Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyöske!
Voltunk tegnap Ádival a 4.számú bölcsiben, de nem igazán volt szimpatikus a vezető, meg a hely sem, meg nekem elég nehéz lenne azt megközelíteni, így ha találunk máshol helyet, inkább nem ide viszem.

Panka, Betti!
Nem voltatok tegnep Mm-en, de feljemény van, küldök mailt.

Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Magdi!
Lilinek kicsit megkésve, de Nagyon Boldog Szülinapot kívánunkKép
Kép

Holnap (azaz csütörtökön) délelőtt bent leszel? BeugranékKép

Puszika, Marika

marika

Marika!

Mától dolgozom. Várlak!

MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Niki vagyok. Én még új vagyok itt, csak próbálkozom.
Én is miskolci vagyok, van egy 2 éves kisfiam Marcell.

Koda!

Mi ismerjük egymást! Tudod 2002-ben együtt töltöttük a szilvesztert! :-) (TERHESEN)
Ha van kedved dumcsizni írjál nekem a perpike@freemail.hu címre

Már kerestelek itt a neten. Nagyon aranyos a Marcid! Láttam a képeket az albumban!

Niki
Vendég

Sziasztok!

Mi is betegek vagyunk.Kép Beni már pénteken fájlalta a torkát és estére be is lázasodott. Még jó, hogy szombat munkanap volt így ki tudtam hívni dokinénit. Torokgyulladása van. Szerencsére hétfő óta már nem lázas, de még mindig elég csúnyán köhög, meg az orra is folyik. Ráadásul nekem is fáj a torkom, köhécselek, kaptam köhögéscsillapítót hogy pocakbogyó ne nagyon rázkódjon. És úgy néz ki, hogy mára Lacin is előjött a kórság. Ezek mellett még kedden nagypapám és anyósom is kórházba került. Meg itt a jóidő mi meg kuksolhatunk bent a lakásban. Na, de remélem hamar túlleszünk rajta.

MarikaKép
Nálatok már használható a homokozó? A miénkben még nagyon nedves a homok, max. csak iszapbírkózni lehetne benne. Igaz nálunk még 3-4 napja hó volt a kertben, nagyon lassan olvadt el.
Ha van olyan, hogy minicsoport, szerintem az lenne a legjobb. Igaz én elég maradi vagyok ezen a téren, mert nem vagyok a vegyes csoport híve. Szikszón fog járni Dorka oviba vagy behordjátok majd ide?
Pelussal hogy álltok? Nálunk a helyzet változatlan.

DittaKép
Vizsgához gratula, nagyon ügyes vagy.
Remélem már jobban vagytok.

MelindaKép
Majd nyitva tartom a fülem, és ha hallok valamit majd továbbítom neked.

GyöngyöskeKép
Szombaton nálunk is esett a jég, olyan borsónyi, kicsit meg is ilyedtem, hogy meg ne ismétlődjön a tavalyi jégeső.
Lányok aranyosak a fotókon és már milyen nagyok.

DodusKép
Én megkaptam a mailed, de még nem volt időm válaszolni. Ugye nem haragszol?

BettiKép
Ti hogy vagytok?

MagdiKép
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk nagyon sok boldog szülinapot Lilinek.KépKép
Torta jól néz ki nagyon.

AnitaKép
Szülinapi képek jókKép
Leszoktató pelusról itt találsz bővebb infót.

EmeseKép
Sajna a kedd nem jött össze, de remélem már jövő héten tudunk menni. Már nagyon fitt leszel.Kép

AndiKép
Jó hallani rólatok.Kép Fotót mikor láthatunk Zalánról? Izmocska biztos hamar rendbe jön.

