Új privát üzeneted érkezett!

Micsoda tesztre ébredek itt Vicuska! :lol: :lol: :lol:
Gyönyörűűűűű!!!!!"Naon"szorítok!!! :lol:
Mikor mész holnap? :roll:
Alíz! :lol:
Üdv köztünk! :lol:
Majd priviben megírom a nevem!
Bejelölsz iwiw-en?! :D
Gratula a babóhoz,bizti minden rendben lesz! :lol:
Lányok,tényleg fél órája keltem ám! :D :oops:
Hajnalba Bencus velem aludt! :lol: :oops:

KépKép
KépKép
andesz78

Elvettem Bessy elööl a lehetőséget. Tényleg Bessy..... merre vagy? Rég jelentkeztél...

Jó reggelt mindenkinek. Megláttam hogy vicuska írt és már jöttem is csak közbe megint szarkszik a net, na meg apácskának is kellet reggelit csinálnom . Vicuska: apácska másnapos mint a fene :) Kárörvendő vagyok.
Sztem szar ez a teszt, mert hát elvileg 25-ös nem? Nem értem. Bár az is igaz hogy a Leos teszt Vikinek NKM után egy nappal is olyan haloványka volt mint a fene. Nekem meg már 12. nap jól látható volt. Biztos tőlünk is függ.

madiani

Végülis az a lényeg hogy nem halványodott. Holnap mikor mész, mikor lesz eredmény. Jaj lennénk már egy nappal idősebbek.
Na gyorsan megnézem ki mit írt

madiani

Gabi, édes lehet apácskád ahogy elérzékenyül. Az enyém is büszkén mutogatja mindenkinek a 4d-s felvételt.

Andesz, veled álmodtam :) vagyis Bence gyönyörű lakhelyével. Nálatok voltunk és teljesen átrendeztétek a szobát. Mondtad azért mert unatkoztál. Jó sokat tudtatok akkor ti is aludni.

madiani

Ja Ani!
Minnyá 30 :lol: !
Jaj,ilyet ne álmodj,annyira azért nem unatkozom :lol: !
Igaz rengeteg munka vár az idén még ránk,ház bepucolás,meg hasonlo ilyen jóságok! :D
Tegnap kitakarítottuk az udvart,tök jó volt,az összes haver itt volt,és segítettek,meg bográcsoztunk! :D
Szoval tervezgettünk,hogy milyen lesz majd.... :lol: !
Tényleg Bessy ,mizu?! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Krixta!
Nem is írtam,gyönyörűséges Réka baba! :lol:
A taliból meg ne izgulj,nem hagyunk ki :lol: Senkit sem!!!
Majd ,reméljük már jön a jó idő,és akkor megdumcsizzuk az időpontot,ami mindenkinek jó! :D
Chrissyy!
Remélem Martinkával minden ok!Adsz Neki valami mást is,vagy csak szopizik?

KépKép
KépKép
andesz78

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Nekem ma sajnos nem olyan jó a kedvem, és egy kicsit már unom ezeket a szélsőséges hangulat ingadozásokat, remélem, hamarosan elmúlik, és csak boldog leszek.

Gabi! :D Köszi az infót. Azért az a nyomkodás nem lehetett kellemes... :shock: remélem nálam nem csinál ilyet. Az első 4D Uh-t többek között szűrés miatt csinlom, meg szeretném a 12. heti UH megismételtetni. Sajnos most tényleg egyáltalán nem voltam megelégedve a Nagy dokival. Az alapvető infókat neki kell mondania, kérdezés nélkül, és rögzíteni a vizsgálati lapon. Kíváncsi vagyok, milyen tapasztalatokat szerzek majd szerdán., Nagyon várom. Majd hozok sztárfotókat. :D :D

Vicuska! :D Későn kelő típus vagyok. :oops: Köszi neked is az infót és persze a doki ajánlást is. Utána nézek.

Andesz! :D Bejelöltelek :D Köszi.

Alíz

KépKép
roni0422

Gabi!Még nem tudjuk, hogy kislány, csak azt szeretnénk. Meg valahogy az az érzésem, hogy kislány lesz. De természetesen a kis kukisnak is nagyon örülnénk. :D

Ildi!Mire gondolsz? :D

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Szia Roni,üdv köztünk!Boldog babavárást kívánok! :D

Márti!Én is azt mondom,hogy azért pihenj csak továbbra is,maradjon bent Kisati,amíg csak lehet.Még most sokat fejlődik a tüdeje és a szeme.

