Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!!

Annyira drágák vagytok, köszönöm a tanácsokat!! :lol: :lol: Én tényleg azt hittem, hogy én vagyok az utolsó, akinek nincs ilyen gépe :oops: :oops: Régen én se tudtam volna elképzelni, hogy nekem majd kell egy ilyen, de mióta dolgozom.............. ha fél 5 - 5 felé állok neki főzni, meg még vacsorázunk is, akkor annyi mosatlan marad, hogy csak na. Este nincs már kedvem mosogatni, de nincs gusztusom hagyni másnapra se. :roll: :roll: Szóval jól jönne!!! :lol:

Szandra, Adri, Évi!!

Én is akarok meniiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! :lol: :lol: :lol: na, de isteni jó kis bőrgyógyásztai továbbképzésre járok.......már fedezem fel magunkon a szörnyűségeket :lol: :lol:

Judit!!

Naná, hogy kíváncsiak vagyunk :lol: :lol: de egye kutya nem kell beszámolni arról, hogy mi történt (történhetett volna, ha nem vagytok olyan szemtelenül fiatalok - bezzeg mi mehettünk volna :twisted: ) a hétvégén, csak a végeredményt áruld majd el!! :lol: :lol: :lol:
Ha ennyit köhög Zorka, akkor nektek is a sóbarlangot és a sóoldatot kellene kipróbálnotok.
Laptetőhöz gratulálok :lol: :lol: :lol:

Katus!!

Merre jártatok megint???? :lol: :lol: Képek???

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi,
Nekünk Whirlpoll-unk van (6. érzék, ami tökfölös funkció rajta-szerintem). Mi mikor ideköltöztünk, akkor vettük, tehát 2 éve. Várható, hogy bekrepál? :shock: Csak nem. Szerintem tökjó kis gép :) Én totál ellene voltam a mosogatógépnek, mert úgyis előtte el kell öblíteni, meg mindent úgysem tudsz beletenni. Tomi erőszakoskodott. Aztán milyen jól tette! :D Nagyon szeretem. Van amit nem mos el szépen, de szerintem ez minden típusnál fennáll. Csak kipakolni utálom :oops: :wink:
A börzéről tudok, köszi. Elvileg foglaltál nekem is asztalt:-)

Viki,
Semmi gond :)
Én régen a Kismamát járattam. Mindent elolvastam benne. Most sajnos nincs időm olvasgatni, de ha már ilyen kedves vagy hogy felajánlod belelapoznék pár újságodba. :D Köszi.

Adri,
Orsiék nagyon ügyesek! Gratula Nekik :D
Örülök, hogy tudtál kicsit pihenni éjszaka. Remélhetőleg már így is marad :)
A pelenkázási dolog nem semmi. Hihetetlen mi mindenre kell gondolnia egy anyukának :roll: Még jó hogy rájöttél :D
Helyesek a kislurkók együtt :D

Gyöngyi, Kata, Évi,
Bevallom egyre nehezebben bírom Maja tempóját :? Már kezd igazán nehézzé válni a pocakom. Ráadásul úgy néz ki totál kiszív belőlem mindent a kislegény, mert folyton elkapok valamit :( Múlt héten wc-re járó napjaim voltak, most meg köhögök ezerrel, mitől görcsölget a hasam :? :cry: Kaptam homeós bogyót, meg szedem a Cetebet. Szandra tanácsára, meg Gyöngyi régi beírásodra emlékezve ascorbinsavat is nyomatok :roll: :D Jó lenne, ha már jönne a tavasz, a napsütés.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Na, közben olyan sokáig írtam, hogy beelőztetek :lol:

Gyöngyi,
Tomi közben hazajött, és Ő is azt mondja, hogy sokan panaszkodnak a whirpool-ra. Ha most vennénk gépet, Ő nem ezt venni. Nem tudom, nekem nincs gondom vele, de lehet hogy később lesz? Jajj :shock:

Szandra,
Tökjók a képek :lol:

