Sziasztok!
Jó rég írtam már én is,de Dorka már 3. hete beteg...Egyszerűen nem tud kijönni belőle.Hétfőn iszonyú fülféjésra ébredt,majd 1 órán keresztűl ordított,adtam neki Nurofent,az úgy kiütötte hogy 8-9,30-ig aludt,ahogy felkelt megint kezdődött előlről,hívtam egy taxit,és bevittem a kórházba,ott mondták hogy a jobb füle jól be van gyulladva,kérdeztem hogy már 2 hete szedi az antibigyót,és ennek ellenére még begyullad a füle?Mondták hogy valószínű ráhúzódott...Kedden háziorvos,ő mondta hogy már nem gennyes a mandulája,már csak piros
,köhögni még köhög,már nem tudok mit adni köhögés ellen,már mindnet kipróbáltam szerintem...Orra viszont már nem folyik kis jó hír,viszont mondták a fülészeten,ha meggyógyul akkor kell torkkenetet venni,és ha benne van így is valamilyen ...kókusz baci akkor ki kell venni a mandulákat,az orrmandulát meg ,ettől függetlenül ki kell venni
,mivel sokszor beteg mostanság,nov.óta mindnehóban kapott antibigyót,ez nem jó...és a sok betegeskedés ráhúzódhat a májára,és a veséire,na az nekünk pont nem jó....
J aés képzeljétek egyik napról a másikra,szinte mindegyik fogán barna pöttyök jöttek ki!Dokinő szerint a sok antibigyó kicsinálta,mert ezekben sok cukorszirup van,és a zománcokat tönkretette
,most Elmex fogkrémmel mosom,és ha meggyógyul elvisszük fogorvoshoz....
Gondolhatjátok mennyit tudok már 3. hete tanulni?!Szerencsére most 3 hét szünet lesz,majd csak Ápr. 4-én megyünk újra...Így nár érthető hogy,miért lesz csak vége Okt .végén(remélem addigra vége lesz)....
Nekem szépen növekszik a pocim,már tök erőseket rúg,és persze akkor mikor leülök...Mondom Dodónak gyere rugdos az öcsi,tök aranyosan fut,megfogja a hasam ,és mondja hogy puff-puff,és vigyorog
...
Zsani!
Pont tegnap jutottál eszembe,hogy már nagyon itt az idő!!!
,Jó gyors szülés volt Máté,Lilit azért tartsd vissza amíg beértek a kórházba.Összevagy már pakolva?Jobbulást Máténak,mire eljön az idő csak meggyógyul.ha jól emlékszem Máté nem jött elöbb ugye?Ja és igen kinek küldöd majd a jóhírt??
Férjed is jár focizni?Enyimé is ma megy és majd csak 23óra körül jön haza,reggel meg 5-20-kor kle,hogy bírja...
Betti!
Nagyon helyes kissrác Isti,bár picinek is szép kisfiú volt
.Szülinapi képeket kérünk!!!
Lola!
Lenne egy kérdésem.Tényleg úgy van ,hogy van ugye egy max. összeg amit vissza lehet igényelni,és ha azon felül kapnál vissza pénzt,akkor lehet csak az 1%-ot adni valakinek?Tehát ha pl:130e-t igényelhetnék vissza,de csak 60e-t tudok,akkor nem ajánlhatom fel az 1%-ot?
Emesedorabenceanyu!
Én is hasnoló cipőben járok majd mint te annó.Ugye Júli 17-re vagyok kiírva,most nagyon várom a meleget,a jóidőt,de nyárom tuti visszasírom a mostani időt....
Ági