Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Katus, köszönet a pénteki összejövetelért, nagyon jól éreztük magunkat. Ábel 9-től fél 2-ig aludt, nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára, máskor is megyünk :-)
Nagyon tetszett Boti zöld arcocskája :-)
Szandra, Tami nagyon édes volt, Ábelt vmi rágcsálnivalóval meg akarta kínálni, de előtte megkérdezte, hogy adhat-e neki. Nem értette miért vagyok olyan zord anya, hogy nem engedem nassolni :-)

Gyöngyi jobbulást a lányoknak!

Viki, jobbulást, hogy vagy?

Emőke

Kép

Kép
birdie

Sziasztok!

Viki,
Hogy vagy?

Gyöngyi,
És Ti?
Hurutos köhögésnél nem jó a bazsalikom olaj? Majának én azzal kenegettem nagy lelkesen a mellkasát és tökjó volt.
Megnyugodtam! A Te hasadhoz képest én még sehol sem vagyok :shock: Köszi a képeket :D

Szandra,
Szóval nem mersz beülné mellém...jól van. Megsértődtem!!! :lol:
Megyünk holnap oviba. Muszáj beszoknia. Egész hétvégén mondogattam Neki, hogy Hédi néni lesz. Egyenlőre várja a holnapot. De tudod mindig így kezdjük :? Majd a Tamival támogatják egymást, remélem :)

Andi,
Csak nem, újra van netetek? :D

Anett,
Gratula! De azért jöhetnél a beszámolóval.
Ha rendelsz Amwayt, kérnék egy folttisztítót. Köszi

Judit,
Végül merre jártatok ma? Nagyon irigyellek a "szabitok" miatt. Milyen volt az István a király? Gondoltam, hogy csatlakozom ma hozzátok, de aztán bejelentkeztek anyósomék :evil:

Anita,
Jó volt ez a Kolompos :lol: Maja tele szájjal mesélte az apjával hol jártunk és mivel játszott :D Jó ötlet volt.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Majának 1 hete új ágya van. Alig fér el rajta :lol:
Kép Kép

KépKép
KépKép
zumpfi

A pénteki képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mindenki Babanetezik? Ez iszonyat lassan ment :?

Gyöngyi,
Küld már át légyszi még egyszer az albumunk elérhetőségeit.

KépKép
KépKép
zumpfi

Anikó,
szuperek a képek, köszi :D
Elmentetek kolomposra és nem volt??? VAgy nem értem :D

Emőke,
gyertek bátran. Bármikor :D

GYöngyi,
annyira sajnálom. Remélem nem Ancsitól kapták el, bár ő nem volt lázas...

Judit,
hogy telnek a napok?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus,
Nem mentünk Kolomposra, mert kiderült, hogy tegnap volt :cry: Jól benéztük :roll: Úgyhogy Kisvakondba mentünk, hogy "kárpótoljuk" a gyerekeket :wink:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Fú, gondolom kitombolták magukat :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Megvolt :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zumpfi

Jaj, Anikó,
most látom csak, szuper lett a vonalzó!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Hogy megértsétek Anita poénjait:
Mindenkinek nagyon ment ez a benézés a hétvégén.
Anikóék ma mentek el a tegnapi Kolomposra, mi meg tegnap mentünk oda a Falusi Iskolába. Sehol senki, minden zárva, nézzük a plakátot, mondom Mikinek, ma biztos 25-e van? Ránéz az órájára, aszondja hát nem, 24.-e:)))ez a jobbik eset, ma is ott voltunk és nem hiába:) NAgyon jó volt!!!Fél órával előbb ott voltunk, így a 4. sorban volt helyünk, ha 5 perccel később megyünk, már le sem tudunk ülni, rengetegen voltak.

Anett,
Láttunk Titeket is előtte, de hiába hadonásztam, nem vettél észre:)

Hú nagyon jó hétvégénk volt!!! Tegnap végülis elmentünk moziba, ma meg körbesétáltuk a gyömrői tavat, aztán megebédeltünk a Halászban és utána az István a király. Ja és reggel 11-ig heverésztünk:)Este felhívtuk a csajt, aszonta:
"báká bototo banán oka eszik hamm inom, látod?"
Na jó lefordítom:) Baka (nagymama) kibontotta a banánt, Zorka eszik hamm finom, látod?:)
Állítólag bepasizott!!!:) Egy 6 éves kisfiúba szerelmesedett bele, az ölébe ül, meg ilyenek:) Van róluk video, már alig várom, hogy lássam:)
Vendég

Köszi Szandra a virágot is meg a reggelt! Nagyon jó, hogy ott voltál! Na, arról meg nem is beszélve, hogy Tamid így átsegített minket a reggeli elváláson. Remélem kevesebbet sírt Maja, mint én :oops: :roll:

Judit,
Édes Zorka :D A videóra én is kíváncsi vagyok :D
És még mindig irigy-irigy :D

Katus,
Köszi :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!!

Judit!!