Katus,
Képek?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Gyöngyi, biza az a pár hét már 6 hete volt. Sajna gyorsan repül az idő. 2 hónaposan még korainak találtam én is. Sőt bántott is, hogy nem tudom jól etetni...
Na most elolvasva mindent, tényleg át kell gondolnom hogyan tovább. Igazság szerint furdalás gyötört már a 3 hónapos "nem fejlődik szépen" védőnős látogatásunk óta. Nem nőtt fél kilót sem 1 hónap alatt. Ezek után - sajnos - elkezdtem a fürdés előtti méregetést. Ránézésre sem egy golyó alakú baba, és ki tudja mi a jó neki.
Mostanra alakult ki bennem, hogy talán nem megfelelő tápértékű amit szopcsizik. Eddig voltak a szülés utáni tartalékok, de az mostanra megcsappant. Kötelezően eszek, iszok, és így sem jobb a helyzet. Őszintén megmondom 40 kiló alá sem akarok menni, és akkor többet nem fogyhatok. Mit tudnék tenni??? Ha tudnám, hogy Babának jó a tejecske, akkor nyugodt lennék. De mindenhonnan mást hallok. Esetleg nekem kéne valami extra tápláló kajákat ennem. De mi az??? Nem akarom én őt átszoktatni még, igaz nagyon tetszik neki ez az alma dolog desszertként :-)

Szóval ez a rengeteg kérdés gyötör napról napra. Például délután már a 3 órás időközöket sem tudjuk tartani. Lehet fáradtabb és kevesebbet bír enni, de lehet más a baj. Talán evés előtt-után is méregetnem kellett volna??? Nem tudom. Meglátom mi lesz a következő 2 hét eredménye. Addig pihentetem a dolgot. Tömöm magam, hátha gyarapodik tőle :-(

Majdnem elfelejtettem. Itatni is próbáltam. Nem sikeült. Bele sem tud szippantani a cumiba...

És pedig Adri és Évi szerint sem kellene ezen aggódnom. De már attól tartok mindig találni fogok valamit, amit tuti nem jól csinálok, és ezen fogok agonizálni :-(

Ja, és a sok kérdőjelem mind költői. Elvileg tudom a válaszokat, de mégsem tudok nyugodni miatttuk :-( Most jól kipanaszkodtam magam! Bocsi mindenkitől. Máris jobb :-)
almi

Gyöngyi! Nekünk Fagor van. Több mint 1 éve használom, átlag heti 2-3-szor (kettőnkre eddig). Wihrlpool-t mi sem vettünk volna. Nekünk is azt mondták, hogy kerüljük.

És Jobbulást mindenkinek!!!! (Én meg nem panaszkodok többet :-) ) Jó éjt!!!
almi

Gyöngyi, nekünk több mint 2 éve Whirlpool van, nagyon szeretem. :)
és Eszter imád segíteni kipakolni, naponta többször is szeretné... csak egy kicsit infarktus veszélyes, mikor 2 ujjal fogja a nagy tányért :shock:

Anikó, mi tervezzük őket, úgyhogy nagyon szívesen...

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Szandra,
csodaszépek a csajok, anyám, Edó TISZTA TE! :D

Anikó,
kitartást!

Reni,
hallgass a megérzéseidre, mindegy, mit adsz Neki, de azt úgy tedd, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásod. ;)

Mindjárt hozok képeket

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

MAjd holnap hozok. Hulla vagyok ;)

Puszi mindenkinek

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Gyöngyi,
nekem Zanussi van, Bosst néztünk ki aztán mikor Laci visszament megvenni, megbeszélték az eladóval, hogy ez sokkal jobb, mindenféle szempontból, és ha neadj isten javításra szorulna ehhez olcsó az alkatrész. 2 és fél éve, remekül mükszik :)
Épp ma kapartam le véletlenül vmi kiskinővést, amilyeneket bőrgyógyász szedett le nem rég a nyakamról, hát megijedtem, remélem nem fertőződik el...
Téged nem hívtak:lol:

Katus, várom a képeket :)

Csajok köszönöm a meghívásokat :wink: :lol: pofátlan vagyok én, mint Szandra, megyek ha akarok, de most így betegen nem...

Reni,
Gyöngyi majd megmondja a lényeget, de én csak azt nem értem miért kell kihúzni a 3 órát? Én soha nem néztem az órát, biztosan adottság kérdése is, de jó sokáig :roll: szoptattam mindkettőt.
Botond nekem is kis béna volt és nem tudott inni cumisüvegből, pohárból ivott és csak 3 hónapos kora körül kezdte kérni a vizet.

Szandra,
nem csodálom, hogy szerelem :D

Viki,
szőke...de mit nem terveztek?

Anita
putyu

Nahát Katus ezért vártam :wink:

Anita
putyu

Na jó, várom, hogy lejárjon a mosógép, Botond összehányta az ágyneműjét :cry:

Anita
putyu

Szandra, szuperek a képek és a 3. az hihetetlenül profi!

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok!

Szandra!

Edó is édes, deaz alsó kettő kép nagyon szép! Gratula! Megéri gyűrni Gulyás óráit, hidd el már benne van a képeidben! és persze leginkább te vagy benne!

