Új privát üzeneted érkezett!

Ja vásárlás gyerökkel téma,
Dalmit mindenhova viszem magammal. Nem mondom, hogy nem fárasztó, de nagyon szeret csavarogni a csaj, ilenkor egy hangja nincs, szereti az új környezetet! Szinte nincs olyan nap, hogy ne mennénk valahova.

Őzi,
Húúú, ha lesz időd nyomsz egy avokádós krém és mártogatós receptet??? :oops: :P
Akkor hajrá január-február!!!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

LÁtom, tali van, nincs nagy forgi...
Me meg betegeskedünk. Mondjuk az éjszaka várakozáosmhoz képest jó volt, mondjuk óránként köhögött egyet, de fel sem ébredt, én azért pattogtam rendesen, egyrészt oldaltfordítani, ha hanyatt került, meg ha elfordult az ágyában, visszafordítani, mert az ágy fejvégét kicsit megemeltük.... Szegénykém azért nehezen viseli a köhögést, sírogat utána :( meg az étvágya nem az igazi, de itatom 2-3 óránként tejcivel, így keveseket, de eszik. Amúgy tök jó kedvű, eljátszik szépen, feltéve ha ott vagyok mellette....

CD-k, hát megint nem tudtam odaadni, pedig itt sorakoznak...

Livi, mizujsi, lesz tesztelés, vagy megoldódott? :)

teszek fel képeket, ha már élőben nem láttok :( :)

A kedvencem:
Kép már csücsülök a babakocsiban

Kép csónakázom

Kép így próbálok felállni anya segítségével...

Kép na meg a doboz...

Kép apa, egy túró rudi?

Kép a TR papírt alvás közben sem adom...

Kép csüccs a Balcsiparton

Kép ez meg már a hétvégén itthon készült, hiába takartátok el előlem a TV-t, én kiültem a sarokba és nézem a forma 1-et, csak még nem tudom, hogy a ferrarinak, vagy a Toyotának drukkoljak :)

na sorry, egy kicsit sok lett...

KépKép

KépKép
winnie27

ja, még valami, Ti hogy álltok a nappali alvással?
Én ma is kikészültem. Abbahagytam a fejést, mert babóca összeesett a fáradtságtól, szemdörzsölés, el-eldőlt, nyüszögött, be az ágyba, erre szemek kipattannak, dumál a cumijának röhög, tök élénk... na ugyanez a kör még egyszer, végül ki a babakocsiba, ahol 10 perc alatt elaludt, za egész móka, több, mint egy órát tartott... miért nem bír a kiságyában elaludnki ha hulla fáradt? és mi lezs később, ha rossz idő lesz, és nem lehet az erkélyen babakocsiban aludni? :? :shock:
vasárnap is 3 körös altatás volt, de akkor mindhárom a babakocsiban, és nem volt hajlandó elaludni... Mindezt úgy, hogy mondjuk reggel még visszaalszik, de amúgy már csak 1-et alszik napközben, tehát elég jelentős fáradtságot várnék 4-5 órai ébrenlét után...

KépKép

KépKép
winnie27

Winnie,
szegények :-( :-( Remélem hamar meggyógyul Réka!!!!
Teszt: hétvégén kell csinálnom a tesztet....!!! Hát kiváncsi vagyok, de igazából nem érzek semmit és asszem Dalminál ilyenkor már voltak jelek...
Alvás: ahogy észrevettem szinte egyik baba sem alszik csak "úgy" el...Kinek a babkocsi kinek a cumisüveg kinek a cici stb... Megszokta a babkocsit,nemérti gondolom mit akarsz te tőle nappal azzal a kisággyal. Dalmi dettó..ha hulla fáradt is nem alszik el csak cumisüveggel... Most próbálom, hogy legalább a sima cumi legyen az altató... :roll: PErsze építő ötletem nem sok van... :? :oops: Este hogy alszik el?
Vendég

Este bealszik kaja közben, utána büfi, be az ágyba és alszik, az elég jó. Ha meg is ébred, kis nyüsz9gés, sírdogálás után magától visszaalszik, de ez baromi ritka, hogy ilyen van... szóval este / éjszaka pillanatnyilag nem panaszkodom :)

Mi van már talisok, várom az első fecskéket :) :) :)

KépKép

KépKép
winnie27

Hali!

