Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Katus!

Köszi! Remélem az enyém is lesz olyan fini mint a tiéd volt. Anikó nővéréét nem kóstoltam...talán idén, ha meglátogatjuk Anikóékat Sóstón :wink:

Judit!

Azért pihenj is kicsit, mert a szervezetünket nem lehet ám becsapni...jelez, ha túl sokat engedünk meg magunknak :?

Kata!

Gyógyulást Marci manónak is! Most, hogy már tényleg jó idő van csak eltűnnek lassan ezek a fránya bacik is... :roll:

Emőke!

Jó volt talizni :P ! Köszi a homokot, még picit sok is lett :) /persze tudom, hogy ez fogyóeszköz lesz majd.../

Reni!

Jó ötlet :wink:

Anita!

Nagyon jó ez a montázs! Most már kénytelen leszek én is megnézni ezt a progit...kedvet kaptam hozzá tőletek (mondjuk nem ártana, ha valahogy időt is varázsolnátok nekem rá :roll: )

Ezt a tortát a hidegtálas nénike csinálta?

Szandra, Katus!

Képek!!!???

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi,

Elég hamar feladtam a vasalást, miután fülzúgások közepette majdnem elájultam. Délután megyek a háziorvoshoz.
Vendég

Sziasztok!

...bizony-bizony Szonjabori 4 éves lett! :P

Köszönjük Szandra!

...és a képek:

Kép A 4 éves :-)

Kép Bori-bringa

Kép Tami ajándéka

Kép Anya paca-tortája

Kép Torta (ismét köszi Anita)

Kép

anett
kállai

Anita!

Tudod ki a tortás néni lánya? Szonjabori óvónénie Zsuzsa néni :-) . Reggel leesett az arcom, mikor megláttam.... :lol:

...és igen -igen joghurt-tortát készítettem, de nagyon kellett sietni a gyertyával, mert ráfolyt az asztalra :oops: :D ... azért finom volt.

a.
kállai

Szonja!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NAGYLÁNY!!!

Kép
Vendég

Drága Szonjus!!

Boldog születésnapot kívánunk!!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Szonja!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Drága Szonja!
Nagyon boldog szülinapot Kívánunk!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Szonjának mi is boldog szülinapot kívánunk!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Anett,
nagyon jók a képek, hihetetlen, hogy mennyire hasonlít Szonja Tamira. Lehet, hogy tesók? ;)
Tök jó az ajándék is, amit készített a hugának.

Hoztam képeket a hétvégénkről :D A lányom bepasizott :D MEgjegyzem, egyik sem beállított kép, Ancsi teljesen magától ennyire kikapós :D

Kép Kép Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus,

Nem semmi!!!Ez bizony szerelem!:) Én naívan azt hittem ehhez van még jó 10 nyugodt évünk...de úgy látom tévedtem:)))
ZABÁLNIVALÓAK!!!!
Vendég

Drága Szonja!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk! :D

Kép

Anita
putyu

Anett,
jól néz ki a te tortád is :D hogyhogy joghurt lett? :)
Én tudtam, hogy ott dolgozik a Zsuzsi, csak nem esett le, hogy lehet az óvónénitek :oops: :)
Tami ajándéka nagyon aranyos :)

Katus,
Ancsi éééééééééééééédes :D

Judit,
hogy vagy?

Évi,
nagyon egyszerű program egyébként, valamire rá kellett kérdeznem, de tényleg pofon egyszerű használni és hamar kész egy montázs.
A mi tortánk is Rózsi nénis.
Csinál egyébként marcipánosat is, csak azt mondta azt drágábban tudja amarcipán mennyisége és ára miatt.

Kata, Marci hogy van?????

Emőke,
Köszi, köszi :!: előbb-utóbb csak hoz az uram... :oops: :)

Anita
putyu

Anita,

Köszi, sokkal jobban. Valamit csak tudott az a doki tegnap. CSak rámnézett és már jól is vagyok:)))

Kata,

Marci jobban van?
Vendég

Szonja!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is (kissé megkésve :oops: )!
Kép
Ákos, Maja, Tomi, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!
Maja nevében köszönöm szépen a köszöntéseket :D

Gyöngyi,
Köszi az ovis képet :D
Nem semmi a majálisos élményetek :? De a képek tökjók a lányokról :) A Sanyi meg hogy került ilyen szituba? :shock: :roll: :D

Emőke,
Milyen faházat építetek? Ti magatok, vagy mesterek? Vagy készen vettetek házat? Mi is előtte állunk a dolognak. Bár mi valszeg végül készen veszünk.

