Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lilla!
Köszi szépen az infót!!!
Nem is baj, ha kismamiként nem dolgozol kimerülésig. Jó, hogy most lazább napjaid vannak. :wink: Lánynevek eldöntésére még van kb. 16 hetetek, nem késtetek le semmiről. :lol:
Nem tudom milyen vírusunk van, de nagyon unom már.
Igaz, ma már nem ébredtek lázasan a gyerekek, de Bence hasa továbbra is fáj. :( Adtam neki Normaflore-t, hátha segít valamelyest.

Zsebi!
Remélem nem jön semmi közbe és ma valóban mehettek haza. Majd várunk ide vissza, persze csak mikor már lesz időd babanetezni. :wink:

Nagy most itt a csend, mindenki tesz-vesz?

Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok ,én mostanába csak olvasgatok mert időm nincs irni.Látom zajlanak az események.Mostmár Patrikom ott hagy a bölcsibe ugy szalad befele.Imádja.Börgyogyászaton voltunk valami kiütés van a kis kezén.Irtora vakarja.Fenistil cseppet kapott és rázos kenőcsőt de semmit nem használ.Nem tom mit csináljak vele.

Gratulálok én is igy ismeretlenül zsebinek.Tényleg szuper gyors szűlés volt.

Na ennyi mert mennem kell a buktát bedagasztani.mig manó nincs itthon.A hétvégén is sütöttem és este nem volt belőle.Ez a kivánság hogy ma is kell bukta.

A szabadnapom erre megy el mert de a városba voltam .Holnaptol nekem is hajtás a munkahelyen.Katasztrofa amilyen sokan vamnnak.Sziasztok. :P :P
cilamila
Debrecen

Sziasztok!

Hú, mennyit irtatok!

lilla, Panka!
Én is bujom ezeket a TB-s ügyeket, de nekem tul magasak ezek. Kérdeztem a babafalván a szakértőt, de ő mindenáron a fizetősre invitál engem és nem tudom belemenjek-e.
Szoval jelenleg hosszabbitott gyesen vagyok dec. 31.-ig.
Valoszinü, hogy jan.-tol szabin leszek és márc. elejétől meg TGYS-en, aztán gyed. Ez szépen hangzik, csak nem vagyok azzal tisztában, hogy mennyi pénzre számitsak, mert igaz biztositott vagyok, de nincs ledolgozott 180 napom és minimállal vagyok bejelentve.

bendor4
Majd legközelebb beteszel a tábliba!
Leirom az adatokat:
Encike, Enikő, 30, Dorina 5.5 év, Niki 3 év, Kenézy, spontán, spontán, Dr. Varga Tamás, 21

Dorinám ma hányingerrel kelt, elvittem dokihoz és mandulagyulladást lát nála. Szerintetek ki kell majd venni?
Augmentint szed és Cebiont-Béres cseppel.
Pénteken jön az oviba mikulás, szeretném elvinni.
Ja és a mandulával összefügg, hogy sokszor a száján vesz levegőt? Én szolok rá, hogy csukd be és orrodon vedd.

Egyik kismami egy időben szül velem és rossz lett az AFP-je, mennie kellett genetikára és Uh-n látták, hogy a baba veséjével gond van. Pontosan mi nem tudom, de szerintetek beteg babájuk lesz? Levették neki a magzatvizet.
encike 2

Sziasztok!

Cilamila!
Tudja a kis családod mit rendeljen nálad, finom a lekváros bukta nagyon. :P :lol:
Na, azt elhiszem, hogy nagy hajtásra számithatsz a pénztárban, a karácsonyi roham beindul(t).
Tök jó, hogy Patrik is ennyire imádja a bölcsit, hisz sokkal könnyebb ott hagyni ennek tudatában.
Nem vagyok bőrgyógyász, de ilyesmit szoktak adni kiütésre mint amit Ti is kaptatok. Fiam lábát is rázókeverékkel kenegetem, mert mi még odáig sem jutottunk el a Dorka lebetegedése ,most az ő betegsége miatt, hogy bőrgyógyász ránézzen. :roll:

Encike!
De drága vagy, hogy megadtál minden adatot. Előbb-utóbb meglesz hozzá a táblázat is. :lol:
Ha a száján veszi a gyereked a levegőt, akkor az orrmandulájával lehet probléma. Túl nagy és nem jut elég levegőhöz.Nekünk ezért is kellett kivenni Bence orrmanduláját. Azóta rendszerint zárva a szája és az iszonyatos horkolása is megszűnt.
Garatmandula kivételt akkor szoktak javasolni, ha évente többször is tüszős mandulagyulladása van a gyereknek. Sima mandulagyulladáskor nem, csak esetleg ha az is nagyon gyakori.
Én is azon vagyok, hogy Dorkát "meggyógyítsam" a pénteki bölcsis Mikulás ünnepségre. Sajnos Bencét már nem hiszem hogy holnap délelőttig rendbe tudjuk hozni, pedig nekik meg akkor lesz az oviban. :cry:
Ami a veled egyidőben kiírt kismami babáját illeti, ha a veséjénél találtak valamit akkor gondolom tovább vizsgálják mi lehet a pontos diagnózis, azért is kell a magzatvizet levenni. Addig szerintem míg nincs meg minden eredmény nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy mi a kicsivel a gond. Ha találnak valamit az is lehet enyhébb és súlyosabb betegség, de míg nincs diagnózis addig jobb nem agyalni és a legrosszabbra gondolni. Persze tudom, könnyű ezt mondani.

Kép
Kép
bendor

Bendor!

Dorcsinak most van életében először mandulagyulladása. Most szedi a gyogyszert, remélem nem lesz komoly baj.
Orrmanduláját csak a fül-orr gégész tudja megnézni?
Egyik ismerösöm kisfiának mindakettőt vették ki 1 hete és altatták. Én annyira félnék ettől!
De tényleg horkol is.

Ha a csajszi babájának eredményéről tudok vmit, majd megirom. Gondolom nem vészes, de jobb, hogy levetettette, legalább igy minden kiderül.
encike 2

Tettem a picasara képeket.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!!!

Voltam tegnap Zsebiéknél,vagyis voltunk mert a amikor mentem a szülészet felé akkor jött olgi és kérdezi hogy :hát én?
Mondom neki hogy megyek Zsebihez mert gondoltam ő is ott volt.De csak nézett rám csodálkozva hogy már megszült mert ő nem is tudta ,nem olvasott mostanában minket mert nincs ideje szegénynek a két baba mellett.
Így ha már ott volt ő is bejött velem. :wink:
Ja jnagyon édes a Szabika,tényleg igazi minta baba!
Pont szopcsizott és ahogy jól lakott már el is aludt.
Olyan kis formás meg nagyon cuki kis pofija van. :lol:
Zsuzsa is nagyon jól nézett ki,elmesélte aygors szülését ,de kb már tudtam hála Andinak. :wink:
Ma már ha mindne oké akkor hazaengedték őket.
Lehet hogy már otthon is vannak,nem tudom.
Utánna benéztem a bébi nagykerbe de nem vettem végül semmit ,mert Balázsra nem kaptam amit akartam ,Vikinek meg majd anyukámmal megyünk el vásárolni,így csak nézelődtem.Tipegő az tényleg rengeteg van,de nagyobb babákra valókat nem igazán találtam,de majd kapnak még árut.
Ma meg reggel voltam Tg-n,hamar végeztem szerencsére.
Minden oké, a terheléses cukor vizsgálattal.
Vasat kell többet szednem.

