Mariann!
Reméljük nem lesz semmi gond a vesétekkel már eztán....
Moncsi2! (Bocs, hogy szólítsunk, mert már van egy Moncsink?...)
Üdv Neked. A korodhoz: tényleg szemtelenül fiatal vagy, de a lényeg szerintem: a FELELŐSSÉG! Eztán nem lesz Én, hanem MI és nem 2-3 évig, nem 18-ig, hanem ÖRÖKKÉ! Biztos ügyes Anyuka leszel, ha ilyen korban így bevállaltad.
Halkan jegyzem meg, én ebben a korban írtóztam, hogy nehogy terhes legyek!
Aztán 25 és 30 évesen szültem... Amúgy Évi vagyok, Újvárosban lakom a sárberki kereszteződésnél, Soma fiam nemsokára 6, Noé babám pedig 2 hónapos!
Kérdezz bátran bármit a terhességgel kapcsolatban. Amúgy van a dózsakerti köz. házban kismama klub 1 héten 1-szer, tök hasznos sz.tem... kérdezz rá a védőnődnél, hogy melyik nap van. Ott elmondják pl. az apás szülést is, sőt szokott lenni szülőszoba látogatás!
Timi!
Jó nagy pocid van, tényleg!Nekem a Fruzsina jobban tetszik őszíntén, de hát úgyis Ti döntötök, jó ötlet a 2 név, nekem mindkét fiúnak 2 van, hadd válasszon felnőttként...
Gabrielldaniel!
Nem semmi milyen fiatalon összekerültetek a pároddal, kétszer is kiszámoltam, hogy bizti jól olvastam-e.
Mondtam én, hogy többet pihizz, Neked még messze van a vége azért!
Rita!
Tök jó nevet választottatok, Benett-még nem is hallottam. Na szorítok hogy fiú legyen, úgy tetszik.....
(Tudom az elején még írtad, hogy inkább lányt szeretnél!)
Én 17 betöltött héten éreztem mindkét fiút a pociban, aztán bő 1 hétig utána semmit, szóval ne parázz mindenen!
Caraván turiban én is voltam a héten....
Szilvia1981!
De irigyellek, hogy átalussza Áronod az éjszakát, látod, alakultok, remélem már jobb kedved van...
Mi ma kaptuk az oltást, hát Noé baba előbb elég lázas volt, nyögött is, mostmár alszik!
Tavaszi sétákban benne vagyok, addigra már biztos el tudsz jönni több időre Te is...
Newcdina!
Üdv Neked is, kérdezz Te is bátran, Én is szeretem más véleményét hallani, aztán majd eldöntöd, melyiket próbálod...
Szóval vércukor: Nekem 7,9 volt a 120 perces (az éhgyomri mindig jó volt...) Utána diabet, ahol 1-szer voltam, mert elég sok negatívumot hallani... ott adnak tájékoztatót (védőnő is amúgy) meg táblázatot, hogy miben mennyi szénhidrát van... 1,5 hónapig be is tartottam, utána már lazábban. A lényeg: napi 1 zsemle, v. korp. kiflinél több kenyérfélét ne egyél, vagy 3 szelet pirítós, de inkább rozskenyeret. Tésztát, rizst, krumplit, ritkán, inkább 2 naponta csak 8-10 dkg-t (valaki szerint 1 héten csak 1-szer, ezt nem lehet bírni sz.tem!)Felvágott,virsli, kolbi, szalonna mehet !!!!! Meg zöldségféle, de már a gyümit is mérni kell, szőlő,banán tilos!Tejtermékek is mehetnek, de tej csak napi 2 dl, többszörre elosztva!És 5-6-szorra elosztva 1 nap a kajákat-ez fontos!
Mostanában nagyon rászálltak az orvosok erre a vércukor dologra!
Utána még a 6 pontos vérvételre elmentem, az tökéletes lett, szülés után voltam már méretni, az is tök jó lett: 4,6 asszem... A szülés után a legtöbb kismamának elmúlik....
Rozi!
Miket tud Csabid, írj már pár példát, kíváncsi v.ok. Amire Te is úgy érzed, hogy a koránál előbb jár...
Ügyi Ákid a pisivel kapcsolatban, az meg tök jó, ha mesél is az oviról, így Te is nyugodtabb vagy, gondolom.
Na jó sok lettem, bocsi.