Krixta!Én is meglestelek titeket iwiwen,nézegettem a fényképeket,nagyon szép Rékád!!Jó hogy jöttél,már hiányoztál! :D

Vicuska!Már nagyon várom a holnapot én is izgulok,hogy most mit látnak!!Na,de mit is láthatnának!Babát,jó helyen!!!! :wink: :wink:

Andesz!Jó lehetett a tegnapi bográcsozás! :D

Mi a városban voltunk,vettünk Martinkának húsvéti ajikat,meg kiscipőt.Lassan kinövi a szandiját is,pedig csak 3 hónapja hordja!! :shock: :shock:

Ja,Ani!!Sokszor elmegy az adás,azért nem tetszik a digitv.Amikor fúj a szél,esik az eső,nem lehet rendesen tv-zni.Meg mindegyik tv-hez így 2 távirányítót kell használni.Ja,és mivel 2 tv van,a videót már nem lehetett összehangolni a rendszerrel,és a DVD-t sem.Hogy miért,nem tudom,nem értek hozzá!Férjecském már magyarázta,de én hülye vagyok ezekhez! :D
Vendég

Márti!
Előkerestem a 36 hetes uh eredményt:
BPD:93
FOD:108
TT:98
FL:65
Ez az eredmény kedden volt,és ugye azon a héten vasárnap szültem Bencust 2920 grammal!
Tényleg pihizz sokat,hogy KisAti legalább még egy picit bent maradjon!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok,

Vicuska,

Nagyon szép tesztjeid vannak. Ennek babának kell, hogy legyen az oka. Nagyon szorítok neked holnap. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Gyönyörű arcocskája van Roni babának, és nagyon jó a felvétel. :lol: :lol: :lol: Jól összehoztátok. :wink: :wink: :wink: Gratulálok hozzá.

Andesz,

Hallom valami kertiparty-t terveztek??? Engem ki ne hagyjatok ám. :wink: :wink: :wink: Szívesen mennék.

Gabi,

Nagyon jó a video Noel babáról. Nekem is kellene csinálnom, de az csak bőgős video lenne. :lol: :lol: :lol:

Vikike,

Annyira örülök neked, hogy ilyen hamar összejött a kistesó. Minden rendben lesz, és gyönyörűséges kislányod lesz, mint Levi. :lol: :lol:

Márti,

Pihizz csak szépen, KisAtinek még szüksége van egy pár hétre. :lol: :lol:

Krixta,

Nagyon szép kislányod van. Gratulálok hozzá. :lol: :lol:

Üdv Aliz,

Én nem tudok rosszat mondani a fiatalabbik Nagy dokira, de lehet azért mert ismerjük egymást már 21 éve. :lol: :lol:

Újakat kérném, megjelölnétek iwiw-en, nem nagyon van időm most keresgélni, de visszaigazolni csak egy fél mp. Előre is köszi.

Rólam.

Én totál kivagyok.Barbi eszik és sír, majd megint eszik és megint sír. Aludni nem hajlandó, csak max ölben akkor is max fél óra, és megint kezdi a sírást. nem tudok mellette semmit csinálni, pedig jövő héten már egyedül leszek. Azon gondolkodom, hogy a kaját is hozni fogom innen a Kiskuktából, mert arra sincs időm. Lakás szalad, én meg mint a mumus ugy nézek ki. Már csak 4 kg van rajtam, enni sincs nagyon időm. Remélem azért a tejci nem fog elmenni.
Azt hittem nincs új a nap alatt 2 gyerek után, DE VAN. :lol: :lol: :lol:

Babás lányok,

Ti hogy álltok a rota vírus elleni oltással??? Beadatjátok??? Nagyon drága csak azért kérdezem. Be kellene adatni, de nem bizti, hogy ki tudjuk gazdálkodni. Nagyon mínuszon vagyunk, ha megjön az anyasági azzal talán pont nullára kerülünk.

Majd még jövök, de Barbi kezdi a sírást.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Eddig nekem sem volt az ég világon semmi bajom vele, én is jó pár éve ismerem, nagyon jó viszony alakult ki közöttünk. De!Valahogy az utóbbi vizsgálatokról azonban mindig úgy jöttem ki, hogy valami hiányérzetem volt. Nem tudom, majd meglátom. Azért köszi.
Remélem a kisbabád azért majd fog tudni egy kicsit alukálni. :)

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok! Gyorsan írok, mert nagyon éhes vagyok már.