Andi:
Nem láttam Dorkára való szoknyát sem,csak nagyobb méretben,128-ast.2700-3500 Ft-ba került,de ha benézel majd valamikor akkor lehet lesz.
Sajnálom hogy Bencéd is beteg. :cry: :cry: :cry:
Jobbulást kívánok a kis drágáknak.

Egyelőre ennyi mert hazajött a férjecském és megyünk vásárolni.

Puszi.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Jaj, de jó, hogy bekukkantottam!!!!
Drága Zsebi, szívből gratulálok Szabi születéséhez!!!!
Kiváncsian várom a részeteket, bár lehet már unod, hiszen majd'
mindenkinek elmondtad..

:lol: :lol:

Alizka, nektek Vikihez gratulálok , örülök, hogy teljesült a vágyad!!!

Andi, jobbulást a manóknak, sajnos mi is beleszaladtunk egy jó kis betegségbe, így Olivér egész héten itthon van.
Mint a tűz, olyan ez a két gyerek együtt... :? :? :?
Olivér nem alszik már napközben, Nelly aludna, de nem tud, mert állandóan a tesóját lesi.
Szerencsére csak megfázás volt, beázott a dreitex cipője , amikor a hóban tapicskolt :shock: :shock: :shock: :shock:
Pénteken megy oviba, mert jön a Miki!!!!Nem igazán várja, ui. tavaly "nem volt jó, mert lány volt a Mikulás!!" ( a vezető óvónő öltözik be)
Nelly nagyon tündér , egész nap szövegel hangosan. Csúcs a piros csipkemelltartóm, simogatja, "mondja "neki, hogy "ejte, ejte".
Éjjel egész jól alszik max. 2x ébred, mióta tejpépet kap vacsira, sajna kevés volt a tej. :cry: :cry: :cry:
Napközben még jóllakik a tejcsivel, délután kap gyümölcsöt uzsira.
Reeggel felébred és dumál a játék tükörbe, hogy "bababbabbbaa".
:lol:
Hjja, igazi nő!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilla dokinéni, le a kalappal előtted!! Nagyon ügyesen diplomáztál!!!

Most csak ennyi, mert hiányol a csajom! :lol: :lol: :lol:

Puszi

Encike!
Hát... ami azt illeti szerintem jobb ha fül-orr-gégész mond véleményt a gyerekedről, mint egy hozzá nem értő orvos. Gyerekorvosotok is megnézheti, de a végső szó mégiscsak a fül-orr-gégészé, hisz az ő szakterülete az orrmandula. Persze ő is max. csak javasolni tud, a szülő dolga hogy döntsön.
Altatásban csinálták a fiamnak is az orrmandulaműtétet, féltem én is nagyon tőle. De a kis hősöm nagyon jól viselte, meg ahogy láttam a többi gyerek is. Altatástól én is idegenkedem, persze egy aneszteziológusnak ez is csak rutin. :roll:
Oké, majd ird meg mit tudsz a kismami babájáról. De remélhetőleg semmi komolyabb probléma nincs a kicsivel.
Várom a krémes receptedet!!! :P :P :P

Panka!
Szenzációsak a képek, nagyot nevettem a bevásárló szatyros képeken. :lol: :lol: :lol: :lol: Te lányodat sem kell félteni úgy látom ha hülyéskedéről van szó. :lol: :lol:
Haja nagyon szép. :wink: Dorkának is hasonló ha kifésüljük neki a gyűrűit.
Tettem fel én is 3 képet. :wink:

Alízkám!
Örülök, hogy a terheléses cukorvizsgálatod rendben van. Kerekedik szépen a pocid a tali óta is gondolom. :wink: Mennyit híztál eddig? Mert csak pocira megy ami feljön, úgy láttam. (Húúú, de értelmes mondatra sikerült. :lol: :lol: ) Keményedések, pocifájás megszűnt?
Köszi szépen, hogy megnézted nekem a szoknyákat. Mint irtam nem életbevágó nekünk.
Sajnálom, hogy nem láttál semmi jót amit szerettél volna venni. :?
El is hiszem, hogy kis tündérke lehet a kis Szabi baba. Remélhetőleg ez már az első éjszakájuk otthon. :wink:

Kriszti!
Jobbulást kívánok én is Olivérnek, gyógyuljon meg mihamarabb a drága.
A Te két gyereked együtt olyan mint a tűz????? :shock: :shock: :shock: Hát akkor mit mondjak én. :roll:
Neked a kicsi még nem rohangál, nem veszekednek stb. Majd meglátod később mi lesz ha most elevenek együtt. :lol: :lol:
Mozgása beindult már a kis Nellynek? Voltatok végül másik dokinál vele? De lehet csak a nagy súlya (viszonylag nagy ez csak) miatt lustibb, nem?

Képzeljétek, ma Bence felfedezte a Monopolyt amit karácsonyra fog anyuéktól kapni. :roll: :roll: :roll: :roll: Én vettem meg, hétvégén viszik el. Ma gyorsan be is csomagoltam a Mikulás ajándékokat, míg azt is fel nem fedezi. :roll: :P
Ma az Alexandra online-os könyvrendelésünk is megjött, kérdezte ezeket ki és mikor kapja. Kénytelen voltam megmondani, hogy apunak meg öcsémnek karácsonyi ajándék lesz. SZerintem lassan összerakja a képet, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékokat. :P :P

Kép
Kép
bendor

Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Látom ismét nagy itt a pangás, pedig kint sem lehet sok mindent csinálni, ramaty idő van. :cry: :roll: :roll:

Zsebi!
Otthon vagytok már?????????????

Anita!
Megnéztem az új képeiteket, tündér cukorfalat a lányod. :lol:
Ha van időd, gyere , mesélj, hogy álltok a hasfájással és fogzással?

Bea, Márti, Évi, Zita, Olgi!
Merre vagytok?????????????

Zsuzsi!
Ezúton is köszi szépen a licitálást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
bendor

Anita!
Megnéztem az új képeietekt, nagggyyon jók, olyan aranyos lányod van:)Az a csurka... 8) Na meg látom van neki is katicás lufi, kezdődhet a katica mánia :wink: Vigyázat, erőssen addiktív! :lol:
Lánykád tiszta apja :wink: , de vmikor meg rád is hasonlít(ahogy ez már lenni szokott :wink: )

Emikém elég nyűgös volt délelőtt, lehet az idő miatt, most alszik,de csak felületesen, délután meg megyünk a Télapóhoz 8)

Kép
pankaa

Panka!
A kis nyügös katicaimádódnak, hogy jobb kedve legyen:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Csak gyors jelentkezés. Tegnap szerencsére hazajöhettünk, mindketten jól vagyunk. Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, a látogatásokat, a finomságokat amiket hoztatok és a sok kedvességet!!!! Igazán jóérzés volt, hogy így gondoltok ránk!
A szüléem történetét azt hiszem, mindenki tudja, úgyhogy azt már nem részletezem, ilyen szülést kívánok mindenkinek! Kivéve ugye azokat a "kis" bonyodalmakat, hogy Szabi belekakilt a magzatvízbe, és hogy háromszor a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór, de szerencsére nem okozott egyik sem nagy problémát, csak ijedtséget.

