Új privát üzeneted érkezett!

Anikó,
nagyon boldog szülinapot!

egészségetekre! :)

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Anikó, utólag mi is minden jót kívánunk szülinapodra! :-)

Katus, írtad, hogy láttad a Koccanást a Katonában. Régen láttam (talán 4 éve) de nekem is nagyon tetszett. Ha szeretnél még -nem könnyed, de igen nagy élményt nyújtó- szintén Spiró darabot megnézni ajánlom a Honderűt és a Szappanoperát. Mindkettő vmelyik kamara (Ericson??) színházban megy-ment. Ha könnyed, de fergeteges darabot szeretnétek, akkor pedig érdemes megnézni a Tháliában a Kövek a zsebben Rudolf Péterrel (nagy kedvencem) és Kállói Molnár Péterreé.
Ábel előtt igen intenzíven (évekig átlag havi 2 darabot néztem meg) igyekeztem kihasználni a főváros kulturális lehetőségeit, megérte. :-)

Emőke
birdie

Anikó, boldog szülinapot!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Kihalóban van a topik!! Pedig már kezdek gyógyulni és akkor szeretném elütni itt az időmet de így.... :? .

szóval tényleg nagyon rohamosan gyógyul az én kis kacsám, kacsa formájú a kis drága 8) :wink: , már csak egy összezárt tenyérnyi rész az ami 10es skálán 2es erősségű fájdalmat produkál a többi másfél tenyérnyi rész meg viszket és vakarom mert gyógyul.

Ha meggyógyulok akkor el akarok menni az Anna utcában lévő Lux fitnessbe, leadni az 5 év felrak(o)ódást :wink: ha valakinek van kedve csatlakozni annak örülnék.

Anett!
Dolgozatokat kell írnod és mégsem írsz naponta 5 hsz-t :?: :?: Ez hogy lehet????? :)

Anikó!
Ezt a hetet még nem de utána szerintem már bevállalom, hogy én viszem a Tamit oviba és akkor végre ki tudunk vesézni minden ovis kérdést. Kedden elengeded Maját a Millenárisba??

Emőke!
Nem kis kedvet csináltál nekem egy jó színházazáshoz, asszem be kell iktatnom valamikorra.

Ennyire futotta....

Jó éjt Mindenkinek

Szandra

szandrakiss

Szandra,
de jóóóóóóóóóóóóóó! Örülök, hogy gyógyul a kacsád! :D
Találj ki valami jó kis témát amikre mindenki ugrik és akkor tudsz olvasni :wink:

Anita
putyu

Tanulság az elírt e-mail címről

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.

Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.

A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.

Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól
érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a
képernyőn található szövegre:

"Szerető feleségemnek
Időpont: 2005 okt.13, péntek
Tárgy: megérkeztem!

Drága szerelmem!

Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.

Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.

Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!!!"

Anita
putyu

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! :D

Maja múlthéten 1-2 kisebb pityergést leszámítva meglepően jól vette az ovit. Már azon gondolkodtunk hogy megpróbáljuk a bent alvást is. Erre ma, nem akart elengedni, üvöltött. Borzasztó volt!!!! :cry: Én még mindig bőgök (előtte erős voltam :roll: ), remélem Ő már nem sír. Nagyon sokan mondták, hogy előbb-utóbb minden gyereken kijön ez a "nemakarokovibamenni" dolog. Én azért reménykedtem.... :(
Ráadásul holnap nem viszem, mert a Millenáris parkba megy a csoport. Még korainak tartottuk az óvónénivel, hogy menjen. Aztán csütörtökön meg finoman jelezték, hogy ugyan nem lesz nevelés nélküli munkanap, de továbbképzésre mennek, és jó lenne ha nem vinnénk a gyerekeket, mármint aki megtudja oldani. Szóval az nap sem viszem. Akkor már szerdán se, legalább eltudunk menni Cinire. Félek, hogy rosszat teszek, és kezdhetünk mindent elölről. Vagy nem? És pont jó hogy egy kicsit megint velem lesz? Nekem biztos, de Majának?

Szandra,
Szóval nem megy még Maja a Millenárisra. Úgyis a bérlet utolsó alkalma. Jó lenne már reggelenként talizni, és megdobnál jó kis tanácsokkal. A ma reggel iszonyat volt! Olyan tehetetlennek éreztem magam. Ráadásul felkaptam volna Maját és hazáig meg sem álltam volna. De tudom, hogy ez lett volna a legrosszabb megoldás. Így is félek, hogy azt hiszi, hogy sír és másnap már nem is kell mennie. Így jön le.... :(
Hédi néni volt ma reggel. Lehet hogy ez is gond volt? Vagy Kriszti néninél is kijött volna?
Örülök, hogy gyógyul a hátad! :D Megvallom, nem voltam teljesen biztos benne, hogy jó döntést hoztál, hogy nem feküdtél be a kórházba. De úgy tűnik felesleges volt az aggodalmam, szerencsére :D

Viki,
Nektek hogy megy a bölcsi?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Kukucs!

Szandra, én szeretnék Neked mesélni, de tényleg nincs mit. Hideg van, utálok kimenni, mert fél óra, míg felöltöztetem a nőcit. Nincs kocsink, most épp nem indul. A hűtő töküres, holnap CBA. Hát kb.
Szuper, hogy ennyire jól gyógyulsz!

Anikó,
nagyon sajnálom, hogy nálatok sem megy zökkenőmentesen. Azóta már hazahoztad biztos Maját, mit mesélt Kriszti néni, milyen volt a nap? Szerintem biztos számít valamit, hogy nem Kriszti néni volt ott... Egyébként lehet, hogy jót fog tenni ez a pár nap szünet, legalább megint várni fogja az ovit.

