Új privát üzeneted érkezett!

Ha egy kisvárosban laknánk simán száguldoznék, Roland szerint jól vezetek, de én ezt a sok dilis autóst nem bírom, tolakodnak, figyelmetlenek, veszélyeztetik mások életét!!!!! :evil: És hiába van, hogy valaki jól vezet, nem azon múlik, hogy épségben hazaér-e!!!!!! :roll: Ez a szomorú, és mióta a gyerekek is vannak...nem csak rólam van szó, őket jobban féltem!!!!! Idegbeteg szoktam lenni ettől a sok őrülttől, én dudálok mindíg a drágám helyett!!!! :roll: :oops:

Julcsi:örülök, hogy jól szórakozol rajtam!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Látom Márti,csak sikerült "kiharcolnod" magadnak !!!!!!!!!

Julcsi,persze tudom,hogy iszonyú nehéz elindulni 2 kicsivel kocsi nélkül ,minden tiszteletem a tiétek.
Nálunk az a baj,hogy ebben a porfészekben ahol én lakom,ha nincs kocsid vagy bicajod,akkor gyalogolhatsz akár órákat is mire eljutsz a kitüzött célodhoz.Itt nincs villamos meg metró,van helyi járat / hurrá már 1 éve-10 évig harcoltunk érte :twisted: /,ami hol jön,hol nem,néha pontosan érkezik,de a legtöbbször korábban mint a menetrend.Szóval marad a babakocsi,a bicaj,vagy az autó.Én már ugy megszoktam,hogy nehezen tudok létezni nélküle.Most szenvedünk is piszokul,mert lejárt a férjem kocsiján a műszaki és amig nincs levizsgáztatva addig a másikkal kell járnia dolgozni.
Azért az állatkertet nem felejtettem el!!!
bibolya

Márti!

Megelőztél, én is beszéltem Andival, de nem tudtam már leírni a híreket, babazsúrra kellett menni a fiammal.

Hulla vagyok, Apa hazafelé tart olaszból, én meg kipurcantam az elmúlt napoktól.

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Márti,
hurrááááááá!!!!!!!Már 200 oldal,ill.201 :lol: és több,mint 10000 hsz!!!Ez igen!
Örülök,hogy Andiék jó vannak!Mármint,hogy Flóra jól van.

Julcsi,
igen sokat csavarogtunk.Azért apával nálunk is könnyebb.Én is nehezen közlekedek a gyerekekkel egyedül,de néha azért nekivágunk.Bár a bkv utasaitól mi is frászt kapunk,tisztelet a kivételnek.Mondjuk a Rebiék már gyorsan leülnek,ált.egy két hely mindig van.Egyik nap megyünk be Pestre busszal,Keszin felszállt egy idős néni bottal.Az első üléseken egy-egy fiatalabb nő ült mindegyik mellett szatyor,nem adták át a helyet.Aztán közben a busz is elindult,szegény alíg tudott hátrébb jönni.Közben senki sem állt fel,pedig ffiak is ültek,szóltam a párom fiának aki mögöttem ült Zsoltival(az ölemben Hanna volt)hogy álljon fel,mert senki nem adja át a helyet a néninek(mondjuk már éppen állt fel,mert látta,hogy senki nem áll fel).Szegény alíg tudott addíg eljönni.Szóval ilyen dolgoktól tényleg felháborodom!Pedig a Volánbuszon nem szokott előfordulni,hogy ilyenek az emberek.Biztos pesti nőcik ültek elől,akik a bkv bunkó törzsutasaihoz tartoznak!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok!

Ibolya, jó ötlet az állatkert - ha sikerül valami jó időpontot találni, csatlakozunk.

Timi, jó h írsz mostanában többször is, az utóbbi időben tényleg alig-alig jöttél. Beteg barátnőd jobban van?

Julcsi, csikizős csajokon nagyon nevettem, édesek.

Márti, kicsifiad nagy felfedező lesz, vagy hegymászó, vagy mindkettő. Andi-Flóra híreknek örülök.

Edit, ez egy jó rövid hsz volt... Pihenés esélyes?

Nálunk: festés folyamatban... Kiscsávót tegnap délután hazaszállítottam Baracsra nagyszülőket boldogítani, ma este megyünk mi is, addig pedig igyekszünk úrrá lenni a káoszon. Csak egy falat festünk le a nappaliban, de emiatt minden lefóliázva, glettelés és a csiszolás egy része már készen van, és most a glett száradását várom.
És mivel tegnap du már nem volt Samu, elmentem vásárolgatni: vettem egy-két jópofa pulcsim magamnak - huh, de rég csináltam már ilyet... Tegnap este megejtettük végre Harry Pottert (hát..., most ez nem ütött annyira), és most délben elmentünk Balázzsal kettesben étterembe ebédelni. Most jó dolgom van, igazából még a festést is élvezem. Csak hát hiányzik Samu...
No, vissza a munkához!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Jó reggelt!

Mire belejöttem az olvasásba, már elfogyott az olvasnivaló!!! :lol: :lol: :lol:

Hát, másképp alakultak a dolgok, mint azt szerdán elképzeltem! Édesanyáméknál csak csütörtök estig maradtunk, mert IStvánék végeztek még aznap, így igyekeztek haza és értünk is beugrottak. Ügyesen fabrikáltak (a kollégájával együtt) maguknak egy pénteki potya-szabadnapot :wink: , ezért már csütörtökön este bevásároltunk és elmentünk sógornőmékhez, akikkel pénteken délelőtt kimentünk sátorozni. :D Úgy volt, hogy máig maradunk, de végül tegnap jött a rosszidő, így hazahúztunk. :roll:
Köszönöm, hogy pihenést ajánlottatok anyukáméknál, hát ott meg is volt. Én felajánlottam neki, hogy tegyübnk el savanyúságot, ha már ott vagyok, erre ő, csapd már le a segged és vakációzz egy kicsit! :D Ezért aztán felkerekedtünk (húgom, a barátja, én, Kriszta és néném 3 gyereke) és kiruccantunk a strandra. Kitűnő gyógyhatású, sós vizű strand, bár én csak annyira mentem bele a vízbe, hogy Krisztát tartsam. A kiscsaj nagyon élvezte a pacsálást (27 fokos volt a víz, pedig nem is termálfürdő), teljesen elemében volt, mintha születése óta is mindig vízben úszkálna. Ahogy kimentünk a medencéből, csak mondogatta: útáló, útáló (azaz úszkálunk v. úszkálok :D )

Pénteken és tegnap a patakparton voltunk, ott is úszkált a kisasszony, bár a strandhoz képest jéghideg volt a víz. Én sem álltam meg, én is megmártóztam, de hisz olyan meleg volt, hogy majd gutát kaptunk. Szerencsére volt állandó árnyék, de tegnapra mégis kikészültem. Én már amúgyis indítványozni akartam, hoyg jöjjünk haza, amikor beborult és esni készült. Kriszta annyira jó gyerek volt a két nap alatt, hogy szinte nem is kellett futkározni utána. És ez komoly. Volt ott homok, abban tőle szokatlanul hosszú ideig elvolt, a víz felé csak tegnap kezdett indulni egyedül is, amikor ott a homokja mellett fürdött a másik gyerek, És képzeljétek, szinte végig pelus nélkül volt nappal. Kb. ugyanannyiszor ment bele a nadrágjába a pisi (mert egy vékony ynadrágot ráadtam a hookban ücsörgéshez), mint ahányszor szépen leguggolt és pisikált. Persze, ezt nem egyedül tette. De azt figyeltem meg, hoyg állandóan tépdeste a nacit, ha vizes volt rajta. Gondolom, kezdte zavarni.

