Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsuzsa!

Kornélnak nagyon boldog 1. névnapot! :D

Niki!

Nagyon tetszik az új vonalzód!!! :wink:

Csilla!

Bálintnak jól felment a láza :shock: :( Szerintem már nem kell tartani az oltás hatásától... :P

Milyen videóról beszéltek? :roll:

Barbi!

Uzsi megy?
Tudsz pihizni hogy párod otthon van?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Momi!
Encu küldött (többek között neked is :wink: ) egy e-mailt. Arról beszélünk!
rnecsi

Zsuzsa!! Nem semmi vagy, hogy nem pánikoltál be, én biztos nem bírtam volna semmit tenni...Remélem, most már minden rendben lesz Kornéllal, és itthon lehet veletek.

Csilla! Az oltásnál sajnos lehet láz, szegény Bálint :(

Móni! Még nem kezdtük el az uzsit...egyébként, hogy párom itthon van, ma legalább főzött nekünk, most meg elmentek Szilárddal anyumékhoz valamit szerelni, Vince kiságyban alszik, én meg itt pihizek :)

Szilárdnak nem tesz jót az itthonlét, nincs rá annyi időm, és iszonyú hisztis időszaka van, nem bírunk vele...milyen lesz így a nyaralás :roll: :? Mindegy, én azért már várom :wink:

Kép

Kép
sbarbi

ááá, megvan a mail :D
Mi van akkor ha a malac szeme ketté áll, így sikerült :lol:

Barbi!

Szuper lesz a nyaralás! :wink: :D
Jó lehet egy kicsit szusszanni :D :D

Tegnap úgy pisilt a Ricsi, hogy fogta a tökijét és célzott vele! :D Utána fogta a krétát és belerajzolt :lol: :oops: :lol: A kupacrakása sem volt egyszerű...gazolt a mama a Ricsi meg odagugolt mellé és produkált, később meg a papa kiment a kapuhoz, az ő lábához is legugolt és ismét produkált :lol: És kiabált hogy kaka :lol: Bocsi a részletezésésrt de haláli volt 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok! Mostanában Karcsika nagyon csíp szopi közben... mit tanácsoltok??

Zsuzsa! Mi újság?????

Többiek?

Kép
Kép
encu

ÚÚú, sehol senki?? :shock: :roll:

Kép
Kép
encu

Itt egy senki... :roll:

Tesóka, csípd vissza úgy hogy fájjon neki is és rögtön magyarázd el hogy nem szabad mert anyának is fáj... :wink: Drasztikus de nálunk csak ez hatott :roll: Persze ha a szép szóra halgat Karcsika akkor ne csípdesd... :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!!! Mi ez a negatívság??? :)

Egyébként vééééégre lehet élni :) Nincs olyanmeleg ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Én is vagyok, csak olvasóüzemmódban...
Marci vasárnap óta feláll a kiságyban, és tesz is pár lépést. Tegnap napközben is max. 1-szer fél órát aludt. Mostanában fél 6-kor kel, és este 10-kor alszik el, úgyhogy egy cseppet fáradt vagyok :? Ma pedig kifejezetten hisztis is... :shock:

Mennem is kell, később jövök még, ha tudok

szisszka

Sziasztok!

Tesóka, most jó kedvem van :wink: :D Felvidítottam magam:

A magyar válogatott barátságos meccset játszik a Wembleyben. Az angolok kellőképpen "komolyan" veszik a találkozót. Úgy döntenek, hogy sörözni mennek, elég, ha csak Rooney játszik egyedül, a magyarokat egymagában is megveri.

Ahogy iszogatnak a kocsmában, jön is a hír, hogy Rooney a 4. percben gólt rúgott, 1:0. Elégedetten emelgetik a korsókat, de újabb hír valahogy nem jön. A 85. percben érkezik a hideg zuhany: a magyarok egyenlítettek. Az angol játékosok azonnal a buszba ugranak, és irány a stadion. Ott kapják a hírt, hogy a hosszabbítás második percében a magyarok újabb gólt rúgtak és megnyerték a meccset.

