Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betti: hát... tényleg furcsa lenne ha egy rákbetegség gyász miatt alakulna ki. Viszont az biztos, hogy bármilyen betegség kialakulásához nagyon közrejátszanak a lelki dolgok, ha valaki sokat stresszel. Akár a rákhoz is. Biztos megviselte apukád halála, de azért nem kellett volna szerintem a gyászbeszédben ezt megemlíteni, szerintem sem, tekintettel Rátok! Örülök, hogy legalább a buli jól alakult!

Kuki téma: elhiszem és tökre megértem, hogy aggódsz! Én már most aggódom. Nem tudom, mi a jó a kisfiamnak. Mindenki mást mond, még a dokik is. És hogy melyik életkorban nem felejti el? Ezt is ki tudja? Tök nehéz téma... Barátnőm 20 hós kisfiát most fogják lágyéksérvvel műteni és közben megcsinálják a műtét alatt a kuki témát is neki, mert le van tapadva neki.

Majd írd le, mi volt, nagyon kíváncsi vagyok. Miattatok is, meg kisfiam miatt is....

Megyek, mert porszívózni akarok, közben tanulunk. Teszek fel néhány képet, amik a napokban készültek.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese a napokban

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Tiszta izom vagyok, mint apám :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórika nevetősen

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Enyhe hiszti... :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Figyeljtek rám csajok!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép 86-os pólóban :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Imádom az almát!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ha hárman nekiállnak játszani :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Huncutkám

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Mászni próbál...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Már előre felé úgy próbálkozik, hogy ha nagyon el akar érni valamit Bence, négykézlábra áll, lök egyet a testén és lefekszik. Ha még nem megy, megint felkel, lök egyet, és kész. De már a lábát is emelgeti előre felé... Édeském :)

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Friss, két perce készült :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bocsi, ha ma is sok kép volt, de hát annyi gyerekem van, sok jó kép készül róluk :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi!
gyere csak a sok képekkel!Ha mi egy gyereknél 4 képet teszünk fel akkor neked a háromnál minimum 12-őt kell hogy tegyél. :D
utolsó képen a legbájosabb Bence!
Dórika a nevetős képen nagyon tetszik!
Amugy az összes nagyon jó!!

Kép
berna23

Sziasztok!

Megjöttünk az urológiáról..
Műtétre nem került sor.De ahogy sejtettük sajnos elég súlyos a fitymaszűkületünk.
A Főorvos szépen elmagyarázott nekünk részletesen mindent.
Pont most tartottak egy Országos konziliumot ahol a fitymaszűkület műtéti beavatkozásairól szólt a "vita".
Mostani álláspont hogy ráér a műtét 5 éves korában,addig ugyanis nől még a kuki és nyulik a bőr is.Illetve nagyban segiti a javulást ahogy a kisfiuk játszanak a kukijukkal(merevedés)stb.
Ha nemtudna pisilni Istike vagy begyulladna a váladéktól a kukija ,akkor megműtik azonnal neki.
Addig kennünk kell neki bőrpuhitó krémmel,és óvatosan tornáztatni.(ezeket eddig is csináltuk).
Fél év mulva kell visszamennünk kontrollra.

A lényeg hogy szerintem senki ne engedje feltépetni a kukust.
Nálunk a sok berepedezéstől is lett a nagyfoku szűkületünk.

Egyébként sok urologus megcsinálja iylen korú gyermeknél a műtétet(körbemetélést vagy fitymaplasztikát).
De mi most Úgy döntöttünk hogy akkor várunk,végülis gondot nem okoz a gyereknek,pisil szépen,begyulladva sosem volt.
Majd a gyerekorvosunknak kell még mondanom hogy nem szeretném ha hozzányulna a kukijához.Vagyis hozzányulhat csak ne repessze be neki.

Kicsit megnyugodtam.Jo lenne ha javulna neki a dolog.

Betti

Ja ,amugy mindnekit felviditott a váróteremben a tökös.Igazi központi személyiség.
Egy néni becsukta a szemét,gondolom fáradt volt.
Mire Istike jó hangosan kijelentette hogy alszik a néni.
Vagy mikor mondta hogy pukizott.
Mindenkivel eldumált ,kikérdezte kinek mi van a táskájába.Ilyenek.