Szandra, Anita,
Jó "poén" volt ez az alagutas dolog :lol: Bár először a Szandra beírásán nem röhögtem, mert sajnos nagyon igaz, de Anita képe nagyon ott van :lol:

Kata,
Marcinak jobbulást!

Orsi,
Levi hihetetlen milyen nagy fiú lett! Nagyon szalad az idő. Én is látom Ákoson. Szinte minden nap változik.

Szandra,
Megjött a csomid :D Átjöttök holnap de. érte?
Hol vannak a Balcsis képek?????

Katus,
Most nézem, hogy ugyanezt a receptet tudom én is, csak forralás, meg tartósítás nélkül :shock: :wink: :D
Tökjók a képek. Nem semmi a 2 gyerkőc :lol:

Anita,
Nagyon jó lett a montázs. :D

Anett,
Nagyon jók a képek :D Jól nézett ki a Te tortád is, nyamm :D A gyertyákat hol szerezted rá? Tökjó pofa :lol: Tami ajándéka nagyon kreatív, olyan ügyes.
Hogy áll a kisház?

Majd jövök én is képekkel, csak megyünk most fürdetni.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Ja, ezt elfelejtettem:
Judit,
Olvastad oldalt?:
Azoknak az anyáknak, akiket a reggeli rosszullét kínoz a terhesség alatt, nagyobb eséllyel születik kiemelkedő intelligenciával rendelkező gyermekük. :D

KépKép
KépKép
zumpfi

Szonjának boldog születésnapot kívánunk!
Kép

Köszönjük, jól vagyunk, tegnap Magda megnézte a pasit, és azt mondta, hogy nincsen dráma, maradnak az eddig gyógyszerek + 2 új szem- és orrcseppet kaptunk. Egyébként a hangulata, trógersége, étvágya jó, csak az orrát kell még mindig folyamatosan szívni.

Én ma voltam dokinál, és 1000%, hogy pöcsös lesz a kistesó, jó nagy szerszáma van, lelkesen mutogatta :). Jó lesz ez így, majdnem egyidősek lesznek a fickók, püfölhetik majd egymást. A harmadik meg (legkorábban 10 év múlva...) majd lány lesz!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,
szívből gratulálunk a következő kisfiúhoz :D És szurkolunk a 10 év múlva érkező kishercegnőhöz ;)

Anikó,
várjuk a képeket :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Kata!
Szuper!!! Tényleg jó lesz, hogy együtt nőnek fel, az is szuper ahogy püfölik egymást :wink: , csak néha szívem szerint besegítenék :wink: :lol: . Bár ma mindkettő haját megragadtam és szembe fordítottam őket, majd kiabálva tudattam velük, hogy fejezzék be a püfölést :roll: :) .

Nincs energiám lekicsinyíteni a Balcsis képeket, ráadásul a csajokról nem is nagyon készült mert én a sulira fotóztam apa meg mindig a bogarakat, lepkéket, madarakat fotózza :roll: :)

Anikó!
Reggel levágjuk a szokásos menetet Edóval :wink: és akkor utána átmegyünk ha az jó

Sz

szandrakiss

Kata,
Gratula a kiskrapekhoz :D

Katus,
Már pakolom is :lol:

KépKép
KépKép
zumpfi

Szandra,
Jó, gyertek :D Kávézz, helyettem is, már úgy hiányzik az íze :wink:

KépKép
KépKép
zumpfi

Maja névnapján készült képek:
(Szandra, megkapta a könyvet és tökjó! Vagy mondtam már?)

Kép Kép Kép

Anyáknapja:

Kép Kép

KépKép
KépKép
zumpfi

Ákos
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jó éjszakát!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Kukk :D

Anikó,
nagyon drága!!! 4 kedvencem van :D Az Anyáknapi 3-as, a két kislábas, ahol Ákossal vagy, és ahol Ákos van MAjával :D NAgyon szuper képek :D

Szandra,
és ezt most komolyan mondod, hogy egyetlen képpel sem örvendeztetsz meg? TAmit szoktam látni, de Edót évezredekóta nem láttam :S

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Huh, de régen voltam :-)
Orsi, Levi igazi nagy legény már :-)

Kis betegeknek jobbulást.
Szonjának boldog születésnapot kívánunk kicsit megkésve.