Reni!

Én erről regényt tudnék írni. A nagyobbik lányomnál megkérdezték éheztettem-e, pedig nem 40 :shock: kilós voltam. Bár tudom hasztalan a tanács: ne aggódj, a gyermek gyönyörű!

Adri!

Én is megyek! :P Cssak szeretnék....

Györgyi!

Mosogatógép ügyben beszéljünk.

Képzeljétek ma Tami ott aludt az oviba (Szonjaborinak folyik az orra) . Életében először. Nagyon tetszett neki!
Én meg egyre feleslegesebb vagyok! :(

anett
kállai

Szandra!

Gyertek csak, gyertek!

Nálunk 10 előtt a fű sem nő :oops: ...tudjátok, kicsit lusta Zétimanó :wink: ...szeret aludni...kitől örökölhette :roll: :?:

Szóval ha nektek is jó 10 után várunk benneteket... :P

Ja, Adriék korá(bba)n kelők :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Drága Évi!

Én csak sóvárgok, sajnos nem tudok. Dolgozom, és Szonjabori is náthás.

a.
kállai

én is teszek fel hétvégi termést... :P

Kép

Kép

anett
kállai

Szandra,

Nagggggyon jók a képek!!!Edó gyönyörű az elsőn, a közös kép meg nagyon profi!!!!
Vendég

Ma reggelre jókora fejfájásra ébredtem, de már sokkal jobban érzem magam. Megnyugodtam :-) Gyöngyi!! Köszi a levelet! Sokat segített!
almi

Reni,
Sokan írták már előttem, és csak ismételni tudom, hogy elsősorban a saját megérzéseidre hallgass. Főleg az "okos" védőnői megjegyzéseket engedd el a füled mellett, miszerint éhezteted a gyereket :evil: Nézzen rád, nyilván nem lesz Attiból michlein (így kell írni? :oops: ) bébi! Gyönyörű, jól fejlett kiskópé a képek szerint :D Nekem anno a pesti gyerekorvosom, aki mellesleg mint orvos, és ember is szuper volt (sajnáltam is otthagyni) azt mondta, hogy nincs nem jó tápértékű anyatej, max. csak kevés. A gyerkőc korával változik az anyatej összetétele, mindig aszerint, hogy mire van szüksége. Nekem mázlim volt, mert volt tejem bőven (remélem most is így lesz), Maja 18 hónapos koráig szopizott, és totál magától hagyta abba. 6 hónaposan megpróbáltam a hozzátáplálást, de nem kérte, végül majdnem 8 hónapos volt mikor először kapott almát. A cumisüveg nálunk totál ki is maradt :D Inni is csak 6 hónaposan kért először, pohárból, ill. csőrös itatóból. Ezen az ivás dolgon én is paráztam, de a doki megnyugtatott, hogy az anyatejjel hozzájut elég folyadékhoz. Bár sajnos most sem iszik sokat :?
Na jól kiírtam én is magam... :oops: :roll: :D
Egyébként meg "panaszkodj"! Szerintem nincs olyan anya aki nem esik át ilyen dilemmákon. Totál normális.
Mostanság volt egyik reggel a tv-ben Szily Nórával riport és Ő mondta, hogy nincs tökéletes anya, ha meg mégis, gondoljunk bele milyen frusztráló lehet mellette felnőni, hisz nem lehet soha hibázni! Szerintem nagyon jó ez a gondolat! (Évi, Neked is szól ez a mondat!!!! :D )
Fáj még a fejed?

Viki,
Ti tervezitek? Ez tökérdekes lehet. Nem a Brendon adja ki? Vagy nekik dolgoztok? Ha talizunk mesélj erről légyszi! Nekem olyan misztikus az újságkiadás :roll: :D

Anita,
Szép estéd volt :? No meg Botinak is :cry:
Nem kéne elmenned bőrgyógyászhoz?

Anett,
Szonjának jobbulást kívánok!
Ezt a feleslegessé válok dolgot teljesen értem :? Én mostanában folyamatosan ezt élem át. Maja jól el van az oviban, nélkülem is iszonyatosan jót "bulizik" az ovis farsangon.... :roll:
Gyönyörűek a lányok :D Na és ki akasztotta a hóhért? :lol:

Gyöngyi,
Mire jutottál mosogatógép ügyben? Infó jött rendesen :)

Katus,
Képek?