NA, kb. ennyi. az este hazajöttünk és ma éjjel szinte óránként ébredtem. Hogy mitől, fogaslmam sincs. Kriszta egyszer "szólt", majd hajnalban hallottam nyöszörögni. Akkor már fel is keltem, mert olyan jól felment a pumpám, hogy csak na: István megitta az összes tejét Krisztának :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: , kb. másfél dl maradt az este az üvegében, amit szerencsére, betettem a hűtőbe. A fejleharapást azért úgysem ússza meg. Még mindig mérges vagyok. :x :x :x :x

Ezt elküldöm, aztán próbálok reagálni is, csak az a baj, hoyg már szinte mindent elfelejtettem. :roll: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Képek:

Megyünk a strandra:
Kép Kép
Pancsi - strandon:
Kép Kép Kép
patakban:
Kép Kép Kép Kép Így evezett a kezével

Homokozás:
Kép Kép Maszat Gyurka; különben épp egy kagylóhéjat mutat nekem. :)
Kép Repül a homoooooook

Kép
István és a hal: Kép
Kriszta és a hal: Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szép jó reggelt mindenkinek!

Látom a hsz-ból ,hogy hétvége van :lol: .

Állatkertbe kedden vagy szerdán tudnánk mi menni,de ahogy nézem az időjárás előrejelzést jobb lenne a kedd.Időpont javaslatot kérek-már aki tud jönni.Julcsi,tudom,te hétvégét kértél,de sajna mi az elkövetkező 2 hétvégén tuti nem érünk rá.

Évi,azért látom-még ha munkával telt is a péntek-szombat,azért egy kis kikapcsolódásra sikerült időt szakítanotok a pároddal-nagyon helyes,kell is néha ilyen.

Edith,örülök,hogy jól telt a "szabi",hogy sikerült egy kicsit pihizni.Tejcsi miatt meg-hát,megesik néha az ilyesmi.Krisztának minden probléma nélkül sikerült a tápiról az átállás?
Nálunk is a Gergőnek már egyre többször adok tejbe áztatott kukoricapelyhet reggelire-nagyon szereti,párszor már ivott pohárbanis tejet-szóval nagyon gondolkodom,hogy már nem veszek több tápszert.Még van 1 teljes dobozunk,ha a felét megitta,utána szeritnem ,megpróbáljuk a tejet.

Tegnap mi is strandoltunk-balatonföldváron.Pénteken délután jött az ötlet,de ránk ált.ez jellemző.Mi nem nagyon szoktunk előre tervezni hetekkel,napokkal-max.a szülinapokat.Nagyon jó volt a viz,igaz,a levegő nem volt túl meleg,de a kettő kb.egy fokon lehetett.Dél körül még fújt is a szél egy kicsit-akkor fáztunk is a vízben,de du.-ra abba maradt.Vittünk matracot-én azon ringattam magam a szélben,vizben-olyan volt,mintha vízágyon feküdnék :lol: .Gergőnek is először hideg volt a víz,de miután már megszokta,alig lehetett kihozni belőle.Hát a többi gyerek meg arclilulásik maradtak.
Ma még nem tudom,mit csinálunk-majd ha felkel a Lajos/már csak ő alszik-ő a legkisebb gyerekünk,neki van a legnagyobb alvásigénye :oops: /,megdumcsizzuk.

na megyek,csinálom a lánykámnak a tejeskávéját.
bibolya

Edith:látom nagyon jól éreztétek magatokat :lol: , és örülök, hogy anyukád rád parancsolt!!!!! :lol:
Nagyon édes Kriszta, látszik, hogy szereti a vizet!!!!

Évi:na akkor most gyorsan kikapcsolódtatok a sok meló közben, így hogy Samu "engedte"!!!!Ügyesen csináljátok!!!!Remélem befejeztétek időben vagy majd Samu segít befejezni! 8)

Ibolya:nekünk sajna nem jó a kedd, de kellemes időtöltést nektek meg azoknak akik mennek!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Ibolya, semmi gond nem volt az átállással a tejre. Egy ideig hol tejet, hol tápszert kapott, bár végül semmi rendszer nem volt abban, hoyg mikor melyiket kapja. :oops: Amikor kirándulni voltunk, akkor pedig csak tápszert kapott, mert ott nem tudtunk friss tejet venni. :( De amióta hazajöttünk, már csak tejet kapott. És azóta már pasztörőzöttet is kapott, pl. most hétvégén, amikor a házi megromlott volna a hűtőtáska ellenére is. :roll:
De az égvilágon semmi baja nem lett. Pedig most már asszem, több, mint egy hónapja, hogy bevezettem.
Amúgy a másik topikban egy csajnak azt mondta a védőnője, hogy a tápszeres babáknak nem muszáj fokozatosan bevezetni a tejet, mert a tápszer már amúgyis tejalapú, így sok különbség már nincs főleg a 2-es, 3-as tápszer és a tej között.
Szerintem mégis inkább óvatosnak jó lenni.

Márti, igen, van amikor jó rámszólni! :wink: Képes vagyok túlbecsülni az erőimet! :roll:

Kriszta már megtanulta a hideg, meleg, forró kifejezéseket. Igaz, néha keveri is. Pl. a strandon, patakon, mindig kérdeztem tőle, hogy hideg? Ő: "ide". Az este a kádban pedig ugyanezt mondta a jó meleg vízre. :lol: :lol: :lol: Igaz, a langyos tej az üvegben is sokszor: fovvó. :D :D :D :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Most már el merem árulni, mert már 3 napja tuti, hogy apa is belement, és marad a babánk :) Ennek a döntésnek köszönhetően, olyan boldogok voltunk pénteken, mint a friss házasok. Szerintem apának egy kicsi bűntudata is van, mert sok mindent elnéz a gyerekeknek, meg játszik velük, ami eddig ritka volt :) De nagyon, nagyon boldogok vagyunk mindketten :) Már megbeszéltük a kiságyát is a kicsinek (ha fiú, akkor veszünk neki, ha kislány, akkor Kata kap ágyat)

Mondtam már, milyen büszke vagyok a kislányomra?