Néhány szó a klinikáról. Írtam korábban, hogy majd akkor tudok hasonlítani, ha mindkettőt tapasztaltam. Nos, egyértelműen a Klinika viszi a pálmát!! Többet nem választanám a Kenézyt! Nagyon kedves volt mindenki, még a csecsemősök is :wink: . Az egyágyas szoba meg aztán külön főnyeremény volt, szinte szállodában éreztem magam. A kaja ugyan pocsék volt, de gasztronómiai élvezetek majd máskor.... :) De képzeljétek, nekem még Kovács Judittal sem volt problémám!

Szopival alakulunk, nem azt mondom, hogy tökéletes, de Szabi igazi szopós baba, ahogy a csecsemősök nevezték, úgyhogy remélem, legalább annyi tejcsi lesz, hogy néhány hónapig ne kelljen pótlás. Márti is volt olyan aranyos, hogy fölhívott, és fölajánlotta a segítségét, amivel azt hiszem, élni is fogok.

Nem sikerül most a Picassára képeket fölrakni, ezért most teszek ide párat.

Kép Kép Kép

zsebi_baba

Zsebi baba!
De drága a kis Szabi baba a képeken. Büszkék lehettek rá!
Örülök hogy otthon vagytok és nincs semmi extra bonyodalom körülöttetek, minden rendben van. Klinikával is elégedett vagy külön jó dolog. Jöhet majd a 4. baba is. De lehet vele már be sem érnétek a klinikára, otthon születne, kiindulva a mostani extragyors szülésedből. :lol: Szopiba bele fogtok jönni 100%-osan, ne add fel.
Még 1x szívből gratula a kis gyönyörűséghez!!!!!!! Sok tejcsit, pocifájás mentes napokat!!!

Ha valakit érdekel ajándékötlet gyerekeknek karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra:
http://www.mesekonyv.fw.hu/
Nem drága és ötletes. Közelebbi infót nem tudok mondani, tegnap tudtam meg hogy ilyen is létezik.

Kép
Kép
bendor

Még néhány kép:
Kép Kép Kép

zsebi_baba

Sziasztok!

Zsebi! Még egyszer szívből gratulálok Szabihoz!!! Örülök, hogy minden ilyen jól ment/megy, ügyesek vagytok! Nagyon szép baba, és tiszta Apukája!!!! :wink:

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Andi!
Köszi szépen, megkaptam az emilt. :wink:

Zsebi!
Puszi a kis buksójára! :wink:

Bea!
Merre vagy?????dolikkal mizújs???

Szóval a Télapó ünnepség jó volt, igaz csak pár darab mézes kalácsot tudtam kidekorálni, és egy papír angyalka készítésébe is csak belekezdtem(amit egy nőci befejezett nekem :wink: ), mert ugye hiába volt ott Emili apukája, kicsi lányára nem figyelt, belemerült a pc-k világába kedves munkatársakkal(na nem mintha nem erről beszélnének egész nap :twisted: ).Szóval emili megkóstolta a ragasztót is,szerencsére? nem ragadt be a szája :lol: , gyorsan lemostam.
Télapót eleinte leste, aztán felbátorodván nekirontott, elkezdte paskolnia térdét, kivette akosarából a csomagokat, és minden fényképen szerepel, amit szegény szülők csináltak volna a gyerekükről. :lol: Egyszerűen nem lehetett eltántorítani onnan, átváltozott krampusszá :twisted:
(mondtam is a 2 hivatásos krampusznak, hogy menjenek nyugodtan haza, majd Emili megoldja...)
De gyermekem olyan édesen viháncolva szaladt vissza hozzám minden egyes rászólás után, hogy haragudni nem lehetett rá. :wink:
A végén persze megkapta a bónusz ajit:Kippkopp a fűben c. könyvet.Csomagolás bontogatása is jó buli volt, főleg mikor vissza akarta csomagolni, persze egyedül, és persze nem ment :lol:
Egyszóval:jó volt 8)

Kép
pankaa

Sziasztok!

Zsebi!
A kis Szabi valóban tiszta apja, le sem tagadhatná. :lol:

Panka!
Édes lehetett Emili ahogy megbarátkozott a Mikulással és beállt mellé segíteni. :lol: :lol: :lol:
Kíváncsi vagyok én is, ma a bölcsis Mikulás milyen hatással lesz Dorkára. Öröm lesz vagy sírás. Már nagyon készül, mondogatja, hogy a szép jujáját (ruháját) veszi fel. :lol:
Végre megvan az új fényépezőgépünk, remélem már a képek készítésével sem lesznek gondok. :roll:
Ragasztókóstolás Emikénél: :evil: :evil: :evil: :evil: , azért remélhetőleg nem olyan finom az, hogy rászokjon. :lol:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Sajnos nincsenek jó hireim. Ma lementem Zatikhoz a terhes ambulanciára, hogy megnézzük, mizujs a picivel. Szóval az uh-s nő megnézett, a picivel semmi gond, viszont a jobb vesemedencém nagyon ki van tágulva, plusz talált benne a nő egy 7 mm-es követ. :shock:
Szóval el vagyok kenődve... A tágulatra számitottam, mivel egész életemben baj volt a vesémmel, de még soha nem volt vesekövem :(
Remélem a babucinak semmi baja nem lesz...
Vendég

Lilla!
Veseköve a férjemnek is volt, ráadásul neki problémát is okozott, tudom milyen vacak dolog tud lenni. De lehet nálad épp olyan helyen van hogy nem okoz semmit, csak elvan ott magának. Igyál sok folyadékot, akár alkoholmentes sört is (de jó lenne ilyenkor ha görögdinnye szezon lenne) hagy mossa csak a vesédet és kipisiled. :wink: Azzal a babádnak sem ártol.
Babókádnak semmi baja nem lesz a te vesekövedtől, hidd el. De gondolom ezt Zatik is mondta, nem?????????? Ugyhogy fel a fejjel. Az idegeskedés nem tesz jót most nektek.
Egy kis vidítás:

Kép

Kép
Kép
bendor

Andi!

