül sikerült minden! Reméljük nagypapád is olyan jól fog látne, mint fiatalon! Kép

Solya
GYÓGYOK MINDEN KIS BETEGNEK: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
solya

Menta!
HanaKép
BabaKép
solya

Sziasztok!

Márti: remélem, semmi komoly Vilkánál! Jobbulást! Nagyon helyesek a képen Kép

Rebi: részvétem Kép

Solya, Zafi, Norci: jobbulást!!

Zafi: én alapból nagyon hányós vagyok, úgyhogy ilyesmi takarítását nem vállalom soha.

Menta: Kép

Nem tudom, mi legyen tali ügyben, most, hogy ennyien lebetegedtek. Lehet, hogy inkább mi nem kockáztatunk Kép

Zsoma 3500g Kép
Ma kétszer próbáltunk sétálni menni, mindkétszer csöpögni kezdett az eső, mire leértünk! Kép Persze én mindkétszer leizzadtam az öltöztetéssel Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Rebi!
Részvétem a dédi miatt!

Márti!
Mi van Vilkával? Mit mondott az orvos? Remélem nincs komoly baj! Drukkok.

Menta!
Hurrá.
Mit lehet bevenni terhesen szoptatás alatt torokfájás, fejfájás és akonykór ellen? Nem feltétlenül gyógyszert?

Cory!
Megértem, bár nem is tudom van-e még alaki aki nem dőlt ki az osztályból?

Solya!
Nektek is gyógyok ezerrel:Nekem épp most fő a húslevesem Kép

Linato!
Köszi, azt hiszem Vili is egy kicsit "koravén" gyerek, hihetetlen mennyi mindent ért Kép Reggel is apához bújt Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Megpróbálok írni pát sort, de mindenre biztos nem tudok reagálni, amire szeretnék. Milyen sok a beteg.Kép Szerencsére mi még jól vagyunk.

Márti! Hogy van Vilka? Mit mondott a doki? Sok-sok gyógypuszi neki KépKép, remélem, nincs semmi komoly baja.
Annyira édesek a képen!Kép

Menta! De jó, hogy a babával minden rendben.Kép HanaKép

Rebi! DédiKép Részvétem....
Macisüti.Kép

Solya! Nektek is ment sok gyógyiKépKép.

Norci! Nektek is jobbulást!Kép

Zafi! Rékának is mennek gyógypuszik.Kép

LKata! Igen, a lányok is tudnak ám nagyon rosszak lenni.Kép

Tali ügyben még mindig nem tudok semmi biztosat mondani. Ha egy módunk van, ott leszünk.KépLegfeljebb onnan buszozunk majd Gyöngyösre tovább.
Még nem tudom, mit viszünk, majd kitalálok addig valamit.
A lányoktól is függ, mire lesz időm.

Most megyek, még van egy kis dolgom...
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, addigra volt még két véres kaki Kép A doki azt mondta, vagy sima hasmenés és amiatt vérzik is - ebben én három ilyen után nem hiszek, vagy vmi vírus, holnap kell székletmintát vinni a Váci útra az ÁNTSZ-hez. Normál esetben 48 óra alatt megvan a kitenyésztés és az eredmény - de most a 4 napos hétvége miatt csak jövő hétfőre KépKépKép Nem értem, hogy tehetik meg, hogy egy ilyen labort is szüneteltessenek négy napig??? Egyelőre nem kapott Vilka semmit, sokat kell szopiznia, ha rosszabbul van (vagyis, ha rosszul, mert szerencsére a kedélye tökéletes Kép), akkor vissza kell vinni a dokihoz ill. hétvégén ügyeletet hívni. Fertőzőnek állítólag nem fertőző, de a biztonság kedvéért mi semmiképp nem megyünk talizni Kép Hát, majd tavasszal! Kép De azért ti érezzétek nagyon jól magatokat és csináljatok sok-sok képet, hogy irígykedhessenek az otthonmaradók Kép

Solya! Leveske hurrá!!!! KépKépKép Az anyai szív csodákra képes Kép

Menta! Babácska is hurrá!!!! Kép Nem kérdeztétek a nemét? Hana Kép Tejtermékes infot köszi, akkor erre is figyelek! Vezetéssel hogy állsz? És neked is lehet gratulálni a szopivizsgához? Kép

Rebi! Részvétem a Déditek miatt Kép

Cory! Zsomának sok nagy puszi Kép nőjön csak így tovább! KépKépKép Mi dokihoz menet-jövet áztunk ... hm ... sz@rrá... kendővel mentünk, András értünk jött az eső miatt kocsival, és mégis Kép

Azért még kérünk további drukkokat a teljes jólléthez, mert nem nyugodtam meg teljesen Kép Lehet, hogy holnap megpróbálok még futni egy kört, hogy legyen korábban laboreredmény!

Márti++
márti

Sziasztok!

Rebi
Részvétem.Kép

Gyógyok minden betegnek! Úgy néz ki, hogy Peti meggyógyult!Kép

BMárti
Bútor: mintha rólunk írtál volna. A legnagyobb vitáink mindig ez ügyben vannak. Még mindig nincs polcunk vgy szekrénysorunk a nappaliban... Gondold el, én lakberendezést tanulok most.Kép Szerintem az életben nem valósulnak meg az esetleges ötleteim.

