Sziasztok!
Én csak ma tudtam meg, hogy Mirka baba angyallá vált!
Bár biztos vagyok benne, hogy az a 9 hónap míg anyukája pocijában volt és utána az 5 nap kinti lét számára csodálatos volt, neki sajnos csak ennyi volt az élet. Rövid, de biztos hogy nagyon nagyon boldog, hisz egy szerető család várta. Hihetetlen hogy mennyi ember szerette/szereti őt és mennyien gondoltak rá az elmúlt egy hétben........Az ő feladata az lehetett, hogy összehozza az embereket és ráébressze őket az egymás iránti szeretetre, odafigyelésre........
Brigó, Dorka! Üdv itt köztünk!:)
Tinu!
Gratulálunk Tündinek a kúszáshoz, most már minden figyelem az övé kell legyen!:) Nálunk is volt olyan, hogy mellette ültem az ágyon és olyan hirtelen mozdulattal indult meg a föld felé, hogy csak a lábánál fogva bírtam elkapni!
Ha úgy látod hogy vidám továbbra is, akkor nem hiszem hogy nagyobb baja lenne.
Kernico!
Na végre hogy jobban vagytok!:) Gratula Kiarának az álláshoz!:)
Rena!
Szerencsétlen ez a hétfő nektek!
Anyukád azért jobban van? Mi sem aznap ünepeltük a házassági évfordulónkat, mivel nálunk az Áfa bevallás időszakához van közel a dátum, így csúsztattuk 1 hetet!
Nálunk is ment 2 hónapja az integetés, egy ideig nem csinálta, most megint, de úgy rázza a kezét, mintha el akarna szállni és akkor is csinálja ha egyedül játszik! Szerintem se aggódj egy dolog miatt! Nekem eszembe se jut ilyet megnézni-nem gondolnám hogy rendellenes
Mági!
Szegény Annácska-remélem hamar elmúlnak a pöttyök! Pont barátnőmnél voltunk a hétvégén és az ő lánya 1 éves, őt bogár csípte meg és ahogy valami hozzáért rögtön 20 Ft-os nagyságúra nőtt a dudija, gennyezett és nagyon csúnya volt. Pontosan nem tom mivel kenték még, de azt a lilázót (amit szájpenészre adnak) azt használták fertőtlenítésre
Livi!
Aranyos a kiscsajszid!:)
Innivaló: hát én még továbbra se adok neki innit, bár mi egyre többet szopizunk, egyik éjjel 2 óránként!:) Csak akkor adtam vizet, amikor csuklott, meg csak kiváncsiságból. Van egy csörös pohara, ami szép színes tetszik neki, hogy tudja fogni. A víz meg csak úgy ömlik belöle(nem is kell szívnia) de nem több mint 30 ml a fogyasztása. Nem látom hogy cserepes lenne a szája, akkor csak nem kevés nem?????