Winnie:
Írtam neked PÜ-t. (magamra vállaltam)

Tali:
Jó volt, sokan voltunk.Jó volt és az idő is kegyes volt.
Végrte Snoopy-t is megismerhettük!

Snoopy:
Köszi a jegyeket!!!

Kép
zsuzsu74

Már itthon. Épp töltöm a képeket. :)
Megint nagyon jó volt. Eljött Snoopy is, meg Szana, Mági, Ante, Beszti, Zsu, Kiscsikó, és a két Niki. SZóval jó sokan voltunk. Beszti elhozta a nagyobbakat is, akik hihetetlen tündériek voltak. Imádom őket. :D Volt jókedv, móka, kacagás, dumálás. Engem lecsesztek, hogy elijesztettem Roninagyit, de legalább sütöttem muffint, és talán kiengeszteltem a többséget. :lol:
Képek még jönnek, ha a gyerektől bírok.

Kép
Kép
tinu

Szia Tinu,

Remélem az uccsó mondatod a babataliról ugye nem nekem szólt??? :D :shock: :oops: MElyik jel is illik ide? :)

Nagyon jó volt a Tali mi végül 3/4 ötkor jöttunk el. Hazafelé már jó volt az út, nem akartam sehol felborulni a babakocsival, sőt még segítettek is, viszont most nagyon fáj a vállam.:(((

Én nem csináltam képeket, de elég sok gép kattant, így majd Ti is láthatjátok.:)

csernusn

Apa ma halvacsit csinála a vendégeknek (tesóméknak), megyek neki segíteni:))

csernusn

Winnie!

Nálunk nem nagyon szokott gond lenni a nappali alvással, mert ha látom hogy dörzsöli a szemét, akkor irány a kiságy, néha 2 perc bömbi, de utána szunya. Viszont már jártam úgy, hogy vendégek voltak nálunk és hiába volt baromi fáradt, olyan hiszit levágott a kiságyban, hogy a hatalmas könnyek is potyogtak. Tök ciki volt, mert hát mindenki sajnálta, szóval kivettem és játszottunk tovább. Ez általában az utolsó előtti kaja és a fürcsi között szokott történni, szóval ilyenkor ha nem alszik, akkor a fürcsi és az öltözködés teli nagy nyügiben.
Nekem most azzal van gondom, hogy másnál nem tudom elaltatni!:( Anyu szülinapját ünnepeltük vasárnap és csak nagy nehezen tudott elaludni úgy, hogy mellette feküdtem.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Niki: dehogy akarnálak téged froclizni. Úgy éreztem a többiek megnyilvánulásából is, nemcsak amit te mondtál. Komolyan nem akartalak bántani. :wink:

Kép
Kép
tinu

Kép Jázmin fényképezőgép-tokot eszik
Kép Kiara még nem annyira jókedvűen anyájával
Kép Beni kistesóját pesztrálja
Kép Dani engem kukkol
Kép Kiara járni akar

Kép
Kép
tinu

Kép négy tesóból három - Nátán, Hanna és Simon
Kép Fannival szemezek
Kép Ádámot anyája vigasztalja
Kép Jázmin Lidivel balhézik : )
Kép Lidi anyukáját szopogatja : )))

Kép
Kép
tinu

Kép Hanga még anyukájába kapaszkodik
Kép Nátán - keleti kényelem
Kép Mági és Anna játszanak
Kép Hanga körtét akar
Kép Simon alszik
Kép és az én gyerekem csak fintorog : )))

Kép
Kép
tinu

Egyelőre ennyi, de több, mint száz képet csinátam. :shock: Holnap igyekszem feltölteni a képtáramba és megnézhetitek a többit.

