Sziasztok!
Kész vagyok.
Változatosság kedvéért most nekem van 38.0 fokos lázam és az izületeim fájnak, majd megfagyok.
Mondjuk meglepő lett volna ha én nem kapom el valamelyik gyerektől a kórságot.
A délelőttünk szuperül sikerült, itt voltak anyuék és jött a mikulás is, hozta a gyerekeknek a sok ajándékot. Volt is nagy örömködés, bár Dorka szégyenlősködött, nem mondott verset, csak Bence. Bence megállapította, hogy nem is az igazi mikulás volt nálunk, mert a szakálla biztosítótűvel volt a sapijához fogatva.
Még azt éppen nem mondja hogy nincs is mikulás, csak annyit, hogy nem az igazi jött.
Innen már gondolom egy lépés, hogy rájöjjön a nagy igazságra.
Ja , köszi mindenkinek a képekre a dicséreteket, pontosabban a gyerekekre.
Majd teszek fel a mai napról is, ha összekaptam magam.
Zsebi!
De drága a kicsi Manótok. Azok a képek ahol a gyerekek együtt vannak elfotózva igazán meghatóak.
Örülök, hogy alakul a szopcsitok. Ha a kis drága nem lesz hasfájós hamarosan nyugis éjszakákra számithattok majd Ti is. Így legyen....
Zita!
Semmi rosszat nem akartam a lestrapált anyuka megjegyzéssemmel mondani Neked,
félre ne érts. Mint skpye-n is irtam csak arra gondoltam, hogy sok a melód, kevés az időd, ha nem jutsz el a babanetig gyakrabban és a fényképfeltöltögetésig. De sebaj, jössz amint van időd, nem szemrehányás ez, de tényleg.
Nagyon jó wellnessezést Nektek. Örülök, hogy a kis Patrícia is jól bírja az idegen környezetet. Majd várjuk a beígért képeidet.
Nekünk idén pirosba öltöztetett karácsonyfánk lesz és idén először nem az éjszaka leple alatt öltöztetjük a férjemmel, hanem közösen a gyerekekkel. Így lehet nemcsak az általam óhajtott piros gömbök kerülnek majd fel, hanem mindenféle amit itthon találnak.
Köszi, Dorka jól van, hétfőn mehet bölcsibe. (kopp-kopp)
Bence hasa még mindig fáj, reggel is picit ment újra a hasa, úgyhogy nem is tudom ő tud-e menni hétfőn. lehet kettesben fogunk itthon kuksolni.
Lábujjaid jól megjárták, férjedtől kérj rá gyógypuszikat, hátha hatnak.
Kriszti!
MInt irtam, Bence még hisz a mikulásban, már csak az a kérdés meddig?!
Bölcsinkben állitólag már hagyomány,hogy Dánielffy Zsolt a színész. A nagylány, Dorka fel is fedezte hogy apa van beöltözve. Na bezzeg a kicsi....
Ha már az ovis mikulásotok nem volt nagy szám, az otthoni bejött Olivérnek???????????????
Zsuzsi!
Pannika édespofi nagyon a képeken. Jó családi banzájt Nektek anyósodékkal!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár már gondolom rég túl vagytok rajta és túl is élted.
Boldog Mikulásozást Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!