Sziasztok!
Jól vagyunk. Mint írtam szombat óta lent vagyunk anyuéknál. Az idő szuper,hát igen meg lett rendelve!
Gabikának nagyon jók a cukrai,rengeteget mozog,kihasználja a nagy teret.
Anyuék jól vannak. Most nem jön a mama ápolója,amíg itthon vagyok. Én gondozom a mamát,Gabikát,főzök,takarítok és mindent csinálok,ami van,anyu csak 17 kor ér haza. Hát igen jól el tudok fáradni,és mikor kicsit pihenni lenne kedvem Gabika játszani akar!
Nem tudom írtam-e apjuk felmondott a munkahelyén 23-án. 1 hónapot le szerette volna dolgozni,meg is egyeztek ebben szépen. Az új helyen majd szeptember elsején fog kezdeni.
Hát aztán miért is legyen teljes az örömünk.
E hét hétfőn szabadnapos volt,ügyeket intézett,és hívta a főnöke telefonon. Azt mondta már nincs rá szüksége,ne is menjen be,1 hetet szabiba kifizeti és kész!:twisted: Na hát ilyen meg nincs! A felmondási időd ki kell fizetni,ha más nem a bejelentett bérre. Már ügyvédhez is fordultunk,aki szintén ezt mondta,hétfőn megy hozzá a párom,és kedden meg a munkahelyére. Hát nagyon kíváncsi leszek.
Már szegényem mindenkit hívogat,mert,ha augusztus és szeptemberben nem kap semmit,akkor csak az én 48.000es bevételem lesz,az meg semmire nem elég,és a hitelünket se tudjuk kifizetni. Nem tudjuk még mi lesz,de remélem hamar megoldódik ez a helyzet!
Még július 21-én voltunk kirándulni Esztergomban! Nagyon jól sikerült,bár sajnos sok időt nem tudtunk ott lenni,mert 2 órát buszoztunk oda,és majdnem 2 óra volt a visszaút is,pedig akkor már a vonat mellett döntöttünk.
1 óra volt arra,hogy körbenézzünk,mert inzulinra haza kellett érnünk.
Most már kicsit jobban vagyok a betegségem miatt,nem gondolok mindig rá,kikapcsolódom,de azért még bízom benne,hátha nem kell műtét!
Katica a barátnőm kisfia nemrég múlt 3 éves,nem tudom mióta voltak a tünetek,de ő levitte a a háziorvoshoz,mert sokat ivott és pisilt,és rögtön kórházba vitte onnan a mentő. Most már úgy néz ki,hogy holnap ki adja a kórház őket,de még mindig nagyon maga alatt van,próbálom tartani a lelket benne!
Nekem Gabika az elejétől kapott tápszert,mert nem volt vmi sok tejem,pedig mindent megtettem érte. Humama-t ette. Én nem hiszem,hogy ettől lesz vki cukros,ez hülyeség,hiszen ezek már 99%ban megegyeznek az anyatejjel! Tejpépet is evett,míg nem lett cukros. Ha lesz még egy gyerekem akkor se esem kétségbe,ha az is kap majd tápszert,mert hát ennie azt kell,és,ha nincs elég tej akkor mi mást?!