Kiscsikó: köszi a halacskákat! :D

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Tinu, nagyon jók a taliképek, hát duplán sajnálom, hogy lemaradtunk, most Beszti mellett Snoopy megismeréséről is lemaradtam, :( na remélem majd legközelebb :)

Én mg itt egy pár napja mondtam, hogy nem egy nagy mászóversenyző a lányka, inkább lustibb, hát rájött... ma elindult felfedező útra, egészen az előszobáig elmászott, és ráindult a cipőkre, így gyorsan elpakoltuk a felesleges cipőket, íme, hirtelen milyen motiváció támadt a pakolásra :)
A másik meg, hogy ma rengeteget "dumált", ennyit még sosem :)
ahhoz képest, hogy beteg, ma tisztességes "fejlődésnap"ja volt :)

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok,
jaj, de jó volt!!! Bár hulla vagyok:-))) Ádám elaludt hazafelé:-)
Nagyon jól éreztük magunkat:-)
Az elején kicsit aggasztott ez a "mindenki csócsálja mindenki játékát" de feladtam:-)))) Rájöttem , h ez elkerülhetetlen:-)

Tinu, jól becsempéztem, mi?:-))) Szívesen:-)

Én pár képet csináltam, itt vannak:

http://gillich-csikos.hu/kepek/2007_08_ ... A0135.html

Majd holnap írok még a mai témákra, de most bedőlök:-))))

Winnie, Réka jobban van?

KépKépKép
kiscsiko

Szisztok!

Nagyon jók a képek!!Édesek a babák,és a szöveg is nagyon jó!!
Várom a többit is!!

Winnie!Réka Édes,legjobban a tévézős kép tetszik!Hát nem lehet őket átvágni,az biztos .Ő is megoldotta a helyzetet! :D :D
Jobbulást Neki,talán nem tart sokáig ez a betegség,ha ilyen jókedvű.

Alvás:Mindíg cicin alszik el.Délelőtt 10 körül beájul,képes 2-3 órát is szunyálni.A délutáni alvás nagyon kurtára sikeredik,általában csak fél óra.

Ma késő délután átmentünk sógoromékhoz,majdnem három órán keresztül elvolt,játszott,mosolygott,nézelődött.Mi meg közben ott űltünk,beszélgettünk.

Ma egyébként ,Martinka feltérdelt!
Tiszta ideg voltam,mert közben dülöngélt jobbra -balra,nem győztem odafutkosni,mert attól féltem,hogy egy nagyot vágódik hasra,vagy oldalra.Hát,biztos lesz még ilyen is! :(

Jó éjszakát Mindenkinek! :D
Vendég

sziasztok!
Na tényleg jó volt a tali, és nem is esett:)
Tinu:
Szerintem senki sem tolt le, hogy elüldözted roni nagyit, csak egy megállapítás volt, hogy valószínűleg ez lehetett az oka. Egyébként meg többen is hozzászóltunk ahhoz a témához :wink:

Na keresek képeket ,csináltam 50-et. Párat ízelítő képpen, aztán holnap felnyomom a tárra a többit.

Jóccakát! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188333052.1.jpg[/img] Beülhetek az öledbe? (Fanni és dani)

[/img] Kép Gyere csak megmondom a frankót! (Kiara és Dani)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188333134.81.jpg[/img] Snoopy Hangával [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188333221.07.jpg[/img] Tündi csemegézik

[/img] Kép Fanni

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188333285.53.jpg[/img] Simon nagy munkában

[/img] Kép Lidi szunyál

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188333416.83.jpg[/img] Jázmin a zsiráffal

[/img] Kép énenyém! Nem a tetiéd!!! (Lidi és Panna)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1184139237.2.jpg[/img] Pénzkereső..:) Ádám

[/img] Kép Én most innen csendben lelépek! (Dani)

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188333679.38.jpg[/img] Jesszusom fényképeznek!! (Annám)

[/img] Kép És grátisznak az első kiscipőnk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jok a képek, remélem lesz még több is örömködni.

Ilgya kár, hogy most nem tudtál jönni!!!!

