Új privát üzeneted érkezett!

Prüntyi, köszi!
Az infót átadtam a páromnak, remélem tud vele vmit kezdeni :wink:
Ma jön hozzánk a festő, hogy megbeszéljük a munkálatokat. Hű, már nagyon szeretnék veresi levegőt szívni :)
Apropó játék! Szonja most azt a korszakát éli, amikor a legjobb játékok a háztartásban találhatóak. Semmi sem tudja annyira lekötni mint egy míanyag tál vagy pohár. Illetve az én üres kremestégelyem kapirgálása :D

N.

Kép Kép
natasa1975

Köszi, Prüntyi, a zenebölcsi tippet. Meg is nézzük valamikor. Először azt hittem, hogy ez a baba-mama klub, mert az is csütörtökön van, de már rájöttem, hogy két különböző dologról van szó.
Az én kis drágám a szétpakolós korszakát éli: mind szét-és lepakol...nagyon leleményes :D
hugó

Natasa,
Remélem, találtok jó asztalost. Nekünk már volt dolgunk hárommal, akikből talán az utolsó társaság normális, a másik kettő csapnivaló. Ők veresiek, de még nem végeztek nálunk a munkákkal, így referenciának nem vagyok alkalmas. Talán a jövő hét végén már igen. ;) Most készül a lépcsőnk...

Ez a csütörtöki zenebölcsi az én érdeklődésemet is felkeltette! Megy valaki a jövő héten? Szívesen csatlakoznánk Hannával!

Kép
Kép
callyee

Szerintem mi megyünk!

Megvolt Tüncsi 1. szülinapi bulija...
maroknyi csokra lemaradt...:)
Kép

Az én névnapi ajándékom :)
Kép

Kép

A kedvenc ajándék...
Kép

Éééééééééééééés a torta..
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
Ez egy igazi, hamisítatlan szülinap volt! :D

Ha mentek csütörtökön, találkozunk valahol a közelben előtte?
callyee

Sziasztok! Remélem nem jön semmi közbe, és mi is el tudunk menni csütörtökön.

Natasa: én ismerek több szépen dolgozó asztalost, de sajnos mindegyik olyan lassan dolgozik, hogy az őrület! Gondolom Nektek sürgős lenne a költözés miatt. Nem?!

Prüntyi: Tüncsike nagyon édes, látom élvezte nagyon az ünnepséget...
hugó

Ezek az asztalosok...! Úgy néz ki, hogy nálunk se végeznek ma, így csütörtökön vissza kell jönniük... és persze nekem kell őket őriznem itthon. Valószínűleg lőttek a zenebölcsinek, de azért még reménykedem, hátha...
callyee

Callyee, lehet, hogy csütörtökön inkább a Főtéri játszóházat nézem meg 10 körül...és akkor lesz összehasonlítási alapom.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
elintéztem, az asztalosok csak dél körül jönnek csütörtökön, úgyhogy a délelőttünk szabad.

Én jobban örülnék egy zenebölcsinek, mert Hanna még csak fél éves és a zenés foglalkozás lehet jobban érdekelné most, mint a játszóház. Még ülni sem tud. :) Szóval mi egyelőre azt célozzuk meg. Akkor lehet, hogy majd csak jövő héten találkozunk.
callyee

Callyee, Prünyti!

én most pont zenebölcsit keresek, és pont a csütörtök az ideális!! :) akkor csatlakozhatok Hozzátok? hánykor kezdödik, és elötte össze tudnánk futni valami ismert helyen? pl a Föuton a Coop vagy hasonlo? :wink:

KépKép
fibi

Callyee,
ti ezen a héten is mentek? akkor lehet hogy mi is :)

KépKép
fibi

Fibi, Callyee, akkor félreértés van...van a játszóház (Kincs) és van a Baba-Mama klub csüt. 10-11:30 ig asszem 300 FT., ami zenebölcsihez hasonló, és egy logopédus tartja, úgy hallottam az jobb, mint amit a Flóra csinál...ezért gondoltam, hogy azt is megnézem...én holnap oda megyek, ha nem szakad az eső...a főtéri szökőkútnál talizhatunk...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
ja, értem :) és ennek hol a pontos helye holnap? mi megyünk szivesen! :)

