Új privát üzeneted érkezett!

Ani!

köszi, de ez Melusé :lol:
én csak vérvételen voltam, és csak délben megyek UH-ra :roll:
Vendég

:( Na de kis huncut vagy :) Annyira megörültem, kicsordult a könnyem. Természetesen Melusnak is nagyon de nagyon örülök és Gratulálok!

madiani

Nem baj,nemsoká Vicuska is ilyen képpel jön..... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

12-re elvileg :shock:
Vendég

Sziasztok!

Márti!
Nem akartalak megbántani,csak azért írtam,hogy tényleg óvatosak legyetek (pl :szex).Valószínű most már nem lenne nagy gond,de hadd hízzon még egy picit odabenn Kisati!

Vicuska!
Mi lehet Veled???Nagyon szorítok!!!!!

Ani!
Szupi a videó!Milyen gyönyörű a kisfiatok!!!!!Nagyon édes a pici pofija!!!Sajna a videó végén nem tudom kivenni ,hogy mi látható.

Tündike!
Én se olvastam a cikket,csak a visszhangját,de a lényeget jól érted,egy nőci azért ítélt el egy kismamit mert annak ellenére,hogy tudta hogy mindhárom kisbabája lány lesz,megszülte őket.Itt a kislányon van a hangsúly-valamiféle spártai hülye felfogás ez.

És jól látom Barnika ma ünnepli a szülinapját?Akkor nagyon sok boldogságot neki!!!
Vendég

Az mán csak egy óra... :lol: :D :lol: :D

KépKép
KépKép
andesz78

Tündi!
Próbáld meg megint megcsinálni Barnika vonalzóját!

KépKép
KépKép
andesz78

Ani!
Nekem lenne! :oops:
Takarítanom kéne! :oops:
De ku....ára nincs kedvem! :lol: :oops:

KépKép
KépKép
andesz78

Gabi, köszi. Sajna mi se tudjuk kivenni mi van a végén. Volt még a kukacáról is jól kivehető rész, de sajna olyan progim van ami lekorlátozza a felvételt 4,3 percre és ami utána van nem tudom átkonvertálni. 10 perces volt az egész felvétel és a fütykös a végén van (jó nagy mint apácskáé, tőlei is örököl valamit)

Holnap megyek intimtornára. Valaki volt már? Milyen?

madiani

Bocsesz :oops: kicsit sokáig írtam,közbe meg teliírtátok a topicot.
Tündike!Akkor Barnikának sok boldogságot aug 19-re!
Vendég

Vicuska!
Ne csináld má!!!Akkor még izgulhatunk legalább egy órát!

Ani!
Néróban se tudod megcsinálni?Nero Visionnal tudsz filmet készíteni oda beilleszted az egész videót majd levágod az elejét és fájlba exportálod.
Amúgy az a rész olyan,mintha a köldökzsinór lenne elmetszve.Nem?
Vendég

Köszönöm a Barnika nevében a jókívánságokat. Szépen becsomagolom őket és nyáron odaadom neki :)
Elnézést a félrevezetésért, nem volt szándékos.

Madiani: Néha nem értem amit írsz? Ne aggódjak nem is kell? :)

Vicus: Már én is írtam a gratuláló meg hurrá üziket neked. Melusnak gratula és hurrá! :)
Vicus, én is várom nagyon mi újság lesz veled :)

Holnap talán én is tudok képet hozni.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Gabi, nem bántottál meg :) senki sem, csak tisztázni akartam a dolgokat. Persze, vigyázunk nagyon Rá!!

Vicuska, még 40 perc :) :wink:
na csináltam hirtelen 2 képet is, de csak Ani után! (vagy másvalaki után... :) )

Ani, tök jó, ezek szerint nem vagyok hülye hogy nem láttam a kukacot :D De a lábacskái nagyon édesek, olyan kis formásak.
Vendég

Szia Hugi! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

:D Tündi, nyugi, néha én magam sem értem amit írok. Az a baj hogy nem tudok fogalmazni és mellé még kapkodok is. :) Bocsika
Szóval azért örülök hogy lecseréled a vonalzód babafalvásra mert, az napra pontossan írja hogy mennyi idős a terhesség. Amikor a táblit csinálom csak egy emberét szoktam megnézni és a különbséget mindenkiéhez hozzáadom. Sajna a nőivonalas csak hetet ír, ahoz nem tudom a napokat hozzáadni. Mindig meg kell néznem hogy vajon átlépted-e már a hetet. Remélem érthető voltam (bár így visszaolvasva :oops: )
Nyugodtan kérdezz vissza ha valami nem stimmel, ne legyen félreértés.