Katus, Ancsi csodaszép. Az első hódítás :-) Mi is igyekszünk megörökíteni Ábelnek az ismerős kislányoknál elért sikereit, sose tudni melyi fordul majd komolyabbra :-)

Anikó, nagyon szépek a testvérek. A kis és "nagy" láb nekem is az egyik kedvenc fotóm :-) Faházat mi is készen vettünk az auchanban (akció volt a maglódiban, Kata szemfüles volt és felhívta rá a figyelmünket), de pincét már nem kaptunk :-) Eszméletlen nagy meló, nem gondoltuk volna előre, de már nem temetjük vissza a gödröt :-)

Anita, úgy alakult, hogy jövő szombatig tuti marad a homok, addig bármikor, szóltok és lehet jönni érte. A férjedet ne tévessze meg a kapu előtti kis mennyiség, hátul egész homokhegy van :-) Katus teszünk félre nektek is :-)

Évi, én is örültem, hogy összefutottunk. Zéti levett a lábamról :-)

Mi megvagyunk. Ábel lassan elindul. Ha vmit nem kap meg, akkor "bosszúból" körbejárja a tiltott helyeket (cd, virág állvány, kuka...) :-) Szervezzük a keresztelőt. Ha minden jól megy a szülinapjával összevonjuk.

Emőke

Kép

Kép
birdie

Sziasztok,

Szandra,
kössziii! :D Szuper képek, a hattyús csúcs! Meg persze a CSajok is édesek így hátulról is! :D

Emőke,
szuper :D Repülünk majd a homokért. Hol kereszteltetitek Ábelt?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus, itt Vecsésen, kezdjük kiépíteni a "kötöttséget", ha már hosszú távra rendezkedtünk be. :-) Még nem tudjuk melyik templomban (Óplébánia vagy a körtéri), holnap este derül ki. 5 alkalommal kell menni "felkészítésre" :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Katus,
Köszi :D
Nem szedtem ma bodzát :? Gondolom Te sem, ebben a szuper időben :wink:

Szandra,
Jó volt látni Titeket de. Akkorát nőtt Edó! És olyan szép! Bi-bi én láttam elölről is :lol:
Nagyon jók a képek. A felhős tényleg szuper, de a csöpögő csőrű hattyú is tetszik.

Emőke,
Mi is néztük az Auchanban a házakat. Akció nélkül is egész jó áraik vannak. Pince :shock: Az nem semmi! :roll:

Többiek???
Most lenne egy kis időm olvasni, aztán sehol senki! :roll:

Jó éjszakát!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Emőke, szuper :D

Péter Atya nagyon jó fej, én szeretem :D

Anikó,
boldog hófordulót Ákosnak meg persze Neked is :D
Jól gondolod, nem szedtem :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

sziasztok,

Hétfőn megjöttünk Horvátországból. szuper volt!

Az ünnepelteknek nagyon sok boldogságot utólag is!

Nagyon jók a képek, én is megpróbálok párat feltenni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Jó éjt,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Katus,
Asszem ma se megyünk bodzázni :? Pedig én ma még piacozni is akartam, de ilyen trutyi időbe nem viszem ki Ákost :(

Viki,
Szuper lehetett! Eszméletlen jó képeket csináltál. Most aztán végképp irigykedem :D
Eszter hogy bírta? Tetszett Neki?

Többiek????!!!!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!

Judit, remélem jobban vagy már, és elkerülnek a reggeli rosszullétek!
Én tegnap kitettem magamért. Reggeltől déluán 4-ig rohantam a mosdóba, iszonyat migrén... Ati csak nézett, nem tudta mi van velem. Szerencsére próbált egész nyugis maradni, így nappal aludt is velem rengeteget. Szóval nem is lenne rossz alvó, ha valaki csatlakozna hozzá :-) Rosszullét nekem csak az időjárás miatt (remélem :-) , éppen előző nap este számolgattam a dolgok után, erre így ébredek....).

Kata, gratulálok az újabb kukibetyárhoz! Marcinak kitartást az orrszíváshoz :-( Jobbulást!

Anita, a torta... nekem nagyon tetszik. Biztos finom volt! Szonja tortája is! Gratulálok a szülinaphoz!

Faház: hamarosan talán nekünk is elkészül. Most korlátot csinálunk, ha az idő is úgy akarja vasárnap. Elég magas a terasz, Ati megindul és potty. A törpe kutyáim simán leugrálnak onnan, de igaziból nem lenne szabad, mert kikészülnek a lábaik tőle. De így már nem fognak tudni :-)

Emőke! De jó, hogy írtad a keresztelőt. Mi még azon gondolkoztunk eddig, hogy Vecsés vagy Zugló. Meg tudod mondani nekem, hogy itt mi a menetrend? Vannak különleges feltételek? Esetleg a keresztszülővel kapcsolatos elvárások?

