Sziasztok!
Tegnap ez a fránya gép szórakozott velem!
Megírni még engedte a hsz-met, de elküldeni már nem. De kiszúrtam vele , mert még időben elmentettem!
Szandra, Katus!
Nagyon jó, hogy itt voltatok! Olyan jó volt találkozni, és dumcsizni!
Nem sok kép készült, összesen három. Valahogy elmaradt. Nem volt itt Anikó! Természetesen, nem csak ezért hiányoztál nekünk!
Dóri szokás szerint rögtön megszerezte Zéti cumiját, még jó hogy egyébként abszolut nem cumizik!
Dóri már beájult!
Mellesleg, mint már korábban többször is írtuk, és mondtuk az Évivel, bárkit nagyon szívesen látunk, csak öszznépi bulit nem tudunk a hely szűke miatt bevállalni. Ha csak előtte nem jön egy jó kőműves!
Továbbra is, mit ahogy Évi is írta bárkit várunk, ha ráértek, mi itthon vagyunk! Legyetek csak nyugodtan pofátlanok!
Gyöngyi!
Téged extra bármikor szívesen látunk, nem csak, ha gáz van!
Évi!
Bocsi! De legalább ennyi kárpótlás jár nekem a hajnali kelések miatt! És legalább nem maradtam le semmiről, míg Dóri szundikált!
Anita!
Nem semmi! Dóri is sok mindent korábban csinált, de Bogin nagyon meglepődtem. Gondolom, nem sok nyugalmatok ettől kezdve!
Reni!
Továbbra is azt tudom mondani, mint itt nálunk, hogy nyugi. TÖKÉLETES az Ati, Dóri se volt sose vastagabb, de nem is szeretném. Ők tudják, hogy nekik mi a jó!
Dórinak is voltak és vannak korszakai, amikor többször szopizott. Mi se egyformán vagyunk éhesek minden nap!
Orsiék holanp (azaz ma) nem biztos, hogy jöhetnek, mert a kisfickó besárgult!
Itt van néhány kép róla:
A mai hírek: Orsiék jönnek haza!
Dóri a múltkor úgy gondolta, hogy most egy ideig elegett aludtam, így most már második éjszakája 2-2 és fél óránként kelünk! De még bírom, hisz a múltkor ÚGY kialudtam magam!
Anita!
Bogi most milyen alvó? Van remény, hogy valaha esetleg átalszunk egy éjszakát? Bár korábban nem gondoltam, hogy ilyen jól fogom bírni az éjszakázást, amikor én eredetileg hétalvó vagyok, vagy már csak voltam?
Nálunk most a Zoli az álmos mindig, pedig ő minden éjszaka nyugodtan alszik, kivéve, ha orrot szívunk! Bár a múltkor nem is emlékezett rá!
Remélem a jövő héten már tudtok jönni!
Anett!
Gyönyörűek a csajszik, és a fotós is nagyon jó!
Kata, Viki, Emőke, Anita!
Minden kis és nagy betegnek jobbulást kívánunk!
Most mennem kell!