KépKép
fibi

Fibi,
jól van! :) Ott van az új épületben az is...az 1. emeleten, a 224-es teremben. Találkozhatunk ott is, de a szökőkútnál is...10 előtt pár perccel...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
jaj, ne haragudj, hogy ennyire értetlen vagyok, de ritkán járunk Veresen (pedig csak 5 perc innen Szadárol) :oops: Szoval ha beérek Veresre a Fö uton, és a lámpáknál vagyok, akkor onnan merre van a szökökut? (balra az orvosi rendelök, azt tudom :) )

KépKép
fibi

Fibi, bocsi, azt hittem képben vagy..., nem kell eljönni a lámpáig....a mól kúttal sréhen szemben (jobb oldalt) van az új dísztér, és ott van egy nagy szökőkút, és ott látod a szép nagy új épületet, oda fogunk majd menni, ott tudsz parkolni is bárhol...Tüncsi visszaaludt, de ha 1/2 10 ig felkel le tudunk sétálni... ha kérdésed van hívj, bagy írj....20-555-9390...Enikő vagyok :)

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
okés, köszi. akkor mi ott leszünk a szökökutnál 10 elött. nemsokára indulunk :) számod elteszem.

KépKép
fibi

Mi is megyünk! Mindjárt összeszedem magunkat! Szökőkútnál találkozunk.
Csilla
callyee

Callyee,
dejooo :)

KépKép
fibi

Lányok!
nagyon örülök, hogy megismertelek Titeket :) mi biztos (ha semmi nem jön közbe) megyünk minden csütörtökön, mert nekem nagyon bejött ez a hely :D Bálint még csak a játékokat élvezte, de remélem elöbb-utobb megjön a kedve a mondokákhoz is :)

Hugo, Wica,
legközelebb gyertek Ti is! :wink:

KépKép
fibi

Callyee, Te is ott voltál? De jó...beazonosítanád magad? Hátha emlékszem rád...külsőre gondolok...

Kép

Kép
prüntyi

Fibi, én is örülök! :)

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
persze, hogy ott voltam! :D Nekem könnyebb dolgom volt, mert a kép alapján megismertelek téged is és Tüncsit is. Hanna volt a legkisebb a társaságban, el is mentünk korábban, mert jól elfáradt. Alig indultam el az autóval, már aludt is. :D Bocs, hogy a közvetlen bemutatkozás elmaradt!

Mi jövő héten megnézzük a másik helyet is. Kíváncsi vagyok, ott mekkorák a babák. De a Hanna már ezt a bulit is élvezte, úgyhogy valahova mi is járni fogunk rendszeresen.

Örülök, hogy találkoztunk. Legközelebb a többiek is jöhetnének!

Kép
Kép
callyee

Mi ma a Flóra-féle zenebölcsiben voltunk... Szerintem jövő kedden megnézzük a Fő téren lévő baba-mama klubot, csütörtökön pedig megyünk Flórához. Aztán oda járunk majd, amelyik Manókának jobban tetszik. Ha van kedvetek jönni, mi örülünk Nektek
hugó

Callyee,:) köszi így már képben vagyok...így sejtettem én is, de azért előbb megkérdeztelek :) :wink:

Hugó, nekem ez a Dísztéri jobban tetszik, de ez az én véleményem... :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
Callyee-vel még beszélgettetek is, ha jol emlékszem :) C mesélte, hogy este 8-kor leteszi Hannát, és reggel 8-ig alszik. Mi meg irigykedtünk kissé, mert Tüncsi sem, és Bálintom sem alussza még át az éjszakát.

Hugo,
o, akkor mi nem fogunk találkozni :( , mert mi csak csüt-ön tudunk járni, és nekem nagyon bejött ez a hely. (keddenként suliban leszek)

KépKép
fibi

Sajnos nekünk a jövő hét kimarad, mert kedden nem leszünk itthon, csütörtökön pedig vendégeink lesznek. Utána következő héten pedig megyünk "nyaralni"! Végre! Egész nyáron alig vártam, végre eljött az idő. Lassan neki kell állnom pakolni, mert valamit tuti elfelejtek.

