Új privát üzeneted érkezett!

Lola: Bocsi, Téged is érdekelhet!
v.erika

Erika!
Köszi, jó hogy szólsz, de én ma nem tudok hirtelen elmenni. Majd elmondod, hogy mi volt? Köszi. Meg majd ovis anyukákat is megkérdezem, akiknek nagyobb gyerek odajár...
Kíváncsi leszek. Szilvianyu! Te el tudsz menni?

Anikó!
Hát igen, nehéz a bölcsi ügy... próbálj beszélni (sírni-ríni) a vezetőnővel, hogy még legalább a májust had járja... június közepétől meg gondolom már úgyse járt volna, nem??? Tényleg melyik oviba megy Bendi?
Matyidnak jó súlya van...
Alvás? Ha fogra gyanakszol, próbáldd ki a homeós Viburcol kúpot, vagy a Chamomilla Vulgaris (9 ch vagy 15 ch) hátha jobban alszik Tőle. Vagy etesd sűrűbben délután, úgymond előre, Nekem ez eddig bejött. Ha 1 evést kihagyott, akkor kelt fel éjjel is. Ha úgy szopott, hogy 15-kor, 17-kor, 19-kor, akkor nem, mert beetettem rendesen!
Wc-dugulás: én is jártam már így, csak már a wc-ben volt a csont, nem ment le de szerencsére észrevettem, így kikotriztam gumikesztyűben.... :(

Tényleg wc dugulás: nekünk most azért dugul el mindig, mert tiszta vízkő ott lennt a kanyarban, ahol a víz áll, alatta. Ott hogy lehet kivízkőteleníteni. HEEEELP valaki. Merjem ki a vizet és úgy sósav, vagy v.mi durva vízkőoldó??? Mert amíg ott a víz, addig hiába is teszek bele tablettát, bármilyen szert, nem?

Szilvianyu!
És ízlett a férjednek a mákosguba?

Betti!
Jól elmókáztatok a kisfiaddal látom.
Igen, ok volt minden hallásvizsgálaton, Noét lánynak nézték!!! :lol: Mikor meséltem szüleimnek, helyeseltek, hogy igen olyan lányos pofija van... bla-bla. Mondtam, hogy a pöttye meg a nyaklánca miatt sz.tem, ha levenném mindkettőt, talán annyira nem... Na mindegy!

lola77

Sziasztok!

V. erika: én sem tudok ma menni, mert én viszem edzésre Emesét, apa marad Dórival, Bencét viszem magammal. De hallottam én is az ülésről. Kis hal vagyok én a vízben... Persze, tudom, minél több elégedetlenkedő, annál nagyobb hatás, talán.... de én ma nem tudok menni. A mi szm tagunk amúgy elég határozott, az egyik, remélem kiáll a suliért.... Különben mit hallottál, mi várható? Én azt, hogy összevonják Hermannal, a név megváltozik, de lehet, hogy hagyják alnévnek a kodályt is. Ennél többet nem tudok.... :(

Lola: nem, ma csinálok valószínű mákosgubát.... tegnap gyorsan kellett főznöm a vásárlás miatt, tortellinit csináltam.
Jöttök ma edzésre? Én valószínű viszem Bencét.

Szerintem tök nem lányos Noé. Igazi pasi kedves arccal! :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Lola: lehet, hogy azért lányos az arca Noénak (bár szerintem tényleg tökre nem), mert kislányt akartál :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola!

Ez a Bref tornado egész jó vízkőtelenítésre. A zone clubbon a takarítós műsorban meg láttam, hogy kólát öntöttek bele :) . Hagyni kell állni, aztán egész jól lejön.

Bölinél még próbálkozok majd. A sógorom jóban van a dirinénivel. Hátha sikerülne még a május. Amúgy a módszertaniról van szó. Eredetileg azt terveztem, hogy dolgozni fogok, csak Matyi jönni akart. Bendiék meg a fellépésükre gyakorolnak. Olyan rossz lenne, ha erről is lemaradna.
Oviba még nem tudom, hová fog menni. De hajlok rá, hogy ide a kertvárosiba (a bányász művháznál). Csak át kell mennünk az úton. Szerettem volna a Gyermekkertet (összes lurkó oda járt, én meg voltam elégedve), vagy az Arany ovit (oda jár Erika Vikije, én is oda jártam). De nem tudom, hogy hoznám-vinném Bendit. (leginkább a beszoktatás lenne gáz, Matyit nem tudom hova tenni).

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Lola: a kólás módszert én is láttam a takarítós műsorban. Nekem a tescos wc tabletta is bejött. Bele lehet dobni akkor is, mikor van alul benne víz, de kimerve még hatásosabb. Tedd be egész éjjelre, nekem tényleg nagyon szép lett tőle! Most is dobtam be egyet, annyira nem vészes most, azért csak nappal.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Lola!
Szerintem a szépsége miatt hitték lánynak Noét.
Meg bizti nem ismerik a borostyánláncot sem.
Amúgy Te is olyan különleges szép vagy.Olyan aki kitűnik az átlagból.
Jo lett a véreredményed?

Anikó!
jó sulyban van Matyid!
Reméelm sikerül megoldani a bölcsit.
Nekem Istikém dobál bele mindent a Wc-be(csipesz,dugó).
Nem győzőm halászni. :?

Szerencsére nem lett beteg a gyerkőc,lehet a foga miatt volt sokszor hőemelkedése.Vagy ilyen enyhén ment át rajta valami.Igy holnap viszem a 2 éves státuszra.Mjad jövök az eredményekkel.

Szombaton tartjuk Isti szülinapját,már mindenkinek szóltunk,a torta is megrendelve,de hirtelen temetésre kell mennünk.Apukám nővére elhunyt.
Illik itthonhagyni a vendégeket?Nemtudjuk mitévők legyünk....
Valszeg későbbre hivjuk őket.Csak nemtudom miylen lesz ahangulatoma vendégekhez a temetés után.Apukám halála óta kiboritanak a temetések...