Évi, Adri, Szandra,
Milyen volt a bandázás?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Reni, engem annak idején nagyon megnyugtatott, hogy minden egyes evés előtt és után megmértem, hogy Marci mennyit szopott, és így mindig tudtam, hogy mennyire van tele a pocakja és kb. mikor lesz újra éhes. Ha úgy érzed, hogy nincs elég tejed, akkor a homeós dolgok nagyon jók (laktoherb tea, urtica urens 5ch, stb).

Anett, gyönyörűek a csajok!

Szandra, nagyon klasszak a képek, Edó tényleg kiköpött hasonmásod, mintha téged látnálak, csak sötétebb hajjal! :)

Anita, hogy vannak a gyerekek?

Judit, Ti megúsztátok végül egy kis hasmenéssel?

Nálunk Péter is elkapta a nyavalyát, szegény tegnap este nagyon pocsék állapotban volt, de ma reggel be kellett mennie dolgozni, mert előadást kell tartania (két hasmenés között... :shock: ). De holnaptól betegállományban lesz ő is :roll: .
Marci (lekopogom), jól van, csak nagyon nyűgös, és egész nap szórakoztatni kell, mert egyedül sehol nem érzi jól magát. Szerencsére ma még itt van Apósom, nagyon jól jön a segítsége...
Én is még mindig szarul vagyok, nem nagyon tudok megenni semmit, és nagyon aggódom, hogy a kismanóval se legyen semmi gond :roll:

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Anikó! Köszi! Már sokkal jobban vagyok! Szerencsére a fejem sem fáj már.

Kata! Jobbulást! Pocaklakó biztos jól van. Jól kell lennie :-) Erre kell gondolni :-)

Évi! Mi is át akartunk menni! De képzeljétek el, mostanában rengeteget alszik. Igaz csak rövideket, de már harmadszor raktam be az ágyába, mert elaludt. Este is alig bír fürdeni, pedig 6-kor szoktunk minden nap. Tegnap már majdnem leragadt a szeme. Igaz reggel meg elég korán, 3-4 óra között felébred. Onnantól kaja, alvás, beszélgetés, alvás, kaja.... Csak lesek.

Nyűgösködött egy picit. Lehet a foga miatt, lehet fáradékonyabb. ... Igyekszem megfejteni :-) Biztos nem az almától, mert nem kap most egy darabig :-)

Tegnap a boltba sem hagyott vásárolni. A kocsijában nem akar aludni. Ez OK. De hogy már benne sem akar lenni :twisted: Le kellett raknom a kosarat, ő jött a kezembe, így végül mindent elfelejtettem, amiért mentünk. Persze Babi jól szétnézett. Minden polccal elbeszélgetett. Szerintem zavarja, hogy nem lát ki. Alig várom, hogy ülni tudjom :-) Aztán nézelődhet kedvére :-)

Adri! Holnap szerda!! :-) :lol: Ugye minden rendben, és jönnek Leviék haza?
almi

Sziasztok!

Adri "lenyúlta" a vendégeinket, /nálunk nem is jártak!/ így képet is tőle várjatok :lol: (tudom, tudom így jár az akinek lusti a gyereke :wink: )

Egyébként mondtuk a Szandráéknak is, hogy találkozgathatnánk nálunk is akár minden héten, de ugye ezeknek a lakásoknak elég pici a befogadóképessége...de több "turnusban" megoldhatjuk :roll:...vagy tényleg egybenyitjuk a nappalikat :wink:

Reni!

Gyertek amikor ébren van Attila! Pár perc alatt úgy is ideértek :D

Anett, Szandra!

Szupi képek, szép lánykákról :P

Anikó!

Értem a célzást... :wink: :oops:

Kata!

A kismanóval nem lesz semmi gond! Apóst kihasználva :) próbálj pihenni...talán úgy hamarabb gyógyulsz :roll:

Anita!

Hogy vagytok?

Kisbetegeknek is jobbulást!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Senki nem mert szólni?
Pedig én jót röhögtem ma magamon: Boss :lol: :lol:

Reni,
Bogi sem volt az a babakocsizós fajta, akkor maradt meg amikor már háromnegyedesre tettem, vagy néha ha rátettem a hordozót.
Mondjuk boga nem volt "normális" :lol:
Itt négy hónapos
Kép

Anita
putyu

Anita,

Bogi 4 hónaposan felállt????

Kata

Hát ma már talán normálisnak mondható székletet produkált a casj, tegnap reggel még volt egy hasmenése. Láza nincs, de eléggé köhög. Én lekopogom megúsztam, Miki benyalta, de neki csak 1 nap ment a hasa, azóta taknyos, köhög, stb.
Nem lesz semmi baj a Manóval! Gyógyuljatok!
Vendég

Sziasztok!

