Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok vecsési anyukák!

Ikrekkel vagyok 7 hetes terhes, a dél-pesti kórházzal kapcsolatban érdeklődnék, szült-e valaki Dr Bottyán Ferencnél, és mik a tarifák.
Előre is köszi a segítséget.
duplaanya

Katus, mi is a pénteki csapathoz csatlakoznánk. Ahogy korábban írtam, "függő kapcsolatban" voltunk Katáékkal/tól :-) de Marcit megrohanták az álommanók :-) Mit nem adnék éjszaka, ha csak a fele látogatná meg Ábelt :-) Megkérem Marcit küldje át őket :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Hűűű! Most tért nyugovóra az apróság. Nem hittem volna, hogy az oltás ennyire ki fogja készíteni. Szegényke egész nap nagyon panaszkodott. Egy hét alatt nem sír ennyit összesen, mint ma. Kapott kúpot, és röviddel utána magnyugodott.

Vettünk hajmosót is neki, amit javasoltatok. Biztos jó lesz... (Vakargatni nem akarom.)

A fürdőkádas mackó 8 kilóig jó? Az nekünk még 2,5. És akkor még 1 hónap a "nagy"fürdőig :-) Ennek örülök.

Ti nem tartanátok korainak a hozzáetetést 2 hónaposan??? Én azt hittem legalább 4 hónapig etethetem én? Viszont ma azt mondta a védőnéni, hogy 5 kiló felett már adhatom az almát. :( Azt hittem az jó, ha belőlem gyarapszik :( Még nem készültem fel erre, szinte most született! :cry:

Jó éjt mindenkinek! R.
almi

Sziasztok!

Reni,
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Nem kell még az alma, teljesen jó a súlya, 6 hnapig sem kell más. GYÖNGYI! gyere és mondd TE is!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Jövök bővebben is, de kicsit kiakasztott ez az almás dolog ... :(

Jó kis bulit csaptunk ma, aki nem jött sajnálhatja, de sebaj, pénteken megint nekiugrunk, ugye Csajok? :D :D :D :D

REni, azt akartam még, hogy ne félj a kúptól, nem fáj a babának, én "szeretem" :D Mondjuk bele kell jönni, az biztos, Ancsi már nem tartja olyan jó mókának. De még csak pár hónapja ilyen szemérmes.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Reni!
Ahogy a Katus is írta, 6 hónapos koráig csak CICI!!!! A védőnőnek bólogass nagyokat, hogy persze úgy csinálom ahogy mondja, ha viszont kiléptél tőlük akkor töröld is a memóriádból (persze ez e drága Gyöngyire nem vonatkozik (nyali-nyali :wink: ) nem kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni. Edó nekem inkább hajlott a 7 hónap felé mikor elkezdtem adni neki bármit is, vele nagyon kényelmes voltam és nem lett így sem az az "alultáplált fajta" :wink: :) .

Katus!
Péntek!!

Szandra

szandrakiss

Jó, hogy ezt írtátok! Örülök neki. Bólogatni tudok :-) Megkönnyebbültem, mert olyan picike még. Szeretem, amikor lakmározik. A 6 hónapra készültem eddig is és ez túl hirtelen jött volna. Nekem. Persze ha nem lenne neki elég az megint más dolog lenne. Viszont szerencsére nem így van. Mindig jól tud lakni. Igaz nem feltétlen tartja be a 4 órát. Van amikor 3 óra, de olyan is, amikor 6-7. Bár őszintén szólva nem szoktam lógni az óra számlapján.

Jó hatása volt a kúpnak, be mertem dugni lassan-óvatosan :? 1körül és fél5körül ébredt, de már nem zokogott. Evett és aludt tovább. Ahogy a legtöbb éjszaka csinálja.
almi

Sziasztok!

Reni!