Egyébként ma megkaptam a virágot és a kiskönyvet is, kb 2 hónap után. Most már két virágom van, ha kell esetleg valakinek....

Egyébként van nálam két játék (egy tükör, és egy csorgos rágóka)+ egy varázsitató, legkozelebbi talia a tulajdonosknak kötelező megjelenni!!!!

csernusn

Niki:
A tükörre igényt tartanánk! Kerestem már, tudod Annám legjobb barátja saját maga.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Winnie, remélem hamar meggyógyul Réka!
Egyébként milyen CD-ket írtál? Nekem is van 100 folk celsius válogatásom.

Mági, aranyos a kiscipő, hol vetted?

csernusn

Mági, zseniális!!!
Nem is tudom, melyik a kedvencem :)
Anna pofijával mi van, milyen kiütések azok, ha jól látom? Nekünk is szokott ilyen lenni....

Rékababám alszik, remélem már jobban lesz, ma még azért köhögött, sőt, ma jobban, de talán már hurutosabban... láz szerenécsére nincs, nátha sem...

KépKép

KépKép
winnie27

Niki, MP3-ban, még régebben volt róla szó, van rajta 7 HJ, 1 Kaláka meg két Gryllus. MÁr az előző tali előtt megírt apa 3-mat, azóta is itt váratnak magukra... :?

Virág: én még nem kaptam meg, :( de egyszer azt álmodtam, hogy megkaptam :) de csak a Nestlé babaklubbos második csomag jött meg...

KépKép

KépKép
winnie27

na tessék, egyszer kuksizok be MSN-re, erre sehol senki :) gondolom, alszik mindneki, jól teszi, én mág várom, míg apa kipancsizza magát :)

KÖzben leírom tök durva, képzeljétek - már átálltam 3szori fejésre - és azóta minden héten többször bedurran a mellem. Nem gyullad be, de 20 perc fejés után is tök kemény. Eddig egyszer kellett borogatni, kül azért ki tudtam szedni, de azért el voltam keseredve, a 7. hónapban már nem akarok ilyennel foglalkozni. Tudom, most sokan azt mondjátok, hogy örüljek, hogy van tej, így is van, de akkor is, azt hittem, hogy ezen már túl vagyunk, és nem kell még mindig mellyuszitól félnem :( ja, mert most este is ezvolt, azért ilyen friss az élmény. De Balcsin először nagyon megijedtem, 20i hétvége előtt, ha begyullad, mia túrót fogok csinálni...

KépKép

KépKép
winnie27

Na meg akkor még egy kicsit beszámolok Balcsiról, mert az is elmaradt, ill tegnap elszállt...
Szóval ne mvolt rossz, de nem ez volt életünk nyaralása....
pihenni nem sokat tudtunk, mert bazira nyikorgott az ágyunk, így mint a kommandósok feküdtünk le, és nem mertünk forgolódni, baba nehogy felébredjen. Ja, mert abban a szobában, ahol ő lett volna, bazi hangos szú volt...
Kert nem volt, így sajna kitenni nem tudtuk, azért a Balcsiparton voltunk, de vízbe még nem vittük, csak csónakázva (ld fentebb :)), szóval mondjuk ettünk jóóóóó sok hekket, meg lángost, pallert, de amúgy tök sokat nem tudtunk csinálni a délelőttök elmentek etetéssel, fejéssel, mint itthon is, csak jóval kisebb komfortérzet mellett, kisebb területen...
de mindezek ellenére nem volt rossz, csak asszem valahogy többet vártunk. De persze, ahhoz szálloda kéne, azt meg ki bírja megfizetni hosszú távon...

volt még egy kérdésem is, de az elfelejtődött estére...

KépKép

KépKép
winnie27

Jó reggelt,
mi öt óta ébren, nem tudtam visszaaltatni:-((((((
Szuperek a képek:-))) Jaj, és Lidikét nagyon jó volt dajkálni Ante:-)))

Winnie, Stodalt próbáltad már a köhögésre?