Tegnap eldugta a babáját, és jön oda hozzám: Aja, Holababa??? HOlababa? Mikor rájöttem mit mond, ledöbbentem, és csak utána válaszoltam, hogy nem tudom. Erre kiszaladt, majd hozta a babáját, és mondta hogy Ottababa:)

Egyébként nagyon látszik rajta, hogy halak gyerek, állandóan mosolyog, nevet, és nagyon ritkán sír. Mellette nem lehet rosszekdvűnek lenni, és ha valami rosszat csinál, nem lehet sokáig haragudni rá...

Jah és a múlt héten teljesen elhagytuk a cumisüveget, minden szinten. Úgy kezdődött, hogy megtanult szívószállal inni, így már csak a kakaót itta üvegből, mígnem rájöttem hogy azt is lehet szívószállal inni :lol: :lol: :lol: :lol: És két napja már tökéletesen iszik pohárból, szívószál nélkül is. Szóval a cumisüvegek elvándoroltak a beépített szekrény mélyére :)

Julcsi, ne mfelejtettem el a képet, de még mindig nem vittük át az ágyát a kiscsajnak...

Mindenkinek puszi

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nagyon édi Kriszta,mint mindig!:)

Zsu,
örülök a hírnek!Remélem így marad és boldogságban várjátok a bébi érkezését!Minden jót kívánok nektek!:)

Dobok fel pár képet én is,ha nem baj! :wink:

Kép Kép fagyizás:)

Kép piros szem:)este a tűzijátéknál
Kép Kép
Kép
Kép Kép Áki Hollandiában

Kicsit sok lett! :roll:

Kép
Kép
Kép
timiban

Timi, gyönyörűek a gyerekek, büszke lehetsz rájuk!!!!! :)

És ez nem is sok kép egyáltalán :)

Többiek??? Írjatok, ma egész nap unatkoztam, 11-re rend volt és tisztaság, meg az ebéd is készen, a gyerekek elvoltak, én meg itt ültem és unatkoztam, mert nem írt senki....

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt mindenkinek!

Mindenki nyaral?Vagy csak olyan mint én-lusta irni:oops: . Tessék beszámolót irni ,ki mit csinált.

Zsu,akkor most már hivatalosan is gratulálhatunk????Ha igen,akkor kellemes babavárást,jó pocakosodást kívánok.Remélem sikerült tényleg mindent megbeszélnetek,most azért kicsit többet kellene figyelned a párodra-ez az időszak ami neked is hangulatváltozásokkal jár majd és nála is ez lesz-mert sok veszekedésnek ez lesz a táptalaja,amig nem fogadja el 100 %-as a babát.
Cumisüveg-ügyesek vagytok,a Geri még csak a csőrős poharakból sem tud rendesen inni :oops: .Amíg csurig van,addig megy az ivás belőle,de ahogy fogy belőle ugy dől az egész testével hátra-többször is hátraesett már ez miatt.

Timi,most jut eszembe,hogy ma oltásra megyünk,remélem nem lesz semmi baj és azért tudunk holnap talizni. A 10 óra még mindig jó,de reggel még beszéljünk msn-n és cseréljünk telcsi számot is.

Edith,látom a párod nagy horgász-eszitek is a halat,vagy csak fogja?

Andi,hogy van a lánykád?????
bibolya

Szép hétfő reggelt mindenkinek!

Itt tegnap végre megérkezett a lehűlés, esett az eső, mintha dézsából öntötték volna! Aztán még a nap is sütött haloványan, de nagyon jó volt a pár fokkal hűvösebb levegő. :)

Nagyon lusta napunk volt tegnap, reggeliben neteztem, aztán mikor felkelt a társaság, beindítottam a napot. reggeli után IStván ült a géphez, mi meg Krisztával elvoltunk. Csak egy gyors ebédet készítettem, amihez sok munka sem kellett, a sütő elkészítette. :roll: :oops: Kriszta kétszer aludt, másodszor du.6 és fél 8 között. Véglegesen este fél 11-kor aludt el. :roll: Én pedig kézen-közön kiolvastam egy Jules Verne-könyvet. :roll: :P :oops: :lol: Csak ennyi volt a vasárnap, de jó volt. :)

Andi, tényleg, hogy van Flóra, remélem, elfelejtettétek már a betegséget! :) Mindenképpen írj, ha tudsz!:)

Ibolya, mi nagy halevők vagyunk, bár csak 2-3 féleképpen szoktam inkább elkészíteni a halat. Igaz, néha kísérletezem új receptekkel is, de a jól bevált "sajátjaink" mintha finomabbak. :) Pl. a halászlét nem tudom, hogyan kell. Van többféle halászlé receptem, de nem tudom, melyik az "eredeti", így inkább bele sem vágok. De sógorom pl. imád horgászni, mégsem igazán eszi a halat. :roll:

Zsu, remélem, valóban végleges a Tamás döntése a babával kapcsolatban. :) Akkor én is gratulálok nektek, és kívánom, hoyg egy gyönyörű, problémamentes pocakosságod legyen! :) És továbbra is olyan boldogok legyetek, mint pénteken! :wink: :wink: :wink:
Katica nagyon ügyes, gratulálok neki! te pedig legyél is büszke rá! :)

Timi, nagyon klassz képeket tettél fel! Látom, a gyerekek elemében vannak, élvezik a nagyvárosi nyüzsgést! :) Szerintem nagyon hasonlítanak rád! :)

Márti, hogy vagytok, merre vagy? Ma mit csináltok?
JA, és persze, én csak most gratulálok a 200 oldalhoz és a 10000 bejegyzéshez! :D

Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Itt vagyok, de Roland majdnem mindennap dolgozik, így nagyon nehéz idekeverednem, igaz hétvégén Szoni a mamáékat szórakoztatja, de Zsombi nem nagyon tűri ha itt ülök!!!! :roll:

Roland is majdnem ment Görögországba tüzet oltani :roll: :shock: , de szerencsére nem őket vitték, pedig telefonált este , hogy nézzem meg az útlevelét, azt hiszem akkor 1 hétig nem aludtam volna!!!!! :?
Tegnap este 1 autót oltottak el, megkeresem a képeket:
http://www.langlovagok.hu/html/galeria/1049.shtml
Az a szép magas tűzoltó akinek nem látszik az arca ő az én drágám!!!! :wink:

Zsu:gratulálok mindenhez.
Zsombi már régóta ügyesen iszik szívószállal, pohárból ivásban már ott tartunk, hogy nem önti a nyakába, csak sokszor félrenyel, de mivel Szoni is pohárból iszik így a fiam is hanyagolja a csőröspoharat :lol: .

