Sziasztok!
Nagyon jó volt a Gyereknap,nekünk is tetszett nagyon,és jó volt beszélgetni Éváékkal!
Nekünk nem említette a Klubot!
Azt mondta,hogy most szombaton Veszprémben lesz rendezvényük,tudnak buszt is biztosítani,de a páromnak dolgozni kell,nem tudunk menni.
A Klubba szerintem mi nem tudunk elmenni. Csepel nagyon messze van nekünk,és kocsi nélkül nagyon nehéz eljutni bárhova is sajnos.
A Pólusba is több,mint 1 óra volt az ódaút és ugyanennyi a visszaút. Nem kevés!
Tali jó lenne,de közelebb nem lehetne vhol,hogy nekem se keljen a fél városon átmenni?!
Igazából én sose mentem vele a városba,csak.ha párom is jött,és babakocsival fel se tudom emelni!
Sok helyen meg lépcső van!
Anyóséknak van kocsi,de ők nem mindig érnek rá,így rájuk se számíthatok,hogy elvisznek,és jönnek értem!
Cukrok nekünk is jók,ha vmi front jön nekünk is felmegy kicsit,de aztán helyre is áll szépen!
Nektek mennyit alszanak a gyerekek?
Nekem délelőtt alszik 2 órát Gabika 10-12ig! Délután nem mindig,már ritkán,pedig volt aki azt mondta nekünk,hogy 4-5 órát kellene!
Cukormérő helyett kaptunk cserét,ma küldöm vissza a cégnek a mienket! Végü is újra hívtam őket,mert a párom nem tudott volna elmenni hozzájuk és küldtek egy másikat!
Éva azt mondta nekünk,hogy nézte a cukros naplót,hogy inkább 12,mint 3 legyen a cukor és ne legyenek nagy ingadozások,mert az se jó! Nem annak kell örülni,hogy de jó 6-os,hanem,hogy 1 szinten van!
Annyi idős mint én,és 23 éve cukros,neki még sosem volt kómás állapot,de nem egyszer volt 20-as cukra!
Most pl azt csináljuk,hogy ha este inzulin előtt 5-6 alatt van a cukra,akkor 3,5 helyett 3 egységet adok neki!
Hétfőn lesz majd kontroll,kiváncsi leszek a doki mit mond. Sajnos a párom nem tud jönni,mert mégis dolgozik!