Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Mi is eltűntünk a hétren, náthás vagyok, Apa is az, Roli köhög, Réka jól van (icipici orrfolyást leszámíva)...

Azért voltunk mindenhol, az időjárás is elég jó volt, rosszabbat jósoltak. Kertészkedtünk is (utáltam a bokrainkat, kiirtottuk és tuja lett helyette ültetve)

Szilvia (1981)
Nekem is ugye a Pődör a dokim és én szedtem a kontroll után a fogamzásgátlót, szoptattam Rolit, elég volt neki a tej és ugyanúgy elfogadta...
Második után felrakott egy méhen belüli hormonálisat, na hát az nem volt semmi, azt hittem majd elájulok, de csak 1 percig tartott a rossz és mi az a szülési fájdalomhoz ill. császár utánhoz.
Egyébként nekem a sima 6 hetes kontroll vizsgálat nem volt gáz (lehet hogy mert nekem nem ott bújtak ki a lurkók, hanem császár volt és már vártam az együttléteket is)
Borostyán nyakláncról még csak nem is hallottam...

Szilvi (Emesedórabenceanyu)
Én is írok neked ruharendelést (csak 2 atléta a Rékának).

Kismamiknak kitartást! Nekem is minden póz kényelmetlen volt már minden tevékenységnél a végén.

Jó hétvégét!!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike: rendben, küldd el, aztán majd jövő hét vége felé elküldöm a rendelést szerintem.
Jobbulást nektek!

Szilvia: nekünk volt borostyán karkötő fogzásra, a neten vettem. Hát... megmondom őszintén sok változást nem vettem észre, pedig a forgalmazóval leveleztem róla, ő csak jókat írt róla. Láttam már más ismerősömnek is... hát...
A fogamzásgátlás: én azért ajánlom, ha nem akarsz úgy járni, mint mi. 3,5 hónapos volt Dórikám tavaly, mikor teherbe estem Bencével. Mert nem védekeztünk, csak ímmel-ámmal. Gyógyszert nem szedhetek a trombózis hajlamom miatt, a spiráltól meg idegenkedtem. Ennek Bence lett a végeredménye, amit persze már egyáltalán nem bánok :) Nagyon szeretem!!
Most meg elkötöttek a harmadik császár után.
Én sem voltam még hathetes kontrollon, pedig Bence is két hónapos lesz jövő héten. De kedden tervezek menni.

Az új védőoltás a pneumococcus baci elleni: agyhártyagyuszi, középfülgyuszi, tüdőgyuszi ellen véd. Én beadatom mindkét kicsinek,ők a legveszélyeztetebbek. A három oltás egyébként 60000 lenne kb. 2,3,4 hósan kell beadatani, és 2 évesen egy ismétlő szuri lesz. Dórimnak, mert elmúlt 10 éves, csak egyet kell adni. Lola már be is adatta Noénak. Mi is feliratkoztunk.

Na megyek, Bence nyekereg. Közben főzök... Frankfurti leves és töltött zsemle lesz.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Szilvia1981!
Én vasárnap kapok, vagyis Noé borostyán nyakláncot bátyáméktól ajándékba.... de Én nagyon vágytam rá, sógornőm meg kitalálta.... Na szóval tapasztalatom nincs, de egy próbát megér, Én annó Somával igazán megszenvedtem minden egyes fogat.... talán most könnyebb lesz!Vegyétek meg esetleg Neki úgy,hogy v.mi alkalomra, Mikulás, Kari, Ő még most úgyse fogja fel az ajándékot....
Igen, mi már megkaptuk az első pneomót szerdán a kötelezővel együtt, így havonta mindig megkapjuk majd a kötelezőkkel. Az én dokimnál azt mondták, hogy 1-2 héten belül megérkeznek...

Cirmike!
A tuják nekem írtóra tetszenek a kertekben....

Emeseanyu!
Lehet,hogy a karkötő túl messze van a fogcsírától, bár lehet hogy hülyeség... nem tudom, mindenesetre fő a bizalom, én ha már könnyít valamelyest, már akkor örülök, horror éjszakázni az ordító gyerek mellett. A hasfájást mindkettőnél megúsztam, de a fogzás se semmi, annyi hogy az néhány éjszaka után elmúlik, kibújik a fog, de 2 hét múlva kezdődik újra...

Doki: Érdekes én a 2 hét kórház alatt jó pár anyukával feküdtem egy szobában, akik ügyeletesnél szültek és meg voltak elégedve... ez is lutri, milyen napja van az aktuális dokinak, milyen a szülés lefolyása... stb.

Rozi!
Aha értem, na ilyenek Somát is érdeklik, hogy összeadás, meg elgondolkodik rajta, hogy az 5+5 is 10 és a 4+6 is... a logikai feladatokat is szereti, mondjuk nem ezeken aggódok... az írásra leszek kíváncsi, az a fiúknál nehezebben szokott menni. A rajzolás nálunk sz.tem tök átlagosan megy. az érdekes hogy azt is meg tudják állapítani, hogy fáradékonyabb. A betűk közül sokat ismer Soma, de én sem erőltetem, nem rakatom egymás után, meg ilyesmi...
Tök jó, hogy az apósod ezzel foglalkozott!
Én pl. tök elcsodálkoztam, hogy most a logopédián olyanok összefüggésben vannak a beszéddel, hogy olyan kriksz-kraksz vonalak közül megtalálja-e a szív formákat...
Na majd jövőre kiderül suliban...

lola77

... és még egy pár friss kép!
Ma leraktam "játszani" Noét, de egyenlőre Soma jobban élvezte:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

És az esti fürdetés előtt alig tudtam felkelteni, úgy bealudt :P
Kép

lola77

Sziasztok!

Vagyunk ám mi is,csak 1 hete betegek vagyunk :cry:
Viki nagyon köhögött,náthás volt,én meg gégegyulladásos lettem,eléggé rekedtes még a hangom.....
de már gyógyulgatunk!!!!!
A héten csináltam Vikinek egy bábparavánt sörkartonból,jövő héten készítek neki hozzá fakanálbábokat.
Készíttetünk Vikinek egy fenyőűgyat,október vége felé az is kész lesz,aztán átrendezzük kicsit a szobáját,elég uncsi most :roll:

xytimi
neked az anyukád nem a dkerti sparban dolgozik?
Végül mi lesz a kislányotok neve?

KIsmamiknak kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lassan megyek is aludni,elég fáradt vagyok,vasárnap meg ráadásul egész nap melózok,leltár lesz :evil: :evil:

Sziasztok:Erika

cseriviola

Lola
nagyon édesek a képek!!!!!!!!!!!!!!az utolsó 3 tüneményes!!!!!!!!!
Utolsón meg zabálnivaló Noé!!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok
Jó reggelt mindenkinek :D

Sikerült tegnap eljutnom a dokihoz, hát mit mondjak jó szórakozott volt :shock: gondolom azért mert sietett el.....
Baba szívhangja jó, még mindíg fejvégű fekvésben van,doki szerint most már bízhatok benne h így is marad és nem fog forgolódni.
A feje nem illeszkedett be,de lennt van a babó.
Méhszájam változatlan :shock: :D Továbbra is bő-bő 1 ujjnyira vagyok nyitva :D aminek nagyon örülök,mármint annak,hogy nem nyílt ki mégjobban az utolsó vizsgálat óta :D

Dokim azt mondta Okt.10-ig biztosan egyben maradok a méhszájam szerint,de utána már nem biztos :shock: Azt mondta addig bírjam ki, Okt.11-el már szülhetünk is akár :shock:

Nagyon szórakozott volt tegnap, jól elszámolta magát :shock:
Mondjuk én is szórakozott voltam, mert hagytam a hitében. :oops:
Nekem Okt.17-én lessz a szülinapom,hát mondjuk gyönyörű ajándék lenne a kisasszony ha véletlen akkor születne meg. :lol: :lol: :lol:

Okt.15-én kell mennem hozzá,már ha egyben leszünk addig azt mondta, akkor vigyek neki friss vérvételi eredményt és NST-is.

Erika
Jobbulást! Gyógyuljatok meg hamar!

Lola
Tündériek a gyerkőcök! :D Hatalmasat nött Noé :shock: :D Nagyon édes :D

newcdina:
Nekem 7,5 volt a cukrom és engem se küldött be a dokim a kórházba.
Azt mondta diétázzak, és figyelni kell a cukromat.
Nekem ebbe sajnos van tapasztalatom,apukám 19 éve cukor beteg :( ugyhogy én a diebetológiára se mentem fejtágításra, meg is mondtam a dokimnak,h engem ne oktasson ki a helyes diétázásról egy kb 100 kg-os nő :shock:
Ha olyan jól értené a dolgát, akkor biztosan nem gurulna. :)
Ne értsétek félre,semmi bajom a kövér emberekkel /én se vagyok vékony/ csak ez kb olyan visszás ,mint amikor egy 120 kg-os ember elmagyarázza ,hogyan kell lefogyni :lol:

Szóval én otthon mértem a cukrom,betartottam a diétát és soha egyszer sem volt érdekes magas :)
Aztán mondta a dokim,hogy ne is diétázzak,ha ennyire jó :)
Végül a diéta abbahagyása után se volt többet magas a cukrom :)

Cirmike
Ti is gyógyuljatok meg hamar!

Szilvia
Te melyik szülésznőt fogadtad meg? Már ha szabad megkérdezni persze.....

xytimi
Ahogy visszaolvastam, rájöttem hogy te laksz hozzám a legközelebb :) de jó, lessz kivel sétálni a babákkal :D
KITATRÁS!

T.Gabiról tud valaki valamit?
Drukkolok nekik!++++++++++++

gabrielldaniell,Rita
Hogy vagytok?

Lányok,száraz köhögésre tudtok valamit,ami kismamának is jó?
Ugy köhögök,h majd meg fulladok,szerintem elkaptam valamit a gyerekektől.
De kéne valami köhögéscsillapító,mert nem tudok aludni az éjjeli sok köhögéstől :(
A háziorvosom meg csak jövő héten szerdán tud csak fogadni :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa,

persze, hogy szabad :D
Banyiczné Verát. Nagyon nagyon nagyon kedves, segítőkész, csak ajánlani tudom, nagyon megszerettem. Még most is felhívott, hogy mi van velünk, nem felejtett el a szülés után...
A szülés előtt minden nst-t ő csinált, akkor amikor nekem jó volt. Amikor nem volt jó az eredmény, bejött velem reggel a Pődörhöz, úgy hogy nem is dolgozott, hanem otthonról bejött...
Szóval tényleg, csak jót tudok mondani róla.
Ha érdekel, elküldöm a számát.

Köhögés ellen és dr Theiss lándzsás utifő szirpát használtam, amikor kismama voltam. Nekem nagyon jó volt. Kb 1300 ft.
Van egy homeopátiás szirup is, STODAL a neve. Ezt nem próbáltam, csak hallottam róla. Remélem valamelyik jó lesz :D

Vettem a c&a-ban nagyon szép, plüss rugit Áronnak, 1400 Ft-ért. Csak gondoltam, hátha érdekel valakit, és szeretne venni :D

A borostyánláncot megrendelem, csak nem tudom hogy adjam rá a kis tokásomra :lol:

Szilvi,
hmmm de finomat főztél...a frankfurti leves a kedvencem :D

Szép hétvégét Nektek,

Szilvia[/i]
szilvia1981

Szilvi,
még azt elfelejtettem írni, hogy megnéztem a leopoldi oldalát, és láttam, hogy kismama klubkártya elfogadó hely. Nekem van ilyen, ha rendelsz, szólj és elküldöm a számát, így kapsz kedvezményt :D

Üdv,
másik Szilvi
szilvia1981

Ancsa2727:
[/i] Teljesen igazad van ebben a fejtágítós dologban és jót nevettem rajta :-)

Elintézem holnap a dolgokat aztán majd megírom mire jutottam.

[b]lola77:
Nagyon édesek a gyerekeid!!!!!! :-)

szilvia1981:
igen... a Pödör nekem is szimpi doki. Azok alapján amiket írtatok fontolgatom a dokifogadást. Mert sajna ebben a világban úgy érezheti csak biztonságban magát az ember a korházban ha perkál :-(

Amúgy a 4D-s ultrahangot hányadik héttől érdemes csináltatni?
...és az ará?

sziasztok

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Ha jók az infóim,megszületett tegnap éjjel xytimi kislánya,Elizabet,3050 gr és 53 cm ha jól jegyeztem meg :lol:
Anyukája a kolléganőm,ő mondta ma reggel,ha mégsem pontosak az adatok,elnézést értük!

Szívből gratulálunk mindnyájuknak!!!!!!!!!!Jó egészséget és rengeteg tejcit!!!!

cseriviola

Sziasztok!

NAGY-NAGY gratula xytiminek! Mi lett a neve végül vajon??

Jó éjszakát nektek!

Szilvia
emesedora

Hatalmas Gratula Timinek! Jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok!

Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Jaj de jó hírekre jövök!

Gratulálunk és üdvözlet a kicsi Lánynak itt a Földön!!!Anyukájának sok erőt, tejcsit, mihamarabbi felépülést!!!

De jó Nekik moooooooooost!!! És beelőzte ezek szerint Tgabit?

lola77

Hatalmas gratula Timiéknek: Mielőbbi felépülést és sok tejcit kívánunk.
És nagyon várom a szüléstörténetet.

Szép napot mindenkinek.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Valami hihetetlen dolog történt, szétvet az ideg :evil:

Reggel tisztába akartam tenni Áront, és nem tudtam, mivel nem használható a pelenka!!!!!!!!!! A ragasztója egyszerűen eltűnt... tegnap még jó volt, ma meg nem. Megnéztem vagy 10-et a liberóból, és kibontottam a huggies-t is, és egy sem jó!!!!!!!!!

Mi történt??? Volt már ilyen valakinek??? Mit lehet csinálni?

Teljesen kikészített a dolog, mert a huggies vadi új csomag, a liberó meg megapack, eddig hármat használtunk el belőle, tegnap reggel vettem...
ááááááááááááááááááááááá :shock: :shock: :shock:
szilvia1981

Szilvia1981!
Na várjál, kicsit gyorsan írtad, megértem mert ideges vagy. Ugyanaz a hibája a liberónak, mint a Huggiesnak????
(Nézdd meg a gyártót, ugyanaz?)
Az a 3 amit elhasználtál, azon még volt ragasztó?

Én visszavinném ahol vetted, talán még megvan a blokk, ha tegnap vetted! (Én kukáztam már ki blokkot is :x )
Ha nem kapsz helyette egy másik csomagot, ugyanolyat, oké. Írjál a forgalmazónak egy kedves, majd a végére kicsit fenyegető levelet, tuti, hogy jönni fog a válasz, hogy kárpótolnak egy pelenkacsomaggal! (Írdd meg, hogy van sajtókapcsolatod, amit egyenlőre nem kívánsz bevetni, de attól függően, hogy milyen választ kapsz, ettől sem zárkózol el... stb.)

Amúgy melyik méretből vettél megapakkot (midi 3-as?)

lola77

Sziasztok,

Lola,

igen, nagggyon idegesítő... az a három tegnap még jó volt...ezért nem értem. Írtam már a huggies és a libero oldalára is. Várom a válaszukat. Szerencsére megvan a blokk, a kukából szedtem ki :D
De jó, hogy Apa nem vitte le reggel...
Amíg nem jön válasz, nem használom, délután veszek másikat. És ha nem cserélik ki, akkor marad a cellux.... sajnos nem tehetem meg, hogy kidobok hétezer ft értékű pelust...még jó, hogy volt pár darab az utazós tatyóban.
Na de mindegy, majd lesz valami, csak reggel hirtelen haragomban írtam ki magamból :oops:
És igen, hármas pelust használunk.

Gratulálok Timinek és a Pici Lánynak :D

A myvip-re töltöttem fel egy kis videót Áronról, ha esetleg valaki szeretné megnézni. Bogya Szilvia oldalán található. :lol:

Sziasztok
szilvia1981

Szilvia1981!
Nem váltottad ki a dm bababónuszt? ahhoz adnak egy kis kuponfüzetet, amiben asszem 1000-el olcsóbb a megapack liberó...
Vidd be a szül.anyak. kivonatot (eredetit) bemutatni a dm-be (bármelyik, én a plázásban kaptam végülis... azóta már lehet hogy van a fő tériben is...) és ki kell tölteni egy kis kérdőívet... adnak egy kuponfüzetet, vannak benne ingyenes doldok (Kecskemét bébiital,Mam ulti cumi... stb.), vannak 100-200 Ft-tal olcsóbbak (ezek közül csak 1-2 ér v.mit) és van 2 db CundA-s féláras bón, ami egyenként 1 terméknél beváltható. Érdemes sz.tem! Ez csak a liberóról jutott eszembe!
Majd írd meg mit válaszoltak! Amit ma veszel, bontsd ki a boltnál... :? Röhej, de sz.tem akkor majd én is így fogom...

lola77

Sziasztok,

Lola,

dede, abból vettem ezt a pelust is...bár az ingyen termékeket nem tudtam átvenni, mert épp nem voltak készleten :evil:

A C&A-s kuponok még megvannak, nem tudom mit vegyek... most nem nagyon kell semmi, és sajna már megvettük az overált is, plusz van mégegy, csak az még picit nagy... úgyhogy még várunk vele egy kicsit :D kár hogy az anyuka nem költheti el...nem is tudom mikor vettem utoljára magamnak ruhát...

Már válaszoltak is a liberótól, küldenem kell egy db pelust, egy gyártási számot, és a blokkot.

Remélem lehet a postán fénymásolni, mert nem akarom az eredeti blokkot elküldeni.

Majd írok, hogy mi lett az eredménye. Remélem küldenek egy új csomagot.

Ti melyik pelust használjátok? Ti még biztos nem a hármast :D Csak Áronom ilyen töltöttzsömle :D

Nem is tudom mi lesz, ha még egy kicsit nő, mivel csak 12 kg-ig használható a hintája, és minden délelőtt abban alszik....Lassan visszacsomagolhatom a dobozába...

Most megyek is, fő az ebédem, sárgaborsó főzelék pörkölttel.

Sziasztok
szilvia1981

Na, ez jó kezdet a liberótól. Végülis érthető, hisz ha ez a csomag rossz, lehet hogy került a boltokba azidőtájt egy csomó...
Szt.em én is csak tavasszal vásárolom le majd, akkor kell tavaszra kabi, gatyó, ing, ilyesmi majd. De még egy kötött pulóveren gondolkodom, most várom a leopoldi válaszát, ha ott nincs, akkor lehet az egyiken veszek azt, még nem tudom.

Mi még a 2-est használjuk, de már nem sokáig, így én most nem is veszek megapakkot, hanem tegnap egy 40 db-os Tesco lilát vettem csak (Sománál én szerettem nagyon), meg még van kábé 1 hétre való egy német fajtából (még ajándék!), utána már sz.tem én is midit veszek! De nem liberót, pedig szeretem, hátha mi is kifogjuk a hibásat...

MÁsik Szilviék is már 3-ast használnak Bencének, úgyhogy nemcsak Áronod nőtte ki a minit!

Én is megfőztem a zöldbabfőzit, most megyek sütök hozzá virslit! Ma Soma focizik, csak 3-ra kell értemennem, végre nyugiban megebédelhetek-remélem!

Tegyél már föl majd egyszer képet a hintájával Áronról,olyan kíváncsi vagyok.... :P

lola77

...mármint a CundA-s bónt fogom tavaszzal levásárolni...

lola77

Most hívott a Timi, minden rendben van, annyi pontosítás, hogy 3510-el született a csajszi! Dr. Benyánál szült, rendes volt, azt mondja, szülésznők is, jól kifogta. Azt mondta, nehéz volt... Elfolyt a magzatvize előző este, tehát majdnem 1 napot "vajúdott", de sokáig nem volt fájása csak mensi-szerű görcsök. Rooming inben van, éjjelre még elvitték a babát. Jó kedvűnek tűnt!

Na mostmár tényleg lépek...

lola77

Sziasztok,
kép Áronról a hintában :D

Kép

Kép

Kép

és az első alvás a hintában, az első és utolsó alkalom, amikor elfogadta a cumit :lol:
Kép
szilvia1981

fú de picik lettek, kicsit felnagyítom...

Kép

Kép

Kép
szilvia1981

Sziasztok!

Igen én is most akratm írni a pici Elizabet pontos születési súlyát,de Lola beelőzött:)

Lehet este még visszanézek...

cseriviola

Sziasztok!

Isten hozta Elizabetet, és sok boldogságot neki és szüleinek!

(Jó érzés, hogy a dokim segített neki! :oops:

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Ritkán jövök, de azért figyelemmel követem az eseményeket! :)

Timinek gratulálunk a kis Elizabet világrajöttéhez, sok boldogságot kívánunk nekik!

Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Edi
megnéztem a képeket az iwiw-en,nagyon édesek ahol ketten vannak a gyermekeid,és szép Kata szülinapi képe is!

Szilvi1981
nagyon szép formás,vidám baba Áron,úgy megdögönyözném :lol:

Reni
nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok!!!!!!!!!
ti már gondolkodtok karácsonyi ajándékötleten a lurkóknak???????? :roll: :wink:

Puszi,jó éjt mindenkinek!

Erika

cseriviola

Timi! Gratulálok a bébikéd világrajöveteléhez!!!! :lol: :D :) :D

Kép
Kép
newcdina

Timi!!!
Fogadd őszinte gratulációmat a kis csajszihoz!!!
Jó egészséget Nektek!!

Erika,
Jobbulást Nektek is!
Mi már jobban vagyunk, de még nem 100 %-osan...
Túlélted a vasárnapot? Gáz lehetett.
Nekünk a Roli múltkor kért vmi konkrét Legot ami egy ismerősünknél tetszett neki, mondtam, hogy kérje a Jézuskától. Sztem az lesz és csak 1 dolgot engedek a fa alá/gyerek. Utálom a tobzódást. Aztán másnap, harmadnap majd összeszedheti a mamáknál a többit.

Lola,
Irtó arik a képek a gyerekekről!
Tündériek a közös képek, főleg amelyiken Soma felnéz és nevet.

Szilvi,
Fúúú de idegesítő ez a pelenkaügy.
Ennyi utánjárást, még ha ki is cserélik...
Áron a vasgyúró!!! :lol: Jók a hintás képek!

Ancsa,
A lándzsás utifű szirup nekem is bevált. Szoktam használni most is. (így hogy nem vagyok terhes és nem is szoptatok, jó a lurkóknak is)

Képzeljétek,
Roliék az ovival tegnaptól járnak úszni. Oroszlányba mennek kisbusszal. Intenzív tanfolyam. 2 hétig minden nap. Tehát 10 alkalom. Végre sikerült rábeszélni, mert tavasszal még nem tudtuk. Akkor is van még ilyen kurzus az oviból (ősz és tavasz, a kettő alkalommal mindenki aki jár megtanul úszni).
Erre tegnap reggel egy duci kislány rálépett a bokájára ami kiment. Alig tud rálépni, elvitték úszni, de alig csinált vmit, a lábára fogta, végül csak ült a padon, kifelé a buszhoz cipeltette magát az ovónővel. Itthon már bicegett. Még ma is bicegve vitte apja az oviba. Borogattuk, Flector krémmel kentük, elvittük az oviba is kenjék be indulás előtt. Kíváncsi leszek mit tud ma művelni. Ha rossz az állapot még ma visszaadják a tanfolyam árát. Később már nem. 7500 Ft.
Nagyon sajnálnám, ha nem tudná végig csinálni... Olyan jó lenne ha nyárra már jól úszna!

Na mentem takarítani!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni?
Játszóházat keresek Tatabányán, vagy környékén.
Ismer valamelyikőtök ilyet? Ha igen, el tudnátok küldeni az elérhetőségét?
Köszi szépen!
Viki

Viki
vikike77

Vikike!

Találtam egy ilyen játszóházat!

Gekko
2800 Tatabánya,
Réti út 166. Fszt. 1.
(Dózsakert, Millenium lakópark)

Úgy tudom az Omega Park plázában is van egy.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szia Gabrielldaniell!

Nagyon köszi a segítséget!

Szia:
Viki

Viki
vikike77

Viki!

Igazán nincs mit! Remélem, hogy tudtam is segíteni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

sziasztok

bocs h nem reagálok.....

Sikerült eljutnom és fogadott a háziorvos........

Megyek is vissza az ágyikómba a mézes teámhoz ,mert nagyon beteg vagyok :( valami légcső és hörgő gyulladásom van :? kaptam rá antibiotikumot,meg valami folyadékot,mert ugy köhögök szárazon ,majd meg fulladok :( és beszakad a hátam is :?

igen én is ugy tudom h Omega Park plázában is van játszóház! :roll:

Gabival mi lehet???????Nem írt még semmit mi van velük! :roll:

Málnalevél teát hogyan kell inni?
Mennyit naponta? És hogy kell elkészíteni? Köszi az infót! :)

Lányok,most hogy van a kórházban? Mennyi időt kell bennt maradni probléma mentes szülés esetén? Ugy értem amikor a baba se jön korábban? :roll:

Ma halottam ,h a gyermek születésétől számítva 72 óra múlva lehet haza jönni :roll: tényleg?
Olyan régen voltam már bennt,h nem emlékszem rá .............. :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Jelentem jól vagyunk és hatalmas Gratula Timi kislányához,jó egészséget és sok tejcit kivánunk!

Ancsa már neked sincs sok hátra,és ahogy elnézem a vonalzódat most már biztos "kihúzod" a végéig hálistennek.

ha jól tudom most ugy van,hogy betöltött 5.napra lehet hazajönni ha nincs probléma és ez azthiszem attól is függ,hogy milyen napszakban születik a babó.Bár ezt Lola,Szilvi jobban tudja.

Szilvi!
Én köszi a lehetőséget ha esetleg vártad hogy irom a rendelést,most kihagyom mivel nem tudom még mi lesz a babó és feleslegesen nem akarok semmit megvenni,olyan igazán semleges meg nincs ami tetszik.

Lola

Nagyon édik a fiuk,Noé sokat nőtt és látszik Soma milyen szeretettel fekszik ott mellette.Aranyosak.
Nem is tudtam hogy van ilyen C&A-s bón a DM kuponfüzetben,remélem jövőre is lesz.és bármilyen babaterméket lehet rajta venni féláron?az csudijó mert vannak annyira édesek.

Szilvi1981

Aranyos Áron baba is,kis pufók.a hintáját eladod ha már nem kell,vagy elteszitek a kistesónak :lol: ?

Cirmike!

Atit is most kezdte el érdekelni a legó,megtalálta a mi régi legóinkat szerintem ő is azt kap.Hanna nos ő már kicsit nehezebb eset,játszani már nem nagyon játszik,könyve rengeteg van,barbie-t még szereti de az is van kb 14-15.

Csajok voltatok már az új spar melletti Müller-ben?annyira jó dolgok vannak,igaz van ami horror áron,de pl.cumisüvegek tök szépek és 6-700 forint,rengeteg chiccos játék.nagyobbaknak is vannak jók kis modellfigurák,állatok,katonák.

na most megyek lefektetem a gyerekeket,csütörtökön mgyek dokihoz aztán ultrahang,olyan jó lenne ha kiderülne valami..... :)

Jó éjt mindenkinek

sziasztok
Rita

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ancsa!

Én szerda reggel 6:35-kor szültem a fiamat. Azt mondták 4*24 óra múlva mehetek haza. Az ügye vasárnap reggel telt le és dél körül mehettünk is haza. A zárójelentésre kellett várni, mert a picurokat még olyan 9 körül megnézi a gyerekorvos.

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert dolgomat intézem.

Aki akar még leo-polditól rendelni, a héten gondolja át, mert legkésőbb hétfőn leadom (Lola: kaptál már választ tőlük?).

Akit érdekel, az Omega parkban, fent a siesta boltban van néhány tök olcsó cipő. 32-esben vettem bélelt füzős bakancsot a lányomnak, siesta sympatex, vagyis teljes vízálló. 3990 ft. A neten a siesta oldalon ez 13-14 ezer. Semmi hibája, teljesen új természetesen, a csaj mondta, hogy néhányat olcsóbban kaptak.

Kisebb méretben tuti nincs ilyen olcsó, 24-esig, de hogy hányastól van meddig, nem tudom. Amit tutira láttam, 31-32-33. A tépőzárasok drágák, 14-18000 forint.

Viszont a kisebbekben is van egy-két olcsóbb. 21, 24-ben pl. láttam bélelt bakancsot (nem vízálló) 4990 ft-ért.

Lola: voltam a héten a c&a-ban is, vannak újabb hosszú ujjú bodyk és tök sok pasis, lány szinte nem is volt.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Cseriviola!
Én már elkezdtem a családi karácsonyi listát összeállítani, meg már a boltokat is úgy járom, hogy figyelek kinek mi lenne jó!

Szilvia1981!
Nagyon jó lehet az a hinta, tényleg.... Noénak sima pihenőszéke van (nem zenél, csak mozog ugye ahogy kapálódzik...), de szereti nagyon, 1 nap 1-szer biztos alszik benne...
Tényleg jó nagy Áronod, simán 4 hósnak nézném! Úgy bírom mikor már így formásodnak!

Emesedora!
Hívtam őket, val. szeg nincs az a kardi, még ma írok hogy mi legyen...
CundAban voltam múlt héten vettem 3 bodyt!
De kár, hogy a tépőzárasok drágábbak, Somának pedig kell vennem 30-as körülit, de neki csak a tépőzáras jó!

Rita!
UH-n kiderült valami?!

Cirmike!
Elég szerencsétlenül sült el az úszásotok, azért szorítok, hogy Roli megszeresse az úszást, átérzem a gondodat, Somáék most járnak Dózsába, de az elején nagyon ágállt ellene, mostmár élvezi, persze úszni nem tanult meg, még siklani se igen, mert nem tud felfeküdni a vízre, nem emeli meg a popóját, pedig nekünk ez már a 2. tanfolyam! Hát olimpiai bajnok tuti nem lesz, de a vízbiztonság elérésehez én is ragaszkodom! Pénteken lesz nyílt nap, akkor megyünk megnézni!
A kis legót szereti már Roli, vagy még duplózik is?
Nekem Soma még imád duplózni, de már annyi van neki, hogy azt már nem akarok, Ő persze még talál ilyen készletet, olyan dinós akármit belőle.... Anyuéknál szeret a mi régi kicsinkkel játszani, így szerintem azt biztos kap. Én is útálom a több méteres dobozos ajándékhegyeket, már nincs helye a sok játéknak fúúúúúú! Arról nem is beszélve hogy karácsonykor a 3. napi ajándéknak már nem is örül annyira, besokall előtte!

Ancsa!
A betöltött 4. nap lehet hazamenni, de csak ha hajnalban, reggel szülsz, akkor számítják az aznapot az 1. napnak.... de elég változó volt még ez is, mikor bennt voltam... Volt akinek szombaton telt volna le (de. 11-kor szült), nem volt semmi gond, szopott is a baba, mégis csak vasárnap engedték haza... szóval inkább ne éldd bele magad! Meg ugye a babák többsége pont 3-4.napra sárgul be, ha besárgul! És igen 11-12 óra között lehet "szabadulni", főleg ha aznap több baba hazamenős, ha csak 1-2, akkor a 11.15-ös szoptatás (a nem roomis részben legalábbis) előtt már el tudtak menni az anyukák!
Málnalevél teát nem tudom....

Na most ennyi, pedig tuti még akartam valamit!

lola77

Sziasztok,

Ancsa, én szombat reggel fél nyolckor szültem, és csütörtökön reggel jöhettünk haza. Azt mondták a viziten, hogy a nőgyógyász a betöltött negyedik napot nézi, viszont a gyerekorvos a betöltött ötödiket..... és hát az a mérvadó. Legalábbis most júliusban így volt :)

Rita,
igen, eladjuk a hintát, mert öt éven belül nem tervezünk tesót :D és sajnos nincs helyünk tárolni. El is raktuk a dobozát is. De remélem még egy darabig jó lesz, mert Áron imádja. Még elem akkut is vettünk bele, különben nem bírnánk a sok elemet.... így meg néhány naponta éjjelre felteszem tölteni, és reggel indulhat az újabb menet :D :D

Lola, igen, tényleg jó, nagyon örülök hogy megvettük, annyira jó nézni benne ahogy dumál a halacskáknak, és ahogy elalszik :D
Én is gondolkodtam a pihenőszéken, mert azt tovább lehet használni, de ez a hinta olyan praktikus...csak bekapcsolom és megyek a dolgomra. De ha kinövi Áron, akkor lehet hogy beszerzek egy ilyen pihenőszéket.

Érdeklődnék, hogy nem jön valaki babaúszásra? Mi hamarosan elkezdjük, és gondoltam megkérdem, hátha érdekel mást is. Oroszlányba megyünk. Még nincs konkrét időpont, de felhívom az edzőt.

Sziasztok,
Szilvia
szilvia1981

Akkor a másik kismama biztosan azért mehetett haza a 3. napon,mert fizetősben volt,nem?
Nekem legalábbis azt mondta h abban volt és 72 óra mulva jöttek is haza :wink:
Most mégjobban elgondolkodtam ezen a fizetős szoba dolgon :wink:
tök sok rosszat mondott róla :wink: és akkor ezért fizetünk? :shock:

Állítólag a szoba jó volt/ hozzátette a császáros fizetős sokkal jobb,mint a sima/ :shock:
Csak minden nap harcot kellett vívni a nővérekkel,h a férje meg a fia bemehessenek hozzá a szobába :shock: :? ugy hogy belső szabályzat szerint hotel szolgáltatásnak minősül, és feketén-fehéren le van írva,h bármennyi hozzátartozó bemehet hozzá és a kicsihez a szobába :roll: pont ezért ment fizetősbe :roll:
Na most kérem, odamegyek,kifizetem a napi 5000-et :roll:
és akkor nekem kell még vitatkozni,veszekedni azért, ami tulajdonképpen jár? :shock:
Valahogy ugy jött ki az egész,hogy a Tatabányai kórház szereti beszedni a pénzt érte,de a szabályokat nem tartják be :shock:

Hát most már tényleg nem tudom ha oda kerülnék, hova is menyjek melyik szobába.......... :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa: én biztos nem mennék fizetős szobába. Én háromszor szültem, és mindhárom alkalommal üresek voltak a fizetősök, ami szerintem nem véletlen. Ha amúgy is hadakozni kell a nővérekkel látogatókkal kapcsolatban, akkor minek?? Nekem minden alkalommal minden látogató be tudott jönni, aki akart. Meg ha fizetősben vagy, ha nem, ha esetleg besárgul, vagy más komplikáció van (ne adj isten!), akkor biztos, hogy tovább bent kell maradni a baba miatt. Szerintem ennek semmi köze a fizetős szobához.

Én az első babánál 7 éve pénteken szültem és csütörtökön mehettem haza, de szerintem akkor is előbb mehettem volna, csak előtte karácsony volt pont.
Tavaly és idén is császároshoz képest szerintem nagyon hamar hazamehettem.
Tavaly csütörtökön született Dóri, hétfőn 1 órakor már itthon voltam. (10-17-kor)
Idén hétfőn született Bence (hajnalban) és pénteken 2-kor itthon voltam. Zárójelentésre kellett többet várni aznap. Szóval szerintem ez nem ettől függ. Pedig már a kórházban kapott pótlást mindhárom, kevés tej miatt... Jól voltunk, és hazaengedtek.

Lola: rendben, várom a végleges rendelésedet. Oksi?

Karácsony: Emese barbiet, a legújabbat szeretné. Igaz, hogy egyre kevesebbet játszik vele, majd addig még meglátjuk. Dórinak fogalmam sincs. Járássegítő játékon (fisher price) gondolkodtam, de mivel már elindult egyedül a napokban, az sem kell. Neki valami készségfejlesztő lesz, biztos.
Bencének is hasonló. De babajátékunk is rengeteg van, könyvek is, Emesének szó szerint 38 barbieja, mit lehet még? Legoja is van, néha játszik vele, 19 icike-picikéje... túlzás ami nálunk megy! Mindenkitől mindent kap!

Ha van valami jó ötletetek, várom!

Megyek, mert mindjárt jön Emese barátnője a leckéért!

Szilvia
emesedora

Szilvia1981!
Én tervezem, hogy megyek Oroszlányba babaúszásra, legalábbis kipróbálni, de betöltött 4. hónaptól lehet csak nem? Pont itt írta valaki. Az meg ugye nov. vége-dec. eleje lenne! Ha enged előbb az edző, szólj, akkor én is megyek orvosi igazolásért! meg hát az időpont se mindegy, mikor van... délelőtt lenne jó inkább! Esetleg társulhatnánk úszópelus ügyben is, hátha nem jön be,akkor nem vennénk külön-külön mindketten, amíg el nem dől, hogy tartósan tudnunk-e járni!

Szilvi!
Írtam a leo-poldiról!38 Barbie, úristen!:roll: Nálunk 2 púpozott ikeásdoboz dínó, meg vadállat figyel, de még kellene hozzá!:x
Amúgy én Somának praktikus ajándékokat kérek a nagyszülőktől inkább, pl. földgömb (tök érdekli), társas, foglalkoztató füzetek!
Noénak meg szeretnék gravíroztatni evőeszköz készletet, az Somának is van saját, tök szereti! Nekik még úgyis "mindegy". Dórinak, Bencének esetleg ilyen, ha még nincs?

lola77

... és megint képek a vasárnapi kiránduláson készültek! Szóljatok, ha unjátok! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép

lola77

ancsa talán sikerült megcsinálni :?

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Lola ma megyek dokihoz,bizti csinál ultrhangot,de tegnap elgondolkodtam rajta,hogy ha nem látszik annyira,hogy számomra észrevehető ,akkor rákérdezzek-e.de szerintem tuti győz a kiváncsiság :oops: .

Jók a kirándulós képek,Noé szeret a szabadban aludni?én Hannát cipeltem anno mindenhova kenguruban,még nem volt se jogsim,se kocsink.

Tgabi nem irt?mert ha jók az infóim,akkor tegnap megszületett a kisfia.

Rita

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok,

Lola,

négy hónapos kórtól, de nagyobb babák három hónapos kortól mehetnek. Mi azt hiszem bele tartozunk a nagyobb kategóriába :lol:
Az edzések pénteken vannak 8 órátók 11.30-ig, fél órás váltásokban. Mielőtt elkezdjük, van egy megbeszélés, és megmondják, mi itthon a feladat. Benne vagyok a közös pelus vásárlásban, nekünk hármas kell...
Mi 26-án töltjük a harmadik hónapot, Ti kicsit később, ha jól emlékszem. Úgyhogy szerintem novemberben elkezdhetnénk. Addig lezongorázom az edzővel. És beszerezzük az orvosi igazolást.
Jók a kirándulós képek :D

Ha igaz a hír, akkor GRATULÁLOK TGABINAK A PICI FIÚHOZ :D

Sziasztok
szilvia1981

Szilvia1981!
Oké lenne a péntek nekünk is (pl a 9 v. 9.30-as kezdés), nembaj addigra már mi is 3-ast pelust hordunk...

Nem írt a Gabi sms-t!

lola77

Sziasztok!

Úszás: én úgy tudom, hogy 5 vagy 6 kilónak meg kell lenni, és minimum 3 hónaposnak lenni. Viszont szerintem elég drága. 5000 egy hónapra és alkalmanként 1000 forint az anyának, hogy ott lehet a vízben a babával! Ezt a részét tartom kicsit túlzásnak.

Ha igaz a hír, mi is gratulálunk TGABINAK!!!!

Ma voltunk méreckedni, mert szombaton lesz 2 hós kis Bencusom.
6100 gramm és 60 centi. Feje 42 centi. Védőnéni szerint a feje és a mellkasa 6 hósnak felel meg :oops: De a súlya is nagyobbnak.

Dórika jövő héten lesz 15 hós, ő 11 kiló és 80 centi. Tök érdekes, hogy az elmúlt fél évben alig hízott, viszont most másfél hónap alatt 1 kilót. Pedig közben volt a három hétig tartó fosos-étvágytalan szalmonella is. Érdekes... pedig most meg még többet is mozog.
Már egyedül a kis édesem. Olyan édesen tipeg.
Védőnéni szerint ő teljesen átlagos "alakzatú".

Holnap vagy legkésőbb hétfőn írok a leo-poldiba, úgyhogy lányok, még van egy kis idő megnézni a honlapot. Érdemes átböngészni az akciós oldalakat!!

Na mentem, Dórikám felébredt, adok neki ebédet. Bence nemrég evett és kettőre megyünk Emesémért.

Szilvia
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?