Sziasztok!
Szilvianyu! Tényleg, azta, én pár nappal előbb (6-án) küldtem el elektronikusan, de még nem kaptam vissza! Ez diszkrimináció!:P
Amúgy nem tudom milyen szempont, szerintem csak feldolgozás szerint küldik... ugye te postán küldted és 2 borítékban, sz.tem az egyik más rögzítőhöz került, mint a másik, ennyi. Ha hiba van, azt általában kivárják a 30. napot és akkor küldenek levelet, hogy azzal is jól elhúzzák a kifizetést.... (akkor újra indul a 30 nap!) Örülök, hogy megjött azért, ezek szerint miután mindent kijavítottam, végülis jó lett!
Viburcol: hallottam már, beszerzek majd ha állandósulna és a Chamomilla nem elég. Ma semmi gond nem volt, szóval szerintem a nem-alvás volt a ludas!
Cseriviola!
Jó hogy jöttél. Hát ez a torta,annyira jó, színes, igazi gyerektorta. Ja és az jutott eszembe, hogy Viki tutira emlékezni fog felnőttkorában, hogy az anyukája mennyiféle tortát és milyen csodásakat gyártott Neki. Ez egy maradandó emlék lesz Tőled Neki, mint visszatérő élmény, az tuti.
Én felismertem Bogyóékat is...
Bátrak voltatok olyan szélben, meg esős időben Pestre menni szabadtéri progira. De biztos megérte. Én a tv-be néztem részleteket, már ott is tetszet, de persze élőben még klasszabb lehetett.
Viki marha édi ahol tényleg olyan bájosan mosolyog a székben. Isten éltessen, legyen nagyon boldog 4. szülinapja és hosszú élete!
Gabi!
Ez a 3 szak nálunk is marha gáz volt (most csak 2 szak van...), iszonyat, hogy a gyerekeket az indulás/érkezéshez kellett igazítani, tiszta ideg voltam én is mindig, férjem is sokszor kapkodva indult, mert hát csak 1 fürdőszoba van!
Tejci miatt szorítok, hogy legyen még!
Szegény Gergőt ennyire megviselik az oltások... Legközelebbinél kérjél előre v.mi homeopátisat rá esetleg! Ha rögtön adsz neki kúpot, akkor sem jobb, nem alszik jobban tőle, hogy a nyűglődös időszakon hamarabb túl legyetek?
BEtti!
ÉN ismeretségi körömben is van több nem tervezett baba, ez tök nem szégyen. Sőt, lehet ha vártok, utána más gond jön, toljátok ezért-azért, aztán megint.... nem? Így meg tök jó fiatal szülők lesztek még mikor már Isti kifele repül majd!
Amikor én ilyen "aktív" gyerekeket látok üzletben, áruházban, utcán, hivatalban, bárhol én mindig jó nagyot mosolygok Anyukára, mert tudom hogy ilyenkor az tök jól esik... tudom mit él át!
V.erika!
Láthattalak ma a Kodály téren Tamarával suli felé mentél, egyik oldaladon Tamara volt, másikon talán motor, vagy v.milyen járgány...? Én 3 lurkóval voltam (bátyám kislányát is én hoztam haza oviból) és későn gondoltam, hogy Te lehetsz, utánad kiabálni már nem akartam, meg siettél is....
Tamarád pofija nagyon édes, kis csintalan, de egyben angyalkás is! Kipakolós kép nem semmi, látom minden gyerek tud alkotni!
Védőnő: nem normális... sok gyerek csak 2 éves kora után kezdi a szavakat mondani, addig csak 4-5-t tudnak általában, vagy kábé annyit, mint Szilvianyu Dórija.Nincs elkésve, bár gondolom tudod, csak felidegesített a liba!