Kösz szépen a biztatást. Én is abban reménykedem, hogy ha eddig nem okozott panaszokat a kő, akkor ezután se fog. Zatik azt mondta, hogy a biztonság kedvéért menjek el nefrológiára, úgyhogy beszéltem az ottani dokimmal, és mondta, hogy menjek hétfőn 11re, és megnéz. Remélem ő is valami biztatót fog mondani.
Te jössz jövö héten Pókához?
Vendég

Lilla!
Így van, nefrológián biztos megnyugtatnak majd és jó alaposan megnézik neked azt a követ.ÉS biztos tanácsokat is kapsz. :wink: Vagy nem. :lol: :lol: :lol:
Most úgy néz ki, jövő kedden reggel mennék hozzá, tudod, reggel 7 körül a 3. emeletre. (így nem kellene fél délelőtt az ambulancián ülnöm a műtétei miatt) De persze ezt előtte vele is meg kellene beszélnem. De ehhez az is kell, hogy aznap ott legyen és egyáltalán ne itthon üljek beteg gyerekkel. Remélem Bence is összekapja már magát addigra. Kicsit fájlalja még a hasát. Gondolom a vírus jól "megdolgozta" neki. :roll: KépKép

Kép
Kép
bendor

Lilla!
Így van, nefrológián biztos megnyugtatnak majd és jó alaposan megnézik neked azt a követ.ÉS biztos tanácsokat is kapsz. :wink: Vagy nem. :lol: :lol: :lol:
Most úgy néz ki, jövő kedden reggel mennék hozzá, tudod, reggel 7 körül a 3. emeletre. (így nem kellene fél délelőtt az ambulancián ülnöm a műtétei miatt) De persze ezt előtte vele is meg kellene beszélnem. De ehhez az is kell, hogy aznap ott legyen és egyáltalán ne itthon üljek beteg gyerekkel. Remélem Bence is összekapja már magát addigra. Kicsit fájlalja még a hasát. Gondolom a vírus jól "megdolgozta" neki. :roll: KépKép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi!
Na milyen volt a mikulás buli?

Lilla!
Vesekő: :( majd mnd el mit mondott a nephrológus!
Pocakfotót még nem is láttunk :wink:

Megjártuk ismét Pestet, de most csak a westendben voltunk, amig a férjem intézte adolgát.Emili katasztrófa volt, 6kor keltünk, a kocsiban nem aludt, pedig majd leragadt a szeme. :evil: Üzletekbe sem tudtam nagyon nézelődni, folyton hisztizett.Na azáért sikerült a Next-be vennem egy farmert, 8000-ért :wink:
1 óra után aludt csak el, kb. fél órára. :(
Most már anyóséknál vagyunk, de holnap délután megyünk is vissza vszleg.

Kép
pankaa

Panka!
Jó az avatarod, ezt tegnap elfelejtettem mondani.
Emike ismét nyügösködött? Csak nem bújkál benne valami? Remélem nem. :?
Szupi volt a mikulás ünnepség, szerencsére Dorka sem sírt, sőt... mikor meghallotta a nevét, hogy ő kapja a csomagot egyből a miku mellett termett. :lol: Hozok majd képeket is. :wink:
Képzeljétek a kis Dánielffy kislány ( a színész lánya) úgy megijedt a mikunak beöltözött apukájától, hogy sírva fakadt. :( Igaz ő még csak vasárnap lesz 2 éves. De apukája itt is jól szinészkedett ha a saját gyereke sem ismerte meg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Férjem most ment el mikuláskodni, hozzánk meg holnap délelőtt fog jönni a mi "házimikulásunk". :wink:
Édességekből már ki sem látszunk, pedig hol van még a vége?! :P

Bencét ma elvittem dokihoz, csak nézzen már rá ő is. Egy vírus ment át rajta, semmi különösebb teendő nincs vele, továbbra is diétázzon, mehet a Normaflore. Hasa pedig azért fáj, mert tiszta levegős neki, fel van puffadva a doki szerint. Vettünk Espumisan-t reméljük segít neki. Ha minden jól megy hétfőn már ő is mehet oviba.

Kép
Kép
bendor

Kép Kép
Többit majd picasára teszem fel.

Kép
Kép
bendor

Andi!
Na remélem segít Bencének az Espumisan!
Színészt nem ismerem :oops: , de tényleg jó lehetett, ha a sajét gyereke sem ismerte fel :lol: Szegény jól megijedt akkor.
Dorka mg Bence mennyire különböznek egymástól a képen, alig hasonlítanak :lol: :wink:
Csini Dorka ruhája!
Mindjárt nézem a képeket a picasán;)Ja, még nincsenek is fent.
Nem, szerintem nem beteg lesz Emili, hanem csak ilynje van.Lehet a frontok :roll: :?

Anita,Zita!
Aranyosak a képek, megnéztem őket:)
Anita:neked jó még a lufi?A miénk már rég leeresztett, és nem is lehet újrafújni, mert össze van ragasztva a szája :?

Kép
pankaa

Panka!
Feltöltögettem végre.
Csak a képen gondolod hogy különbözőek a gyerekeim vagy az életben is?
De egyébként valóban, teljesen különbözőek külsőleg is, és a belső tulajdonságaik is nagyrészt. Pedig egy "alomból" valók :lol: :lol: :lol: :lol: és mégis. :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Zsebi, de jó, hogy tettél fel képeket!!!
Édes kis morzsa Szabika, 1000 puszi neki, tündér kislegény! Kérem az a csókos száj agyali!
Szerintem rád is nagyon haonlít, leginkább a szemecskéje és a nézése!!!!!

Andikám Dorkának gratulálok, hogy ilyen kis talpraesett csajszika!!!
Cuki az ünnepi szerkóban! Bence meg már olyan komoly kiskrapek!
Ő is hisz még ugye a Mikiben?
Ejnye, ejnye Zsolti bácsi, a nagyobbik lánya Olivér csoporttársa, náluk miért nem ő volt a Mikulás????? Ott csak a "Mikulás felesége " járt, idézem "nem valami nagy szám"......
Hozzánk viszont jön délelőtt az "igazi"!! Egy barátunk beöltözik és ő adja át a csomagot a gyerekeknek. Remélem nem fogja felismerni Olivér, mert akkor dől az egész story...

Panka, Emike fürtjei angyaliak, nehogy vágjatok belőle!!!
Puszi a drága kis rongy boszorkánynak!
Gondolom te is nadrág ügyben szenvedsz, szívből átérzem.

Lilla dokinéni kitartás!!! Biztos nagyon fáradsz lehetsz, pocakosan diplomázni, bedobnak a mélyvízbe stb. Ne stresszeld magad, ügyes vagy nagyon, fejedben a tudás és a pocidban a drága gyermeked, semmi baj sem lesz!!!!! Bízz magadban és minden működni fog!!

Puszi mindenkinek, csinálok valami rendfélét nehogy elájuljon a Mikulás!

Szép napot nektek!!

Sziasztok!

Panka! Emike Mikus sztoriján úgy nevettem, el is meséltem a férjemnek is! Tündér lehetett, még jó, hogy nem tudtál Rá haragudni! :D

Andi! Dorka nagyon csini volt a bulin! örülök, hgy el tudtatok menni, ezek szerint Bence is jól van már, hálistennek! Dorka is bátor nagylány! :D

Kriszti! Olivér szerint nem nagy szám a Mukulás? :lol: De azért hisz még benne?

Hozzánk holnap jön az igazi, ill. Anyukámékhoz, mert megyünk ebédre úgyis, meg a Mikulás is! :lol: Ma reggel csak a csomagot küldte, teszek róla képeket a Picasara! :D

Ma meghívtak minket anyósék ebédelni....biztos betegek.... :? Jönnek be, és elmegyünk vhova.