Timi:jók a képek, jó állatkertezést!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Edith, örülök, hogy jól teltek a napjatitok. Olyan élmény olvasgatni az eseményeket, hogy mi mindet csináltok. De annak azért NAGYON örülök, hogy legalább anyukádnak sikerült rád hatnia, mert nekünk nem megy...
Szöszkeséged meg még mindig csudaszép!

Márti, még jó, hogy a Roland olyan magas, könnyű kiszúrni. Hétvégét csekkold a nagyiékkal, mi már megdumáltuk velük. Szóval a "melyik nap, mikor" a ti döntésetek. De már ÚÚÚGY várom. Jó lesz kicsit felnőttekkel dumálgatni.

Timi, hát igen a 3 gyerekkel való bkv-zás is egy rémálom lehet.

Ibolya, akkor mi most lemondunk az állatkertezésről. De ha valakinek van rá igénye megbeszélhetünk egy másik időpontot is. Esetleg Editék is feljöhetnének, ha bevállalják az utat. Amíg még nincs ovi.

Zsu, akkor most már én is a legjobbakat kívánom és kellemes egészséges pocakosodást. Tök jó már HÁROM kismamánk van!

Évi, így kell ezt. Festés mögé rejteni a "kicsit kettesben vagyunk, de jó" dolgot. De most komolyan. Végülis kész lettetek? Vagy majd Samu segít?

Nálunk is jól telt a hétvége. Voltunk kertipartin, ahol a csajok pipit simogattak. Livi nem sokat gondolkozott, elég hamar hozzá mert érni. Dorka az kitartóbb volt, de aztán nagyon bátran megsimizte. Sőt a Livi még füvet is adott neki. Aztán egy kisebb méretű kutyával próbáltuk összebarátkoztatni őket, mondtuk nekik, hogy adunk neki hamit. Erre a Dorka ment is füvet szedni, mint a pipinek. Szóval ez náluk nagy előrelépés, mert a Dorka eszméletlen parás minden élőlénytől.

KépKép
kgiulia

Julcsi, azért nektek sem telnek rosszul a hétvégéitek, ti is mindig csináltok valamit! :wink: :P
Tudod, az az igazság, hogy tavaly még, amikor "István elé álltam" egy-egy menjünk valahová ötlettel, mindig ilyesmiket válaszolt, hogy na, már megint? Vagy hogy ő fáradt, mert ő annyi felé megy, örül, ha itthon lehet, de még olyat is mondott, hogy mi van, én állandóan csak menni akarok. Abba nem gondolt bele, hoyg itthon lenni állandóan egy picibabával nem mindig a lekönnyebb dolog és kell a kikapcsolódás, mégha nem is pihenés mindig egy kiruccanás.
Aztán tavaly (nemcsak ennek kapcsán :roll: ) volt néhány beszélgetésünk. Idén pedig, ahogy kezdtek beállni a jóidők, volt egy ilyen kijelentése, hogy tudod, az összes hétvégén, amikor nem kell zenélnem és az idő is engedi, megyünk valahová, csinálunk valamit. :) Itthon egy percet sem ülünk fölöslegesen. És így is tettünk. És nagyon jó volt. mert bár neki ezek a kiruccanésok inkább jelentettek pihenést, mint nekem, de sokat jelentett nekem is az, hoyg nem otthon voltunk a négy fal között. Szóval, így tekeregtünk mi ilyen sokat! :lol: De ennyi. Most már hamarosan biztos itt lesz az ősz, és több napos kiruccanások, főleg sátorral, már nem iktathatók be. Egy-egy délután még biztos elmegyünk horgászni, amikor szép idő lesz, de azok már nem ugyanolyanok lesznek. Kíváncsi vagyok, jövőben, amikor egy féléves picink is lesz, mennyit fogunk tudni menni, de biztos lesznek így is kiruccanások.

Na, bocs', hogy ilyen hosszas lettem. :oops:

Még annyi, Julcsi, hogy csudaszép szöszkeségem már most elkezd ősz hajszálakat fakasztani a fejemen. Tegnap ezt csinálta:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith, ez aztán a pillanatkép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

KépKép
kgiulia

Sziasztok!

Gyors leszek, Samu nem nagyon hagyja most, h itt üljek.
Sajnos a kedd nekem sem jó állatkertezni, 11-kor egy megbeszélésem van a munkahelyemen, aztán meg szülői értekezlet lesz a bölcsiben.

Edit, ismét nagyon jó a Kriszta sorozat!
Timi, Hanna baba is jó sokat nőtt, látom, ő is nagy fagyirajongó. Többi gyerköc fotó is jól sikerült!

Julcsi, Márti - ezek szerint ti hétvégére szerveztek felnőtt-talit :) Jó dumcsizást! Mentek valahova? Kirándulós, beszélgetős-beülős?

Mi végül tegnap éjjel fejeztük be a festést, ez a glett nem igazán akart száradni - pláne, h tegnap reggel még egy réteggel fel kellett raknunk... Sebaj, napközben a barátainkkal elmentünk egyet ejtőzni egy Pest környéki faluba: barátnőm anyukája hívott meg minket, mert még nem látta Samut. Teljes kiszolgálás volt, nagyon jól éreztük magunkat.
Este 8-ra értünk haza, Samu 9-re ágybakerült, mi meg éjfélre befejeztük a falat takarítással együtt... Hát...

No, tényleg lépek, boltba, aztán főzni.

p.s. Samu közben felfedezte a határidőnaplómat, és elmélyületn darabjaira szedte.

erpé

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek, hogy még élünk.
Pénteken lementünk barátokkal a Balcsira és tegnap este jöttünk haza.
Nagyon féltem, hogy milyen lesz, de szuper jó volt. A Ferkó rengeteget segített, felváltva szaladgáltunk a csaj után. A víz nagyon jó volt, a Szandi is rettenetesen élvezte. Képek sajnos nem nagyon készültek, mert folyton a szobába felejtettük a gépet.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Évi: nagyon ügyesek vagytok, hogy már kész is a festés és a takarítás.
Van annak valami oka, hogy csak egy falat festetetek?

Edith: ismét nagyon jó ez a sorozat Krisztáról. Én is kerestem ilyen úszógumit, de ennyire kicsit sajnos sehol nem találtam.
Nagyon ügyes a csajszid hihetetlen mennyi mindent mond már. A Szandi csupa „értelmetlen” dolgot mond, pl. tud nyávogni, ugatni, kukuri-kuzni, és tátogni mint egy hal.