Én már akkor képben vagyok! :lol: :lol: Jó lehetett nektek!!
Tudod, írigyellek, amiért van időtök egymásra (én ennek hiányát mostanában érzem) , de nem lehet könnyű Zorka nélkül.
Tudom az eszemmel, hogy kellene nélkülük is menni ide-oda, de nem vagyok rá képes. Amikor kicsik voltak nem tudtuk kire hagyni, most meg már olyan nehéz rávenni magam - pedig kellene :oops: :cry:

Viszont voltunk a "tehetséges" múzeumba (Marietta hívja így :lol: :lol: ) Szóval a Természettudományi múzeumba - nagyon jó volt:
Kép
Remélem látszik a Sára arckifejezése!!!! :lol: :lol:

Kép Kép Kép

Anikó!!

Tényleg jó lett a vonalzó!! :lol: :lol:
Édes Maja az ágyon - Sára tud így aludni - viccesek.

Katus!!

Tuti nem tőletek kaptuk el, ahogy hallottam az oviban szedték össze - ez van. De nálunk a Sára ilyen lázasodó fajta.
Lekopogom, túl vagyunk a köhögési krízisen - már végigaludta a Sára az éjjelt. :lol: :lol:

Kata!!

Még hevered a tegnapot??? :lol: :lol:

Anita!!

Szeretnék legközelebb veletek menni a Kolomposra! Lehet???

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Gyöngyi,

Tudom miről beszélsz! Mi is sokszor elhatározzuk, hogy elmegyünk valahova egy hétvégére Zorka nélkül, aztán nem lesz belőle semmi, mert sajnáljuk lepasszintani. Ha nagy ritkán egy moziba elmegyünk, akkoris mindig rohanás haza...De így teljesen más volt, hogy nem azért lett lepasszintva, hogy mi kettesben lehessünk, hanem azért voltunk kettesben, mert ő máshol szórakozik:) Az első nap rettenetes volt, paráztam a buszozástól, hogy hogy fogja bírni az 5 órát a buszon, meg jaj nehogy történjen valami, stb...aztán mikor beszéltem vele és vidáman mesélte, hogy épp mit csinál, akkor megnyugodtam. A hétvége nagyon jó volt és persze nem telt el úgy 3 perc, hogy ne emlegettük volna, de tudtuk, hogy jól érzi magát és tényleg önfeledten ki tudtunk kapcsolni. Fel is töltődtem és szerintem több türelmem is lesz hozzá.
Úgyhogy akinek van kéznél vállalkozó szellemű nagymama, mindenképp ajánlom, hogy néha vigye el pár napra a gyereket kikapcsolódni! Mindenkinek jót tesz!:)
Vendég

Gyöngyi,
Imádom a Természettudományit! Maját mikor először vittük nem mert átmenni a "tengeren", a plexi padlón :D
Tök jó hogy ilyen sok helyre elviszitek a lányokat.
Tettem fel az albumba képeket. Aztán lassacskán rakom a többit is :wink:

Judit,
Igazad van! De nálunk sajna nincs ilyen vállalkozó szellemű nagymama :( De majd nyaranta a nővéremék, Siófokon :)

Remélem rögtön felismeritek, hogy a pont, pont, vesszőcskét rajzolta le Maja :D
Kép Kép

Szandra,
Ezt a kis táblát vettem végül Majának meglepibe. Ezzel akart aludni is, és csak 239.- volt :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Anikó, Maja nagyon ügyes. És nagyon tetszik, ahogyan kihasználja a helyet az ágyában :)

Judit, ha nem fordítasz, nem értem meg, mit mondott Zorka :) Használjátok ki az időt, én néha bármit megadnék, ha fél nap nyugi lenne itthon :) Bár, ha jobban belegondolok.... lehet, hogy 2 hét múlva elmehetnék Péterrel 3 napra Prágába, de én előre be vagyok sz*rva, hogy mi lesz itthon addig Marcival. De egyszer el kell kezdeni ezt is!

Viki, hogy vagy?

Gyöngyi, szuper volt a tegnap, itt volt az egész família, Marci nagyon élvezte a felfordulást :). A tortába nagyon visszafogottan mászott csak bele, csatolok néhány képet:
Kép Kép Kép Kép Kép

Ma délelőtt elvittem Marcit a Korai Fejlesztő Központba, mert kíváncsi voltam, hogy a (dokináninknél kevésbé elfogult :)) szakemberek mit gondolnak róla. Neurológust, gyógypedagógust, gyógytornászt kértem a vizsgálatra, és az volt az együttes szakvéleményük, hogy Marci nagyon kiegyensúlyozott, nyitott, okos kisgyerek. Neurológiai szempontól látni rajta, hogy miken ment keresztül, de nagyon ügyesen "túllépett" ezeken a problémákon, és nagyon jól vette az eddigi akadályokat. A gyógypedagógus szerint mindent ügyesen csinál, amit ebben a korban kell, de ha akarjuk, akkkor elvihetjük kéthetene hozzájuk készségfejlesztő játszóházba, ahol tanácsokat adnak arra vonatkozóan is, hogy otthon milyen játékokkal, mondókákkal érdemes az adott korban tovább fejleszteni.