Márti
Mi van Vilkával?
A kép tuti, Vilka meg hatalmas.Kép A gyurmát Peti is szereti, főleg apró darabokra szedegetni, amit aztán belepüföl a szőnyegbe...

Bogancsi
Köszi a megnyugtató szavakat.Kép Nem aggódom ám annyira.

Zsuzsi
A kanalasat ált. be tudom adni simán Petinek. Brutál mami az antibiotikummal vagyok, ha nem akarja bevenni, mert azt nem szabad kihagyni. Olyankor pl. befogom az orrát és a kinyitott szájába benyomom a kanalat. Ez van, de szerencsére ritkán.

A talira valszeg almás sütit viszek, meg talán fasírtot, vagy még nem tudom.

Menta
Baba.Kép Miért zavar az AFP? A bizonytalansága miatt vagy a vérvétel maga a gond? Jó, hogy a doki partner ezekben a kérdésekben.

Hirtelen nem is tudom, mit akartam még írni, de mindegy is. Talira tessék meggyógyulni!!!KépKépKépKépKépKépKép A férjeket meg befogni sofőrnek!

Jó éjt!
Gorsi
gorsi

Márti
Gyógyok.Kép Olyan kár, hogy nem jöttök!Kép

Henke
Még az a telcsiszámod, amit anno körbe- e-maileztünk?

Ha esetleg vmiért kéne (Borcsa), az én számom azóta megváltozott: 70/501 2839

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Rebi! Részvétem.Kép

Márti! Hogy van Vilka??

Menta! Örülök, hogy jól vagytok.

Az iskola témához csak annyit, hogy szerintem azért nem szerencsés előre megtanítani olvasni meg írni a gyerekekt, mert nem biztos hogy olyan módszerrel sajátítják el, mint ahogy a suliban tanulnák és ez meghatározhatja a további tanítást tanulást, mert ugye többféle olvasás tanítási módszer van. De ezt a tanítók biztosan jobban tudják.

Cory! Szépen növöget már Zsoma.Kép

Norci! Vili milyen kis apásKép

Sajnálom a kis betegeket, de ez az ősz ilyen, nekem is fáj a torkom 2 napja.

Beja! Nagyon jók a cuccok.Kép Mind jó ráKép KÁr hogy a pizsiket csak utána tetted fel. Most gondolkozok, hogy egyrészes pizsit veszek Hannának, mert indig kivan a dereka, ha meg bodyt is adok rá, akkor meg melege van.

Nekünk kitört az őszi szünet.Kép Most egy kicsit pihenek legalább.

Jóéjt mindenkinek!

Tikk
tikk

Márti,
Váci úton szuper rendesek! nem hirdetik agyon, de szombaton is lehet eredményért menni. És a kaki kitenyészik 48 órán belül akkor is, ha szünnap van. És van ügyeletük is. És ha megmondod, hogy mekkora baba kakijáról van szó, még telefonon is fognak neked segíteni! Én eddig csak jót tapasztaltam az ott dolgozókkal kapcsolatban! Kérdezzetek rá bátran, és kissé kétségbeesve, hogy mikor lehet telefonon érdeklődni! Kép

Solya
solya

Solya! Köszi, ez nagyon megnyugtatóan hangzik! Kép Remélem, a kitenyésztés eredménye is megnyugtató lesz Kép

Tali: Ha addigra kiderül, hogy nincs bajunk, nem fertőzünk és nem omlott össze az immunrendszerünk, vagyis mind a négyen tökéletesek vagyunk Kép, akkor megyünk, mert nagyon vágyunk (vágyom Kép) látni titeket - de csak akkor merek, ha tényleg minden OK!

Beja! Én is néztem az áruházatokat, de a képeket nem látom - lehet, hogy Mozillával nem lehet nézni??? Kép

Iskolatémához hozzászólnék - ha fürdés után még ébren leszek, akkor jövök Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

REBI! Őszinte részvétem!!!

Most olvastam az emileket, amiket küldtetek, és bocsi, hogy itt és most válaszolok, de nagyon nyögvenyelős a netünk, és így egyszerűbb.

BMárti! Köszi az infot első körben - most tutira nem aktuális az új autó, akármilyen kedvezőek is hitelek. Tavasznál előbb biztos nem, és akkor is lehet, hogy 2-3 éveset nézünk inkább - a gond ezekkel az, hogy nem nagyon adják el őket! Kép

Zsuzsa! Megnéztem a térképet, háááát biztos én vagyok a béna, mert bejelölni nem tudtam, hol lakunk, de ha neked nem gond, felteszed ide a kinagyítottnak a linkjét légyszi? Ti amúgy úgy is jöhettek, hogy a Testvérvárosok útján, végigjöttök egész a Napsugár étterem mellett, de nem kanyarodtok jobbra, amerre az aszfaltút visz, hanem egyenesen rátértek a kövezett útra. (Blaháné útja) Teljesen végigmentek rajta, majd amikor véget ér, lesz egy kanyar jobbra fel, majd rögtön balra - és ugyanott vagytok! De a térkép alapján nagyon egyszerű!