Adri! (Évi :wink: )!
Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jó volt látni benneteket. Iszonyat nagyok a manók és nagyon kis értelmesek.

Anett!
:) , annyira aranyos Tami ezen a képen, jól vannak?

Minden kis és nagy betegeskedőnek ezerrel jobbulást, gyógyuljatok hamar, itt a tavasz vége a nyavajáknak!!

Anita!
:shock: , 4 hónapos?????? az nem semmi!

Sz

szandrakiss

Évi! Nem jutottunk el. Sőt, el sem indultunk sehova. Délutánra fokozódott a nyűgösségünk. Sajna. :-(

Arra gondolok, hogy csak a fogacska lehet, mert ömlött a nyál a szájából. Hatalmas buborékokat fújt, amin persze jókat vigyorgott. Sírdogált is, pedig így nem szokott.
Holnap be kell mennem beutalóért csípőszűrésre, és majd rákérdezek, hogy tényleg az lehet-e a nyűgösség oka. Illetve hogy pontosan melyik (hányas) fogacska lendült bele ennyire.

Anita! Így felpattanni 4 hónaposan :-) Nálunk tuti nem következhet be :-) Inkább cipelteti magát. Kényelmes emberke. Még a fordulástól is messze vagyunk. Szerintem :-)
almi

Sziasztok!
Köszönjük az érdeklődéseket úgy tűnik jól vagyunk :D Aludtunk éjszaka :D Még a mai kakikra kíváncsi leszek, de tegnap sem volt sűrűn. A hócipőm tele van ezzel a sok és sokfajta vírussal :evil:

Anett,
még mindig szépek a lányok csak rég láttalak már benneteket...
Szonja hogy van, még élvezi az orrfolyást? :)

Bogi ilyen lökött volt már kicsinek is :D Babának is csak függőlegesen lehetett fogni, vízszintesbe már minden baja volt... Itt még nem jött rá, hogy fel is tudja nyomni magát, hanem addig erőszakoskodott amíg felállítottuk, ácsorgott, nevetgélt és jól érezte magát, csak engem vert ki a víz...Ezek után 8 hósan el is indult :roll:
Én jobban örültem volna neki ha inkább többet alszik, de nem neki elég volt napi 3X negyed óra, úgyhogy Adri megnyugodhatsz ehhez képest Dóri jó alvó :D

Évi, Adri, többiek készüljetek!!! Jövőhéten már BIZTOS nem leszünk betegek :) ( ha igen kardomba dőlök :cry: ) Megyünk mi is pofátlankodni :lol: :wink:

Anita
putyu

Kata, te hogy vagy?

Anita
putyu

Sziasztok!

Jobbulást minden betegeskedőnek!

Mi is elkaptuk. Ábel hétfő és kedd hajnalban is hányt, egész nap bágyadtka volt. Én hétfőn szenvedtem, de nagyon. Tegnap már bírtam enni, de még ma sem az igazi.
Viszont Ábel még ma sincs jól :-( Éjszaka már nem, de reggel fél 7-kor még mindig hányt. 1 órán belül legalább 6 pelust kellett cserélnem. Szerencsére kéri a vizet, remélem nem fog kiszáradni. Hétfőn látta a dokinéni, de ma megint felhívom, hogy még mindig nem javul :-(
Hány napig szokott az ilyesmi tartani?

Emőke

Kép

Kép
birdie

Sziasztok!
Tegnap ez a fránya gép szórakozott velem! :twisted: :twisted: Megírni még engedte a hsz-met, de elküldeni már nem. De kiszúrtam vele , mert még időben elmentettem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szandra, Katus!
Nagyon jó, hogy itt voltatok! Olyan jó volt találkozni, és dumcsizni!

Nem sok kép készült, összesen három. Valahogy elmaradt. Nem volt itt Anikó! Természetesen, nem csak ezért hiányoztál nekünk! :lol: :lol: :lol:
Kép Dóri szokás szerint rögtön megszerezte Zéti cumiját, még jó hogy egyébként abszolut nem cumizik!
Kép
Kép Dóri már beájult!

Mellesleg, mint már korábban többször is írtuk, és mondtuk az Évivel, bárkit nagyon szívesen látunk, csak öszznépi bulit nem tudunk a hely szűke miatt bevállalni. Ha csak előtte nem jön egy jó kőműves! :lol: :lol: :lol: :lol: Továbbra is, mit ahogy Évi is írta bárkit várunk, ha ráértek, mi itthon vagyunk! Legyetek csak nyugodtan pofátlanok! :oops: :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi!
Téged extra bármikor szívesen látunk, nem csak, ha gáz van! :P :P :P

Évi!
Bocsi! De legalább ennyi kárpótlás jár nekem a hajnali kelések miatt! És legalább nem maradtam le semmiről, míg Dóri szundikált! :P :P :P :P :P

Anita!
Nem semmi! Dóri is sok mindent korábban csinált, de Bogin nagyon meglepődtem. Gondolom, nem sok nyugalmatok ettől kezdve!