Dióhéjban ennyi, rohanok, mert főznöm kell Marcinak is és az apjának is valamit,
puszi mindenkinek
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Anikó!
Nagyon aranyos ez a tábla, nálunk is menő minden ilyen rajzolós tábla, szerintem valami ilyesmi van nekünk is de én nem merem engedni még a kréta miatt mert félek, hogy a falat firkálják Edó így is összefirkálta már ceruzával úgyhogy áprilisban csinálunk egy fedő festést mindenhol, hogy ha valaki esetleg meg akarja venni akkor ne legyenek ilyen nyomok. Az ágyas kép nagyon aranyos csak azt nem tudom miért szeretnek keresztben aludni a gyerekek? Mi egyszer úgy gondoltuk, hogy kicseszünk a csajokkal és keresztben alszunk (ami így is maradt) de ők így is keresztben alszanak, vagyis így a helyes irányban.

Kata!
Marci nagyon édes a képeken. Az 1-el a kezében meg kellene zabálni.

Gyöngyi!
Jobbulást a csajoknak, bár ha már átaludták az éjszakát akkor az tuti túl vannak a nehezén. Ha javasolhatom akkor itasd őket!!!! sokat :lol: és van az a jó kis átmosásos dolog na azt vesd be :lol: :lol: :lol: :lol: . Hallottam valahol hogy az használ. :wink: :lol:

Anett!
Neked is jobbulást, na meg a csajoknak is.

Szandra

szandrakiss

Szandra!!

Köszi! Tudsz valakit, aki átmosást csinál?? :lol: :wink: :wink:

Anett!

Ti is betegek vagytok?? Hát ezt kaptad vizsga-ajándéknak? :cry: :cry:

Kata!

Szuper lehetett!! És jók a képek :lol: Kis "habzsolháp"-ként nézi a tortát Marci :lol: :lol:
És milyen szupereket mondtak róla a korai fejlesztőben!!! És ez mind látszik is rajta!!!Szuper kis krapek!!De tudod, hogy ez Téged is dicsér!!!! :lol:

Anikó!!

Milyen volt Maja mai délelőttje?? Volt sírás??
TE jól vagy?? :wink: :lol:
Sára is alig mert lépkedni a "tenger" felett :lol: :lol: Csak az elválasztó vonalon ment :lol:

Judit!

Teljesen igazad van!!! :lol: :lol: Jár ennyi nektek!
És persze járna mindenkinek, de akinek lehetősége van, az használja is ki!! :lol:

Anikó, Szandra!

Azt hiszem, hogy szerdán meg tudom venni a jegyeket a Marcipán cicára, mert megyek be a városba.
Akkor Anikó nektek 2 jegy
Szandra nektek 2 jegy és 2 ölbenülős?? Ebben nem vagyok biztos :oops: :oops:

ágyöngyi

Gyöngyi!
Nekünk 3 jegy és 1 ölben ülő.
Azt hiszem az Anett is elgondolkozott, hogy jöjjenek-e de nem tudom mire jutott és szerintem már el is felejtette így ha látod msn-en akkor kopogj nála légyszí!
Szerdán te már gazdag leszel??? Vagy elvigyem neked az árát??

sz

szandrakiss

Sziasztok!

Gyöngyi,
szuper program, és milyen jó ötlet! LEhet, hogy már Ancsit is érdekelné ez a múzeum, legalábbis az a terem, ahol az állatok vannak, tuti :D NA, majd felveszem a hatridő naptárba :D :D :D
HA romantikázni szeretnétek Sanyival, ide hozhatod a csajokat :D

Anikó,
nagyon jók a képek (ismét) Majáról. Annyira sajnálom, hogy pityeregsz minden reggel. :( Az ágyas képeken, komolyan mondom, kersenek kellett MAját! :D

KAta,
Jó buli lehetett. Nagyon örülök a korai fejlesztős tapasztalatoknak, dehát eddig is tudtuk, hogy MArci klassz kisfickó :D Szerintem járjatok azért oda, szuper dolgokat tanulhattok :D

Judit,
én értettem Zorkát tolmács nélkül is :D Na jó, a Bakát nem. De a többi ment :D És látom magam előtt, ahogy magyaráz. Hihetetlen, hogy pár hete csak a "nema cica" volt a műsor :D VAgy az már régen volt? Ősszel? Rohan az idő.

Szandra,
jót derültem a kersztbenfekvős bepróbálkozáson :D
Ancsi is mindig keresztben van. De már csak úgy fér el, hogy a popója az égben van :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Szandra!

Oké :lol: :lol:

Katus!

tuti élvezné Ancsi is ezt a múzeumot, tele van kitömött állatokkal!