Voltunk Bodajkon házat nézni. Most ezerrel gondolkodunk, mert 13milla a ház, meg rá kéne még 5-6 milliót költeni a a bafejezésre. Amúgy nagyon teccik.
Taliztam Andival és láttam a kis Bencét. Hogy milyen kis tündér kisfiú.
Ja, és Andi! Nagyon szép a hajad. Ez festék? Vagy színező?

Roni! Már nem tudom mire gondoltam. :) Egyébként szerintem is lányod lesz, nekem is ez volt az első benyomásom. Neveken már gondolkoztatok?
Engem is bejelölhetsz iwiw-en.

Vicuska! Szupik a tesztek! Én is izgulok a holnap miatt. Majd gondolok Rád sokat!

Judy! Kitartás. A picik már csak ilyenek. Ahogy nőnek "jobbak"lesznek.

Alexa! Mit kap Martinka a nyuszitól?

Akit kifelejtettem, bocsánat!

Puszi!
n.k.ildi

Szijjasztok csajok!

Bocsi az eltűnésért, de a héten nagyon el fáradtam melóban, meg sz@r a közérzetem, fáj a fejem, ha esős az idő.
Nem is tudok szerintem mindenkinek írni, mert annyit termeltetek amíg nem voltam. :lol: :lol:

Vicuska
Kezem csuriban holnap! Nagyon izgulok értetek!

Melus
Remélem szoktál minket is olvasni:GRATULÁLOK!!! Nagyon örülök, hogy sikerült spontán. Ugye már nem mész dolgozni??

Ani
Nagyon szép pofija van Roni babának!

Judy
Nagyon szép a kislányod! Szegényke ennyire hasfájós? Remélem hamar túllesztek ezen a nehéz időszakon és neked is több időd lesz magadra.

Adél
Én is üdvözöllek köztünk! Szépséges babavárást kívánok!

Gabi
Nagyon jó a videó! Amikor meghallottam, hogy az Édes kisfiam megy alatta, levettem a fülhallgatót, mert én elérzékenyülök azon a számon pedig még nincs is babám..... :oops: Ne értsd félre, nagyon is illik a szám a képekhez! :wink:

Nati
Örülök, hogy végre abba hagyod a munkát. :wink:

Márti
Remélem még nem fogsz megszülni...
Nagyon tetszett az a vicc, amit az iwiw-re írtál! :D :D

Vikike
Hogy vagy? Vannak már tüneteid? Azt nem is írtad, hogy apa mit szólt a pozitív teszthez. Biztos örült, de mégis, hogy reagált? :wink: :P

Krixta
Örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon szép a kislányod!
bessy76

Ildi!
és milyen a ház?raksz róla képet? :roll: :lol:

Judy!
nagyon sajnálom, hogy szegény kis Barbika ilyen sírós :? reméljük nem tart sokáig, így nehéz lehet neked pihenni, de azért kitartás :D

Bessy!
sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P
remélem megjön a piri, amikorra tervezted és tudtok menni a BMC-be.most csüt-pé.mennétek, ugye?
drukkhegyek :D

bár az is lehet, ti is összehoztátok spontán, mint Melusék 8)
Vendég

Szia Vicuska!
Azt erősen kétlem...
Igen, csütörtök, péntek környékén mennénk. Nagyon félek, hogy nem úgy fog megjönni, ahogy tervezem. :?
bessy76

KATA!

Ugye te szedtél bromót?Volt vmi mellékhatása,ill. okozott rossz közérzetet?:Megígértem vkinek,hogy megkérdezemKöszi!!!
Vendég

Sziasztok!

Vicuska!
Nagyon tuti babás teszted van :lol: !Amúgy az ezerötszázháromszáz a férjecském mondása és a micimackóban a tigris mondta ezt(azt hiszem).Amúgy amint látod nem vették le Noel baba arcát :lol:,nagyon is a helyén van és nagyon csini -amúgy nagyon jót nevettem rajta,ahogy írtad.Érzem az irásodból,hogy teli vagy pozitív gondolatokkal-ez szupi.
Képzeld a barátnőmnél még mindig semmi,jövőhéten csinál újabb tesztet-kiváncsi vagyok.

Roni!
Bocsesz :oops: ,nem tudok olvsni az alsó vonalzódon a Babi helyett Barbit olvastam-ezért hittem azt hogy már tudjátok,hogy kislány lesz.