Szilvi! Őszintén szólva fogalmam sincs, honnan-hova jár a busz, csak azt tudom, hogy a Szadán belüli buszmegállótól még vagy jó 800 méter hozzánk az út, meredeken fel, majd le. Van egy másik busz is, ami a fent említett Napsugár étteremnél is megáll, oda valamivel közelebb lakunk, de ezek annyira ritkán járnak, és mondom, olyan sokat kell még gyalogolni (gyerekestül főleg), hogy szerintem nem éri meg! Ez utóbbi nem is tudom, honnan indul.

Lányok! Nehogy most robbanjon le mindenki, amikor végre taliznánk!!! Mi még tartjuk a frontot!

Márti! Barni akkor kakilt véreset, amikor berepedt a cicim, és lenyelte a vért! Remélem, nálatok sem komoly!!! Mit mondott a doki??? Ne dőljetek ki szombatig, kééééééérlek!!!!

Menta!! Kistesó: jaj de jó! Én is szedek Magne-B6-ot, azóta sokkal jobban érzem magam, kevésbé vagyok fáradékony is.
Azt szerettem volna kérdezni, hogy még régebben írtad, hogy Helena kap valamilyen ecsetelőt a fogára - megírnád légyszíves, hogy mi ez? Barninak is van gond a fogával, most el fogjuk kezdeni a Zimafluort, hogy legalább a maradandó fogait meg tudjuk védeni. Ecsetelőt viszont nem tudott felírni a dr, mert amivel ő tudta volna kezelni, attól fekete lesz a foga Kép, a másik fajta pedig 6 éves kortól adható. KépKépKép
És képzeld, szombaton voltunk Branon, itt voltak a gödöllői könyvtárban, Tánya is játszott, a pici babájukra közben a nagyi vigyázott! Barninak is nagyon tetszett, 3-4 számot végig is hallgatott-táncolt (amíg a ropi tartott Kép), kezdetnek nem rossz! Sajnos a táncházban már nem tudtunk maradni, de így is olyan jó volt egy kicsit hallani-látni őket! Kép

Cory! Zsoma szépen gyarapodik! Kép

Sziasztok, megyek.

Heni+Barni+Kép

Ui: Mi is voltunk ma dokinál, alig tudtuk meghallgatni a szívhangját a babának, mert folyamatosan csuklott, aztán meg ficánkolt. UH csak jövőhéten lesz, mielőtt elmegy a Pető dr külföldi továbbképzésre - korrekt volt, hogy szólt előre, berendel még előtte, és megbeszéljük azt is, mi lesz, ha pont akkor jönne a baba (amit én nem hiszek, Barni is szépen kivárta a maga idejét) Kíváncsi lettem volna, hogy most mekkorára saccolja, de majd legközelebb! Kép Barni csalódott volt, mondta, hogy "Meg se néztük a pici babát!"
gesztenye

Sziasztok!

Rebi!Kép Részvétem!Kép

Menta!Kép Örülök, hogy minden rendben és hogy ilyen jól megértitek egymást a dokivalKép

Márti! Vilkának gyógyok!KépKépKépKépKépKép

többi betegnek is gyógyKépKépKépKépKépKép

Réka már jól van, biztos, hogy a köhögés miatt hányt, még kicsit náthás, de szerintem talira már ok-ék leszünk!

Cory! Majd még értekezünk fuvar ügyben, hogy hogy döntöttetek.

Biztos akartam még írni vkinek, majd holnap pótolom!

Zafi
zafi

GOrsi! Feltettem a mobilokat a profilba!

Szilvi! Tényleg szóljatok ide, amikor Gödöllőn vagytok, mert gyalogosan/busszal rémálom hozzánk! Vagy próbáljatok becsatlakozni valakihez, biztos lesz még, akihez befértek!

Márti! Szorítok, hogy negatív legyen az eredmény! Kép

Linato! Gyertek!!! Kép Kaja nélkül is lehet ám! Kép

Hú, tényleg megyek!

Pussz,
H.
gesztenye

beababa

Bocsi csak egy próba volt, de nem jött össze. Még próbálkozom.

beababa

Na még egyszer!
<a href="URL" target=_top>Szada térkép</a>

beababa

!topurl{http://Szada térkép}
Bocsi a próbálkozásokért, ha nem sikerül, akkor elküldöm Heninek, hogy tegye be a profiljába.

Zsusza

beababa

Kép

beababa

Sziasztok!

Rebi: szegény dédi... Kép Attila hogy viseli?

Márti: a Váci úton tényleg nagyon rendesek, mi is mehettünk az eredményért valami soknapos ünnepen, úgyhogy hajrá!!! Nagyon szeretném, ha ott lehetnétek!!!

Cory: ezt mi is eljátszottuk ma, bár mi csak egyszer. Bár én már kezdek egyre gyorsabb lenni a gyereköltöztetés terén. Kép Szerintem a 2 gyereket már annyi idő alatt tudom felöltöztetni, mint tavaly Romit egyedül. (Hallod, BMárti? Idővel ez is egyszerűbb. Kép)

Menta: de jó fej dokid van! És örülök, hogy minden rendben van nálatok. Kép

Tikk: jobbulást kívánok neked és pihenj sokat!!! Kép

Dzsili: kérlek, mondd meg a férjednek, hogy nagyon szeretnénk már benneteket megismerni és ti olyan ritkán tudtok eljönni! És lesznek más apukák is ám! És nem fogjuk őt megenni, ha ott marad... Akár csak egy órára légyszi, de gyeeertek eeeeeel!