Felajánlásodat köszönöm, de nem ez a baj. Mamáék szívesen vigyáznak a csajokra, csak én kövültem bele a "mártír-anya" szerepbe - ha értitek mire gondolok!. Vágyom rá, hogy nélkülük menjünk, de emiatt lelkiismeretfurdalásom is van. Rá kell vennem magam, hogy elfogadjam: nőnek és tök jól el vannak nélkülem :roll: :roll: :lol: :lol:
Ez is olyan kettős érzés - ismeri az, akinek van kire bíznia a gyereket. De ügye csak az első alkalmakkor ilyen nehéz, aztán hozzászokik az ember?? Hülye vagyok??? :roll: :roll:

ágyöngyi

Gyöngyi,
hozzászokik? Nem tudom. Csak azt tudom, hogy egy-egy olyan nap után, amikor nincs velem a csaj, sokkal türelmesebb vagyok vele. És ha lehet, még sokkal-sokkal jobban szeretem. Meg a férjemet is, mert amikor kettesben vagyunk, akkor másmilyen. Olyan, mint az elején, nam apa. HA érted, mire gondolok ;)

Néha-néha kell, hogy egymással is foglalkozzatok.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Októberben amikor Angliában voltunk, Zorka meg Szerbiában, akkor sokkal nehezebben viseltem.Valószínűleg azért, amit már délelőtt is írtam, mert akkor azért lett lepasszintva, hogy mi elutazhassunk...Most meg anyós jelentkezett, hogy el szeretné vinni...meg lehet, hogy azért is, mert akkor tudtam, hogy nem jöhetek azonnal haza, ha baj van...Most közelebb vagyunk és minden nap beszélünk telefonon. Ma annyira táncolt a lelkem, amikor hívtam, hogy nem is volt hajlandó a telefonhoz jönni:)
Első alkalommal rossz volt, hogy fene jól érzi magát nélkülünk, most már őszintén tudok neki örülni. Valószínűleg neki is ugyanúgy szüksége van egy kis változatosságra, mint nekünk. Biztos ő is unja már, hogy minden nap csak engem néz, minden napunk egyforma. És remélem mikor hazajön ő is fel lesz töltődve, jobban fog örülni nekünk és egy kicsit bújósabb lesz pár napig:)
Azért nagyon várom már a csütörtököt:) Akkor megyünk utánuk és szombaton jövünk haza.
Vendég

Ilyesmit már én is tapasztaltam Marcival kapcsolatban, amiről írtatok... A héten is észrevettük Péterrel, hogy ha a nagyszülőkkel van, akkor többet eszik, jobban pörög, többet vigyorog, mint amikor velem van egész nap. És mivel a nagyszülők 120 ill. 150 km-re laknak, és itt nincs segítségünk, akinek néha le lehetne passzolni, csak engem lát egész nap és az apját esténként. Szerintem simán elege van belőlünk időnként, ezért is szereti, ha néha eljön hozzánk valaki, akivel egy-egy estét nélkülünk tölthet. Na és persze egy-egy ilyen "kimenő" után én is sokkal kiegyensúlyozottabb és türelmesebb vagyok :lol:
Ezt tök jól megmagyaráztam most magamnak is, de azért nagyon fosok a 3 napos Prágától.... :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Gyöngyi,
Most még sem mennénk a Marcipán cicára :( Szólj majd légyszi legközelebb!
Köszi
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Kata,

Ne foss a 3 nap Prágától! Állítólag a babáknak nincs időérzékük, nem érzékelik, hogy 3 órára vagy 3 napra mész el. Zorka 10 hónapos volt, mikor először elmentünk egy hétvégére. Semmi gond nem volt vele! Persze naponta háromszor hívtam fel anyut, hogy mi újság:) Szerintem menjetek csak!
Vendég

Ja és azt még elfelejtettem, hogy a távol élő nagymama nem biztos, hogy hátrány. Anyósomék 250 km-re és egy határra laknak innen, ezért ugye nem látja Zorkát olyan gyakran, és jobban ki van éhezve rá, hogy 1 hétre elvigye Zorkát:)
Anyukám Kispesten lakik, hozzá minden hétvégén megyünk, így nem érez rá késztetést, hogy 1 hétre elvigye valahova:)
Vendég

képzeljétek, Marcinak kijött az első foga! múlt héten még nyoma sem volt, ma reggel pedig a gyógytornász vette észre, hogy a jobb alsó 1-es kint van :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata, mire nem jó egy gyógytornász! :) Nagyon édes Marci a képeken!

Csajok, én is kedvet kaptam egy kis lelépésre! eszembe jutott, hogy Anyu itt lesz febr. 13-18., Zoli elutazik 15-én (Ő persze nem visz! :( , ráadásul Ő is Prágába!), úgyhogy 14-re nézek valami jó kis meglepit.

Én már jobban vagyok, 2 napja fájdalomcsillapító nélkül, de nem arcüreg, hanem fogínygyulladás! :evil:
Most Eszter kapta el a bölcsiben a fosos vírust, állítólag 1-2 nap, Magda szerint 1-2 hétig ne vigyem! :shock:

Sajnálom, hogy lemaradtunk a taliról, a képek szerint szuper buli volt!

Anikó, hogy tetszik az ovi Majának? Te hogy vagy?

Gyöngyi, lányok jobban vannak?

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok!

Katus!
Nagyon jól éreztem magam pénteken, szerintem Dóri is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan jó volt veletek trécselni.

