Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Kép

Gabesz!
Noelről nagyon jó a videó :lol:
keddre drukk a dokihoz, csak nem talált semmi komolyat :shock:

Alexa!
Melust jól olvastad, igaz ide csak 1-2* jött, de muszáj volt leírnom 8)

Chrissy!
Martin babával remélem nincs semmi baj, vérszegény? :shock: azért kakit nem árt küldeni :roll:

Márti!
csak nem akkor szülsz, amikor Swarci szabin van :shock: , bár ahogy láttam a vonalzódat, akkor jövőhéten meg kéne szülnöd, nem? :wink:

Nati!
szia.erre már én is rájöttem, ami nem a tiéd, abba nem kéne túl sokat feccölni, mert senki nem lesz hálás...na de ne foglalkozz vele, szerdától ezek szerint nem dolgozol? :roll:
Vendég

Jaj,lányok,el is felejtettem!
BOLDOG NŐNAPOT MINDENKINEK!!! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Mindkét gyermekem a nagyágyban fekszik,nézik a mesét! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Boldog Nőnapot... :D
Andesz, én nem azt mondtam, hogy nyitva vagyok, pont hogy azon lepődtünk meg, hogy még mindig csak 2000...amúgy kb a 3. harmad óta ennyi nekem is.
Nati, ez milyen paréjság a kedves főnöködtől!!! És most ez azt jelenti, hogy inkább elmész táppénzre?
Vendég

ja, Vicuska, nemtom mikor szülök, már télleg... :D nagyon "örülnék" ha a választott dokim nem érne rá levezetni a szülésem....remélem a szabi csak azt jelenti, hogy nem rendel pl a CSNK-ban. :) Amúgy most hívott a párom, hogy éjjel beszéltem (!!! :shock: ) álmomban (tudtommal még nem műveltem soha ilyet) és a 16-os számot emlegettem. Biztos jósnő vagyok :D ,valami történik 16-án.
Vendég

Márti!
16.án leszek 30 éves! :lol:
Ja,közben rájöttem,hogy azért írod! :D
Lehet azért kért kenetmintát,mert zárt méhszájnál nem mehet el a nyákdugó!Nem?!De amugy nem tudom! :roll:
Majd megpróbálom előhalászni,az én 36 hetes uh eredményeim!

KépKép
KépKép
andesz78

köszi :D
Vendég

amúgy ezt a nyákdugó dolgot nemigen értem...de ha meg nem az volt, akkor mi a fészkes fene?! :D kenetet még azelőtt mondta, hogy vesz, még mielőtt bármit is csinált volna, rögtön mondta mikor bementem, hogy kenet, méhszájtapi, aztán UH. :D
Vendég

váá de utálok gépet újrapakolni!!! :twisted:
Kisati fejelgeti a hólyagom és közben csuklik, a talpaival is intenzíven nyomkod, hullámzik a hasam és közben összehúzódok :D izgalmas...
ja, valaki kérdezte még valamikor ( :) ) hogy mi volt a lihegésen: hát az a csaj volt aki olyan furi dolgokat mondott múltkor, de most egészen elvoltam, megtanultam lélegezni :D igazából ennyi....
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Chrissy, nagyon köszi. Remélem se a kakival se a vérével nem lesz gond Martinnak. A fehér bőr még nem jelent vérszegénységet. Nekem is minden dokker azt mondja, és miután (én hiába papolva mondom hogy biztos nem vagyok az csak fehér a bőröm) megcsinálják a vérvételt rájönnek ők is.

Gabi, köszike. Sajnálom hogy nem lett jobb az EEG-d, drukkolok hogy mégse keljen az a fránya gyógyi. Nagyon jó a videó.

Alexa, köszi. Tényleg szar a digi? Mi vele a gond? Neketek a net is arról van?

