Új privát üzeneted érkezett!

Kicoca... :lol:
Kép A vidámparkban...

Kép Kép Keresztanyuval

Na tudok ismét kicsinyíteni képet...gondoltam megosztom veletek ezeket :wink:
Vendég

Kicoca... :lol:
Kép A vidámparkban...

Kép Kép Keresztanyuval

Na tudok ismét kicsinyíteni képet...gondoltam megosztom veletek ezeket :wink:
Vendég

Bocsi a duplázásért...meg összeviszza írta a megjegyzéseket... :oops:
Vendég

tinu:
Anna nagy lőtyölős... Pont tegnap számoltam, hogy van, hogy napi 1 lityót megiszik....

bacilvi:
nagyon édes csajszi! :) Az első képen miben ül??

Ugye nem ment senki tüzijátékra??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: 1 litert? :o Azta. Én meg izgultam, hogy nem sok-e, hogy TÜndi kb. napi 2,5 decit lenyom. Ma nem is adtam neki annyit.

Livi: nagyon édes Dalmi! Nem is baj, hogy dupláztál. :lol:

Miért lesz végül tűzijáték?

Kép
Kép
tinu

Tinu,
Levi nem iszik semmi mast mint anyatejet. + az a folyadek ami abban a par kanal kajaban van amit megeszik. Probaltam gyumilevet es vizet, de egyenlore nem kell neki. Te mit adsz Tundenek?

Livi,
Dalmi szokas szerint tunderi! :) A keresztanyus kep uber!

Magi,
1 liter mit iszik Anna?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Biztos tudjátok és olvastátok: Mirka angyalka lett... Itt bőgök, mióta olvastam és ez a történet, amit az egyik mama írt és elbúcsúzott Mirkától, nagyon megérintett... Bemásolom nektek is:

Bemásolok ide egy szomorú, de mégis nagyon kedves történet, Mirka emlékére!
Egy kislányról szól, aki angyalka lett, és most már talán együtt vigyáznak a Családjaikra Mirkával!
Nem az én történetem, de megkönnyítette a lelkemet, és remélem Nektek is segít!
Sárának, emlékül

"Sárának hívnak. Anya és Apa házasságának 5. hónapjában úgy gondoltam, meglepem őket, és jelzem nekik: "Jövök hozzátok!"
Mivel otthonunk megteremtésének kellős közepén jártak, híremre egy kicsit megijedtek, de aztán annál nagyobb örömmel készültek a fogadásomra. A hármasban töltött idő izgalmas volt. Anya hasában elutazhattam egy csomó szép helyre, figyeltem Apát munkája közben, megismertem a barátainkat és a rokonainkat, de a legjobb az volt, hogy láttam, milyen szeretetben és boldogságban élik az életüket.
"Jó lesz velük élni" – gondoltam. Énekeket és imádságokat is tanultam tőlük, a lassú, lágy dallamokat különösen szerettem.

Egy éjszaka, mikor Anyával éppen nyugodtan aludtunk, valami különöset álmodtam. Anyáék azelőtt sokszor beszéltek nekem valakiről, aki mindig jó hozzánk, szeret minket, boldogságot ad, és érte érdemes jónak lenni. Azt mondták, ő a Jóisten. Akkor álmomban Őt láttam, körülötte egy sereg fehérruhás kis angyalka, közöttük voltam én is. Együtt énekeltünk és táncoltunk a Jóisten körül, Ő pedig jóságosan mosolygott és vigyázott ránk.

Ez a csodálatos álom aztán egyre gyakrabban megismétlődött.
Nappal Anya egyre növekvő hasában mindenféle érdekes dolgot hallottam a nagyvilágból, finomakat ettem és hallgattam szüleim velem kapcsolatos jövőbeni terveit, éjszaka az aranyszínű égbolt fehér felhőpárnáiban a kisangyalokkal jártuk a táncot, énekeltünk és kacagtunk. Mindkét állapot szép volt, de engem valami mégis az álmaimhoz húzott. Bár nagyon szerettem Anyát és Apát, a Jóisten vonzása egyre erosebb lett. Ő nem parancsolt, hogy menjek, sőt, nem is kérlelt, csak hívott. Meghívott a kisangyalseregbe, hogy énekeljek velük, mosolyogjunk együtt a Földön lakó emberekre, tegyük boldoggá azokat a magányos embereket, akiknek szükségük van ránk.
Örültem a meghívásnak, mert jó volt köztük lenni, ugyanakkor sajnáltam Anyáékat, hiszen hosszú időóta várnak már, készülnek a velem való életre. Eltervezték, hol lesz a kiságyam, hová megyünk együtt nyaralni, hogyan tanítanak meg imádkozni, s néha már a leendő felnőtt életemről is beszéltek. Mit szólnának hát, ha mégsem élnék velük a Földön?
Hogy nézhetném boldogságomban az o szomorkodásukat?

