Sziasztok,
Vicuska,
Nagyon szép tesztjeid vannak. Ennek babának kell, hogy legyen az oka. Nagyon szorítok neked holnap.
Ani,
Gyönyörű arcocskája van Roni babának, és nagyon jó a felvétel.
Jól összehoztátok.
Gratulálok hozzá.
Andesz,
Hallom valami kertiparty-t terveztek??? Engem ki ne hagyjatok ám.
Szívesen mennék.
Gabi,
Nagyon jó a video Noel babáról. Nekem is kellene csinálnom, de az csak bőgős video lenne.
Vikike,
Annyira örülök neked, hogy ilyen hamar összejött a kistesó. Minden rendben lesz, és gyönyörűséges kislányod lesz, mint Levi.
Márti,
Pihizz csak szépen, KisAtinek még szüksége van egy pár hétre.
Krixta,
Nagyon szép kislányod van. Gratulálok hozzá.
Üdv Aliz,
Én nem tudok rosszat mondani a fiatalabbik Nagy dokira, de lehet azért mert ismerjük egymást már 21 éve.
Újakat kérném, megjelölnétek iwiw-en, nem nagyon van időm most keresgélni, de visszaigazolni csak egy fél mp. Előre is köszi.
Rólam.
Én totál kivagyok.Barbi eszik és sír, majd megint eszik és megint sír. Aludni nem hajlandó, csak max ölben akkor is max fél óra, és megint kezdi a sírást. nem tudok mellette semmit csinálni, pedig jövő héten már egyedül leszek. Azon gondolkodom, hogy a kaját is hozni fogom innen a Kiskuktából, mert arra sincs időm. Lakás szalad, én meg mint a mumus ugy nézek ki. Már csak 4 kg van rajtam, enni sincs nagyon időm. Remélem azért a tejci nem fog elmenni.
Azt hittem nincs új a nap alatt 2 gyerek után,
DE VAN.
Babás lányok,
Ti hogy álltok a rota vírus elleni oltással??? Beadatjátok??? Nagyon drága csak azért kérdezem. Be kellene adatni, de nem bizti, hogy ki tudjuk gazdálkodni. Nagyon mínuszon vagyunk, ha megjön az anyasági azzal talán pont nullára kerülünk.
Majd még jövök, de Barbi kezdi a sírást.