Márti, huha, mik történnek veled. Nagyon szorítok hogy rendbe menjen minden és ha jönni akar kisAti akkor várjuk Őt is. Nagyon jól esett amit írtál. Csillogó szemmel meséltem (kissé másnapos, erről késöbb) apácskának. Már kicsit vissza is fogom magam, nehogy úgy érezze hogy csak rám hasonlít. Felrakom a videót is igérem. Jó tudni hogy Schwarczi szabin lesz, én 20.án megyek. Bár igaz ami igaz elég rég bejelentkeztem akkor még nem tudthatták. Na de remélem lesz helyetesítője. Igazándiból a kötelező UH-ra és a beutalókért megyek, mindegy ki lesz (azért jó lett volna vele, na mindegy)

Nati, te kis sztahanovista (állítólag én is az vagyok). Nem szabad! Gondolj Bencére kérlek. Örülök, ezek szerint szerdától nincs meló. Köszi neked is a dícséretet.

Vicuska, nagyon teccik a vonalzód. Kár hogy nem csiguci (bár a teknős is elég lassú a szárazföldön) van rajta, mert úgy érzem csiga lasúsággal megy az idő.

Andesz, a gyermekeid közé feküdhetnék. Minden szombat vasárnap pizsibe egész de. mesét nézek. :D

Mindenkinek Boldog Nőnapot Kívánok!

Csajok bocsi hogy kicsit elragadtattam magam a 4D-s felvétellel, de nem tudok betelni vele. Tegnap este Vikiéknek is megmutattuk. Éjfélkor én hazajöttem de a fiúk még bulizni mentek (apácskám reggel fél hatra ért haza). Vikinek mondtam hogy várjátok a tesztet, azt mondta hogy majd igyekszik jönni és felteszi.

madiani

Ani, nem lesz senki délután míg szabin van!!! Ne menj oda feleslegesen...szerintem hívd fel a CSNK-t majd, hogy mikor mehetsz, és valószínűleg azt mondják, hogy menj délelőtt bármikor (akkor mindig rendel vki) Amúgy most beszélteem Svarcival, szurkoljatok, hogy ne 25 és 30.a között szüljek, mert akkor ő nem lesz elérhető, valakinek átad (még nem tudja kinek, ha egyben vagyok még 17-én, hívjam fel és kérdezzem meg tőle, addigra megbeszéli. Ha a többi napokon akar előbújni Kisati, akkor jön, csak rendelni nem rendel. :) Picit megnyugodtam, de nem örülök, hogy 5 napig nem lesz... :?
Csajok, lécci írjatok valami véleményt a picúrom méreteire, szerintetek se gáz?!
Vendég

hmm mindenki eltűnt :(
Vendég

Sziasztok!

Boldog nőnapot mindenkinek!

Márti! És írnék,de nem tudok. De szerintem biztos, hogy jó. Ne aggódj. KisAti jól van, növöget, és megvárja, még Schwarczinál bújhat ki.
Nem örülök, hogy nem lesz Schwarczi, mert én meg 10nap múlva megyek Schwarczihoz 16hetesen. Nekem Ő adott időpontot. Gondolom mehetek 18.-án hozzá.

Gabi! Fantasztikus a videó, és annyira megható volt. Gyönyörű Noel baba nagyon!

Ani! Gyönyörű a kisfiad már most. Igazán büszke lehetsz rá.

Nati! Örülök, hogy itt vagy, na meg annak, hogy szerdától majd többet jössz. Vasárnap megyünk a házikót megnézni.

Krixtát várom már nagyon én is, hogy jöjjön.

Vicuska! Szépek a tesztek. Ez szerintem tuti jelent valamit.

Bessy! Régen jöttél már. Mi van veled?

Puszi!!
n.k.ildi

Sziasztok Lányok!

Most sikerült net elé kerülnöm egy fél órára gyorsan olvasgatok kivel mi van aztán reagálok..nem igérem hogy mindenkinek tudok de igyekszem!

Addig egy mosoly nektek:) Kép
Vendég

Trundike
Üdv itt remélem hamaraosan jobban is megismerhetlek téged is!Most nincs netem ezért nem vagyok itt mostanában.

Vicuska
Én is drukkolok neked hétfőre...!

Judy
A múltkor olvastam mennyire magad alatt vagy csak nem volt időm reagálni...remélem most már jobban vagy és a gyönyörű gyerekeid segítenek helyreállítani a lelki békéd..nagyon szép a kislányod is, még nem volt alkalmam leírni ezt neked és gratulálni hozzá!
Fel a fejjel irigyellek hogy már 3 gyönyörű gyerkőcöd van!!