Sokat beszélgettem erről a Jóistennel. Ilyenkor Ő mindig emlékeztetett arra, hogy a szüleim nagyon szeretik egymást, végtelenül erősek együtt, így a közülük való elköltözésem miatt érzett gyász után egységben és hitben megerősödve újra boldogságban lesz részük, születnek majd kedves kis testvéreim, s akkor megértik, hogy nem haltam meg, hanem őrangyalként továbbra is velük élek. Reménykedtem, hogy a Jóistennek igaza lesz.

A szeplőtelen fogantatás napján megszülettem. Siettem kibújni, hogy rövid életem Anyának ne kerüljön sok fájdalmába. Azt mondták, gyönyöru kislány vagyok, Apa nagyon sok fényképet készített rólam. Szüleim a hírre, hogy csak pár napig leszek velük, a megismerkedésünk kapcsán érzett, addig soha nem tapasztalt öröm, és a korai elvesztésem miatt érzett hatalmas fájdalom közepette próbálták megadni nekem mindazt, ami egy közös kórházi hétbe belefér. Sokat énekeltek nekem, imádkoztak velem, dajkáltak, és Anya csodálatos ízuű tejecskéjét is élvezhettem. Aztán egy nekem szép, nekik tragikus napon a karácsonyi dalaik kellős közepén, Apa biztonságos karjaiban elérkezettnek láttam az időt arra, hogy szüleimet újra kettesben hagyva fölvegyem gyöngyház fehér égi ruhámat, szüleim könnyéből szőtt palástomat, és a hosszú hajú virágkoronás kisangyalok kórusába álljak.

Anya! Apa! Miért sírtok? Nem látjátok, hogy igazán boldog vagyok?"

Maradj örökké boldog....

KépKép
KépKép
bunny75

Biztos tudjátok és olvastátok: Mirka angyalka lett... Itt bőgök, mióta olvastam és ez a történet, amit az egyik mama írt és elbúcsúzott Mirkától, nagyon megérintett... Bemásolom nektek is:

Bemásolok ide egy szomorú, de mégis nagyon kedves történet, Mirka emlékére!
Egy kislányról szól, aki angyalka lett, és most már talán együtt vigyáznak a Családjaikra Mirkával!
Nem az én történetem, de megkönnyítette a lelkemet, és remélem Nektek is segít!
Sárának, emlékül

"Sárának hívnak. Anya és Apa házasságának 5. hónapjában úgy gondoltam, meglepem őket, és jelzem nekik: "Jövök hozzátok!"
Mivel otthonunk megteremtésének kellős közepén jártak, híremre egy kicsit megijedtek, de aztán annál nagyobb örömmel készültek a fogadásomra. A hármasban töltött idő izgalmas volt. Anya hasában elutazhattam egy csomó szép helyre, figyeltem Apát munkája közben, megismertem a barátainkat és a rokonainkat, de a legjobb az volt, hogy láttam, milyen szeretetben és boldogságban élik az életüket.
"Jó lesz velük élni" – gondoltam. Énekeket és imádságokat is tanultam tőlük, a lassú, lágy dallamokat különösen szerettem.

Egy éjszaka, mikor Anyával éppen nyugodtan aludtunk, valami különöset álmodtam. Anyáék azelőtt sokszor beszéltek nekem valakiről, aki mindig jó hozzánk, szeret minket, boldogságot ad, és érte érdemes jónak lenni. Azt mondták, ő a Jóisten. Akkor álmomban Őt láttam, körülötte egy sereg fehérruhás kis angyalka, közöttük voltam én is. Együtt énekeltünk és táncoltunk a Jóisten körül, Ő pedig jóságosan mosolygott és vigyázott ránk.

Ez a csodálatos álom aztán egyre gyakrabban megismétlődött.
Nappal Anya egyre növekvő hasában mindenféle érdekes dolgot hallottam a nagyvilágból, finomakat ettem és hallgattam szüleim velem kapcsolatos jövőbeni terveit, éjszaka az aranyszínű égbolt fehér felhőpárnáiban a kisangyalokkal jártuk a táncot, énekeltünk és kacagtunk. Mindkét állapot szép volt, de engem valami mégis az álmaimhoz húzott. Bár nagyon szerettem Anyát és Apát, a Jóisten vonzása egyre erosebb lett. Ő nem parancsolt, hogy menjek, sőt, nem is kérlelt, csak hívott. Meghívott a kisangyalseregbe, hogy énekeljek velük, mosolyogjunk együtt a Földön lakó emberekre, tegyük boldoggá azokat a magányos embereket, akiknek szükségük van ránk.
Örültem a meghívásnak, mert jó volt köztük lenni, ugyanakkor sajnáltam Anyáékat, hiszen hosszú időóta várnak már, készülnek a velem való életre. Eltervezték, hol lesz a kiságyam, hová megyünk együtt nyaralni, hogyan tanítanak meg imádkozni, s néha már a leendő felnőtt életemről is beszéltek. Mit szólnának hát, ha mégsem élnék velük a Földön?
Hogy nézhetném boldogságomban az o szomorkodásukat?