Bogancsi: nem is emlékszem: ti el tudtok jönni? Gyertek!!!

Solya: jaj de jó hallani, hogy már jobban vannak a gyerkőcök! Sárát azért próbáld még itatni! Gyógyik mennek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép.

Edit: hogy van Riki?

Nem tudom, kinek szerettem volna írni, szerintem sokan kimaradtatok.

Heni: elég lesz 1 szendvicssütő? Nekünk olyan van, amibe toast kenyeret jó rakni és összesüti a két kenyeret. Elvigyem?

Megyek fürcsizni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

A csudába! Nem egészen így gondoltam, de nem tudom, hogy kell, hogy csak egylink legyen itt.KépKépKép

Szóval úgy gondolom, hogy kb itt lakhatnak Heniék. A Dózs György út, ami Gödöllőről megy út. Gödöllő, a térkép alatt van, azaz az már nem fért rá a térképre.
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Rebi: nagyon sajnálom dédit, és hogy nem láthatta a házat, nagyon rossz érzés, ismerem....(
Macisüti biztosan finom lehet!Kép

Márti: nem hiszem el, hogy nem lesz labor, ott muszáj ügyeletet tartani, biztosan megkapjátok az eredményt, ha nagyon nagy gáz lenne, hívj fel, akkor megkérdezem a gyermekorvos barátunkat, aki különben kórházban dolgozik, hátha tud segíteni! Szurkolok, hogy minden rendben legyen!Kép

Menta: na látod nem szabad annyit aggódni! és a neme nem látszott, vagy nem akarjátok tudni? Görcsökre tényleg jó a magneb6, de szerintem ezt neked nem is kell mondanom.

Dzsili: tényleg hatalmas szíved van. Ne sértődj meg, de megfigyeltem, hogy aki vidéken él sokkal rendesebb és kedvesebb. Izlandon is egy szegedi-hódmezővásárhelyi fiatal párokból álló társasággal voltunk és nagyon kedvesek voltak. Annyira érződött, hogy máshogy élnek, nem városiak. Budapest annyira tönkreteszi az emberi kapcsolatokat, csak szitkozódik az ember egész nap és persze a sok kosztól és bűztől sincs az embernek túl jó kedve, a hajláktalanok látványáról ne is beszéljünk, azok is most jól megfagynak... KiábrándítóKép
Szóval Dzsili tényleg mindenkinek nagyon jól esik hallani a tanácsaidat!Kép

Solya: egy igazi anya-húsleves olyan jól tud esni!Kép holnapra biztosan jobban lesznek a gyerkőcök, ne aggódj! Hogy tetszik az ovi, enm meséltél róla?!

Gorsi: nálunk nem megy a kanalas gyógyszer semKép én nem bírok ennyit bírkózni Dórival, ahhoz képest, hogy 10,5 kiló, úgy ledönt engem. Szopival hogy álltok?

Képzeljétek, vasárnap Dorka nagyizott, így csak reggel kapott szopit és úgy döntöttem, ezentúl így is marad. Szerencsémre csak nagyon ritkán kéri a cicit és ha helyette vízet adok, megnyugszik, nem reklamál. Tegnap este nagyot csodálkoztam, mert a cicim kőkemény lett, félórán át fejtem a zuhany alatt, hogy nehogy begyulladjanak. Annyi tejem volt, mint régen kb mikor Dorka 4 hónapos volt! Úgy látszik nem csak rágcsált a lányt, tényleg szopizott. Elalszik este szopi nélkül, de napközben sajnos nem. Így 2 napja nincs napközbeni alvás, pedig 1 órán át próbálkoztam elaltatni.
Mióta nem szopizik, végre többet eszik és iszik, de továbbra is a víz a kedvence. Kakaót nem nagyon iszik, így nem tudom, mivel fogom a reggeli szopit is kiváltani, de majd kialakul.

Hatalmas hisztik vannak, ha nem én vagyok vele, örjöng, de tudja, hogy rosszat csinált, mert ahogy hazaérek elmeséli, mit rosszalkodott. Nagyon aranyos, nem tudok rá haragudni és többször adnék neki cicit, de úgy érzem most vagy soha.

jó éjt, mindenkinek mihamarabbi gyógyulást és szép időt kívánok!

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Laura
Köszi, sajnos a férjemnél sosem lehet tudni, ma ezt mondja és teszi holnap azt.
Ilyen megbízható így én már megtaultam nem bízni a dolgokban.
Éppen most este osztott ki mindannyiunkat, úgy hogy....

Zsuzsi
Nem értelek félre azt hiszem igazad van, a vidéki emberek közlékenyebbek és próbálnak toleránsabbak és érdeklődőbbek lenni, bár ez is olyan mint minden más egyén függő.
Persze ez nem nekem köszönhető egyszerűen a körülményeknek.
Én nem tudnék nagyvárosban élni, zavar a tömeg, a nemtörődömség a közöny!
Örülök hogy a szopizásról való leszoktatás ilyen szépen halad nálatok!
Képzeld már Napsugár nem szopizik egy hete!
Emlegeti még esténként de mondom neki hogy már nagy lány és olyan édesen mondogatja magának ő is hogy "na lány".