Emőke, köszi a tippeket :D Már úgyis fogyunk ki az ötletekből, a főnöknőm a Katonát szereti, de már mindent láttunk, ideje váltani :D JA, legközelebb februárban megyünk a Nemzetbe, a Jég című előadásra, kíváncsi vagyok, 18 éven felülieknek való :D :D :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Katus,
Ma egész délelőtt sírdogált bent Maja :( És, igen valószínűleg az is az oka, hogy nem volt ma Kriszti néni, de végül egész nap. Itthon kérdezgette is, hogy miért nem volt. Azt mondtam, hogy biztos beteg. Mert hogy Maja totál beteg. Folyik a taknya, meg köhög. Úgyhogy így se, meg úgy se tudnám vinni holnap. Legalább ez a dumám, hogy azért nem megyünk óvodába, mert doktorbácsihoz kell menni. Na, persze erre menni akar oviba :D
Csak így ugrott valószínűleg a szerdai Cini is :? De majd a doki megmondja. Persze pedagógiailag.......
A leveledre válaszolva: paranoia :lol:

Szandra,
Na tessék, írom itt a litániát Neked, aztán meg Te nem írsz?
Tami miért nem volt oviban? Remélem nincs baj!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Anikó!
Sokat számított a Taminak is, hogy nem a Kriszti néni volt és akkor mindig sírt. Sok időbe tellett mire megszokta a Tami is, sokat mondtam neki, hogy nagyon szereti őt a Hédi néni és egy idő után nem parázott. Meg kell szokni a drágának, hogy nem mindig Kriszti néni van. Puszi neki!!!

Nincs semmi baj, csak ma kellett bemennem az OTTO-ba (mert ma voltak a páros rendszámoú autók a városban) a felmondásomat elintézni és nem értünk vissza (azt hittem, de végül is pont fél 1re itthon voltunk) így nem akartam a Tamit bizonytalanságban ott hagyni az oviban. Holnap már megy a Millenárisba. Kicsit különben neki is folyik az orra de már nem fogom itthon hagyni egy orrfolyás miatt :roll: .

Katus!
Nekünk sem akart indulni az autó (mikor vettük akkor mondták, hogy az aksija az régi) így apa gyorsan feltöltötte és most jó, kíváncsi vagyok mikor nem fogunk tudni hazajönni valahonnan. Tényleg elég kaki dolog felöltöztetni őket, nekem sem sok kedvem van igaz ez most apa feladata volt egy pár napig, nem tudom, hogyan csinálják mert ők mindig olyan kis lelkesek :wink: :lol: .

Szandra

szandrakiss

Szandra,
nálunk nem az aksi az tuti. Inkább az indítómotorra gyanakodnak a szerelők (több is látta). Na, ma elvitte Atti az egyikhez. De ugye nem indult, be kellett tolni. Itt volt anyós, remek. Ancsi hátsó ülésre helyezett gyerekülésbe betesz (bekötni nem kötötte be anyós, mert úgyis csak betoljuk!), én volán elé, anyós és Atti tolják a kocsit. REmek volt ár az is, amíg a töksötétben kitolták a garázsból az utcára a járgányt. Semmit sem láttam. Az utcán 2. próbálkozásra beindult, de nem mertem az első utcánál Y manővert csinálni, így mentem egy bazi kört, közben Ancsi ugye a hátsó ülésen csücsült, néha ugrott egyet-egyet a kocsi, láttam csórikám veszettül kapaszkodik. De szerencsére megúsztuk, nem is ütöttem el senkit, meg nem is mentem neki semminek. NAgyon fostam, hogy majd jól lefullad és nem tudom újra elindítani, Atti meg sosem talál ránk az Andrássy telep útvesztőjében... Ááááááá.

Anikó,
szegény Maja, jobbulást neki. Én is beteg vagyok vagy mi, eddig csak köhögtem, most már a torkom is fáj.
:(

Ancsi egy óra alvás után felsírt. Most vagy azt álmodja, hogy mögöttem ül a skodában, vagy azt, hogy anyósom kajával tömi...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus

Bocs, de olyan jót röhögtem az utolsó bekezdésen:) Olyan süsü vagy:)))

Szandra,

Örülök, hogy jobban van a hátad, őszintén szólva én is szkeptikus voltam kicsit a házi gyógymóddal kapcsolatban, de örülök, hogy kórház nélkül is rendbejöttél.

Azért volt kihalóban a topik, mert nem voltunk itthon, hihi:))

Képzeljétek, anyósom 2 hét múlva elviszi Zorkát Közép-Szerbiába a hegyekbe. Egy ovis csoporttal mennek sítáborba 1 hétre és teljesen be van zsongva, hogy hadd vihesse Zorkát is. Remélem azért sílécet nem ad a lábára:)Busszal mennek, attól parázok egy kicsit, illetve nem kicsit...tök gáz belegondolni, hogy mindig kiröhögtem az anyámat, amikor ilyeneken parázott, most meg én csinálom ugyanezt...és mégcsak 2 éves a gyerek...mi lesz később...hujjjujjj...El is határoztuk, hogy utolsó 2 napra mi is odamegyünk és hazafele együtt jövünk kocsival.
Szóval 1 hétig megint gyerektelen leszek.

Viki,

Hogy megy a bölcsi?

Minden betegnek jobbulást!!!
Vendég

Sziasztok!

Annyit kellett írnom, hogy egy betűnyi erőm se maradt. Most küldtem el a 4 dolgozatomat, jó nagy késéssel, remélem megkegyelmez a tanár.
Most újra eltűnök, mert 3 napot magolni fogok a pénteki szigorlatra. ÁÁÁÁÁ nem hiszem, hogy elég lesz, így kérlek titeket is drukkoljatok!

anett
kállai

hali Mindenki!!!!

Van netem az irodában :lol: :lol: :lol: Épp levezényeltem az utolsó vizsgálatokat, az utolsó (eddig) beteg gyereket és jöttek "bekötni". Így használom először :oops: :oops: Naná, hogy nem a jogszabályokat nézem elöször :lol: :oops:

Anett!!

Én drukkolok nagyon!!! :lol: Milyen szigorlat lesz?

Anikó!!

Látod, látod, "jól működik" Maja!! Minden gyerek így szokik be, bár tudom, hogy jobb lenne sírás nélkül. De a leválás nem megy fájdalommentesen :cry: :cry:
Nálunk a csajok a hétvégén voltak nagyon taknyosak, de kaptak 4000 mg C vitamint (nem írtam el :lol: ) és másnapra már olyanok voltak, mintha egy hét után javulnának, harmadik napon meg már semmi bajuk nem volt! Nekünk ez nagyon bejött, még akkor is, ha ijesztően hangzik - a hatása bizonyít!

Judit!!

Hiányoztál is!! :lol: :lol: Tényleg eltüntél!!
Húú, én nem biztos , hogy el tudnám így engedni a csajokat. A leválást nálunk én sínylem meg jobban :lol: :roll:

Katus!