Gyöngyi!
További jobbulást a csajsziknak! Köszönöm a továbbképzést is! :lol: :lol:
A "tehetséges" múzeumot én is nagyon szeretem, vittem is oda sűrűn a gyerköcöket! És tudom hülyeség, de eleinte még felnőtt fejjel én is féltem a "tengeren" átmenni. Olyan hihetetlen, hogy az a vékony plexi az én sudár alkatomat is elbírja. Persze a gyerekek előtt ezt álcáztam, de mindig magam előtt láttam, hogy beszakad alattam, és mindenki kinevett. :oops: :oops: :oops:

Szandra, Anita!
A napközbeni alvással nincs is gond (kivéve, tegnep és tegnap előtt, meg ha valami fontos dolog miatt szeretném, hogy két órát aludjon). Mióta rájöttem erre, hogy babakocsiban kint milyen jókat alszik, nem sok gondom van. De ha eljő az est!!! Többnyire tizenegy előtt nem alszik el, max a fürdés utáni szopizás közben szundikál, és teljesen fitten kiköpi a cicit, és szórakoztat minket. Persze többnyire engem, mert az apja simán elalszik mellettünk. Bár tegnap elaludt tízkor, de cserébe hajnali negyed hatkor keltünk, és csak fél héttől hétig tudtam visszaaltatni. Inkább éjféig fent vagyok, de ezt a hajnali kelést nem bírom, főleg, ha éjszaka többször is felsír. Szegény mondhatná, hogy nekem semmi nem jó, pedig én csak azt szeretném, ha kb este tíztől legalább reggel hétig aludnánk. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Viki!
A fogíny se jobb! Jobbulást Eszternek is!

Anikó!
Én rögtön láttam, hogy az a "pont, pont, ...." Ezt németül is szoktam tanítani az elsősöknek, és Maja rajza simán elmenne köztük! :P :P :P :P A vonalzó is szuper!

Judit!
Én is írgy vagyok egy kicsit. És nagyon jól csinálod! Az én anyukám is Kispesten lakik, és mivel már nyugdíjas keddtől péntekig minden nap itt van hosszabb rövidebb ideig. Most már szerencsére egyre többet van a hugomnál, inkább neki segít többet. Néha míg elmegyek pl a TESCO-ba, itt hagyom neki Dórit, de mindig úgy időzítem, hogy alvás időre essen, és általában még alszik, mikor hazaérek. Ráadásul Dóri még naponta 3-4szer szopizik, plusz az éjszakai repeta, így nem nagyon tudom hoszabb időre ráhagyni. De valahol tudat alatt szerintem nem is akarom még! :oops: :oops: :oops: Igaz jó lenne egy kicsit Zolival egymással is foglalkoznunk, mert hétköznap mire hazaér már fürdetünk, utána játszik kicsit Dórival, és míg a Dórit altatom ő biztosan elalszik (ellentétben a lányával!), reggel meg hatkor elmegy. Maradnak a hétvégék, de akkor ő próbálja magát kipihenni, és mindig van valami mostanában. Már alig várom a februárt, mert akkor egy hétig szabin lesz, és leaglább együtt leszünk egész nap!

Anett!
Gratulálunk! Jobbulást a csajoknak! És én is szeretnék kérni három folttisztítót! Előre is köszi!

Kata!
De édes Marci az egyessel! Olyan furcsa, hogy már eltelt egy év. Ahhoz képest, hogy néha azt hiszem sose lesz vége a napnak! :lol:
Ja és gratulálok az első fogacskához, nekünk még mindig nem bújt ki a felső kettő! :cry: :cry: :cry: Persze ez nem lenne gond, ha nem fájna neki!

Emőke!
Zoli üzeni, hogy nem kellett volna, nem ezért segített.
Nagyon édes volt pénteken Ábel, hogy milyen ügyesen kúszik, jobban, mint Dóri!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Sziasztok!!

Na, erről beszéltem :lol: :lol: :lol: Kellene kicsit kettesben lenni. Mióta dolgozom és látom, hogy milyen jól érzik magukat a csajok az oviban - nélkülem- azóta érzem, hogy szeretnék az anyuka szerep mellé valami mást is. :oops: Furcsa érzés, mert én lubickoltam az anyaszerepben - oké, onnantól, hogy aludtak a csajok :lol: :wink: :wink:
De, igen, ahogy írod Katus: ne anyuka és apuka legyünk, hanem férfi és nő.

Kata!

Húúúú, ilyen könnyen jött a fogacska!! :shock: :shock: :lol: :lol: Grtaulálok!! Tuti jó lesz Prága és Marci is egy közvetlen, nyilt, barátságos gyerek - nem lesz vele gond!! Talán inkább veled??? :lol: :lol: De értelek!!!

Hát!! Javul, javul a Sára, de a Mariettának rámászott a fülére a baci, így antibiotikumot kap. Éjjel is és ma is fájlalta a fülecskéjét :cry: :cry:

ágyöngyi

Mariettának jobbulást!

Lányok, ennek a hasmenéses vírusnak a fosáson kívül vannak egyéb tünetei is? Marcinak tegnap óta két-három alkalommal hígabb volt a "termése", mint egyébként lenni szokott, és most nem tudom eldönteni, hogy a foga miatt van mindez, vagy ő is benyalta ezt a hülyeséget?