Kép
berna23

Betti,

Ezek tök jó hírek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
[KépKép
cirmike77

Szilvi,

Jók a képek!!!
Mi van hogy 2 hónapig elő se vesszük a gépet... :oops:

Húúú milyen óriási Bence! Én most pakoltam el Réka 86-os ruháit! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cirmike77 2009.03.16 19:23-kor.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Vagyis szia Betti. Jól eldumálunk itt ketten... A többieket elfújta a mai szél? :)

Örülök, hogy lényegében nincs akkora gond. Vagyis, hogy ma nem csináltak vele semmit. Én is tornáztatom neki, most ott tartunk, hogy húzkodom széltében a bőrt, a tetején látszik kb. 2-3 milis lyuk. És ha visszahúzom, a tetejéből kilátszik azért egy rész. De lejjebb nem megy, jobban mondva nem is erőltettem.

Milyen bőrpuhító krémet kaptál?

Fotók alapján is nagyon vagány Istike, elhiszem, hogy elszórakoztatta a brigádot....
De egyre jobban látom, hogy nagyon hasonlít Rád.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, Cirmikének egy felmentés, ő akkor írt, mikor én :)

Egy volt kolléganőm is mondta, kissé gúnyosan, hogy marhán ráérhetek, hogy mindig ennyi fotót csinálok. Hát... annyira nem érek rá három gyerek mellett. De úgy vagyok vele, hogy azért vagyok itthon, mert velük foglalkozom és ehhez az élmények is hozzátartoznak, amit jó megörökíteni. Ebben is, mint abban is, hogy Bence még cicizik, tudom benne van, hogy Bence az utolsó kisbabám és próbálok minden percet kihasználni a babázásra, illetve azok megörökítésére. Ha van valami aranyos pillanat, vagy épp Dórikának a frenetikus hisztije, előkapom a gépet.... Bocs még egyszer, ha valakit untatok vele.

:oops:

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cirmike: tényleg nagyfiú Bencu. Nekem hasonló volt Emese is, de Bence viszi a pálmát :) 80-asokat hordja már, egy felsője van 86-os, azt úgy vettem, hogy jó lesz neki tavaszra, nyárra, de most is hajszál pont jó. Dórika is már 92-est hord... Pedig rá azt mondja védőnéni a táblázatok, adatok alapján, hogy átlagos, vagy egy picivel az átlag felett van. Bence nem picivel :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, egyébként tegnap méreckedett az egész családunk.
Mindenki hízott :oops:
Na jó vkire ráfért (apa, Roli)
Rékát most daginak hívom. Kilóg a sorból. 13,8 kg meztelenül. (95 cm) Normál, de nálunk dagi és sokat eszik is (hozzánk képest).

Fáj a hátam mert ugye őt még muszáj sokat emelgetnem bár már kezd fellépkedni a lépcsőn egyedül is kapaszkodva, jó lenne ha bemászna a kocsiba is...
Egyébként most nagyon sokat ügyesedett, játszik önnállóan főzőset, babázik, babakocsizik (ovi hatása), motorozik, ugrálólabdára ül, félgömbben hintázik...
A baj hogy ugye már régóta emelgetek mindig vkit állandóan (lassan 6 éve) és igazából ezt kezdem érezni...

Ígérem lassan csinálok fotót Róluk!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Ja az átlag ugye úgy jön ki, hogy vkik (mi) alulról támogatjuk meg azt! :lol: :lol: :lol:

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Timi, igen meggyógyult Noé, már vasárnap sem kellett szívni az orrát, kedve is a régi!

Betti!
Egész jó híreket hoztál Istid kukijával, meg persze így mi is reménykedhetünk... A merevedés tényleg egész gyakori lesz nemsokára Nekte is sz.tem.... Somának bölcsis kora óta van, akkor még "játszott" vele, meg is mondta, hogy jó.... :D
Egyes dokik tényleg azt vallják, hogy ezt a természet sokszor megoldja, mert közben tágul igazán a bőr...
Körülmetéltetni én sem szeretném egyik fiamat sem. (Na jó Sománál már nem is kell azt tuti.)

Cirmike!
Na akkor most indul be Réka a ruhaméretekben is majd biztos....
Az tök jó, hogy sokat fejlődött, figyeld meg az ovi végig tök jó húzóerő lesz Neki!