Jaj, tényleg süsü vagy :lol: :lol: de én is nagyot nevettem! :lol:
Te és anyós tényleg tömi a kiscsajt?? :twisted: :roll: :roll:
Autónak jobbulást - ez valami járvány?? :roll:

Anita!!

Húú, nem semmi ez a félre ment e-mail! :lol: :lol:

Szandra!!

Én hittem a first-ben!! :lol: :lol: :lol: És benned is, hogy jó döntést hozol!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Gyöngyi,

Zorka októberben volt már 10 napot Szerbiában nélkülünk és sajnos be kellett látnom, hogy baromira jól elvolt nélkülünk...úgyhogy most már könnyebben engedem el és nekem is kell néha egy kis nyugi:)Csak a buszozástól parázok, de attól nagyon!!!
Jó, hogy mondod a C-vitamint, Zorka is taknyos. Van itthon 1000 mg-osom, de nem mertem adni neki, de akkor ezek szerint merjek?:)Cebion cseppet adtam neki, meg 45mg-os szétrágható C-vitamin -izét rágcsál édesség helyett napi 5-6 dbot.
Vendég

Sziasztok!

Voltunk dokinál. Már csak azért is, hogy legyen indokom Majának, hogy ma miért nem viszem oviba :roll:
Hörghurut, de nem vészes. Köptetőt kaptunk, meg nekünk is azt mondta a doki ezerrel a c-vitamint! Lehet hogy holnap bepróbálkozunk egy "utolsó" Cinivel. Maja nem fertőz, csak azért nem mehet oviba, mert le van gyengülve a szervezete és könnyebben elkap valami komolyabbat. A doki szerint bárányhimlő "járvány" van. Legalábbis nagyon sok a beteg. Ajánlgatta a védőoltást a Pocaklakó miatt, de én nagyon szkeptikus vagyok ezekkel a + oltásokkal, úgyhogy nem kap Maja. Aztán majd kiderül, hogy jól döntöttem-e :roll:
Kedden kell visszamenni, úgyhogy szerdán újult erővel kezdjük ismét a beszokást, elválást. Brrrr.

Anett,
Mennek a drukkok!!!!

Katus,
Én is vigyorogtam (bocsi :oops: ) :lol:
Anita szomszédjához vittétek a kocsit? Mit mondott?
Maját nem nagyon viseli meg a kórság, szerencsére. :)

Gyöngyi,
Saját gép? És nem a szabályzatok? Ej-ej! :lol:
Akkor többet fogjuk olvasni az írásaidat?
Igen, én is nyomatom Majába a c-vitamint. Finnyázik is hogy savanyú a vize :wink:

Viki,
Írj már mi van a bölcsiben!!!

Adri, Évi,
Mi ez a nagy csend?

Többiek?

Katustól kaptunk vizifestéket. Azóta nem gond, hogy fürödni kell menni :lol: Tegnap sajnos elfogyott - majd látjátok vajon miért :roll: :lol:
Kép Pont, pont, vesszőcske... Kép ooops, egy kicsit sok a festék a vízben

KépKép
KépKép
zumpfi

sziasztok,

tegnap nem akartam még egy bőgös hsz-t, azért nem írtam. :oops:
múlt héten minden tök jól ment: keddtől minden nap ebéd utánig voltunk, már a kapuban mosolygott, ha véletlenül meglátott az előtérben kézmosáskor, akkor egy mosoly után ment tovább, nagyjából eszik rendesen (csak nem érti miért van 2 fogás :) ), a foglalkozásokon (festés, nyomdázás, gyurmázás) aktívan résztvesz, nem esik le a kisszékről, stb.
Ám tegnap megpróbáltuk az ottalvást. hát így sírni még soha nem hallottam. aztán sikerült megnyugtatnia a bölcsis "néninek", de 10 perc után, mikor újra elkezdett sírni, akkor kiadta és hazajöttünk. persze már 1 perc után aludt a kocsiban... teljesen ki voltam, hogy mit találjak ki, hogy ma gördülékenyebben menjen (bár minden alvós cuccát bevittem tegnap is, így ötletem sem volt), erre ma szó nélkül elaludt. ok, hogy utoljára, hogy ringatni kellett, hogy az első gyerekkel felébredt, így csak fél órát aludt, DE aludt.
persze nekem már a múlt hét is rossz volt, hogy ennyire könnyen ment Neki + utálok -8 fokban kora reggel elindulni (múlt héten 4x a kocsi se indult, a szomszédot kellett felkeltenem, hogy toljon be-most már feltöltöttük az aksit) + kint ülni a folyosón és nem látni hogy fest, eszik, játszik, stb. és ráadásul jövő héttől már dolgozom is...

Szandra, nagyon örülök a kacsádnak! én is aggódtam a döntésed miatt, de a lényeg, hogy minden ok!

Katus, kitartás, lesz még tavasz! :)

Anikó, ++++++++!
Maja hogy van? és Te? ha érdekel még színházjegy, Operett és Madách jegyeket tudok. ha érdekel, átküldöm az e-mailt priviben.

Gyöngyi, fórumozunk munkaidőben :?: :!:

Judit, nem csodálom, hogy aggódsz...

Kata, meggyógyultatok?

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

hello Lányok, itt vagyok én is... Múlt héten Anyámnál voltunk Marcival, mert betaknyosodott a kisfickó, aztán én is lerobbantam, és jobbnak láttam lemenni a "nagymama panzióba". Vasárnap délelőtt jöttünk haza, aminek örömére este mekis salátát vacsoráztunk. Ettől olyan gyomorrontást kaptam, hogy vasárnap óta most tudtam először eltávolodni az ágytól és a mosdótól, azóta hánytam, hasmenésem volt, szétment teljesen a gyomrom. Ma már ettem egy kis krumplit, de nem esett kifejezetten jól...
Eljött Apósom, tegnap Péter is itthonról dolgozott, ketten nagyon aranyosan elboldogultak Marcival, amíg én az ágyat nyomtam. Dióhéjban ennyi.