Betti
berna23

Betti!
Jaj, elpirulok ha ilyeneket mondassz! :oops: :!: Köszi a bókot!
Húúú temetés és szülinap, szerintem nem jó egy napon, ha a torta miatt akarod átrakni vasárnapra, szerintem ne aggódj, hűtőben nem lesz semmi baja. Persze ha a meghívottak is ráérnek akkor menni. Esetleg,h ogy csak Te mész a temetésre, férjed-fiad fogadják a vendégeket addig.. de a hangulatot enyhén szólva sz@r lesz az tuti!
Véreredményemből 3 csillagos, határ alatti, de nem tudom mi, háziorvoshoz még vissza kell menni-vinni. Ja és a vizeletben van ++++ (ezt Szilvianyu vette észre!) :(

Köszi a vízkőtlenítős trükköket, a kólát tudtam, de az sz.tem inkább magára a kagylóra jó "csak", a lerakódott vastag vízben álló rétegre nem, mert ugye felhigítaná a víz... na majd a tescos tablit kipróbálom,, a Rossmannost vettem, de az nem volt jó, mégha éjjelre beledobtam sem...

lola77

Sziasztok!

Megvagyunk, csak Teszveszeltem, pihiztem és gyerekekkel töltöttem szabadidőm. Apa a héten délutános, így az ebédeltetés, délutáni ágybadugás, és az esti rendezés rám marad. Fürdésre a héten új változatot találtam ki. Együtt fürdik a két gyerek, de kis csúsztatással. Nagykádba megengedem a vizet, Dani megy először bele. Minden becuccolva a fürdőbe. Gergőt is lefürdetem. Törlés, öltözés. Hordozóba be és jöhet Dani. Így mindkettő szem előtt van. Dani sem tud addig "kontárkodni" sehol se. Gergő is jobban elvan ha hall és lát minket. Dani is nagyon élvezi, hogy nem egyedül fürdik, igaz Gergő nem tölt bent a vízben sok időt. Dani étvágy most jó. Használom a homeós bogyót, de sajna a magas fűtésszámlára nem hatott. Csak vicceltem.
Amúgy minden OK. Annak ellenére, hogy keveset alszom éjszaka, türelmesebb vagyok.

Köszönöm a depis bejegyzésemhez a hozzászólásokat. Nagyon aranyosak vagytok. Igazság szerint én bárhol képes vagyok félni éjjel, így a lakáscserén nem is gondolkodtam. Egyszer majd egy kertesházra szívesen lecserélném a tömböt :D :D :D

Lívia!

Lehet, hogy Okmányos időszakodról vagyok én ismerős neked. Bár keveset taliztunk ott, mert nemsokára megszületett Timi. Autószalonba dolgozom és néha én mentem a forgalmikért. Apukád pedig a cégünknek intézi a postai ügyeket.

Betti!

Hasonló dolgok voltak nálunk is itthon. De nálam mindkét szülő és rossz volt, hogy szégyeltem őket. Szívesen lettem volna rájuk büszke.
Őszinte részvétem a Nagynénéd miatt. Talán a szülinap eltolása lenne a legjobb, mert nem biztos hogy menne lelkileg a váltás (szomorúból-vidámba)

Ezt a Tesco-s tabit én is kipróbálom, nálunk is ráfér a Wc-re egy suvicc.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!
Lola!
Nekem mindig fiúnak nézik Lizát mert kékes a babakocsi ( az egyik totál kék a másik kk meg drapp kockás, fiúktól vettük :)))
Aztán rózsaszin sapiba meg les ki! ilyenkor nem tudják hova tenni De engem nem szokott zavarni mert amig nem volt gyerekem addig nem tudtam megkülömböztetni a babákat.
:oops:

Wc
Hát nálunk is ma kellett levenni mert folyott a lefolyonál de még most se lett jó folyt köv. :twisted: hát lehet hogy valami manók járkálnak és elrontják mindenki WC-jét

berna23
jót játszotatok!

emesedóra
gratula ügyi Emese!

Wc-én kivül minden rendben van tegnap levegőztünk kint a kertben . ma voltunk babamaszázson evett utána és mostmár fél 2-től alszik délelött nem tudott csak fél órát aludni most behozza.

Csajok végülis ment valaki babaúszásra mert valamikor még fórumoztatok róla de nem emlékszem mi sült ki belöle?
(Mert szívem szerint mennék de apa szerint húzos.)

5 hetes babó én nekem is büzlik.

Utálom ezt az időt jöjjön már a tavasz tiszta depi vagyok tőle.

Sziasztok amíg alszik még nézelődök egy picit bár vasalni is kéne :( sziasztok
Timi

Kép
xytimi

Sziasztok!

Lola!
Mégegy lehetőség jutott eszembe.Hogy nemtudták eldönteni hogy a Noé fiú vagy lánynév.És mikor ránéztek a szépséges pofikájára inkább lányra voksoltak. Noé/Noémi.
Na befejeztem.
Hu a vizeleted nem jol hangzik.

Timi!
Jo sokat alszik most Liza.
Élvezi a babamasszást?

Rusnya Wc-k!Van baj velük az tuti.