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Készítettünk képeket mostanában:
Kép
Kép

Növöget a Gombóc. Panaszkodni nincs okom. Szerencsére szeret éjszaka aludni, 12 óra a rekordunk egyben. És tegnap óta már nem kell a kiskád. Jobban élvezi nagyban :-) Bár a képen még meg van lepődve. (Nem az én ölemben van :oops: )
Néhány napja már a kutyákat is kifigyelte. De a lámpáknál semmi nem lehet érdekesebb. Nem is értem hogy lehet így bámulni bele. Az én szemem nem bírná.
És a szája be nem áll. Egész nap meséli: gü-gü így, gü-gü úgy. Én meg nem győzök beszélgetni vele... Már nagyon várom mi lesz a következő, amit megtanul. Szombat óta le sem veszi a szemét az ökléről. Közelít, távolít és végül jól bekapja. És a haja! Lassan nem is marad. Hátul kopik, elöl hullik. Vicces golyó lesz.
almi

Ezt a cikket találtam :)

"Méz, a szuperfegyver!

A méz igazi kincsestár: különleges tápanyagokat tartalmaz, rengeteg dolgot orvosol,és még a szépségápolásban is hasznát vehetjük - eláruljuk, mindezt hogyan használhatod ki magad is.
A natúr méz rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, és hatékony orvosság úgy külsőleg, mint belsőleg használva. Segíti a kalcium-felszívódást, növeli a hemoglobin-számot, kezeli a táplálkozásból eredő vérszegénységet, almaecettel kombinálva jótékony hatással van a gyulladt izületekre, mindenfajta fertőzésre és légzőszervi megbetegedésre gyógyír, gyorsítja a gyomorfekély gyógyulását, és az allergiák kezelésében is segít. Azonnali energiát ad a cukor káros hatásai nélkül, hasznos segítség álmatlanság, szénanátha, rovarcsípés és fertőzött seb esetén.
A természetes sebgyógyító

A méz nagyon hatékony az élősködők, baktériumok ellen. Természetes antibiotikumokat tartalmaz, amik közvetlenül pusztítják el a mikrobákat. Kívülről alkalmazva is hatásos a sebek kezelésében, amivel kapcsolatban számos kísérletet, kutatást végeztek az elmúlt időkben. Csontig hatoló, ökölnyi méretű fekélyek esetében teljes gyógyulásról számoltak be, és a mézen kívül semmit nem használtak a kezeléskor. A gyógyulás izomvesztés nélkül ment végbe, és a bőr teljesen regenerálódott, hegek és
utólagos kezelési igény nélkül. Első-, másod-, és harmadfokú égési sérüléseket is kezeltek vele hasonlóan kiváló eredménnyel: a tiszta sebfelületet mézzel kenték be, majd steril kötéssel zárták le.
Dr. Peter Molan, az új-zélandi Waikato Egyetem professzora már húsz éve végez kutatásokat a méz antibakteriális és antimikrobális hatásaival kapcsolatban. "Megdöbbentő, hogy fájdalom nélkül távolítja el az elhalt hámsejteket és a váladékot a szövetekből, majd stimulálja az új bőrszövet növekedését, és ezzel tökéletes gyógyulást eredményez." - mondja.
Segít a légzőszervi megbetegedéseken

Bolgár kutatók 18000 páciensek végeztek vizsgálatot a méz légzőszervi
megbetegedésekre való hatásával kapcsolatban. Azt találták, hogy hatásos a krónikus tüdőgyulladás, az asztmás hörghurut, a krónikus és allergiás arcüreg- és homloküreg gyulladás esetén, valamint kiváló gyógyszer megfázás, influenza, fertőzések, és az általánosan gyengült immunrendszer számára. Míg a cukor teljesen blokkolja az immunrendszer működését, a jó minőségű méz beindítja és erősíti azt.
Fontos:
- Soha ne hevítsd túl a mézet. 70 fok felett az enzimek működésképtelenné válnak, és a méz nagyon sokat veszít jótékony hatásából.- Mindig nyers, termelőtől származó mézet vásárolj. A bolti mézek nagy része kukoricasziruppal (izocukor) dúsítva kerül az üvegbe, ami látványra vagy illatra nem észrevehető. Ez olyan, mintha nagyrészt cukrot fogyasztanál elenyésző mennyiségű mézzel...- Ha zavar, hogy kikristályosodik a méz, állítsd az üveget meleg (nem forró) vízbe, és újból folyós lesz."

Kata,
édes Marci és nagyon nagy fiú már :D Gratulálok az első fogacskához! :)
Fogától lehte hígabb a széklete, ha hasmenős vírus, érezhetően más szaga van, legalábbis én ezt tapasztaltam.

Gyöngyi,
de jó ötlet a tehtséges múzeum, régen már voltam Bogival, meg mostanság is akartam őket vinni, csak mindig kimegy a fejemből :oops: :) Kolomposra bármikor, mindig beírom, ha van, most nem jött össze. Mi ide szoktunk menni Kispestre a KMO-ba, ez van a legközelebb és itt a leglolcsóbbak a jegyárak :)
Lányok hogy vannak?

Viki, és Te hogy vagy?