Sokat beszélgettem erről a Jóistennel. Ilyenkor Ő mindig emlékeztetett arra, hogy a szüleim nagyon szeretik egymást, végtelenül erősek együtt, így a közülük való elköltözésem miatt érzett gyász után egységben és hitben megerősödve újra boldogságban lesz részük, születnek majd kedves kis testvéreim, s akkor megértik, hogy nem haltam meg, hanem őrangyalként továbbra is velük élek. Reménykedtem, hogy a Jóistennek igaza lesz.

A szeplőtelen fogantatás napján megszülettem. Siettem kibújni, hogy rövid életem Anyának ne kerüljön sok fájdalmába. Azt mondták, gyönyöru kislány vagyok, Apa nagyon sok fényképet készített rólam. Szüleim a hírre, hogy csak pár napig leszek velük, a megismerkedésünk kapcsán érzett, addig soha nem tapasztalt öröm, és a korai elvesztésem miatt érzett hatalmas fájdalom közepette próbálták megadni nekem mindazt, ami egy közös kórházi hétbe belefér. Sokat énekeltek nekem, imádkoztak velem, dajkáltak, és Anya csodálatos ízuű tejecskéjét is élvezhettem. Aztán egy nekem szép, nekik tragikus napon a karácsonyi dalaik kellős közepén, Apa biztonságos karjaiban elérkezettnek láttam az időt arra, hogy szüleimet újra kettesben hagyva fölvegyem gyöngyház fehér égi ruhámat, szüleim könnyéből szőtt palástomat, és a hosszú hajú virágkoronás kisangyalok kórusába álljak.

Anya! Apa! Miért sírtok? Nem látjátok, hogy igazán boldog vagyok?"

Maradj örökké boldog....

KépKép
KépKép
bunny75

Sziasztok!
Igen, tegnap délután hallottam. Nem tudtam mit írni. Most sem tudok. Nem találom a szavakat, csak érthetetlenül állok. Persze, Mirka baba biztosan boldog, de ilyenkor valóban önző mód magára gondol az ember, hogy mi lesz nélküle. Annyit leszűrtem a SztImrés topicból, hogy Macs nagyon erős. De én nem értem, hogy lehet ezt feldolgozni épp ésszel. Alig aludtam valamit, mindig a kis Mirka járt az eszembe, hogy biztosan ő is milyen ügyesen mászna, állna, kacagna, stb. Nem írok többet erről.

Más! Olyan furát vettem észre Petrán és nem tudom mi lehet ez. A jobb kezét sokszor úgy mozgatja, mintha pá-pát intene. A hüvelykujja becsukva, s a többi ujját csukogatja egyszerre, elég gyorsan. Főleg kaja közben, illetve ha nem csinál éppen semmit, ami nagyon ritka. Szerintetek mi ez?? Próbáltam a Neten keresgélni, persze rögtön autista és Rett szindrómás lapok jöttek elő. :roll: A fejkörfogata most nem nőtt egy hónapja pl és ez is Rett szindróma tünet. Vagy ne parázzak? Mert hát amúgy meg áll mint a cövek itt nekem 6 és fél hósan! :)

Ivás: Délelőtt kb 1,5 dl gyümilé, egész nap ha szomjas, kb 2 dl víz.

Apa tegnap 4-kor jött haza, le is feküdt, most kelt fel fél 7-kor, már dolgozik. Szegénykém nem talizott épp a lányával, Petra utána kelt fel, hogy ő lefeküdt. Tegnap meg anyukám elesett itt nálunk az udvaron, lábszárába vasdarab, mentőt hívtam, felnyitották, összevarták, most őt is ápolom, nem engedtem haza egyedül, majd elviszem délután. Szóval sz.r nap volt a tegnapi nekünk.

omr

Gyújtottam este egy angyalkás gyertgyát Mirkáért. Biztos vagyok benne, hogy ő nem szenvedett élete során és békében ment el. Az angyalkás képzetek tőlem távol állnak, de nekem az előzőek tudata elég. Valóban a legnehezebb mindig azoknak, akik utánuk maradnak...

Őzi: én mostanában Hippes gyerekteát adok Tündének. Cukros sajnos, de nagyon szereti. És a sima vizet nem issza meg. :?

Rena: miért lenne furcsa, hogy a kezével pápát int? Lehet ez az izgatottság jele is, nem? Miért lenne ez betegségtünet? De kérdezd meg a gyerekorvosotokat, ha nagyon aggódsz.

Kép
Kép
tinu

Rena, Réka is int pápá-t,de én ezt annak tudom be,hogy milyen ügyes :)
ilgya1

Tinu! Nem tudom,most anyukám is azt mondja, szerinte ez tipikus babás dolog. Mindig fogna valamit és azt jelzi. :roll:
Na igen, Hippes tea. Ezt nem is írtam. Most, hogy náthás volt, a kamillát nem itta simán,Hippessel viszont 2 dl-t húzóra.