Ani
Nagyon szép a pici Roni..szuper lett a 4D-s kép!!Hihetetlen hogy már a 28hétben vagy...

Vikike

Örültem a hírnek nagyon!Nagyon nagyon drukkolok neked is!!

Gabi

Mekkorát nőtt Noel baba..klassz a videó bár nem tudtam végig nézni sajna..

Sajna nincs időm vissza olvasgatni a többieket ne haragudjatok rám!:(

Nagyon hiányoztok..nem tudom írta-e a Kriszti nektek hogy mindenkire sokat gondolok...úgy néz ki hamarosan lesz netünk végre..addig remélem nem fogtok elfelejteni!Már megrendeltük idő kérdése mikor kötik be..

Mi amúgy jól vagyunk Réka már fél kilót hízott mióta otthon vagyunk..bár mondta a védőnő hogy heti 20deka az elvárt...az éjszakák még mindig neccesek nehezen kelek fel de már kezdek belejönni:)
Réka sosem sír csak max nyöszörög ha éhes amúgy nagyon jó baba..

Lányok sajna nem szólt nekem senki hogy tali lesz ha úgy alakul megtennétek hogy szóltok nekem is?A Márti tudja a számom..ha tudok elmennék én is..persze ha szívesen láttok:)

Mindenkinek Boldog Nőnapot sokszor puszilunk mindenkit és ahogy tudok jövök!!

Kriszta és Réka baba
Vendég

Sziasztok,

Márti, ha a dokid nem látta problémásnak a méreteket, akkor ne aggódj. Ha baj lenne, berendelt volna a kórházba, vagy azonnal kivizsgálást kér. Ne aggódj. Ja,amúgy az uh kurzorát pár mm-rel ide-oda tenni is lehet, az pedig napokat, heteket jelenthet!! Nekünk volt, amikor nagynak, volt, amikor kicsinek nézték Geri fejét! Aztán nagy lett :lol: :lol:

Krixta, várjuk a beszámolót! tegyél fel Réka babáról sok-sok képet, ne csak egyet!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ja, Ani nagyon édes Roni, és ha hiszed, ha nem, nekem is úgy tűnik, hogy rád hasonlít!! :P

Vicuska, mai teszted?? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Krixta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nagyon örülök, hogy jelentkeztél!!!!!!!!
Réka baba gyönyörű, tiszta anyukája :P :P :P :P :P

Kata!

majd holnap :wink:

Bessy! :lol:
eltűntél????????????? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Látom sokan kérik a tesztem, de majd apát kérem meg, hogy fotózzon mert én próbáltam és elég béna lett. Még egy kicsit várnotok kell, most megyek lepihenek aztán majd valamikor igyekszem jönni és reagálni.

További szép napot! Puszi mindenkinek!

Kép
Kép

Nst
vikike_

Sziasztok!

Ebben a topicban új vagyok még, én a 2008. szeptemberi babaváró topicjában vagyok, most találtam rá erre. 2008. szeptember 19-re vagyok kiírva.
Persze fehérvári vagyok. NIncs választott dokim, a nővédelmibe járok.
Kérdésem:aki ismeri, mi a tapasztalata ifj. Nagy László dokiról?
Aki tudja, válaszoljon. Előre is köszi.
Visszaolvastam egy párat, de ezzel kapcsolatban még nem találtam infót. Lehet, csak én voltam figyelmetlen.
KÖszi

Alíz

KépKép
roni0422

Most kicsit visszanézelődtem..sajna nem kaptáttok meg amiket üzentem de sebaj...

Most sajnos mennem kell de talán már a jövő héten tudok majd jönni...

Vicuska drága vagy,köszönjük szépen!!Nagyon nagyon drukkolok neked Hétfőn!!

Még pár kép Réka babáról... Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Roni, üdv köztünk! Nem ismerem Nagy dokit, de páran nem szeretik, azt nem tudom miért. Az tuti, hogy szülést nem vállal, a CSNK-ban csak Schwarczinger vállalja. Írj még magadról! :)

Krixta, most jól érzem, hogy csalódott vagy?? Pedig megírtam mindent, amit üzentél, de lehet elfelejtettem valamit, akkor ne haragudj!