Kép
zsuzska81

Hello lányok

Ezer bocs a hiányzásomért. Mindenféle dolgok történtek. Miután meghalt nagyim, jöttek a vendégek, egyfolytába nálunk volt valamilyen rokon. Aztán, megsérült a lábújjam, vagyis lábújjaim. Mindkét nagylábújjamba bele vágtam, és begyulladtak. Mire már kezdett begyógyulni, Sanyi meglökött véletlenül és beleszúrtam a sebbe. Kifordult a hús és nőtt egy vadhús rá. :( :( :( :(
Nem akarom elkiabálni most már úgy néz ki hogy javul.

Sopronból írok nektek. eljöttünk a Lővér Szállodába wellnessezni Patríciával és a sanyi uncsijáékkal, Máté (9 hós).
Patrícia nagyon jól bírja, habár az este majdnem éjfél volt mikor elaludt, ami nem szokása, mert fél 10től reggel fél 9ig alszik általában. Ma 8kor kelt. Most alszik az utazóágyba. :lol: sanyi is alszik, kimeritette a szauna, patríciát meg a medence. ugyanis ma volt először medencébe, vagyis pezsgőfürdőbe.

Én ahelyett hogy pihennék, gondoltam írok végre nektek amig nyugi van. Nem olyan könnyü babával el menni ilyen helyre, de nagy örömünkre Patríciával semmi gond nincs, nem sír csak ha valami baja van, eljátszik, étterembe is elvan a babakocsiba, bónagyon jó baba. Már 280 gr. eszik reggel, napközbe meg 150-180. Tejcsi még van szerencsére.

zsebi: GRATULÁLOK SZABIKÁDHOZ. Olvastam én minden nap, csak nem reagáltam. nagyon szép, könnyü és gyors szülésed volt, leszámítva a kisebb komplikációkat de az a ritka mikor semmiféle probléma nincsen. Gyönyörü baba. szerintem hasonlít rád, bár párodat nem ismerem.

Panka. nagyon cuki s szép kis hercegnő Emili. Jó a bevásárlós kép. Látom sokszor kérdezted hogy csináld e a cumitartót. Persze hogy kérem, csak ha lesz rá időd, aztán tájékoztassál az árról. Ha egyszer azt mondtam hogy kérnék én is egy olyat akkor úgy is gondoltam, nem áltozik a véleményem. Előre is köszike. Jó sokat jártok Pestre. :lol:

Andi: De ésed dorka a képeken, látszik hogy élezte a Miku bulit, és Bence is milyen sokat nőtt amióta nem láttam, igazi pasi. :lol: :lol: Meggyógyult lánykád?
Mért írtad ogy lestrapált anyuka vagyok? :roll: karácsonyi dekorációrol kérünk képet, tavaly mindenki feltette a karácsonyi cuccos képeket. Igaz nekem még arra nem volt időm hogy kidekoráljam a lakást de majd ha haza értünk igyekszem megcsinálni. Idén kisebb fánk lesz mint a tavaly, és rózsaszín gömbökkel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Aliz: örvendek hogy jó a cukorvizsgálatot eredménye, biztos nagyon szépen fejlődik Vikike. Kérünk pocifotót. Balázskának mit hozott a Mikulás?

Zsuzsi: Milyen volt a mikuás bulitok anyukádéknál?

Kriszti: Mindig jókat nevetek amikor olvasom a kis családi történeteidet. :lol: :lol: Aranyos kis családod van, nem unatkozol egy percet sem mellettük. Hogy van Nelly baba? Izeg mozog már? Nem tettél fel képet az overállról amit mondtál hogy eladó. és az árát.

Patrícia kapott Mikulásra egy Miku ruhát sógornőmtől, nagyon cuki volt benne, ő volt a Mikulásunk. Csináltunk egy csomó fotót majd teszek fel ha haza értünk.

Puszika mindenkinek, és kellemes hétvégét. Itt eléggé ramaty idő van.

Zita & Patrícia
Vendég

Sziasztok!

Andi!
Hát annyira nem ismerem belülről a gyerekeket, de szerintem is különbözőek :wink:
Nagyon jók a képek, a Judit barátnősön mintha azt mondanák, hogy "látod milyen szép a hajam?-és nekem csini ruhám van? :wink: :lol:

Zsu!
Ügyesen levágtad afrufruját:)Látom ő is szereti a csokit:)
Milyen volt az anyós ebéd?

Emili este 7kor már nem bírta, vinni kellett fürdeni, és aludt is reggel 7ig!!:)Ja, és most is alszik már! :wink:

Kép
pankaa

Zita!
Hú, j messzire mentetek!De biztos nagyon szép,majd várjuk a képeket!;)
Patríciának nem lett nagyon száraz bőre a medence víztől?Emili csak a babauszisat bírja, a strandosoktól nagyon kiszárad, érdes lesz.:(
Tényleg nagyon jó baba, hogy így bírja a kiképzést!;)
Gondolom nektek is jól esett a wellness;)
Ok, akkor csinálom a láncot;)
Mit műveltál te alábaddal???Mivel vágtad meg??És hogy hogy Sanyi meglökött és megint belevágtál??Pedikűröztél, és megszúrtad az ollóval?? :roll:

Mindenkinek kellemes Télapóvárást kívánok!
Kép

Kép
pankaa

Sziasztok!

Tettem föl néhány képet a picassara.

Zita! De irigyellek az éjszakákért! Mi egyelőre elég nehezen viseljük a 3-szori kelést, de bízom benne, ha rendesen beindul a szopcsi, lesz ez jobb is. Márti már 2X volt itt, szerintem jól haladunk.

zsebi_baba

Sziasztok!

Kész vagyok. :evil: :evil: Változatosság kedvéért most nekem van 38.0 fokos lázam és az izületeim fájnak, majd megfagyok. :cry: :cry: :cry: :cry: Mondjuk meglepő lett volna ha én nem kapom el valamelyik gyerektől a kórságot. :roll: :roll: :roll:

A délelőttünk szuperül sikerült, itt voltak anyuék és jött a mikulás is, hozta a gyerekeknek a sok ajándékot. Volt is nagy örömködés, bár Dorka szégyenlősködött, nem mondott verset, csak Bence. Bence megállapította, hogy nem is az igazi mikulás volt nálunk, mert a szakálla biztosítótűvel volt a sapijához fogatva. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Még azt éppen nem mondja hogy nincs is mikulás, csak annyit, hogy nem az igazi jött. :lol: :lol: Innen már gondolom egy lépés, hogy rájöjjön a nagy igazságra. :twisted:
Ja , köszi mindenkinek a képekre a dicséreteket, pontosabban a gyerekekre. :P
Majd teszek fel a mai napról is, ha összekaptam magam. :roll:

Zsebi!
De drága a kicsi Manótok. Azok a képek ahol a gyerekek együtt vannak elfotózva igazán meghatóak.
Örülök, hogy alakul a szopcsitok. Ha a kis drága nem lesz hasfájós hamarosan nyugis éjszakákra számithattok majd Ti is. Így legyen....