Szilvianyu!
Marha vagány Bencéd abban a barna pólóban! És Nekem is az utolsó képen tetszik legjobban, azon olyan bájosan néz! Ja és sz.tem húsvétra, de már talán előbb is mászni fog Bencéd szabályosan, ha már itt tart!
Dórid hisztije... :roll: Marha jól lekaptad (gondolom van egy pár 1 nap...), de ahol vigyorog teli szájjal, látszik valami nagyon tetszett Neki...
Neked marha jó, mert tökre benne vagy a hisztikben, mire Bencénél is előjön majd, így már "félvállról" veszed majd a helyzeteket.... :lol:
Kuki: 2-3 mm-t látszik, az jóóóóó! Csak szólok, hogy K.T dokinéni is váratlanul "mahinált" annó Soma kukijával, persze Nálunk semmi gond nem volt (nem is tépte, mert ment magától a bőr), de nem kérdezett előtte semmit, szóval beszéldd meg Vele mindenképp! Nekem is meg kell, de múlt héten is elfelejtettem...

Na megyek is szoptatni, mert utána megyek háziorvoshoz, most viszem a véreredményt...

lola77

Sziasztok!

Lola: már beszéltem vele (K.T.), kétszer is, azt mondta, hogy egy éves korig hagyjuk. Múltkor megnézte neki, azt mondja, kicsit tornáztassam a bőrt rajta, bár utána meg azt mondta, hogy egy éves korig hagyjuk a kukit. Ki érti ezt??? Kész vagyok. Mondjon már valaki egységeset! Szerintem is jó, hogy valamennyit kilátszik a teteje. Dolgozom vele eleget! :)
Arra nem emlékszel, hogy a héten hogy vannak helyettesítések? Odatelefonálnék receptért.

Örülök, hogy Noé meggyógyult. Nekem köhög mindhárom. :( De csak köhögnek. Éjjel mondjuk ki kellett nyitnom Bencére az ablakot, beöltöztettem, meg sapi, és kinyitottam bukóra. Utána nem köhögött...

Cirmike: na, szép súlyban van Réka! Roli mekkora, hogy soványolod? Rólad ne is beszéljünk :) Olyan alakom mint Neked, kb. sose volt! :)

Na megyek én is, rendezem a poronyokat, bár ha jól "hallom" a csendet, Bencu elaludt a kiságyban!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Lola írd majd meg, mit mondott a dokid!

Dóri hiszti: hát van azért, de hál istennek nem napi szinten! Pont nálam volt a gép, fotóztam őket és lekaptam! :)

Különben már most, Dórinál vagyok úgy, hogy ha tudom, pont lekakilom a hisztijét! Különben meghülyülnék... Emese is tud azért néha hisztizni, Dóri profi benne, Bencénél is vannak már gyanús jelek :) Ha nem lekakilnám, akkor aztán....

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu!
Ja ez a kukigond írtó idegesítő, hogy mind mást mond. Mint Sománál annó a kancsalság, dokinénink, hogy ráér 1 éves korig, szemész, meg hogy 6 hó után ki kell vizsgáltatni, mert a kancsalság vaksághoz vezethet, mert az agy elfelejti használni azt a szemet....
Helyettesítés: nem tudom, csak hogy Nágl Katalin helyettesít és délelőtt 8-10-ig, de a délutánt nem tudom...
Háziorvos: "hemzsegnek" a bacik a vizeletemben, de gyógyszert nem talált, amit szoptatás mellett szedhetnék, így bő folyadékfogyasztás! Még szerencse hogy gondot nem okoz... amúgy megdícsérte minden eredményemet...