Zsu: akkor most már hivatalosan is gratulálok a babához. Örülök neki, hogy meg tudtátok beszélni a dolgot Tamással. Remélem most már minden rendbe lesz.
Hasad görcsöl még?
Pohárból a Kata teljesen egyedül iszik, egyedül tudja fogni? Nálunk ez még nem megy, de ha én tartom, gyönyörűen iszik.

Timi: nagyon szépek a gyerekeid, hihetetlen milyen nagy már Hanna.

Márti: szerencse, hogy nem kellett mégse mennie Rolandnak Görögországba. Szörnyű, hogy mi van ott.
Remélem attól, hogy sokat vagy egyedül a manókkal, tudsz azért pihenni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Kiborít a Zsombi :vagy hisztizik, vagy rombol, szétrámol mindent!!!!! :roll: Eddig 1 értelmes játék volt kb. 5 percig tologatott 1 repcsit oszt csókolom!!!!! :shock: És 1 órát bírt aludni ebéd után!!!! :?

Zsuzsi:lassan a pihenést is kiiktatom a napi teendőim közül, ma 20 percet szundiztam.
De jó, hogy elmentetek, legalább 1 kis környezetváltozás!!!!
Mi meg majd Keszthelyre megyünk szeptember közepén a Julcsiékkal pár napra:MÁR ALIG VÁROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Gratulákat köszönjük, tudom hogy oda kell figyelnem a Tamásra, egyenlőre ez nem nehéz. Csak eddig kicsit lusta voltam, de ezt most mellőzzük :)

Azóta sem fakadt ki, sőt ha begörcsöl a méhem, akkor szó nélkül símogatja, tegnap a kiságyról is beszéltünk. Ma mondjuk nagyon felbosszantotta az anyja, és akkor nem volt kedve a babáról beszélni, de eszem ágában nincs erőltetni. De mostmár tudom hogy minden rendben lesz :)

Zsuzsi, igen, teljesen egyedül iszik a pohárból, bár nem mondom hogy nem fordul elő néha hogy kiönti, de max 2 naponta 1x.

Megyek, mert nagyon rosszul vagyok :(

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Márti, elhiheted már én is nagyon várom azt a pár napot Keszthelyen.

Zsu, akkor elkezdődött a terhesség elejének a "finom" része?

Évi, kirándulós nem vállalnék be a Márti miatt inkább másfélét szerveznénk. Ugrál, meg mászkál eleget a két manójával. Azt se fixáltuk le, hogy merre megyünk, mit csinálunk. Asszem a hangsúly a "tökmindegy csak pelenka és nyálfolyás mentes" buli legyen. Legalábbis pár órára.

Ivászat. A csajok itthon csak pohárból isznak, elkérik és a kezükbe adom. Nagyon néha sikerül a nyakukba borítani, de az is inkább, mert szomjukat oltva eszükbe jut valami nagyon fontos és úgy gondolják a nagy sietségben, hogy nem kell függőlegesbe rakni a poharat. Elmenős innivalónak pár napja NAGYON bevált a 250 ml ásványvizes üveg sportkupakkal. A csőrös pohár mindig a táskámba folyik...

KépKép
kgiulia

Sziasztok,

Zsu, Kata nagyon ügyesedik: rácsmentes ágy és cumisüvegnélküliség. Ezek nálunk még nagyon nem tünnek aktuálisnak.
Julcsi, a te csajaid is ügyesek nagyon ezzel a pohárból ivással. Samu is nagyon érdeklődik, de ha odaadom neki a poharat, tuti minden uszik... Ha tartom a poharat, akkor elég ügyesen iszik belőle. A szívószálazás nálunk is megy, lehet, hogy kicsit gyakoribbá teszem, és a csőröspohárból is nagyon jól iszik Samu.
Kirándulások + játszóterezés alkalmával én is sportkupakos cuccokat viszek magammal, azok is nagyon beváltak.

Zsuzsi, azért csak az egyik falat festettük le, mert ott elkezdett lepotyogni a festék, leválni az előző glettelés. Egyébként 4 éve festettük a szobát (amikor beköltöztünk), nem gyönyörű, de még bírja. Ez a fal most más színű lett - kicsit szeretném megújítani a szoba hangulatát.

Márti, és ma nem volt veletek Szoni? (mintha erről lett volna szó) Régebben azt írtad, akkor "kergül meg" Zsombi.

Edith, tényleg tök jó, hogy ennyit kirándultok. Ráadásul felétek gyönyörű tájak vannak... Régen jártam arra sajnos.

Képzeljétek, Samu ma házitündérkedett. Segített söprögetni, ruhát teregetni (hozta a mosógéptől a szárítóig és ő is pakolta a szárítóra). Nagyon édes volt.
É

erpé

Jó reggelt!

El se hiszem, én vagyok ma az első?! Hova tüntetek lányok? :shock: :shock:

Évi: nagyon aranyos lehetett Samu, ahogy segédkezett.
A Szandi ha megkaparint egy törlő rongyot az egész lakást végig törölgeti. Még a falakat, székeket is letörli. Imád(na) porszívózni is, szerintem legközelebb valami, takarítós játékot kap.

Márti: azért a 20 perc is több a semminél.
Mikor mész a vérvételre, ha jól emlékszem majd csak az eredmény után lesz UH?

Edith: neked mikor lesz a köv. vizsgálat? Van valami megérzésed, szerinted fiú vagy lány Mütyürke?

Andi: minden rendbe? Flóra jól van már?

Egyedül ivás: tegnap kipróbáltam, azt hiszem nekünk ezt még gyakorolni kell. Olyan lendülettel emelte a szájához a poharat, hogy minden a nyakában landolt. De a szándék megvolt benne.
Viszont szívószállal még soha nem ivott, egyszerűen nem veszi a szájába. :shock:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi:én úgy csináltam az elején, hogy csak 1 pici vizet raktam a pohárba, ami 1-2 kortyra elég, azt nagyon nem tudja a nyakába önteni és amikor már ügyesebb akkor lehet emelni az adagot!!!! :lol:

Ma voltunk AFP-n, még szerencse, hogy Zsombika rám cuppant -kígyózó sor volt-és így egyből előre hívtak , 2 hét mire meg lesz az eredmény!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Zsandiéknak még mindig nincs net, de örömmel jelentem, hogy meggyógyult a drága, tegnap voltak kontrollon!!!!! :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti, örömmel olvasom, hoyg Flórácska meggyógyult! Puszilom Andiékat! - add át, ha még beszélsz velük, és nagyon várjuk vissza! :)

Zsuzsi, én is csak angyon kevés vizet szoktam tölteni Krisztának az elején. Ha normál pohárba töltök, akkor most is csak picikét öntök. De mi még igazából nem próbálkozunk a pohárral. Egyelőre sok kellék kel oldjuk meg az ivást. A tejet cumisüvegből, éjjel a vizet is abból, de nappal már nem kapja, hanem olyankor csőrösözünk. Gyönyörűen iszik vele, csak résen kell lenem, mert ha jóllakik a vízzel, rögtön locsolkodni kezd vele. Én nem szoktam keze ügyében tartani az itókát, mindig kér, hogyha szomjas. A másik kellék az a már említett sportkupakos flakon (ezt a sportkupakot most hallottam először tőletek, de rögtön tudtm, hoyg ez az), de ilyen én csak a hétvégén vettem neki azzal a céllal, hoyg házon kívül legyen egy jól zárható víztárolónk. Most azon töröm a fejem, hoygan iktathatnám ki éjjl is a cumisüveget. Mert van, hogy nem kér inni, de van úgy, hoyg mégis. Ki kell próbálnom, talán azt a flakont, nagyon picike réssel.
A szívószálat is alkalmazzuk, de elég ritkán.

