Szilvi!
Tejterméket szerintem 1-1,5 éves kor után meg lehet próbálni fokozatosan beiktatni az étrendbe. Úgyis látni fogod, hogy van e töle baja. Bár sajnos manapság egyre több az alergiás megbetegedett gyermek. Nálunk meg kell várni, hogy 3-4 éves legyen Vanessza. Addig nem próbálkozunk. Most is nagyon beteg lett egy kis margarintól.
A torta leírását egyébként köszi. Bár mivel túró van benne, így nem csinálom meg.
Néha úgy elkeseredek, hogy nem ehet semmit. Délelött voltunk szopis világnapon, ott is mindenki ette a sütit, csak ö nem. Úgy sajnáltam!
Most vettem szójából és pálmazsírból készült biomargarint, ezt legalább eheti. Persze ez 5-ször annyiba kerül, mint a sima.
Légkondi mértékkel lehet akár a gyerekszobában is, ha rendszeresen ellenörzi szakember a tisztaságát. Sajnos, ha elhanyagolják allergia alakulhat ki. Sógornöm kisfiánál már újszülött kortól volt, és soha nem volt baja töle. Söt, annyira megszerette a halk búgást, hogy a végén már csak arra tudott elaludni.
Szerencsére nálunk nincs rá szükség, mert alapból csak 25°C van.
És hogy a vizet meddig forrald??? Hát ezt nem tudom. Hogy öszinte legyek, én sose forraltam. Nálunk mindenki szénsavmentes Szentkirályit iszik, az meg babavíz is egyben, így azt kapta ö is. Nagyon szereti. Teát még sose ivott. Csak víz és frissen facsart,-vagy turmixolt gyümölcslé.
A névnaposoknak utólag BOLDOG NÉVNAPOT!!!
A képek pedig nagyon jók!!!