Márti :D nem vagy hülye!

madiani

Na én most itthagylak benneteket, de amint tudok jövök.

Vicuska, veled vagyok!!!! nagyon drukkolok

madiani

Újra itt vagyok.Adtam Noelnek cicit.
Ani!
Itt vagy Bodajkon?Meddig dolgozol?Elnéznék arra a picivel feléd,meglesném a pocid! :wink: Majd írj
Vendég

Van itt most valaki? Gabi?
Hogy viseled az otthonlétet? Nekem az elején anno kicist nehéz volt.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Márti!
Egyszer írtad,hogy a barátnődnek is golden retriever kutyusuk van!
Ő fiú,vagy lány kutyi?

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz, ő kislány! Ismered az Il fiore pizzéria (Mátyás király krt) melletti ház kutyusát? Ő a barátnőm kutyusának az anyukája :)
Vendég

És mennyi idős?
Mert gondoltuk,hogy keresünk egy csajszit a mienknek,hogy legyenek kiskutyik! :)
De Döncinek nincs törzskönyve!

KépKép
KépKép
andesz78

oké, megkérdezem tőle, hogy most akarnak-e kutyókat (mondta, hogy majd szeretnének, de még nem fedeztették sose, asszem másfél vagy 2 éves.)Neki sztem van törzskönyve, de ha nincs akkor is tuti fajtatiszta :)
Vendég

na megkérdeztem: most lett vadászgörénykéjük, így túl pici lenne a lakás...de pár éven belül szeretnének, mondtam neki, hogy szóljanak ha mégis, és megpróbáljuk összehozni akkor a randit :D
Vendég

sziasztok, nem olvastam vissza, csak Vicuska eredménye miatt pörgettem végig mindent.

tegnap kimaradt egy szopi, mert hatalmasat bukott Tökibogyó, és valszeg bedurrant a cicim: 38 fokos lázam lett. Ma egész nap fekszem, alszom prüntyivel, de most néztem, megint 38 fokos a lázam, úgyhogy dögróváson vagyok.

Vicuska!!!!! Rettentően sokat gondolok rád, jelentkezz mielőbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok. Te már tudod az eredményt, ne várass minket!!!!!! Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Jó sokat írtatok a hétvégén, sokáig tartott elolvasnom! :) :) :) :)Sajna nem voltunk itthon egész hétvégén! :cry:
Ani, láttam a 4D-UH-t aranyos a kicsi Roni!Mennyire jol látszanak az arcvonásai! :)
Gabi, megnéztem a kis Noel képeit, olyan édes mindegyiken.Látom szeret fürdeni. :)
Krixta, Réka baba nagyon szép, kis tündérke!Majd kergethetitek a fiúkat! :D
Vicuska, nagyon szoritok neked, hogy összejöjjön :!: :!:

Rolunk:Ma voltunk a védönőnknél.Szerintetek 4 hét alatt sok a +3kg?Meg mondta, hogy hetente tartsak egy gyümölcs napot!Az még talán menni is fog! :oops: Picit magas a vérnyomásom is! :oops:
Jövöhétre kérek idöpontot 4D-UH-ra.Akkor már biztos a neme is egyértelmü lesz! :)

Kép
nibcsike

Sziasztok!

voltam uh-on, és természetesen sehol nincs baba..... :( :( :(
a vér majd később lesz meg :?
Vendég

Vicuska: :( Még korai vagy nincs baba?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Kata!

nagyon sajnálom a lázat :shock: ilyenkor nem is tudsz szoptatni?vagy nem is szabad? :roll:
Tökibogyó...ez nagyon aranyos :lol:

Trundike!
ezt hosszú lenne leírnom, ha viszaolvasol egy kicsit, rájössz...
Vendég

Kata
Sajnálom, hogy lázas vagy. Mielőbbi gyógyulást!!!

Nibcsike
Heti 1 gyüminap?! :shock: Tiszta rosszul lennék... Hány kg jársz összvissz?

Vicuska
Ismét elhagytam a gombolyagom... Akkor hol lehet a pozitív teszt okozója?!
Mikor mész legközelebb?
Vendég

Szia Vicuska!

Nagyon csalódott vagyok és sajnálo,hogy nem láttak semmit.De most akkor mi van???Mondott vmit a doki vagy ő se tudja mi lehet?Mit befolyásol a labor???
Hát nagyon rossz lehet Neked ez a bizonytalanság és reménykedés még talán annál is rosszabb mintha tudnád biztosan,hogy nincs semmi.
Millió puszi!!!És tarts ki,kérlek!!!!!Nagyon sokat gondolok Rád!
Vendég

Kata!
Sajnlom a lázat!Ha a hónod alatt van bedurranva azt nyugodtan lejegelheted,de máshol ne jegeld,mert az elapasztja!Remélem hamarosan jobban leszel.Puszi a csöpp kisfiadnak!!!
Vendég

Vicuska!