Menta
Ötülök hogy minden rendben a pindurral!!!!
Tudtam én!!! A cica is maradhat úgy néz ki, akkor most már nyugi, meglátod jobban is leszel!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Kivert az ágy már 1/4 6-kor...Kép, így a konyhában Zsani naplóját folytattam, úgyis le vagyok maradva vele.Kép

Rebi!
Kép Azért nagyon szép kort élt meg a dédi.

Menta!
Örülök, hogy minden OK a picurival és remélem elmúlnak a görcsök. A dokid pedig nagyon rendes, így kellene kinézni egy normális doki-páciens kapcsolatnak.

Márti!
Rémes ez a labor dologKép Drukk, hogy minden hamar rendbejöjjön.Kép

Henke!
Mi még (kopp-kopp!) tartjuk a frontot!Kép
OK, akkor gyalogtúra helyett inkább telcsizünk, ha Gödöllőre érünk, persze ha nem nagy gond. Valami sütit is megpróbálok majd vinni...na meg kajcsit.Kép

A szülinapi hétvége nagyon jól sikerült, bár sütöttem-főztem és a végére kidőltem(a hasam szépen bekeményedett) Hát, kiderült hogy már nem bírom a strapát.Kép Viszont a kis Ünnepelt meglepett ám bennünket! Végre megtaláltuk az okot az 1-2 hete elkezdődött sok nyüszire: alul +2 foga lett, azaz 18 foggal vághatott neki a diótortának!!!Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!
Nem tudom, milyen gyógyit kapott a dokitól Sára, de hogy a tőletek jöttek segítettek, az biztos! A 6. napon, ma reggel formázottat kakilt! Én olyan boldog vagyok! Azért még szigorú diétán tartom egy darabig! Kép
solya

Sziasztok!

Rebi,
dedi Kép
Fogadd oszinte reszvetem!

LKata,
gratula a kislanyodhoz Kép

Dzsili!
De jo, hogy megissza a gyogyszeret es nem kell injekciozni.
Szegeny nagypapa Kép Szegeny nagymamaKép megertem, ha ennyire osszenottek nem is csodallom, hogy nem erzi jol magat egyedul.
Tetszik ahogy Napocska beszel Kép Nagyon ari.

Zafi!
Jobbulast Rekanak! Sok gyogyKépKép

Solya!
Jobbulast Saranak! Sok gyogyKépKép

Norci!
Neked is es Vilinek is jobbulast! Sok gyogyKépKép

Marti!
Nagyon jo a kep a gyerekekrol. Vilka mar nagyon nagy Kép es Armin is nagyon ari. Egyre szebbek Kép
Drukkok mennek Vilkanak! Jobbulast neki! Sok gyogyKépKépKép
Ami a labort illeti Kép
Tovabbi Drukkkkkkkkok mennek!

BMarti!
Tetszett ahogy leirtad Lacika eveset. Kép Nagyon ugyes.

Menta!
Nagyon jo, hogy minden rendben a babaval. Magneziumot nekem is kellett szednem a 36.hetig. Nekem is fajt, huzodott, kicsit gorcsolgetett a mehem. Es nekem is kellett vasat is szednem. En is szedultem es sapadt voltam. Hidd el minden rendben lesz es hamarosan mar ott lesz veled. Ugy ropul az ido.
Nagyon jo lehet egy ilyen doki. Nekem is szerencsere az itteni ilyen volt.

Cory!
Kép Nagyon szepen gyarapodik Zsoma.
Setara menetel Kép

Gorsi!
De jo, hogy Peti meggyogyultKép

Heni!
Csuklos baba Kép

Szilvi!
Vigyi magadra es a babara.
Gratula az uj fogacsikhoz.

Magunkrol:
Mi vagyogatunk meg mindig apatlanul. Igaz mar csak csutortok estig, de mar alig varjuk hogy repuljon az ido. Szegeny Madike is minden nap mikor jovunk haza a Fatussal az iskolabol vagy edzesrol mindig berohan a dolgozo szobaba es kiabal hogy Daddy. Es akkor eszreveszi, hogy nincs ott es kicsit elszomorodik. Kép Fatusi meg egy angyal. Nagyon nagy segitseg. Mindenben allandoan segiteni akar, mondvan egyedul vagyok veluk. Es olyan jol kijonnek egymassal. Nagyon szeretik egymas.

Lassan mennem kell,
Jobbulast minden betegeskedonek!

Andysj
andysj

sziasztok!

Vilka vidám, mosolygós, most épp az ölemben - bár ezt a kisbetűkből úgyis kitaláljátok! este fájt még a pocakja, nagyon huzogatta a lábacskáit és sírt, de éjjel és ma eddig nem volt semmiféle kaki és vér sem, úgyhogy örülünk! a váci utat még nem tdom, hogy lesz, andrás elvitte a mintát, de ottazt mondták neki, hogy hétfőn tudjuk meg a dokinktól az eredményt és kész. nekem telefonon adtak egy számot, amin érdelődhetek, de ott sem bíztattak korábbi időponttal.