Reni!
Továbbra is azt tudom mondani, mint itt nálunk, hogy nyugi. TÖKÉLETES az Ati, Dóri se volt sose vastagabb, de nem is szeretném. Ők tudják, hogy nekik mi a jó!
Dórinak is voltak és vannak korszakai, amikor többször szopizott. Mi se egyformán vagyunk éhesek minden nap!

Orsiék holanp (azaz ma) nem biztos, hogy jöhetnek, mert a kisfickó besárgult! :cry: :cry: :cry:
Itt van néhány kép róla:
Kép
Kép
Kép

A mai hírek: Orsiék jönnek haza!
Dóri a múltkor úgy gondolta, hogy most egy ideig elegett aludtam, így most már második éjszakája 2-2 és fél óránként kelünk! De még bírom, hisz a múltkor ÚGY kialudtam magam!

Anita!
Bogi most milyen alvó? Van remény, hogy valaha esetleg átalszunk egy éjszakát? Bár korábban nem gondoltam, hogy ilyen jól fogom bírni az éjszakázást, amikor én eredetileg hétalvó vagyok, vagy már csak voltam? :oops: :oops: :oops: Nálunk most a Zoli az álmos mindig, pedig ő minden éjszaka nyugodtan alszik, kivéve, ha orrot szívunk! Bár a múltkor nem is emlékezett rá! :lol: :lol: :lol:
Remélem a jövő héten már tudtok jönni!

Anett!
Gyönyörűek a csajszik, és a fotós is nagyon jó!

Kata, Viki, Emőke, Anita!
Minden kis és nagy betegnek jobbulást kívánunk!
Most mennem kell!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

sziasztok,

Mindenkinek jobbulást!

Emôke, nem szeretnélek elkeseríteni, de Eszternél 10 napig tartott, Magda már hétfôn engedte volna bölcsibe (elôzô szombat éjjel hányt elôször), de csak csütörtökön mertem vinni. hányás elsô két nap volt, utána hasmenés (kb. napi 2-3), viszont nagyon levert volt és nem nagyon evett. Smecta mehet szerintem 2 is (Magda egyet mondott, de én megemeltem pár nap után az adagot :oops:).

Akkor remélem Anitáék sem Esztertôl kapták el, ugyanis Emôkével és Katáékkal nem is találkoztunk....

Adri, Dórinak hány foga van? Már akartam írni, hogy Eszternek 5, úgyhogy lehet beelôztetek :)

Anikó, holnap 4 körül ráértek?

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Viki,
Sajna holnap nem jó, mert uh-ra megyek.
Ma vagy pénteken?

Anita,
Na ez meg az én szegénységi bizim: én észre sem vettem a Bosst :oops: :roll:
Boga nem semmi :shock: :wink:

Emőke,
Jobbulást Nektek!

Adri,
Nagyon jók a képek a lurkókról! És tényleg milyen nagyok már a "kicsik" :D Jól esik hogy hiányoltatok, főleg a képeimet. :-) Bár néha azt érzem, hogy már agyatokra megyek a folytonos kattingatásaim miatt :oops: :roll: De higgyétek el itthon is ezt csinálom - beteges? :roll:
Köszi a képeket Leventéről. Hihetetlenül nagy és formás kiskrapek :D Szuper hogy ma már jönnek haza!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Orsi+Adri,

Tényleg hatalmas Levente! és nagyon édes...
én is szeretnék egy kisfickót is!
:)

KépKép
KépKép
wiki12

Viki,

Tudod hogy kell csinálni, nem? Hajrá!:))
Tényleg nagyon nagy már Dóri és Zéti, már ki is szorultak a "legkisebbek" kategóriából:)
Zorka már jobban van, a Robittusintól egész jól csillapodott a köhögése is, azt most próbáltuk először. Valahogy az összes szirup csak 2-3 napig jó, aztán mintha immunis lenne rá, nem ér semmit. A hasmenése elmúlt, összesen 4 napig volt, de csak napi 2, nem volt vészes.
Jobbulást mindenkinek!

Anett,
Szépek a csajaid!!!
Vendég

Anikó, akkor inkább péntek, ok?
menjünk vagy jöttök?