Képzeljétek!Anyukám is kirakta az üzifalra a Mirkás üzit, már ma jött az üzenet neki, hogy gondolom az unokád, imádkozunk érte. :? Így terjed a pletyka.. :? :evil:

omr

Jó reggelt Csajok!

:)

Eltüntem! Bocsánat!

Keresztelő:

Kép

Még jövök!

:)
mot

Sziasztok!

Minket is nagyon összetört Mirka távozása, de szegény kicsi lány legalább anyukája kezei közt ment el, és nem szenvedett. Én sem tudok mit mondani, de azért nagyon remélem, hogy a szüleinek lesz most erejük feldolgozni a történteket.
Bunny: Megnyugtató kis történet! Most már rájuk is vigyáz egy kicsi őrangyal!

Rena:
Kiara is csinál ilyeneket. Van, hogy nézegeti közben, hogy mit csinál, de én sem aggódom érte, próbálgatja a kezét szerintem.

Kiara napi kb. fél liter vizet iszik. Gyümilevet ill. répalevet akkor adtam neki, amikor beteg volt, és nem evett alapból sokat.

Dalmi nagyon édes! Kis szöszke! :D

Mági:
Én is erre gondoltam, hogy remélem senki nem indult el kicsi babával, pláne amilyen vihar volt itt Csepelen, jégeső, alig lehetett látni az ablakból, és az áramot is lecsapta az egész környéken. 23.00ig nem is volt áram a környéken, a csaj sem fürdött (a cirkót áram működteti :roll: ). Mi viszont apával legalább csaptunk egy gyertyafényes vacsis estés! :lol: :lol: :lol: :lol: Más választásunk nem is lett volna, de jó volt. :D :D :D :D

Kép
kernico

Tinu

kezdetben Máté sem volt hajlandó vizet inni, ő a hipp gyümölcsleveit itta, de higítva. Ami azt jelenti, hogy 40 ml hipp üdítő és 220 ml víz... Aztán egyre és egyre jobban higítottam, most már a vizet issza... Ohne tea, ohne gyünilé

Amúgy a hipp gyümilében csak gyümölcscukor van, nincs hozzáadott....

KépKép
KépKép
bunny75

Sziasztok megint!

Csak gondoltam megosztom veletek, hogy a csajszi felállt ma magától. Tényleg hihetetlen, hogy eddig nem csinált így semmit, nem erőlködött, aztán egyik nap felült, másnap elkezdett mászni, és rá egy hétre meg már magától áll! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Csak ámulok és bámulok!

Fel is rakok képet róla:

Kép

Kép
kernico

Gratulálunk Kiara!! Nagyon ügyi vagy te is!! Mondom én,augusztus az állás hónapja!

Közben nekem is hazaért a fotógépem, teszek fel képet!

omr

Mirka: én nem találok szavakat, próbálok nem sajnálkozni, de... :(

Kernico: nagyon ügyes Kiara! Egyik napról a másikra mennyit változnak. Látszik az arcocskáján, olyan boldog, hogy sikerült.

Livi: Dalmi nagyon édes!

Rena: megnyugtatásul ilyet Csanád is szokott csinálni, meg látod a többi baba is, ne gondolj mindjárt rosszra, egészséges kicsi lány, na meg ő is felállt, hát nem semmi.

Mot: csini rucija volt a lánykátoknak.

Alexaa: szép mondhatom, jönnek sorba a fogacskái, pont ezt beszéltük a talin, lehet egyszerre jönnek ki majd. Legalább nem szenved vele külön külön, az viszont jó.
sziszi22

Halihó!

megjöttünk.
Csak beköszönök, aztán olvasok vissza, hogy mi minden történt itten.... :wink:

Minden szuper jó volt amúgy!

majd jövök.....

Kép
zsuzsu74

a biciklista Kép

KépKép
KépKép
bunny75

Rena!