Orsi, Levente nagyon szépn nő. Hamarosan te sem tudod már pihenőszékbe kötni :-) Ati 1 hete ki akar pottyanni. A kocsiba is gondosan be kell már kötöznöm, mert kisurran belőle :-)

Katus, már oda kell figyelned :lol: tündéri képek!

Anikó! Már 1 hónap! Jó látni, hogy Maja ennyire szereti a kistesót! Ákos tiszta apukája :-) Nagyon szépek vagytok együtt!

Viki, lehet, hogy írtad... Megkérdezhetem, hogy merre jártatok?! Nagyon szép!!

Szandra! A Balaton :D Mi hétfőn Veszprémben voltunk, de Ati nem igen élvezte a hőséget, hiába légkondi, teljesen befőtt a kocsiba. Pedig át akartunk ugrani Almádiba. Fényképező volt nálunk, de kiment a fejemből, hogy használni is lehet :-)
almi

Mi nem voltunk sehol, úgyhogy irigykedem :oops: :D

Viszont bodzát szedtem már és már készül a szörpöm :lol:

Várom, hogy szétszakadjon a fejem a várható jó kis szélsőséges időjárástól....

Anita
putyu

Reni, ahogy Katus írta, Péter atya szimpatikus. Azt mondta, hogy ha a szülők az 5 alkalmas felkészítésre elmennek, akkor megkereszteli a gyerekeket, más kitételt nem szabtak. (csak be kell jelentkezni hozzájuk, tel. számot küldöm ha kéred). A keresztszülőre sincs kitétel. Nálunk elfogadták a református kerestzanyát és a r.katolikus keresztapát :-) persze igyekeztünk, hogy legalább az egyik r.k legyen.
Anyni, hogy heti 1 alkalommal van a felkészítés, tehát a keresztelő időpontja előtt jóval fel kell őket keresni.

Emőke

Kép

Kép
birdie

Szandra, tök jók a képek, nagyon klassz lehetett a Balcsin! Hol voltatok a déli parton?

Viki, isteni jó lehetett Omis-ban! Látom, Eszter is imádta a homokot a parton :). Kedden én is zöld utat kaptam a dokitól a nyaraláshoz, szállást is foglaltam, úgyhogy ha minden jól megy, júniusban mi is utazunk (azért nem kiabálom el...).

Anikó, Ákos tiszta apja, nehéz lenne letagadnia a trónörököst :). Szépek vagytok!

Reni, eszméletlen, mennyit változott Ati, tetszik az új kis kép is róla!

Mi napról-napra jobb állapotban vagyunk, Marci egyre kevésbé taknyos, köhögni már csak reggel szokott. A szeme sem olyen piros már, mint a hét elején, úgyhogy remélem, a jövő héten összehozhatjuk a gyerekeket!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Egy dolgot szerettem volna még megkérdezni: nincsen véletlenül valamelyikőtöknek kinőtt 8-15 kg-ig használható babaülése? Most jöttünk rá arra, hogy amit vettünk Marcinak, azt még egy ideig nem tudjuk használni, a babahordozóból pedig már annyira kilógnak a lábai, hogy kínszenvedés abban utaztatni... Köszönöm előre is.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata!
Nekünk van egy Römer ülésünk csak a huzat szétjött. Ha csinálsz v. csináltatsz rá egyet akkor én kölcsön adom mert előre láthatólag egy darabig nekünk tuti nem kell :wink: . szerintem egy varrónő (ezt hozzá kell tennem, hogy nem én mert én nem is vagyok!!!) 2-3 óra alatt tök szépen meg tudja csinálni.

Wiki!
Horvátország? Hogyhogy ilyenkor? Ez nagyon jól hangzik! Mesélj!!!!

Sz

szandrakiss

Sziasztok!

Mi most már jól vagyunk, csak ebben az időben kissé nyűgös a csajszi. Rosszul alszik, Rendes ételt alig akar enni, de néha még a kölesgolyó se kell. Minden ettés egy nagy szenvedés. Pedig már feladtam az összes elvemet, még játékot is adok neki, mert akkor legalább két-három falatot megeszik. Este se evett szinte semmit, persze éjszaka kétszer egy órát szopizott cserébe.
Egyébként minden szuper, nagyon ügyesen totyog egyedül, imádja a gyerekeket, és megállás nélkül halandzsázik.
Vasárnap Deszken voltunk keresztetlőn, nagyon meleg volt, Dórit kicsit meg is viselte, de különben nagyon jól éreztük magunkat. Majd teszek fel képeket is.