Kata, köszi a megnyugtatást, remélem tényeg oké minden. :)

Ildi, én úgy vette ki, hogy Svarci a CSNK-ban semmiképpen nem lesz 17.étől 28.áig! Tehát se az időpontos rendelésén (csüt. du.) se hétfőn vagy kedden nem dolgozik. Én is időpontra mentem volna...szóval szerintem kérdezd meg Te is telefonon és menj vmikor délelőtt máshoz! A magánrendeléséről semmit se tudok, de az 100% hogy 20-ától 25-éig nincs is Szfváron, ő mondta... :roll:
Vendég

Shellcat! :D Köszi az üdvözlést!
Persze elfelejtettem gratulálni minden kedves kismaminak a babához, és jó babásodást kívánok!
Azt hallottam, hogy nem lehet nála szülni, meg hogy többen nem voltak vele megelégedve.
Őszintén szólva nekem elég régóta a dokim. Nem volt semmi gond vele, bár nagyon összehasonlítási alapom nincs.
MOst voltam a 12.heti szűrővizsgálaton nála, és elbizonytalanodtam. Mivel én nem vagyok orvos, szerintem az orvosnak kellene minden alap infóval ellátnia a kismamit. Ráadásul a 12. heti elég fontos. Nagy nehezen megmondta a tarkóredő méretet, 1,5 mm. Persze ez a vizsgálati lapon már nem szerepel, csak annyi, hogy normális. Semmi mást nem mondott, szívhanggal mértettel kapcsolatban, csak amikor már 2-szor rákérdeztem, akkor is csak annyit mondott, hogy korának megfelelő méretű, (de mégis mekkora) és hogy jó a szívverés. Szóval ahogy a többieket olvastam, ezekről a vizsgálatokról, minden orvosnak magától érthetődő volt a legalapvetőbb infó elmondása és rögzítése. Az orrcsontról nem is volt szó. Persze, a nagy izgalmamban nem kérdeztem meg ezeket. Annyi volt a vizsgálati lapon, hogy kóros magzati eltérés nem észlelhető. Szóval úgy éreztem, mintha hamar végezni akart volna velem. Pedig elég jóban voltunk.
Jövőhéten szerdán megyek a Bácskai dokihoz 4D-re, és megismételtetem az UH-t is. Legalább lesz összehasonlítási alapom
Egyébként magamról annyit, hogy öreghegyi vagyok, 26 éves leszek áprilisban, és ez az első babánk. Tavaly volt egy missed ab-om, sajnos, ami nagyon megviselt.
A munkahelyemen, a főnököm nagyon jól állt a terhességemhez, azt mondta, ne foglalkozzak semmivel, főleg ne a melóval, csak a családdal, és legfőképp a babámmal, az a legfontosabb!
Bocsi, de hosszúra sikeredett.
Remélem, hamar megismerlek titeket.

Krixta. Nagyon szép a kisbabád!Gratulákok hozzá! :D

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Márti, nagyon köszi hogy szóltál. hétfőn fel is hívom őket. Sajna a méretekhez nem értek (én is csak mamanetet tudom nézni), de biztos szólna a dokker ha gáz lenne. Ezek az Uh gépek sztem simán tévednek 1-2 mm, ami a babóciknál elég sokat számíthat. Nagyon drukkolok hogy ne abba az 5 napba szülj.

Ildi, nagyon köszönöm.

Kriszta, gyönyörű Réka baba. Én már leselkedtem iwiw-en :) Köszönöm a dícséretet, hidd el nekem is hihetetlen hogy repül az idő. Örülök és irigyellek hogy nagyon jó lánykád van. Természetesen szólunk Neked is ha tali lesz. Még nincs fix időpont, de Andesz már felajánlotta a kertjüket. :)

Kata, köszi neked is. Nem csak ti mondjátok hogy rám hasonlít. Apácska már a vizsgálat alatt mondta hogy az orra olyan mint nekem.

Vicuska szia :)

Vikikém, ha kell segítek szívesen. Apácskád :) pihizik? Mikor ért haza? Remélem nem voltak hangosak a fiúk.