Judit, te hajrázol? :lol:
majd egy év múlva... különben a fiút nem tudom. :)
örülök, hogy Zorka jobban van!

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

jaj, de szép kis pufók baba Levente :lol:
Botondra emlékeztet :) a végén csatoltam :)

Adri,
2és fél évesen már teljesen átaludta, de tök mindegy volt fél év múlva kezdődtek az éjszakázások Botonddal :lol: de ő jó baba volt...

Viki,
ne viccelj már! Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fordult meg a fejemben, hogy esetleg Esztertől, de ez butaság... 48napig tuti nem fertőz, és ha igen akkor se legyen lelkiismeret furdalásod, simán az udvaron is szedtünk már össze vírust :( Egyébként pedig nekik nem a hasmenésen volt a hangsúly, hanem a lázon, úgyhoyg ez merőben más....

Kép

Anita
putyu

Viki,
Gyertek :D
Írok privit.

Anita,
Nagyon helyes a kis kínaid :lol:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Viki!
Nekünk február 15-én bújt ki az ötödik fogacskánk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Így most lent van négy, és fent a bal szélső középső. De épp ma néztem, hogy a jobb szélsőnek se kell sok.

Anita!
Hát nem nyugtattál meg nagyon, úgy hogy berendezkedem a hátra lévő életemre a napi 4-5 óra alvásra, és persze azt is több részletben! :? :? :? :? :? Legalább rendesen kihasználom életem minden percét, és nem pocsékolom az időm alvásra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Itthon vannak Leviék, végre kézbe is vehettem. Nagyon aranyos, és milyen pici Dórihoz képest, pedig alapjába véve szép nagy baba. Dóri kb. másfél hónaposan volt ekkora, de már el sem hiszem, hogy ő ennél még kisebb is volt! Nagyon nőnek, és rohan az idő!

Most mennem kell!

Adrienn
KépKép
jul24

Sziasztok!!

Adri!!

Hú, de jó lehet neked!! Megint egy ilyen csöppséget tartasz a kezedben!! :lol: :lol:
ÁÁ, az alváshiányhoz nagyon jól hozzá lehet szokni, főleg a másodiknál: már fel se tűník! :lol: :lol: De hidd el tényleg gyorsan szalad az idő - én már nem is igen emlékszem azokra a szörnyű időkre :lol: :lol:

Anita!!

Ő nem is a Boti!!!! :lol: :lol: Tuti egy másik babát tart a Boga!! :lol: :lol:
Mit is kellett volna észrevenni??? Lemaradtam valamiről?? :twisted: :lol:

Orsi!!

Tényleg gyönyörű a fiacskátok. És valóban nagy baba-formás mintha 2 hónapos lenne :lol:

Kata!!

Hogy vagy?? Hidd el nem lesz semmi gond, túl vagy a 12. héten!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok!

Szandra!
Tegnap leraktam a matracot Dóri lenti kiságya aljába, nagyon élvezte, legalább háromnegyed órát tombolt benne a Dédit szórakoztatva. Csak a tükörrel kell valamit csinálnuk, mert így állva, már szinte le tudja venni. Remélem, ha muszály lesz is megmarad benne! :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi!
Ma is két óránként keltünk. Szerintem Leventéhez való szolidalitásból csinálja! :lol: :lol: :lol: Vagy hogy nekem se legyen jobb, mint az Orsinak!
Egyébként tényleg nagyon édes. Tegnap tisztába is raktam, és olyan fura volt, hogy olyan picike. És természetesen mindent össze kakilt, mert már kezd anyatejes kakija lenni, és az ugye folyik!
Közben megtaláltam az Aloe First-ös képeket, nem tudom, hogy a Dórinak ez miért ízlik? De legalább nem lesz gond, ha adni akarok neki belőle.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Adrienn
KépKép
jul24

:( Trutyi az idő!!! :(

Adri! Levi nagyon békésen szunyókál a képeken. Hogy telt az első éjszakájuk Orsiéknak? - (Téged kérdezlek, mert ők most nagyon el lehetnek foglalva :-) ) Még mindig azt mondod, hogy nehezebb egy lányt pelenkázni :-) ?
Dóri pakolászott a fiókokban? :-) Segít neked már most! Ez jó.