Kata!
Jobbulást Marcinak, és gratulálunk az újabb kisfiúhoz! Így legalább Dóri csupa kislegénnyel lesz körül véve, és jól megedződik közöttük!

Katus!
Nem mentünk, mert Dóri nagyo nyűgösködött, mert már reggel hatkor felkelt, és az eső is esett. De jövő héten nem úszol meg minket.

Anikó!
Nagyon édes Ákos is, még a végén én is rászánom magam egy kistesóra.

Szandra!
Jók a lányok hátulról, és a többi kép is. Jó lenne, ha én is tudnék ilyen szépen fotózni, persze csak hobbi szinten. A bicikliülés érdekelne minket, ha még megvan!

Anita!
Továbbra is áll a meghívásunk, csak hogy ti is menjetek valahova!

Reni!
Jó lenne már Atit is újra látni! A kezeléseket továbbra se bírja a Dóri. Mondta is a Móni, hogy eddig még nem volt ilyen babával dolga, aki ennyire üvölt végig. De azért csináljuk, és látjuk az eredményét, mert napról napra ügyesebb.

Emőke!
Bár még nem vettük meg a homokozó, de lehet, hogy egy kis homokért mi is elmennénk, mert a kisházban végül is elférne!

Viki!
De jó lehetett tengerparton, nagyon szeretnénk mi is elmenni, de még Dórival nem nagyon merünk messzebb merészkedni, mert hiába ül már az ülésben, ott is utál lenni. Max. másfél órát alszik, aztán üvölt.

Adrienn
KépKép
jul24

Az ígért képek:
Kép
Kép
Kép Dóri az unokatesómék kilenc hónapos kisfiával, az ő keresztelőjén voltunk.
Kép

Adrienn
KépKép
jul24

Szandra, köszönöm, köszönöm!!! Valamikor átszaladhatunk érte? Otthon van egy jó varrónőnk, ő biztosan meg tudja csinálni!

Adri, Dóri nagyon dögös abban a fehér szerkóban! Mi egyáltalán nem bántuk meg, hogy tavaly 9 hetesen lementünk Marcival Horvátországba. Mivel éjjel utaztunk, aludt végig (7 óra volt az út), kétszer megálltunk, megszoptattam, és aludt tovább. Idén is így akarjuk csinálni, és remélem, idén is ilyen jól sikerül.... Ha gondolod, tudok egy nagyon jó apartmant ajánlani Horvátország (szerintem) legszebb városában, kb 20 mre a tengertől (mi már 4-5 alkalommal voltunk ennél a családnál).

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kezdek visszarázódni, bár elég nehéz...

Kata, gratulálunk a második kisfickóhoz! ez egy fiús év, minden ismerôsömnek (mindenhol jön a 2. baba) fia lesz... lehet nekünk is idén kellett volna? :roll:

Anikó, tegnap áttördeltettem a Babát! holnap adjuk le, majd viszek párat!
Hihetetlen, hogy már egy hónapos Ákos! Az Ákos+Maja kép a kedvencem. Marci is 9 hetesen ment elôször nyaralni, júliusban Ti is mehettek! :wink:

Judit, hogy vagy? kíváncsi vagyok, hogy az elméletem bejön-e, hogy ez a fiúk éve!

Szandra, elsején mi is voltunk a Balatonon, útban Lentibe és kb. ekkora hullámok voltak akkor is!

Emôke, én is gondolkodom a homokon, ha még van. bár imádunk játszótérre járni, de néha egyszerûbb lenne a kertben... úgyhogy ha még van, lehet megyünk mi is, ha nem gond.

Anita, szuper tortája volt Bogának! :)

Kép
igaz, itt már csak feje van....

Adri, nagyon csinos volt Dóri!