Alvás: mint eddig is keveset:-( Mi ringatózunk, ha szopira nem alszik be, énekelni is szoktam. Egyelőre szerencsém van, apánál is elalszik és anyukámnál is. A kaját is elfogadta apától:-))) Remélem ez így is marad:-)

Kimozdulás: Én mindenhová cipelem szegény gyereket:-))) De úgy érzem élvezi. Pestet kimondottan szereti. :-) Itt Gödöllőn is megyünk boltba, dokihoz, csak sétálni.

vmit még akartam, de nem jut eszembe, na, majd még jövök.

KépKépKép
kiscsiko

Jó reggelt mindenkinek!
Tök jó volt a Vadaspark! Petra cica is jól érezte magát, rengeteget dumált tegnap (csakúgy,mint Réka,most olvastam).
Majd teszek fel 1-2 képet.
Most reggel viszont sírva ébredt, aztán nyújtózkodott,hogy vegyem ki, rám hajtotta fejét és visszaaludt. Egyre többször napközben is rámmászik és bújik. Nagyon édes meg minden, hihetetlen jó érzés, csak sehova nem haladok ilyenkor.Derekam eddig is tropa volt, de mindegy.

Nagyon jók a talis képek!! Irigy vagyok! Olyan jó nektek! Most a muffint is meg kell csinálnom, hogy átérezzem picit,amit ti! :D
Örülök,hogy jó idő volt rátok!

CD: Lüke ez a babanet. Azt írja,hogy nincs privim, aztán mikor kinyitom,hát látom KNiki és Őzi is írt! Itt válaszolok, nehogy ti is így járjatok! Cd-t megírom még a héten, postázom. Őzi, írd meg anyukád címét! Én úgy gondoltam, hogy ne küldjetek cserébe üres cd-t,hanem mondjuk ha lesz nektek is vmi jó, akár mesefilm is lehet, akkor ti meg küldjetek azt nekem. Addig is megírom én szívesen és feldobom pukkasztós borítékba! :wink:

Nappali alvás: Hol ilyen,hol olyan. Eddig jó alvókája volt, köpködés után :lol: megint sokat aludt, de sír ha felébred és menni akar. Persze ez tök normális, felfedezi a lakást. Csak ott kell lenni a fenekébe, mert rögtön konnektor, virág, borok. Nem akarom elpakolni, inkább ezerszer elmondom,hogy nem szabad, egyszer úgyis megérti. Vagy nem? Szerintetek mi a jobb?

Tinu! Kaptam céklát!!!! :D Nyilván ma meg is főzöm.

Volt még kérdés? Nem emlékszem.

Winnie! Réka hogy van? Nagyon jók a képek!

omr

Sziasztok!
Látom, megint szuperül sikerült a talitok!! Azért ez nagyon jó dolog, hogy ilyen szépen össze tudtok tartani!!
Leloptam a muffinos recepteket, én is kipróbázom majd.
Sok témáról lemaradtam, de most elcsíptem az anyásság témáját.
Nálunk ugyanez van, hogy mindig csak anya, anya és anya. Jön utánam mindehová, már WC-re is úgy megyek, hogy viszek kisplédet a seneke alá, hiszen úgyis kijön utánam. Viszont amikor este Apa hazajön, már röpül is a nyakába. Egy órára, utána vissza Anyához.
Apum a kedvenc, Apósomnál patáliát csap.
Általános érvényű, hogy ha lát engem vagy az apukáját, akkor senkinél nincs meg, viszont ha elmegyek itthonról, félórás hisztimanci után vígan elvan akár 2-3 órát is anyukámmal.

Alvás kevés és nehézkes, fogunk még mindig nincs, étvágy nagyon jó, álldogálunk, bár még egy ujjal kapaszkodik.

Kép
Kép
marslakocska

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert megyünk ma is barátnőzni egész napra.