Rohannak az öltözőbe, Rooney ül az egyik padon és nagyon lógatja a fejét. Rögtön nekirontanak:
- Wayney, mi történt? Hogy veszíthettünk?!?
- Ne haragudjatok, fiúk, nem sokat tehettem, még a 13. percben kiállítottak...

Karcsikának ki is nőtt fent a foga? Bocsi nem emlékszem csak arra hogy valami van :roll: 8)

Zsuzsa!

Van valami hír???? Ugye még mindig ok minden???

Szisz!

Kitartás! És hatalmas gratula a lépegető Marcinak!!!!!! :D :D :D
Hiszti, nyűg nálunk is van...sztem az idő miatt :roll:

Nekünk meg megvan a 16. fogacska is :shock: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Képzeljétek,tegnap óta Atticy jár egyedül. :shock: :lol: Teszek is föl pár képet.Annyira örülök neki.És Ő is persze.Fojton bizonyitgatja,h.Ő tud járni.Annyira cuki. :lol:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép Nézd csak,tudok állni is Kép He he,imádok járni Kép Anya,Apa,figyuzzz! Kép Ez egy mai kép Kép Anya levágta a hajam

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci!

Na végre hogy előkerültél!!!!! :D
Gratula Atticynek! Hihetetlen hogy megnőtt ő is :shock: :D

10 nap múlva megyünk a genetikai uh-ra! PARA.............

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Momcsi-mostanába nem igazán vagyunk itthon.Most is 14-én készülünk hazamenni. :D De látom nemcsak mi nödögélünk,hanem ti is,de rendesen. :wink: Kiváncsi vagyok,a nemére a babának,de nagyon. :wink: Köszi a gratulát,kedves tölled.

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok

Timi gratulálok Atticy nagyon ügyes

Moni Kornél jol van bár nagyon fály a hasa ezért sokat sir . engem meg meg üt a guta hogy ott kell hagynom

Ja és voltam nö dr nél aki szerint Nögyogyászatilag minden oké

de ugy néz ki hasi sérvemvan . Ugyhogy komolyan mondom lfogy a türelmem tele van a tököm . Az egész mindenségel . :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
anha

Zsuzsa!!! Fel ne add a célegyenesben!!! Egészen bizti hasi sérved van? Hogy vették észre? És biztos??? Basszus.... :cry:

Kornél baba is szép lassan egyenesbe fog jönni, csak ne gondolj semmi rosszra és akkor sokkal hamarabbb, mint gondolnád!

Mindenesetre ha tudok bármit segíteni, csak szólj!!!!!!!!

És megy az energia ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

anha-köszönöm szépen. :wink: Olvastam,h.min mentél keresztül.Nem irigyellek.De sajnos mostanába mind csak rossz híreket hallok,baba szempontjából. :cry: Én nagyon szorítok,h.minden ok.legyen és végre ti is egy boldog család lehessetek!Fel a fejjel!Az emberek nem is tudják magukról,h.mennyire erősek és kitartóak.Csak miután vége mindennek.Főleg a picikék nagyon erősek,meglátod,hamar rendbejön.
Neked jó gyógyulást kivánok és minden jót és szépet! :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok

Encu A dr monta mert a hasamon van egy pont ami mindig fály elöször azt hittük hogy csak a mütét miatt dagaad fel amikor fály de kiderült hogy ha terhelem emelek vagy hajolok még rosszab . ugy nézek ki mint Kvazimodo . csak nem a hátamon van pup hanem hasamon .

De most ezzel nincs idöm foglalkozni annak is örülök hogy eljutottam a nö dr hez .
anha

Zsuzsa! Kitartás, hátha megoldódik... Mit mondtak, ugye nem kell műteni?

Kornél baba hogy van?? Mikor jöhet haza? Úgy várlak már titeket, hogy végre nyugiban legyetek..... :roll:

Kép
Kép
encu

Szisz!! Boldog hófordulót Marcinak!!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Boldog hófordulót Karcsikának!