Solya! ti hogy vagytokÍ????

megyek, mwert unja

márti++
márti

Solya!Nagyon boldog névnapot kívánok.Szuper,hogy Sára jobban van.KépKépKép/Anya levesétől meg a sok szeretettől./

Gorsi neked boldog névnapot,bár nem vagyok bizti benne,hogy te is Orsi vagy.Kép A gyurmával vigyázzatok,mert amikor Miléna 2 éves volt beletunkolta az orrába és alig tudtam kiszedni.

Dzsili!Az én nagypapámnak is operálták mind a két szemét 84 éves korában és minden rendben volt.Azért drukkolunk a sikeres műtéthez.Kép
Jó lesz tavasszal is meglátogatni titeket,mert ha esik a hó nem nagyon szeretek sokat vezetni.Vonatozni meg két gyerekkel nem vágyom annyira.Kép

Zsuzsa!Nagyon szépen köszönöm.Kép

Menta!Gratula babócához!Kép
Én is szeretnék már pocakosodni.Kép

Márti!Vilkának még mindig sok-sok gyógyit küldök.KépKépKépKép

Cory!Zsoma nagyon szépen növöget.Kép

Tikk!TorokfájásKép Megnéztem a képeket.Hanna nagyon édes kislány.KépKépKép

Henke!Köszönöm szépen.Nem biztos,hogy tudunk menni,de nagyon remélem.Kép

Zsuzsa!TérképKépKépKép

Szilvi!Aki süt-főz az igenis bírja a strapát.Kép

Andysj!Annyira jó,hogy így szeretik egymást.Szerencsére ez nálunk is így van.Kép
linato

Sziasztok!

Márti!
Örülök, hogy Vilka jobban van.

Solya!
Örülök, hogy ti is gyógyulgattok.

Köszönjük a gyógyókat mindenkinek. Mára engem is leönött a ntáha. Vili szépen javulgat, bár most régóta alszik, remélem nem lett lázas.

Talit mi tuti kihagyjuk, mert mi tuti fertőzünk (nővéremék is elkapták tőlünk), még ha megis gyógyulunk szombatra, még lappangási időn belül leszünk. Kép Pedig annyira, de annyira szerettem volna menni Kép Kép Kép
Cory úgy sajnálom, de biztos elvisz valaki titeket.
Ráadás most Andit is útbaejthettük volna a szőnyeggel.

Egy kis áradozás Viliről: Délelőtt játék közben elkotyogtam neki, hogy húsleves az ebéd, Vili azonnal rohant a konyhába "vese húsika" felkiáltással, gyorsan kifőztem a tésztát aztán már negyed 12-kor megebédeltünk. A második fogás "csak" túróstáska volt, na azt kiköpte és ezt mondta "vese i-pici kér még, fincsi" Kép azt hittem elolvadok. Mindenkinek ilyen hálás evő gyerkőcöt kívánok, ezért megéri esténként fentmaradni főzőcskézni, akármilyen fáradt vagyok Kép

Iskola témához már régen hozzá akartam szólni:
én koránt sem vagyok olyan optimista, mint Heni, hogy javulni fog a helyzet Kép Ha körül nézek a baráti körömben sokan tanultak tanárnak, sokuknak még szvsz jó érzéke is lenne hozzá még sem mennek el tanítani, részben a fizetés, részben a kollegák miatt, inkább cégeknél keresekdelmi, vagy kommunikációs asszisztensként helyezkedtek el, és közben szereztek valami gazdasági jellegű diplomát is. Amikor gyakorlóiskolába jártam, azok a "kistanárok" akiket szerettünk, diákként jónak ítéltünk meg (=eszünkbe nem jutott szívatni Kép ) pont ők nem akrtak sohasem igazán tanárok lenni.
Akik mégis megmaradtak a tanári pályán, de nem bírták a "normál" iskolában a fizetést és a közeget pl. nővérem, barátnőm azok meg magániskolában tanítanak, amit per pillanat nem tudnánk megfizetni. Én kicsit szkeptikus vagyok.
Biztos vannak középkorú jó tanárok is, de ők addigra mire mi gyerekeink iskolába járnak tuti kiöregszenek.
Vagy ha megnézem hogy mostanában ki ment el, a volt osztálytársaim közül pl. tanítóképzőre (a legbutább lány akit sehova nem vettek fel), na ő tanít is, akkor megint csak elkeseredem.
(Remélem az utolsó bekezdésben nem vagyok félreérthető, nem arról sózl, hogy lenézem a tanítóképzőt végzetteket.)

BMárti!
Neked mindig elfeljttetem írni, hogy szívesen Kép Én is így voltam vele, hogy végre el tudtunk menni Vityával kettesben Vili nélkül, meg már Vilivel is mindenhova lehet menni. Egyre fogékonyabb mindenre, stb. Nyáron a szexi ruháimban (ha van nekem olyan) feszítettem már. Valahogy megérintett a szabadság íze Kép , de valahogy rájöttem,hogyha ezen a nehezebb időszakon túl vagyok, akkor előbb fog újra megérinteni ugyanez az érzés, másrészt az együtt négyesben érézse is. (Majd ha iskolások lesznek akkor tervezzük a harmadikat) Másrészt első gyerek előtt én mindig azt hajtogattam Vityának (akkor még nekem kellett őt győzködni), hogy nem érdemes ezt halogatni, mert úgyis mindig lehet olyan ürügyet találni, hogy most épp miért ne, aztán meg 40 évesen rádöbbenünk, hogy késő. No ő nekem u.ezt mondta a második előtt. És igaza van.