Somát mostanában dícséri mindkét ovónéni, hogy "megkomolyomodott", meg hogy ügyesen rajzol. Tegnap verset költött, azt le kellett írnom és bevitte az oviba. Óvónéni mondta, hogy ha megengedjük, kitenné a faliújságra.... :oops: :D Kis művészlélek.... (apja marha büszke, persze Én is, bár tuti nem Tőlem örökölte ezeket...)
A kiscsopisoknak előadott ünnepi "műsorba" is Őt választották v.milyen körjátékos feladatra, de Soma szerint mostanában 3-szor is, mert Ő állt legszebben vigyázba...
Most is rajzol, f@ssa a rajzokat, nem győzöm melóból hozni a fénymásoló papírt... :shock: :roll:

Na teszek is képet megint Én is róluk mindjárt...

lola77

Na akkor rakom is:

Kép

Játszanak:
Kép

lola77

Kép

Kép

Kép

lola77

SZIASZTOK

SOS

ha valaki tudja dr rákóczi magánszámát, legyen kedves megírni nekem a 70-3796125-re. nagyon köszönöm előre is

jövök majd... :roll:

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációkat és a jókívánságokat,Lolának és Szilviának a közvetítéseket.
Jelentem jól vagyunk, szopi megy ezerrel,hálistennek van tejecske egyenlőre bőven.Eszünk-alszunk,nagyon jó kisbaba.(remélem igy is marad,mert a másik kettő nem volt egy áldott jó gyerek).
Az éjszakát majdnem végigalussza,ezért nem méregetem,nem stresszelem magam hogy vajon mennyit eszik.Ma éjjel is 1órakor evett és 7-ig aludt.
Tesók imádják,Hanna legszívesebben el sem mozdulna mellőle.Segitenek fürdetni,Ati a pelenkafelelős :D .

És akkor a születéstörténetünk:

Kedden még ugye irtam hogy semmi :D
Este 11 körül éreztem egy-két keményedést,de nem tulajdonitottam neki nagy jelentőséget,mert ilyen már előfordult az utolsó időkben,főleg mikor nagyon kellett pipilnem.
Mivel ugye jó szokásomhoz híven nem tudtam aludni,gondoltam kitakaritom a konyhát,letakaritom a gáztűzhelyet.Na ez meg is történt,fél 1 felé már éreztem hogy ez mintha kicsit tovább tartana mint egy átlagos görcs.
10percenként jött és olyan 1 percig tartott.Gondoltam ezzel még bőven ráérünk.Hanna anyuéknál,Atikával voltam itthon.Leültem netezni,amikor is egyszercsak éreztem egy furcsa fájdalmat,felálltam és ekkor elfolyott a magzatvízem.Ez volt fél 2kor.
Gyorsan keltettem Atikát,hogy öltözzön,hívtam aput hogy álljon ki a kocsival mert menni kéne.Nekiálltam a férjemnek egy sms-t küldeni,hogy megyünk szülni,de aztán rájöttem két jó rövid fájás között hogy talán inkább öltözni kéne,mert ez ráér útközben is.
Gyors öltözés,még bedobáltam pár motyót egy zacsiba,Atit felvittem anyuékhoz,apu már kinnt várt és már uton voltunk kb.3 perces fájásokkal.Hívtam a dokit,hogy jönni kéne.
Kb.15 perc alatt voltunk KomárombaSzegény apukám nagyon félt hogy megszülök útközben.Hozzáteszem én is mert annyira erősen jöttek a fájások.
Beértünk 2 után pár perccel,ügyeletes megvizsgált közölte hogy ez bizony 4 ujjnyi,itt fél órán belül baba lesz. Közben már hívták a dokimat,hogy hol van már mert itt bizony mindjárt baba lesz.Sokat nem tévedett mert 2óra 50 perckor megszületett az én gyönyörű kis drágaságom aki rögtön elkapta a szülésznő ujját.

Vágni nem kellett,a doki szerint nem volt idő rá,de nem repedtem sehol igy varratom sem volt.Viszont a kellemetlenebbik élményem,hogy a lepény az levált ugyan,de ki már nem jött,ugyhogy dokibácsi benyúlt és kézzel szedte ki.Na akkor azthittem hogy ott k@..lok be.Megnézték,egyben volt de azért ő a bizti kedvéért megnézte mégegyszer.
Mondtam neki utána a szülés ehhez képest kutyaf@... volt.
Mondjuk még mindig jobb mintha meg kellett volna utána műteni.
Utána már jobb volt,már viccelődtünk is a szülésznővel.
Hát „röviden” ennyi,szóval Mírababa amennyire nem iparkodott előbb jönni,hirtelen jött,mint a nyíl.

Bocsi de most visszaolvasni nem nagyon tudok,mert nincs netünk már 1 hete. :twisted: Otthon megirtam ezt is és anyuék gépére felhoztam de az övéké is rossz volt.