Gyöngyi, tök jó, mostantól munkaidőben is szörfözhetsz a neten, és akkor sem kell nélkülöznöd a társaságunkat :lol:

Judit, de jó nektek, hogy már ennyire nagylány Zorka, hogy 10 napig is elvan nélkületek... Bár éppen most hétvégén mesélte Anyám, hogy annak idején még egy éves se voltam, amikor lepasszoltak a nagyszülőknek majdnem 2 hétre, és elmentek Spanyolországba, és állítólag én is marha jól elvoltam nélkülük. Mondjuk el nem tudnám képzelni, hogy mostanában itthon tudnám hagyni Marcit... de ha nagyobb lesz és lesznek önkéntes gyerekpásztorok, akkor élni fogunk a lehetőséggel.

Szandra, ügyes vajákosasszony vagy Te, szépen meggyógyítottad magad :)

Katus, Te gyógyulsz már?

most ennyire futotta, vissza kell másznom az ágyba :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Hogy felpörögtünk! :D

KépKép
KépKép
wiki12

Viki, napról-napra könnyebb lesz, Eszter nagyon klassz kiscsaj, nem lesz semmi gond vele, és jövő héten már nem lesz időd arra, hogy a folyosón tördeld a kezeidet. Bele fogtok ebbe jönni, hidd el!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Anett!
drukk, drukk, drukk!!!!!!!!!!!! csajok itthon vannak vagy elutaztak??

Gyöngyi!
Ez több mint szuper!!! Végre valami hasznossal is el tudod ütni a munka idődet :wink: :lol: :lol: :lol:

Apa nem nagyon akarja elfogadni a nagyobb dózisú C vitamint, azt mondja, hogy olvasta valahol, hogy káros a vesére. Kellene valami okos Gyöngyibeszéd mikor legközelebb találkozol vele. Készülj!!

Anikó!
Szerintem semmi nincs abban ha a gyerek érzi, hogy doki nélkül is lehet otthon maradni (persze nem a beszoktatás ideje alatt), szerintem vannak annyira okosak, hogy megértik mikor lehet lógni és mikor muszáj menni. Azért jobbulást Majának. Mint ha azt írtad volna, hogy az ott alvással is meg fogtok próbálkozni, ott alvós lesz Maja??????

Judit!
Húúú, szerintem én sem merném elengedni ennyi időre őket. Az tuti, hogy ők jól bírnák :lol: csak nehéz megszokni, hogy tőlünk függetlenül is tudnak létezni, sőt boldogok is :roll:

Katus!
Zizi!!!! :D

Ma bementünk együtt a Tamiért az oviba, annyira aranyos volt mert könnybe lábadt a szeme mikor meglátott. :)

Ja Anikó!
Csütörtökön is van ovi, bár ez már nem nagyon érint benneteket csak annyit kért Kriszti néni, hogy max fél 1kor menjünk érte, mondjuk mi addigra mindig ott vagyunk.

Puszi Mindenkinek

Szandra

szandrakiss

Wiki!
Nagyon szuper kiscsajszid van, menni fog minden hidd el. Ügyes, hogy ma már aludt is egy kicsit. Persze te is ügyi vagy, hogy kibírod!!!!!!!!!!

Kata!
Húúúú, akkor extra gyors jobbulást kívánok. Valahogy nem kaptam gusztust a salátához, vajon miért :evil:

Szandra

szandrakiss

:lol: :lol: :lol:
Jó olvasni benneteket!
Este majd írok hosszabban...

Szandra,
mi Apánk szerint nincs nagy dózisú C vitamin :D

Anett,
DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++

Anita
putyu

Sziasztok!

Vagyok én is, csak múlt héten itt volt Anyum+Tesóm (Ő maradt is)...meg úgy néz ki Anyu holnap jön vissza...

Köszi a hiányolást!

Mi megvagyunk, de még fel kell dolgoznom, hogy nem kisbabám van, hanem egy PERPETUM MOBILE költözött hozzánk :lol: Azt a mozgásmennyiséget, amit naponta produkál :shock: Ja, és persze nem ér rá olyan bagatell dolgokra mint pl. az alvás :arrow: van olyan nap, hogy 1x alszik 1.5-2 órát. A nap többi részében felül, mászik, feláll, oldalazva lépeget, kapaszkodik-néha meg nem és akkor esés van, pakolgat...szóvel 1 percre sem áll meg :D A pelusozást már több részletben tudom csak nála kivitelezni, de azt sem a pelenkázón, mert onnan mászik le. Szóval lefoglalja a napomat :P

[b]Húúúúúúúú, Kata![/b]

Mit tett veled a cégem :oops: :shock: ? Remélem azért már csak jobb lesz!

Szandra!

Nagyon bátor vagy, hogy bevállaltad az otthon gyógyulást :shock: Örülök, hogy utólag is jónak bizonyult a döntésed :P

Wiki!

Nagyon ügyi az Eszter! Árgus szemekkel figyelem hogy alakul a beszoktatást, mert bevallom, (de csak halkan) játszom a gondolattal, hogy pár hónap múlva kellene nekem is kezdenem valamit magammal... :oops:

Anikó!

Adósságom: Kívánok neked minden elképzelhető szépet és jót szülinapod alkalmából! /bocsi, hogy utólag... :oops: /

Mikor csak a képet láttam elképzelni sem tudtam mi lehet az :shock: Jó játék :P ! Gyors gyógyulást Majának!

Judit!

Én most még elképzelni sem tudom, hogy bírna ki Zétimanó nélkülem akár csak egyetlen napot is...nem beszélve arról, én hogy bírnám ki :D

Gyöngyi!

Bevallom én azon csodálkozom, hogy még csak most lett neted :shock: Én azt gondoltam, hogy ez a Te titulusodban alapból van :wink:

Milyen formában lehet annyi C vitamint bevenni? 4 db 1000-es tabit kell?

Anett!

Drukk neked! Ügyi vagy Te, tuti sikerül a vizsga!

Anita!