Én is csatlakozom a többiekhez NE, NE és NE! Ha van elég tejcsi annál jobb nincs, ma már biztosan ír a Gyöngyi is (én is nyali-nyali :P )

Elhalasztották a múlt heti szigorlatot, bár, nagyon kíméletesen senki nem kérdezte, de nem buktam meg (majd holnap) , hanem a zord időjárás miatt tolták el.
Szóval a holnapi összejövetel előtt mindenki drukkoljon nekem, légyszi!

Azután hozok karácsonyi képeket! :lol:

puszi!

anett
kállai

Reni, még egy NE! Ábel december közepén 6,5 hónaposan kapott először almalevet, de még vizet is. (na jó kivéve a kórházban adtak neki cukros vizet). A doki ránézésre 10 hónaposnak nézi, szóval nem hiányzott neki. Én is a "bólogatós" osztályba tartozom :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Katus,
köszi a tegnapot! :D

Ha-ha-ha akkor én már születésétől tömhettem volna Botondot almával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni, én is csak NEMet mondok! 9kg-ig csak szopizott és eélg volt!

Anett, de jó, hogy nem buktál meg :wink: Nekemszita az agyam manapság, péntekre mennek a drukkok :!:

Duplaanya, én Bogit Bottyánnál szültem majd 6 éve, akkor kért 60-at, viszont nem jártam magánrendelésre, én csak jót tudok mondani róla, de sokan utálják. Mai tarifát nem tudok, de kérdezd meg tőle, biztos megmondja, mivel én a Dél-pestiben és az Istvánban is szültem erősen látom akülönbségeket, de ezzel is osztom a véleményem, általánosítani nem lehet, mindenkinek más a fogalma a jóról.....

Anita
putyu

Kicsi Marci!

Nagyon boldog születésnapot!

Kép

Anita
putyu

Naptár Mindenkinek :!: :wink: :lol: :lol:
1232622122.1691.ppt

Anita
putyu

Hmmm... nem is olyan rossz pasi ez a BP :)

Marci!!!!!!!!
Boldog szülinapot!
Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!!

Ma egy kicsit későn érek haza, ezért most írok, bár félve, mert azt fogjátok hinni csak lógatom a lábam :twisted: 8) :lol:
Kizárólag Reni (és Sanyi baba) miatt írok most!! :lol:
REni!!! Én is csak azt tudom mondani, hogy NEEEEEEEEEEEEEE!!!
Bologass nagyokat, hogy békén hagyjanak és nézz körül a topikban, hogy milyen szép és jól fejlett és okos gyerekeink vannak, akik kizárólag anyatejet kaptak hosszú hónapokig :lol: :lol:
Hallgass az ösztöneidre: jól érzed, hogy elég neki a cici és ennél jobbat nem adhatsz neki!
Nyalizás nélkül..............osztom a többiek véleményét és a szakmai írányelvvel is alá tudom támasztani.(itt vigyorognék, de utólag írtam és nem tudok már ikont beszúrni)

Természetesen MARCIra is sokat gondolok a mai nap (drága kicsi hugicájára is)

Nagyon boldog születésnapot kívánunk!!

Kép

Kata neked is sok boldogságot és örömöt kívánok...............és írnék még valamit, de nem tudok! :oops:

Anita!

Nem kellenek a csupasz pasik :lol: :lol: , igaz Kata :lol: :lol:

Duplaanya!

Én is a Bottyán dokinál szültem minkét lányomat és nagyon meg voltam vele elégedve, csak nála szülnék . .... ha szülnék még :lol:
Nagyon biztonságban éreztem magam vele!
Bár meglepett, hogy még vezet szülést!? :o Vagy már újra vezet??Szülést :)
Tarifát én sem tudok frisset.

Anett!
Mennek majd a drukkok!!!! :lol: :lol:

Akkor holnap találkozunk csajok!!??? Birod még Katus????? :lol: :lol: :lol: Nem lesz kicsit sok a topikból (jóból? :lol: )

Na megyek fénymásolni és adminisztrálni :P :P

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok!