Bessy!
Nem értelek félre és nem baj ha elérzékenyülsz,nem sokára lesz talán nem is egy babád és akkor már örömmel pityereghetsz ezen a számon.
Amúgy láttátok a múltkor a fókuszban az 5-ös ikreket?Nagyon édesek voltak.Képzeljétek napi 50 pelenka fogy náluk!Az kb havi 80 000 Ft-Nagyon durva.

Judy!
Sajnálom,hogy ilyen sírós baba a kislányod,de kitartás nem sokára elmúlik ez az időszak.Mi nem adatjuk be a rotát.

Képzeljétek talán a decemberi kismama újságban volt az a cikk,amiben egy nőci elítélt egy kismamát azért mert tudta hogy ikrei mind a hárman lányok és ennek ellenére képes volt megszülni mindegyiket.Én csak a késöbbi újságban olvastam ennek a visszhangját,az eredeti cikket nem láttam,de teljesen ki voltam akadva rajta.Nem is értem hogy gondolta az illető aki elítélte ezt az anyukát :evil: :evil: :evil: - biztos nem komplett.

Na puszi!És jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Andesz, de jó is az amikor tervezgethet az ember. :) Nagyon várom már a talit. Majd megdumcsizzuk mit vigyek.

Alíz, várjuk a képeket a 4D-ről! Sajnos a hangulatingadozás nekem is van, nagyon nehéz kontrolálni.

Alexa, köszi az infót. Gáborom azt mondta hogy digi tv-énk se lesz az tuti mert ő is rosszat hallot róla. Na de akkor mi? A uCP egyre szarabb, legalábbis a net. Mit vettetek Martinkának húsvétra?

Judy, nagyon köszönjük, apácskának is átadom. Sajnálom hogy Barbika nyügi, remélem minnél elöbb javúlni fog a helyzet. Kitartás, ügyes csajszi vagy te.

Ildi, mesélj majd a házról.

Bessy, nagyon drukkolok hogy időbe megjöjjön (de furi ezt írni).

Gabi, nagyon durva ez a sztori. :evil:

Mi ma kirándulni voltunk a Galyavölgybe. Nagyon jól esett. Találtunk jó kis szalonnasűtő helyet. Ha majd Roni nagyobb lesz mehetünk. Ebéd után meg egy jó nagyot aludtunk. Nagyon jó napunk volt.

madiani

Ani azt nem írtam,hogy T-online-os a netünk,csak a tv digis.
Martinkának húsvétra homokozószettet vettünk,kicsi traktort(az most nagyon menő nála :D )meg egy kis Duplo tűzoltóautót.Legszívesebben már most odaadnék mindent! :D
Biztos jó volt a kirándulás,szép helyre mentetek!

Gabi
!Én olvastam azt a cikket,és ki is buktam rajta!!

Bessy!Remélem akkor jön piri amikor kell,és mehettek Pestre!Persze az lenne jó,ha nem is jönne!! :wink:

Judy
!Sajnálom,hogy sírós Barbika,remljük nem tart sokáig ez az időszak!Próbálj meg többet enni-inni,nehogy elmenjen a tejci!
Vendég

Ani, jó lett a videó! :D
Lányok, teljesen félreértett mindenki. Nem most akarok szülni (mintha befolyásolhatnám... :) ) csak fellélegeztem, hogy be van töltve a 36.hét. Ennyi. Továbbra se fogok 70 kilókat emelni meg ilyenek... A méretekről pedig azért kérdezősködtem ennyit, mert hátha valaki meg bír nyugtatni. Van, akinek sikerült! :) köszi 8)
Vendég

Sziasztok!
Ani!
Nagyon jó a videó! :lol:
Annyira jól kivehető Roni arcocskája! :D
Judy!
Sajnálom hogy ilyen pocifájós Barbika!
De tényleg,majdcsak jobb lesz! :)
Az éjszakáitok milyenek?
Vicuska,Bessy,nagyon drukkolok mindegyőtöknek! :D
Ildi!
Kivi vagyok mit döntötök ház ügyben :roll: ,de azt beszéltük a fiukkal,hogy készen 20 milla alatt,nem kapsz ilyen házat!
Ja a hajam be van festve,utána ki van melírozva,és színező van rajta,ami ilyen ciklámenes extrém szín!Nagyon szeretem! :lol:
Habár kapható vagyok mindenre szőkétől a feketéig,már minden színű volt a hajam! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ani!
Én is nagyon várom már a talit! :D
Csak jöjjön már a jóidő! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt! :D

Melóhelyen teljes káosszal indult a nap. :D De azért vannak mások, hogy megoldják. Addig szabadfoglalkozás van. :lol:
Megkaptuk a nőnapi ajándékot. :) 2 mécses és 4 zöld vilrágos poháralátét, melóhelyes masnival átkötve. :) Nem értem, miért zöld a virág és nem kék?! :roll: :D No, ezzel a gombolyaggal elleszek ma. :D

Ani
Roni annnnyira aranyos!!! Zabálnivaló, ahogy mosolyog!!!