Sztem most Te írtál legkevesebbet...van mit pótolnod :wink:

Oó, mennem kell! Perpetum Mobile-m újra indult :shock: :P

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Talán visszaaludt még pár percre... :roll:

Amit még akartam: ha tudtok 1 szobás hosszú távra kiadó lakást lécci szóljatok! Nem, nem dobott ki a Zuram :lol: , a hugomnak kellene... :P

Pusssssssssz!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Akkor most én vagyok a szívtelen dög, aki simán lepasszintja a kölkét?:))))
Ami azt illeti ma sikerült olyat alakítania, amilyet szerintem még egyikőtök sem látott tőle...
Délután átmentünk Anikóhoz. Voltunk ott vagy 20 percet, aztán úgy kezdett hisztizni, hogy semmivel nem lehetett megnyugtatni. Üvöltött, toporzékolt, hihetetlen volt!!!!Felöltöztünk és eljöttünk haza...egész úton üvöltött és még itthon is, amíg le nem vetkőzött. Most meg a kutyáival fetreng a földön.
Még sosem voltam ilyen közel hozzá, hogy jó nagy frászt lekeverjek neki...Nagyon remélem, hogy nem lesz lázas, de egyre jobban tartok tőle, hogy igen...
Vendég

Judit!
Szerintem azért nem vagy szívtelen!! Ügyes vagy, hogy így tudod alakítani az életeteket.
:oops: Bevallom őszintén én nem várok ennyit, hogy lecsillapodjanak, előbb mutatom meg neki a hideg vizet (bár most tuti beállítanám langyosra előtte mert nagyon hideg van :wink: :lol: , mondanám neki: várj egy kicsit mert be kell állítani langyosra a vizet :lol: tuti elröhögném magam :D ).

Évi!
VÉÉÉÉÉÉGREEEEEEEEEEEEEEE! Már nagyon hiányoznak a jó kis hosszú hsz-aid. Nem semmi mennyi mindent produkál már Zéti, jó lenne valami közös buli ahol láthatnánk őket.

Anita!
Na akkor épp itt lenne az ideje, hogy összeeresszük a két apát mert a tiéd elmesélné, hogy mehet a sok C az enyém meg meggyőzné a tiédet, hogy attól még szerethet téged maximálisan, hogy elenged cafézni :wink: :) .

Holnap nagyon vigyázzon mindenki magára aki autóba ül mert ónos cuccost mondanak déltől ami meg is fog fagyni mert nagyon hideg lesz és nagyon fognak csúszni az utak!!! Vigyázzatok!!!!!!

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Azta, hogy felpörgött a topic!!!! :lol:

Viki,
De jó, hogy végre írtál! Annyira kíváncsi voltam már mi van Veletek.
Eszter tökügyes :D Neked meg nem tudok semmi okosat írni, mert ugyanezt élem át. Hihetetlenül nehéz.
Igen, érdekelnek még színházjegyek. Küld át légyszi privibe. Köszi :D

Kata,
Basszus, ez nagyon gáz. Jobbulást! Én imádom a mekit, megvallom, de én is voltam már rosszul tőle. Na de nem ennyire :?
Jó hogy van segítséged.

Szandra,
Lehet, hogy igazad van és én bonyolítom túl ezt a dolgot, de szerintem elég hülyén jött ki, hogy 1 hét után sír és máris itthon marad :? Na mindegy, majd jövő héten újult erővel....
Tudom, hogy csütörtökön van ovi, csak finoman mondta Kriszti néni, hogy aki megtudja oldani az ne is hozza. Főleg, hogy a többiek úsznak.
Elvileg ezen a héten már ott aludt volna Maja. De ezzel asszem most nem próbálkozom egy darabig :-(
De zizi vagy Te is :lol: Elképzeltem a vizes fegyelmezésedet :lol: :lol: :lol:
Pont most mondta Tomi is, hogy szuper idő lesz holnap, vigyázzak :shock: Tényleg szmogriadó van még?

Évi,
Nem semmi miket produkál Zétid :D Tökügyi, bár nyilván nem könnyű Vele :roll:
Köszi a köszöntést :D
A Mekinél dolgozol?
Én tudok albérletet. Barátnőm összebútorozott a pasijával, így az övét kiadják. XVI. ker (asszem). 1 szobás, fiatalosan bebútorozott. Ha érdekel megkérdezem a részleteket is.

Judit,
Dehogy vagy szívtelen dög!
Ha nekem is lett volna ilyen lehetőségem, hogy Maját valaki bevállalja egy kis időre, most biztos kevésbé szenvedném meg az elválást. De nekem nem volt :? Ráadásul jó helyre megy az biztos, mert tudjuk milyen az anyósod, de az biztos hogy imádja Zorkát, és alapvetően a nevelési elveivel sincs nagy baj.
Sajnáltam, hogy el kellett mennetek, de teljesen megértettelek. Remélem azért nem lesz beteg Zorka. Maja betegség nélkül is tud ilyen hisztit levágni :roll:

Katus,
Hogy vagytok? Használt valamit a meleg fürdő?

Jó éjszakát!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!

Én egyre ramatyabbul leszek, de legalább megmostam a hajam.
Anyukám jön, de csak csütörtökön, Atti holnap hosszúzik, előre félek mi lesz velem, főleg, mert Ancsi is lerobbant. Éljen.

Anikó,
nem Anita szomszédjánál volt a kocsi, mert ő lepasszintott minket, azt mondta, ehhez nem ért. A régi szerelőnél volt, aki viszont azt mondta, hogy mégiscsak az aksi szar, az indítómotor bírja még (gondolom pár hetet...). Azt utálom még ebben a rohadt hidegben, hogy egyszerűen nem bírok Ancsival távolságokat megtenni gyalog. Jó, persze megyek, de pl Ti már szinte elérhetetlen távolságban vagytok. MEnnyivel egyszerűbb lenne bepattanni a kocsiba...

Judit,
szerintem jó lesz Zorkának, én is mennék, csak engem nem visz senki el... :D Sajnálom a hisztit, remélem nem lesz beteg :( Ancsi most boldog, ihatja a lándzsás útifüvet nyaklóra :D

Viki,
kitartást és menni fog ez, látod. Hihetetlen, hogy Eszti már ilyen nagy csaj! :D Hol dolgozol?

Szandra,
Akkor ezek szerint már mozgásképes vagy? Szuper :D

Gyöngyi,
remek, hogy van neted :D
És igen, Anyós tömi Ancsit. Szerintem legalábbis annak számít az, hogy alig tér magához a délutáni szunyából és már a kompót közelít a szájához, vagy az, hogy éppen elmerülten játszik, de anyós gondol egyet és megkínálja valamivel, amit ha nem kér, akkor üldözi vele keresztül a lakáson...
Ez a rengeteg c vitamin engem is érdekel, hogy s mint? :D

Évi,
jó, hogy írtál!