Szisz!

Marcinak is boldog hófordulót!

Zsuzsa!

Remélem magától rendeződik a sérved!
Egyáltalán tud ez magától? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi!

Ti elmentetek nyaralni, ugye? :lol: :roll: :D Érezzétek magatokat nagyon jól! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, köszi! ;)

Van, aki most éjjel rosszabbul aludt? Mi 3x keltünk...

Gabó! NAgyon eltűntél, mizujs?? Izgatott vagy már? :D Mesélj kicsit! ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Én! 1/2 11-kor lefeküdtem, aludhattam 11-ig, akkor a Dávid sírására ébredtem. Őt elaltattam 1/2 12-re, de Bálint ébredt, hogy éhes 12 előtt 5 perccel. Kaja+peluscsere 3/4 1-ig, alvás, majd ismét ébredés, mert el kezdett merülni az elem a bébiőrben és sípolt. Mire elaludtam eszébe jutott Bálintnek, hogy régen volt éjfél, enni kellene, így 5 óra körül ismét ébredtem. Utána még visszafeküdtem és legközelebb Dávid ébresztett 1/4 7-kor, hogy az ő hasa is kiürült...
Vagy két gyereknél 6 ébredés a "versenybe" nevezés feltétele?

Gabó!
Itt az esküvő a kertek alatt, mesélj, hogyan éled meg? Izgulsz már? Kicsit nagy volt a felfordulás felénk, ezért lemaradtam! lehet tudni milyen a ruhád? És Flórának milyet választottál végül?

Barbi!
Jó nyaralást és sok alvást nektek! Kérünk képeket, ha hazaértetek!

Momi!
Hogy vagy ebben a változatos időjárásban? Nem visel meg nagyon?

Lányok!
Nincs valakinek véletlenül olyan táblázata, vagy doksija, ahol leírják, hogy melyik hónapban mit kellene kb. csinálni a manóknak? ... esetlen egy internetcím??
rnecsi

Csilla! Versenyben vagy!!! :D:D:D

http://www.anyalettem.hu/a-3-6-honapos- ... dese--cikk

http://mama-baba.freeweb.hu/honaphonap.html

De ha beírod a keresőbe, hogy pl baba fejlődése, akkor dolb még vagy 100-at ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Timci!
Most ezerrel irigyellek!!!!!!!!!!!! :D Nonóka nem akar még menni! :? Amúgy nagyon helyes Atticy. :wink:

Barbi!
Nektek nagyon jóóóóóóó pihit, így utólag is!!! :lol:

Zsuzsa!
Ne add fel, bizti nemsokára minden egyenesbe jön most már, én nagyon szurkolok nektek!!!!!!!!!!!

Csilla!
A babaszoba.hu-n, van egy olyan rész, hogy fejlődéskövető és ott hónapra le van bontva, hogy mit mikor csinálnak a babák! Én ezt szoktam mindig nézni!
Illetve ott van súlygörbe is, amin megtudod nézni hogy hogyan fejlődnek.

Encu!
Mi most jól aludtunk! :)
Bár elég nehezen tudtam letenni, nyolc helyett fél tízkor volt hajlandó elaludni! :roll:

Kép
niki+baba

Jövünk haza holnap du án
anha

Niki! Akkor nektek jó... ;)

Zsuzsa! Ez szuper, de már telón is mondtam!!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

niki-én meg azt hittem,h.mi nagyon le vagyunk maradva. :shock: Ugy tudtam,h.Nonó már rég jár. :oops: De ne irigykedj.Minden a maga idejében. :wink: Hamarosan Ő is járni fog,ne aggodj.Hamarabb,mint hinéd. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lányok, KArcsikának kibújt mond2 felső foga, és már feltérdel mindenhol, ahol van kapaszkodó és hasról fel tud ülni ( érdekes látvány)... Mindezt egy nap alatt ;)

Merre vagytok ? :d:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam jönni, mert nem volt internetünk és immár negyedszerre fognak kijönni a szerelők!
Közben még a maradék dolgokat intézem az esküvővel kapcsolatban.
Ma megyek frizura és sminkpróbára, amit lefotózunk és majd a véleményeteket szertném kérni!

