Sziasztok!
A tegnapi hsz-em elszállt.
Kiara már jobban van, legalább is azóta semmilyen tünetet nem produkált, még hasmenése sincs.
Azóta folyamatosan mászik, felül mindenhol, meg ahogy Siminél is láttam, térdelve játszik ő is. Felállni még csak derékszögben megy, de már így is olyanokat borul szegény, ha fáradt, hogy most elég is ez nekünk.
Cipő: bentre én inkább majd olyan tapadós talpú zoknikat veszek neki, meg nyáron mezítláb, vagy max. szandi. Kintre meg majd körbenézek, mik vannak, mert rendes cipő kell, az tuti. Most vettünk egyet mi is. A Keletinél van egy Corso nevű cipőbolt, és ott le volt minden értékelve. A 6900-as kívűl-belűl bőr cipőcske, puha, jó kis talppal most 1900 ft. volt. Ennyiért nem hagytuk ott, bár még őszi, de akkor tuti lesz.
De majd körbenézünk mi is, hogy hol, mi kapható.
Evés: Reggeli: anyatej, tízórai: anyatej, utánna gyümölcs, ebéd: főzelék/husis cucc, uzsonna: anyatej, utánna rízs/tejpép és vacsira anyatej megint. Majd úgy tervezem, hogy következőnek a tízórait válltom ki, aztán az uzsit, aztán a reggelit, és az esti szopi meg megmarad, amíg szeretné (persze egy idő után gondolom a vacsi után).
Vezeték: Mi is dugdossuk, de nem buta a csajszi, tudja, hogy ott van, és megkeresi. Persze mi meg pakoljuk vissza őt is a helyére, meg a zsinórokat is, de ha érdekli, kezdi előlről.
Apa: Nállunk apa úgy dolgozik, hogy ha mennie kell, mert valami rendezvény van, akkor megy, ha nem, akkor nem. Ez azt jelenti, hogy van mikor egy hónapban csak 1-2 napot van távol, de van olyan is, mint pl. a nyár, hogy egy hónapban csak 1-2 napot van itthon, és csak akkor látom, ha hazajön aludni úgy éjfél felé. Igazából már kezdem megszokni, csak most már sok volt így, hogy nyáron folyton dolgozott. Én is azért sokszor morgok miatta, de persze azt is tudom, hogy miattunk van.
De most már a nyárnak is lassan vége, megint nagyon sokat lesz itthon. Szerencsére, mert már el voltunk apátlanodva.
Ante, Zsu, Winnie és a többiek! Hol vagytok már???????
Tali: na akkor lesz megint? 29.-e ha jól emlékszem, ugye? Táblát kezdjek én?
NÉV DÁTUM IDŐPONT
Niki (kernico)............................aug. 29.....................14 óra
Üdv. mindenkinek