Betti
berna23

Sziasztok,

csak gyors bekukk, mert elég fáradt vagyok.. :( olvasok csak nem írok :(

Jó kis wc-gondok vannak :). A sósav sem rossz szerintem, mondjuk én még nem használtam.

jól vagyunk, a Mátim megint beteg. Pénteken délután még viháncolt, estére 38,6os láz, ami nem ment le. Szombaton ügyelet - antibio megint :( :( - azóta nagyon lassan javulgat, de nem az igazi. Egyik nap jobb a hangulata, másik nap (pld ma) semmi sem jó :( :(. Remélem meggyógyul, sajnálom szegénykét.
Én jól vagyok, tegnap voltam dokinál, asszonta a kisasszony akár 1 hét múlva is kibújhat - 1cm nyitva a méhszáj (abbahagytam a panangint lassan, ill málnalevél teját iszok gondolom ezért). Amint fájások vannak, elfolyik a víz azonnal indulás (ugyanezt mondta a Máténál is :) ) És azt ne felejtsem el mondani, hogy a fiam 3,5 óra alatt meglett 4,1 kg-al :) :) :)
Szóval mindenki izgul :) Aztán lehet végig marad - ápr 6ig :).
Csak nagyon elfáradok már a Mátéval... :( szval ennyi.

bocsi, megyek most vasaltam, még felmosok aztán jön végre apa a fociból... :)
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Timi: olyan hülyeség ez, hogy babakocsi színe alapján "ítélnek", nem? Én pl. direkt vettem sötétkéket a szimpla kocsiból, mert kevésbé kényes. Meg amúgy sem szeretem a nagyon rózsaszín babakocsit. Szerintem ruhában tök jól lehet kompenzálni :)
Tesó kocsiban meg nem sok válogatási lehetőségem volt, egyrészt a választék, egyrészt az anyagiak miatt. Halvány narancs és drapp színű. Unisex.

Akkor jó lehet a babamasszáz, ha így kifárasztotta kis Lizát. Én is jártam annak idején Emesével. Hát... többedik gyereknél erre már kevés lehetőség van. Itthon azért szoktam időnként a tanult fogásokat Dórin és Bencén alkalmazni.

Babauszira Lola tervezett menni, azt hiszem Szilvi-Áronnal. Nem? Mi nem megyünk, nekem nem sok esélyem van megoldani, meg a gyerekbetegségektől szintén tartok, főleg, hogy így már esély van rá, hogy mindhárom végig menjen!

Gabi: fűtésszámla-no comment!:) Kertesház: én is szeretnék a gyerekek miatt, de a többletmunkák miatt viszont nem. Én elégedett lennék egy sárberki, 2+2-es lakással is:)
Örülök, hogy hatnak a bogyeszok, nyugodtan használd csak, bajod nem lesz tőle!

Betti: látom Téged is megáldott a sors kis angolhumorral :) De jópofa volt! Lola szépségével én is egyet értek! :)

Lola:
A fent leírt utolsó soromat ne olvasd el, mert elbízod Magad! :) Mi tegnap letettük a kiságyat. Nem teljesen legalulra, mert oda nem tudok lehajolni annyira, hanem a férjem fúrt felette kb. 5 centivel, most tökéletes! Nyugodtabb vagyok. Főleg, hogy a két kivehető rácsot Bence ki tudja venni, tegnap félig lógott a teste kifelé :oops:
Pont az előbb fordítottam a fal felé be a kiságyat, hogy még véletlenül se történjen semmi! Tegnap nagyon elrohantatok edzésről!

Szilvi: köszi a véleményt iwiwen Bencémről! Kérünk friss képet oda is Áronról!

Zsanka: elhiszem, hogy nehezen bírod már. Főleg Máté miatt. Gondold el, nekem tavaly ugyanez, plusz kánikula, plusz Dóri, plusz Emese. Szerinted???? :) És volt, hogy két órát vártam a két gyerekkel ultrahangon a pocaklakóval.
Most már teljesen kész a szoba, kiegészítők? Úgy izgulok, milyen lesz a kis Lili...

Na megyek, Dórikám alszik, Bence nyekergőzik. Főznöm nem kell, mosni akarok, meg vasalni ma. Neki is látok!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Zsanka!
Szegény Máté.Jol kijutott neki ezen a télen a betegségekből.
Jobbulást kivánok neki!
Kitartás!Nemsokára itt lesz Lili!

Tömbház-kertesház:Én télen mindig tömbházba vágyok a jokis meleg miatt,nem beszélve a hólapátolásrol,állando járdasozásrol.
Viszont nyáron olyan jo kinn lenni,lehet medencézni,bográcsozni.
Vizsont fűvet kell nyirni,virágot locsolni ,gazolni,kutyakakit szedni,falevelet söpörni.
dE még igy is sztem jobb a kertesház.

Szilvianyu!
Bence jol rád ijeszthetett.Én is utálok legalurla behajolni a kiságyba,mert egyszer ugy beszorult a bordáim közé a levegő.

Jo lehet a babauszás,mi is szerettünk volna menni mert Istike imádta/ja a vizet,de a vesetágulat miatt nem javasolták.Én nem igazán tartok a betegségektől.Sőt én azt is észrevettem hogyha adok valamilyen vitaminkészitmény a kicsinek,és utána azt ababhagyjuk akkor rögtön beteg lesz.A télen nem is adtam semmit neki,csak sok gyümit,meg mézet, és nem is volt beteg.Na de ez persze csak az én észrevételem. :lol:

Bocsánat a sok hibáért,de kezemben a gyerkőc.

Betti
berna23

Egy kis szomorúság....

Ma lenne 1 éves Török Botond, a kis Boti baba (tudjátok, aki novemberben halt meg leukémiában, 7,5 hónaposan). Ma is eszembe jutottál kis Boti baba....

Szilvia :cry:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na Bref Tornádó port vettem ma a Tescoban, mert olcsóbbra jött ki (dupla mennyiség van benne), kíváncsi leszek, este bevetem....

Timi!
Masszázs után nekem is mindig bealudt Noé. És tetszik Lizának amúgy, bírja,nem fárad el?
Én meg Szilvia1981 terveztük az úszást. Nekem muszáj volt lemondanom róla, mert januártól kezdtem volna, de pont januártól szüntették meg férjemék melósbuszát (E.gomba) ezért saját kocsival jár... nincs kocsim így sajna, csak ritkán!

