Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációkat és a jókívánságokat,Lolának és Szilviának a közvetítéseket.
Jelentem jól vagyunk, szopi megy ezerrel,hálistennek van tejecske egyenlőre bőven.Eszünk-alszunk,nagyon jó kisbaba.(remélem igy is marad,mert a másik kettő nem volt egy áldott jó gyerek).
Az éjszakát majdnem végigalussza,ezért nem méregetem,nem stresszelem magam hogy vajon mennyit eszik.Ma éjjel is 1órakor evett és 7-ig aludt.
Tesók imádják,Hanna legszívesebben el sem mozdulna mellőle.Segitenek fürdetni,Ati a pelenkafelelős
.
És akkor a születéstörténetünk:
Kedden még ugye irtam hogy semmi
Este 11 körül éreztem egy-két keményedést,de nem tulajdonitottam neki nagy jelentőséget,mert ilyen már előfordult az utolsó időkben,főleg mikor nagyon kellett pipilnem.
Mivel ugye jó szokásomhoz híven nem tudtam aludni,gondoltam kitakaritom a konyhát,letakaritom a gáztűzhelyet.Na ez meg is történt,fél 1 felé már éreztem hogy ez mintha kicsit tovább tartana mint egy átlagos görcs.
10percenként jött és olyan 1 percig tartott.Gondoltam ezzel még bőven ráérünk.Hanna anyuéknál,Atikával voltam itthon.Leültem netezni,amikor is egyszercsak éreztem egy furcsa fájdalmat,felálltam és ekkor elfolyott a magzatvízem.Ez volt fél 2kor.
Gyorsan keltettem Atikát,hogy öltözzön,hívtam aput hogy álljon ki a kocsival mert menni kéne.Nekiálltam a férjemnek egy sms-t küldeni,hogy megyünk szülni,de aztán rájöttem két jó rövid fájás között hogy talán inkább öltözni kéne,mert ez ráér útközben is.
Gyors öltözés,még bedobáltam pár motyót egy zacsiba,Atit felvittem anyuékhoz,apu már kinnt várt és már uton voltunk kb.3 perces fájásokkal.Hívtam a dokit,hogy jönni kéne.
Kb.15 perc alatt voltunk KomárombaSzegény apukám nagyon félt hogy megszülök útközben.Hozzáteszem én is mert annyira erősen jöttek a fájások.
Beértünk 2 után pár perccel,ügyeletes megvizsgált közölte hogy ez bizony 4 ujjnyi,itt fél órán belül baba lesz. Közben már hívták a dokimat,hogy hol van már mert itt bizony mindjárt baba lesz.Sokat nem tévedett mert 2óra 50 perckor megszületett az én gyönyörű kis drágaságom aki rögtön elkapta a szülésznő ujját.
Vágni nem kellett,a doki szerint nem volt idő rá,de nem repedtem sehol igy varratom sem volt.Viszont a kellemetlenebbik élményem,hogy a lepény az levált ugyan,de ki már nem jött,ugyhogy dokibácsi benyúlt és kézzel szedte ki.Na akkor azthittem hogy ott k@..lok be.Megnézték,egyben volt de azért ő a bizti kedvéért megnézte mégegyszer.
Mondtam neki utána a szülés ehhez képest kutyaf@... volt.
Mondjuk még mindig jobb mintha meg kellett volna utána műteni.
Utána már jobb volt,már viccelődtünk is a szülésznővel.
Hát „röviden” ennyi,szóval Mírababa amennyire nem iparkodott előbb jönni,hirtelen jött,mint a nyíl.
Bocsi de most visszaolvasni nem nagyon tudok,mert nincs netünk már 1 hete.
Otthon megirtam ezt is és anyuék gépére felhoztam de az övéké is rossz volt.
üdv mindenkinek