Encu!
Annyira sajnálom, hogy mindíg elrobogok melletted és nem állok meg, de Flóra már nehezen viseli, hogy húzom-vonom és szaladok vele haza aludni, enni!Gratulálok a fogacskához és látod, látod Karcsika elkezdett pörögni! :lol: :wink:

Csilla!
Köszönöm a kérdésed, van hogy izgulok, de van amikor lazán veszem, de persze izgulok!
A ruhámról láthatsz képet ,ha 3oldlnyit viszalapozol és lefényképezem Flóra ruciját és felteszem!

Lányok ne haragudjatok, de mennem kell imádlak titeket és minden babát!!!

Kép
gabriel79

Gabó!

Izgatottan várjuk a képeket és készítjük hozzá minden őszinteségünket ;) (de bizti gyönyörű leszel!!!!!!)

Mi is imádunk és totál megértjük, hogy rohangálós vagy ;)
Flórának is soksok puszó!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Húúú, milyen rossz esténk volt! Mond két gyerek sírt, ahogy bírt. Most Bálintot sem lehetett letenni a kiságyba, hogy aludjon, sőt ha felvettem se volt jó... Dávidtól már kezdem megszokni az esti cirkuszokat... (Arra is muszáj kitalálni valamit, mert nem maradhat így! Napközben játék közben elalszik, de mikor este van se játék közben, se csak úgy lketéve nem hajlandó aludni... kiakasztó tud lenni! :roll: :roll: :roll: )
Egyébként is fárasztó napjaim vannak, mert Dávid már oda-vissza forog, ha úgy van kedve, Bálintot pedig nem tudom hasra tenni, mert 1/2 mp alatt a hátán fekszik ismét és sír! :? :? :?

Gabó!
Várjuk a további képeket, ha a smiked és a frizurád is olyan lesz mint a ruhád a párod nem fog rádismerni! :wink: :wink: :wink: Nagyon szép a ruha, és édes Flóra, ahogy bújik hozzád!
rnecsi

Csajok!
Mikor a legszörnyűbb a fogzási időszak?
- mielőtt megjelenne, áttörné a felszínt
- mikor már látszik, érezni, de csak a helyét
- mikor teljesen kibújik?
Dáviddal ma éreztem elöször mikor elkapta az ujjamat, hogy alul két kis tűszerű valami megszúrt. Rájöttem, hogy alul egyszerre jön a két foga... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Csilla! Nem vagy semmi... :shock:

Fogzás témában nem tudok nagyon mit mondani... nekünk annyira azért nem vészes. Bár én adok homeobogyót a gyereknek, meg lenne neki valami foggél is, ami nyugtat meg hűsít, de azt nem próbáltuk ki még...
Próba szerencse... :roll: :wink:

Kép
Kép
encu

Merre van mindenki??? :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Lányok, valakinek nincs véletlenül egy myvip meghívója? :)
Meg MERRE VAGYTOK??? ;)

Kép
Kép
encu

Encu!
Ha rákattanok a meghívásra nem küld el melegebb égtájakra. Kinek kellene a meghívó? Megpróbálkozok vele... max nem engedi...
rnecsi

Sziasztok!

Csilla!

A Ricsit nagyon megviseli a fogzás, áttörés előtt is, közben is és utánna is csak máshogy reagálja le a fájdalmakat. A legrosszabb miután átjön az ínyén a fog, nyüszi, éjjel nem alvás egész addig amíg legalább félig ki nem bújik, de a panadol neki segít ezt átvészelni (dentinox nem ér semmit csak pillanatnyi segítség, a vizes rongyin anno mást nem próbáltunk, nálunk panadol az isten). Áttörés éjszakára esik nem alszunk, nappalra akkor sokat sír. Kibújás előtt inkább csak a szokásos fogzós tünetek, nyál, rágás, piros pofi, néha nyüszi és piros popó, nem evés.