Reni,
Csak csatlakozni tudok a lassan lerágott csonthoz, de NEEEE! Majának 6 hónaposan kezdtem volna adogatni a gyümölcsöt, de nem kérte. Így 7 hónaposan kapott csak hozzátáplálást. Jó nem lett hatalmas a lelkem, de biztos nem emiatt. Meg szerintem a szopi a legkényelmesebb - mindig kéznél van, steril és elég meleg :lol: Nem kell kutyulászni semmit.

Katus,
Tökjó volt a tegnap délután, köszi :lol: Mi repetázunk pénteken is :lol: Na és még egyszer közi Dóri baba házhoz szállítását :oops: :D

Gyöngyi,
Kár mentegetőznöd. Tudjuk hogy alapból a munkahőse vagy! :D

Anett,
Drukk!!! Vizsga után nem néztek be a Katushoz?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Marci kislegénynek!
Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép
Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

És akkor pár kép (ismertek sehova sem megyek gép nélkül:-))
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Esküszöm, én csak vigasztalom:-)
Kép Sok "jó" gyerek kis helyen is elfér:-)

(Katus, szerintem pénteken zárd el a gyurmát :roll: )

KépKép
KépKép
zumpfi

Ja, még valami:
Gyöngyi,
Van még jegy a Marcipáncicára?

KépKép
KépKép
zumpfi

:D :D :D

GYöngyi,
az a helyzet, hogy tegnap nem sokat kaptam a topikból :D
Gyertek csak, gyertek. HA sokan leszünk, kicsit átrendezzük majd a nappalit, hogy legyen hely. :D

REni,
akartam még írni, hogy egy ennyi idős babának nem kell nézni az órát, a négy óra nekem amúgy is rém soknak tűnik...

Anikó :D
Ha hiszed, ha nem, tegnap a gyurma nagy észét feltöröltem, ami útban volt, ma reggel pedig simán felporszívtam az asztal alatt. Szerintem klasszul lekötötte a srácokat, dehogy rejtem el. Max ez a 4 tégely lesz a használatban levő gyurma, ha meg esztétikailag értékes munkákat kell készítenie Ancsinak, felbontjuk a 4 szűz tégelyt :D :D :D
Mondtad Tominak, hogy bocs?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sára, Marci!

BOLDOGSÁGOSSÁGOT NEKTEK!!!

Kép

Kép

Remélem holnap talizunk... :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Szandra,
klassz! Anikóékkal jöttök?
Ancsi nem tudom mennyit alszik, remélem még kihúzza egy cseppet :D

Na, bedobom a fő vonzerőt, miért éri meg eljönni: Ildi, bár nem jönnek, mert programjuk van, bedobott nekünk egy csinos zacskó sós sütit. Hát csajok, teszteltem, mennyei!!!!!!!!!!!!!!! :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!
Gyerekszoba dekorációs falfestést vállalok mesefigurák falra festésével!Minták vagy akármilyen egyéni elképzelés alapján is!
Elérhetőségeim:
Tel.szám:20/332-9741
E-mail:enszu@freemail.hu
Kép
Kép
Kép
enszu

Tévedtem, csak 2kor aludtak el, nem tudom mikor fognak felkelni :roll: . Az volt a baj, hogy Edó az oviba menet beszunyált egy cseppet és akkor kellett volna tovább aludnia, de akkor nem tudtam volna felmenni a Tamiért így nem engedtem meg, hogy aludjon, átesett a holtponton emiatt nehezebben aludt el és szerepelt sokat, Taminak több se kellett nyomta Edóval a hülyeséget. Apjuk alszik közöttük az meg csak azt hallotta, hogy még mindig nem alszanak így kizavarta őket :evil: én pedig vissza mert épp hajak kezdtem el festeni ami nagyon érdekelni kezdte őket, hát mondom ebből soha nem lesz alvás de megfenyegettem őket, hogy aki még egyszer kijön az nem jöhet a Katusékhoz (Edó közölte: Csak én?? mondom, te se!!) és láss csodát alszanak mint a bunda.

Előre szólok, hogy Edó a dackorszak elég magas fokán áll így kénytelen vagyok kicsit nem engedni neki, legyetek elnézőek velünk. Persze gondolom olyan lesz most a gyerekem mint egy angyal csak hogy engem nézzetek hülyének.