Az én problémám mostanában a fürdetés. Nincs semmi baj, imádja a vizet, mossa a fogát, játszik, hasravetődik és "úszkál", pancsol, spriccel meg minden, de ahogy a haját kezdem mosni, ahogy a feje búbját éri a víz, rögtön éktelen ordításba kezd, és mondja, hoyg manó, azaz ki akar szállni. (Azért manó, mert a nagy fürdőlepedőbe csavarom, és oylankor mindig azt mondom neki, hoyg manó, vagy manóbaba.:) ) Nem engedi, hoyg hanyattfektessem, de úgy sem jó, ha ülve vagy állva éri a víz. amíg behabosítom és megdörzsölgetem ismét nincs baj, de ahogy leöblíteném a habot, már megint vész a világ. Van-e valamelyikőtöknél hasonló probléma? Ti hogyan oldjátok meg? Vagy egyszerűen adjatok ötletet, mit tehetnék. A figyelemelterelés nem működik, mert már ezer mindennel próbáltam.

Márti, ne semmi, hoyg annyit kell várni arra az eredményre. Nálunk nincs AFP, és sok más országban sem, szerintem csak arra jó az egész, hogy a kismamákat csomó stressznek kitegyék, netán jól beijesszék egy nem megfelelően vagy nem jó időben levett lelet eredményével. Egy csajt még magzatvízvizsgálatra is elküldték a rossz eredmény miatt, és ott kiderült, hoyg semmi baj nincs. Tulajdonképpen mit mutatnak ki ezzel a vizsgálattal?

Zsuzsi, én legközelebb szeptember 10-én megyek orvoshoz. Már alig várom, de kevesebb, mint 2 hét van már csak addig. Lehet, Mütyürke nemére is fény derül, végre!
Hogy én mit érzek? Nem tudom. Nagyon fiút akartam és eleinte meggyőződésem volt, hoyg az. A múltkor viszont elbizonytalanított a doki, így most nagyon semleges állásponton vagyok. Ha nevekre gondolok viszont, mindig csak kislánynévre gondolok. Úgyhogy, tényleg, nem tudom, mi a helyzet! :roll: :oops:

Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Andiéknak NAGYON ÖRÜLÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Márti, milyen jó, hogy Zsombival mentél, ugye? Amúgy várhattál volna... napokat. De legalábbis pár órácskát tuti.

Edith, nálunk ugyanez a helyzet hajmosáskor. (Akartam is kérdezni tőletek, de mindig kiment a fejemből.) Annyi különbséggel, hogy ha az egyik elkezd sírni, akkor a másik is egyből, pedig azt sem tudja még mit akarok. Szerintem erre nincsen jó tipp (legalábbis nálunk még semmi nem jött be), csak sok türelem. Anyu azt mondta a tesómmal sem szerettünk hajat mosni és a legtöbb gyerek nem szeret. Még egyszer régen olvastam egy fejre tevős gyűrűről vagy mi a szakneve, ami végülis valamilyen gumi vagy műanyagból készült megskalpolt kalap. Állítólag az meggátolja, hogy a gyerek arcába follyon (van ilyen szó?) a víz. De nem tudom mennyire hatásos, meg, hogy hol lehet kapni. Esetleg valaki majd ráismer közülünk. Én a figyelemelterelést és a hasba dumálást választom. Nem mintha sokat segítene. De remélem majd csak kinövik mert egymást stresszelik. Meg engem + azt a másik 10 emeletet akik azt hiszik ölöm őket...

KépKép
kgiulia

Edith:erre való az AFP:
Az AFP az alfa-fötoprotein nevű fehérje rövidítése, amely a magzati korban az immunszabályozással van kapcsolatban. Koncentrációját az anyai vérből a 16. héten kell meghatározni, és miután mennyisége a 30-33. hétig egyenletesen növekszik, a vérvétel időpontja nem lényegtelen. Fontos továbbá az anya testtömege és az, hogy a vért a reggeli órákban vegyék le. Az AFP értéke emelkedett lehet, ha a magzatnak velőcső-záródási rendellenessége van: a nyitott gerinc, az agykoponya hiánya, illetve a koponyacsont folytonossági hiánya esetén. Ezekben az esetekben ténylegesen magzati rendellenességről van szó, de az AFP emelkedett értéke jelezhet ikerterhességet is. A csökkent értékek egyes kromoszómális rendellenességek - pl. Down-szindróma -, kezeletlen cukorbetegség esetén fordulnak elő; vagy, ha a terhesség fiatalabb, mint amit a kezelőorvos számított. Fontos megjegyezni, hogy az anyai szérum-AFP vizsgálata csupán szűrővizsgálat, amelynek normál értékei igen tág határok között változnak, és a normálistól eltérő érték korántsem jelenti a magzat betegségét.
Tudom, hogy badarság ez a vizygálat a Nandu mondta is, hogy sokan el sem mennek, de én nem akarok kötözködni a dokival, nem akarok magyarázkodni, végülis kibírtam és tudom , hogy minden rendben van!!!! :lol:

Julcsi:én tudom hogy hol lehet kapni, majd megkeresem!!!

