Shellcat!
Köszi az üdvözlést!
Persze elfelejtettem gratulálni minden kedves kismaminak a babához, és jó babásodást kívánok!
Azt hallottam, hogy nem lehet nála szülni, meg hogy többen nem voltak vele megelégedve.
Őszintén szólva nekem elég régóta a dokim. Nem volt semmi gond vele, bár nagyon összehasonlítási alapom nincs.
MOst voltam a 12.heti szűrővizsgálaton nála, és elbizonytalanodtam. Mivel én nem vagyok orvos, szerintem az orvosnak kellene minden alap infóval ellátnia a kismamit. Ráadásul a 12. heti elég fontos. Nagy nehezen megmondta a tarkóredő méretet, 1,5 mm. Persze ez a vizsgálati lapon már nem szerepel, csak annyi, hogy normális. Semmi mást nem mondott, szívhanggal mértettel kapcsolatban, csak amikor már 2-szor rákérdeztem, akkor is csak annyit mondott, hogy korának megfelelő méretű, (de mégis mekkora) és hogy jó a szívverés. Szóval ahogy a többieket olvastam, ezekről a vizsgálatokról, minden orvosnak magától érthetődő volt a legalapvetőbb infó elmondása és rögzítése. Az orrcsontról nem is volt szó. Persze, a nagy izgalmamban nem kérdeztem meg ezeket. Annyi volt a vizsgálati lapon, hogy kóros magzati eltérés nem észlelhető. Szóval úgy éreztem, mintha hamar végezni akart volna velem. Pedig elég jóban voltunk.
Jövőhéten szerdán megyek a Bácskai dokihoz 4D-re, és megismételtetem az UH-t is. Legalább lesz összehasonlítási alapom
Egyébként magamról annyit, hogy öreghegyi vagyok, 26 éves leszek áprilisban, és ez az első babánk. Tavaly volt egy missed ab-om, sajnos, ami nagyon megviselt.
A munkahelyemen, a főnököm nagyon jól állt a terhességemhez, azt mondta, ne foglalkozzak semmivel, főleg ne a melóval, csak a családdal, és legfőképp a babámmal, az a legfontosabb!
Bocsi, de hosszúra sikeredett.
Remélem, hamar megismerlek titeket.
Krixta. Nagyon szép a kisbabád!Gratulákok hozzá!