Ma kellene felmennem az afp-s eredményért :roll: meg a többiért is :) de nem akaródzik... :? Ma reggel meg megint hányingerem volt, sosem múlik ez el :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsáékkal mi van??????????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Kornél itthon van, Zoé a bölcsiben, Lívi pedig még minig a keresztanyjánál.
Zsuzsa pakol meg mos, mivel a rohangálás közben nem igazán volt ideje...
rnecsi

Sziasztok megvagyok el vagyok havazva
költözés meg minden szoval minden oké

Kornél jol van
anha

Zsuzsa!
Tökjó, hogy itthon vaqgytok!!!!!

Többiek?

Mi Nikiékkel holnap indulunk pihizni!!! :D

Kép
Kép
encu

Egy-két új kép:

Kép Én is igyekszem már ;)

Kép Ez anya kedvenc képe rólam!! :D

Kép
Kép
encu

Látom sehol senki...akkor kellemes hétvégét, lányok és egy hét múla jövünk ;)

Pussssssssssz

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!

Már csütörtökön hazaértünk, de nem jutok géphez...Szuperül éreztük magunkat, továbbra is ajánlom mindenkinek Alsópáhokot, nekünk bevált nagyon, jövőre is megyünk szerintem :wink: Hihetetlen, de csak 2 órás az út, mégis meg kellett állnunk Vince miatt, mert nem aludt az úton...szóval én biztos nem indulnék el vele messzebbre :roll:

Encu! Niki! Jó nyaralást nektek!!!!
Encu! Gratula Karcsikának az álláshoz :D :D

Majd próbálok képeket is felrakni :oops: Most mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

Hát senki sem jár erre :shock: :roll:

Pár kép:

Kép
hintáznak a fiúk
Kép
bébimedencében már csúszni akarok...
Kép
általában itt usziztunk
Kép
Vince a bölcsiben szeretett játszani
Kép
Szilárd meg itt ebben a nagy mászóbirodalomban
Kép
Szilárd kedvence volt ez a kötélpálya is

És még ezer dolgot csináltunk :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem járok erre, de már nagy a hajrá!!!

Barbi!
Ez szuper lehetett!!!!
Milyen ügyes Vince!
És úgy látom azért jó időtök volt' :wink:

Lányok teljesen kész vagyok!
A lánybúcsúm fantasztikus volt és nagyon feldobott, de olyan rohadt fáradt vagyok, ráadásul mennem kell fogdokihoz, mert még van tejfogam ami egy hete elkezdett feketedni és begyulladt az ínyem, így tuti kihúzzák.
Tiszta ragya az arcom és úgy érzem semmivel sem vagyok készen!

Szóval bocsi a panaszáradatért, de már inkább várom az olaszországi nyaralást, mint az esküvőt! :oops: :? :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

A nyaralóknak jó utat, érezzétek magatokat nagyon jól! :D

Barbi!

Nagyon szuper helyen voltatok! :D :D :D :D
nagyon irigykedem :oops:

Tesóka!

Gratula az álláshoz és nagyon édes Karcsika! :wink: :D

GAbó!

Kitartás, már csak 11 nap :wink:
Olaszban lesz a nászút? :D Idén látom "menő" hely lett olasz :lol:

Ma voltunk a genetikain uh-n, lepény már nincs a méhszájon és mellsőfali.ez már egy fokkal jobb :? :) Éééééés úgy néz ki hogy kisfiú :D Bár elég szar volt az uh, nem is értem egy kórház hogy engedhet meg magának ilyen genetikai szűrést :shock: :evil: Súlyra is betöltött 17. hétnél tartunk, a Ricsi ilyenkor már jóval nagyobb volt :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

És hogy szép legyen az élet, jövőhéten megint megyek vérvételre :x :x :x

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.