Szoni is mindíg utálta a hajmosást, most már nem visít , én úgy mosom le a habot, hogy egy kisebb törölközőt teszek a szeme elé(jó szorosan rányomom 8) ) így nem folyik bele a víz!!!!De mire ide eljutottunk szinte beleőszültem, így Zsombival a jóapja küzd, bár vele annyira nem kell mert ha nem annyira nyűgös akkor simán hagyja magát, hogy leöntse a fejét vízzel, szerinte ez vicces!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Igen, Julcsi, én is arra gondolok, sokszor, mit gondolnak a szomszédok! :roll: :lol: Mert ami homokat a fejébe rakott anyukáméknál a strandon, az egy homokozónak is becsületére vált volna. És muszáj volt addig öblítenem, amíg (mondhatni :roll: ) nem volt homok a hajszálak között. pedig úgyis maradt néhol. De pénteken kezdte elölről a homokozást, úgyhogy nem idegesítettem magam. :roll: :?
Ilyen megskalpolt kalapot talán házilag is lehet készíteni, pontosan úgy, hyog levágni egy műanyagból font kalap tetejét. Azért remélem én is, hoyg hamarosan kinövik!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

ó
.kkkkkkkkkkkkkkkkkkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjb n l,nhm h c j fvdnjxdpxpckvj nijaurf

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Értettetek mindent, ugye? Ez Kriszta véleménye a felvetett problémákról. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még jövök és írok, de Kriszta most idetelepedett az ölembe, csak szerncsére elegendő a saját billentyűzete is. :roll: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Márti: örülök neki, hogy hamar végeztetek. Nagyon megszurkáltak?
Én nem bírom a vérvételt, az esetek többségében elájulok. Egyszer hiába mondtam a csajnak, hogy rosszul leszek, nem törődött vele, jól le is estem a székről.

Hajmosás: nálunk nincs hiszti, de ez a Ferkó érdeme. Amikor a Szandi kicsi volt, az volt a terve, hogy viszi babaúszásra, ezért a fejére folyatta a vizet.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Sziasztok!

Én is örülök,hogy Andiék jól vannak!

Jót kirándultunk az állatkertben Ibolyáékkal.Nagyon aranyosak a gyerekei,és jót dumcsiztunk.A bkv-zás is pozitív volt,a trolira segítették fel és letenni a babakocsit.Tényleg kellemesen utaztunk oda és vissza is.Mondjuk jól elfáradtam,de a gyerekeim jól bírják! :wink: Hanna még itt rohangál a nappaliban,mondjuk aludt a buszon hazafelé.

Ibolya,Geri is elaludt az autóban?Mert már ő is nagyon fáradt volt a végére!Remélem rendben hazaértetek!

Hajmosás:nekünk szerencsére egyiknél sem volt gond,mondjuk én már csecsemő koruk óta úgy szoktattam őket,ahogy Zsuzsi is írta.(és akkor sem sírtak)Inkább abból van hiszti-a nagyoknál-hogy nem akarnak hajat mosni,de amikor elkezdjük beletörődnek.:wink:

A porszívózást a Hanna is csipi,sőt teregetni is segít. :wink: A törölgetésnél inkább a vizet pacsálná ki legszívesebben. :roll:

Köszönöm a dícséreteket a képekről! :wink:

Szép estét mindenkinek.

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Sziasztok!

Na,én is befutottam :oops: ,eddig az udvaron szaladgáltam a gyerekek után-mert ugye csak én vagyok fáradt az állatkerti óriássétánk után,ők nem :lol: .
Timi én is örülök,hogy végre személyesen is beszélgethettünk, megismerhettük egymást és a gyerekeket is,remélem ,hogy sikerül ezt még megismételnünk egy párszor.
A Geri elaludt a kocsiban 1/2 3-kor és 1/2 5-kor kelt.Ébredés óta kint szaladgált az udvaron,8-kor jöttünk be,fürdés,tápi ,de az alvás nagyon nehez megy-már vagy 4x sirt fel.
Encsi szerint is szupi volt az állatkert,de legszupibb a játszótér volt a Rebivel és a Zsoltival-szóval szerintem ő is jól érezte magát.

Anditól jövő híreknek én is örülök.

A porszívózást a Geri is nagyon szereti,igaz ő másképp mint a ti porontyaitok-ő a porszívó elött táncolni szokott,sikongat neki.

Hajmosást a Geri sem szereti,sőt kifejezetten utálja-de a hiszti foka a fáradságától is függ.

Pohárból való ivást még nekünk is gyakorolni kell-néha sikerül,de a legtöbbször a nyakába megy.

mindjárt kicsinyitek egy pár képet az állatkerti sétánkról.Timi neked is küldöm.
bibolya

Sziasztok!

Örülök az Andiéktól származó jó híreknek :)

Márti, afp-ről csak annyit, hogy nekem mindkét gyerekem Down kóros aszerint. Bencével 0,4 volt, Katával meg 0,3....Szóval....

Ibolya, Timi, nagyon örülök hogy jól sikerült a kiruccanásotok :)

Hajmosás: Bence üvöltött, mostanában jutott el odáig, hogy már csak tiltakozik, de beletörődve hagyja. Az áttörés nálunk az úszószemüveg volt, de már az se kell :)

Kata nem nyekereg, max hápog mikor leöntöm, de mostmár szépen lefexik, és csápol, amíg én mosom :)

Porszívózás, nálunk a Bence szokott :oops: :oops: :oops: :oops:
Egyszerűen imád porszívózni, felmosni, törölgetni, szóval mindent. Én csak utána szoktam menni, és segítek neki. De a szobáját mindig egyedül takarítja ki, azt én csak titokban szoktam (mert nem elég alapos még :) :) :) )mert nekem ott nem szabad :)

KAta meg menekül előle, ő terigetni szokott, adogatja nekem a ruhát :) Ma meg ketten ültek fenn a konyhapulton, és a Kata adogatta a Bencének a répát, a Bence meg pucolta. (zöldséghámozóval persze) én meg tettem a levesbe :)

SZóval nagyon büszke vagyok a fiamra, és nagyon büszke lennék rá ha ezt nem felejtené el...bár ugyanezt látja az apjától, szóval remélem.... :)

Na ennyi voltam mára....
Még azért kicsit panaszkodom, ma olyanok voltak a gyerekeim mintha megőrültek volna....Kata tövvet volt a szoobájában, mint kint, mert nem bírtam idegekkel, a Bence is kapott ma egy-két taslit...Én meg romokban....

A hányingerről nem is beszélve :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

persze,hogy lemerült már délutánra a fényképezőm ,nehogy már a csendespihi alatt feltöltsem a képeket :twisted: .De azért most gyorsan nekiugrottam,kicsinyítettem is egy párat-igaz,nem az állatokról hanem a gyerekekről / javarészt/.
Na eldugulok és töltöm is a képeket ,mert kezd a 3.műszak máris :lol:.

Gerinek a kedvencei a kiskecskék-alig lehetett onnan elráncigálni. Kép Kép jegesmaci etetése-ilyet még soha nem láttunk Kép Kép Kép az udvarlást nem lehet elég korán elkezdeni
bibolya

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, hogy végre mától van netünk, a múlt hét csütörtöki vihar vágta gallyra a technikát, most sikerült megoldani.
Flóra teljesen meggyógyult, csúnya volt a torka még péntekent, de a kedve már jó volt, a tegnapi kontrollon pedig már mindent rendben találtak nála. Marci nem kapta el, kopp-kopp-kopp.