NevaKép
Ha találsz ilyen játszóházat írd meg nekünk is.Kép

NikiKép
Üdv itt, gyere gyakran.Kép Nekem is egy 2 éves kisfiam van (még pár hétig)Kép

TáblázatKép
Aki idén még nem írt semmit azt márc. végén kiveszem a táblázatból, jó?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Minket sem került el a kórság!Már a második éjszakát szenvedjük át Ádival,felváltva köhögünk és fújunk orrot.
Remélem mindenki hamar átesik a betegségeken!

Magdi!
Kis manócskámnak jól megkésve,de nagy-nagy szeretettel kívánunk Boldog szülinapot!A torta gyönyörű!
Kép

Holnap megyünk végre Máté babámhoz!Ma még ezer dolgom lesz,úgyhogy nem zudom jövök-e még este.Ezért itt szeretnék mindenkinek Kellemes húsvéti ünnepeket kívánni!
Kép
Ezt Ádival csináltuk az ovis játszóházban!

Fogorvos:nagyon rendes,fiatal doki,full extrás rendelővel,közepes árakon.Tömés 4000 volt.szerintem ez elég jó ár.

Kellemes pihenést mindenkinek!
Anita
kacajka

Szia Panka!

KÖSZÖNÖM A KEDVES FOGADTATÁST! :-)

Képzeld én is Kerchner Csabánál szültem, illetve Ő és Dr.Molnár Imre csinálták együtt a császármetszésemet. Nemnagyon ismerem őket, mert én Dr. Hajas Sándorhoz jártam a Semmelweisbe, csak ő a sürgősség miatt átküldött minket a Megyeibe, mert levállt a méhlepényem. Marcell 27 hétre született.

Látom hamarosan megy hozzátok a gólya!
Kép

Megint Dr. Kerchner Csabánál fogsz szülni?

A BETEGEKNEK JOBBULÁST KÍVÁNOK!

Mi is most gyógyultunk ki egy tüszős mandula gyulladásból.

Niki
Vendég

Perpike!

Mi szegröl-végröl ismerjük egymást. Férjeink egy munkahelyen dolgoznak.
Sokáig kérdeztem mindig a friss információt rólatok, hogy hogy vagytok.
Most viszont amikor megláttam a képeket...komolyan, könny szökött a szemembe...
Persze az örömtöl, hogy ilyen fantasztikus kislegény lett Marci.Kép
Nagyon örülök! Kép
Üdv itt!

Éva
neva

Sziasztok!

AnitaKép
Gyógyuljatok meg ti is hamar.Kép Jó buszozást és vonatozást holnapra és persze kellemes ünnepet.Kép

NikiKép
És meg voltál elégedve velük? Megnéztem a fényképeket, milyen kicsi volt Marcell. 27 hét, nem semmi, de nagyon szép nagyfiú lett belőle.Kép Igen, még pár hét és hozzánk is jön a gólya újból, most járok a 34. héten. Megint Kerchernél fogok szülni, anno meg voltam elégedve vele.
Nem szeretnél bekerülni a táblázatunkba?

NevaKép
Nektek Laura hány hétre is született?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

32 hétre
Atya világ, Te már mindjárt szülsz...?Kép
neva

Neva!

Bizony-bizony, még egy bő hónap.Kép Hiába 2. bébi, azért már kezdek egy kicsit pánikolni.

P.

panka

Sziasztok!

Megint itt vagyok!Kép

Neva!

Tényleg? Micsoda véletlenek vannak! ÉS találkoztunk is már? (esetleg a gyereknapon, vagy a mikulásünnepségen)
Megnéztem az albumotokat, de én nem emlékszem rád.
Olyan sok emberrel találkoztam olyankor, hogy nem bírtam megjegyezni, hogy ki kicsoda.
Nagyon szép a kislányod! ÉS neked miért kellett ilyen hamar szülni? Ti is voltatok a korán?
Majd megmutatom Viktornak is az albumotokat!
Kép
Te már visszamentél dolgozni, vagy még otthon vagy?
Neked bevállt a dokid? Hozzá is jártam egy darabig, amíg Marci bent volt a kórházban. Ő vett fel, mikor átvittek oda szülni. Szimpatikus volt. Ő még amikor a folyosón összetalálkoztunk akkor is mindig köszönt nekem, kérdezte, hogy hogy vagyok, és a baba hogy van. Ez olyan jó érzés volt.