Zita!
Semmi rosszat nem akartam a lestrapált anyuka megjegyzéssemmel mondani Neked, :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: félre ne érts. Mint skpye-n is irtam csak arra gondoltam, hogy sok a melód, kevés az időd, ha nem jutsz el a babanetig gyakrabban és a fényképfeltöltögetésig. De sebaj, jössz amint van időd, nem szemrehányás ez, de tényleg.
Nagyon jó wellnessezést Nektek. Örülök, hogy a kis Patrícia is jól bírja az idegen környezetet. Majd várjuk a beígért képeidet. :wink:
Nekünk idén pirosba öltöztetett karácsonyfánk lesz és idén először nem az éjszaka leple alatt öltöztetjük a férjemmel, hanem közösen a gyerekekkel. Így lehet nemcsak az általam óhajtott piros gömbök kerülnek majd fel, hanem mindenféle amit itthon találnak. :lol:
Köszi, Dorka jól van, hétfőn mehet bölcsibe. (kopp-kopp)
Bence hasa még mindig fáj, reggel is picit ment újra a hasa, úgyhogy nem is tudom ő tud-e menni hétfőn. lehet kettesben fogunk itthon kuksolni. :?
Lábujjaid jól megjárták, férjedtől kérj rá gyógypuszikat, hátha hatnak. :D :D :D

Kriszti!
MInt irtam, Bence még hisz a mikulásban, már csak az a kérdés meddig?! :P :roll:
Bölcsinkben állitólag már hagyomány,hogy Dánielffy Zsolt a színész. A nagylány, Dorka fel is fedezte hogy apa van beöltözve. Na bezzeg a kicsi.... :cry:
Ha már az ovis mikulásotok nem volt nagy szám, az otthoni bejött Olivérnek???????????????

Zsuzsi!
Pannika édespofi nagyon a képeken. Jó családi banzájt Nektek anyósodékkal!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Bár már gondolom rég túl vagytok rajta és túl is élted. :lol: :lol:

Boldog Mikulásozást Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi!
:(Neked is gyógyulást kívánok, minél hamarabb!!!!Gyerekek akkor már meg is gyógyultak?
Bence és a Miki::)Szerintem is hamarosan rá fog jönni, csoda hogy eddig nem kotyogta el neki vmelyik gyerek, de a suliban legkésőbb biztos ki fog derülni:(

Zsebi!
Nagyon aranyosak a képek, köszi!Milyen jól áll Bogi kezében Szabika:)
Jó az új vonalzó is :wink:
Hát az éjszakai keléseket nehezen lehet megszokni szerintem, nekem legalábbis csak sokára sikerült :(

Tegnap este megint hepajkodott aszomszéd, Timi le is ment, de atulaj már részeg volt, a haverja meg csak lökte a rizsát. :twisted: De bement hozzjuk Tomi, és megmutatta amax. hangerőt, amit még tolerálni tudunk :lol: A haverja meg mondja neki, hogy biztos én küldtem le, mert neki is van felesége, gyerek, és ők is társasházban laknak!!!, és náluk is az asszony küldözgeti őt!!!!!! :evil: :x De akkor miért kell nekünk szólni??????????Miért nem tudják maguktól, hogy legyenek csendben????? :x :x
Én már annyira unom ezt az állapotot :cry: :cry: :cry:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a Mikulásozás Anyukáméknál, Pannika nem is félt tőle! Tesóm barátja meg úgy alakította a Mikut, mint aki mindig ezt csinélja! :lol: Tettem képeket a Picasara! Előtte délelőtt a babauszin volt víz alatti fotózás, meg videózás, és ott is volt mikusapka is, így abban is! Jövő héten kapjuk meg a képeket dvd-re írva, tök jók lettek amúgy, én válogattam ki, hogy mit kérünk. :D Pannika amúgy is nagyon ügyi volt, reggel 3/4 7-től fél 3-ig volt fenn, pedig ugye volt izgalom bőven, és egyáltalán nem volt nyűgös! Most alszik!

Zsebi! nagyon édes Szabika! És olyan jók a tesós képek!!!! :D

Andi! Jaj, remélem, jobban vagy!!! Gyerekek? Bence hasa fáj még?

Panka! Szomszéd.... :twisted: Akartam már kérdezni, ugye vasárnap jártok Ti is úszni? Most szept-től mi is, de még nem találkoztunk, ezért kérdem.

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Hát... jobban nem vagyok az biztos . :roll: Egész éjszaka a wc-re rohangáltam hasmenéssel. Fáj minden porcikám, 38.3 a lázam, erőm semmi. Vettem be Immodium kapszulát, így most jobb a helyzet. Egész délelőtt ágyban voltam a brutális éjszaka után.
Nagyon remélem hogy a gyerekeket és Tibit nem fertőzöm le. Dorka már szerencsére ismét pörgös, eleven, kutya baja, holnap megy is bölcsibe. Elmagyaráztam neki, hogy kivételesen apa viszi majd reggel, anya meg marad itthon. Tudjátok mit mondott a drágám? Anya , te meg menj el a doktor bácsihoz. A szívem akkorát dobbant mint még soha, legszívesebben össze-vissza puszilgattam volna, de tűrtőztetnem kellett magam, nehogy lebetegedjen ő is.
Bencének tegnap este még picit fájt a hasa, ma már nem. Ha ma még fájna akkor holnap marad itthon, de ha nem akkor megy oviba, mert más baja nincs.

Panka!
Az alsó szomszédotok nem százas, az tuti. :roll: :roll: És még finom voltam. Nem csoda hogy besokallsz tőle. :evil:
Azt hiszem, jelenlegi állapotomat nézve nem tudok menni a kuponért, és azt be tudnám váltani. NYugodtan add másnak ha kéri valaki. :wink: MIndenesetre még 1x köszi, hogy felajánlottad!!!!

Zsuzsi!
Pannika egyszerűen szenzációs a szerelésében. És tényleg nagyon ügyes hogy nem félt a Mikulástól. Igazi belevaló csajszi. :wink: Nagyon jók a képek!!!!!!!!!

Majd teszek én is fel a tegnapi napról. :wink:

Kép
Kép
bendor

Zsu!
Igen, vasárnap szoktunk menni, de ma nem voltunk.Mi egyébként nem abba járunk ahová ti, mi az első ajtónál vagyunk, ti bejjebb mentek, a Nagy Zsolt félébe, ugye?
Nekünk is volt ilyen víz alatti fotózás :wink:
Jajj, de édes Pannika a jelmezben!!!:D
Kép

Kép
pankaa

Képzeljétek, délután voltunk a főtéren nézelődni.Megálltunk az egyik bódénál, egy kerámiásnál.Egyszercsak látom, hogy egy szakadt nő-szerintem csöves-nézeget egy kerámia szivecskés tartódobozt, majd egy laza mozdulattal zsebre vágja! :twisted: Goyrsan kérdem az eladót, hogy a "hölgy" fizetett érte?Mert szerintem nem :twisted: Gyorsan utána futott a srác, és visszaszerezte a zsákmány! 8) Persze addig ott maradtam "vigyázni" a portékáira, nehogymá' vki más még lenyúljon vmit! :evil:
Na ilyet sem láttam még az biztos, szerencsére!(mármint lopást :lol: )
Persze arendőrök szembe beszélgettek egy másik bódéssal :?