Szia Roni, üdv köztünk! Gratula a babához. (Roni-zuk a kisfiúnkat :) ) Gondolom azért Te nem Áron vagy :D Csak viccelődőm ám. Ha szeretnél a tábliba bekerülni kérlek küld el az infókat (valahol pár oldallal viszább találsz mintát)

madiani

Madiani!

Köszi. :D Nem, nem Áron vagyok..... :D :D
Adataim:
Alíz, gyermekem nincs, ő lesz az első babóm, szülés várható ideje szeptember 19., 12+1 napos vagyok, eddig ifj Nagy LÁszló, de valószínű cserélni fogok. Jövőhét szerdán megyek UH-ra. (március 12)
AFP április 7.
Aki ismeri vagy fogadott orvosa Dr. Bácskai, kérem írjon. Érdekelne milyen. Azt tudom, hogy nagyon de nagyon jó szeme van az UH-hoz, meg a genetikai szűréshez. Ha felfogadnám, mennyibe kerülne?Van-e valakinek erről tapasztalata?Előre is köszönöm.

Alíz

KépKép
roni0422

Alíz, közbe megtaláltalak iwiw-en is :) Kutakodom.....
Ha nem haragszol inkább Alíznak hívnálak, mert nekem Roni az én kicsi babám.
Javítom a táblit....
Bácskairól eddig csak jót hallottam, és azt is hogy nagyon jó szeme van az UH-hoz (na meg ért is hozzá). Pont a védőnőm mesélte hogy a lányánál ő vette észre hogy gond van. Innen a topicból csak eva81 (Évi) jár hozzá, de ő már elég régen írt ide. Sajna viszont ha jól tudom ő válallna szülést de nincs még hol, ugyanis ő nem melózik a Korházba. Viszont ezt csak pletyi szinten tudom, inkább kérdezz rá.

madiani

Szia Roni! Örülök, hogy jöttél, és gyarapodik a topicunk. Gratulálok a babádhoz. Sajnos a dokikról én nem tudok infót adni, mert nem ismerem őket. Én Schwarczihoz járok, és elégedett vagyok vele nagyon. Amúgy én is szeptemberre vagyok kiírva, csak én 2.-ára.

Márti! Én magánba megyek hozzá 18.-án este. Majd azért felhívom, hogy mehetek-e tutira. De köszönöm, hogy említetted.

Krixta! DE jó, hogy itt vagy, és a gyönyörű Rékáról is tettél fel képeket. Mondtam én, hogy ilyen szép anyukának gyönyörű kislánya lesz!
n.k.ildi

Ja, Roni! Jó a vonalzód! Én is ezt a nyuszit választottam a női vonalas vonalzómra, de levettem, mert nem számolt visszafele. Van bennünk valami közös. :)
n.k.ildi

Sziasztok.

Alíz! lehet, hogy ismerjük egymást? Sok minden alapján gondolom, hogy te vagy az!! Tesód tesitanár?? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Ani, köszi!

Na, Alíz, akkor lebuktál!!! :lol: :lol: :lol:
Na?? Ki lehetek? :wink: iwiw alapján beazonosítasz???? :wink:
Nem is tudtam, hogy volt tavaly missed ab-d. Sajnos nekem is, úgyhogy ismerős az érzés: lesz-e szívhang, túléjük-e a 12. hetet, stb.... Majdnem egy évre rá lettem terhes, és itt szuszog mellettem életem értelme! :wink: Bízni kell benne, hogy a sors nem szúr ki veled mégegyszer!! A dokim is azt mondta tavaly, 2x ugyanaz nem történik meg!!!

Na, vacsizok, aztán alvás, amíg fel nem keltenek! :wink:

Puszi mindenkinek!!