Visszaolvasni még nem volt időm, mert nemrég értünk haza, Pesten voltunk, lézerkezelésen Flórával, most a Marcit is elvittük. Jó nap volt, bár azért elfáradtunk kicsit. A délutánt a Tropicariumban töltöttük, majd dobok egy-két képet, de már csak holnap, most megyek én is kidőlni.

Andi
Kép
zsandi

Szép jó reggelt mindenkinek! Vagy inkább irjam azt hogy szebb reggelt?

Nálunk szemerkél az eső ,az idő is lehült-dehát ezt vártuk /-am/.

Csajok én olyan jól éreztem magam tegnap a Timiékkel,hogy máris ismételnék.Valami javaslat,helyszin és időpont iránt?
bibolya

Andi,örülök,hogy Flóra jól van-és hogy nem lett komolyabb /korház/ baja.
A netről-azért az szörnyű ,hogy majd 1 hét kellett a hiba kijavításához :twisted: ,mikor azért nem 2 forintot fizetünk érte.
bibolya

Végre, be tudtam jelentkezni! :roll: Egyszerűen, nem jelent meg alul a hozzászólás-ablak. :shock: :roll:

Márti, nálunk a Down-kór kiszűrésére a Double- vagy a Triple-tesztet alkalmazzák. Igaz, hoyg egyik sem támogatott és elég sokba kerül, de azért ki lehet bírni. Én a Duplát csináltam meg, amiben az jött ki, hogy 1 a 3700 valamennyihez az esély arra, hyog Down-szindrómás gyerekem legyen, szóval, nagyon kicsi. Azóta (Dupla-teszt, Toxoplazma-vizsgálat) nem is kellett semmiylen analízist végeznem. Majd elküld a családorvos még egy vérvételre általános értékek megállapítása végett, és ha semmi más közbe nem jön, akkor ennyi. Krisztával sajnos, a legvégén antibigyós kezelést kellett csinálnom, hüvelyfertőzés miatt.

Ibolya, Timi, örülök, hoyg kellemesen telt a kiruccanásotok! :) Édesek a gyerekek! :)

Andi, gyere és mesélj! Most már remélem, lesz netetek! :)

Zsu, látom, te már keményen szobafogságozol! :) :roll: Ilyen kicsi korban nem tartom a legjobb ötletnek, inkább le kell ülni velük egy kicsit játszani. Hasznosabb. Persze, időnként túlcsordul a pohár, de akkor is kell tudni fékezni magunkat.
Különben gratulálok kis ügyes konyhamesteredhez! :) Tényleg, jó lenne, ha nem váltana sz9okást! :)

Hajmosás: hát nálunk is kiskorától éri víz a fejét-haját, öntöttem is rá, mindig belefektettem, sosem volt gond. Na, majdcsak lesz valahogy!

Képzeljétek, hallom krisztát, hoyg jön a másik szobából és hangosan kiáltja: mágó, mágó. Nem ismertem a szót. Hát hozza az Avon-katalógust és mutatja benne a mangót. :shock: :shock: :shock: Az este mondogattam ezt neki, de akkor nem volt hajlandó mondani semmit. Most megy csak úgy előállt vele! :roll: :lol: :lol: :lol: Innen ismeri a papaját is. :lol:

Na, megyek, be kellene indulni... :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Már megint nem jelent meg az ablak. Pedig még azt akartam leírni, hogy tegnap délután elmentem kismamatornára. Aranyos volt a nő, aki tartja, egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy "ismét, máris" ott vagyok, sőt, egyből haladónak tekintett. Azért nem mertem egyből úgy végezni a gyakorlatokat, mint a haladók, mert féltem az izomláztól, ami nem szabad, hoyg jelentkezzen. És még azért sem, hoyg nehogy megerőltessem magam és baj legyen. legutóbb elfelejtettem megkérdezni az orvost, hoyg mehetek-e, de nem hinném, hogy ne engedne. Legközelebb azért rákérdezek.

Na, mentem....

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Nagyon büszke vagyok magamra :mrgreen: , eszembe jutott, hogy van 2 gyerekdalos cd-nk, egyiket meg is találtam és most a manók arra táncolnak meg bohóckodnak a nappaliban!!!! :wink: Legalább tudom csinálni az ebédet!!!!

Edith:ügyes vagy a torna miatt, nekem nem lenne rá energiám :oops: :roll: . néha örülök, hogy még élek nap végére!!! 8)

Ibolya,Timi:az jó ha jól éreztétek magatokat, még szerencse, hogy tegnap mentetek!!!! :roll:

Évi:milyen volt a szülői????Én ma megyek, ha anyóskám időben hazaér, már rég megbeszéltük vele, erre tegnap kérdezi, hogy 5kor kezdődik :?: :shock: , mondom nem fél 5kor!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Ibolya:
Enikőnek nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

Én teljesen elfelejtkeztem az állatkertről. Pedig szívesen mentem volna, még a Ferkó is itthon volt el tudott volna vinni. Jók lettek a képek, Gergő nagyon nagyot nőt megint.

Andi: örülök neki, hogy minden rendbe. Egyszer nálunk is volt, hogy 1 hétig nem volt net, karban tartás miatt. :shock:

Márti: édesek lehetnek a táncoló manócskáid.

Zsu: sajnálom a rosszulléteket, de előbb utóbb elmúlik ez is. :wink:

A Szandi se volt épp topon tegnap. Nem akar enni, de szinte semmit, hőemelkedése volt egész nap. Remélem nem lesz semmi baja és csak a foga miatt. Az éjszakáink rémálomba illőek, már nem is részletezem. :cry:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Edith, igen igazad van részben, de egyrészt ha látom a gyereken hogy hótt álmos, és azért hisztizik, akkor igenis menjen aludni! Tegnap 2x aludt, 2 órát. HArmadszor tényleg úgymond szobafogság volt, mert egyszerűen annyira túlfeszítette a húrt, hogy úgy voltam vele, hogy vagy megrakom, vagy bezavarom..... Akkor már inkább az utóbbi... :):)):

De nem volt 10 perc, és utána békét kötöttünk :) De utána viszont már semmi gond nem volt vele.

Zsuzsi, én csak azért aggódom, mert a Katával is a 20. hétig volta mrosszul.... Viszont a Bencével egyáltalán nem volt semmi bajom....

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Encsinek BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Nekem még nem sikerült feltölteni a képeket a gépre.Ibolya,kösz,hogy átküldted azokat amiről én lemaradtam.

Zsuzsi,
sajnálom,hogy lemaradtál,biztos ti is jól éreztétek volna magatokat!
:wink:

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?