Dénesandi???? Csak bevigyorogsz és semmi?:lol: :lol:

Reni,
aranyos a Gombócod, és milyen jó baba:)

Anita
putyu

:lol: :lol: :lol:
Tegnap beszéltünk róla:

Ügyvédi csalafintaság

Két fiatalember egy este színház után hazafelé tartott, és
megláttak egy jól öltözött, csinos fiatal hölgyet, akit
feltűnően követni kezdtek. Az egyik férfi odaszólt a másiknak:
- Nem sajnálnék 100.000 forintot, ha egy éjszakát vele
tölthetném!
Nagy meglepetésükre a nő hátrafordult, és így szólt:
- Rendben, akkor 100.000 Ft!
Mivel a nőnek jó megjelenése és kellemes hangja volt, a
férfi elbúcsúzott barátjától, és elkísérte a nőt a lakására,
ahol azonnal ágyba is bújtak.
Másnap reggel a fiatalember átadott a nőnek 50.000 Ft-ot, és
távozni készült. A nő így szólt:
- Ha nem kapom meg a másik felét is a pénzemnek, beperellek!
A férfi persze kinevette:
- Kíváncsi vagyok, hogy gondolod a dolgot!
Nemsokára - nagy meglepetésére - idézést kapott, jelenjen
meg a bíróságon, mint alperes. Rögtön elrohant az
ügyvédjéhez, és elmondta, mi is történt. Az ügyvéd így szólt:
- Nem hiszem, hogy a nő megnyerhetné ezt a pert, de érdekes
lesz meghallgatni, hogyan is tálalja fel az esetet. A
tárgyaláson a nő ügyvédje a szokásos formaságok után így
szólt a bíróhoz:
- Tisztelt bíró úr! Ügyfelemnek van egy kis tulajdona, egy
kertecske, némi bozóttal körbevéve. Ezt a birtokot ő bérbe
adta az alperesnek adott időtartamra 100.000 forintért. Az
alperes a birtokjogot megkapta, a tulajdont nagymértékben
használta is, ám a visszaszolgáltatáskor csak a kialkudott
bérleti díj felét, 50.000 forintot fizetett. A bérleti díj
az átadott tulajdon minőségéhez, és a kialkudott használati
időhöz mérten nem jogellenesen magas, így kérem a Bíróságot,
hogy kötelezze az alperest a hátralék megfizetésére.

A férfi ügyvédje igencsak elámult az ügy tálalásán. A
módszerhez igazodva kissé megváltoztatta védekezésének
módját. Így szólt a bíróhoz:
- Bíró úr! Ügyfelem véleménye szerint a hölgy tulajdona
valóban figyelemre méltóan szép környezetben lévő, gondosan
karbantartott birtok. Azonban ügyfelem talált egy forrást is
a birtokon, mely köré saját köveket helyezett el, saját
tulajdonában lévő csövét, és saját pumpát engedett bele,
mindezt a munkát tulajdon két kezével végezve. Az ekképpen
elvégzett munka véleményünk szerint igencsak ellensúlyozza a
meg nem fizetett tartozást, ezért kérem a
Bíróságot, hogy a hölgy követelését utasítsa el.

A nő ügyvédjének válasza így hangzott:
- Bíró úr! Ügyfelem elismeri, hogy az alperes valóban
találhatott forrást a birtokon, mivel ez természettől fogva
a birtok elválaszthatatlan része, ám erről az alperesnek már
korábban tudomása kellett legyen. Az alperes valóban
létrehozta az általa leírt létesítményt, ám ha nem tudott
volna előzetesen a forrásról, igen valószínű, hogy a bérleti
tranzakció létre se jön. Fontos még megjegyeznem, hogy a
bérleti idő lejártakor az alperes az említett köveket
eltávolította, a csövet a forrásból kihúzta, és a pumpát is
magával vitte. Ezen művelet közben nemcsak megbontotta a
környező bozót természetes állapotát eszközeinek
elszállításakor, de a forrást is eredeti méretéhez képest
erősen kitágítva hagyta ott, ezzel egy esetleges újabb,
hasonló összegű bérbeadás esélyeit jelentősen csökkentve.
Tehát ezek figyelembevételével kérjük a követelés megítélését.

A nő megnyerte a pert.

Anita
putyu

Na jól elijesztettem mindenkit :(

BABANETES FARSANG :?: :?: :?: :?: :?: :arrow: vélemények? Legyen vagy sem?

Anita
putyu

legyen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

szerintem is, én támogatom az ötletet :lol: :lol: :lol:
(csak Marci ne legyen beteg, most éppen taknyos :evil: )

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szerintem is lehet, hátha látjátok Dórit ébren is. :oops: :oops: :oops:

Gyöngyi!
Puszi Marietta pici fülecskéjére! jobbulást!

Kata!
Marcinak is jobbulást!

Adrienn
KépKép
jul24

Még egy IGEN szavazat:)
Vendég

Csak, hogy megtörjem ezt a szép összhangot de természetesen mi is benne vagyunk :lol:

Sanci nagyon édes, el is hiszem, hogy tetszik naki a nagy víz.

El vagyok fáradva, nincs energiám írni semmit.

Vagyis annyi, hogy a Tamit már nem viszem a héten oviba mert iszonytató rondán köhög és fáj a torka így marad a MÉZ-es :wink: tea és a bioparox. Bár az utóbbit nem nagyon akarja de mondtam neki, hogy vagy ez vagy ovi és láss csodát..... :)

Sz

szandrakiss

Szandra,
mi az a bioparox???