Kép

Kép

hoppá

Ajaj! Igen, a tesóm tesitanár....Lebuktam! Tudom ki vagy Kata! :D :D
Gratulálok a kisfiadhoz!Megnéztem a képeit!Nagyon édes!!Addig nem nagyon mondtam senkinek, míg azt a bűvös 12. hetet el nem értem. A tavalyi vetélésemről meg szívesen beszéltem, iszonyúan megviselt. Nagyon örültem, hogy rá egy évre majdnem ugyanakkor teherbe estem. Detto ugyanezek az érzések vannak/voltak bennem. Lesz-e szívhang? Tavaly 7 hetes voltam, mikor megállapította a doki, hogy terhes vagyok, de azt is hogy valószínű elhalt. Sajnos ez volt. Úgyhogy minden egyes alkalommal rettegtem, és még a doki arcára is alig mertem nézni. Végülis, az utsó UH előtt, már nem éreztem magam annyira paramaminak. Köszönöm a biztatást, én is ebben bízom!
Kihez jártál Kata?Szent GYörgyben szültél?Tapasztalat?

Én úgy hallottam, hogy inkább szülésznőt célszerű választani, mint orvost. Ő mindig ott van, segít, a fogadott orvosod meg képlékeny.

Madiani! :D :D KÖSZI!!!Nyugodtan hívj a nevemen. Nagyon aranyos név a Roni a kis picurnak. Ez lesz ténylegesen is a neve?

n.k.ildi! :D Köszi az üdvözlést meg a vonalzót, Azt én is észrevettem, hogy az egyik midig leáll, és újra kell csinálni.
Swarciról én is sok jót hallottam. Ő lesz ott a szülésnél is?

Alíz

KépKép
roni0422

Roni!
szia :lol:

Kata!
lehet velem 2x ua.fog megtörténni :evil:
Vendég

Na,ez nagyon pozitív lett :shock: :D
Vendég

Alíz, Áron lesz a kicsifiúnk neve és Roninak becézzük már most. (nem szeretném ha Áronkáznák)
Nekem szülésznőm és dokim is lesz fogadott.

Tudom hogy könnyű mondani, de sajnos itt nálunk elég sokan átestek már hasonló dolgon mint Te, de mindenkinek sikerült. Nem lesz semmi gond szépen fejlődik a kincsetek.

madiani

Vicus, én nagyon bízom a babátokban.
És rohadtúl utálom hogy hétfő még olyan messze van.

madiani

Ani!

nem,semmo baj, csak nem lehetek non-stop pozitív :shock:
na de megpróbálom épkézláb kibírni hétfőig :roll: :P
egész nap azon agyaltam, bemenjek-e RL-hez, azt mondta ha nem bírom idegekkel, nyugodtan :D , na de akkor meg azon idegesíteném magam, hogy megint mér nem láccik semmi? :roll:
így legalább van ideje növögetni a pindurnak 8) (persze reggelig még meggondolhatom magam :oops: )

Kép
Vendég

Na sikerült egy kicsit visszaolvasnom. Megnéztem a táblit is. Kezd összeállni a kép.
Elfelejtettem, hogy tábliban meg van jelölve az orvos is. :oops: :oops:

Gratulálok az újdonsült anyukáknak is!

Tündénél láttam, hogy a Bácskai volt a dokija. Esetleg írhatnál valamit róla. Köszi.

Vicuska! Veled kapcsolatban csak most kezd összeállni a kép. Nagyon szurkolok, hogy hétfőn pozitiv eredményekkel térj vissza.

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációt a videóra amit Noelről csináltam,hát mit ne mondjak én akárhányszor megnézem könnybe lábad a szemem.Amikor apának először megmutadtam ő se bírta visszafogni magát és ő is pityergett-ilyen kis érzékeny a lelkem,de én ezt nagyon imádom benne!

Chrissyy!
Nagyon remélem,hogy minden rendben lesz Martinkával.Javult már a kakija?Amúgy a múltkor olvastam,hogy attól is lehet zöld a kakija,ha túl hamar átteszed a másik cicire,mert ilyenkor mindkét ciciből csak az előtejet szívja ki,ami laktózban nagyon dús és ez pánthatja a pici pociját és ilyenkor zöldebbet kakil.Azt tanácsolják,hogy min. 10 percet szopizzon az egyik ciciből csak utána rakd át a másikra.

Nati!
Örülök,hogy lassan leállsz a melóval.Rád fog férni egy kis pihizés!Remélem élvezed a várandósságot,Bence baba mocorgását és a vásárolgatást.
Amúgy még homeopátiával nem próbálkoztam az epilepsziára.Majd utána nézek.

