Kezdek visszarázódni, bár elég nehéz...
Kata, gratulálunk a második kisfickóhoz! ez egy fiús év, minden ismerôsömnek (mindenhol jön a 2. baba) fia lesz... lehet nekünk is idén kellett volna?
Anikó, tegnap áttördeltettem a Babát! holnap adjuk le, majd viszek párat!
Hihetetlen, hogy már egy hónapos Ákos! Az Ákos+Maja kép a kedvencem. Marci is 9 hetesen ment elôször nyaralni, júliusban Ti is mehettek!
Judit, hogy vagy? kíváncsi vagyok, hogy az elméletem bejön-e, hogy ez a fiúk éve!
Szandra, elsején mi is voltunk a Balatonon, útban Lentibe és kb. ekkora hullámok voltak akkor is!
Emôke, én is gondolkodom a homokon, ha még van. bár imádunk játszótérre járni, de néha egyszerûbb lenne a kertben... úgyhogy ha még van, lehet megyünk mi is, ha nem gond.
Anita, szuper tortája volt Bogának!
igaz, itt már csak feje van....
Adri, nagyon csinos volt Dóri!
Nyaralás: Odafele megaludtunk Lentiben a Zoli barátjánál (persze buli lett a vége), úgyhogy másnap este értünk csak Omisba (Splittôl 25 km, 4. kép, 2 hegy között). Eszter egy hang nélkül aludta, "olvasta" végig az utat, kétszer álltunk meg etetni+csúszdázni (minden pihenôben van játszótér, de sehol egy pelenkázó vagy etetôszék-ez igaz egész Horvátországra) Ezért választottuk májust, mert még nincs nagyon meleg és amúgy sem vagyunk azok a tengerparton henyélôk. sokat mentünk, Trogir, Makarska, Cetina folyó mentén (Omisban van a torkolata), Split, Krka vízesés hazafele, és a legnagyobb élmény: felmentünk egy 1750 m magasra hegyre, felejthetetlen kilátás és érzés volt. pihenôs napokon a tengerparton kávézgattunk, Eszter meg mellettünk homokozott a többi gyerekkel. Esténként meg a teraszon borozgattunk...
hétfôtôl mondogattam Neki, hogy megyünk a tengerhez, mikor meglátta, csak állt és nézte hosszú percekig, majd mondta, hogy "tenger". hihetetlen sok szót tanult az egy hét alatt (pl horvátul a cumit: "duda", ugyanis az apartman tulajdonosának volt egy 14 hónapos kisfia, "Lejo"), nagyon élvezte, hogy mindketten csak Vele foglalkozunk. Kedden még otthon voltunk, tegnap reggel viszont mindkettônknek nagyon nehéz volt az elválás....
Na ennyit még sosem írtam!
Viki