Jó reggelt mindenkinek!
Tök jó volt a Vadaspark! Petra cica is jól érezte magát, rengeteget dumált tegnap (csakúgy,mint Réka,most olvastam).
Majd teszek fel 1-2 képet.
Most reggel viszont sírva ébredt, aztán nyújtózkodott,hogy vegyem ki, rám hajtotta fejét és visszaaludt. Egyre többször napközben is rámmászik és bújik. Nagyon édes meg minden, hihetetlen jó érzés, csak sehova nem haladok ilyenkor.Derekam eddig is tropa volt, de mindegy.
Nagyon jók a talis képek!! Irigy vagyok! Olyan jó nektek! Most a muffint is meg kell csinálnom, hogy átérezzem picit,amit ti!
Örülök,hogy jó idő volt rátok!
CD: Lüke ez a babanet. Azt írja,hogy nincs privim, aztán mikor kinyitom,hát látom KNiki és Őzi is írt! Itt válaszolok, nehogy ti is így járjatok! Cd-t megírom még a héten, postázom. Őzi, írd meg anyukád címét! Én úgy gondoltam, hogy ne küldjetek cserébe üres cd-t,hanem mondjuk ha lesz nektek is vmi jó, akár mesefilm is lehet, akkor ti meg küldjetek azt nekem. Addig is megírom én szívesen és feldobom pukkasztós borítékba!
Nappali alvás: Hol ilyen,hol olyan. Eddig jó alvókája volt, köpködés után
megint sokat aludt, de sír ha felébred és menni akar. Persze ez tök normális, felfedezi a lakást. Csak ott kell lenni a fenekébe, mert rögtön konnektor, virág, borok. Nem akarom elpakolni, inkább ezerszer elmondom,hogy nem szabad, egyszer úgyis megérti. Vagy nem? Szerintetek mi a jobb?
Tinu! Kaptam céklát!!!!
Nyilván ma meg is főzöm.
Volt még kérdés? Nem emlékszem.
Winnie! Réka hogy van? Nagyon jók a képek!