üdv mindenkinek

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Szilvia: sajnos én nem tudom! Valami baj van???

Lola: nagyon arik a képek ismét!! Olyan nagyfiú Soma. Elhiszem, hogy dicsérik az óvónénik. Azt meg múltkor a házatok előtt láttam, hogy férjurad mennyire oda meg vissza van érte! Persze gondolom Noéért is, csak ő még picike!
Hát... akkor jól sejtettük a vizeletedet! De mitől lehet? Én kaptam valami antibiót még Dórinál, amit lehet szoptatás alatt, bár elég drága volt. Asszem 4000 egy doboz. Már nem tudom mi volt a neve. Igyál sokat!!!!

Rita: hát nem semmi, hogy milyen hamar jött Míra! Nem emlékszem pontosan, férjed több szakban dolgozik? Vagy külföldön? Édes lehet Míra... ha jó lesz a net, rakj ám képet!! Méhlepény: no comment! DURVA!!!
Gratulálok még egyszer! Gondoltam a tesók imádni fogják. Nálunk is ez a felállás, még mindig! :)

Na megyek, hajat szárítok amíg alszanak a kicsik. Még köhögnek :(

Ma lencse főzit csináltam virslivel!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Rita!
Pont ma gondoltam Rád, hogy még mindig nincs vajon netetek? Kár, mert jó lenne még kép a "nagycsaládról".
Húúú tényleg gyorsan jött a kiscsaj, emlékszem annó Atival (vagy Hannával?) is alig értél be, ugye?
Akkor a férjed nem is volt ott a szülésnél? Szegény apukád, elhiszem h. izgul, ráadásul az a korosztály már elszokott attól, hogy lássa így szenvedni a lányát... hú tényleg nem semmi!
Én többektől hallottam, hogy a harmadik szülésnél a lepényleválásnál szoktak gondok lenni. De tök érdekes hogy Míra "kifért" vágás nélkül, a lepény meg nem jött.
Na a lényeg, a lényeg. Édes lehet Hannád, ahogy "őrzi" Mírát!

Szilvia1981!
Én sem tudom a számát Rákóczinak, nem mondják meg a rendelőben? Remélem nincs komoly baj Áronnak?

Holnap mennek Somáék Planetáriumba, így hát még szendvicsnek valót kell vennünk, meg innivalót- megyünk le majd boltba.

Ja 2 kép lemaradt, ami az oviban készült:

Kép

Kép

lola77

És egy pár kép még mindig anyuéktól,csak közben visszaolvastam :D :oops: Kép pár percesen

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Szilvi!
Elküldtem a doki számát.Nem szereti megadni nagyon,de kitudakoltam az egyik rokontol,ők hozzá járnak.Mondd légyszi hogy valaki megadta.

Rita!
Örülök hogy jól vagytok!
nagyon szép a szüléstörténeted,kár hogy a vége már szőrnyűbb volt.

Kép
berna23

1 naposan Kép

Kép 2 naposan
Kép 4naposan mikor hazaérkeztem

és egy ma reggeli friss kép: Kép Már majdnem 2 hetes nagylány vagyok .
A többi képet most gyorsan megpróbálom feltölteni az iwiwre és ott meg tudjátok nézni.

puszi

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ja Betti!
Bocsi,de igy utólag is nagyon sok boldogságot kívánunk Istikének szülinapja alkalmából!
Puszi neki

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a képek! Édes pufók Míra! Majd megnézem iwiwen is.

Most mennem kell, tanulunk! Hazajött sógornőm is, aki Írországban dolgozik, nemsoká jön! Majd holnap jövök!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Rita!
Köszönjük szépen a köszöntést!
Gyönyörű Míra baba.Hát nem olyan mint egy újszülött.Igazi stramm kiscsaj.
Amugy szép lett a kótház?Jól látom hogy már nem kell pólyában tartani a babákat?Lehet saját ruciban is?

Áronanyu!
Irjál hogy mi volt.Jobbulást Áronnak!

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: hogy alakul Istike kukija? Jobb már neki? Pisilésnél? Nem írtad, milyen krémet kapott :) Vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet?

Undorító ez a szél, legalábbis innen fentről. Pedig a nap süt! El kéne pedig mennem a kicsikkel a móciba, tavaszi sapit nézni. Kabátjuk már meg van, sapi kéne hozzá. Vékonyabb kötöttet akarok nekik.