Nyaralás: Odafele megaludtunk Lentiben a Zoli barátjánál (persze buli lett a vége), úgyhogy másnap este értünk csak Omisba (Splittôl 25 km, 4. kép, 2 hegy között). Eszter egy hang nélkül aludta, "olvasta" végig az utat, kétszer álltunk meg etetni+csúszdázni (minden pihenôben van játszótér, de sehol egy pelenkázó vagy etetôszék-ez igaz egész Horvátországra) Ezért választottuk májust, mert még nincs nagyon meleg és amúgy sem vagyunk azok a tengerparton henyélôk. sokat mentünk, Trogir, Makarska, Cetina folyó mentén (Omisban van a torkolata), Split, Krka vízesés hazafele, és a legnagyobb élmény: felmentünk egy 1750 m magasra hegyre, felejthetetlen kilátás és érzés volt. pihenôs napokon a tengerparton kávézgattunk, Eszter meg mellettünk homokozott a többi gyerekkel. Esténként meg a teraszon borozgattunk...
hétfôtôl mondogattam Neki, hogy megyünk a tengerhez, mikor meglátta, csak állt és nézte hosszú percekig, majd mondta, hogy "tenger". hihetetlen sok szót tanult az egy hét alatt (pl horvátul a cumit: "duda", ugyanis az apartman tulajdonosának volt egy 14 hónapos kisfia, "Lejo"), nagyon élvezte, hogy mindketten csak Vele foglalkozunk. Kedden még otthon voltunk, tegnap reggel viszont mindkettônknek nagyon nehéz volt az elválás....

Na ennyit még sosem írtam!

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Emőke! Megköszönöm, ha elküldöd nekem!

Adri! Nem is csodálom, hogy nehezen viselte Dóri a vasárnapot. Nagyon meleg volt! Viszont a ruhácskája tündéri. És a kis másodunokatesó is :-) Szép nagy fiú Dóri mellett :-)
almi

Kata!
Előkotrom, megnézem milyen állapotban voltam képes elrakni :oops: és akkor csörgök. 4re megyünk ma usziba, kb fél 6ra itthon vagyunk utána bármikor jó nekünk. Sőt, nem is csörgök, gyertek!!!!!

Adri!
Kitalálom, hogy mennyi lenne az ülés ára és akkor alkudozunk egy sort :wink:
Édes Dóri, és tényleg mennyire picinek tűnik a fiúcska mellett, te nem lehet, hogy kórosan sovány a gyereked :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az evésen meg ne idegesítsd magad, vannak ilyen időszakok amikor nagyon nem akarnak enni, ilyenkor jók a lopva adott falatok nekik. Hidd el nem ez volt az utolsó ilyen alkalom.

Wiki!
Szuper lehetett. Csak úgy csurgatom a nyálam. Az a bajom az autós utazással, hogy a Tami max 1 órát ül meg a fenekén és utána 5 percenként kérdezi, hogy mikor vagyunk már ott :? , és amikor már 10 fölött jár a kérdések száma akkor már nincs kedvem az egészhez.

Megyek is mert fel kell keltenem a Tamit, irány az uszi.

Sz

szandrakiss

Jaj csajok nem akarok állandóan panaszkodni de basszus nem tudom mi jöhet még...
Még meg sem gyógyultam, rendesen köhögök, erre most 2 perc alatt úgy begyulladt a szemem, hogy nem tudom nyitva tartani. Ráadásként megcsípett valami vadállat a kezemen. Most főztem egy adag hársfateát a köhögésemre, meg egy következő kamillateát a szememre...lassan már gyógynövényboltot nyithatok.
Váááááá....
Vendég

És már megint laptető....:)
Vendég

Sziasztok!

Judit, remélem nem mi mentünk a szemedre... :S

Wiki,
de jó Nektek, biztos szuper volt! Csodaszép képek :D

Reni,
lehet, hogy kistesó van a dologban? HA nem, akkor gyors gyógyulást kívánok :D Annyi megkötés volt nálunk (még) a keresztszülőket illetően, hogy kellett plébánosi igazolás nekik, a saját plébánosuktól.

Adri,
nagyon édes Dóra szerkója!!!

Kata,
remélem most már tényleg hamar meggyógyul MArci.

Emőke,
szombaton átmennénk HOzzátok homokért... Mikor jó?

Szandra,
1 órát bír ki Tami? Hát, az tényleg nem valami sok :S Akkor ezek szerint ne reménykedjek, hogy minél idősebbek, annál könnyebb velük utazni?

Nekem nagyon jó szériám van, szombat hajnalban, mielőtt indultunk volna Nyíregyházára, eltörtem a parfümömet. Mire minden szilánkot megtaláltam, szerda délelőttre, délután Ancsi eltört egy poharat. Ma meg a Müllerben közös erővel, a pénztárnál eldobtunk egy bébikaját. De tök rendesek voltak, nem fizettették ki, még a pénztáros csaj nyugtatott. Mondjuk a darabokat én szedtem fel. Bele is ment egy szilánk az ujjamba :S

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?