Sz

szandrakiss

sziasztok,

hát mi sajnos kihagyjuk a mai napot is! :cry:
valószín? arcüreggyulladásom van, még egy óráig nem vehetek be újra fájdalomcsillapítót és megôrülök a fájdalomtól. nemsokára indulok a bölcsibe, aztán haza, már alig várom, hogy otthon legyünk.

Nektek szép délutánt,

puszi,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Viki!
ÚÚÚÚ, az nem jó. Jobbulást kívánunk! Hiányozni fogtok.

Ja Katus!
Nem az Anikóékkal megyünk mert így biztonságosabban tudom vinni a csajokat, tudod nem merünk beülni mellé :wink: :) , na jó ez nem igaz csak így mind a két gyerkőcöm autós ülésben tud ülni.

Sz

szandrakiss

Lányok, köszönjük mindenkinek a képeket, Marci tüzetesen átnézte őket, nagyon örült nekik :lol: :lol: :lol: Vasárnap jön az egész família a kisfickót ünnepelni. Úgy döntöttem, hogy veszek neki egy jó nagy habos tortát, csapjon bele kedvére a közepébe :)

Viki, jobbulást! Van bioptron lámpátok? Szívesen kölcsönadom a mienket, ha nincs! Az tényleg jó ilyenkor....

Katus, Marci még mindig pörög a kiságyban, úgyhogy nem tudom, mi lesz a délutánnal... Fél 2-kor elaludt kb. 20 percre, de most az ágyában dobálja az állatokat és kiabál - esze ágában sincs aludni :evil: :evil: :evil: Jelentkezünk még 5 körül, jó?

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,
ahogy gondolod, de jöhettek nyugodtan. Annyi csak, hogy 7-kor kezdődik a kóruspróbám, 7 előtt 5 perccel lelépek. De Atti marad :D :D :D

Viki,
sajnálom :( GYógyulj meg hamar...

Szandra,
na tessék. CSak megemlíted a nevemet, oszt bevágják a szunyát. VArázssó :D :D :D És szééép, friss színű lesz a hajad? De jó neked. Én még nem is fésülködtem ma, de majd mindjárt :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus, most sikerült Marcit elaltatnom, kész a séróm :evil: Sajnálom, és remélem, legközelebb együttműködőbb lesz a csávóm.... :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

:D :D :D :D :D :D

Andi

Kép

Kép
denesandi

Katus!
Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, a kapunk kimásztunk :wink: . Ancsit nem nagyon kell este altani (bár tudom ti nem is szoktátok), de most még lehet, hogy az ágyáig sem tud elmenni olyan fáradt lesz. Atinak is köszi a kitartást csodálom, hogy nem ment világgá :).

Anita!
Köszönjük a 2 szandált 4000 ért :) , nagyon aranyos volt Edó mert megkérdezte, hogy fürödhet-e a fehérben :)

Adri!
Soha, de soha többé ne merészeld azt mondani, hogy nem alszik jól a Dóri. Bárcsak az én gyerekeim is ilyen "rossz" alvók lettek volna :lol: .

Évi!
Zéti eszméletlen édes hurkamanó, szerintem nyomj a kezébe egy csirke combit hagy osztozzon veletek a fincs ízekben.

Emőke!
Ábel egy örökmozgó kismanó, nem semmi milyen édesen ki akart ugrálni a bőréből.

Anikó!
A képeket kérjük minél hamarabb!! Nem is kérdeztem, hogy hétfőn hozod a Maját oviba? Igaz a Hédi lesz de hátha..... :roll:

Gyöngyi!
Köszönjük a szállítmányozást, olyan drága ez a First :wink: :lol:

Közben pletykálok egyet, Anettnak sikerült a szigorlata.

