Szia!
Gondolom akkor neki se adjak tejterméket,ugye?

Pedig imádja,főleg a túrót na és a túró rudit (persze csoki nélkül).Most ahogy átgondolom a tejterméket a túrós dolgon kívűl nem is eszik meg semmit.Próbálkoztam pár dologgal de elutasította,én pedig nem erőltetem.
3 napja nem adok neki semmit estére.Az első 2 éjszaka egész jó volt.Nem azt mondom,hogy nem kellett felkelnem hozzá de a kb. 15 helyett 5-ször.Már-már kezdzem reménykedni tegnap éjjelig.
Katasztrófa volt,egyfolytában felsírt,mire visszaaludtam volna már kelhettem is.5 után volt 2 óra (7-kor kelt),amikor nem sírt fel.
Pár hét múlva megyünk az 1 éves tanácsadásra,akkor rákérdezek én is erre (bár eddig is mindig mondtam),mert tényleg kimerítő mostmár ez az egész.Ha a férjem megy be hozzá(szegény ő is segíteni szeretne,hogy tudjak aludni),az még rosszabb,mert vele huncutkodni,játszani akar éjszaka is.Ezért maradok én,mert ha én megyek,akkor tudja,hogy alvás van és meg sem próbál kezdeményezni a játékra.
Hát most ennyi a fejlemény,remélem a tegnap éjjel csak véletelen volt.
Tudod mi a legrosszabb még?hogy annyi minden ki kell iktatnom nála kajában ( a kortársai már simán eszik pl.cukorborsó,zöldbab,karfiol stb...) és nálam is persze a cickó miatt.Szeretnék én is változatosan főzni neki de olyan nehéz.Ja persze a zöldbabon kívűl teszteltem a kajákat.A karfiol után (pici volt a főzelékben) 20 perc után ordított,mint a sakál.
Inni sem adok neki kamillateán kívűl semmit.Mondjuk örülök,hogy egyáltalán mostmár ezt megissza egész szépen.
Most mennem kell tízóraiztatni.
Írok maj de még pár hét vissza van a tanácsadásig.