Daninak, Annanak es Rekanak es a tobbi unneplonek boldog hofordulot!!!
Winnie,
Rekanak jobbulast!!!
Livi,
Boldog szulinapot!!! Bocsi hogy csak igy utolag. Jovo hetfon kell leadnom a szakdogamat, igy csoppet el vagyok havazva, nem tudtam elobb irni, sem olvasni. Azert meg lehetsz elegedve Apaval, igazan kitesz magaert!
Teso: hat az itt nem olcso mulatsag. Nyugodtan mondhatom, hogy egy vagyon. Levire kb 3 evet sporoltunk, csak hogy tudd mihez viszonyitani... Szoval johetne a teso, de amig nem tudom kifizetni a terhesgondozast, egeszsegbiztositast, stb, addig nagy felelotlenseg lenne. Szoval valahol januar, februar magassagaban valoszinu...
Avocado: sali, martogato, szendvicskrem, ilyesmi...
Rena,
En mindeddig azt gondoltam, hogy ez a kopkodos sztori vicc.
Lehet tudni hogy miert pont a nagynenednek kellett ezt csinalni? O lenne a csalad vajakosa
? Es van a parodnak eselye a munkahelyvaltasra?
Tinu,
Ha erdekel az avokado-alma-anyatej es avokado-korte-anyatej es a avokado-repa-anyatej az abszolut heti befuto nalunk...
Gyerekvigyazas,
Nem is gondoltam volna, hogy ez tobbeteknek is gondja nem csak nekem. En csak Anyumra biznam Levit, de van koztunk egy nagy viz, igy ez eleg nehez. Igazabol meg soha senki nem vigyazott ra, csak a parom meg en. Sokszor jol jonne...
Niki,
Szerintem is a mely viz segitene nalatok. De ha van mar rossz tapasztalat, akkor ugy kene vigyaznia Danira, hogy a kozelben vagy ha esetleg nem tudna megoldani a helyzetet, nem? Amugy meg nem uaz vigyazni egy 2 honaposra meg egy ilyen nagy fiura, mint Dani! Nalunk Apa mindent csinal amit en, kiveve a szopit es ez hatalmas segitseg nekem. Meg Levi kormet is vagja, amit en csak akkor tudok ha alszik, o meg eldiskural Levivel fenyes nappal es levagja mind a 20-at.
Ante,
Ez a tanci nagyon kiraly!
Noemi, Kernico,
En mar megszoktam az effele jotanacsokat a "magasan kepzett taplalkozasszakerto" ismeroseimtol. Nekem mar elore megjosoltak paran, hogy ha igy csinalom, NEM KAP ELEG TAPANYAGOT SZEGENY, MERT A TEJ NEM ELEG, milyen valogatos kakabelu lesz Levi, es hogy ok csak az en erdekemben mondjak... Ja es hol marad a gyerek erdeke? Egyebkent is, hogy lenne a gyerekem erdeke mas mint az enyem ?!?! En azt szoktam mondani, hogy mindenkinek megvan a lehetosege, hogy a sajat elvei szerinte nevelje a gyereket, es hogy ez milyen jo. Ha bunkoznak tovabb, vagy jonnek az elso gyerek-tapasztalatlan anyuka szoveggel, akkor meg megmondom, hogy szerencsere ebben megis en dontok es nem mas. Amugy Levi abszolut alultaplaltnak nez ki a maga 10 kilojaval
. Na de meg a kedvencemet leirom, mert ez annyira durva, hogy mar vicces: szoval, hogy ne vagjam le neki a disznohusrol a koverjet, mert akkor kesobb nem fogja megenni, es nem fog hizni!
Erre azt mondtam viccesen, hogy nem banom ha nem lesz bereslegeny
Azert azt is mondjak sokan, hogy szerencses vagyok hogy van meg tejem, pedig ez nem szerencse sztem. Ezert tenni kell, nem csak ugy jon az egbol...
Allergia,
Nem szeretem ha azzal jonnek hogy pl mit evett regen a parasztgyerek azt megsem volt allergias... Igaz, hogy feher szalonnat, de evett hozza jo vegyszermentes paprikat a kertvegebol; jo kenyeret, ne adj Isten, hozza kecsketejet, hazi kolbaszt es nem nitrites pacsos tulzsirozott szalamit, meg vizezett baromfiborkes parizsit. Szerintem akkoriban a sonkat is fusttel tartositottak
. Sot azt tippelem, hogy kolat, cukrot, chipset es muanyagot is kevesebbet evett mint az atlaggyerek most...
Snoopy,
Matricababa: Pontos leirast adtal a fiamrol
es ertem hogy miert van ez, de kene valami recept, hogy hogy lehetne konnyebbe tenni ezt a szamara. Es a szamomra.
Egyszer csak majd rajon, hogy kulon is mukodunk? Addig meg szivunk?
Videok: Nekem jo hozza Firefox. Lehet hogy hianyzik egy plugin-ed hozza.
Roni nagyi,
Mi van veled es Lauraval? Szoktak eltunedezni emberek a forumrol es ha nem tudom miert, nekem mindig olyan rossz erzesem van...
talan valami rossz tortent veluk? Legalabb tudnank, hogy minden ok veletek...