Még egyszer köszönjük ezt a remek napot

Szandra

szandrakiss

Szandra,
miénk a megtiszteltetés, hogy jöttetek :D
Fú, ne haragudjatok, valahogy azt hittük, Anikóékat is megvárjátok, ezért nem nyomult Atti a kapunyitással. Bocs :oops: :oops: :oops: De feltaláltátok magatokat ezek szerint.

Én még áthúztam az ágyát és felporszívóztuk a gyurmát, mielőtt leléptem volna, az este Attié volt a csaj. De minden simán ment, tényleg nem kellett altatni ma sem. A holnap reggel lesz érdekes, hogy korán kel majd e a sok élménytől, vagy húzza a lóbőrt 10-ig. BEvallom, az utóbbiban reménykedem :D

ANITA!!!
Itt maradt egy fél pár édes kis kék szandi. Holnap viszem.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus!
Elvileg meg akartuk várni a Gyöngyiéket de soká jöttek ki és rajtam nem volt kabát így egy kicsit fáztam és emlékeztem, hogy egyszer mondtad, ott van belül a kapu nyitó így kiengedtem magunkat.

Azt a kis cipőt biztos az Évi akarta felvenni csak nem ment rá a lábára :wink: :) .

Anita!
Edó a fehérbe akart aludni is. :)

szandrakiss

Sziasztok!!

Katus!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat tegnap - köszönjük!! :lol:

Anita, Anikó!

Vagy tényleg megvettetek mindent a turiban, vagy ma nagyon szar volt :cry: :cry: Háromszor ennyi gyerek ruha szokott lenni! :( :(

Szandra!!

Klassz volt a hajad :lol: :lol:

Dénesandi!!

Huráááá! :lol: :lol: De csak ennyi?, :cry: :roll:

Jaj, a "kicsik" tüneményesek voltak :lol: :lol:

Adri!!

Észrevettem ám, hogy töltöttél fel képeket a közös albumba!!! :lol: :lol: Köszönjük!!

Lehet kérni, hogy a tegnapiakat is feltegyétek?? :?

ágyöngyi

Anett!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Most beszéltem anyósommal meg a lányommal telefonon:)Megérkeztek a sítáborba, fél6-kor keltek,7-kor indult a busz. Anyósom állítása szerint Zorka reggel 6 óta egyfolytában énekel:) Zengett a busz tőle. Rajta kívűl van még 6-7 2 éves gyerek, 1 1éves, a többiek meg
4-5évesek. Zorka halandzsázott valamit a telefonban, nem értettem semmit belőle,de nem is ez volt a lényeg:) Hallottam a hangját, hallottam, hogy jól érzi magát, úgyhogy megnyugodtam:)
Vendég

Judit,
De jó!!! :D Akkor nem kell izgulnod, lazíthatsz :D :D :D

Anett,
szuper, gratulálunk.

Szandra,
még egyszer bocs a kapuért, de akkor ezek szerint mindenki kijutott :D

Gyöngyi,
hát nem vettünk sok mindent a turiban mi sem. Főleg nem a lányaid méretéből, szóval nem volt nagy durranás. Gondolkodtunk is, hogy biztos erről beszéltél-e :D :D :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Hehe csak épp egy szem hó nincs a sítáborban...pedig tökre örültem, hogy végre szánkózhat a gyerek. Tavaly azon az egy havas napon nem volt szánkónk. Most van szánkónk, de nincs hó...
Vendég

Katus!
Ne viccelj, nem volt semmi gáz a kapunyitással. Nekem is van szám és ha valami nem megy akkor tudok szólni de simán ment minden.

Judit!
Édes lehetett Zorka a buszon való éneklésével. Jó, hogy ilyen sok kicsi gyerek van ott így tuti nem fog unatkozni.
Mi ma szintén a Caféban ebédeltünk, de ti nem jöttetek!! :wink:

Akkor jó, hogy nem csatlakoztam a turis társasághoz reggel, gondoltam rácsörgök Anikóra, hogy én is de olyan cudar kika idő volt még akkor, hogy csak a nagyon muszáj nagy CBA-t vállaltam be és ott is jéggé akartam fagyni.