Dzsili!
Annyire tetszett amit írtál, hogy fárasztóak, de belőlük nyered minden energiád Kép Tényleg így van ez és olyan nagyon jó érzés.

Zsuzsi!
nEked akartam még valamit írni,d e totál kiment a fejmből. Bocs.

Ébred Vili elküldöm.
Norci
norci

Norci: a szőnyeg már Andiéknál van Kép
Jobbulást Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Ezt nevezem forgalomnak! Amit tegnap írtam, már az archivumban van! Kép

Most fejeztem be az ablak pucolást, és már esik is az eső... Kell mondanom, merről ver?! Kép

Rebi! Én is úgy tanultam meg olvasni, hogy a nővéremnek kellett. Kép Szintén kis létszámú falusi iskolába jártam, de sajnos nem abba, amelyikbe te. KépKép
Dédi Kép

Dzsili! Nálunk is Anyu volt jobban kikészülve attól, hogy Apu kórházba került. KépKép Persze pocsék lehet tehetetlenül várni, hogy mi lesz, és aggódni. Kép
Mit nem adnék én érte, ha az én Lacinak lenne saját elképzelése! Nem is tudom, milyennek kellene lenni annak az előszobafalnak, amire rámutat, hogy tetszik neki, hogy én ne örüljek neki! KépKép Ettől őrülök meg, hogy semmi nem tetszik, semmi nem jó, mindenben talál valami hibát, mintha sportot űzne belőle, hogy mindent szétkritizáljon. Persze a csupasz fal, és a székekre ledobált kabátok azok jók. Kép Egyébként pedig nem egy kötözködős típus, talán az áruházak iránti utálata váltja ki nála ezt a viselkedést.
Fuvarozó a Párod?! 4 kerék, brüm-brüm, lóerők meg autómárkák?! Ez már a pelenkás kishapsikat is érdekli! Kép Persze megértem, ha nem szívesen megy el egy teljesen idegen társaságba, de biztos vagyok benne, hogy a sorstárs kispapák remekül megértenék egymást. Kép

Menta! Szuper, hogy minden rendben a babácskáddal! Kép Irígy vagyok az orvosodért! Kép Én olyan rémült kis liba voltam az első terhességem alatt, talán csak rajtam múlt, hogy az orvosom nem tudott engem partnerként kezelni. Kép Most már jobban fogjuk ismerni egymást, hátha másként alakul... Kép

Solya! Az már biztató jel, ha a husilevest megették! Tuti meggyógyulnak tőle! Kép

Norci! Egy jó forró kamilla-hársfa teát mézzel. Én is sokat nyűglődtem a terhesség és a szoptatás alatt a megfázások miatt, még egy nyamvadt Coldrex-et se lehet bevenni. A csúcs az volt, amikor olyan gyógyszert kapott a 15 hónapos még szopizó kisfiam, amit szoptatás idején nem szabad szedni. Kép Ja, és a Kinder Luuf balzsam is sokat segített nekem.

Márti! Azért ez tényleg furcsa, hogy csak hétfőre lesz eredmény. Ha minden jól megy, addigra Vilkának kutya baja se lesz. Akkor fognak majd gyógyszert adni neki?! Kép Azért az biztató, hogy a kedélye jó, akkor a közérzete se lehet nagyon rossz. Kép

Elküldöm, nehogy elszálljon, amíg uzsonnázunk, de remélem jövök még ma. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

GOrsi! Szuper, hogy Peti jobban van! Kép Ezek szerint megérted a helyzetem berendezkedés ügyben... Kép Az azért különösen bosszantó lehet, ha éppen ezt tanulod, és nem élheted ki magad. Kép Én is úgy vagyok vele, hogy inkább sose legyen, de nem fogok ezen veszekedni.
Mi is boldog névnapot kívánunk! Kép

Márti! Igen, sajnos a Mozilla nem hozza be a menüket Bejáék webárúházában. Kép

Henke! Éppen most mesélte Laci, hogy az Indexen a Zafirás topikban az egyik srác árulja a vadi új autóját (pár hónapos), mert közben kapott cégeset. Kép Szóval ki lehet fogni, hogy valaki valami különös ok miatt mégis eladja. Kép
Nálunk is kérdés volt, hogy új autó vagy (kizáró vagy!) költözés. Egy új lakás részlete mellett már nem tudnánk fizetni az autót. Nézelődtünk költözés ügyben, de valahogy nem igazán találtuk meg álmaink otthonát. Ezért döntöttünk végül úgy, hogy maradunk a jó kis lakótelepi lakásunkban egyelőre, és autót cserélünk inkább. Végül is (ahhoz képest, hogy lakótelep) kellemes helyen lakunk. Kép