Betti!
Igazad van a kertesházzal, én épp ezért szeretnék egy nyaralót a Turulnál, vagy Síkvölgyön majd pár év múlva, de ha nyerünk a lottónk, rögtön!!!!! Hólapátolás: múltkor lépiház előtt a babakocsifeljárót eltakarítottam magunknak, 10 perc volt, de azt hittem leszakad a kezem! :oops: szóval elhiszem, hogy azt nem szereted!

V.erika!
Mi volt a Kodályban tegnap? Vagy Szilvianyu, nem tudod?

Szilvianyu!
Nem olvastam el a sorodat, de azért kössssszzzz! :lol:
Igen siettünk, tudod még spenótra tükörtojit kellett sütnöm vacsira a fiúknak. De Soma tegnap nagyon élvezte a dzsúdót, főleg hogy látta, akinek megvan a 10 matrica, aranyérmet kap! Bencédet fogni, nem semmi volt, elhiszem, hogy beállna a derekad mire kivennék az ágyból, mondjuk így se semmi.
Na lányok, fel kéne találnunk a liftes kiságyat, hogy kíméljük a gerincünket,nem? :D

Én ma túrós tésztát főzök, van még hozzá borsóragu levesem...

Zsanka!!!!
Hééé, és kinek küldöd az üzit, ha beindul valami, vagy expresszvonattal megérkezik Lili baba??? Nem ám csak úgy elvonulsz szülni.

Gabi!
Ez jól hangzik az együttfürdetés! Később meg Gergőt Te is teheted olyan fürdetőkarikába, nekünk nagyon bejött, mindkét fiú élvezi!Örülök, hogy jól vagy, fűtésszámla: én is tegnap adtam fel egy f@sza nagy összeget, hogy én azt mennyi mindenre el tudtam volna költeni... De mikor kifizetem, arra gondolok, hogy a -10 fokokban milyen jó volt mezítláb,félmezteln mászkálni fürdés után is akár a lakásban... meg a hajléktalanokra (bocsi Tőlük :oops: ) hogy biztos lennének a helyemben, hogy kifizetnék ők is, ha tudnák...

Na megyek, asszem nyöszörög Noé...

lola77

Sziasztok!

Jó rég írtam már én is,de Dorka már 3. hete beteg...Egyszerűen nem tud kijönni belőle.Hétfőn iszonyú fülféjésra ébredt,majd 1 órán keresztűl ordított,adtam neki Nurofent,az úgy kiütötte hogy 8-9,30-ig aludt,ahogy felkelt megint kezdődött előlről,hívtam egy taxit,és bevittem a kórházba,ott mondták hogy a jobb füle jól be van gyulladva,kérdeztem hogy már 2 hete szedi az antibigyót,és ennek ellenére még begyullad a füle?Mondták hogy valószínű ráhúzódott...Kedden háziorvos,ő mondta hogy már nem gennyes a mandulája,már csak piros :cry: ,köhögni még köhög,már nem tudok mit adni köhögés ellen,már mindnet kipróbáltam szerintem...Orra viszont már nem folyik kis jó hír,viszont mondták a fülészeten,ha meggyógyul akkor kell torkkenetet venni,és ha benne van így is valamilyen ...kókusz baci akkor ki kell venni a mandulákat,az orrmandulát meg ,ettől függetlenül ki kell venni :cry: ,mivel sokszor beteg mostanság,nov.óta mindnehóban kapott antibigyót,ez nem jó...és a sok betegeskedés ráhúzódhat a májára,és a veséire,na az nekünk pont nem jó....
J aés képzeljétek egyik napról a másikra,szinte mindegyik fogán barna pöttyök jöttek ki!Dokinő szerint a sok antibigyó kicsinálta,mert ezekben sok cukorszirup van,és a zománcokat tönkretette :evil: ,most Elmex fogkrémmel mosom,és ha meggyógyul elvisszük fogorvoshoz....
Gondolhatjátok mennyit tudok már 3. hete tanulni?!Szerencsére most 3 hét szünet lesz,majd csak Ápr. 4-én megyünk újra...Így nár érthető hogy,miért lesz csak vége Okt .végén(remélem addigra vége lesz)....
Nekem szépen növekszik a pocim,már tök erőseket rúg,és persze akkor mikor leülök...Mondom Dodónak gyere rugdos az öcsi,tök aranyosan fut,megfogja a hasam ,és mondja hogy puff-puff,és vigyorog :P ...

Zsani!
Pont tegnap jutottál eszembe,hogy már nagyon itt az idő!!! :D ,Jó gyors szülés volt Máté,Lilit azért tartsd vissza amíg beértek a kórházba.Összevagy már pakolva?Jobbulást Máténak,mire eljön az idő csak meggyógyul.ha jól emlékszem Máté nem jött elöbb ugye?Ja és igen kinek küldöd majd a jóhírt??
Férjed is jár focizni?Enyimé is ma megy és majd csak 23óra körül jön haza,reggel meg 5-20-kor kle,hogy bírja...

Betti!
Nagyon helyes kissrác Isti,bár picinek is szép kisfiú volt :) .Szülinapi képeket kérünk!!!

Lola!
Lenne egy kérdésem.Tényleg úgy van ,hogy van ugye egy max. összeg amit vissza lehet igényelni,és ha azon felül kapnál vissza pénzt,akkor lehet csak az 1%-ot adni valakinek?Tehát ha pl:130e-t igényelhetnék vissza,de csak 60e-t tudok,akkor nem ajánlhatom fel az 1%-ot?

Emesedorabenceanyu!
Én is hasnoló cipőben járok majd mint te annó.Ugye Júli 17-re vagyok kiírva,most nagyon várom a meleget,a jóidőt,de nyárom tuti visszasírom a mostani időt....