Vicuska
Micsoda gyűjtemény!!! Láthatóan erősödik. Remélem, minden okés lesz ma a dokinál.
Gratulálok Melusnak!!!
A Lilly nekem is halványka volt, utána vettem OneStepet. A tesztcsík hamarabb megjelent, mint a konrollcsík. :D Clearblue-t láttam a DMben, 1700 HUF, ha jól emlékszem.

Gabi
Sajnálom, hogy nem lett jó az eredmény. :( Drukkolok holnapra!
Engem a Bácskai nem nyomogatott, Titababát próbálta felrázni, de őkelme inkább aludt békésen tovább. Remélem, az alvókát tőlem örökli. :lol:
A cikket én is olvastam, ki is voltam akadva rajta. Hogy lehet valaki ennyire tapló!!!!!

Chrissyy
Ugye nem kell az ÁNTSZbe menni? Sajnálom. :( Rossz a vérvétel, drukkolok!

Márti
Jó, hogy jöttél, azt hittem már meg is van Kisati.
Köszi a híreket Krixtáról. :)
A 16át megjegyeztük. ;) :D
Kenetet szerintem a kókuszmicsoda miatt vehetett, de amúgy fogalmam sincs. :roll:

Nati
Pofátlan főnököd van, meg kell hagyni! Nagyon jól tetted, pihizhetsz ezerrel. :D
Az autó koszosabb, mint volt, az eső csak nyűglődött. :? Apa határozottan megtiltotta, hogy kocsit mossak... :(

Krixta
Jó, hogy jöttél. :D Köszi a mosolyt. :)
Réka baba nagyon édes!

Roni
Üdv nálunk (is)! :D
Nem ismerem a Nagy dokit. :( Elég furán áll hozzá a dolgokhoz. :? Nekem a 12. hetes UH a kórházban volt, ott minden méretet felírtak.
A Bácskait se ismerem, csak a 4Dn találkoztam vele.
Rendes főnököd van, az enyém elég nyomi. De ezt a kicsi időt már kibírom. :D

Alexa
Nem igazán értem, hogy működik nálatok a Digi TV... :? Nálunk össze van kötve a DVDvel, semmi gond nincs vele. Egyszer nem volt adás, mikor állat nagy viharfelhők voltak felettünk.
A szomszédnak is minden baja van. Arra tippeltünk, hogy másfajta tepsijük van. A miénk most lesz 2 éves, ők tavaly rakatták fel....

Judy
Sajnálom, hogy Barbi ilyen kis sírós. Remélem, hamarosan helyrejön az alvókája.

Bessy
Jó, hogy jelentkeztél! :)
Nagyon drukkolok, hogy időben megjöjjön....

Andesz
A hajad nekem is tetszik. :)
Vendég

Sziasztok!

Pizsiparty szuper vaolt. Egséz napos émelygés vagy mi az megvan, holnap megyek orvoshoz.
Remélem nincs baj és már szívhangot is hallhatok.

Madiani
Ne menj a DigiTV-hez. Legalábbis még ne! Anyukámnak a net szórakozik, - nem stabil a kiépítettségük - nekünk a TV :(
Érdekes hogy a reklámra mindig rendbejön.
Ahol mi lakunk arra még nincs kábel így műholdról megy az adás.

Gabi
Nagyon édes a kisfiad :)
Nem értem a cikket ki itélt el kit és MIÉRT? Hármasikrek, mindegyik kislány és megszülte a nő enmiatt ítélték el? KIK?

Tnati
Szia :) 14. hét? Én addig kipurcanok. Sajnos nekem akkor viselhető ha eszem rá. Már most gömbölyödök de nagyon:(

Szia Roni! Gratula a kisbabához! Én ifj Nagyhoz jártam az előző kisfiammal, meg voltam elégedve, bár csak a kötelező vizsgálatokra mentem hozzá. Bácskai dokihoz szoktam menni egyébként.
Bácskai jó doki. Tapasztalt és nem ijed meg egykönnyen, nem kapkod. Kérdésekre türelmesen válaszol, bár mondjuk magánrendelésben illik is.
Nála szültem a Barnikát Móron, sajna a másodikat már nem tudom sem ott, sem pedig nála szülni.

