Sziasztok!
Ági,
de jó hogy jelentkeztél, már gondoltam emailezek, hogy mi van veletek. Örülünk a jó híreknek nagyon-nagyon, látod megnyugodhatsz te is egy kicsit. A Levente név is jóóó, mondjuk a Botond nekem nagyon tetszik
Az UH-s kép fantasztikus, nekem nagyon tetszik, annyira jól látszik. Márc. 2.-a miatt pedig szorítunk. A farsangi képek szuperek, milyen nagylány már a Dorka. Milyen előadás volt?
Lívia,
a kicsi lány neve LILI lesz végül is
A Máté már beleegyezett, enyhe unszolásra
. A doki szerint éppen jó súlyú és fejlettségű a korához képest , de holnap megyek megint vizsgálatra akkor majd meglátjuk mit mond rá. A szobáról lövök képeket, csak még kéne dolgozni rajta, de amióta a Máté itthon van - 2 hete - semmire sincs időm. Milyen nagy lány már a Timi is, annyira megváltozott! Az új munkahelyhez sok szerencsét, az okmányirodánál jobb lehet nem?
Szilvianyu,
a Máté kivétele a bölcsiből: igazából nem nagyon gondoltunk rá sok minden miatt. Ha most kiveszem, akkor szept.-ben újból szoktathatom közösségbe, szerintem feleslegesen zavarom csak össze. Másodsorban én úgy gondolom, hogy egy ekkora gyerkőcnek már szüksége van a közösségre, mikor együtt vagyunk itthon látom rajta hogy néha unja a banánt velem
(teljesen megértem amúgy, minden nap anyával játszani nem túl izgi
)ott vannak a barátai (minden reggel kifutnak elé, lányok lesmárolják húzzák be a szobába stb) szerintem nagyon jól érzi ott magát. Már 1 hete azt játszuk, hogy "jönnek a gyerekek a kiállításra" és várjuk őket, ebből azt veszem le, hogy hiányoznak már neki a többiek. Most elhozom még tudok vele foglalkozni, de ha megérkezik a pici akkor rá sokkal kevesebb idő fog jutni, inkább akkor legyen ott minthogy "egyedül" játszon itthon, amíg én etetek, főzők, takarítok stb. De lassan már délben el fogom hozni mindennap, július elején meg kezdődik a szünet a böliben akkor itthon lesz végig szeptemberig. Szóval ezért nem veszem ki a böliböl röviden
. Rakjál csak fel képeket, szívesen nézegetjük őket!
Ja csütörtökön megyek be melóba, jó?
Berna,
épp akartam kérdezni, hogy képek a farsangi buliról??
akkor ezek szerint nincsenek
.Attól még tehetsz fel képeket, olyan ritkán szoktál.
Jót mosolyogtam a "napok óta tépem a hajam a gyerektől" mondatodon. Módszer eseteleg: ha tudod akkor próbálj meg egy kicsit elmenni (bízd rá nagyszülőkre stb) mert sajnos mindenkinek vannak ingerültebb napjai, gyereknek is szülőnek is. Ez nem nevelés kérdése szerintem, szerintem szórakozik
. Nálunk is vannak rosszabb napok amikor marha ingerült vagyok rá (elég ritkán hála istennek) akkor a legkisebb dologra is ugrok, utána meg "milyen édi-bédi - tündi-bündi ez a gyerek" és nem is értem, hogy miért morogtam rá.
Ma pld. nekem sem volt sok türelmem hozzá, valahogy egész nap annyira nyomott voltam, mint aki bekábítózott. Csak néztem ki a fejemből, a Máté meg csak urgált-jobbra balra én meg próbáltam követni.
Aztán közölte, hogy apával sokkal jobb szánkózni mert gyorsabban húzza, mondom szuper fiam menni sem tudok ebben a bazi nagy hóban, nagy pocakkal mit akarsz tőlem?????
Ezért este még apával szánkóztunk egyet hármasban
Évi,
a tűzhelyt csak megtudják szerelni, de ilyenkor nem a bizotsító fizet tökmindegy hogy mi okozta a kárt?
na képek:
séta előtt, fel kellett venni a napszemüveget mert sütött a nap
mindennap szánkózunk, nagyon élvezi már figurázik a lelkem
na megyek ahhoz képest hogy fáradt vagyok még itt kukorékolok
sziasztok
Zsani