Panka!

Úgy irigyellek! Milyen jó lesz neked egy pár hét múlva! Az az igazság, hogy nem ismertem meg a dokikat annyira. Végül is a műtét jól sikerült szerencsére, tehát ebből a szempontból megvagyok elégedve, csak szerintem nemnagyon foglalkoztak velem. Nem kérdezte meg a varratszedésnél sem hogy hogy van a gyerek, mi van vele, a kötésemet is csak úgy cserélték le, hogy már szóltam nekik. Szóval azért éreztem, hogy csak úgy odacsöppentünk és nem ismertük egymást.

A táblázatba beírhatsz minket is! A Győri kapuban lakunk és azt már tudod, hogy a Megyeiben szültem, a többi adat a profilomban van.
Azt nem lehetne beírni a táblázatba, hogy ki hogyan szült? Természetes úton, vagy császárral?
Ez csak egy ötlet volt, ha hülyeségnek tartod akkor ne.Kép

Kép

Niki
Vendég

SziasztokKép

NikiKép
Üdv itt, a válaszlevél - amiből kisregény lettKép - már ott van a leveleid köztKép

Nem tudtam jelentkezni, mert Marci beteg volt. kapott valami brutális gyomorrontás, aminek folyamatos hányások és hasmenések lettek az eredményei. Mire ő meggyógyult, Gábor kórházba került egy vesegörccsel, olyan rosszul lett. Ma dlelőtt zúzták szét a kövét, de van még neki 4......Szóval nem könnyű most.

PankaKép
Beni édes volt a szülinapi képeken! Ahogy örült a tortának meg az ajándékokakKép Gyógyuljon meg hamar!

AnitaKép
Te mentél fogdokihoz???? Mert nagyon jól hangzik, amit írtál!
A tojások gyönyörűségesek lettek!Kép

MagdiKép
A torta gyönyörű lett!!!!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Perpike!

Kép

Én is lepényleválással szültem a kislányomat, igaz nekem a kiírt idQpont elQtt 5 nappal kezdett vállni a lepény , tehát én szerencsésebb voltam. De mint tudod, mindkettQnknek nagy-nagy szerencséje volt.

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Nálám pár napig nem volt babanet Kép Kép De látom Nálatok volt!

Azért amikor tudok olvasgatok ám Kép

Képzeljétek milyen tuti, vettem egy 20 (!!!) méter hosszú kábelt , "behoztam" az internetet a szobámba! Kép Kép
Úgyhogy így többet tudok olvasni. (Meg majd írni is Kép )

Remélem Mindenki meggyógyul a gyönyörű idő örömére Kép
Azóta tökjókat sétálunk Rebekával.. -előtte csak az udvaron levegőztünk.
Viszont holnaptól jön az esőőőő? Nem akarom Kép
Az a rossz itt a kisvároskával, hogy kicsi Kép és elég unalmas így sétálgatni, minden egyes nap ugyanarra....

Tejcsivel kb mostanáig húztuk KépKép
Lányok, kinek mi a tapasztalata tanácsa tápszerekkel kapcsolatban? Legjobb, stb... ?

Perpike
Üdvözlet! Kép Nekem 7,5 (lassan 8 Kép ) hós lányom van, Rebeka. Profilomban iszonyúsok kép Kép

Magdi
Lilinek kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk Boldog Szülinapot!!

Ditta
Gratuláció a vizsgádhoz! Kép

Lányok,
Húsvétra Ki mit süt-főz? Kép neke még semmi 5letem Kép

Viszont voltunk kirándulni Boldogkőváralján, felvittük Rebekát - ott volt az esküvőnk is!
Megpróbálok egy képet iderakni Nektek.