Még köhögnek, Emese száraz ugatósan, de nem vészes, mehetett suliba, Dórika száraz-hurut felváltva, de neki nagyon kevés,kb. napi 3. Bence jobban köhög. Ő hurut-fulladosan. Nem nagyon tudok aludni, nem is merek éjjel. Minden köhögésre felébredek. Bencuból este is jött ki kaja, gondolom a hurut. De orrából nem jön semmi.

Most alszanak a kicsik, úgyhogy gyorsan felmosok, teregetek és feldobom Bence kajáját. Répa-borsó-csirkemell lesz ma.

Lányok, hol vagytok? Kihal a topik? :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Lola, édesek a képek iwiwen. Jól látom, hogy Soma kiskori képe nem hasonlít a mostani Noéra? Édi volt Soma picinek :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emeseanyu!
Bocsi tényleg nem irtam.Egyenlőre csak Dr.Theiss körömvirágos kenőccsel kell kenegetnem neki,és ha nem alakulunk,akkor Ír fel nekünk az urologus antibiotikumos krémet.
Jobb lenne ha elég lenne ez a gyógynövényes.Gondolom ezek a steroidos kenőcsök jó "erősek".
Már nem fáj neki,legalábbis nem mondja.De olyan édi mert miután pisil,mindig mondja hogy anya hozod a kamillát.Megtaláltam már a legkiméletesebb lefogást is,igy fürcsi után igaz sírósan de jol megtornáztatjuk a kukackát.Szépen begyógyultak a repedések,remmélem elkezd tágulni a bőr is.
Jobbulást a gyerekeknek.

Nagyon kutya idő idő van.
Most jöttünk haza Istikével a MÁK-ból.(Gyest igényeltem)Az még hagyján hogy két kilométerre sincs parkoló,meghogy órákat kell várni mire sorra kerülünk,de hogy ez a kistöki mit művelt nekem..
Az nem is zavart annyira hogy állandoan elszaladt,néha alig találtam meg,már a pánik meg a bőgés kerülgetett.Ugye sokan vannak ott,meg mire mindenkin átvágtam..
Bement olyan helységekbe amibe nem szabadott.
Mindent piszkált(számitógép,papirösszevágó)
A csucs az volt mikor felmászott egy szék segitségével az ügyintéző pultra és bemászott gyönyörűen a kisablakon,és ott elkezdett ő is dolgozni.Itt már kicsit ideges voltam.Aztán kiderült hogy a munkahyelyem nem jo papirt küldött kikellett töltenem egy másikat.Mire a sok igazolványt előszedtem meg kitöltöttem tiszta kivoltam.Addig nagynehezen elvolt az ölemben a gyerek hogy egy idegen nő adott egy fornettis pogácsát neki.
Amikor odaértünk a parkoloba a kocsihoz ,megállapitottam hogy én onnan nem fogok tudni kiállni,ugy rámálltak.Na itt már elbőgtem magam,és tök rámjött a rosszullét.Valaki ép költözött és egy kedves bácsi tudta kié az autó és szólt a tulajnak,aki arébbállt.
Vége otthon voltunk.

Tényleg eléggé leült a fórum!
Csajok gyertek!

Zsanka csak nem??

Betti

Kép
berna23

Még elfelejtettem azt irni,hogy mivel itt nemnagyon volt olvasnivaló kicsit körülnéztem a fórumok között.
Rengeteg van én nem is gondoltam volna,mert általában csak ideírok gyorsan,aztán már Istike el is küld innen.
Van olyan felhasználo aki még csak néhány honapja van itt és már 13ezer hozzászólása van.
Szóval csajok kicsit mi is növeljük a hózzászólásainkat. :D

Pont láttam egy fórumban Edit hármasikreit.Hatalmasak a fiucskák.
Már biztosan óvodások.

Kép
berna23

Sziasztok!

Én ma igazoltan távol: nyílt órákat néztem délelőtt...

Szilvianyu: jöttök ma edzésre?