Fibi,
azért az egész éjszakás alvással kicsit nagyot mondtam. :D De majdnem ilyen szép a helyzet. Hanna este fél 8 és reggel fél 8 között egyszer felkel enni 5 óra körül, de vissza is alszik segítség nélkül. Van, hogy még kicsit énekel az ágyában, de nem kell neki hozzá társaság. Kíváncsi vagyok, mennyire változik meg a helyzet, ha elkezd jönni a foga. A Domi is ilyen szépen aludt, aztán jöttek a fogak... Azért nagy gond nem volt vele, pár ébredés és a felső kettő fogánál 40 fokos láz.
callyee

Csilla,
akkor egy darabig nem találkozunk :(
Hanna éjszakái igy is irigylésre méltoak, én fiam minimum 4szer szokott éjjel felsirni (20 honapos elmult!). és most megint jön hátul foga, mert folyton (már hetek ota...) könyékig tur a szájában, és éjszaka még gyakrabban felébred, meg sir :(

KépKép
fibi

Lehet, hogy az éjszakáim még irigylésre méltóak, de a nappalaim időnként már kevésbé. :? Hanna nagyon ritkán szokott hisztizni, de a mai nap őrület volt. Ráadásul a Domi sem aludt egész nap, így délutánra már ő is elég elviselhetetlen volt. Mióta bölcsibe jár, azóta itthon nem akar aludni ebéd után. Úgy látszik, pihen eleget egész héten. Mindjárt lerakom őt is aludni (Hanna már alszik), aztán kicsit fellélegezhetek...
callyee

Fibi,
Sajnálom, ha nem találkozunk zenebölcsi alkalmával, de hátha valamelyik játszóházban. Most olvastam, hogy októberben a Triangolóban is nyílik egy. Mondjuk mi még a Kincs-ben sem voltunk. (Volt már valaki? Ha igen, milyen? ). Amúgy mit tanulsz?

Callye, Jó utat Nektek!
hugó

Hugo,
a Kincsbe majd szeretnénk elmenni, (még nem voltunk) az minden nap nyitva van, ott összefuthatunk majd akár oktoberben valamikor :)
amugy Montessori pedagogiát fogok tanulni. alapbol angol tanár vagyok, és ez a reformpedagogiai modszer nagyon tetszik, és ha Bálint oviba megy, ilyen helyen szeretnék majd tanitani. Veresen is van ilyen suli szerencsére :D

Csilla,
megértelek, hogy kimerült vagy :( én néha egy gyerekkel is alig birok. nálunk most megint beindult a fogzás, azért nyügösködik szegény, ma még föznöm sem sikerült, rajtunk log egész nap :?

KépKép
fibi

Szerintem tegnap valami front lehetett, mert Manóka is rém nyűgös volt. Viszont este 1/2 9-től reggel 6-ig aludt! (Jó, mondjuk nap közben egy cseppet sem aludt, az tény) Ez volt a második alkalom, hogy végigaludta az éjszakát.

Fibi, azt láttam, hogy itt van Montessori iskola, bár - lehet, hogy ciki, de - nem igazán tudom, hogy egészen pontosan mit is jelent ez valójában. Az tök jó, hogy van energiád tanulni, én csak angolra járok, de ezt sem egyszerű megoldani... bár még járnék szívesen más nyelvet is tanulni (illetve szintet fenntartani)

Prüntyi, Ti jöttök holnap baba-mama klubba?
hugó

Hugó, a keddi-főtérire gondolsz? Ha nem esik...Szerintem igen...megpróbálom Tüncsit ébren tartani :)

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, igen arra. Mi is szándékozunk menni. Nálunk is maximum az alvás zavarhat be, de szerintem 99 %, hogy megyünk.
hugó

Sziasztok!
De régen jártam erre :(
Tüncsinek így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk! Nagyon szép volt a tortája, bizonyára finom is volt. És a csokor is olyan aranyos :)
Hugó, nem nagyon sietős az asztalos. Azaz lenne, de valahogy nekünk sem megy minden olyan simán mint az elején. Ezek a szakik annyira elfoglaltak, hogy árajánlatot adni és megnézni mi lenne a munka is csak 1-6 hetes várakozás után tudnak adni. Szétrobbanok! Nem lesz semmi az októberi költözésből hiába voltam optimista :cry:
Még sehogy sem állunk.
Én meg már azt reméltem már rég bandázni fogunk veletek :roll:

Örömmel hallom a zenebölcsit. Mi egyenlőre a Ringatóba járunk és Szonjának nagyon bejön. Itthon is néha csak azokkal a játékokkal lehet megnyugtatni amiket ott játszunk. Kár, hogy hetente csak egyszer van.
Mi mostantól heti egyszer gyógytornára is megyünk, mert Szonja helytelenül tartja a lábfejét amikor rugózik. Már az első alkalom is nagyon hatásos volt, így bízom benne, hogy tényleg csak másfél hónapig tart majd a kezelés.