Szerintem felesleges rögtön egy dolog alapján keresgetni a neten, mert egy csomó dolog előjöhet. Olyan betegségek vannak, amiről én még életemben nem hallottam (az kell mondjam, ennek nagyon örülök :):)).
Szerintem nem egyes mozdulatait kell nézni, hanem a teljes fejlődését. Simon is úgy nyúlkál dolgokhoz, hogy a hüvelykujja behajlítva van, többi ujja összeszorítva és úgy piszkálja őket, és csak akkor nyitja ki a kezét rendesen, ha meg is akarja fogni az a bizonyos dolgot. Egy kicsit tényleg fura ez is, nem emlékszem, hogy a többiek is így csinálták volna, ugyanakkor olyan agyi fejlődésre utaló dolgokat is látok, amik egyértelművé teszik, hogy minden rendben. Már megjelent a tudatosság és a tanulási képessége is. Én ezen mindg meglepődök, de nagyon jó látni. Pl. van a zenélős játékán egy "ajtó", ahová golyókat lehet bedobálni és az ajtó nyitásával kigurulnak. Valamelyik nap látom, hogy odamegy és kinyitja (nem is egyszerű, mert azért van egy kis ellenállása, tehát pici erőt is kell kifejtenie hozzá). Azt hittem véletlen, de hogy kipróbáljam, elvettem őt onnan és visszecsuktam. Megint odament és kinyitotta. Sőt, azóta rájöttem, hogy "zavarja":D, ha csukva van, ezért ha úgy látja, mindig az első dolga, hogy kinyissa. :D:D Hasonlóan a golyókkal is jártam úgy, hogy azt hittem, csak kiesenek a kezéből a járólapra, és adogattam vissza. Mindaddig, amíg meg nem láttam a pofiját, és azt, hogy minden golyóejtés előtt huncutul becsukja a szemét, amiből egyértelmű volt, hoy tudja, hogy a kőre le fog esni és koppanó hangot fog adni, tehát direkt csinálja! :D:D

Bunny!

Nagyon aranyos!! :):)
De jó kis sisak, hol vettétek és mennyiért? Szoktunk biciklizni és Siminek is kellene, de amit Hannáéknak vettünk korábban, az neki nagy (és abból kisebb nem volt).

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Gyors bekukk... Elvittem ma Annát az oervoshoz, két szúnyogcsípése nagyon durva lett. Behólyagosodott, és mintha gennyes lenne alatta. Kapott rá cink -oxidos kérmet, kicsit megnyugostam, tartottam tőle, hogy bőrgyógyászat lesz a vége..
Ahogyelindultunk, elkezdett szakadni az eső, egészen addig, míg haza nem értünk. Sz****á áztam, a cipőmben csicsogott a víz, a gatyám, pólóm is tiszta víz lett, póló alatt meg izzadtam, mint a ló, csorgott a hátamon a verejték.. Anna lába is elázott. Itthon kiléptünk az előszobában a ruhákból, és irány a zuhany! :)

Folyadék:
Anna is a HIPP gyerekteát szereti sajnos. Napközben próbálkozom a vízzel, de csak pár korty megy belőle. Éjjel is megpróbáltam azt adni neki, de amióta a foga jön, csak a tea nyugtatja meg. A vízzel végig ordította az éjszakát. És itt jön az amit a talin Niki mondott. Nekem olyan elveim voltak, hogy no cukor, és hiába az elv, ha a gyermek mást akar. Kénytelen vagyok italból ilyet adni neki, különben semmit nem alszik...Legalább nappal megy egy kis víz...:)

kernico:
De ügyes lánykád van!!! Nagyon gyorsan fejlődik!

Tegnap én is gyertyát gyújtottam Mirkáért. Egész délután bőgtem, Anna meg csak nézett, hogy mi bajom van.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Basszus, basszus. Megvolt az első balesetünk. Ha a szombati levélevést nem számítjuk. Tünci leugrott a kanapéról. A hátára esett és beverte a buksiját. HÁt együtt sírtunk. Én annyira megijedtem. :cry: :cry: :cry: Egy pillanatra néztem félre, mert leraktam a kezemből az ágyra a mellszívót. A gyereket akartam megszoptatni és már épp fordultam felé, hogy felvegyem és mellre tegyem, mikor láttam, hogy ívbe esik és placcsan a parkettán. :shock: Azóta levittem a doktornénihez. Nem látszik semmi, de azért figyelnem kell és ha bármi van, akkor irány az orvos megint. De azért megnyugtatott, hogy 99%, hogy nem lesz semmi.
Hát elérkezett az idő tényleg, mikor egy pillanatra sem lehet félrenézni. Asszem bele fogok őszülni. :?

Kép
Kép
tinu

Sziasztok Csajszik és Mot (és persze többi apuka is, ha írogat ide)!

Újra van netünk, ollllé! :D

Igyekszem kicsit utánaolvasni a topiknak, aztán minél gyakrabban bejelentkezni.

Puszi mindenkinek,
Brigó

ui: egyáltalán emlékszik még ránk valaki??? :) :shock:

Kép

Kép
brigó

Brigó: persze, hogy emlékszünk! De jó, hogy megint vagy! Rakjál gyorsan képeket Zsomborról!!! :D

Kép
Kép
tinu

Ja, és képzeljétek, ma elkezdett kúszni a lányom. Erre mondja a férjem, gyorsan rakjam vissza a kanapéra, hátha megint leesik és elkezd mászni. :lol:

Kép
Kép
tinu

Szia brigó!!
Hogyne emlékeznénk!!

tinu:
hát akkor átestetek a tűzkeresztségen.. Anna is folyton forog... most pl. amíg megágyaztam, a kádállvány alá küzdötte magát, és már rángatta is. Na gyorsan el is tettem...
Ügyes a kúszással! :) Mi még csak toljuk magunkat előre... Azt is csak a távirányítóért.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Még nem jártam erre felétek, pedig a kisebbik lánykám pont ide való! :)

Engem is meghatott a kis angyalka története, és hiszem, hogy így van.