Nekem is volt a kisfiam előtt egy vetélésem, a 11 héten egyszerűen elment szegényke. Épp nyaraltunk, így orvos egyáltalán nem látta szegénykémet :(

Csajok! Pofátlanság lenne megkérdezni, hogy milyen tali lesz? :)
Csak kíváncsiságból :)

Vicuska: 2x megtörténni??? Na! Irgum-burgum! Teszt pozitív? Hurrá :D

Judy: Barnika dettó ez volt, mígnem tápszert kapott mert elapadt a tejem. Na onnantól egy hétig mintababa volt! Szóval az elején azért sírt mert éhes volt, én meg be akartam tartani a 3 órát. Eredménye tejem is elapadt, baba és anyuka kikészült szóval... grrr... Amiko rtáoszert kapott és annyit amennyit kért mintababa lett, de aztán jött a hasfájás :(

Na hát így hirtelen most ennyit :)

Tündi

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi, topiktalálkozó: szoktunk ilyet :) bárki jöhet, aki ide írogat, eddig ha jól tudom csak az Isolabella pizzériában gyűltünk, szerintem ezután is, mert lehet asztalt foglalni és sokan elférünk. Most nem tudom, ki szervezkedik és mikor meg hogy, majd szóljatok! (aki szülni fog nemsokára és nagyon benne van a szervezésben, a tali előtt vagy a környékén megszül... :D )
Vendég

Vicuska?
Vendég

Beragadt a vonalzóm :(

Tündi
Kép
Kép
trundike

Hétvégén sikerült nadrágba ráznom a lakást. A sok papírhalmazt elpakoltam, vasalni kellene még. Majd most hétvégén feltakarítok. Mire a nyuszi hazahozza apát, tisztaság legyen. :)
Tegnap főzöcskéztem ezerrel, ma törhetem a buksim, hogy fogom a fagyiba bevarázsolni a cuccot. :?
Vendég

Tündike!
A nőivonalas vonalzók elég szarok!Sokszor megállnak!Csinálj a babafalva.hu-n!
A tali valószínű nálunk lesz,mert kertes házban lakunk Iszkaszentgyörgyön,és itt aludhatnak a babók is babakocsiban,meg tisztába is lehet Őket tenni,az Isolabellába nem nagyon lenne rá lehetőség!
Szóval szeretettel várunk Mindenkit! :D
Az időpont még nincs ledumálva,várjuk a jó időt! :D
Márti!
Nem tudom miért írtad így,hogy "Nem tudom ki szervezkedik,és mikor,meg hogy!"! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Csajok!

Még nincs tali időpont! Nem kell aggódni senkit nem rekesztünk ki! Ahogy eddig is, ki lesz írva jó nagy betükkel, többször is. Nyugika

madiani

:oops: azért, mert hülye vagyok és kiment a fejemből, hogy Nálatok lesz...ne haragudj. Csak az maradt meg, hogy lesz megint és majd eldöntjük mikor. na most biztos tirpáknak tartasz...bocsi!! :oops:
Vendég

asszem eltakarodom a gép elől....
Vendég

Vicuska????? nagyon izgulok!!!!!!!

Köszi mindenkinek a videó dícséretet. :)
Na meg a tanácsokat a digi tv-t illetően.

madiani

bocsi. Vonalzó teszt :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

:) Tündi, örülök ha lecseréled a vonalzód, így én is jobban tudom írni a tábliba (könnyebb így számolnom)

Márti? Ugye nem mentél el?

Meglestem Vicust odaát, még ott se jelentkezett. :cry:

madiani

nem, itt vagyok :)
pocakképeket lányok!!! Minden pocaklakós!!
Vendég

Márti!
Nem haragszom! :D

KépKép
KépKép
andesz78

A nyuszi majd hoz képet. :)
Vendég

Tündike!
Barnikának ma van a szülinapja?Ugy emlékszem,azt írtad,3.5 éves!
Márti!
Te is rakj pocakképet! :)

KépKép
KépKép
andesz78

én nem rakok először :) majd ha Ti is, többi pocakos lányok! :wink:
Vendég

Nem ma van, én beírtam hogy aug 19-én :) Azt ilyet csinált ...
Barnikámat is fel akartam tenni, de ezt leszedem mert megtévesztő

Tündi
Kép
Kép
trundike

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?