Kép
pankaa

Sziasztok!!!

Úgy látom mindenkinél jól sikerült a Mikulás nap. :D
Nálunk is jó volt,egyáltalán nem félt tőle Balázs. :D
Nálunk apukám volt Miki. :D
Amikor bejött kikerekedett szemmel nézte utánna a kezét is megfogta hogy menjen be vele a szobába meg még puszit is adott neki.
Örült az ajándékoknak is csak hát a bőség zavarában azt sem tudta melyiket nézze.
De még másnap is sorolta hogy húúúúúúúúú (mutatta a kis kezével hogy milyen sok) nyam-nyamot hozott neki a MIkulás meg a szobájából hozta elő az ajándékokat amiket még kapott. :lol:
Majd teszek fel képeket is.

Andi:
Ó szegénykém jól lebetegedtél. :cry: :cry: :cry:
Jobbulást neked,drága!
Nagyon aranyos Dorka hoyg elküldött a doktor bácsihoz. :D
Jók a képek is nagyon, olyan szépek rajta a gyerkőcök. :D
Hát igen a mostanában már kiokosítják egymást a gyerekek a Mikulással kapcsolatban ,ha eddig nem is de az iskolában már biztos rá fog jönni az igazságra Bence. :(

Zsu:
Jaj hát nagyon drága Pannika abban a Miku szerkóban. :D
Vagány csajod van hogy nem félt a Mikutól. :D

Panka:
Eza szomszég tényleg egy f...fej már bocsánat de az ilyen bunkókra sajnos nem tudok mást mondani.
Aranyos lehetett a kis krampuszod. :wink:
Ügyes a kis uszóbajnokod. :D

Zsebi:
Nagyon jók a képek,úgy látom a nagy tesókat is elvarázsolta Szabika. :wink:
Nem csoda,tényleg nagyon kis cuki baba. :D

Pintyus:
ÚÚÚÚÚÚ de jó nektek!Irigyellek. :cry:
Tök jó hogy Ptrícia is élvezte.
Én is elmennék egyet wellnessezni.
Nagyon aranyosak a képek ,megnéztem őket.

Kriszti:
Jobbulást Olivérnek..
Hú most nézem már 7 hónapos lesz Nelly hogy telik az idő....
Akkor igazi nőből van a csajod. :lol: :lol:
Milyen volt az otthoni Mikulás?

Na ennyi voltam egyelőre.
Puszi.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok,

Jaj Zsuzska de irigykedek az uszis fotózás miatt. Mi voltunk pár hete megnézni a babaúszást, akartunk is menni 2 hete, de sajnos kisebesedett Anna nyaka, olyan ekcémaféle ezért nem mentünk. Akkor azt mondták hogy majd csak januárban lesz fotózás. És mi az hogy két helyre lehet menni?Én ezt nem is tudtam. Akkor most hogy is van ez?Most hétvégén már mi is megyünk!!!!Alig várom.
Zsuzska nagyon édes a kis mikud:-)))) Anna is beöltözött, tettem fel fotókat:
http://picasaweb.google.hu/tigris1978/Anna#

Panka: a mi katicánk még mindig birja, bár én tudok bele levegőt fújni szivószállal, a mienk nincs beragasztva. Sőt ma felhivtam a bácsit akitől vettem és azt mondta egyik este elvihetem a lakására és telefújja nekünk héliummal ismét. Nagyon aranyos! Ha gondolod megadom a számát.

Bendor
Nagyon helyesek a gyerekek és ahogy a többiek is irták lassan majd valóban elkerülhetetlen lesz hogy Bence rájöjjön nem olyan igazi a mikulás mint ahogy azt hiszi. Csak majd gondolom azt kell vele megbeszélni hogy Dorkát ne fossza meg ettől az illuziótól még pár évig, nem?

Most mennem kell, mert Anna hiányol.
Egyébként jól vagyunk, hasfájás már nincs, az innyét is elég jól tudjuk kezelni. Egyre ügyesebb és okosabb. Nagyon sokat nevet, sőt már kacag is, imádom a kis hangját. Pár napja már megfordul a hasáról a hátára, és mostmár gyakoroljuk a visszafordulást is. Sajnos 3 hónaposan rászokott hogy éjszaka is 3 óránként eszik, de ezt leszámitva minden ok velünk. Imádom a kiscsajt:-))))))

Bocs az ömlengésért.

Puszi mindenkinek

Jaj majd elfelejtettem:
Zsebi: GRATULÁLOK ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK NEKTEK!!!!!Nagyon szép babát hoztál a világra, remélem majd láthatunk élőben is, nemcsak fotókon.

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!

Panka! Ugyanoda járunk, mint Ti.... Szerintem legalábbis... :oops: Ha bemegyünk az információnál, rögtön szemben van a kismedence, egy külön helységben. Mariann (vezetéknevét nem tudom :oops: ), aki mindig ott van, a másik oktató változó. Amúgy én a múlt héten tudtam meg, hogy van másik babauszi is... Édes Emike a víz alatti képen! Milyen kicsi még itt.... :D Egyszer én is láttam egy lopást a Plaza-ban a More-ban, ill. a pasi bent volt, én meg kint. De észrevette, hogy én látom, és olyan szemekkel nézett rám, hogy betojtam, nem mertem szólni senkinek, meg amúgy is elég rosszarcú fickó volt.... :?

Zita! De jó Nektek, wellness..... meddig maradtok? örülök, hogy Patrícia ilyen stramm csajszi, hogy jól viseli a kiruccanást! :wink:

Andi! Remélem, azóta jobban vagy, és nem fertőzöd meg a kis családod! Tündéri gondoskodó lányod van!!!!! Jók a képeitek, bár a Miku tényleg nagyon emelgeti a szakállát..... :lol: :lol: :lol:

Alíz! Édes lehet Balázska, ahogy magyarázza, mit hozott a Miku! :D Képeket csináltatok? :wink: Hogy vagy kismami? :D

Anita! Hát a Te kis Mikulásod is ennivalóan édes! :D Gratula a forgáshoz, jó hamar csinálja a Drága! nem tudom, Ti akkor melyik babauszin voltatok. Nálunk ezen a hétvégén lesz az utolsó, aztán majd jan. 3-4-én, addig szünet van. De lehet, Ti a másikra mentek.... De jó, hogy elmúlt a hasfájás! Végre megkönnyebbülhet Anna!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Hát .... valamennyivel jobban vagyok, már legalább nem kell gyakran a wc-re rohangálnom. De erőm továbbra is semmi, hőemelkedésem is van. A nap nagy részét ágyban fekve töltöttem ma is. :oops: :( De majdcsak jobb lesz már .
Próbálom a kis családomat nem fertőzni, már amennyire ez lehetséges.