Nincs valaki közületek aki 206 november végén a Honvédba szült?

A kicsi Lidim is most áll fel és mikor elfárad szegény hátra esik, mert Ö még nem tud ülni, (apja volt ilyen) :lol:
Nállunk is van pá-pá és még puszit is dobunk.

Nállunk is volt már ágyról leesés (2*is) hát igen a baj egy pillanat alatt megvan, még a töbgyermekes családban is.

Sziasztok
Dorka2

Kép
Kép
dorka2

Sziasztok!

Dorka! Kérünk képeket is Lidiről. (Most már 2 Lidink is van :D )

Brigó: Amikor csatlakoztam, akkor visszaolvastam a topicot részben, így én "emlékszem" rád, ha soha nem is beszélgettünk! :lol: :lol: :lol: Te is rakjál képet!

Ezektől a nagy esésektől én is úgy félek. Már az is nagyon rossz, amikor néha fáradtan orrabukik mászás közben, vagy ülésből! Akkorát szokott koppanni a parkettán, és úgy sír szegénykém.

Tinu:
gratula Tündinek! Akkor ez ma egy ilyen nap! :D

Mági:
én is így jártam múlkor. Jól eláztam. Még szerencse, hogy a babakocsi esővédője nállunk volt.

Kép
kernico

Mági: a magát előre tolja nem egyenlő a kúszással? :wink:

Dorka2: üdv és kérünk képet tényleg! De a nagyobb lánykádról is!
Meglepődtem, hogy már két Lidink van, mikor nem olyan gyakori név szerintem. :)

Winnie már hiányzik. Mikor is jönnek haza?

Kép
Kép
tinu

Tinu: gratula a kúszáshoz:) Gege ezt hátrafelé csinálja. Gege is esett már le a kanapéról had ne mondjam úgy kaptam el hogy a lábánál és igy nem érte feje a padlót mondjuk nálunk szőnyeg van de remegtem mint a kocsonya csak ijedtség volt de hamar megnyugodott én csak utána kezdtem el sírni hogy hogy lehetek ilyen dinnye pedig tényleg csak egy másodperc volt.

Brigó: hát persze hogy emlékszünk rád gyere sokat és képeket kérünk Zsombiról meg írj ogy miket tud már meg veletek mi van stb.

mot: nagyon édes a keresztelős jányka :):)

nika70
Salgótarján

Dorka2: üdv körünkben kérünk képet a kislányról

nika70
Salgótarján

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Brigó! Már hiányoztál...

Dorka Üdv.
ilgya1

Sziasztok!

Én csak ma tudtam meg, hogy Mirka baba angyallá vált! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Bár biztos vagyok benne, hogy az a 9 hónap míg anyukája pocijában volt és utána az 5 nap kinti lét számára csodálatos volt, neki sajnos csak ennyi volt az élet. Rövid, de biztos hogy nagyon nagyon boldog, hisz egy szerető család várta. Hihetetlen hogy mennyi ember szerette/szereti őt és mennyien gondoltak rá az elmúlt egy hétben........Az ő feladata az lehetett, hogy összehozza az embereket és ráébressze őket az egymás iránti szeretetre, odafigyelésre........ :cry: :cry: :cry: :cry:

Brigó, Dorka! Üdv itt köztünk!:)

Tinu!
Gratulálunk Tündinek a kúszáshoz, most már minden figyelem az övé kell legyen!:) Nálunk is volt olyan, hogy mellette ültem az ágyon és olyan hirtelen mozdulattal indult meg a föld felé, hogy csak a lábánál fogva bírtam elkapni!
Ha úgy látod hogy vidám továbbra is, akkor nem hiszem hogy nagyobb baja lenne.

Kernico!
Na végre hogy jobban vagytok!:) Gratula Kiarának az álláshoz!:)

Rena!
Szerencsétlen ez a hétfő nektek! :? :( Anyukád azért jobban van? Mi sem aznap ünepeltük a házassági évfordulónkat, mivel nálunk az Áfa bevallás időszakához van közel a dátum, így csúsztattuk 1 hetet! :lol: :lol: :lol:
Nálunk is ment 2 hónapja az integetés, egy ideig nem csinálta, most megint, de úgy rázza a kezét, mintha el akarna szállni és akkor is csinálja ha egyedül játszik! Szerintem se aggódj egy dolog miatt! Nekem eszembe se jut ilyet megnézni-nem gondolnám hogy rendellenes :oops:

Mági!
Szegény Annácska-remélem hamar elmúlnak a pöttyök! Pont barátnőmnél voltunk a hétvégén és az ő lánya 1 éves, őt bogár csípte meg és ahogy valami hozzáért rögtön 20 Ft-os nagyságúra nőtt a dudija, gennyezett és nagyon csúnya volt. Pontosan nem tom mivel kenték még, de azt a lilázót (amit szájpenészre adnak) azt használták fertőtlenítésre

Livi!
Aranyos a kiscsajszid!:)

Innivaló: hát én még továbbra se adok neki innit, bár mi egyre többet szopizunk, egyik éjjel 2 óránként!:) Csak akkor adtam vizet, amikor csuklott, meg csak kiváncsiságból. Van egy csörös pohara, ami szép színes tetszik neki, hogy tudja fogni. A víz meg csak úgy ömlik belöle(nem is kell szívnia) de nem több mint 30 ml a fogyasztása. Nem látom hogy cserepes lenne a szája, akkor csak nem kevés nem?????

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

mági,
első képen vidámparban vagyunk és kisautóban ül... :lol: :lol:
1 lityi az nem semmi...üdv a cumisüveg fanclubban :wink: :wink:

omr,
olyan integetős szerűt Dalmi is csinál, csak ő a csuklóját is tekergeti közben...Szerintem nincs ezzel gáz :)

kernico,
édi ügyi a csajszi!!!!

fnoe,
Hú, hát ennyi szopcsi mellet bizti elég neki az anyatejci!!

tinu,
hát mi is pottyantunk már le ágyról (illetve csak a matracról) nem egy kellemes érzés... :shock: GRATULA A MÁSZÁSHOZ!

Őzi,
rólatok is szivesen látnék képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Húúú...hol is kezdjem...szoval pénteken történt apával egy kis baki :oops: ... Tesógyártást csak télre terveztük, ráadásul gyógyszert szedek.... MIKOR LEHET LEGKORÁBBAN terhességi tesztet csinálni...??????
Vendég

nA ez óriási....sikerült az intimtémás üzimmel első helyre kerülni... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Brigo, ahogy Kernico is írta, én is mikor olvastam a topicot úgy emlékszem rád viszont még sosem beszéltünk :-)

Tinu, jót mosolyogtam azon amit a férjed mondott :-). Lehet akkor már nem kúszna hanem felállna leporolná a térdét és mondaná na jó anya én megyek játszani. :-)

Kernico, gratula a csajszinak, hogy ilyen turbó fokozatba kapcsolt :-)
De jó már egyre többen fognak kergetőzni a köv talin.

Dorka2, üdv! :-)

Innivalót, én is adok de csak vizet.

Enni, még mindig csak joghurtból hajlandó megenni több adagot. Mióta hányt Lidi azóta nem akar enni. Kb. 40ml főzelék már összeteszem kezem lábam ha lecsúszik esetlegesen 100ml.

Kép

Kép
antekirt

Livi, bocsi, hogy ilyet kérdezek de a mensid már megjött? Ha még nem akkor elvileg nem kell félni, de ha már igen akkor már lehet aggódni, de ilyenkor is még a szoptatás beleszól a dolgokba.
Nekem pl két hónapja nem jött meg, és most úgy vagyok, hogy nagyon sezretném ha megjönne már de félek tesztet venni. EGysezr jött csak meg de állítólag még a hormonok is közbe szólnak bár nálunk szerencsére nem történt ilyen baki de nem is védekezünk hanem megszakításosan csak.

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!

A mensivel kapcsolatosan a dokim azt mondta a szoptatás befejzése után 1-1,5 hónapba meg kell jönnie, ha nem irány a doki.
Mivel mi június elején hagytuk abba szopit, júlis közepére meg is jöt a nem várt vendék :lol:

A vitamin kicsiknek: Nekünk a gyerekorvos a patikában kapható üveges narancsízű sziropot ajánlotta talán Vitaxol a neve.
Ezt itta kicsinek a nagyobbik lányom. Most a kicsinek is ezt adjuk majd. Holnap jön a gyermekorvos megnézni a kis gézengúzt.

Majd rátértünk a for ever kids multivitaminjára és nem reklám, de nagyon bejött, ezt 2 éves kortól lehet szedni.

Szép estét

Kép
Kép
dorka2

Dorka2, én még szoptatok és egysezr megjött mikor hat és fél hónapos volt Lidi, de azóta nem. De ez is természetes ha csak egysezr jön meg mivel a hormonok is dolgoznak még.

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!

Valamint a kért képek: Kép

Szép estét
Dorka2

Kép
Kép
dorka2

Dorka2: nagyon szépek a lányaid! Micsoda kis szöszkék!

Livi: szerintem két hét kell, mire kimutatja a teszt a terhességet. Mert asszem, amit ráírnak, hogy már mennyi nap után kimutatja, az a beágyazódást követő napokra vonatkozik. Na de aztán lehet, hogy jön valaki, aztán kijavít.