Winnie: Jó a ruhatartótok! Nem volt kicsit drága? (tv-nézős képen) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vajon miért mindenki erre használja, és nem rendeltetés
szerint????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Rena:
köszi szépen! :D Milyen mese kell? Lehet megvan nekünk! :D

Niki: én is mire hazaértem, ott várt a kiskönyv a Liberótól! :D

Bababörze: Snoopy köszi a belépőket, úgy volt, azért nem valószínű, hogy kimegyünk, de tegnap apa kérdezgette, hogy mikor lesz, meg mennyi pénzünk is van még, meg mit kéne venni, ... úgyhogy lehet erre is megyünk! :D :D :D :D :D :D

Mági: Nagyon édes a cipő! Igen, honnan van? Nekünk fiús járóscipőnk van még, de majd akarok ilyen csinit is! :D

Kép
kernico

Sziasztok csajok!

A tali szuper volt, annyira örülök, hogy el tudtunk menni, a gyerekek fantasztikusan édesek s bár Jázmin nem vitte túlzásba a szocializálódást – leszámítva, hogy Kiarával kicsit összebalhézott… :lol: :oops: , azért tuti ő is élvezte. Képeket ugyan én készítettem, de sajnos nem tűnt fel, hogy a beállításokkal nem stimmel valami, így szinte az összes tök homályos lett :twisted: , szóval én most nem tudok feltenni…

Winnie, remélem kicsi Réka gyógyulgat ügyesen…szegénykém, hiányoztatok a taliról; csakúgy, mint Ilgyáék!

Kép
Kép
szana80

Winnie: tegnap nagy siettemben nem írtam, hogy nagyon jók a képek! ANnyira sajnálom, hogy élőben nem láthattuk a nagylányt és persze téged sem. :D Szerintem a nyaralással mi is így leszünk majd még jövőre is. Mi általában kettesben sem tudtunk jól nyaralni, mert nehezen vesszük a változásokat és az új környezetet. HÁt még mi lesz hármasban. De kimozdulni meg szeretnénk. Ez az ördögi kör. :lol:

Kiscsikó: nagyon köszönöm a reggeli köszöntést! Így már szépen indul a napom. Pussz érte!

Mági: jók a képek. Tök jó, hogy nem ugyanazokat fényképeztük, mert a másik oldalon ültünk.

Én egész jól aludtam, mert ugyan Tündihez kelni kellett 3-szor vagy négyszer, de csodák csodájára visszaaludt 3/4 6-kor és aludtunk majdnem 8-ig.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Boldog névnapot Tinu! :-)

Lidi ismét jól aludt, igaz mellettem alszik a csajszi mert Apa mikor dolgozik akkor a másik szobában alszik, hétvégén meg velünk.
Ilyen a jó házasság, Így legalább nem unok rá :wink: :lol: .
Viszont én nem aludtam jól mert annyira fájt estére mindenem, hogy nem tudtam aludni tőle csak forgolódtam. Nem is vagyok toppon ma :-(.

Kép

Kép
antekirt

Ante: köszönöm. :) És mid fájt? Nekem mostanában a térdem, és az alsó lábszáram fáj, bizsereg. A bokáim is nehezen forgatom. Hiába, a gyerek már nehéz.

Kép
Kép
tinu

Nekem mindenem. A végtagjaim alig tudtam lépni, de most is. Kb mint aki lázas és fáj mindene. Lidi is ma valahogy nagyon nehéz nekem.

Kép

Kép
antekirt

Tinu! Boldog névnapot! :D

omr

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188372053.88.jpg[/img] Kedvenc állatomat nézzük! Kép Sok-sok teknősnek éppen enni adtak.Petra meg mindenképp képben akart lenni! Kép Apával,ebéd után a lámák mellett (az nem látszik) Kép Pulykacombit adjatok,ne ilyen pempőket!(hétvégi kép) [/img]

omr

Sziasztok!

Már kezdtem azt hinni,hogy fel se tűnt senkinek,hogy nem mentünk el :D :oops:Köszi Niki,Szana! én is sajnálom. Úgy látszik mi csak minden másodikra tudunk elmenni. :D Apa szülinapjára készültünk,ma 32 éves.
Pedig látom Dávidnak játszótársai is lettek volna:)

Sőt úgy látom hogy alakul a nemek aránya :D Ádám erősítette Danit és Simit.Talán így kevesebb lány jut egy fiúra. :wink:

A képek ismét szuperül sikerültek,a babák csodaszépek.