De ma milyen szép idő van, sétáltunk is egy nagyot.

Szandra

szandrakiss

Én ma egyedül voltam, most ért haza nemrég Miki. Itthon ebédeltem 2 napos húslevest:)Most meg megyünk István a királyra.
Vendég

Csajok!
Tud valaki olyan helyet ajánlani nekem ahol csinálnak spirál fűzést? Készítettem kb 2 hete anyukámnak egy asztali naptárat (olyan hetente átforgatósat, kb A4-es szélességű) és ha kinyomtattam akkor a hosszú oldalát ki kellene lyukasztani és spirálosra csinálni. Segítsetek!!!!!!

Egyébként ezt meglepinek csináltam mert azt mondtam anyunak, hogy vettem neki egyet :)

Szandra

szandrakiss

Szandra,

Itt Vecsésen nem tudok, de Copy Generalban, meg más nagyobb fénymásolós helyeken csinálnak.
Vendég

Anett,
Gratulálok :!: :lol:

Szandra,
keve papír :?:
Látod mondtam én, hogy menő a fehér :wink: Örülök, hogy ennyire örül neki :lol:

Péntekről:
Katus először is neked nagy köszönet :!: Mi jól éreztük magunkat!
Örülök, hogy láttam ezt a sok kis tündért :D Meg persze az anyukájukat is :) Hát, hogy Dóri ilyen jó baba :shock: :lol: ........Adri ezek után nem hiszek Neked :lol:
Kata, sajnálom, hogy nektek nem jött össze az időben alvás, :( Ábel után nagyon kiváncsi vagyok Marcira is, ilyenkor még meglepően sokat változnak hetek alatt is:) Na de lassan csak kitavaszodik.... :)

Gyöngyi,
turi........a szomszéd kisfiúnak találtam egy pulcsit, örültek neki, hát ezért már megérte :wink:

Judit, milyen volt az előadás?

Anita
putyu

Sziasztok!

Remélem a pénteki bagázsból mindenki jól van!!!!!Mert a Sára éjjel lázas volt, aludni nem tudtunk a köhögésétől, persze hurutos volt, így nem tudtam bevetni a bazsalikom olajat :cry: :cry:
Napközben is nagyon köhögnek, így nem lesz ovi a héten :cry: :roll:

Anita!

Sajnálom a turit, nagyon tré volt most. 2 hete több mint 2000 forintot hagytam ott, igaz én is a barátnőm kisfiának vásároltam főleg :lol:
Ha van időtök, akkor máskor is menjetek ki. Sajnos a turinak ez a hátránya, hogy nem mindig sikeres :(

Szandra!

Mi is a Keve papír-boltban fűztünk az Anettel, szerintem spirálos is van.

Anett!!!

Hol vagy? Mikor dicsekszel már személyesen!!?? :lol: :lol: Nagyon nehéz volt???

Judit!!

Akkor megnyugodtál, hogy jól érzi magát a csaj!!! De tényleg mennyi kicsi van! :o Élvezni fogja nagyon!
Hol voltatok István, a királyt nézni???
Ma 17-től a Falusi suliban lesznek részletek belőle.

Kata!!

Ügye raksz fel képeket!! Szeretném látni, hogy túrja össze a tortáját MArci! :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Bocs Judit! :lol: :lol:
Gyöngyi ott voltak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De mennek ma is :!: :lol: :lol: :lol:

Mi is voltunk ma Anikóékkal Kolomposon :lol: , igaz, hogy az meg tegnap volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita
putyu

Ja, Gyöngyi gyógyuljatok! Mi jól vagyunk.

Anita
putyu

Húúú, Gyöngyi akkor jobbulást a csajoknak!!! Mind a ketten?? Sajnálom. Nekünk eddig még semmi bajunk de szerintem már jelentkezett volna ha lenne.

Akkor megnézem ezt a Keve papírt, persze az is könnyebbség lenne ha megírnák az okosok merre van bár be is írhatom a keresőbe is :wink:

Szandra

szandrakiss

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?