Puszi Mindenkinek, most mennem kell... Kép

Sziasztok! Kép

Kép

delice

És a szülinapos Kisasszonynak a kép:

Kép

Ági

delice

És mivel nem tudom hogy lesz időm a napokban, ezért meg is kezdem a Húsvéti köszöntések sorát! Kép

Kép

Rebeka, Ági, Robi

delice

Dodus!

Visszafordult a levelem. Valamiért nem ment át, talán tele a postaládád.
Ha a jövö hét végén ráérnétek akkor lehet, hogy összehozhatnánk egy talit.

puszi
Éva
neva

Gyöngyöske!
Nyugodtan irhatsz emailt.
Panka!
Nem rossz ez a pénz csak az az idegesitő, hogy annyit olvastam meg keresgéltem a neten hogy lehetne jó Tgyást kapni, de azt senki nem mondta hogy a megszakitás után 180napnak meg kell lennie. PEdig én az oviban már év elején letudtam a fél évet. Ha ezt tudom akkor csak minimál bérrel jelentkezem be és nem fizetek 250ezret be csak 50et. ÉS arról hallottál hogy nem elég hogy 2 hétre csak 15ezer tp-t kaptam még abból is tp hozzájárulásként be kellett fizetnünk 6ezret. AMúgy a min bér után kaptam a tp-t de az 53ezer után. Most már nem idegesitem magam ezen bár mindennap eszembe jut. Majd a tejpénzből visszaadom a férjemnek.
A székleteredményért idén jan 1től 3ezret kell fizetni, a véreredmény 4ezer de azért nem kellett fizetni.
Mindenkinek kellemes hétvégét kivánok!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!!!

Benjámin, Zsuzsa és Gábor
Kép
nzsuzsa

Sziasztok!

Mi is KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánunk mindenkinek! Marcell, Niki

Kép
Vendég

Szia Delice!

Nekem Marci tápszeren nőtt fel, mi a Beba márkájút adtuk neki, ez vált be a leginkább. De végül is mikor már nagyobbacska volt, megette a Mildibé 3-at is, ez tejalapú tápszer ami 9 hónapos kotról adható.

Niki
Vendég

Kedves Virtuális Barátaim!

Mindannyiótoknak és a Családotoknak is

Kép

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

a Képes család
adnilem

Helló!
Légyszi, aki már megunta a locsolókat segítsen nekem! Nem tudom hogyan kell "bekékíteni" a profilomban a "fényképeket",vagyis hogy egy kattintással megnyitható legyen Tamara és olivér albuma .

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Talán mostanra elmondhatom, hogy kilábaltunk a betegségből, 2 hét után!

Panka, Koda, AnitaKép
Nektek is gyógyulást! Koda, párodnak külön is, mert tudom, mit él át...Kép Elég sűrűn kínozza a párodat, nem? Attilánál 3-4 évente szokott előjönni.

PerpikeKép
Üdv.!Kép

Vezetni járok továbbra is, nagyon élvezem! Szerencsére eddig még nem nagyon bénáztam, nagyon jó vezetni a Peugeot 206-ost!

Felébredtem 7-kor, na, gondoltam kihasználom az időt, még mindenki alszik, aztán rájöttem, hogy hipp-hopp, már 8 óra van...Kép

Na, megyek cappuccinozni!
Kép

Ditta

Kívánok mindannyiótoknak nagyon boldog ünnepeket!!
Kép

Kép

Kép
ditta76

MelindaKép

Talán így működni fog: a profil szerkesztésében a személyes információknál a "Saját weboldal"-hoz kell bemásolnod az album címét!Kép

DittaKép
Köszi szépen Gábor nevében! Már jól van, de a maradék 4 kővel is mennünk kell vissza. Van ami nagyobb mint 1 cm.....ha ez természetes úton akar távozni...jajajajaj
A vezetéshez gartulálok! nagyon ügyes vagy! nekem semmi érzékem nem lenne hozzá.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Melinda!
A http: után a // előtt nem kell szóköz! Tehát így: http://
Nekem így bejött az oldalad.