Adri,
Évivel találkoztam ma és azt mesélte, hogy Dóri nagyon jó baba. TEssék mesélni! ;)

Anett,
hogy haladsz? szorítunk!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Most /eredetileg/csak ezért jöttem:

Katus!

Imént jutott eszembe, hogy neked du. nem is írtam semmit :oops: Mea Culpa!!!!Pedig akartam ám:!: Mégpedig azt, hogy nagyon jó volt látni Titeket :P Talán észrevetted, hogy "nézegettelek"...nagyon vékonykának tűntél a kabcsidban :roll: ...mennyit fogytál?

A kompótos mondatodon jót nevettem :lol:

A holnappal kapcsolatban együttérzek veled...remélem azért hamar gyógyultok és nem lesz nagyobb gond!

Ja, és ha már úgy is itt vagyok:

Anikó!

Köszi, de csak fél infót írtam...a lényeget ugyanis kihagytam :oops: Így teljes: ha tudtok VECSÉSEN 1 szobás hosszú távra kiadó lakást lécci szóljatok!

Szóval akér jó is lehetne a barinőd lakása...már csak át kellene valahogy tolni Vecsésre :lol:

Igen, a meki központi irodájában :?

Szandra!

Igen, egy buli jól jönne :wink: Néha már kezdek magamba fordulni...hát, be kell látnom nem vagyok egy HTB fajta :oops:

Már beszéltük az Adrival, hogy egybenyitjuk a nappalinkat /van egy közös falunk/ és meghívunk mindenkit :P

Judit!

Én sem tartalak szívtelennek! Sztem az én hozzáállásom a "nem normális". Pedig Anyu és Anyósom is mondogatja Zétinek, hogy "ha majd nálunk nyaralsz Anya nélkül..." :arrow: ilyenkor mindig mondom nekik, hogy olyan sztem nem lesz :oops:

Puszi mindenkinek!

[/b]

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Anikó!
Maja jól szuperál, kicsi ovi egy kis betegséggel megspékelve majd ismét egy kicsi ovi. Ez így van rendjén!!!!! Csak azért csodálkoztam, hogy ott alszik mert év elején mindenkinek mondták, hogy aki otthon van annak nem aludhat bent a gyereke, változnak az idők :wink: . Félre ne érts, én nem szeretném, hogy a Tami ott aludjon. Nekem több mint tökéletes, hogy haza hozom és 2-4ig együtt alszanak ( ha alszanak) :) .

Katus!
Jobbulást neked is!!!!!!!!! Járóképes??? Most inkább alvóképtelen! Annyira viszket a hátam, hogy nem tudok tőle aludni :? , ez valahol jó is mert biztos vedlem a randa bőröm de annyiból meg kaki, hogy nem tudok szunyálni. Nem baj ez már a gyógyulás útja. :wink:
Látod tudtam én, hogy az aksi miért nem engem kérdeztetek ingyé megmondtam volna :wink: :) . Ja, ebben a hidegben gyallog aztán sehova az tuti.

Évi!
Jó, hogy csak azért jöttél :wink: :) . Nem is rossz ötlet a fal bontás :lol: . Szedjünk rá topikos pénzt??? :wink:

Szandra

szandrakiss

Szandra, felesleges a falbontást bérbe adni, elég ha a gyerekeinket "ráengedjük", ezt az örömöt nem vehetjük el tőlük :-)

Ha tudom, hogy fent vagy csatlakoztam volna. Ma fél 10-től 12-ig majd 2-től fél 5-ig ügyeltünk Ábel mellett. Már mondtam neki, hogy a másokat aludni nem engedés módszerét a háborúban emberek kínzására alkalmazták, de nem hatotta meg. Az apja már azt is megígérte neki, hogy mindent bevallunk, csak hagyjon bennünket aludni :-)

Emőke
birdie

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltüntünk, de nem nagyon volt energiám olvasni, és írni. Túlságosan megszoktuk, hogy apa itthon van. :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops:
A főbb eseményekről az Évi időnként tájékoztatott, mert azért érdekelt, hogy mi van veletek.
Mi egész jól vagyunk, mondom ezt az után, hogy ma éjjel kb 4 órát aludtunk, azt is három részletben. :twisted: De ez általában minden második éjszaka így van mostanában Ilyenkor jön az orrszívás, a dentinox, nurofen, homeopaták (persze napközben is), és általában a kúp is. Ugyanis még mindig nem bújt ki a felső két foga. Pedig december tizenhetedikén azt mondta a doki is, karácsonyra biztos kint lesznek. A pofijára a kenőcs bevált, a többiben továbbra se vagyok biztos, mert van amikor használ, és van amikor semmi nem jó, csak a cici segít egy kicsit, de akkor az legalább másfél óra, de legalább megnyugszik. :oops: :oops: :oops:
Napközben mostanában nem olyan vészes a helyzet, továbbra is csak kint tudom altatni, lehet akár minusz tíz is. Úgy bebugyolálom, hogy ki se látszik szinte a takarókból, és hatalmasakat alszik. Csak az a gáz, hogy én ilyenor nem merek lepihenni, mert attól félek, hogy mi lesz, ha nem veszem észre, hogy valami baja van. Így kb 5-10 percenként rohangálog a teraszajtóhoz megnézni, hogy minden oké-e. :evil: :evil: :evil:
Zétivel nagyon szeretnek együtt játszani, ami általában arról szól, hogy hogyan szerezzük meg a másiknál lévő játok, vagy cumit. Mert természetesen mindig az kell, ami a másiknál van. Zabálni valóak, mikor így küzdenek egymással! :lol: :lol: :lol:
Most már nagyon ügyesen ül, és akár fél percig is áll, ha kapaszkodik, ill. támaszkodik valamibe. Imád lépegetni, mint egy kötéltáncos, annyira egymás elé teszi a lábacskáit. :P :P :P :P
Felülni, és mászni továbbra se tud, és sajna segíteni se tudok neki, mert mindig hasizomból akar felülni, és ha oldalra fordítanám, megfeszíti az egész testét, és állásba nyomja fel magát. Ezért vannak a nagy sírások, ha eldöl, mert így hiába erölködik nem tud felülni, így marad a hemperegve közlekedés. Azért ezzel a technikával is se perc alatt eljutt a kiszemelt helyre. :lol: :lol: :lol: Van valakinek esetleg valami ötlete, hogy hogyan tanítsam meg nászni, ill. felüni???
Tavaly még esténként tudtam netezni, de ez most kiesik, mert általában fél tizenegy és éjfél között alszik el rendesen. :roll: :roll: :roll: Ha esetleg már fél tízkor elalszik, akkor biztso hogy felsír még többször is. Csak nagyon ritkán hagy minket is időben elaludni, mint pl. tegnapelőtt este, mert akkor fél tíztől aludt reggel fél nyolcig egy mukkanás nélkül. Nagyon jól esett!! :P :P :P :P
Itt is az a gondom, hogy eddig cicin elaludt, de most fél kilenc körül szopzik egy órát, és míg eddig elaludt, most kipattanak a szemei, és nagyon édesen nevetgél, és nézi, hogy az apja horkol, majd síkitozik neki, és birizgálja a fülét. :lol: :lol: :lol:
A minap is mi teljesen már kivoltunk, ő ült köztünk és remekül érezte magát. Mindig megpróbálom ilyenkor a szobájában elaltatni, de ha beteszem az ágyába üvölt, és addig míg ki nem veszem. de muszáj, mert már a sok bömböléstől folyik az orra is. :evil: :evil: :evil:
Ilyenkor ringatom, altató dalokat éneklek neki (lehet, hogyez a gáz, az én hangommal :oops: ), és megvárom, míg a vállamon megnyugszik, ilyenkor lerakom, néha még a szobából is ki tudok menni, de aztán jön az üvöltés, és kezdünk mindent előlről. Általában ezt játszuk éjfélig. És ilyenkor már tudom, hogy éjszakánk se lesz túl nyugodt. :twisted: :twisted: :twisted:
Egyébként imádom, mert annyira édes, főleg, hogy most már dumálgat is, mint pl: bababam, mamamamava,....
Csak egy kicsit fárasztó, de egyelőre még bírom.