Márti!
Kérlek, ne akarj még megszülni!!!!!!Akármilyen nehéz is már a terhesség,bírd még egy picit.A picurnak még egy kicsit bent a helye!Attól még hogy azt mondják hogy 36 hetsen már ki van fejlődve mindene,az nem azt jelenti, hogy meg is kell akkor szülnetnie.Jó lenne legalább még egy hétig kihúzni.Emlékszem Noelre milyen kis vékonyka és törékeny volt,hála istennek minden rendbenn volt vele,de hallottam már olyanról is aki ugyan ennyi idősen szült és mégsem volt még teljesen kifejlődve a baba tüdeje.Nem ijesztegetni akarlak,és ez csak az én véleményem,de egy picit bird még a pici érdekében!

Ildi!
Jó háznézést mára,mondanám hogy ugorjatok be hozzánk,de nem leszünk itthon,sajna.

Kriszta!
Örülök,hogy jelentkeztél!Annyira aranyos Réka baba,szóval tündéri a kislányotok és tényleg Rád hasonlít!Remélem minden rendben veletek és lassan Te is belejössz az anyai szerepbe!Nagyon jók a képek!

Vicuska!
ezerötszázháromszáz és még annál is több drukk hétfőre.Nagyon-nagyon sokat gondolok rád és a kisbabádra!!!Folyamatosan lesem,hogy írsz-e,hogy van e vmi fejlemény.Nagyon szorítok!!!!És nagyon remélem hétfőn együtt fog veled örömkönnyek közt örülni az egész topic!!!

Bessy!
Neked is millió drukk!!!Mikor is mentek?Nagyon szorítok,hogy összejöjjön a babó.

Ja csajok mikrogyöngyöt,ha jól emlékszem a Budai úton a z Építők társánál tudtok rendelni.A mienk is onnan van.Igaz baromi sok van benne(biztos kijön vagy 20 szopispárna belőle).A legkisebb méretűt kell rendelni olyan 5000 Ft körül van egy zsákkal.

Puszi:Gabi és Noel
Vendég

Ja Alíz!
Bocsesz :oops: !Üdv. köztünk!Gratulálok a kisbabádhoz,már azt is tudjátok,hogy kislány :o ????A Nagy dokiról én se tudok semmit,egyszer az apjánál voltam,na hát azt le se írom.... :evil: ...egy tirpák!Amúgy ha olyan jó doki lenne a fia,akkor biztos többet hallotunk volna felőle.De hát látom Te se voltál vele teljesen megelégedve.A Bácskainál csak 4 D-n voltunk,aranyos volt,csak nagyon megnyomkodta a hasamat(még jóval utána is éreztem) :? ,mert Noel eltakarta az arcocskáját és a doki el akarta az arca elől a kezét mozdítani,tudom,hogy csak jót akart,hogy a pénzünkért kapjunk is valamit,hogy ne legyünk csalódottak hogy nem láthattuk születendő gyermekünk arcát,de már majdnem szóltam neki,hogy nem érdekel csak ne nyomkodjon tovább.(Amúgy aztán sikerült levenni a pici arcát .)

Na puszi
Vendég

Jó reggelt!:P

Kép

Roni!
kivi vagyok kit választasz dokidnak! :roll: úgyis mindenki a sajátját anánlja :D én a Szilviét :wink:
köszi a drukkot :P

Gabesz!
1530 drukk az jó :D annyi hcg-vel is megelégednék(egyelőre) :lol:
az öreg Nagynál én is jártam eccer, na elég is volt belőle :evil:
(azért remélem nem vettétek le a pici arcát? :roll: :oops: :lol: )

Andi mindjárt szül,hol lehet? :roll:

Bessy?????????
Vendég

Kép

sz@r ez a lily teszt, 3 napja 600 körül volt a hcg-m, és mégis halványnak mutatja :shock: :?
Vendég

Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!

vagy mindenki másnapos, vagy mi a csuda van??????????
másnaposak nem lehettek, hisz itt mindenki kismama vagy anyuka :roll:

ha meg nem vagyok, akkor le vagyok cseszve. :evil: ....el is megyek :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?