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági!
Istenem szegény Dorka!Nagyon-nagyon rossz a fülfájás.
Fogorvoshoz kitartást.Azért marha jo hogy amilyen jo a bacikra az antibiotikum,majd olyan "káros"is.Gondolok a mellékhatásokra(hasmenés,fogzománc tönretétele) :(

Megjöttünk a tanácsadásról.Nagyon félt szegénykém.
Istike 2 évesen 10kiló60deka. és 87cm.
Meglett dicsérve hogy milyen okos(mondokázik,elszámol 7-ig,ismeri a szineket)
Matricát is kapott(Nestlés macisat) mert még csak kétszer volt beteg.
Viszont mikor a Dokinő vizsgálta a hasát addig lekellett fogjam a kezét,meg oda bujtam a fejéhez hogy nyugtatgassam,mire nagy visitásba kezdett.Lenéztem és látom hogy feltépte a kukiját. :(
Pedig pont akkor akartam kitérni a lehetőségekre.Mi lenne a legjobb megoldás a szűkületünkre.Hát elkéstem.
Tök pipa vagyok mert azért szolhatott volna.Most tiszta véres neki,ezer heylen bevan repedve,nagyon duzzadt is.Nyöszörög hogy fáj neki.ha pisil akkor meg nagyon sír.Kamillázom neki.
Most nagynehezen elaludt.

Betti
berna23

Sziasztok!

Ági:
szegény Dorka! Rossz lehet a fülfájás! Emesének most fájt először. Tudod mi vált be nekünk? Patikus ajánlotta és tényleg jó (receptes). Antibiot tartalmaz, de mégsem a gyomorba jut, károkat okozva. Garasone fülcsepp. Én naponta 3-4-szer csepegtettem neki. Kb. 3-4 nap alatt jobb volt neki, egy hét alatt múlt el. Addig adj neki időnként fájdalom csillapítót. Állítólag ilyen esetekben szabad cataflamot is adni, nekünk azt akart dokinéni, de annyira nem szenvedett Emese.

Egy ismerősömnek is a gyógyszer színezte el a fogát, felnőtt, de a mai napig olyan neki. Olyan narancsos színű :(
Mindenképp adj neki az antibio mellé normalflore-t, közben és utána is, legalább két hétig. Meg joghurtokat. Az lenne jó, ha tudna pár hónap eltelni gyógyszer nélkül, mert most tuti a bélflórája tropa. Ugyanez volt tavaly Dórikámmal. A szünet után tök jól helyrejött, azóta alig betegeskedik.
Jobbulást!!!

Betti:
azért nem semmi a dokitok. Én marhán kiakadtam volna, hogy az engedélyed nélkül milyen jogon tépi fel a kukit!!! Legább egy kérdés, nem? Jó, lehet, hogy így volt a legjobb döntés, de hát akkor is.... Barátnőméknél az volt, hogy nem akart pisilni utána a fia, csak úgy, hogy melegvízbe ültette, ha látta rajta... mondjuk ő akkor 9 hónapos volt. Csak nehogy most a szobatisztaságban ez visszavesse... SZEGÉNYEK!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Fűtés számla nekünk 50000 ft volt még nem adtam fel. majd hétvégén.
:oops:

babaúszás:

ismerősök mondták hogy 5000 körül van most felhívtam és az "oroszlányi "ami tatán indul most 8400 5 alkalom dátumtól dátumig pénzt nem adnak vissza ha valami közbe jön.
várgesztesi is 5 alkalom 9000ft de ott bármikor felhasználható első alkalom ingyenes hát ennyit erről. Ja + üzemanyag, anyának + Lizának fürdő ruha
a fentiszámla miatt ha holnap nem nyerünk a lotton akkor nem megyünk.

Lola
Én már nem is merek hozzáfüzni semmit csak csatlakozni tudok a többiekhez!

Betti
De Te sem panaszkodhatsz a szépségeddel!
Szegény azért a doki megkérdezhette volna.
most tuti retegni fog tőle.

Babamaszázs
Szereti nagyon dumál a többi babának.

Zsanka
Drukkolok minnél tovább bent maradjon ráér még majd ha jó idő lesz kibújni! Piheny bár könnyű mondani...........

Ági
A nyár hát nehéz lesz nagy pocakkal nekem is így volt( okt.4)
de még mindig jobb papucsba ugranni mint cipőt húzni nagy pocakkal nekem a végén ár kellett sok hacuka. :D :D :lol:
Ez vigasztaljon.
Szegény jó beteg lett. kerti kakukfűvet kell főzni párologtatni a lakásba az jó iyen megfázásos virusos betegségekre a dm-be vettem.

Sziasztok!
Timi

Kép
xytimi

Ja bocsi Emesedórabence anyu :oops: :oops:
Szerintem is indegy milyen színű a Babakocsi
A babamasszázson elvan nagyon de este nem nagyon szereti ha maszírozom lehet hogy át kell tenni délelőtre mert biztos már este nincs kedve. :roll:

Lola
Neked Nóé elfáradt?Liza szereti a többi babát mi vagyunk a legfiatalabb.
Láttom te is nyerni akarsz majd most fele is elég lesz
:lol:

Nekünk van kertünk de néha csak a gond van vele fűnyírás ültetés most is már pihennek a vetőmagok hogy Lizus finomakat ehesen aztán mire megehetnénk addigra minden kiég mert lócsolunk de reggel este kénne arra meg kinek van idelye Gálról a turulhoz menni.
Aztán gazolni kénne ami eddig mindig elmaradt :oops: de azért jó kimenni bográcsozni meg alig várom hogy Liza pacsálhasson
Meg a Kutyánk mindig vár szegényt ma is csak megetetem aztán futás tovább.
Kertes házra szavazok! minden egy helyen.
Sziasztok
Timi

Kép
xytimi

Sziasztok!
Noé tegnap este belázasodott (38,8) meg éjjel is hőemelkedése volt, sokszor fennt volt/unk. Reggel is adtam Neki germicidet, megjártuk doktornénit, most alszik.