N.

Kép Kép
natasa1975

Fibi, ma nem voltál...

Kép

Kép
prüntyi

Prünyti,
igen, pedig nagyon szerettem volna menni, de Bálint lebetegedett :( :cry: nagyon folyik az orra, alig kap levegöt, borzalmas éjszakáink vannak, és nappal is alig tudok töle mozdulni. ráadásul elkezdett köhögni, ugyhogy kész vagyok :( remélem, azért következö csütörtökre meggyogyulunk, mert nagyon jo volt multkor :)

Hugo,
dehogy ciki, erröl érdekes modon nagyon kevesen hallottak, a Waldorf modszer jobban elterjedt itthon. A Montessori is sokban hasonlit rá, reformpedagogia tkp. Nekem elméletben nagyon bejön, aztán majd meglátjuk mit hoz a gyakorlat :) remélem, birni fogom Bálint mellett :D

KépKép
fibi

O, nem irt senki azota :(
Ma délelött mi nem megyünk a klubba, mert B nagyon korán ébredt, és nem birná ki a foglalkozás végéig.
Viszont délután benézünk a Kincsbe. Jön esetleg valaki? :)

KépKép
fibi

Sziasztok,

Fibi, nem győztem kivárni du. a babanetet, így végül nem írtam...:(
mi voltunk de. Tüncsi hazafelé kidőlt...

Kép

Kép
prüntyi

Mi a másik zenebölcsiben voltunk...
Fibi, milyen a Kincs?
hugó

Hugo,
és milyen a másik zenebölcsi?
végül Kincsbe sem mentünk, mert még mindig folyik az orra szegénynek :(

Prüntyi,
remélem, jövö csütörtökön már tényleg el tudunk mi is menni! addigra biztos meggyogyul Bálint.

KépKép
fibi

Fibi, Bálintnak jobbulást! Amúgy a másik zenebölcsi szerintem jobb pici babáknak, mert bensőségesebb a hangulat. Múltkor bábozás volt, jövő héten egy fogorvos lány jön, és tanácsokat ad pici babák fogápolásához. Nagyobb gyerkőcöknek viszont szerintem jobb a baba-mama klub, mert sokrétűbb (lehet rajzolgaltni, meg gyurmázni is, csak ez minket még nem érint). A mondókák, dalok szerintem nagyjából fedik egymást...
hugó

Hugo,
köszi, tegnap ota végre nem folyik az orra, és a köhögés is elmult :)

KépKép
fibi

Sziasztok!

Már nagyon régen írtam erre az oldalra...ezer bocs!
És most is igazából a segítségeteket szeretném kérni.

Megbízható, lelkiismeretes gyerekorvost keresek.Olyat, aki ha kell szó nélkül házhoz jön.
Tudtok ajánlani valakit?!S.O.S

málna2162

Sziasztok!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani, hogy útjára indult a www.veresegyhaz.net... Szórólapok helyett a veresegyházi cégkereső, hogy mindent megtalálj :)

Gyertek, nézelődjetek, regisztráljatok!
buborka

Láááááááááányok!
http://www.ramazuri.hu/
ezt nézzétek...én kedden megyek kipróbálom a zenebölcsit, ugyan úgy van mint hétfőn (a kis Colombus helyett, a nagy érdeklődésre való tekintettel), ha valakinek van kedve jöjjön...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
köszi a tippet :) hol van pontosan ez a Mester utca? Ha addigra meggyogyulunk (megint taknyosak vagyunk), akkor elmegyünk :) hátha jobban érdekli Bálintot, mint a baba-mama klub.

KépKép
fibi

Fíbi, az utcát nem tudom, de ha tudod a Triangolót hol, van, akkor ahogy befordulsz oda, látni fogod jobb oldalt a játszóházat.

Kép

Kép
prüntyi

Lehet, hogy mi is lenézünk holnap
hugó

Prüntyi,
hu, rémlik ez a Triangolo... ha jövök be Veresre (Szadárol), akkor a körforgalom után? még a lámpák elött balra kell fordulni? vagy a vasuti átjáronál valahol? bocs h béna vagyok :oops:

KépKép
fibi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?