Kedves Beatrix! :wink: Sok boldog névnapot Neked!
Kép

Ildikó
ilgya1

Rena! Ez a pulykacombis kép csúcs! :D
ilgya1

Tinu: BOLDOG NÉVNAPOT :):):):):):):)

Tali: még minidg annyira sajnálom hogy nem lehetek ott veleteke pedig ha pesten laknánk nem lenne gond de....... ami késik nem múlik :):):):):):) egyszer talán összehozzuk hogy mi vidékiek is ott lehessenek majd amikor már nem kell annyit szopiztatni stb..
Amúgy a képek szenzációsak azért némi hangulatot csöppentenek nekünk itthonmaradottaknak :):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Mági: Annababának utólag boldog hófordulót!

Tinu: Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Ante: nagyon édes Lidi ahogy táncol.

Winnie: jók a képek, csónakos vagány, na de a tv nézős is huncut.

Lányok örülök, hogy jól sikerült a tali, megint nagyon szupi kis képeket csináltatok! Nagyon jóóóók.

Rena: a pulykacombis kép nagyon ott van, de teknőcös is tetszett, olyan aranyosan néz.

Alvás: kicsi fiam sem hajlandó elaludni a kiságyban. Ha nem altatom el, inkább 1-2 órával tovább is fent van, de nem alszik. Utánna meg cudar világ, nyügi, sírás. Kénytelen vagyok babakocsiban elaltatni. :?
sziszi22

Köszönöm a köszöntéseket. :)

Rena: a képek nagyon jók!!!! Érdemes volt kivárni a kirándulást.
Te írtad, hogy nem pakolsz inkább el, majd mindig rászólsz a gyerekre, hogy nem szabad? Szerintem az ilyen picik még nem igazán értik, ezért én inkább elpakolok, mert megőrülnék, ha félpercenként korlátoznom kéne a gyereket. AZ csak csupa frusztráció nekem is és a gyereknek is.

Ja, jut eszembe (épp feliratozom a képeket): Kiscsikóval beszéltük, miközben várakoztunk a Vajdahunyad vára előtt, hogy ha már mindig lesznek késők (azok mindig lesznek), inkább beszéljük majd meg legközelebb úgy a találkát, hogy eleve a füvön. Akkor mi is lepakolhatjuk a sok kilós gyereket, hátizsákot stb. és nincs rossz gondolatunk sem a késők felé. :wink:

Kép
Kép
tinu

Töltögetem a képeket, de időbe telik. Közben azért lehet kuksizni:
www.kep.tar.hu/luthien
tali4 galéria

Kép
Kép
tinu

Tinu! Igen én írtam. Egyelőre bírom a strapát aztán majd látjuk. Tizedik próbálkozás körül feladja és keres más felfedeznivalót.

KNiki! 700 mb-os a cd és amit leszedtem összesen 980 mb. Nem tettem rá a klasszikus meséket, Süsü 4 meséjét,meg a Kis herceget. Majd felolvasod neki ezeket. Gondoltam úgyis inkább a zene a fontos.Szóval ami rajta lesz:
3 Halász Judit,2 Ghymes,Judit és a zenemanó,a nagy mesealbum,100 folk c,micimaci.

Ja! Cékla több mint egy órája a fazékban. Mindjárt megpuhul már úgy érzem. Remélem ízlik a csajnak!

omr

Na kész a képfeltöltés. A nagyon életlen képeket letöröltem, úgyhogy már "csak" nyolcvanvalahány maradt. :D

Rena: biztos, hogy ízleni fog a cékla. Bár nálunk a múltkori cékla nem volt elég édes, úgyhogy muszáj voltam bele almát reszelni, mert nem ette meg amúgy.

Kép
Kép
tinu

Mági: neked milyen címen elérhető a képtárad?

Kép
Kép
tinu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?