Anikó!
Utólag is nagyon boldog szülinapot! Remélem, Maja gyorsan meggyógyul, és nem lesz gond az ovival.

Katus!
Jobbulást nektek is! Jó lenne már megint találkozni, csak ezt az öltözés nálunk is katasztrófa, minta ölném, úgy üvölt, ráadásul a babakocsiban továbbra is csak aludni szeret.

Szandra!
Nem semmi, hogy mik történnek veled. Remélem, a folytatás idén jobb lesz!

Kata!
Jobbulást! Mik vannak, szerencsére én még nem lettem így beteg, pedig a mekiben én általában csak salit szoktam enni, mert azt nagyon szeretem.

Viki!
Nem irigyellek! Muszáj dolgoznod? Bár ahogy írtad Eszti nagyon ügyes!

Emőke!
Ha jól emlékszem, akkor ti szeretettek volna autót venni???? Ha igen, és még aktuális, akkor a férjem, lehet, hogy tud segíteni! Ha gondolod elküldöm priviben a telefonszámát.
A színház pedig majd minket is érdekel, ha már Dóri nem fog szopizni!

Anita!
Mi is C vitamin fanok vagyunk, extra mennyiségben. Ezt nekem, annak idején egy tüdőgyógyász ajánlotta, és szerintem is működik!

Gyöngyi!
De jó, hogy kaptál gépet! :P :P :P Szerintem a többiek nem is sejtik, hogy ez milyen nagy dolog egy iskolában! Nálunk, biztosan nem kapnál, mert nekünk is összesen csak három gépünk van a tanáriban, és jó, ha abból kettő rendesen működik!
De így legalább még hamarabb jutunk el hozzád az ügyes-bajos dolgainkkal! :lol: :lol: :lol:

Judit!
Szerintem nagyon jó, hogy Zorka ilyen jól meg van a nagyszüleivel. És szerintem is ez inkább nekünk nehéz, mint nekik. Ők olyan kis okosak. Remélem, Dóri is megmarad majd néhány napra a nagyszülőknél. Bár egyenlőre nem tudom elképzelni, hogy Gyomára odaadjam még egy jó darabig. Míg anyuékhoz más lenne, mert fél órán belül ott tudok lenni. Ráadásul egyenlőre Dóri mindig fél tőlük, mert ritkán találkozunk. Kb egy óra alatt enged csak fel, addig nem marad meg az ő kezükben. :? :? :?

Anett!
Gratulálunk a dolgozataidhoz, és biztos nem lesznek szőrös szívűek a tanarak.

Remélem ezzel a hosszú hsz-mel javítottam egy kicsit! :oops: :oops: :oops:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Adrienn, igen aktuális még, légyszi küldd a számot.

köszönöm
Emőke
birdie

Amikor nagyon-nagyon-nagyon rosszul érzed magad, az azt jelenti,
hogy nagyon-nagyon-nagyon rossz irányba tartasz,
miközben a vágyad a másik irányból nagyon-nagyon-nagyon hív.......
A lényeg tehát az, hogy nem kell világmegváltó gondolat ahhoz,
hogy jó felé tarts, hogy megkönnyebbülésre lelj.
Nem kell az adott pillanatban megoldanod semmit.
Nem is tudnál most ebben a pillanatban megoldani mindent.
Most ebben a pillanatban (meg a következőben és az azután következőben…) annyit tehetsz, hogy megkönnyebbülést okozó gondolatokat
keresel a problémáid kapcsán.
Ennyi pont elég lesz ahhoz, hogy a csónakod megforduljon és
elinduljon a világ összes kincse és boldogsága felé.
SZÉP NAPOT MINDENKINEK !!!!!!!

Anita
putyu

Adrienn,
Botond úgy alszik, hogy csontra le van tekerve a szobájába a radiátor, trikó, pizsi, hálózsák, takaró...este 8-tól reggel 6-7-ig, ha megy nála a fűtés többször ébred. Kipróbálhatod Dórinál is, hamár csak szabadba alszik, lehet, hogy őt is zavarja fűtés.

Most pedig húzok takarítani, nagyon kell :oops:

Anita
putyu

Évi,
a szomszéd utcában van albérlet, mennyi a felső árhatár?

Anita
putyu

Sziasztok!!

Húú, csajok tényleg belehúztatok :lol: :lol:

Judit!

Én csodállak és írigyellek!! :lol: :lol: Jól csinálod! Neked is jót tesz egy kis nyugalom és Zorka meg csak élményekben gazdagodik!!
Igen az elválás és a külön lét a szülőknek nehezebb!! :lol: :roll:

Adri!!