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Erről inkább a Gyöngyit :wink: ! Ő tuti jobban tudja de a lényege annyi, hogy nagyon car de használ. Ez egy antibiotikumos készítmény ami gyulladás csökkentő, de mivel közvetlen a torokra (vagy orrba) kell fúlni így nem kell a 7 nap antibiotikumot szedni. Recept nélkül kapható. Múltkor 2 nap alatt meggyógyította a Tamit pedig csak este fújtam be neki.

Szandra

szandrakiss

Szandra,
köszi :D Akkor ezt most jól megjegyzem. Hogy van Tami?

Drukkoljatok ma, megyek a munkahelyemre megbeszélésre.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Szandra,
Hogy van Tami? Majával együtt nagyon hiányoltunk Titeket reggel az oviból :cry:
Maja ma egész jól bement. Meglátta Anitát adott Neki egy puszit és már rohant is be a csoportszobába. Én még puszit se kaptam :evil: :D

Katus,
Aztán számolj be mi volt!

Kata,
Szuperek a bulis képek :D És a korai fejlesztős hírek is nagyon jók! Szerintem a Cinire is érdemes lenne járnotok. A ritmus, az ének nagyon fejlesztő. No meg nem utolsó sorban jókat lehet játszani a manókkal :D
Gratula az 1. fogacskához. Akkor úgy tűnik Marcit se viseli meg különösebben a dolog. Maja is ilyen volt. Nem is mindig vettem észre én az új figat :oops: :wink:
A híg kaki elmúlt?

Viki,
A fogínygyulladás se jobb :? Eszter hogy van?
Maja (nem akarom elkiabálni) egyre jobban "gyűri" az ovit :D Talán már én is jobban viselem az elválást :wink:
Babóca jól van, de még mindig nem mutogatja magát. Szemérmes a lelkem :roll: A pocakom viszont kezd most már nehéz lenni. Lassan rá kell jönnöm, hogy vissza kell venni a tempóból :roll:

Gyöngyi,
Hogy vagytok?

Reni,
Nagyon édes Sanci! És hogy már nagy kádban fürdik, igazi nagylegény :D

Farsang. Mikor? Gondolom egyik péntek....

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Katus!
Annak idején én pocakosan kaptam, és nekem is gyorsan segített. Mi volt a munkahelyeden?

Anikó!
Nagyon ügyes a Maja, de hogy még puszit se adott... :? :? :?

Reni!
Nagyon aranyos a picúr!

Szandra!
NEM! :lol: :lol: :lol:
Jobbulást Taminak!

Dórinak esténként van egy kis hőemelkedése, de semmi más baja sincs. A fogacskája még mindig nem jött ki, és azt piszkálgatja sokszor. Remélem, még mindig csak ezért ilyen nyűgös, és nyamvat.
Szerintetek az normális, hgy mostanában esti szopizás közben úgy tépi a haját, hogy az már nekem fáj :?: :?: :?: :?:

Adrienn
KépKép
jul24

Adri!
Addig jó amíg a sajátját tépi :wink: :) , egyébként ezt azért csinálják mert észrevette, hogy neki is van olyan a feje tetején. Lesz egy időszak amikor a fülét tépi vagy mi a manó én akkor mindig azt hittem, hogy fáj a füle de a dokinéni mondta, hogy játszik a hangokkal.

Anikó!
Sajnálom, hogy nem voltunk ott a NAGY berohanásnál, majd talán hétfőn.

Most jó rondán köhög a Tami de nem olyan nagyon sokszor, remélem nem tart sokáig. Usziba azért voltunk de nem kapott köhögő rohamot hál istennek. Oviba csak azért nem engedem, hogy nehogy rosszabb legyen az állapota.

Szandra

szandrakiss

Halihó!

Adri, nem is azért :-) hanem mert hasznos információval szolgált Zoli, köszönjük :-)
Ábel azóta bejön már utánam a szobájába :-) és három napja "beszél", igazából veszekedésre használja a szókincsét, ha nem az van, amit ő akar. A következő bulin szerintem bemutatja :-)

Taminak sok gyógypuszit küldünk!
Viki, hogy vagy?

A farsanggal kapcsolatban mi is igennel szavazunk.

Érdekes, amit a gyerek nélküli programokról (érzésekről) írtatok. Pont tegnap tapasztaltam, hogy bár nagyon jó volt kimozdulni - unokatestvérem előelő diploma koncertjére mentünk a MŰPÁba- és bár csak 1 órás volt, azonnal telefonáltam haza, hogy boldogul anyukám Ábellel és jöttünk is, pedig jól elvolt. Még szokni és gyakorolni kell az elszakadást :-)

Más bár talán kicsit kapcsolódik az elszakadáshoz :-) Régóta szeretnék jógára járni, na végre sikerült vecsési helyszínt találni. Keddenként a falusi iskolában van este 18-20-ig. Én tervezem, hogy megyek, mert nagyon ki kell kapcsolódnom már a nemalvás-idegbaj-bezártság körből. Valaki csatlakozik?- nem az idegbaj és bezártság körhöz :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?