Sziasztok,
Gabici,
most olvastam a leveled, és elnézést kérek, ha bármi olyat írtam volna, vagy úgy lehetett volna érteni, hogy Téged hibáztatlak. EZ NEM ÍGY VAN. Egy kezdő anyuka, akinek első gyermeke születik, honnan is tudhatná a sok-sok apró fortélyt, amivel megkönnyítheti az első napokat, heteket. CSAK azok segíthetnek, akik már átélték ezt vagy tanulták. Sajnos, ha onnan nem kapjuk meg, akkor minden hiába, sokx elcsúszunk, mert egyszerűen nem is lehet másként (tudom, én is így indultam kis csimutámmal). Nagyon sajnálom, hogy ennyi problémád volt, de még mindig azt mondom egy szakértőbb csapattal, akiből sajnos nagyon kevés van Mo-n, de nem elérhetetlen, könnyebb lett volna az indulás. Ezért is írjuk ide időnként az elérhetőségüket. Nagyon sokat tud segíteni még egy telefonhívás is. Persze nem az utolsó utáni pillanatban.
Én kívánom nektek, hogy mihamarabb elérkezzen az az idő, mikor már Te is azt mondod, hogy de jó anyukának lenni, találd meg megint Önmagad, és jöjjenek a boldogabb hétköznapok is.
Melinda,
hogy milyen szép kislány Lotti!
A ligetben láttalak Benneteket, nem ismertél meg, bár igaz, régen találkoztunk, azóta nagyon sokat változtam.
Norci,
köszönöm szépen az igazgató"néni" telefonszámát, sikerült beszélni vele, időpontot egyeztetni.
Lányok,
ide is leírom, mert soha sem lehet tudni:
belekezdtem egy Avon koordinátori munkába, ahol az egyik legfontosabb feladat, hogy új tanácsadónőket találjak és a későbbiekben segítsem a munkájukat. Ha bármelyikőtök szeretné csinálni (tavaly én is gyes alatt kezdtem kereset kiegészítés végett is) vagy van olyan ismerőse, aki szívesen keresne egy kis + pénzt, vagy vásárolná olcsóbban a termékeket, kérem értesítsen. Köszönöm előre is:
A betegeknek mielőbbi gyógyulást, hátha ez a jó kis meleg most már elkergeti a bacikat!
Ágci