Betti: nem semmi tényleg ez az ügyintézésesdi... De hogy ilyen helyen miért nincs legalább kisasztal-papír-rajzeszköz, 1-2 kocka ilyesmi, hogy lekösse a kicsiket, nem???? Pedig fizetünk az állambácsinak rendesen. Na de hagyjuk. Ijesztő lehetett a parkoló, én a helyedben - na jó persze ha nem lettem volna rosszul - nekiálltam volna veszettül dudálni!

Most megyek, felkelt Noém!

lola77

Sziasztok!

Betti: hát nem semmi, amin ma keresztülmentél! Nem lett volna jobb esetleg viszel babakocsit? Mondjuk én dumálok? Ma én is így csináltam. Egyszemélyes babakocsival mentünk Emeséért, gondoltam, hogy Dórika hagy sétáljon! Aha... ahogy azt én képzeltem. Ekkora szélben, nem is tudom, mit akartam! Sétált, hol futkosott, hol otthagyott! Ő élvezte.... én nem annyira :( Alig vártam, hogy hazaérjünk. Még boltba is így mentünk.

Lola: megy Emese, de apjával. Úgy volt, hogy én viszem, de Bence néha fulladósan köhög, nem merem itthagyni. Meg szerintem így apja sem vállalja.

Milyen volt a nyílt óra? Hallottam, hogy a fiatalabb tök katonás volt, az idősebb meg nem nagyon tudott rendet teremteni az osztályban. Neked mi volt a benyomásod? Szegénykém.. nem lennék most a helyedben. Hannának sikerült a zenei felmérés? Anett hogy döntött?

Na megyek, Emesével tanulunk még.

Lányok, írjatok! Zsanka, tényleg, baba lett esetleg?? Bár párod lehet írt volna iwiwen és akkor látnám.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emeseanyu!
Nem ült volna el a babakocsiban Isti két órát.
Ő azonnal mindig kiakar szállni belőle. :lol:
Huúú neked sem lehetett akkor leányálom Dórival.

Lola!
Bevállalós csaj lehetsz nagyon.Én nem mernék dudálni,félnék lejönne valaki leütni. :D

Zsaninál sztem nincs baba,este még iwiwezett.

Ebből a nagy szélből nagyon elegem van már.Kétnaponta szétmegy az agyam.Ma is lekelett dőljek,még jó hogy Istike jógyerek volt,addig szépen elhajazgatott. :)

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!
Leírom mégegyszer hátha valaki nem olvasta vissza:
van eladó pelenkám pampers 2-es (3-6kg)
majd jelentkezek mostmár más témával is de mára ennyi
szép napokat mindenkinek

Kép
Kép
newcdina

Rita,

Nagyon várjuk, hogy legyen végre netetek!
Tényleg nagyon gyorsan jött Míra baba!
Annyira kis tündéri!
Gratula még egyszer, a szülést végét meg biztosan hamar elfelejted...

Betti,
Kész horror ez az ügyintézés!
Ma a barátnőm is így járt. Kell a 2 hetes babájának adószám a babakötvény miatt. Tegnap bement az Apeh-hoz, megérdeklődte, hogyan kell kérni. Adtak neki nyomtatványt és mondták személyesen kell intézni (nem elég beküldeni) sorszámot húzva. Ma bement kivárta a sorát, majd kiröhöge a nő, hogy ezt már 2009-ben nem kell igényelni, automatikusan kiküldik... :wink: No comment :twisted:
Én holnap az okmányirodába megyek Rékával mozgássérült parkolási igazolványt újítani. Kár hogy már Lívi nem dolgozik ott, a múltkor még hozzá mentem. Mondjuk van időpontunk 8-ra...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Betti: ja, értem, ha babakocsiban nincs el... Nekem azért elüldögél benne ideig-óráig Dóri. Egyenlőre :)

Cirmike: igen, nem kell már igényelni. Kb. 1-2 hónaposak voltak a picik, mikor megkaptuk az államkincstártól a levelet, adószámmal. Azzal már lehet nyitni start számlát. Jól vannak barátnődék? Láttam a fotóikat iwiwen, édes a kicsi lány!
Gyerkőceid jól vannak?

Én megyek is, mert altatás-etetés jön. A lányok ettek már, de Bencu még nem. Nagyon köhög. Nem sokszor, de fulladósan.,

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!
Mától van netünk,holnap jövök majd és válaszolok mindenre
Nyugodalmas jó éjt mindenkinek!
Puszi

Rita
Kép