Ági!
Neeeem, nincs ilyen az 1 %-ra vonatkozóan. Az a lényeg, hogy ha van az 51. sorban adód, akkor annak az 1 %-át ajánlhatod fel! Van olyan amikor "elfogy" a számított adó a kedvezmények miatt, akkor nyílván nincs mit felajánlani...
Dorkának jobbulást. Húúú ez a fog-téma nem jól hangzik...

Na már nyöszörög a gyermek a b.kocsiban, sorry mennem kell...

lola77

Sziasztok!

Csak gyorsan most!

Lola: Noénak jobbulást!!!! És mit mondott a doki? Szegényke...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szóval Ági: sz.tem minél előbb menjetek el fogdokihoz, hátha nem lesz maradandó a fogán ez a bigyó...

Timi!
Igen, legtöbbször elfáradt a végére, ahogy betettem a kocsiba, aludt, de a többi lurkót Ő is szerette, rendesen "kommunikáltak" :P

Szilvianyu!
Jövő héten egész héten nem lesz K.T a kodály téri rendelőben és hétfőn délelőtt a 2 dr. nő helyett 1 lesz!!!! Ne menjetek ha egy mód van rá! (Ez szól annak is, aki még odajár és hétvégén beteg lenne a gyerkőc. Sz.tem inkább még vasárnap ügyelet...)

Amúgy Noénak szürcsögött reggelre az orra, meg kicsit piros a torka. Nem jó semmi Neki, csak Anyánál úgyhogy megyek is... bocs, akinek nem reagáltam!

lola77

Sziasztok!

Lola:
megfázhatott kedden Noé? Vagy valami vírus? Szegényke, ismét... Küldünk neki egy gyógypuszit.

Betti:
Istike hogy van? Kukija? Tudott pisilni? Gondoltam tegnap rátok.... Reméljük kicsit jobban van.

Isteni idő van megint. Állítólag vasárnap tök jó idő lesz 10-15 fok, ma azt mondták, és kiránduló idő. Furi... most itt állok az ablak mellett és majdnem kiviszi a szél :evil: Hogy lesz ebből 15 fok két nap múlva?
Emeééknek is ma ünneplőbe kellett menniük, befagy mindene.... Nemsoká megyek érte, asszem viszek neki nadrágot, bár ahogy ismerem, nem akarja majd felvenni....

Most egyszerre aludt a két kicsim, addig fürödtem, hajat mostam-szárítottam, meg mosogattam. Tök jó volt. De ahogy hallom, Bence ébredezik, de nem sír. Édes pofikám! Dóri még nyomja a szunyát. Mindketten két órát aludtak!! Ja, ma lövésem sincs, mit főzzek. Szerintetek???

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Noé babának sok gyógyouszit küldünk!Jobbulást neki!

Itt is szélvihar van,most hoztam fel a kert végéből a babakocsit.Jó sáros lett.

Szegény Botond baba,Istenem de nehéz lehet a szüleinek.
Egyszer beleolvastam az angyalokszülei oldalba,Annyira szomorú,hogy utána hosszú ideig csak sirtam és szorosan öleltem a gyermekem.

Kisfiam ma 2 éves!

Nagyon fáj neki a kukusa,és a szomorú hogy csak egy kicsit látszik ki neki a kukija,mert csak épphogy feltépte neki a Dokinő.Akkor már miért nem tépte fel neki az egészet?Igy is nagyon ronda neki.
Hétfőn elviszem magánurologushoz,ahol megcsinálják neki szondásan.Legyünk tul rajta.Mert nem akarom hogy félévente mindig kicsit legyen neki csak feltépve.És félévente szenvedjünk vele.

Amúgy pisil szépen,de látszik rajta hogy fél kiereszteni mert perceket kell várni.Utána fáj neki.A kamillás lemosás jolesik neki,hagyja is.
Este már felkell neki húzni amig engedi magát a bőr.
Szoritsatok!

Holnap majd jövök a képekkel.

Jöjjön már az a 15 fok! :lol:
Betti és Pistibaba
berna23

Betti!
Isten éltesse kicsi Fiadat mai napon! Sok puszi Neki!!!!! Képeket majd várjuk a szülinapról (ha megtartjátok végülis). Kukiját sajnálom, jól teszed h. elviszed magánba is!

Szilvianyu!
Nem tudom, gondoltam a keddre, de az is lehet, hogy szerdán a rendelőben szedett össze v.mit, mert bevittem méredzkedni ÉN hülye, na mindegy, reméljük nem lesz komoly és nem megyünk ügyeletre hétvégén. Most szívom a nóziját, cseppentek bele anyatejet+sterimart+cebion cseppet eszik. egyenlőre ennyi.

Én ma frankfurti leves+ sült csirekecombit csináltam/ok....

lola77

Sziazstok!

Lola!
Szegény Noé,jobbulást neki!LÁza elmúlt már?
Na megnéztem az adóbevallást,és az 51. sorba nincs semmi írva,mégis visszakap 58000ft-t.Most nem értem ,de ma már feladom hogy minnél elöbb jöjjön vissza a pénz...Majd pár óra múlva már én is okos leszek e témából(remélem).Emlékszem taval yis téged nyaggatalak,csak akkor az enyémmel 8)

Betti!
Ááááá hogy gondolta ezt a doki???Kihez jártok?Szegény Pistike,de azért NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKI!!!!!!!Képeket kérünk továbbra is :) És ha körömvirágkrémmel kenegetnéd?87cm,akkor felnőtt koárára 174cm lesz :) 88cm és 12kg volt,tehát ő 176cm lesz,szép magas kiscsaj,bár apja is 194cm...