Hát én átérzem amit írsz, azzal a különbséggel, hogy a Marietta soha nem aludt szabadban. Nagyon örültem én is, amikor már tudott ülni, de ennek az volt a hátránya, hogy nehezebben aludt el, mert mindig felült!! :lol: :lol: :lol:
A gép tényleg nagy szó, nálunk a tanáriban csak egy gép van (és egy-egy az igazgatóknál és a titkárnőknél) , de én gépemhez nincs is köze a sulinak :lol: :lol: a munkáltatótól kaptam :lol: nálunk szuper a vezetés!!

Emőke!!

Ez a kínzásos módszert ismerem én is!! :lol: :lol: És szó szerint én is így éreztem magam, sőt mi is emlegettük! :lol: :lol:

Viki!!

Kitartást!! Ennek így kell történnie (sajnos) :cry: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Anita!
Dóri ilyen szempontból hasonlít Botira. Éppen ezért nálunk sehol nem megy egész éjszaka a fűtés, csak nagyon ritkán indul be, ha lehül 19 fok alá. Persze én is csak hűvösben tudnék jót aludni. Ráadásul Dórinál, mikor elalszik, mindig kinyitom az ablakot, és jól kiszellőztetek. Napközben is csak 20, és csak nagyon ritkán fűtünk 21 fokra. Ez egy darabig jól működött, de most úgy látszik van még valmi, amire nem tudok rájönni. Lehet, hogy ez is a foga miatt van, de nem lehett, mindent azokra a fránya fogakra fogni, vagy igen????
Most is fél nyolctól szopizott egy háromnegyed órát, szinte már aludt, vagy lehet, hogy tényleg aludt is, majd egyszer csak kipattantak a szemei, és most apukájával játszogat. persze csak szép nyugodtan, hogy ne pörögjön fel jobban.
Na majd látjuk mi lesz ebből az éjszakából, mert a délután elég rossz volt, és kint is csak egy háromnegyed órát aludt, amitől pesze egész du és este csak nyűglődőtt, pedig már kúpot, viburcolt, is adtam neki.
Jó éjt mindenkinek!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

sziasztok,

Anikó, ha ezt megírtam, átküldöm priviben. Maja jobban van? voltatok cinin? gondolkodtam, hogy elmegyünk, de aztán még oda se mertem elindulni. a mai nap nekünk is kimaradt, bár mondták, hogy ez nem olyan jó Eszternek, de tegnap mindenki paráztatott, úgyhogy inkább itthon maradtunk.

Kata, jobban vagy már? még idén nem is találkoztunk! :)

Évi, tudom mire gondolsz... :oops: ez a bölcsi nagyon szuper és rugalmasak, akár heti pár napot is lehet menni. a kicsik csoportjában átlag 5-en vannak és maximálisan odafigyelnek az egyedi igényekre (nekem nem kevés van :) )

Katus, jobban vagytok? Budán dolgozom, grafikai stúdióban.

Szandra, jót röhögtem a langyos vizen!

Judit, szerintem is jól csinálod. én most szilveszterkor (Anyu itt volt pár napig) elhatároztam, hogy nyáron egy hétre (na jó, legyen 5 nap) elviheti. tízóraira banános palacsintát sütött Neki (én naivan azt hittem nekünk :) ), együtt aludtak ("biztos félt volna egyedül a petárdáktól") és láttam mennyire élvezi Eszter, hogy a Nagyival mindent lehet, ráadásul egyfolytában kényezteti. a nagyszülők másként szeretnek és nekem is olyan szép emlékeim vannak a Nagyiéknál töltött hetekről.

Adri, valamelyik babánál kimarad a mászás. amúgy úgy ülnek fel, hogy négykézlábból oldalra kirakják a popsijukat. szerintem Eszter is csak kúszott ennyi idős korában, de majd megnézem.

jóéjt,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Viki,

Én is 2 éves voltam, amikor először a nagymamámmal nyaraltam a Balatonon. Aztán 15 éves koromig minden évben az egész nyarat lent töltöttük vele. És nekem is nagyon szép emlékeim vannak ezekről a nyarakról. Pl, mikor nagymamám törött kézzel nekiállt a 40 fokban palacsintát sütni, meg a kezét fent tartva bejött velünk a Balatonba..:)Szeretném, ha Zorkának is lennének ilyen szép emlékei.
Vendég

Fura, mert én látom!
Zorka ma 2 éves 1 hónapos 3 hetes 5 napos
Vendég

Rossz a szemetek, mert 6 napos! :lol: :lol: :lol:

Anita
putyu

Nálam isti-biz 5!:)
Vendég

most meg már tényleg 6...hát ez érdekes:)
Vendég

Judit, reggel én sem láttam a vonalzódon feliratot. Most pedig 6 naposnak látom is :)

Marci meg jóvő csütörtökön lesz egy éves... Hihetetlen.
Ma voltunk kontrollon, minden rendben van, a kiscsávó találkozott mindenkivel, akit szeret ott bent, és örömében felkiabálta az inkubátorban lévő kismanók többségét is :shock: . Most értünk haza, elfáradtunk rendesen...

Viki, bandázzunk valamikor, társasághiányom van!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Judit!
Reggel tényleg nem volt rajta felirat. Most látom, de elég halványan.

Kata!
1 ÉVEEEES???? Nem semmi milyen nagy!!!!!

Ma én vittem usziba a Tamit!!!!! Vezettem az autót, simán!!!! Igaz kicsit nyanyás voltam mert kényelmesebb volt ha előre dőltem :) .

Azt hiszem eljött az a pillanat mikor nem tudom több házimunka alól kihúzni magam :wink: :lol: :lol: .

Szandra

szandrakiss

ÓÓÓÓÓÓÓ, pedig gondoltam olvasok egy csomót meg írok is :wink: , ezt be :shock: tem :) . Na sebaj kicsit úgyis korábban kéne lefeküdnöm mert holnap előbb kellene kelni mint ma mert ma fél 10 kor ébresztett a Tami :D . Holnap megyünk a kórházba, majd mesélek mit mondott a doki de most este analizáltam magam és meg kell mondanom remélni sem mertem gyorsabb gyógyulást :D .

Anikó!
Köszi az sms-t :D

Szandra

szandrakiss

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?