Laura! Emlékszem, amikor a kórházból jöttünk haza, egy óra hosszánál tovább tartott, mire sikerült PiciLacit nagyjából felöltöztetnem. Kép Valami rettenetesen topis lett, de be volt bugyolálva. Kép Én persze előre felöltöztem, hogy ne ő melegedjen be a bunda-cuccba, a hátamon ömlött a víz a túlfűtött kórteremben, Laci meg nézett rémülten, hogy már itt a következő szoptatás ideje, és még el se sikerült indulnunk haza. Kép Na, ilyesmi a második babánál tényleg nem valószínű, hogy előfordulhat. Kép Lacika meg már szinte egyedül öltözik. Kép

Zsuzsi, Dzsili! Egyetértek. Én se fogom soha megszokni Budapestet. Kép

Solya! Neked is boldog névnapot kívánunk, ha már Linato így lebuktatott a "polgári" Kép neveddel. Kép

Norci! Igazad van, ha az ember lánya eleget gondolkozik, úgyis mindig lehet okot találni arra, hogy miért ne most legyen gyerek. Kép Én is élveztem nyáron a szexi blúzocskában cukkolni a Páromat Kép, de azt is imádtam, amikor a pocakomat simogatta átszellemült arccal, és a PocakLa(c)kó odabújt a keze alá. Kép Én semmi esetre se akarok a gyerekek között visszamenni dolgozni, mert az én szakmámban olyan gyors a fejlődés, olyan tempóval változik a világ, hogy már most is újra be kellene tanulnom. Nem sok értelme lenne mondjuk 1-2 évre visszamennem, mire belerázódnék, és újra olyan szinten tudnám végezni a munkám, hogy örömömet is leljem benne, jöhetnék el megint. Úgy is búcsúztam el, hogy 6-8 év múlva jövök, előbb ne is várjatok. Kép Lehet, hogy vissza se vennének, végleges szerződéssel vették fel az utódomat. KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!
BMárti
Nálunk a nővérek öltöztették a babákat hazafelé menet,de itthon meg kellet hámozni, hát ez sem volt piskóta! KépKépKép
Én is pont ezt akartam írni Norcinak amit te, hogy akinek olyan munkája van, hogy csaknem tanulhatja újra bizony elég gázos visszamenie a kistesó előtt!
Ne hidd hogy olyan jóha olyan cuccokkal teszi tele a lakást aférjed amik nem a te izlésedet képezik, mert neki van ugyan véleménye, de vagy az van vagy semmi!
Négy kerék? Még ha csak annyi lenne, kamionos!

Szilvi
Azért vigyázz magatokra ne fáraszd magad túl!
Gratula a fogacskákhoz,KépKépKép Napocsnak még a jobb aksó szemfoga hiányzik, illetve nagyon látszik csak még az ínyt nem törte át!

Norci
Gyógyuljatok minnél előbb, képzeld Napocs minden nap beszélget "Vii"-vel telefonon, még nem észlelted?KépKépKép
Nagyon igaz, hogy nincs olya időpont amikor azt mondhatná az ember akárhányadik gyereknél, hogy ideális, jöhet, minden nyugis minden szép és jó, ja és így is marad....
Én nem értettem félre amit a sulikról és a tanításról írtál -bár nem is vagyok tanító- mindenesetre tény hogy az igazán elhivatott fiatalok ritkák, viszont ők nem hagyják el a pályát és szerencsére még akadnak ilyenek!

Márti
Örülök, hogy Vilka jobban van és a közérzete is jó,KépKépKépKép velünk is volt ilyen roppant lassan dolgoznak ezek a baciügyisek, tényleg spontán gyógyul a gyerek mire adnának neki valamit!

Solya
Hurrá,a gyógyileves megtette a magáét! KépKépKép

Andysj
Még sokáig ,lesztek apa nélkül?
De jó hogy szeretik egymást ennyire a lányok!KépKép

Dzsili
dzsili

Úgy néz ki ma csak én éjszakázok.

Ma volt a nagy fiam 11.-ik születésnapja, sütöttem neki egy fincsi gyümölcstortát, de megették az apjuk meg nem is látta, úgy hogy most éppen a másikat gyártom,mert az apájuk morcos lesz, hogy szelet sem maradt neki!

Dzsili
dzsili

Dzsili! Mi is éjszakázunk Kép Most gyártottunk Vilkának mózeskosárból hintát Ármin hintája helyére, mert sehogy sem jó neki, de nem jöttünk rá az okára ... remélem, így elalszik Kép

Boldog szülinapot az ünnepeltnek! Kép Te egy hős vagy, hogy még második tortát is sütsz! Kép

Márti++
márti

Jajj a lényeg persze lemaradt:

[/b]</font>
[/b]</font>

Dzsili és Napocska
dzsili

Márti
Bízzunk benne, hogy sikerül neki elszunyókálnia, lehet hogy még egy kicsit vacakol a pocókája azért nem tud elaludni.
Hős, egy fenét, tudod milyen labarmolást kapnák gyerekestül, hogy apukának nem jutott torta?!
Ő ugyan ma haza sem jött ahhoz képest hogy eredetileg úgy volt hogy együtt ünepelünk de hát.....ez van.

Remélem már elmentetek és jót alszotok mind a négyen!

Dzsili
dzsili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?