Lányok!
NEm tudja valamelyikőtök, hogy mikor kezdődnek ma és holnap a cirkuszi előadások?

Marika!
Dorottyának nagyon boldog születésnapot kívánok!
Édes a nyuszis fotó!

Gyöngyöske
gyöngyöske

GyöngyöskeKép

"Ma és holnap délután 3-kor és este 6-kor kezdődik az előadás a diósgyőri stadion mellett felállított sátorban, a hétfői búcsúelőadás pedig 3 órakor. "

Koda

Kép

Kép
koda

Gyöngyöske!

Ma mi is megyünk Cirkuszba Kép
Az esti elöadásra. Kicsit félek, hogy fogja végigülni Laura.
neva

http://babanet.hu/album/main.php?album=27&page=4&image=121348

Kellemes Húsvétot kívánunk!Kép

Dorottyának Boldog Szülinapot!Kép
neva

MarikaKép

Isten éltesse Dorottyát 2. születésnapján!

Kép

Kép

Kép
ditta76

Dorka baba!

A jó Istenke éltesen sokáig 2. szülinapod alkalmából!

Kép

Magdi, Lili
lilien_csenge

Sziasztok! Kép

D o r k á n a k :

Kép

delice

Koda, Neva!
Voltunk a 3 órási előadáson. Nagyon tetszett.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

DorkaKép
Nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!
Kép

Mindenkinek kellemes ünnepet kívánunk, a lányoknak holnapra sok vizet, a fiúknak pedig sok-sok piros tojást.Kép
Kép

MelindaKép
\newurl {http://babanet.hu/album/main.php?album=3894, Tamara és Olivér} A newurl után nem kell szóköz.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Kép

Na kinek hogy telt / telik a Húsvét?
Locsolkodók? (Hál' Istennek minket eddig elkerültek Kép )
Nálunk mára ismét gyönyörű lett az idő, nálatok is ilyen?

Lányok, kinek mi a tapasztalata tanácsa tápszerekkel kapcsolatban? Legjobb, stb... ?

Bepróbálkoztunk a BEBA2-vel, de tegnap kétszer is mintha túrót büfizett volna ki utána (legalább fél, egy órával később.) Kép
Anyatejjel ilyet nemigen tapasztaltam.
Aztán utána észrevettem, hogy van bifiduszos is, az jobb lett volna.. ???
Borci "nagynéni" anyukája azt mondja, hogy bio-boltban vesz a gyereknek RIZSTEJET, ZABTEJET.
Tudja Valaki, hogy mi is ez pontosan?
Miskolcon be lehet valahol szerezni?
(Talán ez még jobb is volna , mint a tápszer?)

Perpike/Niki
Te sima BEBA-t vettél?

Na lépek, mert lehet, hogy ma megint megyünk kirándulni Kép

Puszka, sziasztok!

Kép

Ági

delice

Sziasztok!

Fiúk alszanak, most talán tudok egy kicsit írni.Kép

KodaKép
Hát úgy látom, hogy rátok is rátok jár a rúd.Kép

Niki, MelindaKép
És a lepénylevállásnak volt valami jele? Véreztetek esetleg?

ÁgiKép
Tápszerben saját tapasztalat nincs, de hallani a Milupáról hallottam jókat. Rizstejet, zabtejet tudtommal 1 éves korig nem ajánlott adni. Addig mindenképpen tápszer. (De Betti biztos többet tud rólaKép)
Végül mit sütöttél-főztél? Mi nem nagyon tartjuk a húsvétot, azért reggel a fiúk gyorsan meglocsolták a nagyikat, dédiket, de ennyi. Nincs nagy sütés-főzés (meg most nem is nagyon bírnámKép).
Rebeka már milyen nagylányKép Látom a jó idő meghozta a jókedvedet, ennek örülök.Kép Pároddal minden ok?