Anita!
Tündéri nagyon a kis Anna mikulásod. :lol: Ügyes ha már fordul. Annak külö örülök , hogy a hasfájás megszűnt. Az hogy 3 óránként ébred ismét az ismerős. Éppen 6 hetes volt Dorka mikor végigaludta az éjszakát, de ez nem tartott sokáig, teltek a napok és szépen visszaállt az éjszaka többszöri ébredéshez. A mai napig egyszer felébred tejet inni, igaz rögtön alszik is egyből vissza utána. Nagyon ritka hogy ne ébredjen, ahhoz nagyon fáradtnak kell lennie, hogy ne így legyen. Pedig ő már lassan 2 és fél éves.
Igen, arra megpróbálunk vigyázni ha Bencénél el is múlik a Mikulás-Jézuska varázsa azért Dorkának még évekig megmaradjon. :wink:

Zsuzsi!
Én sem mertem volna szólni senkinek, ha egy tolvajt rajtakapok és észreveszi. Sok agresszív , kötekedő ember létezik, félnék, hogy elkap egy utcasarkon és jól megrugdos. Brrrrrrrrrrrrrrr.......

Panka!
Bátor csajszi vagy hogy szóltál az eladónak. Mondjuk ha nőci az elkövető talán én is merészebben szólnék.... de egyébként nem hiszem. :oops:

Zita!
Megnéztem az Anna és Patrícia közös képeit is, nagyon cukik együtt a kiscsajok. Patrícia rengeteget változott, az utóbbi időben, gyönyörű kislány. Na nem mintha eddig nem az lett volna. Csak most nekem valahogy másabb az arcocskája.
Hazajöttetek a wellnessezésből? Majd mseélj bővebben és hozz képeket is, oké?
Én adventi koszorúról és a díszekről nem tezsek fel képeket mert ugyanazok mint tavaly. Minden a régi, csak elő lett szedve. :lol: :lol:

Alízkám!
Elhiszem, hogy Balázska csak kapkodta a fejét a bőség zavarában, nálunk is ez volt. De aztán szépen sorban megnézték kipróbálták az új játékokat is a gyerekek. Nem ismerte meg Balázska apukádat? Még szerencse.
Majd hozz képeket a szép nagyfiadról. Na meg valóban hozhatnál már pocifotót is, lássuk Viki baba kuckóját is. :lol:
Hogy viseled a terhességedet egyébként? Minden probléma nélkül?

Kép
Kép
bendor

Sziasztok Csajok!

Tul vagyunk sokunknak az első babás Mikuláson, és olvasom nagyon jól telt el mindenkinek, és nagyon édesek a kis Mikulásaitok!!! Mi is beöltöztünk kis Mikulás Manónak, képeket a picasán találtok!
Sajnos tegnap este óta én is náthás lettem, fáj a torkom, köhögök, folyik az orrom és nagyon gyenge vok. Tantum verdét, Panadolt és tengervizes orrsprayt használok. Közben fejem a tejcsit mert Kamilla sajnos csak cumisüvegből eszik. Elvileg azt hallottam h ő igy nem kaphatja el tejen keresztül, mert az ellenanyagot termel a számára, viszont érintkezni, puszilgatni nem szabad, csak ugy érhetek hozzá, h az arcom elé teszek kendőt.
Nos ezzel kapcsolatban kérném ki a véleményeteket, hogy mikor ti szoptattatok/szoptattok, akkor kerültetek -e ilyen szituba és mi volt rá a legjobb megoldás a gyors felépülésre, és h ne kapja el a baba!!!!??? Nagyon félek és tanácstalan vok!

Anita! Pintyus!
Nagyon sokat nőttek a csajaitok!!! most igy 3 -4 hónaposan mennyi a súlyuk??? és hányas méretű rucikat hordotok?? (kiváncsiságom miatt, h mire számithatok később :wink: )
Ja és a babauszi....hallom h debiben 2 helyen van ilyenre lehetőség...hol van ez a két hely??? mi is akarunk menni majd 4 hónaposan, alig várjuk már! :wink:

Jajjj közben eltelt az idő, mennem kell, mert éhes Kamilla.
Majd még jelentkezem amint időm engedi, és előre is köszönöm az infókat!

Pussz,
Edina & Kamilla

Kép
dinaedo

Edina,

Anna 2 hete volt 5100 gramm, és 62es ruhákat hord most. Sztem ez nem nagyon mérvadó neked, mármint Anna növekedési üteme, hisz mi kb 2 hete kezdtünk el 3as méretű pelust hordani, miközben olvastam, hogy ti már most 7 hetesen azt hordtok:-)))

az elég gáz, hogy nem eszik csak cumisüvegből, mert igy neked dupla meló az etetés

a babauszira én is kiváncsi vagyok, hol van a másik hely
az egyik az biztos, hogy a termálban, a bejárattól balra át az üvegajtón és pont szembe van egy helység, ha jól emlékszem

én szerencsére még nem voltam beteg a szoptatás alatt, igy ebben nem tudok segiteni, de azt én is hallottam, hogy elvileg az anyatej védi a babát és igy talán nem kaphatja meg

egyébként nézem mindig Kamilla oldalát, szép nagy baba már:-)))

Kép

Kép
lolita_78

most olvasom, hogy Kamilla mindjárt kinövi az autósülést
ez hogyan lehetséges Edina????ezek általában 8 hónapig jók szoktak lenni, azért annyira még nem nagy Kamilla nem?vagy nektek milyen tipusú hordozótok van?

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok csajok!!!!!!!

Most csak olvasó üzemben vagyok, végre a végére jutottam. csak anyit hogy megnéztem a képeket, és minden Miku csaj nagyon cuki, tündéri. Igazi kis Mikulás csajok.

Ma jöttünk haza, tegnap székesfehérváron aludtunk egy szuper apartmanba, mindenkinek ajánlani tudom.
Kicsit fáradt vagyok most úgyhogy nem írok sokat, majd holnap. minden nagyon klassz volt, Patrícia nagyon jól viselte igazi kis minta baba volt.

Tettem fel képeket a honlapgyárra.

Jó éjt.
Vendég

Anita!

Mondjuk akkor nem is gondoltam volna h egy a méretük a csajainknak. De gondolom sokat számit, h ki mennyi súllyal született, mert pl Anna már duplája a születési súlyának, de Kamilla még csak 1 kg-ot hizott. Ugy tudom a több súllyal született babák lassabban hiznak, és állítólag ügyetlenebbül is szopcsiznak. Tényleg nagyon fárasztó, h lefejjem neki, dupla annyi idő igy az etetés.
Egyébként nekünk régebbi fajta babahordozó van (de még megfelel az uj szabványnak), csak lehet h kényelmetlenebb is mint az újabb fajták, olyan kis furin van benne a gyerek, amugy párom szerint nőtte ki, mindig mindenből nagyobbat adna rá
:wink: :roll: :lol:
Most karácsonyra akarunk venni neki uj autósülést, mert már 0-18 kg –ig lehet kapni nagyon szupereket és jó árban, és szerintem az hosszú távon biztonságosabb is mint ez a bébihordozó.

Kép
dinaedo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: