Új privát üzeneted érkezett!

A Retek utcai játszóval kapcsolatban: mi többször jártunk ott már és tapasztaltam, hogy délután tömve van a játszó. Délelőtt viszont szinte senki nincs. A házikóban lehet pelenkázni, szoptatni, van WC, víz.

Gabi3
inecsg

Karmen: Fogalmam nincs mennyi idő alatt szívódik fel, de ha a kakiban látsz kúpdarabot, akkor tuti nem szívta fel a szervezete. Szerintem egy óra alatt vagy fél?

Gabi3
inecsg

Gabici:

8!! Hónapos koráig jár ingyen tejecske a babának.
A gyüjtQbQl szerintem biztosan nem adnak, mert az kell a kora,beteg, ill. mqtött babáknak.
De ha találsz egy megbízható anyukát, akkor a tb kifizeti neki a tejecskét. 1800ft/l

Karmen:?
Nemked pl. volt elfekvQ készleted nem???

Nina
nina74

Nina! én 2-3 hete fel is ajánlottam Gabicinak de nincs orvosi vizsgálatom és mivel ingyen akartam adni nem is fizettem azért. Ö igy nem merte elvinni. Tegnap felajánlottam másnak aki örült neki.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Ha Orsi nem lett beteg Edi sem lesz. Flóra tejtesójának anyukája sem kért tőlem orvosi papírt.

Gabi3
inecsg

GAbi3! NEm csak 3hós korig, !!!8hós korig fel lehet iratni anyatejet különödebb indok nélkül!

.:Angi:.
angiszeged

Bocs NinaKép. Most olvasom, h Te is írtad. De a tejgyűjtőből is adnak valamennyit (3hós korig) a nem betegeknek is, igaz nem sokat, amennyi épp van. Érdemes találni egy megbízható forrást, akitől naponta lehet vinni frissen.

angiszeged

OK Karmen, a lényeg, hogy jó helyre került a tejecske.
Nina
nina74

Gabi! ezt ne nekem magyarázd meg Kép Amugy kicsit én is bizalmatlan lennék ismeretlennel, most a legjobb barátmöm fogja elvinni ö ismer megbízik bennem. Én meg örülök hogy majd nem kell kiönteni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Olyan régen jártam már itt, mostanában annyi minden történt. Mindegy. A lényeg, hogy jól vagyunk, a pocakom meg azt hiszem nemsokára gigaméretű lesz.
Nektek is olyan nyomottak most a gyerekek? Gergő éjjel fél 12-kor felébredt, és csak 3.15-kor tudtuk végre elaltatni. Délután meg 14-17.15-ig aludt. Most is evett és eldobta magát a járókában. Olyan kis ütődöttnek látszik. Ekkora front lenne? Mert egyébként folyamatosan nyüzsög.

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

A tejjel kapcsolatban az az igazság, hogy van egy vészmadár védőnőm, és mikor Karmen felajánlotta a tejet, beszéltem neki a jó lehetőségről. Engem pedig rémísztgetett mindenfélével, hogy a nem bevizsgált anya milyen veszélyekkel járhat. Azóta már nem hallgatok annyira rá, mert rájöttem, hogy nem érdemes...

Úgy néz ki viszont, hogy lesz itt a környéken egy anyuka, aki tud valamennyi tejcsit naponta adni, ezt a védőnő intézte. Remélem összejön, most vannak folyamatban a papírügyek, vizsgálatok. Ha minden jól megy, akkor egy hét múlva lesz belőle valami.

Karmen: ne haragudj, hogy nem éltem a lehetőségel, de nem tudtam mit tegyek akkor. Örülök, hogy jó helyre került a tejcsid.

Gabi3: a rossz ciciből egyáltalán nem szoptatok. Szinte már nincs is benne tej, a makacs csomók miatt el kellett apasztani. A csomók még kitapinthatóak, de állítólag ez a módja, hogy felszívódjanak. Masszírozással nem ment.

Dancsi: Fogadd őszinte részvétem.

Édeskömény tea elkészítéséről tudtok valamit? Most vett a férjem, de nem írja, hogy egy kisbabának (Edi 5 hetes) mennyit és milyen töménységű teát kell adni a könnyebb kakilás reményében.

Üdv Mindenkinek!

Gabici
gabici

Sziasztok!

Edelweis! De jó, hogy te is jelentkezel! Hány hetes is vagy most? Kinél fogsz szülni?

Dancsi! Az olaj az aranyérre is jó. A nagy teher miatt jön ki ilyenkor az aranyér.

Gabici! Édesköménymagot vegyél pl. a Herbáriában v máshol, ahol árulnak ilyesmit. 1 kiskanál magot forralj 2 deci vízben, vagy lehet az is elég, ha leforrázod. Hagyd állni 5-10 percig, utána melegen add neki először kanalanként, aztán pohárkából, vagy ha egyébként is használod a cumisüveget, akkor abból. Tapasztald ki, hogy mennyi elég, de nem hiszem, hogy néhány decinél több kellene. Mindenképp igyad te is!! Kb 3 hónapos korig, de majd látod, meddig van panasz. Ja, szerintem meg fogadd el Gabi nagylelkű ajánlatát, az anyatej , mint tudjuk aranyat ér, még ha más anya teje is.

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Gabici! Most látom, hogy írtál, magot vett a férjed, vagy valami instant dolgot? Bár arra nyilván ráírnák, hogy hogy adjad.
Sok sikert hozzá!

Erika

gerika

Gabici! semmi gond én csak szivesen segitettem volna. Amugy megértelek mert tul.képpen nem ismersz igy meg valoban nem tudhatod pl. sterilizálok-e, mit eszek stb. Szerintem az AIDS szürés a legfontosabb nekem másfél éves ig. van csak, de barátnöm ismer megbizik bennem. Remélem kaptok tejet.
tea. Az instantra rá van irva 4 honapos kor felett, az enyémre legalábbis.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Erika,
Akkor olajjal kenegessem?????
Vendég

Dancsi!
Igen. A legjobb lenne a szezámolaj.

Erika

gerika

Gabici,
azért ne haragudj, én tuti nem hallgatnék a jó kis védőnődre! Aki nem tudott segíteni egy pici baba szoptatásánál, az inkább menjen el továbbképzésre, mint, hogy riogassa a kismamákat. Enyhén megfordult a fejemben, hogy vajon mennyit kap az 1800/literből, amit neked ad ez a másik anyuka. Az ilyenek nagyon fel tudnak háborítani. Még vmi, minek egy 5 hetes babának édeskömény tea??? Ha rosszul reagál rá a baba (mint, ahogy nagyon sok édesanya megtapasztalthatja, hogy még az ő általa elfogyaszott édeskömény tartalmú szoptatós teától is fáj a pici pocija), pont az ellenkezőjét fogod elérni+ még kevesebbet fog a gyerkőc szopizni.
Azért én még futnék egy kört, mielőtt ezt az elapasztást elkezdeném. Felhívtad, beszéltél vmelyik szoptatási tanácsadóval? kismama újságban, www.lll.hu oldalon ott vannak a telefonszámok, csak arra várnak, hogy ilyen problémákkal felhívják őket az anyukák! Több nemzetközi vizsgával rendelkező is van köztük, miért nem használod ki a lehetőséget?
Szeretném még1x hangsúlyozni, a csomók azért vannak, mert nemhogy nincs benne, hanem túltermelődés van, mert Edi nem tud rendesen szopizni! A védőnő, gyerekorvos látta egyáltalán, hogy csinálja, hogy szoptatsz?
Elnézést a "kirohanásért", csak ilyenkor mindig olyan szomorú a lelkem.

Ági,
szerintem, ma meg is beszélhettük volna a találkát, úgy gondolom, ti sétáltatok itt az utcában.Kép
Bocs, csak most olvastam, felhívnál, mert ide nem nagyon szoktam benézni. Vagy inkább írj egy mélt (ott megírom a telszámomat), és megbeszéljük, hogy mikor alkalmas, meg esetleg leírhatnád, hogy mi a probléma.

Szép napot mindenkinek!

Ágci

Kép
Ágci

Ágci! Azért azt nem tudom, hogy honnan veszik a kismamák, hogy az általuk elfogyasztott édesköményteától fáj a pici pocija. Sajnos épp az a gond, hogy anélkül is fáj, és erre szeretne az anyuka megoldást. Ami nyilván összetett, és nem biztos, hogy az a legjobb, ha a baba issza az édesköményteát. Ezt én is tudom. De szerintem a legrosszabb, ha nem tesz semmit az ember, csak látja a baba szenvedését. Van anyuka, akinek meg használt, ha adta a teát, ezt is ki kell tapasztalni .Nem hirtelen nagy mennyiséget. De nem csak így lehet csökkenteni a hasfájást, hanem az olajmasszázzsal is, amit szintén alkalmazhat az anyuka magán! és akkor nem is alakulna ki ilyen gond! Nem tudom erről mit szólnak a szoptatási tanácsadók. Jó lenne tudni.
Ja, nekem is szokott fájni a lelkem bizonyos dolgokon, az biztos, megértelek. Talán az oktatáson kéne az illetékeseknek változtatniuk, minden szinten...

gerika

Gabici: Légy szi hallgass Ágcira, ne mondj le a két cicből való szopiról. Az lll-es tanácsadók biztos tudnak rajtatok segíteni, nem a védőnőd szintjén!!! A tápinál 1000x jobb az anyatej! Az megoldaná a kaki gondokat is. Egyébként egy csak anyatejjel táplált babánál előfordulhat, hogy nincs naponta kaki, esetleg egy héten csak 1x. Flónak is így volt. Lásd Flóra példáját, nekem is túltermelésem volt többször begyulladt a cicim, Fló nem volt olyan erős, mint egy normál súlyú baba és mégis 16,5 hónapos koráig szopizott.Mégegyx kérlek, ne add fel! Bár eddigis nagyon kitartó voltál! Elismerésem!

Edelweiss: De jó olvasniRólatok. Mesélj, hogy bírod, a babókáid hogy gyarapodnak odabenn? Gergőre biztos a front hat, ne aggódj.

Angi: Nem is tudtam, hogy 8 hóig lehet ingyen anyatejet kapni, Flóra idejében még ez volt a határ. Pedig nem volt rég! Te hogy vagy?

Gabi3
inecsg

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Mi már a 10. napunkat tapossuk! Kép Zolika szépen fejlődik. Egyébként köszönöm a jókívánságokat, jólesett, hogy gondoltatok ránk. Majd egyszer megírom a szülés történetét. Röviden annyi, rendes úton, kb. 6 óra alatt született meg a mano, 2X a nyakon a köldökzsinor, 2x a császármetszés árnyékában, 3 orvos segítségével, de végül is megszületett. Azóta szépen szopizik, úgy néz ki, van elég tejem. néha fáj a poci, de túl lehet élni.
Vannak élményeim a csecsemős nővérekről, jó is, meg rossz is. Az orvosommal meg voltam maximálisan elégedve. Nagyon rendes ember.
Röviden ennyi. Megyek, mert még sokáig ülni ezen a széken nem jó.

Gabici!
Kitartás!!! A védőnők szörnyűek, engem is minden féle marhasággal riogatott. Ilyenek ők sajnos.

Sz.Emese

Kép

Kép
easabo
Szeged

Itt egy kép rólunk!

Kép

Kép
easabo
Szeged

Ez nem sikerült, majd máskor. Ha megírnátok, hogy kell, lehet könnyebb lenne.
Sz.Emese

Kép

Kép
easabo
Szeged

Gyerekek, ezt el kell mesélnem. Annyira aranyos kisfiam van. Tudjátok mit kaptam anyák napjára? Belekakilt a bilibe. Mostanában az a legújabb, hogy amikor kakilni kell neki, bevonul a sarokba erőlködni. Ma is ezt tette, gyorsan ráültettük a bilire de egy kicsit kintebb - ne ez nem tetszett - úgyhogy apuci berakta bilistől a sarokba, és ügyesen beletermelt. Aztán nézett ránk boldogan, hogy ő milyen kis ügyes. KépKépKép

Easabo
Gratula a kisfiadhoz. Sok-sok tejcsikét és jó egészséget minanyyiótoknak! KépKép

Edelweiss
edelweiss

Karmen! ORsi gyönyörűűűKép))

Gabi3! BEvallom egyre nehezebb. Gyakran érzem, h le kell ülnöm. Az emelgetés pl nem esik jól. De nem panaszkodom, minden OK, majdcsak átvészeljük. Mindenesetre ezzel a babával nincs időnk foglalkozni, mint annoKép))

Edelweiss! Grat a kakihozKép. EZek a NAGYdolgok:DD

Emese! Ügyes vagy nagyon! Az lehetett a baj, h nagy volt a kép. Talán. LE kellene kicsinyíteni. De ez csak egy tipp!

angiszeged

Emese! tényleg akkor nem lehet feltenni ha nagy a kép, de akkor ki is irja hogy nem engedte és mi a max. méret.

Angi! Köszi, hihetetlen hogy ennyit változik ilyen gyorsan. És hogy szalad az idö. Tudsz sokat pihenni?

Végre tényleg kellett a tejcsim valakinek szerdán el is viszem. Már ugy voltam vele nem bizok az igéretekben.

Edelweiss! Grat Gergönek!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Milyen szép Orsi! Örülök, hogy tudtál vkinek a tejcsivel segíteni. Jó érzés, ugye?

Angi: Bátorra nekünk is kevesebb idő jutott. Pihenj amennyit csak tudsz, de tudom nem egyxrű.

Edelweiss: Ez igazán szép anyák napi ajándék.

Szemese: Azért van sok kivétel!

Ezen a héten pénteken a Szászorszép művházban baba-mama klub lesz, 10-12-ig. Beugró 400 Ft. Ki jön?

Gabi3
inecsg

Karmen!
Orsi csodaszép!

Angi!
Láttam rólad képet az indexen, nagyon jól néztek ki Virággal meg a pocakkal!

Edelweiss!
Nagyon ügyes a fiad!

Gabi!
Mostanában jobban tellnek az éjszakáitok? Csak bámullak, hogy milyen jól birod.

Anyatej ügyben én maximálisan megértem Gabicit (persze nem azért, mert a barátnőm), de valahogy én is idegenkednék más nő tejét adni a Babócámnak. Honnan tudjam, hogy mit eszik az az anyuka, milyen olyan rejtett betegsége van, amit még nem tudnak vizsgálni...
Persze tudom ne szóljak egy szót sem, hiszen Léna vért kapott. Viszont az elkerülhetetlen volt. Tej témában azonban mindig úgy gondoltam, hogy ha nem lesz tejem, akkor tápszer vagy max nagyon közeli barátnőm teje, de nem egy számomra teljesen ismeretlené.
Ja, és higgyétek el Gabici nagyon erősen küzd és küzdött, de van egy pont, ahonnét szerintem fontosabb, hogy a gyereknek egy nyugodt kiegyensúlyozott anyukája legyen, mint egy agyongyötört folyton lázas és fájdalmakkal küszködő, még akkor is, ha aznem szoptat annyit.

Nóri
norcee

Nóri! én is azt irtam valahol megértem Gabicit. De mondjuk én itt a szegedi forumosokban megbizok, idegen (vadidegen) tejétöl én is tartanék. Én csak segiteni akartam, persze harag nem lett. Viszont tényleg örülök hogy végre valaki el is fogadta. AMugy csak kiöntöttem volna.

Gabi,Nóri! Köszönjük a bókot.

Milyen ez a babaklub? Mit csináltok ott?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

profilomban új kép, ha minden igazKép
Ági készítette!

Köszi az érdeklődést, igyekszem pihenni, de pont ma éjjel össz aludtam vagy 3órátKép
Virág beteg sajnos. Köhög, taknyosKép((. Láza nincs hálistennek, de antibiotikumot kell szednünk. NA nem baj, csak gyógyuljon meg.

GAbici! HA idegenkedsz a gyűjtős tejtől, érdemes ismerőst keresni. A védőnőnek is van vmi benyomása mindenkiről, érdemes megkérdezni.
De egy mellből is lehet sokáig szoptatniKép. GOndolj az ikreket szoptatókraKép. HAjrá, ügyes vagy, sajnálom, h ennyit kell kinlódj...

És drnénitől jövet összefutottunk NóriékkalKép. Léna nagyon szép baba, rögtön mosolygott egy hatalmasatKép. Édes nagyon. Nóri! Király a hajad, nem volt időm mondani!
Szép napot!
.:ANGI:.

angiszeged

Karmen: A klubban beszélgetni, nagyobbaknak játszani lehet. Egy jó kis tali helyszíne lehet. Ide nem esik be az eső és talán egyformán messze van mindenkinek. Kép

Nóri: Azt el is felejtettem írni, hogy ma Bátor nem ébresztett fél 3 körül csak 5-kor. Végig aludta az éjszakát. Egyébként nincs gond az éjjeli alvókájával. Eddig csak egyx kellett hozzá fel kelni.

Angi: Virágnak gyógypuszik! Az indexen mostanság olvastam, milyen szörnyűságek történtek. Pedig hogy izgultam Rékáért, meg a többiekért is még mindig. Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
Gabici,
most olvastam a leveled, és elnézést kérek, ha bármi olyat írtam volna, vagy úgy lehetett volna érteni, hogy Téged hibáztatlak. EZ NEM ÍGY VAN. Egy kezdő anyuka, akinek első gyermeke születik, honnan is tudhatná a sok-sok apró fortélyt, amivel megkönnyítheti az első napokat, heteket. CSAK azok segíthetnek, akik már átélték ezt vagy tanulták. Sajnos, ha onnan nem kapjuk meg, akkor minden hiába, sokx elcsúszunk, mert egyszerűen nem is lehet másként (tudom, én is így indultam kis csimutámmal). Nagyon sajnálom, hogy ennyi problémád volt, de még mindig azt mondom egy szakértőbb csapattal, akiből sajnos nagyon kevés van Mo-n, de nem elérhetetlen, könnyebb lett volna az indulás. Ezért is írjuk ide időnként az elérhetőségüket. Nagyon sokat tud segíteni még egy telefonhívás is. Persze nem az utolsó utáni pillanatban.
Én kívánom nektek, hogy mihamarabb elérkezzen az az idő, mikor már Te is azt mondod, hogy de jó anyukának lenni, találd meg megint Önmagad, és jöjjenek a boldogabb hétköznapok is.

Melinda,
hogy milyen szép kislány Lotti!Kép A ligetben láttalak Benneteket, nem ismertél meg, bár igaz, régen találkoztunk, azóta nagyon sokat változtam.Kép

Norci,
köszönöm szépen az igazgató"néni" telefonszámát, sikerült beszélni vele, időpontot egyeztetni.Kép

Lányok,
ide is leírom, mert soha sem lehet tudni:
belekezdtem egy Avon koordinátori munkába, ahol az egyik legfontosabb feladat, hogy új tanácsadónőket találjak és a későbbiekben segítsem a munkájukat. Ha bármelyikőtök szeretné csinálni (tavaly én is gyes alatt kezdtem kereset kiegészítés végett is) vagy van olyan ismerőse, aki szívesen keresne egy kis + pénzt, vagy vásárolná olcsóbban a termékeket, kérem értesítsen. Köszönöm előre is:

A betegeknek mielőbbi gyógyulást, hátha ez a jó kis meleg most már elkergeti a bacikat!Kép

Ágci

Kép
Ágci

Szijasztok!

Norcee! Olivaolaj? tök érdekes, na jó kipróbálomKép

Dancsi! Ma voltam CTG-n, úgy indult, hogy 5 percig a 0%-nál egy vizszintes vonal, amúgy nem volt semmi, egyetlen árva összehúzódást produkáltamKép
Amúgy dátum szerint holnapra vagyok kiirva. Azért módositotta a doki, mert a ciklusok hosszabbak, igy amennyivel hosszabbak a 28 napnál, annyi nappal késöbb fog születni. Ha nem módositotta volna, akkor kb. szerda körül be kéne, hogy feküdjek a Klinikára, de igy ettöl megmenekülök. Szerintem a 7vége környékén indul a szülés. Én vasárnapra gondolok, kiváncsi vagyok, bejön-e..
Aranyér szerencsére nincs, de nagyon rossz lehetKép
Nálad valami szülésre utaló jelek???

Lara(39+0 vagy 39+6)
lara

Sziasztok!

A baratnomnek majustol 2 deci, juniustol meg valamivel tobb elado teje lesz. (tb tamogatja, vizsgalatokon volt). Ha valakit erdekel szoljon.

Emese, orulok, hogy minden rendben van Veletek! Kép

Karmen, nem voltatok ma a micimackoban fel 6 korul?

Dancsi, Lara, kitartas, mar tenyleg nincs sok hatra! Kép

Tunde, orulok, hogy talalkoztunk, majd megbeszelhetunk egy setat, es akkor a kazit is odaadom.

Angi, jobbulast Viragnak!

Sziasztok: Agi
agi77

Szia Lara,

Semmi, de semmi jel nincs. Annyira unom már. :-(
Ma egy kb. 10 perces gyaloglás után potyogtak a könnyeim, irtózatos szúrásokat éreztem a hüvelyemben. Borzalmas volt. De ez nálam elég gyakori, pár hete kezdődött.

Remélem Te is túl leszel hamarosan rajta. Bár a május 4-i holdfogyatkozás állítólag segíthet. Még az is lehet, hogy találkozunk. Nekem szőke hosszú hajam van + kék szemem és alacsony vagyok. Szóval hátha ...

Dancsi (38+5)
Vendég

Ági! De!!! miért nem szoltál rám?!! Nyári takarot vettünk mert egyre melegebb a lakás.

Gabi! Egyszer talán eljutunk mi is oda, de most de. nem tudok Orsival sétálni, nekünk csak a du. 1-2 óra jo. Akkor aztán alszik 3-4 órát.

Lara,Dancsi kitartás!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen:
Én is integettem ma neked kocsiból PetQfi S sgt-nKépKépKép
Rövidgatyában voltál ugye?
Nina
nina74

Karmen, mar eppen jottetek ki, (mi meg be), Orsit ismertem meg a hordozoban, meg utanatok is neztem.

Dancsi, most mar tenyleg csak par nap van hatra. Nem is gondolnad milyen hirtelen fog elindulni az egesz.

Jo ejt: Agi
agi77

Sziasztok!

Dancsi!
Sajnállak, hogy így a vége felé minden összejött (itt fáj, ott szúr). Kitartás, próbálj pihenni amennyit csak tudsz!
Nekem szerencsére mindkét terhességem jól telt egészen a szülés napjáig. Én semmi szülésre utaló jelet nem éreztem. Jóslófájásaim sem voltak, egyszer csak megkezdődtek a fájások, és megindult a szülés.
Megnéztem az albumotokat, nagyon szép voltál az esküvőn! Szerintem én látásból ismerlek is téged. Gimnáziumban nem a F. Rüsztem volt a barátod?

Edelweiss!
Hogy vagytok? Mikorra vagy kiírva a babákkal? Egypetéjű v. kétpetéjű ikrek lesznek?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Anita,

Ne is említsd!!!!!!! Ex pasit.

Akkor te ki vagy? Név alapján nem ugrik be, bár nekem borzalmas a névmemóriám. Deák gimibe jártál Te is? Kicsi a világ, bár Szeged nem nagy város!

Na, a holdfogyatkozás nem csalogatta ki a babát, pedig úgy reménykedtem. Viszont aludni nem tudtam.

Dancsi
Vendég

Lara,

Valalmit félreértettem, ma lesz a holdfogyatkozás. Akkor ma éjjel szülünk!!!!!

Dancsi
Vendég

Nina! én voltam, de nem lestem a kocsikat. Néha látom valaki integet, akkor is sokszor már nem látok arcot, most meg semmit. Kép

Ági! én bent se láttam kik voltak, nagyon siettünk, nem emlékszek az üzlet elött se másokra. Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi! a Védák szerint nem olyan pozitív dolgok a fogyatkozások, így valszeg szülni se túl jó pont akkor...
Használ az olaj?

Mindenki találkozik mindenkivel, én meg sose, nem jártok véletlen az Ady tér környékén? Én erre lakom...
A babaklubba még nem hiszem ,hogy megyek, kicsit meg vagyok fázva, meg Benedek is, így nem lenne jó a zárt tér. Majd később.

gerika

Kismamik! kitartás, tudjátok úgy sem marad benn egyik sem!!

Gabi3
inecsg

Erika,
Most van egy új kenőcsöm, úgy tűnik ez segít. Olajat még bevallom, nem próbáltam, de ha ez sem válik be, akkor tényleg kipróbálom.

Gabi,
Sovány vigasz ez most nekem, hogy nem ragad baba pocakban. Minden ismerős babája ki tudott bújni 1-2 héttel korábban, csak a mienk nem akar. Tudom, az utolsó napok a legrosszabbak, főleg a türelmetlenség miatt. Ráadásul én egy nagggggyon türelmetlen típus vagyok.
Vendég

GErika! DE én erre lakok, ott sokat sétálok. Lehet láttalak is Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Képzeljétek ujabb kellemes csalodás útlevél ügyben. Csüt. adtuk be és ma megjött Orsi útlevele. Ezt remélni se mertem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen! Akkor egyszer találkozhatnánk!Kép Du. szoktatok sétálni? Lehet, ma elmegyünk tanácsadásra a Mátyás térre, oda járok időnként, a T. Piroska a védőnőnk. Ti hova jártok?

gerika

Erika! oda járunk de nem ott van a védönönk. Még jo mert ott nemigen csip a vörös haju nem tudom a nevét. Mindig kioktat egyen többet Orsi én meg közlöm nem akar. De akkor is.
Prágai dokinénihez járunk. Ált. 13-14 órakor megyünk sétálni. Mi szerdán járunk oda tanácsadásra.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?