BúzaszemKép
Igen, sajna a tp 1/3-át be kell fizetni tp hozzájárulásként. Azt nem értem, hogy miért a min.bér után kaptad a tp-t.
Nem elég, hogy egy csomó vizsgálatot kérnek a tejleadáshoz, de még neked kell fizetni is érte?Kép

ZsuzsaKép
Ha lesz egy kis időd egy kicsit írhatnál magatokról is.Kép

MarikaKép
Várjuk majd a szülinapi fotókat.Kép

DittaKép
De jó, hogy jobban vagytok. Beni még egy kicsit köhög, de dokinéni szerint már "közösségbe mehet"Kép

BettiKép
Régen írtál, jól vagytok? Holnap MM?

Jó délutánt mindenkineki, mi szalonnát fogunk sütni.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Mi is megvagyunk. Köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok, hogy itt a nagy húsvéti ünnepekben még ránk is gondoltokKép Tegnap megvolt a nagy buli. Ma meg itthon várjuk a locsolkodókatKép A tesómat és apósomat. De már letudták, így déltől szundiztunk egyet 4-igKép Aztán sétáltunkKép
Képek itt
Torta végül a Falánk Fanniból lett (kemény 1800 pengő volt)
A gyertyafújást inkább távolról szemlélte a kiscsaj, de a kóstolásba már benne voltKép

Panka!
Jó szalonnasütéstKép Itt nagyon fúj a szél (ezekszerint csak itt)

Ági!
Passz, sajna nem tudok segíteni.

Ditta!
Akkor nemsokára már csak te jössz kocsivalKép Biztosan nagyon ügyi vagy.

Puszika, Marika

marika

Sziasztok!

Hogy telt a húsvét? Én hulla fáradt vagyok.
Gondolom ti is!

Delice!

Ha jól emlékszem Beba 2 volt.

Panka!

Igen, én véreztem elég rendesen. Szóval nem olyan volt, mint a havi dolog, hanem folyt a bokámig. Utána még 2 tasak vért is kaptam, mert annyira vérszegény lettem. De érdekes módon nem fájt a hasam egyáltalán.

Niki
Vendég

Panka!
Én éjszaka keltem fel, hogy olyan furcsán érzem magam, olyan fura kupacba kuporodott oda a kicsim, rázott a hideg, és véreztem, de ez nem olyan menziszerq volt, hanem olyan mint amikor elvágom az ujjam.Szerencsém volt mert a vér kintre is jött ezáltal észrevettem, ha csak befelé vérzek nem veszem észre az végzetes következményekkel járhatott volna akár mindkettQnk számára.

Marika Dorkája!

Boldog születésnapot kívánok!

Kép

Melinda
adnilem

Ági!

Mi Bifiduszos tápszert is ettünk. Igaz nekünk azt ajánlotta a doki néni hogy mindig cseppentsek a tápszerbe egy csepp citromlevet és akkor nem büfizi fel a túrót. Nekem bevált.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a Húsvét! Nekem ez nem tartozik a kedvenc ünnepeim közé! Még a sonkát sem szeretem! Zalán viszont már volt ma locsolkodni!! Az apukájával és a Nagytesóval (Big Brother Kép!)Az én nagyimnál voltak, aki a gyerekeknek a dédije, 91 éves, de teljesen fitt, és jó hozzá látogatóba menni, mert sok finomsággal kínál minket, érdekes történeteket mesél a családról és mindig csak dicsér minket, hogy szépek vagyunk, kedvesek, okosak stb...

Ági!