Szilvi!
Köszi a tippeket,felírtam,ha szükség lenne még rá,de remélem nem....Normaflorom van otthon,akkor adjak neki?Joghurtot sajna nem eszi meg meg sajna szinte semmi gyümit,zöldséget sem,husit is úg ytudom belecsempészni,hogy pl:szaftos kaját csinálok és a húst meg belereszelem....de a rántothusit meg tök szereti....ki kérti ezt...

Timi!
Nem semmi kis gázszámla,bár anyuék is kertesben laknak és nekik 80e ft lett...pedig otthon sincsenek,mert apum kamionos,anyum meg este jár haza,és ha otthon is van a kanndallóba gyújt be sokszor....Nekünk átlagban 5000ft a fűtésünk,ebbe benne van az átalány is,a melegvíz meg 8000ft...Ezt az egytett imádom ahol lakunk,mert nagyon sokat megtakarítunk így,és a lakáasban 23 fok van...Szerencsére jó a szigetelés középső lakásban lakunk ,tehát melegítenek mindne honnan,a hálóban még be sem fűtöttem,egyedül este a Dorkánál megy,a nappaliba is 2-re letekerem...

Angika!
Megint eltüntél,tessék jönni!!!!!!
Mikor talizunk,Dodó már meggyógyult!

Mindnekinek szép hétvégét!

Pár képet teszek fel,

Dorka ma beöltözött
Kép

Utánna kiéltem fodrászi hajlamaim :lol:
Kép

Oldalról a kis raszta csajom
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Lola!
Nálunk is franfurti leves az ebéd,meg paprikás csirke.

Megtartjuk holnap végülis a szülinapot,csak kicsit később délután.
Parti ugysem szokott lenni,csak tortázás,meg egy kis beszélgetés.

Délután nekilátok sütni,holnap meg még sajtosakat kell gyártanom.

Sziazstok!
berna23

Ági!
Attól még visszakaphatja persze, mert biztos v.milyen kedvezmény lecsökkentette az adóját, ami a 26 vagy 33. sorban volt, viszont a munkáltató ugye meg vont év közben (amit az 55. sorba írtál). Így lesz visszaigénylő, gondolom!
De ennek az 1 %-hoz nincs köze, csak annyi, hogy nincs minek az 1 %-át felajánlani.
Dorka haja nagyon jó lett! És nagyon szép kiscsaj még mindig!
Család egyébként mit szólt hogy kistökösötök lesz? (Anyós, anyukádék-bár Nekik ugye van már fiú unoka is....)

lola77

Sziasztok

Istikének boldogságos születésnapot kívánunk és hosszú életet!!! Örülök, hogy kukija nem katasztrófa. Majd meséld el, mi volt a szondás téma.

Vasárnapra a bulit nem lehet átrakni? Állítólag szép idő is lesz....

Dorka tündéri a raszta hajjal! Én is sokszor csináltam Emesének kisebb korában. Most már sütni kell, vagy becsavarni. Tegnap is úgy kellett megcsinálnom a mai ünnepségre.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

SZIASZTOK LÁNYOK!!!!!!!

Lenne több csomag vakdugóm eladó,
tudjátok konektorba való.
Használata:be kell ragasztani a konektorba,és ha be akarod dugni a villát,csak el kell fordítani,ha kihúzod automatán vissza zár.
Nagyon praktikus,nekünk be vállt.

450ft/6db,
és a posta költséget én állom.
Kép Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Húú, de nagy a csönd itt. Én is csak gyors leszek (fürdetés, vacsiztatás közben vagyok), csak eszembe jutott, hogy Áginak nem válaszoltam. Igen Ági, szerintem add neki a normalflore-t, én biztos adnám. Legább két hétig. És van egy nagyon jó szirup, echinacin szirup. Kb. 1200 forint egy üveg. De egy hónapig szerintem elég. Légúti betegségek megelőzésére szolgál és immunerősítésre. Nekünk nagyon jó volt! Alig voltak betegek, mikor adtam nekik, viszont Dórikának nagyon erősen választódott ki a pisiben és kicsípte a nuniját. De ez nem általános azért.

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, köszi Oszmann, nekünk van!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

NAGYON SZÍVESEN,LEHET MÉG JÖVÖK MAJD MÁSSAL. :wink:

Kata&Milán

oszman777

Ja, én meg itt a napi rohanásban elfelejtettem megköszönni Betti, Szilvianyunak: köszi Noém nevében.
Szerencsére már később jó kedve lett, csak sűrűbben kér cicit, meg a délután volt nyűgibb, így 45 percre le is vittem 5 után, hogy ne legyen zizi fürcsi előtt.
Étvágya is jó, szerecsére. Most estére nem volt lázas. Porszívozom, nem vészes ami jön (még)...

Oszman: nekünk is van, épp a napokban teszem be újra, mert Noé kúszik már több métert is, így beindult a garázdálkodás! De fontos balesetmegoldó eszköz!

lola77

Jó estét Lányok!

Ági!
Nagyon szuper lett Dorka haja!Te is ügyes vagy.Ha kislányom lenne nemtudom mit kezdenék a hajával,mert olyan béna vagyok az ilyenekhez!

Köszönöm szépen kisfiam nevében is a köszöntéseket!
Mi vasárnapra szerettük volna átteni a szülinapot,de már megint nekünk kell másokhoz igazodnunk.Igy maradt a szombat.

Oszmann!Köszönjük,de nekünk is van jópár darab itthon.
valóban nagyon fontos kütyü ez.

Én képes vagyok vinni magammal pár darabot,ha megyünk rokonságba,mert nagyon félek az áramütéstől.
Amugy nem egy helyen láttam kigyermekes családoknál hogy nem dugják be a konnektorokat.És nem is félnek.
(Bocsánat ha valaki estleg nem használna ilyet,nem rosszindulatból irtam)

Most végeztem a sütéssel,takaritással.
Holnap már csak a lufikat kell felfújni!