Anita, Évi és tapasztalt fiús anyukák! Ugye most még semmit nem kell tenni a kukaccal a fürdetésen kívül? Nem szeretném, ha gondok lennének vele :-( Tudjátok ugye, mire gondolok ?! :shock:

És lassan én is csatlakozhatok a nemalvós éjszakázósok közé :-( Már 2. éjjel nem hagyott Ati aludni minket....
almi

A híresen jóalvó lányom hetek óta 7-kor ébred és ezt ma tetézte egy fél7-es ébredéssel úgy, hogy tegnap színházban voltunk, úgyhogy 11 után értünk haza, tehát igencsak bírtam volna még aludni reggel :? Délután bezzeg alszik 2-2,5 órát...
Jó legalább éjjel nem ébred fel, dehát mi azon már nagyon régen túl vagyunk hál'Isten.
Vendég

Reni!
Orsiéknak egész jól telt az első éjszakájuk, jobban mint a mienk. Mi ugyanis többször fent voltunk. Három órákat aludt, mi kettőt, egyszer pedig csak 20 percet! :cry: :cry: :cry: :cry:

Szerintem az az Évi mondta, hogy nehezebb egy lányt pelusozni. Nekem nem volt gond Levi se, a kakit mondjuk egyszerűbb volt letörölni, mint mikor Dórinak telement a puncikája is! :oops: :oops: :oops: :oops:

Judit!
Mit láttatok? Szerencsére Dóri a babkocsiban jól alszik, lehet, hogy túl jól, és ezért nem alszik éjszaka. De éjszakára még se tehetem ki a teraszra???!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Adrienn
KépKép
jul24

Sziasztok!

Na kicsit javulgat Ábel, de ahogy Viki írtad el fog tartani még egy ideig. Lassan kezdem visszakapni a kis örökmozgó fiacskámat :-)

Orsi, nagyon édes Levi. Adri múlt héten adtam kölcsön a barátnőmnek Ábel ruháit, egyet hozzámértem és rácsodálkoztam mennyit nőtt, ahogy Te Dórira most Levi kapcsán :-) Ja és az alvás. Adri én már teljesen átálltam a napi 4-5 órára, persze részletekben. November óta hozzászoktam. 1,5-2 óránként kel még most is, nem egyszerű :-( Most, hogy beteg volt Ábel és egy éjszakát végigaludt felkeltem, ahogy szokott, annyira megszokta a szervezetem :-) Nagyon furcsa volt, hogy nem keltett :-)

Szandra, Antett csodaszépek a lányok :-)

Anita, teljesen ledöbbentem Bogin. És egyébként kis örökmozgó volt picinek? Most is az?

Emőke

Kép

Kép
birdie

Gyöngyi,
ismersz Boss :wink: műszakimárkát :?: :lol: :lol: :lol:

Emőke,
csak kicsinek sietett mindennel, most igen lustácska, néha megnyerné a lassúsági versenyt :lol:

Adri,
édes Dóri a képeken, az teszik nagyon amikor vizsgálja a babát :D
Irigykedek ám nagyon, Rád is, de főleg Orsira, de jó lehet fogni egy picit :)

Reni,
igazából senki nem fogja elmondani, hacsak véletlenül rá nem kérdezel ( a mai napig nem kérdezték meg, hogy mi a helyzet Botond kukijával) Én mindig fürdés után amennyire lehetett, nem erőltettem, hátra húztam és textil pelussal letöröltem, a víztől fellazult váladék könnyen letörölhető volt. Aztán 8-9 hónapos lehetett, annyira ficergett a pelenkázón, hogy sikeresen hátrarántottam neki teljesen :shock: :oops: már nem sok volt hátra :oops: :roll: Két pisilésnél sírt utána, de azóta nincs vele problémánk :roll:

Úgy tünik rendben vagyunk :lol:

Anita
putyu

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációkat :-)

Így az első pár nap után nagyon szencsésnek érezzük magunkat Zolival, mert Levi annyira kis nyugott, rendes baba, simán alszik egyhuzamban 3 órákat, és csak akkor sír, ha éhes, bekakilt vagy fáj a pocakja, de szerencsére a pocakja csak max. 1 nap egyszer "gyötri" meg.
Én is lassan kezdek alakulni, bár a hasamon a sebem még elég érzékeny, nem nagyon tudok még "ugra-bugrálni", de ahogy telnek a napok mindig jobb lesz egy kicsivel.

Majd még írok magunkról, és teszek fel majd képeket is, de most mennem kell!
Mégegyszer köszönök mindenkinek mindent :-)

Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi, gratulálunk még1szer a kismanóhoz, nagyon formás baba :)
Majd ha lesz egy kis időd, várunk a szüléstörténettel és újabb képekkel!
Gyors regenerálódást és sok tejet kívánok :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

a végére ezt akartam: :wink:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?