Mi is bifiduszos tápszert eszünk, igaz nem rendszeresen, csak ha nem elég a tej. A neve Beba H.A. Start, nekünk ezt írta fel az orvos, de Zalán még sokkal fiatalabb, mint a Te kicsid! Én nem tapasztaltam túrós büfit, de az igazsághoz hozzátartozok, hogy Zalán szívesebben eszi a tápszert, mint az anyatejet, és jobban jól is lakik vele, tovább alszik, ha azt evett.

Marika!
Nagyon kedves a húsvéti képeslapod! De a szülinapi képek is aranyosak! Nekem az ölelős tetszik a legjobban! Na és az a torta! Az se semmiKép!!

Panka!
Édes a mai fotó!

sziasztok!
Andrea
ania62

Majika néni!

Én is ilyen zongoját kaptam

Lili
lilien_csenge

SziasztokKép

Mi is túlvagyunk a húsvéton, ami egy nagy evésből álltKép

ÁgiKép
Mi is Bebát ettünk, mindegyiket sorba megkóstoltuk. Marci imádta, még ma is azt enné, ha lehetne. Soha semmi baja nem volt tőle, sőtt! Jobban szetette mint az anyatejet. És csatlakozok Andihoz. Amikor elkezdte ezt enni Marci, sokkal nyugodtabb lett, jobban aludt. Jóllakott tőle, nem úgy, mint az anyatejtől.

PankaKép
Annyira édes a kép Beniről! Mennyi csokitojást gyűjtött be?Kép

MarikaKép
Ahogy elnéztem azt a szép terített asztalt nálatok, bizony nagyon odakívánkoztam!Kép Sok boldogságot a Nagylánynak!

NikiKép
neked majd írok méltKép

Nézzétek csak, hogy milyen szép kenyeret sikerült alkotnom itthon!:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5209/121506.jpg

Puszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Halihó Kép

Panka
Mi sem "nagyon tartjuk" a Húsvétot Kép. Szép csendes ünnepünk volt Kép
Végülis szombaton sonka levest, töltött káposztával, vasárnap előételnek töltött tojást, majd húslevest, és szószos fasírtot makarónival (ez nálunk hagyományos családi, Erdélyből származott étel - régirégirégirégirégirégirégi Kép ),
hétfőn meg szintén husilevest, majd rántott csirkecicit ettünk, rizzsel.
Na, ha eddig nem is lettem volna éhes... Kép
A jókedvem tényleg megjött, a sok napsütéssel, Robi is rendben van. Vagyis néha igen. néha nem. Most nem annyira, az a baj, hogy az üzleti élményeit nem tudja eévonatkoztatni a családtól.
Nincs újabb pocakos kép? Kép
Beni nagyon édi a profilban! Kép (persze gondolom nem csak ott! Kép )

Marika
szép torta Kép

Magdi
ezt a citromos dolgot lehet, hogy bepróbáljuk, hátha...

Andrea Koda
Sajnos nekem is úgy tünik, hogy a tápszer jobban csúszik a leányzónak, mint az anyatej (főleg ez a felolvasztott formája) Kép Kép Kép
Azért még próbálkozom, van pár zacsival a fagyóban.

Lassan ki kellene váltanom még egy étkezést, de Rebeka nem igazán akarja másodszor is a főzeléket.
Szerintetek mivel próbálkozzak?
Valakinek valami ötlete 8 hós Babócának való recept esetleg? Az a baj, hogy most még a zöldségeket is elég nehéz beszerezni, főleg úgy, hogy nem tudhatom a boltban miylen agyonvegyszerezettet sóznak ránk. Kép

Biozöldség Miskolcon hol kapható?

Egyébként az e RIZSTEj vagy mi beszerezhető Miskolcon? (kár, ha egy éves korig nem adható, mert talán egészségesebb.... ?)

Betti , Pamacs, Zsuzsa, Kriszta13
Hogy vagytok? Merre vagytok? Kép

Lehet, hogy megfáztam a szép idő örömére - 2 napja fáj a torkom Kép

Ági

na kinek van ennyi hímes tojása?
Kép

delice

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?