Jó éjt mindekinek!
Betti
berna23

sziasztok!
Lányok: az a helyzet nálunk h anya bevásárolt Ádinak Pampers pelenkát 2*108db-ot de már méretre nem jó nekünk úgyhogy ELADÓ! (3-6kg) Az egyik csomag nincs felbontva sem, a másikból meg talán ha 20db hiányzik. (de viszont kipótoltam Libero-val mert abból is maradt meg de szerencsére csak pár db.
HA VALAKIT ÉRDEKEL ÍRJON PRIVIT VAGY IDE, TÖK MINDEGY CSAK NE MARADJON A NYAKAMON. :-) Legjobb: blokkja is meg van de visszavinni nem tudom mert a METRO-ból hozták Fváron.
Előre is köszönöm!
sziasztok
szép napsütéses a reggel remélem ilyen is marad....

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok,

Istinek mi is boldog szülinapot kívánunk!!!

Kis betegeknek jobbulást!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most nem tudok hosszabban jönni, csak visszaolvastam....

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Dobok fel két képet!

Anikó

Kép Bűbájmosoly
Kép Ilyen pofit is tudunk vágni :)

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Reméelm mindenki jól van!Elég nagy itt a csend..

Kisbetegek remélem jobban vannak!

Eagleszem!
Nagyon szép a kis Matyi!

Nálunk jól telt a Szülinap,mindjárt jövök a képekkel.

betti

Kép
berna23

Kép Isti két éves

Kép
berna23

Kép

Kép
berna23

Kép Hintalovamon

Kép
berna23

Kép ez a legjobb ajándék

Kép
berna23

Kép rollimon

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti és Anikó: aranyosak a képek! Istike édes az ajándék zacsiban. Abban mit kapott? Látom, azért voltatok páran. Nem nyomta rá a bélyegét a bulira a temetés hangulata?

Mi tegnap délután kimentünk a jubi parkba, barátokkal, na meg én a három gyerekkel. Apát itthon hagytuk addig pihenni. Utána jöttek anyósomék, este meg kezdődött a munka itthon (etetés, fürdetés, altatás), azért nem jöttem már tegnap. Ma is ki akartam menni velük, azt mondták, hogy kiránduló idő lesz, 15 fok... hát ezt jól benézték. Ez az eső... már kicsit sok. Pedig Emese szalonnát akart ma sütni. Kicsit csalódott volt....:(

Ma céklát főztem Bencének, hát... nagyon nem jött be neki. Még jó, hogy volt itthon üveges borsó főzi csirkével. Kicsit köhögnek a kicsik, meg Emese is újra kezdte... Tök jó :( Már tényleg tavasz lehetne....

Dórika egyre ügyesebb, már napközben ha kétszer alszik is, minimum egy órát alszik, most pl. két és fél órát aludt, most eteti apja, az ebédről lecsúszott édes manóm! Olyan jó, ma és tegnap is itthon volt apa. Nagyon élvezik a gyerekek, meg én is :)

Mentem is, velük foglalkozom most!

Noé jobban van?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Anikó, nagyon édes kis pofit vág a 2. képen, az elsőn pedig nagyon tetszik neki valaki...
Bendiről is rakhatnál... meg ahol együtt vannak, azokat úgy szeretem nézni, persze mindegyiket....

Betti!
Húúú nagyon jóképű kis pasi Istid.... látom nagyon tetszik neki a Thomasos torta.... jó nagy méretű is.....
És milyen csini kis mellényben is volt... Gondolom élvezte, hogy Róla szólt ez a nap!

Most megyek Apával "mozizunk" egyet, már ezer éve nem néztem filmet...
Mi is vártuk ma a jó időt, mentünk volna az ünnpeségre Bánhidára,de eső miatt inkább Bajra mentünk Krisztián napozni... (sógoromékhoz).

lola77

Sziasztok!
Betti
Istinek utólag Boldog szülinapot! Nagyon boldog lehetet tök ari a rolis képen úgy elvan gondolkodva. Az ajándék zacsis kis huncutos. A torta bisztos fincsi volt milyen ízzű volt?

Anikó

Nagyon édi! Közös képet én is szeretnék!

Lolla
Már meggyógyultatok?

Sziasztok
megyek főzni

Timi

Kép
xytimi

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dícséreteket!

Szilvianyu!
Szerencsére minden rendben zajlott a temetésen.Nagyon féltem pedig,mert a mi családunk csak ilyen eseményen szokott találkozni.
Tehát apukám halála ota nem láttam őket csak vissza-vissza hallottam rólunk nem szép dolgokat.
Viszont azt nagyon sérelmeztem (és anyukám,testvérem is) hogy ezek beleiratták a gyászbeszédbe,hogy tesvére (apukám)halála miatt romlott le annyira az egészségügyi állapota hogy kórházi kezelésekre szorult,ami miatt később meghalt.
Hozzáteszem az apu nővére rákos volt.Sztem ezt nem lehet a gyászolás miatt megkapni.
Bocsánat hogy leirtam,csak ez eléggé fáj.

Amugy nagyon jó volt a szülinap,teljesen feloldodva ünnepeltük a nagyfiút.

A tortái csokis izűek voltak.

Ma megyünk 4 órára megkonzultálni Istike kukigondját.
Lehet ma nem csinálja meg még neki.
Tegnap óta már egy falat sem megy le,tiszta gyomorideg vagyok,hasmenés minden rámtör időnként.
Nagyon félek,hogy fogja viselni a beavatkozást.
Amiket Irita leirt hogy szegény Atika milyen rosszul viselte a beavatkozás utáni napokat.
Háát.De jobb tulleni,rajta,talán még elfelejti.

Betti

Kép
berna23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?