Kép
Kép
tinu

tinu:
nem nevezném mászásnak, mert úgy löki magát a dolgokhoz, hogy elrugaszkodik valamről. Általában rólam, és így megy előre.. Nagyon rafkós. :)

bacilvi:
Hát én nagy terhességi tesz fogyasztó vagyok, velem már reklámozni lehetne. Ha normál ciklusod van, és normál időpontban a peteérés, akkor a menstruáció megjövetele utáni napon kimutathat terhességet. Énegy nappal a mensi ELŐTT csináltam tesztet, és már pozitív lett. Ha viszont még nem jött meg normálisan, akkor kár tesztet venni szerintem, inkább figyelj a tünetekre, és akkor vegyél ,ha érzel valamit. De ha megnyugtat, akkor 2 hetet még várnod kell .

Kép
Kép
Kép
mágnes

Dorka!
Szépek a csajok!:)

Livi!
Akkor lehet te leszel az első köztünk? :D Vagy inkább majd télen lenne jobb, ha jönne a bébi?

Csajok!
Valakinek volt már inhüvelygyulladása?????? Nekem már kb 1 hónapja piszkosul fáj a jobb kezem csuklója, néha kenem a gyerek fenekét az ujjammal vagy tekerem a zárban a kulcsot stb úgy belenyilal valami, hogy majdnem eldobom ami a kezemben van. Először nem törödtem vele, gondoltam elmúlik, de most már gázos. A házidokim persze szabin, a sebészet azt mondta a telefonba, hogy be kell gipszelni!!!! Ja és akkor majd fogadok dadát megy szakácsot? :? :lol: :lol: Szóval nem tudtok valami krémet vagy bármit a gipsz helyett? Jó lenne ha meggyógyulna már, mert attól félek egyszer a gyereket kiejtem a kezemből.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Noémi, nekem is most fáj a csuklóm de annyira, hogy pl nem tudom én tisztába tenni Lidit hanem csak apa, mert emelni sem tudok vele. Ez az előzőhét szombati 3 órás kézbentartás eredménye, mikor rosszul volt Lidi és adagolni kellett neki 3 órán keresztül a kanál vizet. De én max ice gellel kentem be. Gyógyszertárban lehet kapni, mentolos, hűsít veszettül és gyógynövényekből van. Kék színű zselés anyag van egy tégelyben.

Kép

Kép
antekirt

Köszi Ante! Szóval ennyi a neve, hogy ice gél?Na majd holnap a győgyitárban megkérdem-ma egyébként az is zárva volt. :?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Nem szeretnék lekésni róla, ezért inkább icipicivel előbb :D, holnapra szól:

Bunny!

Máténak boldog első születésnapot kívánunk!!
Kép

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Bejelentkezem, hazatértünk a Balcsiról, aztán jó kérdés, be tudom-ehozni a kb 13 oldal lemaradásomat, egyelőre elkezdem, aztáőn lehet, hogy feladom, de nem szeretném, eddig mindig tudtam tartani a tempót :)

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Gondoltam gyorsan visszaolvaslak titeket es mar fogadott is a rossz hir. Szegeny kis Mirka baba :( En is hiszem hogy angyalka lett.

Dorka 2
Udv, nagyon szepek a lanykaid :D

Livi
:D :D

Rena
Lily ugy integet, hogy egymas utan hajlitgatja be a kis ujait. Te is igy irtad?

Tinu
Nalunk kanaperol meg nem volt eses, de az mindennapos, hogy hatraesik ules vagy alas kozben es akkorat koppan a feje szegenynek :( Mostanaban meg mar eszrevettem, van hogy direkt vagja hatra magat. :shock: Gratula a maszashoz :)

Kernico
Nalunk is igy volt egyik nap felult, par nap mulva maszott, kovetkezo heten meg felallt. Ugyesek ezek a babak :D

Ma voltunk vedononel 9kg 43dkg :shock: Ezert faj a hatam :)
Vedononek elmeseltem mit csinal Lily az etetoszekbe es azt mondta vegyem fel kamerara es vigyem el az orvosnak, mutassam meg. Idokozbe rajottem ,hogy szerintem nem a kajaert remeg. Nagyon furcsa amit csinal. Miutan megetetem elkezd remegni (nem nagyon csak egy kicsit). Csak egy pontot nez, kikerekedik a szeme es kozben olyan mintha erolkodne es szerintem ebbe remeg bele. Mi apaval arra gondoltunk, hogy ez olyan mintha"szellemeket " latna es megijedne toluk. Most ez lehet, hogy nevetsegesen hangzik de latni kene. Ma egy ismerosunk atjott es o is csak kinevetett, hogy biztos nem is igy van, de amikor meglatta o is egyetertett velunk. Szerintetek mi lehet ez? Mostmar elegge zavar a dolog, felek nehogy valami baja legyen :roll: :(

Szilvi&Lily baba

Kép
]Kép
sziszka27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?