Nagyon sajnálom,hogy nincs baba,de akkor miért ilyen pozitívak a tesztjeid??És miért ilyen magas a hcg-d??Én már nem értem ezt.Puszillak,ölellek!!!!!

Kata!

Jobbulást neked!Nagyon fájdalmas lehet így szoptatni vagy fejni,de muszáj!
Vendég

Vicuska, bocs, de én se értem...csak annyit tudok, hogy még mindig izgulok értetek és szurkolok!
Kata, egy kimaradt szopitól ez van?? Szegényke, biztos nagyon fájhat! És most fejned kell, vagy kaptál vmi gyulladáscsökkentőt, vagy mi? :roll: :cry:
Ibcsi (hívhatlak így? :roll: ) nem sok, attól függ mennyi össz. Én ha jól emlékszem 5 kilónál jártam a 25.héten, utána nagyon megindultam, most járok 11-12-nél. És iszonyú vizes vagyok már... :(
Szilvi, emlékszel, az előbb írtam hogy a bokám nem, hát az is! :shock: nem ismerem fel a saját lábam, kezem....csinálok egy ilyen keverék teát, amit Kata mondott.
Vendég

Márti
A dokid tud ezekről?
Vendég

Hát eddig összesen 7-kg-t.Odafigyelek általában, hogy miböl mennyit eszek! :oops: Nemtudom, hogy ez mennyire sok!
Vicuska, sajnálom, hogy nem láttak semmit! :cry:
Tündike, te mikor mész a dokihoz?Ki az orvosod?

Kép
nibcsike

Márti, a védönő a vizesedést is emlitette, hogy biztos lesz majd.És a zöldteát tanácsolta nekem, meg a gyümölcs napot!

Kép
nibcsike

Nibcsike: Bácskaihoz megyek 2:50-re. Kíváncsi vagyok és nagyon izgulok.
7 kg az miért sok? Szerintem én már 5nél járok holott még magzatot sem láttak.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Szilvi, mármint a dagadásról? Megnézte a kezem múlt 7en, azt mondta szerinte kevésbé dagad, és akkor tényleg jobb volt, de kb 7vége óta megint szar. Ő írta fel a doxiumot, amit szedek is rendesen, de most rásegítek a teával.
Ibcsi, szerintem nem sok! főleg így, ha figyelsz rá és nem zabálsz összevissza. A korai vizesedésre nagyon figyelj, ha a 3. harmad előtt van, veszélyes lehet, meg azt nézd, hogy ha heti 1 kilónál többet "hízol" (mert ez ugye nem is hízás) és vizes vagy, szólj a dokidnak, mert a magas vérnyomás+vizesedés az gáz...legalábbis én így tudom (a harmadik tényező a fehérje a vizeletben és kész a toxikózis)
én is tök pánikoltam, mikor a védőnő 135/87-es vérnyomást mért, pedig az még nem is dönti el a lécet :) a gyüminap jó dolog, mert a gyümölcs finom, de heti 1-nél többet ne tarts szerintem, olvastam egyszer, hogy az már nagyon kiéheztet és utána meg 2x olyan éhes leszel :D
Vendég

Én most járok 7 kg körül. :oops:
A bokám kezdett picit dagadni, de ez a botrányos harisnya jó hatással van rá.
Vendég

Márti
A bokád nem nézte meg?
Vendég

hát én már nm veszek harisnyát erre a 3 hétre... :D
Vendég

Tündike majd szoritok neked, a Bácskai az jó doki?Azt mondta, hogy 4hét alatt sok. Nemtudom! :oops: Mondtam neki,hogy megprobálok odafigyelni!

Kép
nibcsike

Márti, még nem vettem észre,hogy lenne. Deigy már jobban odafigyelek!Köszi!Nem lenne jó ha bármi baj történne!Nekem 140/90 volt reggel, azt mondta hogy ez a határ!A gyüminapot azt tartom! :)
Szilvi, milyen az a "botrányos harisnya"? mert engem érdekelne!
Kép
nibcsike

Márti
Gondoltam, túl drága móka erre a kicsi időre. :)

Nibcsike
Kompressziós harisnya...
A bal lábam elég rondán visszeres és érsebész felírta ezt a szörnyellát.... :?
Vendég

Ezt ismét sikerült jól elszexuálnom..... :?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?